Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-28, 10:43   #3991
truheart
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja dziś z mamą będę kąpać psa, bo wczoraj przyszedl do mnie rano, wbił się głową między kolana i chciał żeby go po łebku drapać. Wydrapałam go, nagle patrzę a tu pchlisko wielkie mu go głowie łazi

A co do cery przedokresowej, to mam to samo I czuję już zatrzymanie wody w ogranizmie - robię się balonowata i nie wiem czy ma sens jutro mierzenie czegokolwiek, bo szukam jeansów a pewnie wszystko będzie na mnie ciaśniejsze niż zwykle
A dużego masz psa? moja ciocia ma bernardyna i to jest cała strategia żeby go wykąpać
A takie obróżki przeciwpchelne to działają coś?
Ja miałam stracha czy kocie dziecko na wakacjach kleszczy nie podłapało i przy okazji jakiejś boreliozy i właśnie żałowałam, że mu takiej obróżki nie kupiłam. Na szczęście okazało się, że nic się do niego nie przyssało.
Co do jeansów to może faktycznie się wstrzymaj do 'po okresie".
Aaa Vibeska pisała, że upatrzyła sobie w Camaieu-ja tez już tam 2 pary upolowałam więc może zobacz sobie też

Rzyrafko będę trzymać kciuki żebys nabrała trochę odwagi do spotkania z Rafałem i powiedzenia mu co Ci leży na serduchu A jeśli w jego obecności ciężko Ci to przychodzi to może napisz do niego choćby maila takiego szczerego.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:49   #3992
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Rany boskie ja w pracy a dziś mi przyjdą rozwalać balkon !!
zalewa mnie trochę w domu przy tych obfitych deszczach i muszą mi to zrobić!!

Gajuś cieszę się że balsam Ci pasuje, byłam pewna On nie może się nie podobać bo jest miodzio
Stary 2008-08-28, 10:50   #3993
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Świntuch

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Tak podejrzewalam wlasnie

Isa -nie mam pojecia czemu mi sie to snilo ,ale nie da sie ukryc ze sny to ja mam zabojcze
nie tak dawno snilo mi sie ze poszlam z rodzicami na stadion ogladac mecz
No i kolo nas siedziala grupka takich dresiarzy łysych ,jeden mnie strasznie zaczepial.I ja wyrwalam plyte chodnikowa ( golymi rekami ) i zaczelam go nia walic po glowie
A potem zadzwonilam na policje i powiedzialam"panie wladzo on mnie napastowal!"

Gayenka, Vibeska - jak balsam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:52   #3994
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja dziś z mamą będę kąpać psa, bo wczoraj przyszedl do mnie rano, wbił się głową między kolana i chciał żeby go po łebku drapać. Wydrapałam go, nagle patrzę a tu pchlisko wielkie mu go głowie łazi
U mnie też niedługo kąpanie psa, zawsze mnie to bawi, chociaż nie biorę w nim udziału. Moi rodzice to robią, na szczęście mamy za małą łazienkę, żebym musiała pomagać. Moja mama wkłada kostium kąpielowy, mój tata spodenki, wsadzają go do wanny jedno z przodu, drugie z tyłu; potem jedno trzyma, a drugie szoruje, bo mój pies tylko patrzy jak się z wanny ewakuować. Czasem słychać takie pluski, jakby jakiś rekin się rzucał i plaskał po łazience.

Pies nienawidzi się kąpać, ale uwielbia być mokry i czysty - wtedy przychodzi się do mnie otrzepać i popieścić.

Szukałam zdjęcia mojego psa, ale nie mam na swoim komputerze nic.

Cytat:
A co do cery przedokresowej, to mam to samo I czuję już zatrzymanie wody w ogranizmie - robię się balonowata i nie wiem czy ma sens jutro mierzenie czegokolwiek, bo szukam jeansów a pewnie wszystko będzie na mnie ciaśniejsze niż zwykle
Ja nawet nie mam żadnego wysypu, ale po prostu widzę, że ona wygląda już gorzej i taka bezbarwna jakaś jest.

Muszę w ogóle przestać palić, zanim zniszczę cerę do końca.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
nie tak dawno snilo mi sie ze poszlam z rodzicami na stadion ogladac mecz
No i kolo nas siedziala grupka takich dresiarzy łysych ,jeden mnie strasznie zaczepial.I ja wyrwalam plyte chodnikowa ( golymi rekami ) i zaczelam go nia walic po glowie
A potem zadzwonilam na policje i powiedzialam"panie wladzo on mnie napastowal!"
Gayenko
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:59   #3995
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Gayenka, Vibeska - jak balsam
L'oreal nutri bronze dla karnacji sniadej Vibeska mnie wczoraj na niego namowila,bo chcialam brac Nivee ,ale poki co jestem zachycona tym

a wlasnie! ogladamy sobie wczoraj z Vibeska mazidelka ,patrzymy a na testerku blyszczyka zzamiast naklejki z napisem "tester" napis "PREZENTER
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 11:00   #3996
isa666
Zakorzenienie

gayenko Ja proponuję Ci spisywać te sny gdzieś, niezły bestseller by z tego mógł być

tru piesek Frodo jest nieduży(do kolan mi sięga - mam jego foto na naszej-klasie; btw. ex go określił tam pod zdjęciem mianem świnki pomalowanej na czarno, bo moje psisko to taka wszystkożerna świnka jest ), ale ma krótką sierść i jak ma pchły to zaraz widać
Co do samego kąpania to moja mama wkłada psa do wanny i ona go kąpie, bo on się trochę tego zabiegu boi i mnie mógłby ugryść(a moją mamę kocha i jej nic nie robi). Ja tylko asystuję w pobliżu

Ok dziewczynki, idę robić obiada
Stary 2008-08-28, 11:04   #3997
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
gayenko Ja proponuję Ci spisywać te sny gdzieś, niezły bestseller by z tego mógł być

tru piesek Frodo jest nieduży(do kolan mi sięga - mam jego foto na naszej-klasie; btw. ex go określił tam pod zdjęciem mianem świnki pomalowanej na czarno, bo moje psisko to taka wszystkożerna świnka jest ), ale ma krótką sierść i jak ma pchły to zaraz widać
Co do samego kąpania to moja mama wkłada psa do wanny i ona go kąpie, bo on się trochę tego zabiegu boi i mnie mógłby ugryść(a moją mamę kocha i jej nic nie robi). Ja tylko asystuję w pobliżu

Ok dziewczynki, idę robić obiada
A to nie jest tak, ze zwierzęta kochaja bardziej tego domownika, które je karmi?Kiedy mieszkałam z rodzicami pies wielbił mamę. Teraz mam kota,którego głównie ja żywię i on mnie jakby bardziej uznaje niż TZ.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 11:29   #3998
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie jest tak, ze zwierzęta kochaja bardziej tego domownika, które je karmi?Kiedy mieszkałam z rodzicami pies wielbił mamę. Teraz mam kota,którego głównie ja żywię i on mnie jakby bardziej uznaje niż TZ.
Nie. Miałam szczura Czopka. I ja go karmiłam, wszystko! A tylko mnie atakowała zołza jedna. Chciała gryźć i skakała na klatkę
A innych to lubiła
Ale się Czop okazał być panią Czopkową kiedy urodziła 5 małych Czopiątek I oddałam do małego zoo. Bo Mama się wkurzyła
Pewnie dlatego Czop mnie atakował, bo w ciąży był.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 11:55   #3999
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Nie. Miałam szczura Czopka. I ja go karmiłam, wszystko! A tylko mnie atakowała zołza jedna. Chciała gryźć i skakała na klatkę
A innych to lubiła
Ale się Czop okazał być panią Czopkową kiedy urodziła 5 małych Czopiątek I oddałam do małego zoo. Bo Mama się wkurzyła
Pewnie dlatego Czop mnie atakował, bo w ciąży był.
A to ci Czop gryzł rękę, która karmi, nieładnie

Rzyrafko, a znasz się troche na interpretacji wyników z badań gin?
Stary 2008-08-28, 11:56   #4000
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm...może to dlatego tak Frodo lubi mamę, że od małego ona się nim głównie zajmowała(ja mialam wtedy jeszcze szkołę i pół dnia mnie w domu nie było ). Mój psiak tak kocha mamę, że jak ona gdzieś jedzie to nawet nie je, nie pije nic Leży i czeka. Czasem mi się uda coś w niego wmusić jak mamy cały dzień nie ma w domu.

Jak się objadłam to szok Zrobiłam cycki z kurczaka w panierce z płatków Corn flakes i do tego wielka porcyja brokułów i podorów

EDIT: ice Twoja recenzja Innocenta jest piękna Zwłaszcza ten fragment o bajkowym lesie. Normalnie mogłabym się podpisać pod nią obiema ręcami(ja to nie umiem tak ładnie opisywać zapachów ).
Stary 2008-08-28, 11:58   #4001
bossy
Zakorzenienie

isa
ja cyce w kornflejksach kocham z sosem musztardowym i groszkiem z marchewką (i zasmażką of kors). ten zestaw nie ma sobie równych

własnie sobie uświadomiłam, że dawno nie jadłam czekolady. Mama poszła do sklepu więc wysłałam jej smsa, żeby mi kupiła

.supergirls just fly.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 12:02   #4002
truheart
Zakorzenienie

A jak sie robi cyce w konfleksach? proszę o przepis, bo cyce posiadam 3 i moge z nich zrobić użytek ().
Dziś wpadł mi do koszyczka w sklepie Twix White będę próbować popołudniem.
Stary 2008-08-28, 12:11   #4003
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A jak sie robi cyce w konfleksach? proszę o przepis, bo cyce posiadam 3 i moge z nich zrobić użytek ().
Normalnie: maczasz cyce w rozbełtanym jajku() a potem zamiast w bułce tartej w pokruszonych lekko płatkach i ot wszystko

Apropos słodyczy, to widziałam na Moje Gotowanie w wątku z nowościami kulinarnymi jakieś nowe Milki w 4 smakach i ja chcem wszystkie Uwielbiam Milke, zwłaszcza tą łaciatą

bossiaczku ja jakoś sosów musztardowych to nie lubię, ale może spróbuję kiedyś
Stary 2008-08-28, 12:13   #4004
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
cycka przyprawiasz wg uznania. maczasz go w jajku a potem w płatkach (ugnieć je na początku trochę, żeby się przykleiły do jajka dobrze) no i na patelnię

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-28, 12:30   #4005
adrijah
Zakorzenienie

aaa nie lubie Was przez Was marzę o połowie nowej kolekcji IsaDory od konturówki do ust, przez błyszczyk, rozświetlacz do paletki jeśli naprawdę wszysztko jest chłodne to przepadłam

a tymczasem idę się zapisać na te nieszczęsne usg i dopytać gdzie mogę zrobić resztę badań (bo na ogół chodziłam do nich do bluecity, tak mi jakoś przypadały te wizyty, ale tak to jest jak sie z dnia na dzien umawia albo nawet tego samego dnia), a duuuzo blizej mam do arkadii czy do atrium

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 12:31   #4006
iceflower
Przyjaciółka KWC

Isa, dzięki.

Właśnie się zastanawiam, co by tu sobie na obiad kupić, a wy tu takie apetyczne przepisy na cycki podajecie. Ale ja nie przepadam za białym mięsem, no ale może można by jednak zjeść. Bosiak, jak zrobić sos musztardowy?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-28, 12:42   #4007
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Isa, dzięki.

Właśnie się zastanawiam, co by tu sobie na obiad kupić, a wy tu takie apetyczne przepisy na cycki podajecie. Ale ja nie przepadam za białym mięsem, no ale może można by jednak zjeść. Bosiak, jak zrobić sos musztardowy?
Ja robię z jogurtu, musztardy sarepskiej i pieprzu

Wiecie co chcę szampon do włosów blond, niwelujący żółty odcień. I nie wiem czy kupić L`oreala

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22023

Czy Joanny
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=254418

Szczerze to skłaniam się ku Joannie, bo dziewczyny piszą, że działa. A to szampon do używania raz w tygodniu, góra 2... Hm. Ale ta joanna ma coś tam koloryzującego a ja nie chcę, żeby mi coś tam z włosami zrobiło. Bo zrobił mi ładny ten blond, taki naturalny. I jak je znów rozjaśnię to mam nadzieję, że będzie dalej naturalny efekt. Jezu.. Że też potrzebne babkom takie dylematy

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-28, 12:46   #4008
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ja robię z jogurtu, musztardy sarepskiej i pieprzem
ja sobie ostatnio do sałatki zrobiłam z majonezu, musztardy chrzanowej, pieprzu i papryki w proszku - pycha w oryginale nie było pieprzu, ale była jeszcze śmietana

ja dzisiaj sama jestem i mam na jutro mielone przygotować.. nie znoszę zwykłych mielonych (przejadły mi się...) to zrobię rodzince małą niespodziankę będą mielone 'z wkładką'
Stary 2008-08-28, 13:02   #4009
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja sobie ostatnio do sałatki zrobiłam z majonezu, musztardy chrzanowej, pieprzu i papryki w proszku - pycha w oryginale nie było pieprzu, ale była jeszcze śmietana
hm mniam
A ja dziś na obiad miałam czekoladę z orzechami

.supergirls just fly.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 13:20   #4010
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizou a w jakim ty pudle swoje skarby trzymasz?
takie sztywne, po kozakach - przyjaciolka ozodbila je dekupazem dla mnie wiec nie straszy

Cytat:
U mnie też niedługo kąpanie psa, zawsze mnie to bawi, chociaż nie biorę w nim udziału. Moi rodzice to robią, na szczęście mamy za małą łazienkę, żebym musiała pomagać. Moja mama wkłada kostium kąpielowy, mój tata spodenki, wsadzają go do wanny jedno z przodu, drugie z tyłu; potem jedno trzyma, a drugie szoruje, bo mój pies tylko patrzy jak się z wanny ewakuować. Czasem słychać takie pluski, jakby jakiś rekin się rzucał i plaskał po łazience.
o jezu wyobrazilam to sobie piekne

Cytat:
Muszę w ogóle przestać palić, zanim zniszczę cerę do końca.
a Ty nie rzucalas palenia przypadkiem?

Cytat:
niekoniecnzie zwierzeta w domu akrmie ja [bo ianczej zdechlyby z glodu ] a kotka wielbi bezgranicznie Macka na mnie anwet nie spogladajac [no, chyba ze chce jesc ].
piesa zas byla ukochanym zwierzakiem ojca, a on tez raczej jej nie karmil...

dzis beda komputery w koncu
a mama w pracy mnie wachala i zazyczyla sobie odlewki amour de cacao normalnie tworze trendy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 13:23   #4011
pakosta
Wtajemniczenie

Chce mi się jeść. Cyce i sałatkę siakąś.

I Dioshowa Iconic.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 13:23   #4012
adrijah
Zakorzenienie

mój pies jest mały, więc nie potrzeba aż 2 osób do jego kąpania, ale jak się na niego patrzy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać stoi taka zmokła kurka z wielkimi ślipiami kota ze shreka
Stary 2008-08-28, 13:27   #4013
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
kusicielu wstretny gdybys kiedys nie zamiescila informacji o tym czyms to bym tego nie chciala. a tak to chce
chce trzech tuszy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 13:31   #4014
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a Ty nie rzucalas palenia przypadkiem?
Rzucałam i nawet rzuciłam, ale nieskutecznie, bo stresy porozstaniowe mnie znowu sprowadziły na złą drogę. Teraz plan jest rzucić od października.

Mam cycki, śmietanę i musztardę. Zjem sobie z ryżem i mizerią.

Nie można się przecież uczyć na głodnego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-28, 13:37   #4015
MagdaB
Przyczajenie

Dziewczyny, zrobiłam milion cytatów i mi zjadło
Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam przepiękne bardzo obcisłe czarne cygaretki, teraz muszę dokupić jakieś wysokie szpilki do tego mam małą czarną, trzy blezerki - fioletowy, beżowy i czarny oraz szal w kolorze śliwki. Dziś jadę przymierzyć dżinsy, bo wczoraj nie było mojego rozmiaru. Mam ochotę na jakieś perfumy - koniecznie w SP muszę powąchać Escadę Magnetic Beat.
Do tego chcę kupić dwa prezenty, mama i siostra mają urodziny, siostra 18!!! Nie wiem sama co im kupić, może coś mi doradzicie?

Edit: Oczywiście to ja Estella, konto mi się przelogowało
MagdaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 13:40   #4016
adrijah
Zakorzenienie

umówiłam się na usg teraz pora zamówić sobie drzwi... potem zmielić mięcho i zrobić mielone... kiedy ja się będę uczyć?
Stary 2008-08-28, 13:50   #4017
Hosenka*
Zakorzenienie

Zakochałam sie na nowo w trójce Isa Dory Retro Chrome - pomalowałam górną i dolną powiekę fioletem a zewnętrzne kąciki i pod łukeim brwiowym złotym Jakoś do dzisiaj tak ich nie używałam
(byłam właśnie w łazience i stwierdziłam, że muszę to napisać )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 14:05   #4018
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zgadnijcie co robię na obiad Kurczaka w kornflejksach Ciekawe co mi z tego wyjdzie..hmm

Chwilowo nie kusi mnie nic kosmetycznie. Tylko torebka

coś dla ziz

http://www.allegro.pl/item427548347_..._oryginal.html

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 14:13   #4019
zizou
Zakorzenienie

nosku widzialam i wrzucilam do obserwowanych
Stary 2008-08-28, 14:17   #4020
Organzza
Zakorzenienie

jak zdjąć wieczko z Lucidity (nowe opakowanie)? Siłuję się z nim i siłuję, a to nic nie daje...

Nosku, miałam pokazać swoje błyszczydła na szczęśćie nie jest tego dużo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg usta.JPG (39,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usta3.JPG (34,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usta4.JPG (32,1 KB, 40 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości