![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
jowiszku wybacz ale nie wiem ile masz lat
i boję że się że strzelę gafę ale dam ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
uffffffff
![]() jowisz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Jowisz to Ty taka stara jestes?
![]() ja pesto uwielbiam ale tylko to mojej mamy. Robi sama ale dokładnie nie wiem jak, musiałabym zapytac jak któraś chce ![]() ![]() no to ja tez jestem piernik dzidzia i mam długie włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- właśnie wyczytałam ze w Zabrzu rekrutacja do przedszkola zaczyna sie 15 marca o godzinie 9 ![]() dobrej nocki
#3966 |
Zakorzenienie
|
Bylismy wczoraj z Tzetm w centurm handlowym, ale tak przelecielismy tylko jak blyskawica, jakos nie moglam sie skupic. Za duzo ludzi
![]() Ale widzialam juz w wiosennych kolekcjach sliczne trencze ![]() ![]() A do sklepu Hollister wydzielona bramka i kolejka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() gdzie te super trenczyki bo chce na wiosne? ![]() a co to za sklep ten hollister ![]()
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
O Takuśna
![]() ![]() ![]() Hollister to bodajże amerykański sklep z ciuchami, ale w PL raczej nie ma ![]() No chyba, że to o coś innego chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Cestusia sie zna
![]() Hollister to sklep z Usa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
hello!
Kupiliśmy wczoraj dywan, ja co prawda jestem przeciwniczką dywanów, bo wiadomo w tym kurz tylko siedzi. Tymek jednak ciągle siedzi w dużym pokoju na środku i się bawi klockami, torami. Szkoda mi było by siedział na zimnej podłodze:/ Dzisiaj jeszcze tz pojechał po odkurzacz, kupimy electroluxa z filtrem zmywalnym hepa, bo stary już ledwo zipie. Ogólnie to się dzisiaj obijamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
Judi my też będziemy wymieniać dywan, tzn. mamy wykładzinę ale stara już jak świat, poza tym podchodzi nam pod meble i jak szalejemy z Olutową to czasem się roluje i trzeba prostować, chcemy nabyć dywanik bez wkładania pod łóżko i pod meble
![]()
#3975 |
Zakorzenienie
|
KAsiunia nasz też jest niewielki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety odkurzacza tz nie przywiózł, na necie 400 zł, w sklepie 600:/ czekamy na przesyłkę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Sezon dywanowy
![]() My tez sie wybierzemy po dywany, ale to w przyszlym tyg. Beda moi rodzice i bedzie wiecej czasu, na spokojnie sami sobie pojedziemy ![]() Potrzebuje do sypialni i salonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja też z Hollistera kojażę tylko bluzy Abercrombie ![]() ![]() Dziecko mi się uśpiło ![]() ![]() ![]() Za jakąś godzinkę mają nas odwiedzić moi rodzice. Mati tak czekała, że aż ją zmogło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
Cestia a moje dziecie dzisiaj drzemki odmowilo. Oby wytrwal do kapieli i nie kimal , bo przeciez sobie klaki z glowy powyrywam. Wczoraj zasnal przed 22ga
![]() Teraz go Tzet zabral do ogrodka, niech sie nalyka powietrza to moze dzis szybciej padnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
Dajcie mi baby przepis na jakies fajne placuszki czy racuszki, jakei sproste, tak mi zapachnialo pod nosem, jak o nich piszecie
![]() Ja nie znosze pesto, podobnie jak rodzina TZa i mlody. Jest proste do zrobienia, wystarczy zmielic ziola - pietruszke, (swietne sa do tego lodygi pietruszki), bazylia, czosnek, oliwe, pinoli lub nawet orzechy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.electroworld.pl/produkt/a...is-plus-15445/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Dziecko juz dawno spi, spadam wiec na Martini
![]() do juterka dziolszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór.
małż znowu upiekł muffinki (Iga mieszała suche) ![]() poza tym wpadł do nas kupiec po konika, Iga mu pomachała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
brawo dla Igi
![]() ![]() ja własnie wystawiłam 2 pary adidasków po młodej, ciekawe czy pojdą. Przydałoby sie bo zalegają w szafie. A dzis nabyłam jej "pantofelki" do kiecuszki, oczywiscie w kolorze fiołkowym, bo inne to tylko róż ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-03-06 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
hej witam się
A ja się dziś gościłam na urodzinach u bracika - było fajnie ale w środku było/ jest mi smutno -bo dowiedziałam się o ich sąsiadce dziewczyna młodsza ode mnie ma dwu letnie dziecko i była w 7 miesiącu, mąż przyniósł do domu tą paskudną grypę on przeszedł ją delikatnie ten dwu latek też a ona się zaraziła i przechodzi ją strasznie od razu jej zrobili cesarkę dziecko miało ciut powyżej kilograma a ona leży pod respiratorem w śpiączce i nie pracują jej płuca - już jest tak 3 tyg w takim stanie żal mi ich, mąż do niej jeździ 2 razy za dzień by na nią choć popatrzeć, straszne |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
Kristi....
![]() ![]() ![]() ![]() Przeraża mnie że to grypsko się tu na śląsku rozprzestrzenia ![]() ![]() ![]() My oglądamy 127 godzin wczoraj oglądaliśmy Następne dni dni-boski polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez w zeszlym tyg. przechodzilismy grype. na szczescie po 2-3 dniach przeszlo, ale co sie wymeczylam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zakorzenienie
|
anka byłaś ciekawa rewolucji Magdy Gessler w pszczyńskiej restauracji
może cię to zaciekawi http://www.rozrywka.pless.pl/wiecej....id=20839&akt=1 Judi no masz rację tragedii dookoła nie brakuje mnie też przeraża ten fakt że to paskudztwo jest tak blisko o tych co pisałam są z Jankowic |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Veronka a wiesz że miałam ciebie cały czas na myśli Bo ona też była cały czas zdrowa //no nie licząc tego że całą ciąże musiała uważać bo miała ciążę zagrożoną wcześniejszą poroniła w 8 miesiącu. A ty od kilku dni też chorowałaś i się źle czułaś Jak w ogóle się czujesz - polepszyło ci sie już //bo jak nie to musisz śmigać do lekarza Takuśna dziecko ma sie dobrze, na szczęście nie zdążyło się zarazić od mamy, rozwija się prawidłowo, jak osiągnie wagę przeszło 2 kg to wypiszą do domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
Tragedia
![]() paskudna ta grypa, u nas tez juz pare osob umarlo na nia. Wczesniej wspominalyscie o parmezanie, oto pare cikawych info: http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...armezanie.html Na stronie dostepne sa rowniez ciekawe ifno an temat jak jesc owoc granatu, jak kroic ananasa itp ![]() A ta Magda Gessler jak jest w Poslce postrzegana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.