|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() ja juz ok. no mialam prawdziwa grype. niestety wiesz, ze w ciazy to za duzo lekow nie mozna brac, wiec tylko apap wchodzil w gre. takze meczylam sie prawie 3dni z lamianiem w kosciach i miesniach, w nocy dopadla mnie temp. 38,5, ale na szczescie zeszla i od soboty jest juz ok. takze, wylezalam w domu, niestety wzielam kilka apapow, ale bez nich nie dalo sie inaczej i jestem jak nowa ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- poza tym wlasnie sie allegruje. szukam jakiejs ramoneski, ale skorzanej nie jakiejs dermoszpanki. przeciez niedlugo juz bede mogla nosic w miare normalne rozmiary, a nie worki z miejscem na brzuch ![]() sprawdzalam przed chwila konto,a tu niespodzianka, zwrocili mi prawie 70zl, za transakcje dokonywane karta
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Veronko no to super że już ci lepiej ale wiesz jak jutro będziesz miał temp. to lepiej iść się przebadać
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro i tak mam na 13 ktg, a pozniej wizyte u gina ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- nie wiem czy kiedys cos o tym slyszalyscie, ale zobaczcie jakie on ma tepo! http://www.youtube.com/watch?v=n-d-ehF-K8I to zaczepka dla goscia ze stanow, ktory podobno najszybciej rapuje o wlasnie dla niego http://www.youtube.com/watch?v=hhboW...eature=related |
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka ale ja piszę o tej grypie AH1N1. Nie wiem czy ta kobieta o której Kristi pisze ma tą grypę, ale u nas w bielsku ostatnio umarł ojciec mojej psióły koleżanki na Ah1N1.
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze o niej piszesz. dlatego wlasnie pisze, zenie wszyscy na nia umieraja. tylko niestety zazwyczaj slabsze organizmy. no i pisalam, ze jak masz grype, to zazwyczaj nie wiesz jaka, bo sie tego nie bada. chyba, ze wlasnie sa jakies powiklania. a tak to duzo ludzi moze ja przechodzic, ale lagodnie i nawet o tym nie wie, ze to ah1
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Judi - ja też o tej grypie mówię
a veronka ma rację tą grypę może przechodzić każdy nawet nie zdawając sobie sprawy że ją właśnie ma //bo czasem przechodzi się ją nawet łagodniej niż normalną grypę /najgorsze w tej grypie są powikłania po niej / Najciężej przechodzą ludzie osłabieni,chorzy na coś innego, bo u nich to ta choroba choćby się spotęgowała i od razu wyskakują jakieś powikłania. |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Kristi udało mi sie wczoraj na powtórkę kuchennych rewolucji zdążyć powiem tak od razu co się rzuca w oczy to że M.Gessler ma czasem zły humor, tak było na poczatku w moim odczuciu a potem całkiem całkiem było już w porządku i kulturalnie wiesz Marti trudno zgadnąć jak jest ona postrzegana u nas, ja lubię ten program, bo jest ciut kulinarny na pewno nie jest to na maksa sobowtór G.Ramseya, bo aż takim mistrzem znanym na świecie nie jest jeju łapię doła jak słyszę, przybyło mi w ciąży na wadze 13 kg |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
W końcu czuję się wyspana! ![]() Wczoraj totalna zmuła, padłam po obiedzie na półsen, bo o prawdziwym snie przy dziecku moge zapomniec ![]() Teraz się kawkuję i lecę was nadrobic
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Co do M.Gessler to ja nie rozumiem jak można robić gwiazdę i kulinarne guru z kogoś komu sanepid zamknął knajpę
![]() Jej styl bycia strasznie mnie drażni, to chyba jedna z takich osób które uważają, że im wszystko wolno Przypuszczam, że po krótkiej rozmowie zmieszałabym ją z błotem ![]() Mój TŻ ma na nią alergię, jak na Kozidrak ![]() Ech spać mi się chce Wczoraj poszliśmy spać po 1
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-07 o 09:12 |
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu tak pozno?
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest jak mąż wraca z pracy o 22
Trzeba było nadrobić niedzielną rozłąkę |
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze, ze bylo warto!
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
A jakże
![]() Inaczej nie dałabym mu teraz odespać |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
jakas Ty dobra zona
![]() hehehe dziwne, ale ja choruje na to samo, zazwyczaj po zarwanej nocy, daje mu odespac, mimo ze bardziej sie zmeczylam
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
hello!
My już po lekarzu. Byłam w ciężkim szoku jak wesżłam do przychodni-pusto ![]() Jest lepiej do kontroli w czwartek. piękny dzień u nas potem wyjdziemy na chwilę na traktor, lekarka powiedziała że można więc skorzystamy ze słoneczka![]() Dzisiaj na 22 do pracy
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Judi łączę sie w bólu ja ide na 19.30 ![]() super ze Tymek juz ma sie lepiej a u nas tez słoneczko, przez okno to podgoda wydaje sie iscie wiosenna szkoda tylko ze tak zimnorobie rozeznanie w sprzedazy wozków i łóżeczka turystycznego. Mam kupca w pracy na łóżeczko , znajomy, ale w sumie nie za bardzo go lubimy z TZ wiec nie będę mu oddawac za bezcen. Jak myslicie , ile mam mu zaspiewac za łóżeczko turystyczne, mało uzywane, z przewijakiem i melodyjkami, firma espiro, za nowe płacilismy 299, bo akurat była promocja wiem ze to dusigrosz i za wiele nie da, zastrzelił mnie kiedys tekstem ze za 70 zł wezmie
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
zobacz po ile są na allegro. Ale ja bym nie sprzedawała za mniej niż 150 zł, zwłaszcza takiemu pajacowi
to ze 200 bym powiedziała
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez cudne słonko, wiec Piter juz na spacerze!
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Takusna, skoro malo uzywane to min 200zl jak nie 250
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
200 raczej nie da, i wątpię zeby na all za tyle poszło
ale myslałam 180 nie moge go za bardzo zrazic bo jeszcze chce ode mnie maxi cosa pozniej zobaczymy czy da tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Anisia co z przedszkolem? pytałam wczesniej jak to w Gliwicach jest
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja dopijam kawkę i pylam na zakupy do kauflandu Karola odstawiam babci -ma iść z nim na spacer - może i obiadek u niej zaliczy a ja sobie na spokojnie po półkach pobuszuję Judi dobrze z Tymusiem już lepiej w niedzielę będę odprawiać urodziny i nie mam kompletnie pomysłu co upikcić a ciasta to już w ogóle -brak pomysłu mnie się juz wszystkie ciasta znudziły a nie lubię co impreza powtarzać tych samych ciast na kolację może z mięsa bym wiedziała co ale co do nich to znów zoonk może jakieś rady dobra mykam - miłego słonecznego dnia |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy ze 20 minut na tym nieszczęsnym spacerze, ależ zimnooooooooooooo........ ... wieje bleeeeee
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszenstwo, wiadomo: samotne matki, pozniej rodzice pracujacy itd.. Chcialabym, zeby sie dostal tam gdzie mam najblizej ![]() Bo bez sensu posylac mlodego na drugi koniec miasta ![]() No i pytanie, czy bedzie mial tyle szczescia, ze sie dostani tam gdzie chcemy go poslac ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- mnie juz rano uderzyl wiatr w pychol i te -6 za oknem nie dalo mi zludzen, ze jest niewiadomo jak mniam na dworze
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
U nas dzisiaj nie najgorzej, nawet nie wieje i pewnie z plus 2 było U nas zapisy od 9-go i też piszemy do 3 przedszkoli najbliżej nas, bo nikt nie będzie zapinkalał na drugi koniec miasta
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
o kurka, szukam mojego posta o przedszkolu i nie ma
chyba nie zapisałam no wiec jeszcze razmy mieszkamy juz prawie na granicy Gliwic i Zabrza wiec w sumie 2 przedszkola w Zabrzu mam w miare blisko a reszta jest daleko. Blizej bymmiała do Gliwic. I zastanawiam sie jak to zrobic moge składac w innym miescie? i to chyba na osobnych wnioskach, co? Wiecie moze?
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna ja nie wiem jak to należy zrobić, wiem że w Rzeszowie w pierwszej kolejności będą przyjmowane dzieci z miasta, ale spróbować do innej miejscowości też warto, tylko chodzi mi o to, że szanse są niestety jeszcze mniejsze na dostanie się.
Jowiszkowa mam dla Ciebie nowy zapach do przetestowania z różą Sama nie wąchałam. w ogóle nie wiem czy są już w Sephorze wykropkowało mnie wiec spacje beda po "nowenowe", przed "perfumy" i za issey-miyake/ http://www.nowenowe .pl/ perfumy/issey-miyake/ l%E2%80%99eau-d%E2%80%99issey-florale/leau-dissey-florale,-50ml,-atomizer
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-03-07 o 14:48 |
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja coś nie miałam czasu do was zajrzeć, ani w weekend ani dziś z pracy... ![]() coś za dużo roboty mi się zwala ostatnio. w dodatku od piątku przez 3 dni walczyłam z migreną masakra jednym słowem, zero odpoczynku po tygodniu roboty dopiero teraz po pracy usiadłam więc musiałam się trochę wysilić, żadne tam muffinki czy proste ciasto jogurtowe nie podejdzie co wybredniejszym mam już tylko ochotę na kąpiel i wyrko co zaraz uczynię
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia
w pt. Pattinson na tvn o 20stej ![]() ja tam oglądam małż padł z bólem głowy, Iga w końcu ucichła, a ja się siedzę jak ten mumin i słucham kilkutygodniowego wyjca zza ściany
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

Przypuszczam, że po krótkiej rozmowie zmieszałabym ją z błotem 
Wczoraj poszliśmy spać po 1

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

masakra jednym słowem, zero odpoczynku po tygodniu roboty