![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Miko cudna rozetka
![]() Pati ja Cię mocno, mocno tulę... ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Dobrego tygodnia wszystkim życzę a zwłaszcza Dnia Kobiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
Nie ma nikogo?
![]()
#3963 |
Zakorzenienie
|
Dibtranoc wszystkim
![]() Udanego dnia jutro.
![]() |
#3964 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
-co do tz to jest pusty jak nie wiem jakby moj ojciec powiedział roz☠☠☠#$^ny jak paczka gwoździ (cokolwiek to znaczy) ![]() -co do tego na biało moi rodzice mieli identyczna sytuacje ale moj tata zbierał te 10i 20zł w monetach takie srebrne wielkie monety dostał owszem kupę kasy za to ale to miało być nietykalne bo to jego hobby ma jeszcze pokaźny zbiór 2zł tych okazyjnych mam nadzieję, ze tego nie ruszy ![]() -tech chciałam im pomoc, ale nie wiem jak wyprowadziłam się z domu zyję na własny rachunek nic od nich kasy nie biorę ani grosza, mam nadzieję, ze powoli wyjda na prostą Cytat:
![]() ![]() a dzisiaj nie wiem co powiedzieć wali mnie od rana ![]() po porannych zawiechach tż otóż wstaję rano wychodzę z sypialni i do niego -kocham Cie misiu a on -dzięki, dzięki... i spal dalej ![]() ![]()
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]()
![]() |
#3966 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a kiedy się zobaczymy? chciałabym zobaczyć zaokrąglony brzuszek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() gratulacje dla wszystkich które coś zdały i znalazły pracę ![]() Przytulasy dla Tych potrzebujących ![]() I witam nowe zazdrośnice ![]() ja wczoraj cały dzień spędziłam z TŻ i było brokatowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
![]() Jusia ![]() ![]() ![]() Carmi, mi tez wszyscy mówią, że chuda jestem i z czego chce się odchudzać ![]() No i wracaj na wątek odchudzeniowy, a nie tu piszesz! :brzydal Bo ja tam sama do siebie piszę ![]() Frezi, nie miałam czasu poczytać Twojego wątku, ale tylko zerknęłam i widzę, że jak zawsze wszystko profesjonalnie i perfekcyjnie ![]() ![]() ![]()
#3969 |
Zakorzenienie
|
hej haj heloł
![]() pożeram śniadanie giganta i za godzinę do szkoły..... uh uh uh ![]() idę dziś z mamą na ciuchy-grzebaluchy ![]()
#3971 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam, że Magda piszę sama na odchudzeniowym
![]() coraz mniej mi się podobają jazdy pociągami - rano było tyle ludzi, że stałam przez prawie 50 minut, powrót wyglądał identycznie. Dzisiaj prawie doszło do rękoczynów - bo ludzie się tak pchali, normalnie jak jakieś bydło, ludzie wyjść nie mogą z pociągu bo tak się inni pchają do środka ![]() ![]() A wczoraj byłam taka padnięta, że po obiedzie zasnęłam obudziłam się po wiadomościach, wykąpałam się i przed 22 byłam w łóżku ![]()
![]() |
#3972 |
Wtajemniczenie
|
Guten morgen, lub jesli kto woli: butem w mordę
![]() ![]() maj last day of stażżżżżżżżżżż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3974 |
MBZ♥
|
Osz ale Magda lubi sama do siebie pisać
![]() ![]() ![]() ![]() masakra z tym dojazdem, nie mogą dorzucić wagonów? Zuuuu widzisz jak to zleciało ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Miko szukałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- ciekawe jak Frezyjka po badaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
BY dobrze, że nie w
![]() ![]() sory, ale dziś mam chyba dobry dzień ![]() wogóle sobie pęcherz przeziębiłam :/
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-06 o 07:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
MBZ♥
|
spoko
![]() na pęcherz to pij dużo wody z cytryną żeby zakwasić dziada, albo jedz żurawinę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
BY ja to już przechodziłam X razy
![]()
#3978 |
MBZ♥
|
Miko a robiłaś badania w tym kierunku? nie wiem jakiś posiew żeby sprawdzić czemu Ci się to nawraca?
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Ilsa używałaś kiedyś sesy? ![]() http://www.helfy.pl/sesa-olejek-wypa...czny#prod_tabs |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
tak, nawet w szpitalu byłam. Co do pęcherza mam takie skłonności już chyba, ale żadnych bakterii nie ma. Ale mam nerki ruchome
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- lecę do szkoły! papa ![]()
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez to wkurza, ze jak troche przytylam i mowie ze musze sie odchudzac, i na fitness chce isc i musze cos z tym zrobic to wszyscy - z czego, przeciez nie jestes gruba, nie widac, ze przytylas i przesadzasz it akie tam.... a ja widze ze przytylam, jakies 3-4 kilo, wszystko mi poszlo w brzuch przez co brzydko to wyglada, i wole zaczac zrzucac jak mam 3-4 kilo do zrzucenia niz jak bede miala 20. I fakt, nadal jestem szczupla ale lepiej sie czuje jak waze 50 kilo a nie 54 - i nie rozumiem czemu to takie trudne do zrozumienia jest...
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Magda, dziękować
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- A powiem Wam, że przytyłam i dobrze się czuję nawet, mimo że kiedyś było inaczej. Ale uznałam, że wezmę się za ćwiczenia, bo wtedy z kolei czułam się sprawniejsza.
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
ja sie czulam lepiej jak przytylam z 45 na 50 - bo bylam za chuda wtedy...ale powyzej 50- juz nie jest dobrze u mne moim zdaniem...
![]() |
#3983 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja padłam o 21.30 wczoraj ![]() Już koniec? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie śmiej się ze mnie! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-03-06 o 08:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Wtajemniczenie
|
chcę takie! ktoś ma pomysł, skąd wziąć takie formy?? http://choosetothrive.blogspot.com/2...ster-eggs.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PADŁAM z pogrubionego ![]() A co do facetów, to wczoraj jak wchodziłam na salę z instruktorem, jakiś gość z siłowni sie "wepchał" i mówi: "Idę popatrzeć na dziewczyny od tyłu", po czym popatrzył na mnie, zmierzył mój tyłek, popaptrzył znowu na mnie i mówi: "A jest na co popatrzeć" ![]() Trochę już odgoniłam tych chłopaków, ustawiając status na fb, że "w związku" i trochę ich stopując w rozmowie, więc mam spokój od jakiegoś czasu ![]() Jusia, nie mogę się doczekac jak się zobaczymy ![]() ![]() A w ogóle to powiem Wam, że planujemy z koleżanką wyjechać na tydzień za granicę w weekend majowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Patka no mam nadzieję, że chłopak się ogarnie - dobrze, że mu to wszystko powiedziałaś ![]() Jusia ślicznie Ci w tych włoskach ![]() jak czytam te wasze jadłospisy to normalnie nie wiem, jak można na tym przeżyć cały dzień ![]() ![]() ![]() Osz no ja jestem chętna bardzo! ![]() ![]() ![]() ![]() miałam ambitny plan, żeby iść dzisiaj na jogę dla ciężarnych pierwszy raz, ale chyba nie chce mi się ![]() ![]()
#3990 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Coś mi się zdaje, że wy po nocach to nie śpicie xd Gleniusia jesteś w ciąży? Gratuluję ![]() Powoli was będę poznawać ![]() Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-03-06 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.