Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-06, 20:51   #3991
Marta 33
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez gosiaika Pokaż wiadomość
No to sie doczekałam zarówno ja jak i Wy moich foteczek
Pierwsze dwa u gory nie musze mowic ?? Listopad 92kg. Nastepne trzy swieta 67kg.

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 20:51   #3992
lila2wizaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chooo Pokaż wiadomość
Mój akurat należy do ciemnej masy, której jak mówisz pod wpływem impulsu: nie dzwon, daj mi spokój to tak robi. Nie przyjdzie sam z siebie z kwiatami, nie przeprosi tylko będzie pisał smsy co jakiś czas typu co u ciebie oczekując po kłótni, że odpowiem mu jak gdyby nigdy nic...
Teraz to z pewnością mu nie odpuszczę. Rano nie złożył mi życzeń, po pracy nie wrócił do domu tylko zadzwonił, że odwiezie znajomych do Poznania na lotnisko i nie wróci po pracy, a jak mu rano po wyjściu do pracy napisałam, że dziekuję, że nie pamiętał o moich imieninach o których przypominałam mu delikatnie od tygodnia (w święta również składano mi życzenia i pili za to) to się zarzekał, że jeszcze dziś po pracy wróci z kwiatami.
No to pięknie wrócił ...
I to właśnie o to mi chodzi, zacisnę zęby, choć ciężko mi po prostu się nie rozbeczeć, nie będę mu patrzeć w oczy, bo wtedy zawsze mięknę i będę tak trzymać póki nie zrozumie, że przegiął. Tak sobie postanowiłam, a ze złości wypiłam dodatkowe 2L mineralnej (by się zapchać i nie ruszyć broń boże czekolady)
no to z moim aż tak ciężko nie jest, może ciemną masą nie został ale ma przeraźliwie pochłaniające go bez reszty i całe jego pieniądze hobby- TUNING SAMOCHODU! nawet kiedyś kazałam mu wybierać, albo ja albo samochód- to stwierdził że jestem na tyle nie dojrzała i przykro mu ale nie mogę mu zabrać tego co zajmuje "najważniejsze miejsce w jego sercu" na szczęście to on dojrzał i wie kto tu rządzi! nauczył się gospodarować czasem

ale jak widzę jesteś dzielna! gratuluję samozaparcia i 2l mineralnej! ja bym chyba popłynęła w czekoladę..
lila2wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 20:53   #3993
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

I nastał ten moment.

Podczytuje Was trochę, przemyślałam, spisałam niemal wszystkie przepisy z Przepisowni i zaczynam...
Od jutra 5 dni fazy uderzeniowej

Ale dam radę!

No to może wypadałoby się przedstawić.
Mam na imię Paulina, mam 23 lata, mieszkam w Skarżysku (woj. świętokrzyskie). Studiuje fil. polską na ostatnim roku.
Mam nadzieję, że mnie przygarniecie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 20:55   #3994
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
I nastał ten moment.

Podczytuje Was trochę, przemyślałam, spisałam niemal wszystkie przepisy z Przepisowni i zaczynam...
pewnie, że dasz - co masz nie dać!? witaj

Stary 2010-04-06, 20:58   #3995
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Uff pierwszy dzień ataku za mną

Mam mieszane uczucia, ponieważ nie byłam w ogóle głodna, po południu zrobiło mi się przez moment troszkę słabo (czyżby przez spadek cukru ), ale nie chciałam jeść na siłę

Czy w sumę końcową wypijanych płynów mogą wchodzić też inne napoje poza wodą? Bo strasznie ciężko mi przestawić na wypijanie jej aż 1,5l..
Dzisiaj np. wypiłam wodę 0,5l, dwie gorzkie herbaty razem około 0,6l, dużą kawę z chudym mlekiem bez cukru oczywiście 0,4l i colę zero 0,5l

W ogóle ćwiczyłyście w czasie I fazy?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:01   #3996
Wisienka_81
Rozeznanie

Cytat:
Pierwsze dwa u gory nie musze mowic ?? Listopad 92kg. Nastepne trzy swieta 67kg.
powiem tylko

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:04   #3997
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
I nastał ten moment.
witaj i powodzenia

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Czy w sumę końcową wypijanych płynów mogą wchodzić też inne napoje poza wodą? Bo strasznie ciężko mi przestawić na wypijanie jej aż 1,5l..
Dzisiaj np. wypiłam wodę 0,5l, dwie gorzkie herbaty razem około 0,6l, dużą kawę z chudym mlekiem bez cukru oczywiście 0,4l i colę zero 0,5l

wchodzą wszystkie płyny, aczkolwiek woda chyba najlepiej oczyszcza nasze nerki, dlatego staraj się jej pić więcej ni 0,5 litra.

gosiaika czy tylko ja nie widzę twoich zdjęć? tzn. widzę ale takie tyci tyci że nic nie widać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 21:07   #3998
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
gosiaika czy tylko ja nie widzę twoich zdjęć? tzn. widzę ale takie tyci tyci że nic nie widać.
nic nie widać bo gosiaika chudzinką teraz jest a tak na serio ja też widze małe fotki ale za to metamorfoza osóbki na nich, wrażenie zrobiła na mnie ogromne

Stary 2010-04-06, 21:08   #3999
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_

witam was wszystkie wieczorowa pora./...wciaz z pracy.

Tak wiec moje przygotowania do wchloniecia wiedzy..tak wiec zalogowala sie na chomiku...no i wedlg. rad znalazlam ksiazke Pierre ducan - 350 przepisow...tak wiec to jest chyba 2 ksiazka??

Czy mogly byscie mi poradzic gdzie znalezc pierwsza ?? a moze mogla bym prosic o podeslanie na maila..jelsi to nie za duzo klopotu 0210ania@gmail.com (0210 to cyfry ;-))

...i przepraszam, ze tak ciagle cos...

wracam do pracy....no i znow mam tu chyba 5 stron do nadrobienia ;-)
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:12   #4000
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _wanilka_ Pokaż wiadomość
Tak wiec moje przygotowania do wchloniecia wiedzy..tak wiec zalogowala sie na chomiku...no i wedlg. rad znalazlam ksiazke Pierre ducan - 350 przepisow...tak wiec to jest chyba 2 ksiazka??
tak więc tak więc tak więc
musisz szukać książki " nie potrafię schudnąć"

Stary 2010-04-06, 21:17   #4001
Chooo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lila2wizaz Pokaż wiadomość
no to z moim aż tak ciężko nie jest, może ciemną masą nie został ale ma przeraźliwie pochłaniające go bez reszty i całe jego pieniądze hobby- TUNING SAMOCHODU! nawet kiedyś kazałam mu wybierać, albo ja albo samochód- to stwierdził że jestem na tyle nie dojrzała i przykro mu ale nie mogę mu zabrać tego co zajmuje "najważniejsze miejsce w jego sercu" na szczęście to on dojrzał i wie kto tu rządzi! nauczył się gospodarować czasem

ale jak widzę jesteś dzielna! gratuluję samozaparcia i 2l mineralnej! ja bym chyba popłynęła w czekoladę..
Ta, mój też jest mechanikiem, ma swój warsztat i tylko auta mu w głowie, pracuje cąłymi dniami, jak sie ze mną umawia czasem to odwołuje, bo np. babce samochodu nie zrobił i musi skończyć.
Jak mój ojciec go poprosił, by pojechal z nim po samochod na drugi koniec Polski, to się w terminarz musiał wpisywać... Tia... Kiedyś to mojemu chłopu zależało żeby punktować u teściów, teraz to nie skomentuję...
Znajduje on dla mnie czas, jestem jego numerem 1, ale wiadomo, że kobieta porównuje zawsze do najlepszych chwil - zazwyczaj do początków i na pewno po 6latach nie jest już tak samo kolorowo
Jestem silną kobietą (Skorpion), zawsze stawiałam na swoim, kłótliwa, pamiętliwa jestem co nie miara, ale ostatnio to mam problem, by się nawet na niego obrazić, jak się na mnie spojrzy ten mój okropny, 190cm chłop, wielki jak Pudzian, groźny jak nawet nie wiem kto chłop tymi zielonymi oczami pełnymi miłości, skruchy i oddania jak szczeniaczek (nie udaje, tylko na prawdę jest mu przykro - nie bierze mnie na oczy, bo się kiedyś nauczył, że to nic nie daje) to mięknę od razu, a kiedyś potrafiło to na mnie nie działać
Podsumuję: nienawidzę go za to, że go kocham

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:

Czy mogly byscie mi poradzic gdzie znalezc pierwsza ?? a moze mogla bym prosic o podeslanie na maila..jelsi to nie za duzo klopotu 0210ania@gmail.com (0210 to cyfry ;-))

A jak powiem, że wysłana?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 21:22   #4002
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyHoneyy Pokaż wiadomość
sarong - zaparzyłam 2 torebki rooibosa karmelowego w ok. 350 ml wody, dodałam słodzik i 2 łyżeczki żelatyny - poczekałam aż stężeje. na to zrobiłam jakby mleczną warstewkę - trochę mleka zagęszczonego niesłodzonego 4% (Gostyń) zmieszałam z mlekiem 0% dodałam łyżeczkę żelatyny, słodzik i wylałam na galaretkę karmalową. dałam do zamrażalnika i wyszła mi galaretka-sorbet ponieważ przy brzegach mi pozamarzało hahahha
Ślicznie Ci dziękuję za przepis-jutro robię
Ja muszę codziennie mieć coś słodkiego i do tej pory robiłam zmiksowany twaróg z mlekiem lub jogurt z żelatyną.

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:23   #4003
aggie30
Raczkowanie

Cytat:
Ja osobiście również miałam takie problemy, że załatwiałam się raz na 4dni i powiem Ci co u mnie zadziałało:
na czczo letnia przegotowana woda,
Nie będzie działać super- od razu, ale po tygodniu już będą efekty regularne.
Zgadzam się z Chooo, przez x lat cierpiałam na zaparcia itp. Od 2 lat? piję co rano szklaneczkę wody letniej.Owszem działa, ale hemoroidy których się dorobiłam to dopiero kosmos-tak więc zacznij szybko działać w tym kierunku.

Cytat:
Chooo przebiję cię - ja zaliczyłam 1,4kg na plus i też robię do końca tygodnia same P a potem dalej grzeczne 4/3
U mnie na plus poszło 1,5 ale już wracam z drogi grzechu bo zaczęłam właśnie 5 dni Pp

Cytat:
Gosiu-mało co widać fakti-za mała rozdzielczość fotki. Ale z tego co się dopatrzyłam to kobieto przeszłać METAMORFOZE! Gratuluję!

Ja niedawno wróciłam z roboty i czuję się z lekka "wypluta" resztką siły skręciłam sobie moje najukochańsze "lacuszki"otrębowe mniam.
aggie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:23   #4004
ezoanna
Przyczajenie

Hmm..Droga Doroto,nie robiłam testu Duncana..z tego co wyczytałam,1sza faza uderzeniówki może przeciągnąć się do 10dni-należy jednak pić bardzo dużo płynów,ze wzgl.na nerki.
ezoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:27   #4005
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Kochana zdjęcia są malutkie Ale po sylwetce widać jak się zmniejszyłaś. Wrzuć jeszcze raz trochę większe, please...
Cytat:
I nastał ten moment.

Ale dam radę!

No to może wypadałoby się przedstawić.
Mam na imię Paulina, mam 23 lata, mieszkam w Skarżysku (woj. świętokrzyskie). Studiuje fil. polską na ostatnim roku.
Witam i życzę szybkich i dużych spadków

Cytat:

Wysłałam Ci książeczkę mailem. Przejrzyj pocztę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 21:29   #4006
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

[QUOTE=Chooo;18401192]Ta, mój też jest mechanikiem, ma swój warsztat i tylko auta mu w głowie, pracuje cąłymi dniami, jak sie ze mną umawia czasem to odwołuje, bo np. babce samochodu nie zrobił i musi skończyć.
Jak mój ojciec go poprosił, by pojechal z nim po samochod na drugi koniec Polski, to się w terminarz musiał wpisywać... Tia... Kiedyś to mojemu chłopu zależało żeby punktować u teściów, teraz to nie skomentuję...
Znajduje on dla mnie czas, jestem jego numerem 1, ale wiadomo, że kobieta porównuje zawsze do najlepszych chwil - zazwyczaj do początków i na pewno po 6latach nie jest już tak samo kolorowo
Jestem silną kobietą (Skorpion), zawsze stawiałam na swoim, kłótliwa, pamiętliwa jestem co nie miara, ale ostatnio to mam problem, by się nawet na niego obrazić, jak się na mnie spojrzy ten mój okropny, 190cm chłop, wielki jak Pudzian, groźny jak nawet nie wiem kto chłop tymi zielonymi oczami pełnymi miłości, skruchy i oddania jak szczeniaczek (nie udaje, tylko na prawdę jest mu przykro - nie bierze mnie na oczy, bo się kiedyś nauczył, że to nic nie daje) to mięknę od razu, a kiedyś potrafiło to na mnie nie działać
Podsumuję: nienawidzę go za to, że go kocham [COLOR="Silver"]
tak tylko sie wtrące na chwile.... dwa lata temu zostawil mnie facet dla laski z dzieckiem po ... 6 latach związku.....myslalam ze swiat mi sie zawalil... bo jak? ja kogos znajde innego...fajniejszego .. przeciez bede juz sama.... ale stalo sie inaczej...... teraz mija mi rok z moim Lubymjestem zareczona, niedlugo bedziemy planowac slub..... jestem MEGA SZCZESLIWAi zakochana jak nigdy dotąd.... tamten związek był pomyłka......meczyłam sie strasznie ale chyba nie mialam odwagi zeby sama to zakonczyc... tak tylko chcialam napisac .... ze nie raz nie warto ciągnac czegos co Was meczy..... i do czego macie chociaz ciutke wątpliwosci.... ale to tylko moje zdanie pozdrawiam
ps: u mnie na wadze o - 0,3 kg mniej... i to wazylam sie dzis po 18tejwiec waze juz 69,4kg razem - 4,4
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:31   #4007
aggie30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ezoanna Pokaż wiadomość
Hmm..Droga Doroto,nie robiłam testu Duncana..z tego co wyczytałam,1sza faza uderzeniówki może przeciągnąć się do 10dni-należy jednak pić bardzo dużo płynów,ze wzgl.na nerki.
Test Dukana
Ja tylko krótko-sama jak zaczynałam postanowiłam sobie zrobić 10 dni uderzeniówki-ale już po 5 dniach było stop na wadze. Sama zauważysz jak ci nic nie bedzie sie ruszało z wagą po 4-góra 5 dniach to skacz na PW. Po co się meczyć?A przecież na PW i tak tracisz kg.powodzenia.
Stary 2010-04-06, 21:34   #4008
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

gosiaikaza***iozasuper wygladaszdla mnie bomba
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-04-06, 21:35   #4009
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Mam mieszane uczucia, ponieważ nie byłam w ogóle głodna, po południu zrobiło mi się przez moment troszkę słabo (czyżby przez spadek cukru ), ale nie chciałam jeść na siłę

musisz pic poltora litra wody - co najwyzej herbaty rooibos, albo czasem owocowych
kawa odwadnia - dodatkowo dostarcza "toksyn" organizmowi, ktory musi sie ich pozbyc w nerkach, tak samo moce herbaty = glownie czarna, zielona i czerwona, no i cola - przeciez to sama chemia, bardzo zakwasza oragnizm
wiec polotra litra wody, filizanke kawy popic szklanka wody zeby sie "wyzerowalo"

ja pije herbatki bo mi tez woda calkowicie nie wchodzi
Cytat:
10 dni uderzeniowki to przy baaaardzo duzej nadwadze i tylko po konsultacji z lekarzem.
wykonczysz sobie organizm brakiem witamin i zaglodzisz go - przejdzie w stan magazynowania tluszczu a nie spalania go
wyglada na to ze nie doczytalas ksiazki
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 21:36   #4010
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

Cytat:
witaj i powodzenia

wchodzą wszystkie płyny, aczkolwiek woda chyba najlepiej oczyszcza nasze nerki, dlatego staraj się jej pić więcej ni 0,5 litra.

Były małe ale juz powiekszyłam .Mam nadzieje ze dobrze zobaczycie teraz co trzeba
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:37   #4011
Chooo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
tak tylko sie wtrące na chwile.... dwa lata temu zostawil mnie facet dla laski z dzieckiem po ... 6 latach związku.....myslalam ze swiat mi sie zawalil... bo jak? ja kogos znajde innego...fajniejszego .. przeciez bede juz sama.... ale stalo sie inaczej...... teraz mija mi rok z moim Lubymjestem zareczona, niedlugo bedziemy planowac slub..... jestem MEGA SZCZESLIWAi zakochana jak nigdy dotąd.... tamten związek był pomyłka......meczyłam sie strasznie ale chyba nie mialam odwagi zeby sama to zakonczyc... tak tylko chcialam napisac .... ze nie raz nie warto ciągnac czegos co Was meczy..... i do czego macie chociaz ciutke wątpliwosci.... ale to tylko moje zdanie pozdrawiam
ps: u mnie na wadze o - 0,3 kg mniej... i to wazylam sie dzis po 18tejwiec waze juz 69,4kg razem - 4,4
No ładnie, mnie tu do odprawienia go z walizkami namawiają A tak na serio, mnie to nie męczy, tylko zawodzi mnie chłop czasem i częściej jest niesłowny. Kiedyś 5 lat się z nim ani razu nie pokłóciłam, zawsze było na moim i on przytakiwał, potem zrobił się taki,że wypomni mi jak przesadzam i może to tu mnie boli, że nie umiem zaakceptować, że z czasem trzeba nauczyć się rozmawiać, a nie oczekiwać, że mi luby odpuści, żeby tylko był spokoj
Nie uważam go za okropnego faceta, widzę go jako na prawdę dobrego męża, bo jest idealnym "materiałem", ale nie wyobrażam go sobie trochę jako ojca dla naszych dzieci,bo jest on trochę za mało dojrzały na bycie autorytetem - sam często jest jak dziecko, ale sam już mi mówi, że dzieci, dzieci i co ja na to? (ja jestem na )
A fakt, że jednak mięknę jak go widzę i nie umiem się gniewać nie jest dowodem, że jednak warto?
(Ale przyznaj, że z imieninami przegiął - i jak tu to rozegrać?)

A propos diety, u mnie było wzorowo i mam nadzieję na spadek jutro rano, choć nie pamiętam już ile dzisiaj ważyłam żeby mieć porównanie

ŚLICZNIE CI WAGA LECI

Edytowane przez Chooo
Czas edycji: 2010-04-06 o 21:38
Chooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:41   #4012
aggie30
Raczkowanie

Gosiaika-teraz to widać! Kobieto na prawdę wyglądasz...młodziej!-to słowa mojego męża który mi zagląda zza ramienia
Stary 2010-04-06, 21:43   #4013
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
No ładnie, mnie tu do odprawienia go z walizkami namawiają A tak na serio, mnie to nie męczy, tylko zawodzi mnie chłop czasem i częściej jest niesłowny. Kiedyś 5 lat się z nim ani razu nie pokłóciłam, zawsze było na moim i on przytakiwał, potem zrobił się taki,że wypomni mi jak przesadzam i może to tu mnie boli, że nie umiem zaakceptować, że z czasem trzeba nauczyć się rozmawiać, a nie oczekiwać, że mi luby odpuści, żeby tylko był spokoj
Nie uważam go za okropnego faceta, widzę go jako na prawdę dobrego męża, bo jest idealnym "materiałem", ale nie wyobrażam go sobie trochę jako ojca dla naszych dzieci,bo jest on trochę za mało dojrzały na bycie autorytetem - sam często jest jak dziecko, ale sam już mi mówi, że dzieci, dzieci i co ja na to? (ja jestem na )
A fakt, że jednak mięknę jak go widzę i nie umiem się gniewać nie jest dowodem, że jednak warto?
(Ale przyznaj, że z imieninami przegiął - i jak tu to rozegrać?)

A propos diety, u mnie było wzorowo i mam nadzieję na spadek jutro rano, choć nie pamiętam już ile dzisiaj ważyłam żeby mieć porównanie

ŚLICZNIE CI WAGA LECI
przeczekaj to ... sytuacja sama si rozwinie....daj na luz i bedzie okeyczas pokaze co dalej
a co dowagi sama jestem w szoku ze tak jakos idzie.... widze po ubraniach ze jest superjeszcze jakies 11,5 kg
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-04-06, 21:43   #4014
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Były małe ale juz powiekszyłam .Mam nadzieje ze dobrze zobaczycie teraz co trzeba
Boska przemiana
Stary 2010-04-06, 21:45   #4015
Chooo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
przeczekaj to ... sytuacja sama si rozwinie....daj na luz i bedzie okeyczas pokaze co dalej
a co dowagi sama jestem w szoku ze tak jakos idzie.... widze po ubraniach ze jest superjeszcze jakies 11,5 kg
Aj, normalnie zazdroszczę tempa i zawziętości, gdybym ja taką miała
Ale po Świętach to już ostro do roboty, a co
No, to dobranoc wszystkim, idę czytać, bo fajną książkę dorwałam i muszę wiedzieć jak się skończy, nawet jeśli zejdzie mi do 3 w nocy (wstaję o 6.02 )
Papa,
Stary 2010-04-06, 21:51   #4016
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Tak, ale Dukan zaleca 10 dni uderzeniówki osobom, które mają do zrzucenia ponad 20 kg i to po konsultacji z lekarzem. To tylko rada, zrobisz, jak uznasz za stosowne.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
No teraz to mogę się wypowiedzieć. Wyglądasz cudownie. Zmiana totalna. Dziewczyny, przecież my działamy cuda!

Edytowane przez Dorota5
Czas edycji: 2010-04-06 o 21:56
Dorota5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 21:59   #4017
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziękuje za przywitanie

Ale straszne macie tempo.

Zapomniałam napisać, że chciałabym schudnąć tak około 20 kg, teraz ważę koło 90, chciałabym na początek 70, jak będzie dobrze szło to może dojdę do 65.
Niestety nie mam wagi
Ale jutro z rana się pomierzę, a spadek będę sprawdzać na przedślubnych rurkach

Gosiaika łał. Wyglądasz super. Zmotywowałaś mnie porządnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 22:01   #4018
ch_aga
Zadomowienie

Witam Od dziś zaczęłam dietę proteinową, był to mój pierwszy dzień i jestem zadowolona. Już długo czytałam o tej diecie, wreszcie się zdecydowałam. Ale mam kilka wątpliwości, bo w I fazie zabroniona jest sól, warzywa itp. A przeczytałam przepisy Dukana i w większości jest sól, pieprz. W niektórych papryka, sok z pomarańczy. Więc trochę się pogubiłam - niby żeby schudnąć to można jeść tylko i wyłącznie co jest na liście a z drugiej strony sam twórca diety do większości przepisów daje sól Mogłybyście mi to jakoś wyjaśnić??
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 22:05   #4019
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje za przywitanie

Ale straszne macie tempo.

Zapomniałam napisać, że chciałabym schudnąć tak około 20 kg, teraz ważę koło 90, chciałabym na początek 70, jak będzie dobrze szło to może dojdę do 65.
Niestety nie mam wagi
Ale jutro z rana się pomierzę, a spadek będę sprawdzać na przedślubnych rurkach

Gosiaika łał. Wyglądasz super. Zmotywowałaś mnie porządnie
moze idz do przychodni zdrowia albo do apteki - zwazyc sie musisz - 3 faza trwa tyle ile sie schudlo na diecie wiec skad bedziesz wiedziec ile masz ja robic

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Witam Od dziś zaczęłam dietę proteinową, był to mój pierwszy dzień i jestem zadowolona. Już długo czytałam o tej diecie, wreszcie się zdecydowałam. Ale mam kilka wątpliwości, bo w I fazie zabroniona jest sól, warzywa itp. A przeczytałam przepisy Dukana i w większości jest sól, pieprz. W niektórych papryka, sok z pomarańczy. Więc trochę się pogubiłam - niby żeby schudnąć to można jeść tylko i wyłącznie co jest na liście a z drugiej strony sam twórca diety do większości przepisów daje sól Mogłybyście mi to jakoś wyjaśnić??
Pozdrawiam
sol jakas trujaca nie jest - zatrzymuje tylko wode w organizmie i mozna w przez pewien czas nie miec spadkow na wadze
kup sol niskosodową i jak bedziesz potrzebowala to daj odrobinke
na diecie sie odzwyczaisz od niej

papryka chyba jako przyprawa?

a najlepiej ksiazke z przepiasami wywal w kąt i zajrzyj do naszej przepisowni
Stary 2010-04-06, 22:06   #4020
Monia_35
Raczkowanie

Cytat:
Bosko!!!!! znam sie na tym z autopsji
A zauwazyłyscie ze na wszystkich "grubych" zdjeciach jestesmy w jakis dresach i t-shirtach a na "chudych" odstrzelone jak sie patrzy

26.04.2010 faza III (90 dni do 25-go lipca)
mniej mnie o -8.0kg
obecnie IV faza od 26.07.2010
Monia_35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości