Byłe tableciary plotkary II - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-14, 14:33   #3991
Mijalea
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Ray, trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie!!

U lekarza na przeciw poczekalni byl pokoj z KTG. Nasluchalam sie dzwiekow bijacych serduszek. Nie wiem czemu, ale odglos KTG zawsze u mnie powodowal gesia skorke Chyba kojarzy mi sie tylko z ostatnimi chwilami przed porodem

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:43   #3992
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Kinia fryzyruka super, tylko tak jak zauwazylas, moglaby byc wyzej ale tak to super i nie jest babcina fryzurka
Ray lez i odpoczywaj
Pomidorko co wykombinoalas na wieczorek??
Agusiaczku odezwij sie do nas
Madziu widzisz czyli nie bylo tak zle jak sie moglo wydawac... Dobrze, ze nie musialam szukac laboratorium i zalatwilas wszystko na miejscu Teraz niech sie dzidzia zdrowo rozwija

Ja dzis znou na zakupkach bylam kupilam 2 tusze do rzes potrojny cien, kuracje regenerujaca do dloni i paznokci naklejki na paznokcie i rekawice masujaca do kapieli zel do buzki i tonik wiecie czemu wybralam sie na zakupki?? Wkurzylam sie na jedna, stara babe... Ja nie wiem czemu starsi ludzie twierdza, ze dzisiejsza mlodziez jest nie wychowana jak sami sa niekulturalny, niedotrzymuja slowa i nawet nie potrafia sie odezwac, jak cos jest nie tak... Brak slow... Koniec z szanowaniem starszych!! Uogolniam i chyba na uogolnianiu sie skonczy!!

Do kina dzis nie jedziemy, bo J. o 22 jedzie do domku, do siebie i wraca w niedziele z samochodzikiem

Ide wyprobowac nowe zakupki

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:46   #3993
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko super zakupkia na jaki film sie wybieraliscie?

a ja wlasnie susze paznokcie,bo se malnelam na czerwono
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:53   #3994
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ja tez mam czerwone + naklejka biala

Na "Lejdis" ale cos czuje, ze ten film jest przereklamowany i niczym sie nie roznizy od tych typowych jakie juz byly wczesneij nakrecoane W sumie na co pojdziemy pozniej, jak juz wroci to sie okaze

Wlasnie J. probowal sie dobic do kompa i zobaczyc co tak drukuje jak przeczyta to bedzie i sie nie uczy , ze nie wolno czytac

Stary 2008-02-14, 17:10   #3995
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko dokladnie za niedozwolone podczytywanie sie nalezy
moj tz tez ciekawy co ja tu wypsuje

a ja juz sie glodna robie a tu jeszcze 3godzinki do kolacji
Stary 2008-02-14, 17:16   #3996
zgadnij_MS
Zakorzenienie

To o 20 macie kolacyjke?? Ja bym nie wytrzymala i poszla cos schrupac Tak w ogole jutro chyba zrobie te slynne nalesniki szpinakowe juz szpinak wiem gdzie kupie wiec nic tylko robic

Make up zrobiony Tusz i cien wyprobowany i wszystko gra jak nalezy za grosze wszystko a humorek popraniony Teraz robie kuracje na dlonie i siedze w bawelnianych rekawiczkach

Stary 2008-02-14, 17:28   #3997
misia_25_26
Wtajemniczenie

dokladnie to na 20.30zaraz ide cos podjesc bo tylko sniadanie dzisiaj jadlam
No to super ze kosmetki sie sprawdzily,nic tak nie cieszy jak dobry i do tego tani zakup
Stary 2008-02-14, 17:41   #3998
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ojjjjjjjjjjjjjjjj tak Po prostu musialam odreagowac
Misia to smaczzzzzzzzzzzzznej i przyjemnej kolacyjki Wam zycze

Pokazywalam suknie slubna J. i ocenial ja tak " Skromna, ale z gustem" Zrobilam zdj, ale nic na nich nie wydac bo slonce swiecilo na witryne sklepowa i wszystko jest nie wyrazne jak przerzucve zdj do kompa to Wam pokaze

Stary 2008-02-14, 17:48   #3999
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dziekuje Marcelinko
Kolacja napewno bedzie smaczna bo idziemy do naszej ulubionej restauracji na hinduskie jedzonko
To czekamy na foteczki
Stary 2008-02-14, 18:40   #4000
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Postaram sie jutro przerzucic na kompa zdj

My wcinamy kisiel, J. luka w tv a ja zajrzalam na wizaz jak zwykle...

Misia ja jeszcze nic hinduskiego nie jadlam wiec nawet nie mam porowniania
Julio zycze milego spedzenia czasu z rodzicami

Stary 2008-02-14, 18:40   #4001
kina2807
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

ja dostalam dzis sliczny bukiecik z herbacianych roz od Tzta, a jak weszlam do domu, to bys pecjalnie schowany, ze niby TZ nic dla mnie nie ma, wariat jeden, a teraz czekamy sobie na pyszna pizze, ktora ma pojawic sie lada moment

zycze Wam milego wieczoru dziewczynki
papapa

Pomidorko mialas napisac co wymyslilas

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 18:48   #4002
Pomidora
Zakorzenienie

Coś mi cały dzień wizaż nie chciał wskoczyć No, ale w końcu wszystko gra

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
nie jeszcze Kasiu, bo nie mamy ostatecznej listy gosci, musze troche pogonic tesciowa, jeszcze do konca nie wiemy tez, co wybrac, nie chcialabym, aby byly drogie, a le znowu te tanie sa dla mnie troche kiczowate, wiec mam trudny orzech do zgryzienia

moja mama twierdzi, ze i tak wszyscy rzuca te zaproszenia pozniejw kat, wiec nie ma sie co tez wykosztowywac....
Wiesz Kiniu, można na zaproszeniach całkiem nieźle zaoszczędzić jak się postarasz. My np. zamówiliśmy zaproszenia w specjalnej drukarni, gdzie robią tylko zaproszenia ślubne. No i tam zaproszenie kosztowało z nadrukiem już 6,5 zł. Ale my się wyspryciliśmy i wzięliśmy zaproszenia bez nadruku te same (po 2,5 zł). Potem dalismy do takiego punktu, gdzie drukują różne rzeczy i za jeden wydruk biorą 0,5 zł. I tak za zaproszenia daliśmy po 3 zł A koleżanka miała dostęp do drukarki laserowej w pracy i sama sobie za darmo wydrukowała. Bo najdroższy jest druk,więc może coś wykombinujecie.

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
dziewczynki bardzo ladne zdjecia kokow pokazujecie
u Kasiasiarka ten pierwszy wklejony najbardziej mi sie podoba z ta opaska i ten u Kini tez sliczny, nie zaden babciny,co ten TZ wymyslil hehe

ja juz jestem po badaniu progesteronu, nie bylo mojej polskiej lekarki i dali mnie do innego ciapatego doktora musialam wysilic moj mozg z angielskim ale nie bylo tak zle hehe a co lepsza to wyprosilam go, zeby wydrukowal mi wszystkie wyniki badan jakie mi robili
no i okazuje sie, ze testosteron mam w normie
to bardzo dobra wiadomosc przy PCOS
tylko stosunek LH:FSH jest zaburzony, ale jak pojde do szpitala to powinni mi podac clo i moze wszystko bedzie dobrze

26 mam wizyte w szpitalu a 25 odbieram wyniki progesteronu
jak sie okaze za niski to wydusze od GP, zeby mi przepisala i nie bede musiala go w koncu ciagnac z Polski
Asiu, to cudowne wiadomości Zobaczysz, że teraz wszystko zacznie się układać

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Rany masakra z tymi cenami,az sie za glowe zlapalam i skad brac tyle kasy?ja to chyba z rok czasu na wesele bede zbierac bo nie chce bac od moich rodzicow bo wiem ze maja ciezka sytuacje teraz i sami musza splacic dom po dziadkach swojemu rodzenstwu a ci domagaja sie wszystkiego w termninie i w ogole...ech szkoda gadac...wiadomo jak to z rodzenstwem i pieniedzmi w rodzinie
Od tz rodzicow tez nie bede chciala chociaz jak znam tesciowa to pewnie bedzie cos A. chciala dac ale ja wole zrobic wszystko za swoje co by mi pozniej nikt niczego nie wypomnial a po drugie jak zrobie wszystko za swoje pieniazdze to ja bede sama o wszystkim decydowac a nie ze ktos wtedy bedzie mi cos narzucal np ze zapros jeszcze tego ze nie takie cos tam i takie tam ble ble
Kachulko, ty to się przygotowuj na weselisko A u nas było po 1/3 z zapłatą. Składali się teście, moi rodzice i my. Byliśmy na studiach, nie pracowaliśmy i nie byłoby nas stć na wesele, a rodzice chcieli to się nie sprzeciwialiśmy Chociaż powiem szczerze, że gdybym mogła to bym całość zapłaciła, żeby tylko mojej głupiej teściowej nie słuchać

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja na chwile wpadlam wam powiedziec ze jestem w domu ale nie jest to pocieszajaca wiadomosc...

niestety rozwarcie jak bylo jest, szyjka trzyma wszystko jak na wlosku wypuscili mnie twierdzac ze juz nic innego zrobic nie moga i pozostaje czekac na porod...

jeszcze nastepny tydz jesli nie urodze mama sie bardzo oszczedzac najwiecej lezec... i wtedy juz nie bedzie zadnych obaw w zasadzie nie ma juz i teraz ale zawsze im dluzej tym lepiej...

jednym slowem jestem jak bomba zegarowa.... lekarz stwierdzil po badaniu ze wszystko jest przygotowane i czeka na zielone swiatelko i jak odejda mi wody to od razu do szpitala jechac bo stwierdzil ze moja buowa wskazuje na szybki porod hehe ale pocieszenie

jestem zmeczona teraz wieczorem was sobie poczytam przy moim lezeniu dalszym

dziekuje za kciuki
Justynko, to trzymamy kciukasy. A ty choć raz bądź grzeczna i leż w łóżku i się nie przemęczaj. Tydzień w łóżku cię nie dobije a dzidzi pomoże. pomyśl, że niektóre leżą całą ciążę i jakoś to przechodzą, to ty też dasz radę. A jak się czujesz na myśl, że mała niedługo będzie z wami?

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
No akurat jak napisalam dlugi monolog, wizaz znowu zaniemogl, na szczescie skopiowalam moj wyklad i moge wkleic

Czesc dziewczyny,
dotarlam dopiero do domu i wcinam bulke, bo dzidzia glodna jak wilk.

A tu widze slubne tematy

To ja napisze troche o mojej wizycie.
Wczoraj bylam zla na meza, na koniec zrobilam mu awanture i wogole nie rozmawialismy, czuje sie troche zaniedbana przez niego, i przykro mi bylo, bo ostatnio malo o dzidzie pytal, jakby nic, wiec mu wyrzucilam wszystko i temat sie skonczyl (jak zawsze)

Rano mialam stresa jak przed matura Latalam do kibelka, brzuch mnie rozbolal, ale pojechalam w koncu i znalazlam lekarza.
Wizyte mialam na 10 ale weszlam dopiero o 11, wynudzilam sie ponad godzine w poczekalni.

A potem...wymeczyli mnie bo spedzilam tam chyba ze 3 godz!!!
Lekarz bardzo mily i fajny, rozmawialismy po niemiecku caly czas, ale tlumaczyl mi wszystko cierpliwie, powiedzial co dzis zrobimy , co potem, sprawdzil jakie badania mialam w Pl itp.
(Ahh, zeby u nas w Pl byli tacy lekarze )

Zrobil mi na miejscu cytologie, cytomegalie, potem Usg. Dzidzia ma sie dobrze, ma 12 cm i jest to 18 tydzien. Na nastepnym Usg , za 3 tyg sprawdzi bobaskowi narzady.

Potem przekazal mnie pielegniarkom, a one pobraly krew, mocz, zmierzyly cisnienie, zwazyly...na koniec mialam dosc Ale bylam w szoku, ze wszytsko na miejscu, bez zbednego latania do laboratorium.

No i dostalam tzw. Mutterpass, czyli paszport mamusi. Umowili juz mnie na 3 kolejne spotkania (nastepne za 3 tyg), potem co miesiac.

Czyli jak widac dalam rade. Wszyscy byli mili i stres odszedl.
Maz od wczoraj sie nie odzywa, myslalam, ze chociaz smsa napisze czy zadzwoni, ale nic Przykro mi jeszcze bardziej .
Madziu, to cudownie, że maleństwo tak dobrze się rozwija. I że wszystko na miejscu zbadali. Gdyby w Pl tacy lekarze mili byli A z mężem mam nadzieję, ze się ułoży. Może nie dzwonił, bo sam musiał wszystko przemyśleć? Zobaczysz, żedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja dzis znou na zakupkach bylam kupilam 2 tusze do rzes potrojny cien, kuracje regenerujaca do dloni i paznokci naklejki na paznokcie i rekawice masujaca do kapieli zel do buzki i tonik wiecie czemu wybralam sie na zakupki?? Wkurzylam sie na jedna, stara babe... Ja nie wiem czemu starsi ludzie twierdza, ze dzisiejsza mlodziez jest nie wychowana jak sami sa niekulturalny, niedotrzymuja slowa i nawet nie potrafia sie odezwac, jak cos jest nie tak... Brak slow... Koniec z szanowaniem starszych!! Uogolniam i chyba na uogolnianiu sie skonczy!!

Do kina dzis nie jedziemy, bo J. o 22 jedzie do domku, do siebie i wraca w niedziele z samochodzikiem

Ide wyprobowac nowe zakupki
Nono, to się obkupiłaś, nie ma co Ja też jestem maniaczką zakupów kosmetycznych. A co ci zrobiła ta strsza osoba, że do takiej wściekłości cię doprowadziła?

Cytat:
To o 20 macie kolacyjke?? Ja bym nie wytrzymala i poszla cos schrupac Tak w ogole jutro chyba zrobie te slynne nalesniki szpinakowe juz szpinak wiem gdzie kupie wiec nic tylko robic

Make up zrobiony Tusz i cien wyprobowany i wszystko gra jak nalezy za grosze wszystko a humorek popraniony Teraz robie kuracje na dlonie i siedze w bawelnianych rekawiczkach
Marcelinko, to daj znać, jak ci smakowały naleśniki

A ja dziś zrobiłam mojemu mężusiowi zapiekanke z zupek chińskich (tak się nazywa, ale nie ma tam samych zupek). My nie obchodzimy Walentynek, nigdy nie obchodziliśmy. A dziś mnie tknęło i postanowiłam zrobić mu niespodziankę. Wyobraźcie sobie jego minę kiedy wszedł do domu, a tu B.B.King w CD, zapiekanka na stole, wszędzie świece... i żonka w małej czarnej i szpilkach Hehe, ale się zdziwił. Ale jego też coś tknęło i kupił mi Mon Cheri w serduszku Teraz mężuś sobie śpi, a ja aplikuję sobie kolejne tabletki "przed". Jak beznadziejnie jest planować takie rzeczy Ale biorąc kolejną tabletkę myślę, że to dla naszego dobra i jest lepiej

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 18:53   #4003
gizelcia
Zadomowienie

Hej dziewczynki..

Zycze Wam wszystki goracego wieczoru Walentynkowego

Pewnie wszystkie szykujecie sie na jakis wspolny romantyczny wieczor..eh..jak ja Wam zazdroszcze..do mnie amorek chyba zgubil droge bo jeszcze nie zapukal do drzwi mojego serduszka..przykro mi ale nie bede Wam smucic wieczorku..Spedzcie te noc w romantycznej atmosferze..niech Wasi mezczyzni Was zaskocza
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 18:59   #4004
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki..

Pewnie wszystkie szykujecie sie na jakis wspolny romantyczny wieczor..eh..jak ja Wam zazdroszcze..do mnie amorek chyba zgubil droge bo jeszcze nie zapukal do drzwi mojego serduszka..przykro mi ale nie bede Wam smucic wieczorku..Spedzcie te noc w romantycznej atmosferze..niech Wasi mezczyzni Was zaskocza
A jak chcesz Agatko to posmuć, jestem na wizażu to cię troszkę na duchu podtrzymam A T. nic zupełnie? Zapomniał czy się z nim nie widziałaś? Może nie pomyślał? Powinien w sumie złożyć życzenia dwóm swoim kobietkom

28.09.2014

Stary 2008-02-14, 19:00   #4005
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko, bo J. znalazl prace u mnie a ze dojazd wiecej kosztuje tam gdzie jest teraz to chcielismy zmienic...Wszystko z babka umowilismy, o 14 mielismy byc i podpisac umowe a tej zolzy nie ma... Kilka tel i dalismy sobie spokoj a j cholera jasna, chcialam jej zdrowka zyczyc, bo niby chora jest grrrrrrrrrr Tak wyszlo, ze ze zlosci pojechalismy na zakupy, tzn ja bo J. raptem wydal 4zl a ja prawie 70 i to przez taka jedze...

Pomidorko to ja widze, ze sie postaralas mala czarna, szpilki Co do tabletek to tylko miesiac iec dacie rade, no ale jak trzeba zaplanowac to przeba niestety... Za to mozecie sie lepiej przyggotowac i pozniej cieszyc sie soba

J. powiedzial, ze jak wroci do domu wejdzie na forum i bedzie szukal Wiktorka tego z mojego avatorka i oczywiscie poczyta co to ja pisze Wiec J. pozdrawiam Cieeeeeeeeeeeeeeeeeee gooooooraaaaaacoooo czas na zamine avatorka zeby mial troszke trudnosci

Stary 2008-02-14, 19:02   #4006
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki..

Agatko moje walentyynki juz sie skonczyly wiec jestes z Toba myslami :kwiatek: aaaa moze T. zrobi Ci niespodzianke i dlatego jeszcze amorek zaden nie zapukal??

Stary 2008-02-14, 19:05   #4007
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
A jak chcesz Agatko to posmuć, jestem na wizażu to cię troszkę na duchu podtrzymam A T. nic zupełnie? Zapomniał czy się z nim nie widziałaś? Może nie pomyślał? Powinien w sumie złożyć życzenia dwóm swoim kobietkom
Cytat:
Agatko moje walentyynki juz sie skonczyly wiec jestes z Toba myslami :kwiatek: aaaa moze T. zrobi Ci niespodzianke i dlatego jeszcze amorek zaden nie zapukal??
Och..dziewczynki..Pan T zrobil to specjalnie..wczoraj obrazil sie na mnie i tak trwa to do dzis..zrobilam mu prezent na walentynki powiedzial ze go nie chce bo jest ode mnie i szkoda tylko pieniedzy..nawet nie wiecie jak mi sie przykro zrobilo
Amorek juz napewno nie zapuka..
Boze..co to za milosc??..odpowiedz nasuwa sie tylko jedna..ŻADNA..
Stary 2008-02-14, 19:06   #4008
gizelcia
Zadomowienie

..a powiedzcie jak wasi mezczyzni Was zaskoczyli?Moze tak zrobi mi sie lepiej
Stary 2008-02-14, 19:08   #4009
Pomidora
Zakorzenienie

Marcelinko, ale jędza, rzeczywiście. Jak ja nie lubię niesłownych ludzi, takich to tylko Nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. A twój J. to dobry jest Tak cię sprawdzać, no nie mogę. POZDROWIENIA DLA J. MARCELINKI

A co do tabletek to się pocieszam, że rzeczywiście miesiąc i po krzyku może będzie. Chociaż nie wiadomo czy na pewno

Właśnie dzwonił mój teść i okazało się, że w niedzielę, kiedy mamy rocznicę (5 lat razem) musimy iść do babci P. na urodziny bo ona nie będzie w sobotę wyprawiać Ale rocznica będzie, nie ma co.

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 19:12   #4010
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Och..dziewczynki..Pan T zrobil to specjalnie..wczoraj obrazil sie na mnie i tak trwa to do dzis..zrobilam mu prezent na walentynki powiedzial ze go nie chce bo jest ode mnie i szkoda tylko pieniedzy..nawet nie wiecie jak mi sie przykro zrobilo
Amorek juz napewno nie zapuka..
Boze..co to za milosc??..odpowiedz nasuwa sie tylko jedna..ŻADNA..
Agatko, a zadam ci prywatne pytanie - czy akcje typu "ręka frunie w stronę Agatki" jeszcze się powtarzają? Mam nadzieję, że się uspokoił chociż trochę.
Kochana, nie mogłaś wczoraj zrobić nic, żeby dziś na takie traktowanie zasłużyć Zresztą pamiętam jakie on fochy potrafił strzelać jak był w szpitaku, więc się nie przejmuj. My cię uwielbiamy i życzymy wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek

Mój P. kupił mi Mon Cheri w serdeszku takim. Uwielbiam wiśnie w czekoladzie A teraz śpi bo zmęczony po pracy jest. Ale ja go później obudzę

28.09.2014

Stary 2008-02-14, 19:13   #4011
gizelcia
Zadomowienie

Dziewczynki czy ktoras z Was orientuje sie w jakiej cenie jest luteina bo lekarz mi wypisal na wywolanie miesiaczki a pozniej wkoncu antykoncepcja
He he..najlepsze bylo jak mi powiedzial ze jak po braniu okres nie przyjdzie to mam zrobic test ciazowy..
Stary 2008-02-14, 19:18   #4012
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Agatko, a zadam ci prywatne pytanie - czy akcje typu "ręka frunie w stronę Agatki" jeszcze się powtarzają? Mam nadzieję, że się uspokoił chociż trochę.
Kochana, nie mogłaś wczoraj zrobić nic, żeby dziś na takie traktowanie zasłużyć Zresztą pamiętam jakie on fochy potrafił strzelać jak był w szpitaku, więc się nie przejmuj. My cię uwielbiamy i życzymy wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek

Mój P. kupił mi Mon Cheri w serdeszku takim. Uwielbiam wiśnie w czekoladzie A teraz śpi bo zmęczony po pracy jest. Ale ja go później obudzę
Pomidorko nie ostatnio nie ale zawsze kiedy sie poklocimy boje sie..kiedy widze te jego spojrzenie..brrr..
No tak..nie zasluzylam ale co..takiego mam chlopa..Za rok tez sa walentynki..

ojjj..ja tez lubie slodkosci..mniami..zycze upojnej nocy..
Stary 2008-02-14, 19:23   #4013
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko nie ostatnio nie ale zawsze kiedy sie poklocimy boje sie..kiedy widze te jego spojrzenie..brrr..
No tak..nie zasluzylam ale co..takiego mam chlopa..Za rok tez sa walentynki..

ojjj..ja tez lubie slodkosci..mniami..zycze upojnej nocy..
Domyślam się, że się boisz Kochana, mam nadzieję, że odnajdziesz w sobie siłę na podreperowanie tego małżeństwa i że on znajdzie gdzieś w sobie mądrość, która pozwoli mu docenić to co ma, czyli ciebie i waszą córeczkę Chciałabym, żebyś była szczęśliwa. Z nim albo bez niego, byleby szczęśliwa
I dziękuję, mam nadzieję, że tablety pomogą i już nie będziemy mieli problemów. Z drugiej strony nie chcę się za bardzo nastawiać, żeby potem się nie rozczarować

28.09.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 19:37   #4014
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczynki, jestem dzis padnieta, jeszcze w szkole bylam i dopiero wrocilam

Agatko, chcialabym cie pocieszyc, wierze, ze twoj T jeszcze sie nawroci i zrozumie, jaka ma rozumna zonke

A moj maz mnie zaskoczyl i jednak dostalam piekny bukiecik z czerwonych gerberek No i juz humory oboje mam w normie

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 19:44   #4015
gizelcia
Zadomowienie

Ide sie dziewczynki polozyc..nie mam na nic ochoty dzis..

..na TVN leci zaraz "Nigdy w zyciu" ..moze taki film o milosci poprawi mi humor..
Stary 2008-02-14, 19:44   #4016
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jestem dzis padnieta, jeszcze w szkole bylam i dopiero wrocilam

Agatko, chcialabym cie pocieszyc, wierze, ze twoj T jeszcze sie nawroci i zrozumie, jaka ma rozumna zonke

A moj maz mnie zaskoczyl i jednak dostalam piekny bukiecik z czerwonych gerberek No i juz humory oboje mam w normie
Widzisz Madziu, przemyślał sobie i wszystko dobrze się skończyło Bardzo się cieszę
A ja się nudzę bo mąż śpi a mamy tylko jeden pokój to nawet nie mogę sobie tv włączyć bo go obudzę

28.09.2014

Stary 2008-02-14, 19:45   #4017
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

ja dostalam dzis sliczny bukiecik z herbacianych roz od Tzta, a jak weszlam do domu, to bys pecjalnie schowany, ze niby TZ nic dla mnie nie ma, wariat jeden, a teraz czekamy sobie na pyszna pizze, ktora ma pojawic sie lada moment

zycze Wam milego wieczoru dziewczynki
papapa

Pomidorko mialas napisac co wymyslilas
gratuluje rózja kocham róze
Justyno trzymaj sie dzielnie mam nadzieje ze szybko i bez meczarni urodzisz
a reszty nie doczytałam juz ja pewnie tylko dzis mam limit wiec wam napisze ze moja kochana sasiadka i przyjaciółka urodziła synka tylko nie wiem jak ma na imie bo mysleli jeszcze nad tym a ja miałam byc chrzesna ciekawe hehe
a co do walentynek to wszystkiego naj wam zeycze i duzo miłosci przez cały rok a nie tylko dzisiaj
a ja mam takiego doła ze sie opisac nie da nic mi sie nie chce w szkole zarobiłam szmate gratis za zadanie z matmy które najwiekszy kujon w klasie nie mógł rozwiazc dzis druga za sprawdzian wczoraj jedna tez za sprawdzian z zawodowych wiec pieknie sie zaczoł tydzien
a na dodatek dzis walentynki a pio nie ma ale to nic wytrzymam do soboty moze niedzieli ja mu kupiłam kartke i bokserki z napisem mój ptaszek jest szalony no i zaczelam kursy na prawko jestem happy choc bede wracac o 21 do domu w poniedziałki ale dam rade no i we wtorki po lekcjach na angielski smigac bede. a co do slubu to narazie stoi w miejscu tylko testauracja jest pewna a co z reszta nie wiem nie ma pio i sama juz mi czasu brakuje na myslenie i nad tym....
a ja udałam sie na zakupki w poniedziałek i kupiłam sobie balsam z samoopalaczem z garniera pomadke tusz do rzes podkład do twarzy kacprowi płym do kapania i chyba to wszystko i jestem szczesliwa
oki juz was nie mecze swoimi wypocinami co tam u was słychac bo nie mam czasu na nadrabianie tylu stron
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 19:46   #4018
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Ide sie dziewczynki polozyc..nie mam na nic ochoty dzis..

..na TVN leci zaraz "Nigdy w zyciu" ..moze taki film o milosci poprawi mi humor..
tez bede go ogladac zeby sie dobic chyba bo mi humor nie dopisuje dzis
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 21:15   #4019
kachula27
Zakorzenienie

Hej kochane ja juz po pracy ale dzis takiego dola zalapalam jak widzialam w pracy takie malutkie dzieciaczki w wozeczkach i odrazu mi sie przypomnialo wszystko a na dzis mialam termin porodu...............

Agatko ja wiem ile kosztuje luteina bo nawet mam ja w domu
opakowanie bez recepty kosztuje u mnie 15,35 ale ja mialam na recepte i placilam cos okolo 6 zl za opakowanie

Ja tez dzisiaj walentynki spedzam sama bo tz nie ma,jest w kraju i mozemy chociaz przez telefon rozmawiac ale ja wolalabym sie do niego przytulic i porozmawiac szczegolnie dzis jak mam takiego dola

Nie bede juz was zanudzac,ide sobie poplakac papa

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 22:05   #4020
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ojjjjjjjjjjjj dziewczynki nie smuccie sie, juz koniec teraz prosze o usmiechy

Agatko miejmy nadzieje, ze T. sie w koncu nawrocic i to juz nie chodzi o prezenty a o jego zachowanie... Trzymaj sie dzielnie jestesmy z Toba Aha Agatko a na jaka antykoncepcje sie przerzucasz(jezeli wolno spytac)??

Kachulko pamietaj, ze i za rok bede Walentynki wiec na urlopik smigajcie i dzialajcie trzymam za kolejne watkowe bobo zeby sie pojawilo

Pomidorko zeby stosunkowo udany byl walentynkowy wieczor

Madziu widzisz jak milo sie z mezem pogodzic od razu humor sie poprawil oby tak dalej

Emi to sporo masz tych zajec jeszcze kilka dni i Pio roci i juz sie nim nacieszysz
Ja juz swojego J. odstawilam i pojechal do mamuski nie no zartuje, zeby nie bylo, ze mamin synkiem jest (jeszcze przeczyta i bedzie zly )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości