![]() |
#3991 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Cytat:
Staram się jak mogę i mam nadzieję że mi się uda, przytulam córkę, mówię że ją kocham, że jest dla mnie najważniejsza, wspieram ją i pomagam . Staram jej się poświęcać jak najwięcej czasu. Do dziś mnie bolą słowa mojej matki jak mówi "ty to sobie w życiu nie poradzisz" ![]() Jak moje małe ukochane przybiegło do mnie i powiedziało "kocham Cię mamusiu" to moja rodzicielka skwitowała to słowami "ależ ona jest wyrachowana napewno czegoś chce". Powiedziałam mamo to jest okazywanie uczuć, ehhh szkoda słów. ![]() Edytowane przez Marianna48 Czas edycji: 2019-03-12 o 09:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ide jeszcze za tydzień na wizyte prywatną i może już sie uda ustalić. 🙏 ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() W mojej rodzinie tez w sumie mało mówiło sie o uczuciach.. jak tak pomyśle to chyba byłam bardziej związana emocjonalnie z babcią niż matką... Za to moje dziecię jest przekochane.. ledwo oczy rano otworzy uśmiechnie sie do mnie i mówi kocham cie mamusiu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3996 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aaa ok :/ współczuję. Chociaż dzisiaj się dowiedziałam, że to nie tylko po porodzie naturalnym ale i ło ciąży można nie trzymać moczu. Także dziewczyny! Ćwiczymy mięśnie Kegla
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja chata tez już błaga ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do opieki TŻ to mój może tak do tego nie podchodzi, ale on tak się boi takich maluchów, że odrazu mi zapowiedział, żebym szukała niani do pomocy. Ja - wiem to okrutne - będę się cieszyć jak na początku będzie jak najmniej ich dotykał. Nie znacie NIKOGO z tak marchwiankach łapami jak on. A jak znacie to mój tż bije tego kogoś na głowę ![]() Kąpać nauczy mnie szwagier i to on zrobi pierwszą kąpiel. No chyba, że mój mąż przejdzie jakąś magiczną przemianę i wzmocni chwyt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W każdym razie uwielbiałam dzieciaczki, które wtedy miałam pod opieką, fajnie wspominam. Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Zapomniałam dopisać. Wczoraj o 23:00 (taaaak) byłam na wizycie skonsultować te bóle brzucha. Wszystko jest ok, rozciągam się w srodku i to jest przyczyna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
O 23?! Matko!
#3998 |
Zadomowienie
|
Kocurasek 23 masakra, ale najważniejsze że wszystko ok
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||
Rozeznanie
|
wizyta na 11 w nocy to hard core. Ja mam telefon peywatny do gina, ale takich wizyt to nie ma raczej ha ha.
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |||
Zakorzenienie
|
Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Bylam o 22:00 a tam 9 lasek w ciąży przede mną ![]() Cytat:
Mój ponoć o każdej porze dnia i nocy jak się coś dzieje to przyjmie swoją pacjentkę (mieszka nad kliniką). Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała sprawdzać, ale fajniej mi z taką świadomością ![]() Cytat:
Tak, bardzo mnie to uspokoiło. Dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ 25.08.2012 Aparatka 08.04.2013 Damon Clear (góra) 18.11.2013 aparat metalowy mini (dół) Edytowane przez Kocurasek Czas edycji: 2019-03-12 o 19:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
23.. nie no nie mogę
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo to jest tak: „panie doktorze, coś się chyba dzieje”. Wtedy pan doktor patrzy w kajecik - od rana do 14:00-15:00 jest w szpitalu. Później jedzie do „domu” czyli do kliniki gdzie na gorze ma mieszkanie. Pacjentki poumawiane od 16:00 (same ciężarne), że nie wiem kiedy jakaś przerwa na siku, jedzenie. Serio. Zawsze jest poślizg, bo poświęca tyle czasu ile musi, a niektóre to całą familią mu się do gabinetu wwalają, bo mąż i 3 dzieci chcą zobaczyć braciszka/ siostrzyczkę. Niektóre konkret jak ja. Wchodzę i wychodzę, chłopa nie biorę nigdy. No i jak patrzy w kajecik to mu zostaje po 20:00 ale wie, że jeszcze poślizg. I w zależności którą pacjentką „coś się dzieje, sprawa nagła” jestem to każe przyjeżdżać o jakiejś tam godzinie. I ja, jako pacjentka czuję się bardzo zaopiekowana, bo jeśli by się coś działo to jest szybka reakcja (na wizytę musiałabym gdzieś tydzień, dwa czekać). Ale pana doktora mi szkoda, bo nie wiem kiedy żyje ![]() Po mnie była jeszcze jedna babka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ja chłopa zawsze biore bo by mnie zabil jakbym go nie brala ze soba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
Ja biore tylko na ysg czyli bylo dwa razy i bedzie kolejne dwa. Reszta wizyt z poloznymi gdzie mierza i waza i biore krew, nie widze sensu by opuszczal prace zeby potowarzyszyc mi 6 minut
![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, to zależy jaką kto ma pracę. Gdyby mój miał nad sobą szefa i z góry narzucone godziny pracy to też pewnie by nie chodził. Ale ma swój interes i nie ma problemu żeby odłożyć coś na później ☺ Z resztą nawet gdyby nie mógłby z jakiegoś powodu iść to nie będzie tragedii
#4006 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Raczkowanie
|
![]()
Fajnie, ze wszystkie wizyty przebiegają dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko jak ktoś chodzi z ojcem dziecka. Tez raz byłam by zobaczył, że to nie dwie „kropki”. Ale faceci to zazwyczaj tez konkret - siedzą i patrzą. Ale serio byłam świadkiem jak wlazła cała rodzina (ojciec i 3 małych dzieci) i siedzieli tam chyba z 40 min a śmiechów było tyle, że na korytarzu było słychać. Myślałam, że ich zjem jak wychodzili. I nie tylko ja ale cała poczekalnia ![]() Takim małym dzieciom 3-6 l. przecież można pokazać zdjęcie usg. Nie wiem po co je tam targać i tłumaczyć 100 razy co tam jest na monitorku. Podziwiam cierpliwość lekarza, bo to on później siedzi po nocach przez takie imprezki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4009 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4011 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale gdybym miała inne dzieci i nie miał kto z nimi zostać inny, to myślę, że też bym je zabierała, czasem nie ma wyjścia.
![]() |
#4012 |
Zadomowienie
|
O właśnie w Dzień Dobry TVN była para, która na wizji dowiadywała się czy będą mieli syna czy córkę (okazało się, że córka), przy okazji tematu o dekorachach na baby shower.
Dziewczyna ma termin na początek sierpnia akurat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4013 |
Wtajemniczenie
|
Kocurasek normalnie czytam o tym lekarzu i nie wierze 😂
![]() A co do płci to chyba nie jestem ostatnia 😜 Solony karmel tez nie wie jeszcze a ma termin 3 dni przede mną i chyba jeszcze pare dziewczyn ale z późniejszym tp Musimy szybko skończyć tą część zeby sobie zrobić ładną różowo niebieską 1 stronę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() podjeliśmy wczoraj z mężem ważną życiową decyzję . Będziemy budować dom ![]() ![]() Mam nadzieję że nam się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zadomowienie
|
Help!
Jaki mniej więcej rozmiar kocyka sprawdzi się w foteliku samochodowym, żeby przykryć bobaska? No nie mogę nigdzie info znaleźć, wszedzie tylko takie "pod dziecko" a nie "na dziecko". A włóczki mi zostało, to bym coś machnęła dodatkowego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz A wlasciwie o minimalna szerokość pytam, bo długości to tyle ile mi włóczki styknie ![]()
Czekamyyyyy! Edytowane przez Shiz Czas edycji: 2019-03-13 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My też mieliśmy taki etap, że nastawiliśmy się na budowanie, ale działki po interesującej nas części miasta kosztowały połowę szeregówki, więc zdecydowaliśmy się na szeregówkę. I teraz nie wyobrażam sobie mieszkania w mieszkaniu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam strasa przed dzisiejszą wizytą, trzymajcie prosze kciuki ![]() bo jakoś wczoraj naszedł mnie stres, że ta torbiel to może jednak szybko rośnie i będzie przeszkadzać małej w rozwoju i będą z tego problemy ![]() przez to wszystko nawet przestałam oglądać dzieciowe rzeczy, bo straciłam radość z oglądania... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.