|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ray, trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie!!
U lekarza na przeciw poczekalni byl pokoj z KTG. Nasluchalam sie dzwiekow bijacych serduszek. Nie wiem czemu, ale odglos KTG zawsze u mnie powodowal gesia skorke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Kinia fryzyruka super, tylko tak jak zauwazylas, moglaby byc wyzej ![]() ![]() Ray ![]() ![]() Pomidorko co wykombinoalas na wieczorek?? ![]() Agusiaczku odezwij sie do nas ![]() Madziu widzisz czyli nie bylo tak zle jak sie moglo wydawac... Dobrze, ze nie musialam szukac laboratorium i zalatwilas wszystko na miejscu ![]() ![]() Ja dzis znou na zakupkach bylam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do kina dzis nie jedziemy, bo J. o 22 jedzie do domku, do siebie i wraca w niedziele z samochodzikiem ![]() Ide wyprobowac nowe zakupki ![]()
![]() |
#3993 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko super zakupki
![]() a ja wlasnie susze paznokcie,bo se malnelam na czerwono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja tez mam czerwone
![]() ![]() ![]() ![]() Na "Lejdis" ale cos czuje, ze ten film jest przereklamowany i niczym sie nie roznizy od tych typowych jakie juz byly wczesneij nakrecoane ![]() ![]() Wlasnie J. probowal sie dobic do kompa i zobaczyc co tak drukuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3995 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko dokladnie za niedozwolone podczytywanie sie nalezy
![]() moj tz tez ciekawy co ja tu wypsuje ![]() a ja juz sie glodna robie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To o 20 macie kolacyjke?? Ja bym nie wytrzymala i poszla cos schrupac
![]() ![]() ![]() Make up zrobiony ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3997 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie to na 20.30
![]() No to super ze kosmetki sie sprawdzily,nic tak nie cieszy jak dobry i do tego tani zakup ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3998 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ojjjjjjjjjjjjjjjj tak
![]() ![]() Misia to smaczzzzzzzzzzzzznej i przyjemnej kolacyjki Wam zycze ![]() Pokazywalam suknie slubna J. i ocenial ja tak " Skromna, ale z gustem" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3999 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Marcelinko
![]() Kolacja napewno bedzie smaczna bo idziemy do naszej ulubionej restauracji na hinduskie jedzonko ![]() To czekamy na foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Postaram sie jutro przerzucic na kompa zdj
![]() My wcinamy kisiel, J. luka w tv a ja zajrzalam na wizaz ![]() Misia ja jeszcze nic hinduskiego nie jadlam ![]() ![]() Julio zycze milego spedzenia czasu z rodzicami ![]()
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
ja dostalam dzis sliczny bukiecik z herbacianych roz od Tzta ![]() ![]() ![]() zycze Wam milego wieczoru dziewczynki ![]() papapa Pomidorko mialas napisac co wymyslilas ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4002 | |||||||
Zakorzenienie
|
Coś mi cały dzień wizaż nie chciał wskoczyć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziś zrobiłam mojemu mężusiowi zapiekanke z zupek chińskich (tak się nazywa, ale nie ma tam samych zupek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki..
![]() Zycze Wam wszystki goracego wieczoru Walentynkowego ![]() Pewnie wszystkie szykujecie sie na jakis wspolny romantyczny wieczor..eh..jak ja Wam zazdroszcze..do mnie amorek chyba zgubil droge bo jeszcze nie zapukal do drzwi mojego serduszka..przykro mi ale nie bede Wam smucic wieczorku.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko, bo J. znalazl prace u mnie a ze dojazd wiecej kosztuje tam gdzie jest teraz to chcielismy zmienic...Wszystko z babka umowilismy, o 14 mielismy byc i podpisac umowe a tej zolzy nie ma... Kilka tel i dalismy sobie spokoj a j cholera jasna, chcialam jej zdrowka zyczyc, bo niby chora jest grrrrrrrrrr Tak wyszlo, ze ze zlosci pojechalismy na zakupy, tzn ja bo J. raptem wydal 4zl a ja prawie 70 i to przez taka jedze...
Pomidorko to ja widze, ze sie postaralas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() J. powiedzial, ze jak wroci do domu wejdzie na forum i bedzie szukal Wiktorka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4006 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4007 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Amorek juz napewno nie zapuka.. Boze..co to za milosc??..odpowiedz nasuwa sie tylko jedna..ŻADNA.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zadomowienie
|
..a powiedzcie jak wasi mezczyzni Was zaskoczyli?Moze tak zrobi mi sie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko, ale jędza, rzeczywiście. Jak ja nie lubię niesłownych ludzi, takich to tylko
![]() ![]() ![]() A co do tabletek to się pocieszam, że rzeczywiście miesiąc i po krzyku może będzie. Chociaż nie wiadomo czy na pewno ![]() Właśnie dzwonił mój teść i okazało się, że w niedzielę, kiedy mamy rocznicę (5 lat razem) musimy iść do babci P. na urodziny bo ona nie będzie w sobotę wyprawiać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, nie mogłaś wczoraj zrobić nic, żeby dziś na takie traktowanie zasłużyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój P. kupił mi Mon Cheri w serdeszku takim. Uwielbiam wiśnie w czekoladzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki czy ktoras z Was orientuje sie w jakiej cenie jest luteina bo lekarz mi wypisal na wywolanie miesiaczki a pozniej wkoncu antykoncepcja
![]() He he..najlepsze bylo jak mi powiedzial ze jak po braniu okres nie przyjdzie to mam zrobic test ciazowy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak..nie zasluzylam ale co..takiego mam chlopa..Za rok tez sa walentynki.. ![]() ojjj..ja tez lubie slodkosci..mniami..zycze upojnej nocy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuję, mam nadzieję, że tablety pomogą i już nie będziemy mieli problemów. Z drugiej strony nie chcę się za bardzo nastawiać, żeby potem się nie rozczarować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jestem dzis padnieta, jeszcze w szkole bylam i dopiero wrocilam
Agatko, chcialabym cie pocieszyc, wierze, ze twoj T jeszcze sie nawroci i zrozumie, jaka ma rozumna zonke ![]() A moj maz mnie zaskoczyl i jednak dostalam piekny bukiecik z czerwonych gerberek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Ide sie dziewczynki polozyc..nie mam na nic ochoty dzis..
..na TVN leci zaraz "Nigdy w zyciu" ..moze taki film o milosci poprawi mi humor.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja się nudzę bo mąż śpi a mamy tylko jeden pokój to nawet nie mogę sobie tv włączyć bo go obudzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Justyno trzymaj sie dzielnie mam nadzieje ze szybko i bez meczarni urodzisz ![]() a reszty nie doczytałam juz ![]() ![]() ![]() ![]() a co do walentynek to wszystkiego naj wam zeycze i duzo miłosci przez cały rok a nie tylko dzisiaj ![]() a ja mam takiego doła ze sie opisac nie da nic mi sie nie chce w szkole zarobiłam szmate gratis za zadanie z matmy które najwiekszy kujon w klasie nie mógł rozwiazc dzis druga za sprawdzian wczoraj jedna tez za sprawdzian z zawodowych wiec pieknie sie zaczoł tydzien ![]() ![]() a na dodatek dzis walentynki a pio nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() a ja udałam sie na zakupki w poniedziałek i kupiłam sobie balsam z samoopalaczem z garniera pomadke tusz do rzes podkład do twarzy kacprowi płym do kapania i chyba to wszystko i jestem szczesliwa ![]() oki juz was nie mecze swoimi wypocinami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane ja juz po pracy ale dzis takiego dola zalapalam jak widzialam w pracy takie malutkie dzieciaczki w wozeczkach i odrazu mi sie przypomnialo wszystko a na dzis mialam termin porodu...............
Agatko ja wiem ile kosztuje luteina bo nawet mam ja w domu opakowanie bez recepty kosztuje u mnie 15,35 ale ja mialam na recepte i placilam cos okolo 6 zl za opakowanie Ja tez dzisiaj walentynki spedzam sama bo tz nie ma,jest w kraju i mozemy chociaz przez telefon rozmawiac ale ja wolalabym sie do niego przytulic i porozmawiac szczegolnie dzis jak mam takiego dola Nie bede juz was zanudzac,ide sobie poplakac papa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ojjjjjjjjjjjj dziewczynki nie smuccie sie, juz koniec
![]() ![]() Agatko miejmy nadzieje, ze T. sie w koncu nawrocic ![]() ![]() ![]() ![]() Kachulko pamietaj, ze i za rok bede Walentynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomidorko ![]() ![]() Madziu ![]() ![]() ![]() ![]() Emi to sporo masz tych zajec ![]() ![]() ![]() Ja juz swojego J. odstawilam i pojechal do mamuski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.