Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 10:48   #3991
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cześć...

Ale super, że już piątek Strasznie się cieszę

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:56   #3992
zuzaneczka
Zakorzenienie

ha! już mam oferty w dwóch aukcjach

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:00   #3993
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć...

Ale super, że już piątek Strasznie się cieszę
Ja wczoraj miałam szaloną sobotę,więc dzisiejszy piątek mnie już tak nie cieszy jak zawsze
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:07   #3994
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam szaloną sobotę,więc dzisiejszy piątek mnie już tak nie cieszy jak zawsze
No tak, a ja wczorajszy dzień spędziłam w pracy i na sprzątaniu...wiec piątek cieszy mnie tym bardziej

Tak wczoaj myśleliśmy z TŻ trochę o jakiejś podróży poślubnej... i tu pytanie do Hani czy opłaca się rezerwować wczasy na wrzesień dużo wcześniej? Czy lepiej czekać do ostatniej chwili? I co byś poleciła nie za gorącego i nie za drogiego

Hania

Stary 2010-01-08, 11:08   #3995
miskowa
Zakorzenienie

kurcze, właśnie się dowiedziałam, że mam teraz przedostatni zjazd w ten weekend, co oznacza zaliczenia. Oczywiście jestem kompletnie nieprzygotowana i zaskoczona
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:12   #3996
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
I tylko tyle ?
Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
no pisz pisz co się stało!
Nie chcę Was zanudzać banałami :P
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:29   #3997
jodie
Zakorzenienie

melodio dzieki

zdąrzyłam napisać że mi się nudzi i sie rozdzwonił telefon

Poemi pisz szybko to aj jest u Ciebie ostatnio częstę wiec cos sie zapewne dzieje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 11:31   #3998
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, a ja wczorajszy dzień spędziłam w pracy i na sprzątaniu...wiec piątek cieszy mnie tym bardziej

Tak wczoaj myśleliśmy z TŻ trochę o jakiejś podróży poślubnej... i tu pytanie do Hani czy opłaca się rezerwować wczasy na wrzesień dużo wcześniej? Czy lepiej czekać do ostatniej chwili? I co byś poleciła nie za gorącego i nie za drogiego
No tak to zrozumiałe, że się cieszysz
Co do podróży ja jako laik sądzę, że najlepszą opcją jest wykupienie lasta jednak
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
kurcze, właśnie się dowiedziałam, że mam teraz przedostatni zjazd w ten weekend, co oznacza zaliczenia. Oczywiście jestem kompletnie nieprzygotowana i zaskoczona
O rany, kiedyż to było, zjazdy, sesje i zaliczenia
Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Nie chcę Was zanudzać banałami :P
Możesz pozanudzać, śmiało
Stary 2010-01-08, 11:42   #3999
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Poemi pisz szybko to aj jest u Ciebie ostatnio częstę wiec cos sie zapewne dzieje
Cytat:
Możesz pozanudzać, śmiało
Zwariowało mi się na jego punkcie. W poniedziałek po kolosie idziemy na wino, w środę zabiera mnie na wernisaż do Katowic bo jego praca została zakwalifikowana na wystawę pokonkursową (i już się zaczną plotki bo jadą jeszcze 2 dziewczyny ze szkoły), a w piątek ten jego wernisaż i knajpa i koncert (i wtedy znajomi się dowiedzą! tak strasznie się boję).
Stary 2010-01-08, 11:50   #4000
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzień dobry
Za waszą radą wprowadze sobie regularne godziny posiłków.
Zjadłam na razie jogurt ma potem musli z płatkami kukurydzianymi i mlekiem.
Chwilowo mam dosyć, za 2 godziny jakaś bułeczka a potem obiad.

Hm wiecie tak się zastanawiam, że w zasadzie nie wiadomo co to naczy zdrowo się odżywiać. No bo są wszędzie sprzeczne informacje, jak np takie, że płatki kukurydziane nie sa zdrowe. (?), pić mleko czy nie itp itd.
Im więcej sobie czytam tym bardziej zielona jestem
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:16   #4001
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Zwariowało mi się na jego punkcie. W poniedziałek po kolosie idziemy na wino, w środę zabiera mnie na wernisaż do Katowic bo jego praca została zakwalifikowana na wystawę pokonkursową (i już się zaczną plotki bo jadą jeszcze 2 dziewczyny ze szkoły), a w piątek ten jego wernisaż i knajpa i koncert (i wtedy znajomi się dowiedzą! tak strasznie się boję).

Fajnie zwariować na czyimś punkcie, byle ze wzajemnością

Nie przejmuj się plotkani, gadaniem itp. w końcu co Cię to obchodzi, na razie rozumiem, że znajomość się rozwija i tyle, wiesz jak to jest, zawsze zawiązanie nowej znajomości odbywa się przy jakichś świadkach, kibicach bądź wrogach (tych, którzych z różnych względów nie chcą abyście byli razem ) także od tego nie uciekniesz. Najlepiej być ponad tym wszystkim, zając się nową znajomością i na tym się skupić, ludzie prędzej czy później będą musieli zaakceptować fakty. W końcu jesteście oboje wolni, nie ma żadnego skandalu wiec skąd ten strach o opinię innych ?
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Hm wiecie tak się zastanawiam, że w zasadzie nie wiadomo co to naczy zdrowo się odżywiać. No bo są wszędzie sprzeczne informacje, jak np takie, że płatki kukurydziane nie sa zdrowe. (?), pić mleko czy nie itp itd.

Ze zdrowym żywieniem jest tak, że co kilka lat wchodzą nowe teorie na ten temat- ja poczynając od dziecka- pamiętam nagonkę na masło, że niezdrowe, że ble, że miażdzyca - i wtedy pojawiły sie tłuszcze roślinne. Po kilku latach znowu weryfikacja opinii, jednak masło najzdrowsze.
Także trzeba samemu zdrowym rozsądkiem oceniać co i jak.

Co do płatków kukurydzianych i wszystkich innych muesli- wszystkie nie są zbyt polecane, bo zawierają dużo cukru- a wiadomo cukry są be ! Natomiast mają dużo błonnika i dlatego, czasem można sobie na nie pozwolić i tak w kółko.
Mleko nie jest polecane ostatnio, a pamiętacie kampanię - Pij mleko, będziesz wielki ! Moje dziecko pije mleko, bo lubi, nie ma alergii więc nie ograniczam, ale ze świadomością że w tym mleku nic cennego nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 12:31   #4002
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie zwariować na czyimś punkcie, byle ze wzajemnością

Nie przejmuj się plotkani, gadaniem itp. w końcu co Cię to obchodzi, na razie rozumiem, że znajomość się rozwija i tyle, wiesz jak to jest, zawsze zawiązanie nowej znajomości odbywa się przy jakichś świadkach, kibicach bądź wrogach (tych, którzych z różnych względów nie chcą abyście byli razem ) także od tego nie uciekniesz. Najlepiej być ponad tym wszystkim, zając się nową znajomością i na tym się skupić, ludzie prędzej czy później będą musieli zaakceptować fakty. W końcu jesteście oboje wolni, nie ma żadnego skandalu wiec skąd ten strach o opinię innych ?
O dziwo jest ze wzajemnością . I wszystko tak idealnie, że musi się coś niebawem spieprzyć...

Hmm... Powiedzmy, że w mojej szkole są osoby, które bardzo stereotypowo oceniają ludzi. Np. taka jedna dziewczyna z mojej grupy... Dwa razy w życiu z nią gadałam i to była raczej wymiana informacji, a wiem, że mnie nie znosi . Nawet przyjaciel, który się z nią dość kumpluje mi o tym mówił, że ona mnie nie zna co dla niej jest jednoznaczne z tym, że mnie nie lubi . W ogóle chore stosunki mamy na roku... Grupki itd. Szczególnie po wakacjach . Była nawet kiedyś taka historia, moja kumpelka związała się z pewnym chłopakiem... A była tego chłopaka razem z tą dziewczyną z mojej grupy poleciały do niego i nagadały na temat mojej kumpelki straszne bzdury, oczerniały ją ile wlezie, chociaż w ogóle jej nie znają... No i tak się składa, że jego akurat lubią i cenią wszyscy, tamta dziewczyna z mojej grupy to jego dobra kumpela... Więc jak się dowiedzą to może się dziać... W każdym razie to na pewno będzie szok dla kilku osób
Stary 2010-01-08, 12:48   #4003
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
O dziwo jest ze wzajemnością . I wszystko tak idealnie, że musi się coś niebawem spieprzyć...

Hmm... Powiedzmy, że w mojej szkole są osoby, które bardzo stereotypowo oceniają ludzi. Np. taka jedna dziewczyna z mojej grupy... Dwa razy w życiu z nią gadałam i to była raczej wymiana informacji, a wiem, że mnie nie znosi . Nawet przyjaciel, który się z nią dość kumpluje mi o tym mówił, że ona mnie nie zna co dla niej jest jednoznaczne z tym, że mnie nie lubi . W ogóle chore stosunki mamy na roku... Grupki itd. Szczególnie po wakacjach . Była nawet kiedyś taka historia, moja kumpelka związała się z pewnym chłopakiem... A była tego chłopaka razem z tą dziewczyną z mojej grupy poleciały do niego i nagadały na temat mojej kumpelki straszne bzdury, oczerniały ją ile wlezie, chociaż w ogóle jej nie znają... No i tak się składa, że jego akurat lubią i cenią wszyscy, tamta dziewczyna z mojej grupy to jego dobra kumpela... Więc jak się dowiedzą to może się dziać... W każdym razie to na pewno będzie szok dla kilku osób
Może Cię to zdziwi ale znam z autopsji takie historie
Mimo, że nie były to grupki na studiach to były osoby w towarzystwie, w mieście, którym było nie w smak abyśmy my z Tżem byli razem. Do tej pory jest to dla mnie niezrozumiałe ale takie są fakty, jeden gość nawet wybrał się 100 km do mnie aby móc oczernić Tża- że na mnie nie zasługuje itp.
Inne osoby natomiast szeptały jakieś brednie Tżowi na mój temat, także niewątpliwie nasz związek wywołał obyczajowy skandal tu i ówdzie - teraz już wiadomo, wszyscy przywykli
Także mam jedną radę, olać to i tyle, robić swoje
Stary 2010-01-08, 12:59   #4004
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Może Cię to zdziwi ale znam z autopsji takie historie
Mimo, że nie były to grupki na studiach to były osoby w towarzystwie, w mieście, którym było nie w smak abyśmy my z Tżem byli razem. Do tej pory jest to dla mnie niezrozumiałe ale takie są fakty, jeden gość nawet wybrał się 100 km do mnie aby móc oczernić Tża- że na mnie nie zasługuje itp.
Inne osoby natomiast szeptały jakieś brednie Tżowi na mój temat, także niewątpliwie nasz związek wywołał obyczajowy skandal tu i ówdzie - teraz już wiadomo, wszyscy przywykli
Także mam jedną radę, olać to i tyle, robić swoje
A myślałam, że tylko u mnie na studiach są takie urocze klimaty . W każdym razie jestem przygotowana na najgorsze... Ale nie chcę przyśpieszać zdarzeń i na razie to wszystko jest tajemnicą... Wie tylko moja przyjaciółka. No i chyba brat mojego przyjaciela się może domyślać. Mojemu przyjacielowi nie mówiłam... Nie wiem komu on powiedział, ale myślę, że też się nie chwali
Stary 2010-01-08, 13:04   #4005
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam, że tylko u mnie na studiach są takie urocze klimaty . W każdym razie jestem przygotowana na najgorsze... Ale nie chcę przyśpieszać zdarzeń i na razie to wszystko jest tajemnicą... Wie tylko moja przyjaciółka. No i chyba brat mojego przyjaciela się może domyślać. Mojemu przyjacielowi nie mówiłam... Nie wiem komu on powiedział, ale myślę, że też się nie chwali
Nie, nie tylko u Ciebie, marne pocieszenie ale zawsze

Pociesz się, że dosyć szybko atmosfera skandalu mija i wszyscy tak czy siak godzą się z sytuacją
Stary 2010-01-08, 13:08   #4006
mykmyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez dorinka30;16329017
[B
Ze zdrowym [/B]żywieniem jest tak, że co kilka lat wchodzą nowe teorie na ten temat- ja poczynając od dziecka- pamiętam nagonkę na masło, że niezdrowe, że ble, że miażdzyca - i wtedy pojawiły sie tłuszcze roślinne. Po kilku latach znowu weryfikacja opinii, jednak masło najzdrowsze.
Także trzeba samemu zdrowym rozsądkiem oceniać co i jak.

Co do płatków kukurydzianych i wszystkich innych muesli- wszystkie nie są zbyt polecane, bo zawierają dużo cukru- a wiadomo cukry są be ! Natomiast mają dużo błonnika i dlatego, czasem można sobie na nie pozwolić i tak w kółko.
Mleko nie jest polecane ostatnio, a pamiętacie kampanię - Pij mleko, będziesz wielki ! Moje dziecko pije mleko, bo lubi, nie ma alergii więc nie ograniczam, ale ze świadomością że w tym mleku nic cennego nie ma
Moja teoria () jest taka, ze jesc mozna wszystko, ale z umiarem. Nikt nie umrze od 3 kostek czekolady, tak jak od piwa z 2 kawalkami pizzy raz w miesiacu. Mleko - pije jak mam ochote - ale to b. rzadko. Wino - raz pisza ze zdrowe, innym razem, ze negatywnie wplywa na zdrowie. Takze garsc owocow, troche warzyw, duzo wody, chude mieso (nie czerwone) troche nabialu, jakies rybki dobre... zyc nie umierac ostatnio pokochalam zupy
Stary 2010-01-08, 13:10   #4007
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie tylko u Ciebie, marne pocieszenie ale zawsze

Pociesz się, że dosyć szybko atmosfera skandalu mija i wszyscy tak czy siak godzą się z sytuacją
Będzie co ma być

A wodnik to pozytywny znak zodiaku?
Stary 2010-01-08, 13:26   #4008
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie co ma być

ja się nie znam, ale mój tż jest wodnik.

ja tymczasem znikam do domu, miłęgo weekendu dziewczyny.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 13:34   #4009
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mykmyk Pokaż wiadomość
Moja teoria () jest taka, ze jesc mozna wszystko, ale z umiarem. Nikt nie umrze od 3 kostek czekolady, tak jak od piwa z 2 kawalkami pizzy raz w miesiacu. Mleko - pije jak mam ochote - ale to b. rzadko. Wino - raz pisza ze zdrowe, innym razem, ze negatywnie wplywa na zdrowie. Takze garsc owocow, troche warzyw, duzo wody, chude mieso (nie czerwone) troche nabialu, jakies rybki dobre... zyc nie umierac ostatnio pokochalam zupy
Tak, masz rację we wszystkim umiar jest najważniejszy

Wczoraj znalazłam jakieś suplementy wspomagające odchudzanie Term Line- wzięłam i w szoku jestem, nie mogłam zjeść 1 kanapki, a kiedyś łykałam to i zero efektu, w sensie nie blokowała mi apetytu, sama nie wiem o co chodzi. Kiedyś była dla mnie obojętna zupełnie.

Cytat:
Będzie co ma być

Nie znam żadnego wodnika mężczyzny

Cytat:

Szczęściara miłego weekendu .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 13:37   #4010
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Nie znam żadnego wodnika mężczyzny
Zinterpretuję to jako pozytywny
Stary 2010-01-08, 13:54   #4011
ButterBear
Zakorzenienie

Poemi, akurat kto jak kto, ale że Ty się przejmujesz zdaniem innych to dziwne Trzeba robić po swojemu i tyle, szczególnie jeśli w grę wchodzą uczucia

Właśnie się okazało, że muszę jutro przyjść do pracy na 8 godzin...na szczeście za dodatkową kasę...ciekawe tylko czy nie zapomną mi zapłacić...bo z moim szefostwem i kasą to różnie bywa

Hania

Stary 2010-01-08, 14:04   #4012
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi, akurat kto jak kto, ale że Ty się przejmujesz zdaniem innych to dziwne Trzeba robić po swojemu i tyle, szczególnie jeśli w grę wchodzą uczucia

Właśnie się okazało, że muszę jutro przyjść do pracy na 8 godzin...na szczeście za dodatkową kasę...ciekawe tylko czy nie zapomną mi zapłacić...bo z moim szefostwem i kasą to różnie bywa
Po prostu wolę żeby tym razem obyło się bez skandalu . W każdym razie przetrwam wszystko

Jakby co to upominaj się o kasę! Trzeba walczyć o swoje
Stary 2010-01-08, 14:27   #4013
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu wolę żeby tym razem obyło się bez skandalu . W każdym razie przetrwam wszystko

Jakby co to upominaj się o kasę! Trzeba walczyć o swoje
No planuję walczyć o swoje...Z resztą takie jest moje noworoczne postanowienie służbowe
Prywatne postanowienie wprowadzam od poniedziałku razem z TŻ

Poemi, jak nie ma skandalu, to jest nudno - to dewiza mojej mamy i moja

Kurcze, ale u mnie sypie. Jak tak dalej pójdzie, to nie wrócę do domu

Hania

Stary 2010-01-08, 14:37   #4014
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
No planuję walczyć o swoje...Z resztą takie jest moje noworoczne postanowienie służbowe
Prywatne postanowienie wprowadzam od poniedziałku razem z TŻ

Poemi, jak nie ma skandalu, to jest nudno - to dewiza mojej mamy i moja

Kurcze, ale u mnie sypie. Jak tak dalej pójdzie, to nie wrócę do domu
Hmm... Z nim nie może być nudno .

Ja też postanowiłam walczyć o swoje . Mniej się przejmować, więcej robić do szkoły, więcej imprezować i schudnąć!
Stary 2010-01-08, 14:57   #4015
dorinka30
Zakorzenienie

W temacie postanowienia noworocznego szukam jakiejś fajnej siłowni, bo wyczytałam że aerobic już tu nie pomoże na spalenie tkanki tłuszczowej, tylko siłownia tak naprawdę
Stary 2010-01-08, 15:06   #4016
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
W temacie postanowienia noworocznego szukam jakiejś fajnej siłowni, bo wyczytałam że aerobic już tu nie pomoże na spalenie tkanki tłuszczowej, tylko siłownia tak naprawdę
Dori, nie chciałabym Cie urazić, ale Ty chyba masz obsesję na punkcie spalania tkanki tłuszczowej Czy Tobie to przypadkiem nie spędza snu z powiek?

Poemi, Ty masz niemało swoich postanowień. Uda Ci sie je zrealizować?

Hania

Stary 2010-01-08, 15:13   #4017
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dori, nie chciałabym Cie urazić, ale Ty chyba masz obsesję na punkcie spalania tkanki tłuszczowej Czy Tobie to przypadkiem nie spędza snu z powiek?

Spedza mi to sen z powiek, nie uraziłaś mnie
Każdy ma jakiegoś *******ca, ja mam takiego

Miłego weekendu, spadam
Stary 2010-01-08, 15:17   #4018
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Spedza mi to sen z powiek, nie uraziłaś mnie
Każdy ma jakiegoś *******ca, ja mam takiego

Miłego weekendu, spadam
To dobrze, że Cie nie uraziłam...Dori, tylko, żebyś nie przesadziła z odchudzaniem, bo w pewnym momencie to się może zrobić niezdrowe....

Miłego weekendu..

Hania

Stary 2010-01-08, 15:19   #4019
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobię wszystko by się udało .
Stary 2010-01-08, 18:18   #4020
Poemi
Zakorzenienie

Aj! Wyciąga mnie na grzańca jutro!

Widać nie tylko mnie bierze jak cholera!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości