![]() |
#3991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() ja juz ok. no mialam prawdziwa grype. niestety wiesz, ze w ciazy to za duzo lekow nie mozna brac, wiec tylko apap wchodzil w gre. takze meczylam sie prawie 3dni z lamianiem w kosciach i miesniach, w nocy dopadla mnie temp. 38,5, ale na szczescie zeszla i od soboty jest juz ok. takze, wylezalam w domu, niestety wzielam kilka apapow, ale bez nich nie dalo sie inaczej i jestem jak nowa ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- poza tym wlasnie sie allegruje. szukam jakiejs ramoneski, ale skorzanej nie jakiejs dermoszpanki. przeciez niedlugo juz bede mogla nosic w miare normalne rozmiary, a nie worki z miejscem na brzuch ![]() sprawdzalam przed chwila konto,a tu niespodzianka, zwrocili mi prawie 70zl, za transakcje dokonywane karta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Veronko no to super że już ci lepiej ale wiesz jak jutro będziesz miał temp. to lepiej iść się przebadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro i tak mam na 13 ktg, a pozniej wizyte u gina ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- nie wiem czy kiedys cos o tym slyszalyscie, ale zobaczcie jakie on ma tepo! http://www.youtube.com/watch?v=n-d-ehF-K8I to zaczepka dla goscia ze stanow, ktory podobno najszybciej rapuje o wlasnie dla niego http://www.youtube.com/watch?v=hhboW...eature=related |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Veronka ale ja piszę o tej grypie AH1N1. Nie wiem czy ta kobieta o której Kristi pisze ma tą grypę, ale u nas w bielsku ostatnio umarł ojciec mojej psióły koleżanki na Ah1N1.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
wiem, ze o niej piszesz. dlatego wlasnie pisze, zenie wszyscy na nia umieraja. tylko niestety zazwyczaj slabsze organizmy. no i pisalam, ze jak masz grype, to zazwyczaj nie wiesz jaka, bo sie tego nie bada. chyba, ze wlasnie sa jakies powiklania. a tak to duzo ludzi moze ja przechodzic, ale lagodnie i nawet o tym nie wie, ze to ah1
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Judi - ja też o tej grypie mówię
a veronka ma rację tą grypę może przechodzić każdy nawet nie zdawając sobie sprawy że ją właśnie ma //bo czasem przechodzi się ją nawet łagodniej niż normalną grypę /najgorsze w tej grypie są powikłania po niej / Najciężej przechodzą ludzie osłabieni,chorzy na coś innego, bo u nich to ta choroba choćby się spotęgowała i od razu wyskakują jakieś powikłania. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
hello
Kristi udało mi sie wczoraj na powtórkę kuchennych rewolucji zdążyć powiem tak od razu co się rzuca w oczy to że M.Gessler ma czasem zły humor, tak było na poczatku w moim odczuciu ![]() ![]() a potem całkiem całkiem było już w porządku i kulturalnie ![]() wiesz Marti trudno zgadnąć jak jest ona postrzegana u nas, ja lubię ten program, bo jest ciut kulinarny ![]() na pewno nie jest to na maksa sobowtór G.Ramseya, bo aż takim mistrzem znanym na świecie nie jest ![]() jeju łapię doła jak słyszę, przybyło mi w ciąży na wadze 13 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
W końcu czuję się wyspana! ![]() Wczoraj totalna zmuła, padłam po obiedzie na półsen, bo o prawdziwym snie przy dziecku moge zapomniec ![]() Teraz się kawkuję i lecę was nadrobic ![]()
#4000 |
Zakorzenienie
|
Co do M.Gessler to ja nie rozumiem jak można robić gwiazdę i kulinarne guru z kogoś komu sanepid zamknął knajpę
![]() ![]() Jej styl bycia strasznie mnie drażni, to chyba jedna z takich osób które uważają, że im wszystko wolno ![]() ![]() Mój TŻ ma na nią alergię, jak na Kozidrak ![]() Ech spać mi się chce ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-07 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu tak pozno? ![]()
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze, ze bylo warto! ![]()
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
A jakże
![]() Inaczej nie dałabym mu teraz odespać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
jakas Ty dobra zona
![]() hehehe dziwne, ale ja choruje na to samo, zazwyczaj po zarwanej nocy, daje mu odespac, mimo ze bardziej sie zmeczylam ![]()
#4006 |
Zakorzenienie
|
hello!
My już po lekarzu. Byłam w ciężkim szoku jak wesżłam do przychodni-pusto ![]() ![]() Jest lepiej do kontroli w czwartek. piękny dzień u nas ![]() ![]() Dzisiaj na 22 do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Judi łączę sie w bólu ![]() ![]() super ze Tymek juz ma sie lepiej a u nas tez słoneczko, przez okno to podgoda wydaje sie iscie wiosenna ![]() robie rozeznanie w sprzedazy wozków i łóżeczka turystycznego. Mam kupca w pracy na łóżeczko , znajomy, ale w sumie nie za bardzo go lubimy z TZ wiec nie będę mu oddawac za bezcen. Jak myslicie , ile mam mu zaspiewac za łóżeczko turystyczne, mało uzywane, z przewijakiem i melodyjkami, firma espiro, za nowe płacilismy 299, bo akurat była promocja ![]() ![]()
#4008 |
Zakorzenienie
|
zobacz po ile są na allegro. Ale ja bym nie sprzedawała za mniej niż 150 zł, zwłaszcza takiemu pajacowi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
U nas tez cudne słonko, wiec Piter juz na spacerze!
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Takusna, skoro malo uzywane to min 200zl ![]() ![]()
#4010 |
Zakorzenienie
|
200 raczej nie da, i wątpię zeby na all za tyle poszło
![]() ![]() nie moge go za bardzo zrazic bo jeszcze chce ode mnie maxi cosa pozniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Anisia co z przedszkolem? pytałam wczesniej jak to w Gliwicach jest ![]()
#4011 |
Zakorzenienie
|
witam
ja dopijam kawkę i pylam na zakupy do kauflandu Karola odstawiam babci -ma iść z nim na spacer - może i obiadek u niej zaliczy a ja sobie na spokojnie po półkach pobuszuję Judi dobrze z Tymusiem już lepiej w niedzielę będę odprawiać urodziny i nie mam kompletnie pomysłu co upikcić a ciasta to już w ogóle -brak pomysłu mnie się juz wszystkie ciasta znudziły a nie lubię co impreza powtarzać tych samych ciast na kolację może z mięsa bym wiedziała co ale co do nich to znów zoonk może jakieś rady dobra mykam - miłego słonecznego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
byliśmy ze 20 minut na tym nieszczęsnym spacerze, ależ zimnooooooooooooo........ ... wieje bleeeeee
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszenstwo, wiadomo: samotne matki, pozniej rodzice pracujacy itd.. Chcialabym, zeby sie dostal tam gdzie mam najblizej ![]() Bo bez sensu posylac mlodego na drugi koniec miasta ![]() No i pytanie, czy bedzie mial tyle szczescia, ze sie dostani tam gdzie chcemy go poslac ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- mnie juz rano uderzyl wiatr w pychol i te -6 za oknem nie dalo mi zludzen, ze jest niewiadomo jak mniam na dworze ![]()
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
U nas dzisiaj nie najgorzej, nawet nie wieje i pewnie z plus 2 było ![]() ![]() U nas zapisy od 9-go i też piszemy do 3 przedszkoli najbliżej nas, bo nikt nie będzie zapinkalał na drugi koniec miasta ![]()
#4016 |
Zakorzenienie
|
o kurka, szukam mojego posta o przedszkolu i nie ma
![]() ![]() my mieszkamy juz prawie na granicy Gliwic i Zabrza wiec w sumie 2 przedszkola w Zabrzu mam w miare blisko a reszta jest daleko. Blizej bymmiała do Gliwic. I zastanawiam sie jak to zrobic ![]()
#4017 |
Zakorzenienie
|
Takuśna ja nie wiem jak to należy zrobić, wiem że w Rzeszowie w pierwszej kolejności będą przyjmowane dzieci z miasta, ale spróbować do innej miejscowości też warto, tylko chodzi mi o to, że szanse są niestety jeszcze mniejsze na dostanie się.
Jowiszkowa mam dla Ciebie nowy zapach do przetestowania z różą ![]() ![]() wykropkowało mnie wiec spacje beda po "nowenowe", przed "perfumy" i za issey-miyake/ http://www.nowenowe .pl/ perfumy/issey-miyake/ l%E2%80%99eau-d%E2%80%99issey-florale/leau-dissey-florale,-50ml,-atomizer
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-03-07 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja coś nie miałam czasu do was zajrzeć, ani w weekend ani dziś z pracy... ![]() coś za dużo roboty mi się zwala ostatnio. w dodatku od piątku przez 3 dni walczyłam z migreną ![]() ![]() dopiero teraz po pracy usiadłam ![]() ![]() ![]() ![]() mam już tylko ochotę na kąpiel i wyrko co zaraz uczynię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Cestia
![]() ![]() ja tam oglądam ![]() małż padł z bólem głowy, Iga w końcu ucichła, a ja się siedzę jak ten mumin i słucham kilkutygodniowego wyjca zza ściany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.