|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Ona i ja mamy własne życie, które nie obejmuje Ciebie..
A wiesz co jest jeszcze straszniejsze niż bycie samą? Wiesz co jest gorsze? Bycie samą z niewłaściwym facetem przez resztę życia. Rozumiesz? Cóż, może nasza chwila po prostu minęła. Jeśli poślubisz mnie dzisiaj, zawsze będziesz czegoś jeszcze szukać. Nie będziesz całkowicie szczęśliwa. Stała tam sama. na moście. zastanawiając się nad najważniejszym krokiem jej życia.. Bo ona jest inna... Ona ma swój własny świat. Nikt oprócz niej, nie ma do niego wstępu. Bo po co? To życie jest snem. Tylko ona wie co w nim jest. Jej smutki, radości, zmartwienia. Ona sama wie czego chce. Nikt ani nic tego nie może zmienić. Ona kocha swoje marzenia i wspomnienia. Ciężko jej żyć. Ale żyje i cieszy sie każdą chwilą. Bo ona nie będzie wiecznie trwać. Łapie ją garściami. Upaja się nią. A później gdy się skończy. Płacze, wspomina... I znów zaczyna żyć od nowa. Dąży do swojego szczęścia ... A może jej tylko się tak wydaje?
![]() |
#3993 |
Raczkowanie
|
Czasami zastanawiam się czy odbieram
świat w ten sam sposób co inni " 'Nadgryziony wdzięk, pustej szklanki brzęk, niespełniony sen, Podzielony świat, myśli warte krat, zaleczony lęk, weź co chcesz...' Telepatycznie cię uwiodę w snach mi się nie oprzesz. Co dzień patrzę w lustro, umysł z brudu płuczę. Jestem powątpiewaniem w sens
![]() |
#3995 |
Zadomowienie
|
Kochanaa
![]() ![]() Od wielu dni uczę się Twojej nieobecności. Jestem tak obkuta, że chyba dostanę celujący.
![]() |
#3996 |
Raczkowanie
|
ograniczasz mnie w wszystkim nawet w byciu z Tobą . Twoje usta przesiąknięte jej błyszczykiem . _____________________ *******ec na maxa xD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Konto usunięte
|
I wish dreams were like wishes and wishes came true, cause in my dream I'm always with you
(pragnę,żeby sny były jak życzenia i życzenia spełniały sie. powodem tego jest to,że w snach jestem z Tobą ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
BAN stały
|
Mrs Unfabulous
cieszę się . ![]() ... idealnie trafiał w jej gusta . był jakby na jej miarę mierzony . szkoda tylko, że był wyblaklym niedopałkiem miłości . opowiem Ci bajkę o dziewczynie . ale nie o takiej zwyklej dziewczynie z miasta czy ze wsi . opowiem Ci o dziewczynie żyjącej w marzeniach . od od stóp do czubka glowy wypelnionej nadzieją . no chodź opowiem Ci o niej ... jak najstarszy dinozaur z ery paeozolicznej . zniknełeś z mojego życia wieki temu . jednak ciągle wszyscy mi o Tobie przypominają . |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Rozeznanie
|
Miłość kojarzy się bardziej z nieobecnością niż obecnością ukochanej osoby.
Nigdy nie mów co czujesz.. "Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna i prawdziwa miłość, jaką ma ćpun do narkotyku?" Wpatrywała się w niego, bez ani jednego mrugnięcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Raczkowanie
|
......................... .........●●●●♥●●●●
`jeszcze czasami pytają mnie o Ciebie. `bejbe, zapukam, ale nie wejdę. `mam dziwny obraz nas. Ciebie prawie tam nie widać. `a kiedy jestem obok, udajesz, że nie tęskniłeś. `czy dasz mi prawo trzymania Cię za rękę? `zajrzyj mi w oczy i powtórz: jesteś mi obojętna.. wracam po niezauważonej nieobecności. .
![]() |
#4001 |
Raczkowanie
|
xXgorszek07Xx - ah przestań. : *
kamisha - jaajś, jak ja lubię jak podobają Ci się moje opis. ![]() Chciała powiedzieć mu, że to koniec. Ale właśnie wtedy zakuło ją serce. Zrozumiała, że dopiero wtedy byłby prawdziwy koniec. A gdy znowu zapomnę sensu życia, proszę bądź pierwszą osobą, któa mi go przypomni. Zaczynam rozbijać się. Pozbierasz mnie? Jeśli pozbierasz, posładaszi postawisz na nogi będę Twoja, obiecuję.
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19070697]miodziuu, wiesz jak tu bez Ciebie było pusto.? <3
![]() [/QUOTE] aaa, kocham<3 Ty jedyny wiesz. Bardziej i mocniej ten odczuwam lęk. Jak wytłumaczysz mi znów brak współczucia w nas. Tak pełen sprzeczności jest nasz podły świat. Pociesz mnie i ucisz mój płacz niech ciszej i ciszej i ciszej sobie łkam. Chore myśli kłębią się.
#4003 |
Zadomowienie
|
"Wstawaj, głupka nie udawaj!"
(Pierwsza Miłość) xsxs - Okradłam Cię kochana ![]()
#4004 |
Zakorzenienie
|
![]()
I'm weird, cuz i hate goodbyes.
Tonę w Twoich oczach ♥ If my dreams get real bizarre cuz i saved a few and i keep 'em in a jar ![]() ![]()
#4005 |
Raczkowanie
|
nydee , Paralogiczna , CukrowaPanna , NicNieMusisz - okradłam.
![]() wiem, że zaakceptowałbyś telefon o czwartej nad ranem wraz z moim szlochaniem. dziękuję. nudzi Ci się ? bawią Cię te bezpodstawne fochy ? uwierz, mnie nie. musisz wszystko utrudniać ? Pamiętam jak kiedyś razem spacerowaliśmy. Nieustannie szczęśliwi. Nigdy nie pokłóceni. dzisiaj, jutro i pojutrze. nie zostawiaj mnie. rozbrajasz mnie swoimi fochami. kłótniami mnie ranisz. uśmiechami już nie mamisz. nie rań mnie, jest mi źle. sprawiłeś, że wreszcie czuję się piękna. zdeptana ciszą ust. ciemna noc, koc.. i wszechobecna cisza. dark night, a blanket.. and pervasive silence.
#4006 |
Konto usunięte
|
i jaaaaaaaa. <3
it's crazy, right? to love someone that's hurt you. it's crazier to think that someone who's hurt you loves you too.
(to jest pomylone, prawda.? kochać kogoś kto rani Cie. ale bardziej pomylone jest myślenie,że ktoś kto Cie rani kocha Cie ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Rozeznanie
|
'Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Puchatku! - Co, Prosiaczku? - Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko upewnić, czy jesteś.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
Widząc, że ktoś Cię kocha czujesz się dobrze.
Jednak często, gdy chcesz odwzajemnić to uczucie, boisz się, uciekasz. Pytanie brzmi, dlaczego ? Jest to strach przed czym ? Przed bezsilnością, zależnością od innej osoby, zaangażowaniem, cierpieniem ? A może przed tym, kim naprawdę jesteś, czy też potrafisz być. Siedziała na parapecie, liczyła gwiazdy, co sekundę jak zawsze odgarniała spadające na czoło włosy, nie, nie myślała o Tobie.
![]() |
#4009 |
Zadomowienie
|
LoveYourEyes - niezauważonej ? a Pani to wpie*dol by chciała?
![]() *
kilka haustów z butelki wódki i znowu mnie kochasz. ![]() do zakochania jeden krok.. olbrzyma. nie mów, że mnie kochasz. jestem skłonna Ci uwierzyć. jednego dnia obiecują miłość po grób, a drugiego po prostu zostawiają na lodzie. życie to nie bajka. nie możesz wyciągnąć zaczarowanego ołówka, by narysować sobie miłość. tu szczęśliwe zakończenie nie zawsze ma miejsce. i bywa, że dobro przegrywa w walce ze złem. dziś nie tylko pogoda mnie zawiodła. nie tylko jedno Słońce nie dało powodu do radości. such a sucz. nie zauważyłam go, i po prostu na niego wpadłam. spojrzenia się spotkały, nastąpił przełom. ![]() wyżyj się na mnie, tak z całej siły.. przytul. bo kiedy mam zły dzień, Twoje "dzień dobry" potrafi go zmienić;*.
#4010 |
Raczkowanie
|
~~To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, k***a, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.
<Gabriel García Márquez> ~~Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los. Każdy człowiek na kuli ziemskiej ma skarb, który gdzieś na niego czeka. [...] miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj <Paulo Coelho> ~~Ludzie pragną czasami się rozstawać, żeby móc tęsknić, czekać i cieszyć się powrotem. <Janusz Leon Wiśniewski> ~~Dziś człowiek tak często nie wie, co nosi w sobie, w głębi swej duszy, swego serca. Jak często jest niepewny sensu swego życia na tej ziemi. Ogarnia go zwątpienie, które przeradza się w rozpacz. Jan Paweł II (Karol Wojtyła) ~~Człowiek może postąpić dziesięć razy źle, potem raz dobrze i ludzie z powrotem przyjmują go do swoich serc. Ale jeśli postąpi odwrotnie: dziesięć razy dobrze, a potem raz źle, nikt już więcej mu nie zaufa. <Jonathan Carroll> ~~Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Wierzyć - to znaczy nawet nie pytać, jak długo jeszcze mamy iść po ciemku <Jan Twardowski> --------------------------------------- Byłeś jedną z moich łez straciłam Cię bezpowrotnie.. Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-05-06 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
tylko Ty w mojej głowie.
ejj. zakręciło się. jak to wszystko teraz ogarnąć? dreams_x33 - ten film wymiata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuję .
![]() byle z Tobą, byle Ciebie. jeśli pozwolisz.. '' Kobieta potrafi pokochać mężczyznę tylko po to, aby nie zezwolić na to innej.'' nie umiem i nie wiem jak mocno można kochać. jesteś dla mnie tym , czym ja nigdy nie byłam dla Ciebie. czas zabiera nam wszystko, nawet nasze myśli. bo On ma ten bajer. i wciąż sprawdzam co robisz, co myślisz, i czy tam gdzieś jest miejsce dla mnie .. panna_miodowa , agrr,blondii96 - ![]()
#4013 |
Zadomowienie
|
without_demur - miło mi bardzo,bardzo
![]() ____________ a jej głowa pełna była myśli kolorowanych blaskiem jego oczu. zamknij mnie. powiedz,jak mocno odczuwasz moje ciepło? uczyła się żyć na nowo,z innymi wartościami. Daj chwilę. Tak miało być. Ostatnie spojrzenie w czwartek rano koło bloku. cisza żłobiła jej serce na policzku. życie samo w sobie bywa piękne. oddychaj moimi ustami. jesteś radością niespodziewaną o poranku. Czerwone promienne usta i spojrzenie pełne blasku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Zadomowienie
|
;*****************
Ty też wiesz <3 Czuję, że rozumiemy się bez słów
![]() dziękuję słoneczko ;-* okradaj, okradaj, na zdrówko moja panno ;-* _________________________ ___ Możesz zawołać wszystkich ludzi, jeśli chcesz,
ale to ty jesteś tą wykorzystaną -.- nawet biały marmur na podłodze, zbierał się na płacz, bo wszyscy mnie widzieli, poza jednym wyjątkiem mała dziewczynko, w twoich czarnych oczach prosto pod twoim nosem krzyczy klątwa stworzenia miłości Możesz przekonywać siebie tak jak tego chcesz, ale w głebi serca wiesz, że po prostu nie pomyślał o tym, by napisać :C Przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością. KTO MIŁOŚCI NIE ZNA, TEN ŻYJE SZCZĘŚLIWY, I NOC MA SPOKOJNĄ I DZIEŃ NIETĘSKLIWY (Stary Poczciwy Mickiewicz)
#4015 |
Zakorzenienie
|
A gdybyś przyszedł tak po prostu koło mnie usiadł i bez słów objął na oczach wszystkich swoich kolegów to pokazałbyś że naprawdę ci zależy....
Mówili do siebie bez słów... dotykali spojrzeniami....uzależnia li dotykiem.... Była niczym nie zapisana kartka... ale poznała jego i nagle na samym środku pojawiło się wielkie czerwone serce z znanym już na pamięć inicjałem....
#4017 |
Raczkowanie
|
raz i dwa i trzy, proszę wróć do mnie.
W nocy ten sen, że jesteś przy mnie.. Rano obudziłam się i myślałam tylko co zrobić, żeby Cię zobaczyć bo tak strasznie za Tobą tęskniłam. Poszłam do kuchni zrobić sobie śniadanie i ten nóż.. wyśliznął mi się z rąk i zrobił mi kolejną ranę na ciele.. ale to nic, bo ta rana aż tak bardzo nie boli jak te poprzednie.. Tylko najgorsze jest to, że nie wymyśliłam niczego, co mogłoby spowodować, że Ciebie zobaczę. Na spacer po szczęście. Uśmiech, pierś do przodu, tyłek do tyłu, wciągnąć brzuch ostatnie poprawki i.. i do boju . ! ; ) Kilka chwil i już wszystko boli. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;*****************
moja kochana Prim ![]() ____ pluję w Ciebie słowami jak pestkami z arbuza. kochaj opluj, wepchnij pod wycieraczkę, wyślij windą na ostatnie piętro, albo najlepiej w kosmos. zapomnij. porównaj nasze serca, zobacz, które lepsze. och, you realize? I love.
#4019 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;*****************
`kiedyś była inna. uśmiechnięta. wesoła. była szczęśliwa. bo miała Ciebie.`
`potrzebuje uczucia, chociaż troszeczkę... nie w słowach, ale w gestach. w ruchu dłoni, która poprawi spadający na oczy kosmyk włosów, czy pogłaszcze policzek... czy w takim zaborczym objęciu talii i spojrzeniu mówiącym 'nie oddam Cię nikomu' . stop ! stacja - nasza miłość . nie potrzebuję cudzych norm, bo posiadam własne , jasne ? definitywnie króliczek warty ścigania. `i przyniosłam mu całe niebo w swoich dłoniach - dalej nic nie rozumiał.` `moje uzależnienie do Ciebie, może być... całodobowe .` dreams_x33 - jak ja to robie ? xd nie wiem ;d po prostu tak jakoś xD
![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-06 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Rozeznanie
|
była skazana na sukces jak cukrzyk na igłę
i zdeterminowana w swych planach, bo chciała błyszczeć. nie raz wydaje jej się, że jej się udało ale coraz rzadziej rozróżnia pomiędzy snem i jawą. i masz przykłady, nikt nie daje rady. co jest złe, a co dobre, ale złe zazwyczaj wciąga każdy czyni jak uważa, wnioski sam wyciąga. nie, nie to juz nie jest pusty sen twoje ciało odeszło, zostało gdzieś we mgle. rzucony w mój umysł niszczysz mój spokój. spoglądasz w moją stronę, obserwujesz i oceniasz. cierpienie i nostalgia rozsadza mi serce. boję się ciebie, a jednak cię pragnę. chcę od ciebie uciec choć idę za tobą nie wiem gdzie jest sens, nie myślę realnie. jestem zagubiona w oceanie cierpienia. jesteś wszystkim co widzę w swoim życiu. z brakiem zrozumienia ze strony otoczenia. masz mnie w swoich sidłach, teraz juz nie puścisz. kolejna ofiara narkotycznej fascynacji. jestem bezradna, jestem bez skazy. jestem tobą, jestem maszyną.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.