Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-14, 21:42   #3961
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
poszedł jeszcze raz i przyniósł mi orzechowego3bita
A Michałki kupił w osiedlowym sklepie, na szczęście jakieś 10sztuk, teraz sam je zajada, twierdzi, że smaczne

Boziu, kolejna chudzina

no i pięknie, będzie synuś mamusi
a teściówka to wiesz...niech se gada ile chce! Moja ostatnio wciąż mówi, że już nie może się doczekać aż Mała się urodzi, bo będzie wciąż kochać i tulić i brać na wakacje, a mi się wewnątrz załącza zaborcza matka i sobie myślę: tak już Ci daję moje dziecko, po moim trupie ciekawe jak mi z tym pójdzie, boję się, że na początku będę zaborczą mamą...
3bita to bym zjadla jaki kochany twoj TZ
Wlasnie co rozmawialam z moim TZ ze moglby popatrzec czasami w internet troche jak zajmowac sie niemowlakami itd. to oczywiscie stwierdzil ze troche pamieta jak jego corka byla mala, a reszte ja mu powiem przeciez i tak. No ja mu dam, pozniej bedzie mi wywalal swoje racje Nie bedziesz zaborcza nie mozemy takie byc... bo to niszczy.... tez o tym myslalam, ze ciezko bedzie pogodzic wszystko, i wszystkich zadowolic... ale postaram sie, i dam z siebie wszystko, ale i tak bede patrzec pewnie na to co robi moj TZ i na kazdy jego ruch chociaz mu ufam. Tak to juz z nami jest hihihi
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-14, 22:19   #3962
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Dziewczyny skończyłam sprzątać padam na pysk ....
A córa wyje w pokoju i spać nie chce
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 05:39   #3963
smv
Zakorzenienie

Halo brzuszki dziś zaczynam 22tc śniły mi się jakieś głupoty że szwagier zadzwonił czy nie otrulam jego żony na moim weselu bo jej niedobrze.
Tak go spralaam i wydalilam z imprezy.... A dzwonił z WC. Głupi sen ;/.
Ja już się wyspalam mogłabym zacząć sprzątać heh ale ale dopiero 6.39 to szaleć nie będę
Stary 2014-11-15, 07:32   #3964
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Halo brzuszki dziś zaczynam 22tc śniły mi się jakieś głupoty że szwagier zadzwonił czy nie otrulam jego żony na moim weselu bo jej niedobrze.
Ja już się wyspalam mogłabym zacząć sprzątać heh ale ale dopiero 6.39 to szaleć nie będę
Co za sen
Gratulacje 22w! U nas zaczyna sie w poniedziałek.

Ja obudzona, maluszka jeszcze spi. Kurcze czy Wy tez ciagle sie budzicie w nocy? Ja przynajmniej 5 razy, patrze wtedy na zegarek i nie moge sie doczekac rana.

Takie spanie

Edytowane przez tout-petit-fille
Czas edycji: 2014-11-15 o 07:33
tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 07:58   #3965
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
3bita to bym zjadla jaki kochany twoj TZ
Wlasnie co rozmawialam z moim TZ ze moglby popatrzec czasami w internet troche jak zajmowac sie niemowlakami itd. to oczywiscie stwierdzil ze troche pamieta jak jego corka byla mala, a reszte ja mu powiem przeciez i tak. No ja mu dam, pozniej bedzie mi wywalal swoje racje Nie bedziesz zaborcza nie mozemy takie byc... bo to niszczy.... tez o tym myslalam, ze ciezko bedzie pogodzic wszystko, i wszystkich zadowolic... ale postaram sie, i dam z siebie wszystko, ale i tak bede patrzec pewnie na to co robi moj TZ i na kazdy jego ruch chociaz mu ufam. Tak to juz z nami jest hihihi
ja się boję tej zaborczości w stosunku do mojej teściowej, która ma dwie twarze i już nie raz przez nią było mi przykro, a teraz jest szczęśliwą babcią czekającą na wnuczkę, to jest miła i jakoś ciężko mi uwierzyć w jej szczerą przemianę, stąd te moje myśli, że jej będę się bała zawsze powierzyć dziecko, nie lubię i nie pochwalam jej zasad wychowawczych (pozwala dziecku na wszystko i mówi: tylko żeby mama nie widziała i tego typu podobne sytuacje). Mam nadzieję, że czas będzie mnie uczyć i jakoś sobie z tym poradzę bo jak napisałaś, zaborczość niszczy.
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 08:07   #3966
zielone_oko
Zakorzenienie

Hej Wam

trochę mnie nie było ale nie mam za bardzo czasu.. W między czasie nadrabiam ,ale i tak jestem jak na razie 10stron do tylu

Gratuluję udanych wizyt

Ja miałam w środę, Mała nadal jest Małą i tak już pozostanie Miała 25cm i ważyła 704g , podczas badania bardzo się wierciła, ale to standard Ja od początku ciąży przytyłam 7,5kg , mam nadzieję , że na 15kg się zatrzymam

Nouvelle jesteś mistrzynią zakupów ! Niezłą kolekcję masz już ciuszków

Mam chwilę wolną to ponadrabiam dalej wątek

Niunia_ona dopisz koło mnie imię Basia
Stary 2014-11-15, 08:34   #3967
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Moj brzuchol, koniec 25tyg Załącznik 5838515Załącznik 5838516

Troche urósł ostatnio
Ale piękny

Świetne te kombinezony, ten pierwszy to jak dla elegancika:P Muszę pokazać mojemu TŻ

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Oj ja do swojej teściowej też mam duuużo, taka zacofana, zabobonowa baba ze "wsi", co siedzi na ławce i tylko szuka sensacji do plotek, ciągle ma coś do powiedzenia, a gucio się zna, kto to słyszał, żebym rodziła w Warszawie to bliżej nie ma szpitali, a mi już się ciśnienie podnosi, i najgorsze jak jej córka urodziła synka (pierwszy wnuk) to tak palą w domu, że 30 stopni, dziecko ubrane w 3 warstwy i dziwi się, że odkąd się urodzi, co chwila choruje, ojj ciężko widzę,jakbym miała jej zostawić dziecko i to wpychanie słodyczy, ciastek jak jej wnuk skończył pół roku, dosładzała mu wszystko, mówiąc, że było niedobre (kaszka)... To ponarzekałam he he
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 08:54   #3968
nouvelle2
Zakorzenienie

hej

ja ze swoją teściową zamierzam postępować ostro O ile mojej mamie będzie mi głupio wylecieć 'z ryjem', bo ona nam dużo przy dziecku będzie pomagać, a później będzie jego nianią, tak teściowa ma mi się nie wtrącać
Nie zostawię również dziecka sam na sam z nią z pewnych powodów. A juz absolutnie żadnego obściskiwania i obcałowywania, bo pali jak smok.
I w tym temacie zamierzam być konsekwentna. Będziemy się z teściami widzieć co dwa tygodnie jak zwykle ale nocować tam z dzieckiem nie będę jeszcze przez długi czas, bo nie ma warunków. U tżta w pokoju jest taki tapczan wielkości trochę mniejszej dwójki i w trójkę się nie wyśpimy na pewno. A nie ma tam miejsca żeby wózkiem wjechać nawet, nie mówiąc o rozkładaniu jakiegoś materaca.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 09:26   #3969
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
za 22 tydzien

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ja się boję tej zaborczości w stosunku do mojej teściowej, która ma dwie twarze i już nie raz przez nią było mi przykro, a teraz jest szczęśliwą babcią czekającą na wnuczkę, to jest miła i jakoś ciężko mi uwierzyć w jej szczerą przemianę, stąd te moje myśli, że jej będę się bała zawsze powierzyć dziecko, nie lubię i nie pochwalam jej zasad wychowawczych (pozwala dziecku na wszystko i mówi: tylko żeby mama nie widziała i tego typu podobne sytuacje). Mam nadzieję, że czas będzie mnie uczyć i jakoś sobie z tym poradzę bo jak napisałaś, zaborczość niszczy.
i najwazniejsze zeby dziecko bylo szczesliwe jak nie bija i nie krzycza to nie jest tak zle Domyslam sie ze moja mama, bedzie rozpieszczac swojego wnuczka, duza ilosc slodyczy, bedzie pozwalac na wszystko itd. chociaz tez mi sie pewne rzeczy podobac nie beda, to jestem zdania ze wlasnie od tego sa babcie, a my bedziemy od wychowywania gorzej jesli ktos z rodzicami mieszka wtedy wyrazalabym sie glosno i wyraznie o nie wtracanie sie w to jak my wychowujemy dziecko bo oni mieli swoj czas a teraz moga jedynie pomoc a nie robic rodzicom robic wieksze trudnosci w wychowaniu dzieci

Mialam sytuacje u tesciowej, ze krzyczala na corke mojego TZ, wlasciwie bez powodu, albo innym razem dostala cos ode mnie, a ta jej zabrala, ze nie ta pora na zabawy. Oczywiscie to nie moja corka, ale odezwalam sie glosno, i po rozmowie z TZ on powiedzial jej, ze przyznaje mi racje, bo my razem jestesmy, i to my sie nia zajmujemy w weekend, i zeby nie robila mi pod nogami, na tym sie skonczylo, bo dziecko przylecialo wtedy do mnie z placzem, ze mnie kocha, a babcia robi tak i tak, a my zawsze mowimy inaczej. :/

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Hej Wam

trochę mnie nie było ale nie mam za bardzo czasu.. W między czasie nadrabiam ,ale i tak jestem jak na razie 10stron do tylu

Gratuluję udanych wizyt

Ja miałam w środę, Mała nadal jest Małą i tak już pozostanie Miała 25cm i ważyła 704g , podczas badania bardzo się wierciła, ale to standard Ja od początku ciąży przytyłam 7,5kg , mam nadzieję , że na 15kg się zatrzymam

za wizyte

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-15 o 09:24
Stary 2014-11-15, 09:26   #3970
gosiaczek221
Raczkowanie

hej Mamusie witam się z rana, dopiero wstałam ale za to w nocy za bardzo spać nie mogłam... Zaczynam dziś 22 tydzień ale się ciesze do tego właśnie dostałam wyniki wczorajszych badań i są DOBRE w zeszłym tygodniu jak robiłam to były bardzo złe i lekarz kazał powtórzyć i jakby się nie poprawiły to miałam dziś iść do niego. Uff całe szczęście że są już dobre Teraz z tego szczęścia siedzę i mango zajadam a na obiad łososia wyjęłam, ma któraś jakiś dobry przepis

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 09:29   #3971
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Hej Wam

Gratuluję udanych wizyt

dopisane

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 09:33   #3972
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
hej Mamusie witam się z rana, dopiero wstałam ale za to w nocy za bardzo spać nie mogłam... Zaczynam dziś 22 tydzień ale się ciesze do tego właśnie dostałam wyniki wczorajszych badań i są DOBRE w zeszłym tygodniu jak robiłam to były bardzo złe i lekarz kazał powtórzyć i jakby się nie poprawiły to miałam dziś iść do niego. Uff całe szczęście że są już dobre Teraz z tego szczęścia siedzę i mango zajadam a na obiad łososia wyjęłam, ma któraś jakiś dobry przepis
Uwielbiam mango
Lososia robie zazwyczaj w piekarniku, ale kupuje kostki, i dodaje sos cytrynowy z paczki a jako dodatek ziemniaki i brokuly uwielbiam ta rybke
za 22 tydzien
Stary 2014-11-15, 09:42   #3973
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
ja robię tak, że pakuję do fileta z łososia masło czosnkowe, posypuję rybkę płatkami migdałowymi, ładuję to wszystko w sakiewki z folii aluminiowej i siup do piekarnika

Stary 2014-11-15, 09:50   #3974
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
dopisane
Dziękuję
Stary 2014-11-15, 09:52   #3975
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 09:53   #3976
nouvelle2
Zakorzenienie

zapomniałam Wam napisać, że wczoraj widziałam te pompony tiulowe, o których rozmawiałyśmy, na żywo w sklepie meblowym. Jakie to jest urocze! Fajnie by wyglądało powieszone np. nad łóżeczkiem zamiast karuzeli

Stary 2014-11-15, 10:06   #3977
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Moj brzuchol, koniec 25tyg Załącznik 5838515Załącznik 5838516

Troche urósł ostatnio
jaki piękny brzuszek

wszystkie co chwilę piszecie jak to bardzo przytyłyście, a z tego co widać na djęciach to wszystkim idzie to tylko w brzuszki... i w cycki ewentualnie
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 10:15   #3978
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
zapomniałam Wam napisać, że wczoraj widziałam te pompony tiulowe, o których rozmawiałyśmy, na żywo w sklepie meblowym. Jakie to jest urocze! Fajnie by wyglądało powieszone np. nad łóżeczkiem zamiast karuzeli
Cos mi umknelo z pomponami pokaz prosze jak to ma wygladac
Stary 2014-11-15, 10:31   #3979
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Co za sen
Gratulacje 22w! U nas zaczyna sie w poniedziałek.

Ja obudzona, maluszka jeszcze spi. Kurcze czy Wy tez ciagle sie budzicie w nocy? Ja przynajmniej 5 razy, patrze wtedy na zegarek i nie moge sie doczekac rana.

Takie spanie
Ehh ja sie budzę z 1 razy przez te bóle pleców

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
jaki piękny brzuszek

wszystkie co chwilę piszecie jak to bardzo przytyłyście, a z tego co widać na djęciach to wszystkim idzie to tylko w brzuszki... i w cycki ewentualnie

Dziękuje u mnie 7,5 na plusie ale odejmuje wakacyjne na oko 2 kg, bo zawsze w wakacje tyle mi przybywa 7,5 lepiej wyglada niż 9,5 haha
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 11:01   #3980
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
jaki piękny brzuszek

Ha ha ja widzę ze mi w boczki poszło i uda niestety ale e tam co poradzić

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-15, 11:01   #3981
ojustyna
Zadomowienie

Cześć Wam co słychać? Jak wasze maluszki? I jak wy się dzisiaj czujecie? U mnie dzisiaj cisza, po tym jak Bubcia brykała wczoraj przez pół dnia ^^ to dzisiaj chyba dłużej sobie pośpi, obudziła mnie tylko z rana żeby jej podać śniadanko
A ja sobie znowu coś wymyśliłam, bo tak dodajecie te swoje piękne brzuszkowe zdjęcia i natchnęło mnie na pytanie, czy robicie sobie jakieś sesje zdjęciowe w ciąży? U nas tyle wydatków związanych z remontem, że nawet nie chcę poruszać tego tematu, bo lepiej dołożyć do paneli czy mebli, ale może macie jakieś inspiracje tzn. jak buszujecie po internecie, czy może znalazłyście jakieś fajne zdjęcie, takie które można wykonać w tzw."domowych warunkach" ?

A co do wczorajszych problemów z wizażem i tych reklam to tak się na to obraziłam, bo chciałam pocytować poodpisywać a tak mnie nerwy poniosły że foch aż do teraz
Stary 2014-11-15, 11:04   #3982
rona1906
Raczkowanie

Hej Mamusie
u nas taka beznadziejna pogoda, ze nic sie nie chce... dobrze, ze tż posprzatal sypialnie, bo nie wiem jakbym to miala zrobic z takim leniem

Milego dnia Wam zycze i dodam, ze u mnie na obiadek beda kotleciki z miesa mielonego, ryzu i kapusty w sosie pomidorowym

ps. niunia u mnie mozesz dopisac Alicja i Piotr skoro kazdy zdecydowany podaje
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 11:22   #3983
crystal25
Zakorzenienie

Wlasnie znalazlam swoja kurtke na zime po obiedzie pojade ja zobaczyc czy jest taka jak na zdieciu Oby byla dobra, bo nic mi sie nie podoba, a TZ probuje mi ciagle uswiadomic ze w swoj rozmiar juz sie nie mieszcze i jestem w ciazy, wiec potrzebuje czegos ciazowego,i nie zapinam sie w swoj plaszczyk

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-15, 11:24   #3984
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Cos mi umknelo z pomponami pokaz prosze jak to ma wygladac
coś takiego jak w załączniku. A któraś z dziewczyn wkleiła link jak wykonać takie cuda
https://www.youtube.com/watch?v=Be3-xlci-ow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzgac1ae9de087845165a1931941bbf4216.jpg (58,7 KB, 12 załadowań)

Stary 2014-11-15, 11:25   #3985
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie znalazlam swoja kurtke na zime po obiedzie pojade ja zobaczyc czy jest taka jak na zdieciu Oby byla dobra, bo nic mi sie nie podoba, a TZ probuje mi ciagle uswiadomic ze w swoj rozmiar juz sie nie mieszcze i jestem w ciazy, wiec potrzebuje czegos ciazowego,i nie zapinam sie w swoj plaszczyk
pokaż jaka

mon9 fajny brzuchol!

Stary 2014-11-15, 11:33   #3986
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Cześć Wam co słychać? Jak wasze maluszki? I jak wy się dzisiaj czujecie? U mnie dzisiaj cisza, po tym jak Bubcia brykała wczoraj przez pół dnia ^^ to dzisiaj chyba dłużej sobie pośpi, obudziła mnie tylko z rana żeby jej podać śniadanko
A ja sobie znowu coś wymyśliłam, bo tak dodajecie te swoje piękne brzuszkowe zdjęcia i natchnęło mnie na pytanie, czy robicie sobie jakieś sesje zdjęciowe w ciąży? U nas tyle wydatków związanych z remontem, że nawet nie chcę poruszać tego tematu, bo lepiej dołożyć do paneli czy mebli, ale może macie jakieś inspiracje tzn. jak buszujecie po internecie, czy może znalazłyście jakieś fajne zdjęcie, takie które można wykonać w tzw."domowych warunkach" ?

A co do wczorajszych problemów z wizażem i tych reklam to tak się na to obraziłam, bo chciałam pocytować poodpisywać a tak mnie nerwy poniosły że foch aż do teraz

Jesli chodzi o sesje zdieciowa robie sobie co jakis czas sama zdiecia lub robi je moj TZ i na koniec posklejam to w calosc do albumu I marzyla nam sie piekna sesja u profesjonalisty z brzuszkiem styczen/luty, a ze ceny nie male, a moj szwagier uwielbia robic zdiecia, i powiem szczerze ze ma reke i swietne pomysly, no i porzadny aparat, hihihi, ktorego ja nigdy nie kupie chyba ze wygram w totka, to poprosimy go w styczniu zeby nam zrobil jakies ciekawe zdiecia Napewno sie zgodzi Mysle ze warto poszukac wsrod znajomych czy rodziny i poprosic kogos, z dobrym aparatem i wybrac fajne miejsce.... a pamiatka bedzie mega

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
pokaż jaka

mon9 fajny brzuchol!
swietnie to wyglada Pokazalam TZ przed chwila jakos malo zgodni ostatnio jestesmy hihi

http://www.orchestra.fr/maternite-ma...id=hw3801-101#

taka Wykupimy karte, raz na rok sie placi, wiec zaplacimy polowe za kurtke a ta cena wydaje nam sie byc dobra, bo w innych ceny sa podobne, a to jest sklep dobry jakosciowo, kupywalam juz tutaj rzeczy dla maluszka. I dzieki tej karcie, wszystkie rzeczy jakie kupie przykladowo pozniej, glownie dla maluszka bede placila za nie polowe normalnej ceny, a karta kosztuje 30 euro na rok wiec sie oplaca,i TZ ma tez corke, ktora mozemy tam ubierac Juz zaluje ze nie wykupilam tej karty wczesniej, jak kupowalam zyrafke, buty, i sweterek dla maluszka, nie wiedzac jeszcze o tej karcie

Wydaje mi sie ze na nastepny rok moja mama cos bedzie mogla wykombinowac na maszynie i mi ja zwezyc i tez bedzie dobra

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-11-15 o 11:34
Stary 2014-11-15, 11:40   #3987
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli chodzi o sesje zdieciowa robie sobie co jakis czas sama zdiecia lub robi je moj TZ i na koniec posklejam to w calosc do albumu I marzyla nam sie piekna sesja u profesjonalisty z brzuszkiem styczen/luty, a ze ceny nie male, a moj szwagier uwielbia robic zdiecia, i powiem szczerze ze ma reke i swietne pomysly, no i porzadny aparat, hihihi, ktorego ja nigdy nie kupie chyba ze wygram w totka, to poprosimy go w styczniu zeby nam zrobil jakies ciekawe zdiecia Napewno sie zgodzi Mysle ze warto poszukac wsrod znajomych czy rodziny i poprosic kogos, z dobrym aparatem i wybrac fajne miejsce.... a pamiatka bedzie mega

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

swietnie to wyglada Pokazalam TZ przed chwila jakos malo zgodni ostatnio jestesmy hihi

taka Wykupimy karte, raz na rok sie placi, wiec zaplacimy polowe za kurtke a ta cena wydaje nam sie byc dobra, bo w innych ceny sa podobne, a to jest sklep dobry jakosciowo, kupywalam juz tutaj rzeczy dla maluszka. I dzieki tej karcie, wszystkie rzeczy jakie kupie przykladowo pozniej, glownie dla maluszka bede placila za nie polowe normalnej ceny, a karta kosztuje 30 euro na rok wiec sie oplaca,i TZ ma tez corke, ktora mozemy tam ubierac Juz zaluje ze nie wykupilam tej karty wczesniej, jak kupowalam zyrafke, buty, i sweterek dla maluszka, nie wiedzac jeszcze o tej karcie

Wydaje mi sie ze na nastepny rok moja mama cos bedzie mogla wykombinowac na maszynie i mi ja zwezyc i tez bedzie dobra
bardzo fajny ten płaszczyk/kurtka czy jak to nazwać

https://www.youtube.com/watch?v=vsakAE_BvxQ pozycje do karmienia, fajny filmik i jaki słodki Bobinek!

Stary 2014-11-15, 11:51   #3988
mkluke
Raczkowanie

znowu mi przed chwilą jakaś reklama wyskoczyła, jak chciałam coś napisać

ja dzisiaj od rana zabiegana, ale tak mi dobrze, bo wole to niż się nudzić... teściowa ma dzisiaj urodziny, więc się zadeklarowałam, że jej torta zrobię...
wczoraj upiekłam biszkopt (oczywiście mi opadł, ale co tam ), dzisiaj już przełożyłam kremem i myślę jak przyozdobić... zaraz biorę się za jakąś sałatkę, a co tam, niech kobieta ma

wczoraj znowu miałam zabawną sytuację - tż przyłożył ucho do brzucha i zaczął mówił... maleństwo tak go kopnęło, że ja osobiście pierwszy raz poczułam tak mocno, a tż z wyrzutem, że znowu oberwał w twarz i, że na pewno to dziewczyna i charakterek będzie miała po mamusi
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 11:59   #3989
niunia_ona
Zakorzenienie

Słyszałam że zima ma przyjść dopiero w lutym ale by bajka była gdyby mieli rację.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

Tez mi się marzy sesja ale szkoda nam kasy niestety a to takie fajne. Sami w domu sobie coś zrobimy myślę. Siostrze powiem i nam coś tu porobi tylko z miejscem ciężko he

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-11-15, 12:04   #3990
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
znowu mi przed chwilą jakaś reklama wyskoczyła, jak chciałam coś napisać

ja dzisiaj od rana zabiegana, ale tak mi dobrze, bo wole to niż się nudzić... teściowa ma dzisiaj urodziny, więc się zadeklarowałam, że jej torta zrobię...
wczoraj upiekłam biszkopt (oczywiście mi opadł, ale co tam ), dzisiaj już przełożyłam kremem i myślę jak przyozdobić... zaraz biorę się za jakąś sałatkę, a co tam, niech kobieta ma

wczoraj znowu miałam zabawną sytuację - tż przyłożył ucho do brzucha i zaczął mówił... maleństwo tak go kopnęło, że ja osobiście pierwszy raz poczułam tak mocno, a tż z wyrzutem, że znowu oberwał w twarz i, że na pewno to dziewczyna i charakterek będzie miała po mamusi
ale jesteś dobrą synową!

a co do tej zimy to wolałabym żeby szybciej przyszła i wcześniej poszła, tak żeby w marcu było ładnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości