|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Mój też ma 27
![]() My remont naszego mieszkanka powoooli kończymy ![]() ![]() Ja pod Waszym wpływem pogrzebałam po Allegro i leedwo się powstrzymałam, żeby czegoś nie kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kropka75;15222014]Właśnie chleję mleko z czosnkiem i miodem... i zaraz idę do wanny z olejkiem sosnowym, a potem pod kocyk.
![]() ![]() ![]() ![]()
#3993 |
Zadomowienie
|
Bylam na usg
![]() ![]() U Was juz wieczor, a ja musze sie pouczyc na jutrzejszy egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty się kuruj kobito! Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jak zwykle jestem daleko w tyle i cięzko mi za Wami nadążyć. Wpadam tylko ładnie poprosić o trzymanie kciuków, bo dziś przed 16 mamy wizyte u gina ![]() Mam nadzieje, że jakoś przezyje te 8 godzin w pracy ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Turystyczne ma zwykle dwa poziomy. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Stresa mam od rana i nie wiem co robić... ![]() Katar trochę lepiej, ale to jest pikuś... Wczoraj parę razy zakuło mnie w pochwie, gdzieś wysoko. Zignorowałam to z początku, ale dziś rano siekło mnie mocniej. Krótko ale intensywnie. Mam dziwne wrażenie, że to szyjka i jestem normalnie sztywna ze strachu... Nie wiem co robić. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rej. u nfzgina nikt nie odbiera, a do niego samego nie mam tel. U prywatnego na stacjon. włącza się sekretarka a na kom. jest tylko rejestracja w godz. wieczornych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Powiem Ci, że ja tez tak czasami mam, jakięs takie dziwne kłucie, czasaem dośc bolesne. Z tym, że ja to zrzucam na skurcze jelit, bo wzdęcia mam niemiłosierne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mam pewność, że to nie jelita, jelita dokuczają inaczej i nie za wzgórkiem łonowym. Nie, nie mam plamień. Ale mam od paru dni obfitszą wydzielinę. Choć wygląda na normalną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na 30% będzie to chłopczyk. Na 70% będzie to dziewczynka. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i też poproszę o dawkę dla mnie. Ja o 20:00 mam genetyczne, ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry czwartkowo.
Kropko, jesli bardzo sie niepokoisz a wiem, ze tak, to czy mozesz isc na izbe przyjec (chyba tak to sie nazywa) albo umow do gina, ktory dzisiaj przyjmuje informujac panie w rejestracji o sytuacji i Twoim niepokoju. Bez sensu aby siedziala i sie martwila i czekala czy ktos Cie kiedys przyjmie. Napewno wszystko jest w porzadku ale wiem, ze lepiej jest jednak sprawdzic. ![]() Velluto, trzymam ![]()
#4007 |
Zakorzenienie
|
Nie ma, on nie pracuje w moim mieście.
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Aha - mój nfzgin jest łaskawie na urlopie, w por. K dziś nie ma nikogo; ![]() Na Izbę nie mam po co iść, bez skurczy czy krwawienia mnie nie przyjmą, od takich wizyt jest ginekolog, nie szpital. |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zadomowienie
|
Niedobrze, w takim razie faktycznie najlepszym pomysłem będzie udanie sie na izbę przyjęć do najbliższego szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwoniłam - pani spytała czy mocno krwawię i na mają odp. że nie, odrzekła, że mam iść do ginekologa. Szpital jest od przypadków skierowanych albo nagłych, zagrażających życiu... gdy trzeba nagle interweniować. Poza tym zgłaszamy się do swoich specjalistów lub do lekarza 1go kontaktu, a jeśli jest dzień wolny albo noc, to do przychodni dyżurującej. A jeśli coś się nagle dzieje w domu i nie możemy się udać do przychodni, to jeszcze jest pogotowie. Do szpitala nie należy sobie tak po prostu iść jak do lekarza. Jak ostatnio trafiłam do szpitala, to pojechałam na Izbę, najpierw dostałam kazanie, potem naopowiadałam bajek, że jestem u matki i nie mam jak dojechać do swojej przychodni 10km miasto dalej, bo nie mogę nawet prosto stać. (Stać faktycznie nie mogłam, ale świadomie pojechałam do tego szpitala.) Pani coś tam bredziła o taksówce, więc zadzwoniłam po mamę... pracowała kiedyś w szpitalu. Przyjechała, okazało się że dyżuruje syn gościa, z którym pracowała 15 lat, to mnie przyjął. Teraz mamy tak dziwne procedury, że można zdechnąć nim się człowiek doczeka pomocy... Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-12 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4010 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() kkropka75 a masz jeszcze te bóle czy one były tylko rano??? Ja wiem,że lepiej skonsultować to z lekarzem...Ale nie zamartwiaj się,może to po prostu rozciągająca się macica ![]() Trzymam za Ciebie kciukasy żeby to nie było nic poważnego! velluto trzymam kciuki za wizytę u gina ![]() lea35 kciuki za Twoje USG też zaciśnięte ![]() Alguien super,że wszystko dobrze! Pomyślnie zdanego egzaminu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kłuje mnie co parę godzin, raz a dobrze, potem spokój i za kilka godz. znowu. ______________ Już mi się opcje wyczerpały, obdzwoniłam co mogłam. Klapa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zadomowienie
|
kropka75 Cóż kochana może to jakiś nerwoból
![]() Mam nadzieję choć troszkę Cię uspokoiłam... Ale rozmowa z lekarzem i tak byłaby najlepsza... Kombinuj coś,żeby się spotkać z ginem,może nawet z innym. Póki co staraj się nie zamartwiać,będzie dobrze zobaczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Konto usunięte
|
przepraszam, że będzie nie na temat, ale poszukuję opinii.
Kobiety czy któraś z Was ma dostęp do sieci z netii? ![]() Chcę zmienić dostawcę internetu w domu, i netia ma lepszą ofertę niż neostrada , wiec się poważnie nad tym zastanawiam. ![]() Czy netia jest ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry chociaz nie wiem czy dobry bo pogoda dalej do kitu ![]() ![]() Kropko ja nie wiem jaki to silny ból ale mnie tak od paru dni szkubie i tez jakby to było od srodka koło szyjki zauwazyłam tez ze mam wiecej sluzu kluje mnie też z przewami myslałam najpierw ze cos ciezkiego podnosiłam albo cóś ale nie tylko usłyszałam ze jesli nie ma krwawien i twardego brzucha to prawdopodobnie sa to wiazadla dolne macicy spróbowac wziąsc no spe ja mam 16 wizyte i zobaczymy co mi powie
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
Kropko - zastanawam się jak Ci pomóc. Może jakikolwiek gin prywatnie? Nie wiem czy dziś dr B przyjmuje, ale w Sanvicie po prostu idziesz i siadasz pod gabinetem, nie musisz się do niego rejestrować. jest od 13, jak przyjdziesz o 12, to co prawda czekasz na niego, ale jesteś pierwsza. Może zadzwoń do Sanvity i zapytaj czy on dzisiaj będzie? wieczorem zdaje się dr A w swoim prywatnym gabinecie w Gliwicach przyjmuje. mam numery do Sanvity i dr A, do dr B też, więc jak coś to pisz pw.
z tej ankiety wyszło mi 28% chłopiec, 72% dziewczynka, ale niektore pytania pominęłam, więc pewnie się nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15231916]przepraszam, że będzie nie na temat, ale poszukuję opinii. Kobiety czy któraś z Was ma dostęp do sieci z netii? ![]() Chcę zmienić dostawcę internetu w domu, i netia ma lepszą ofertę niż neostrada , wiec się poważnie nad tym zastanawiam. ![]() Czy netia jest ok?[/QUOTE] ja mam i na razie nie narzekam. chodzi dobrze, awarie zdarzają się, ale rzadko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bo jak pytałam w neostradzie o 1mb to mi powiedzieli, że tyle lub troszkę więcej to jest w mieście, a u nas na wsi, to może być tylko 0,8 a nawet 0,6mb...- więc bez sensu. ![]() w netii też o to pytałam, to mi konsultant przez telefon powiedział, że tyle gwarantują ile jest na umowie napisane, a jeśli tyle nie ma to mogę rozwiązać umowę przed czasem bez konsekwencji lub negocjować wysokość opłaty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15232145]a masz taką "szybkość" za jaką płacisz?
bo jak pytałam w neostradzie o 1mb to mi powiedzieli, że tyle lub troszkę więcej to jest w mieście, a u nas na wsi, to może być tylko 0,8 a nawet 0,6mb...- więc bez sensu. ![]() w netii też o to pytałam, to mi konsultant przez telefon powiedział, że tyle gwarantują ile jest na umowie napisane, a jeśli tyle nie ma to mogę rozwiązać umowę przed czasem bez konsekwencji lub negocjować wysokość opłaty. ![]() a wiesz, że nie wiem ? ![]() aż poszłam się małża zapytać. a on na to, że nie poleca netii, bo są problemy natury papierkowej. np. nie można sobie zwiększyć prędkości w trakcie trwania umowy, bo każą rozwiązać umowę i podpsiać nową, a to się wiąże z okresowym brakiem netu. bywa i tak, że mówią, że się da, każą wypowiedzieć umowę, a potem przychodzą karne faktury za jej zerwanie. potem z kolei przychodzą faktury na 0zł, jak już się z nimi dogadasz i kara zostaje anulowana. ale to wszystko trwa i traci się sporo nerwów na tym. już zapomniałam, że mieliśmy takie przeboje... małż mówi, że nie sprawdzał prędkości, więc w tym akurat nie pomogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zadomowienie
|
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15230472] trzymam kciuki. ![]() i też poproszę o dawkę dla mnie. Ja o 20:00 mam genetyczne, ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] no to w takim razie ja tez trzymam kciuki za Ciebie ![]() z tego co pamietam, to miedzy nami jest tylko kilka dni różnicy i widze, że wizyty mamy tez idealnie zgrane ![]() zazdroszcze opanowania ![]() no i czekamy na fotki dzidka ![]() ![]() ![]() Po tylu kciukach to musi być ok ![]() Kropka - sytuacja z ginem niezbyt fajna, ale propozycja margo80 wydaje sie byc dobrym rozwiązaniem. Trzymam kciuki, aby wszystko było ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |||
Zakorzenienie
|
Też mam taką nadzieję.
![]() Cytat:
Cytat:
Ta wersja też mi się podoba. ![]() Cytat:
Do B jakoś nie mam ochoty iść. No i do Knurowa mi nie po drodze, mąż jedzie do pracy, musiałabym się tłuc w mega zawalonym busie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.