..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-25, 15:20   #4021
PriVativ
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Paseczkowa ta masa to tak:

jedno masło roślinne wsadzic do makutry i wsypac 8 łyżek cukru pudru ale zmielonego samemu (Tzn cukier zmielony samemu) i łyżke cukru waniliowego i to wszystko tam ucierać takim drewnianym czyms(niewiem jak to sie nazywa ale to jest taka kulka z raczka:P) ucierac mocno az sie te maslo z tym cukrem wymiesza dokladnie i zrobi sie takie puszyste. Wtedy dodawac po trochu smietany skwaszonej(moja babcia robi sama taka smietane wiec niewiem czy z normalnej kwasnej taka sama pyszna wyjdzie:P) dodac troche i mieszac tak samo i potem znowu dolac troche i znowu ucierac tak. I potem ona sie zrobi taka puszysta aksamitna. I jest taka s,aczna ze szok

Ja dałam na torta ta mase potem ananasy i brzoskwinie potem galaretke znowu mase i znowu biszkopt potem znowu to samo i znowu biszkopt i potem gore wysmarowalam masa i napisalam "kocham cie mamo" i z ananasow i wisni i galaretki zrobilam 3 kwiatki i posypalam wiorkami kokosowymi gore a boki obsypalam czekolada starta:P(ze startej czekolady zrobilam napis:P)
Stary 2008-02-25, 15:27   #4022
Camarilla
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj nastrój na szczescie lepszy
Byłam w sklepie na zkaupach i znalazłam ser 12% tłuszczu- taki normalny nie topiony w plastrach. Ale jak zobaczyłam cene za 150 gr 8 zł to zrezygnowałam- bez sera da sie zyc
Na sniadanie zjadłam twarogu gdzies z 120 gram z ogórkiem i z pomidorem.
II sniadanie sałatka z pekinki pomidorem, ogórkiem kisoznym, kurczakiem i odrobiną majonezu- bo to taka kupowana.
Obiad: Omlet zawijany z kurczakiem pomidorem swiezym ogórkiem i odrobinką sosu czosnkowego zeby to sie jakos kupy trzymalo- pycha.
Jeszcze tylko podwieczorek i kolacja- siedze w domu wiec zjem terminowo
Drugi tydzien diety rozpoczety!

Aha, kupilam sobie dzisiaj herbatke wspomagającą odchudzanie i koncentracje- mieszanka z czerwonej zielonej i czegos tam z Pu-erh. Tylko ze głupia zle przeczytalam i zmaiast 1 lyzeczka wsypałam 2.5- ochyda Na kolacje zrobie juz normalną. Mozna pić trzy razy dziennie. Moze akurat cos tam pomoze. Poza tym na pewno zielona i czerwona to zdrowe są.
Dzisiaj myslalam tez nad jakims sportem ktory bede uprawiac z checia. I wymyslilam sobie lyzwy. Co prawda jezdze slabo- albo i wcale- ale mysle ze fajnie bedzie sie nauczyc- duza zabawa. Oprocz tego raz w tygodniu fitness i silownia raz. Chce tez zaczac robic brzuszki ale tu mam do wad pytanie czy jak myslicie wazna jest pora ich robienia? przed posilkiem po posilku? rano wieczorem? codziennie czy co dwa dni? moze ktoras ma tu jakies doswiadczenie.
Acha kupilam sobie ejsczze cukierki alpenlibe bez cukru- naprawde zaspokajaja potrzebe slodkiego. Ale nie bede z nimi przesadzac- sa w ramach kryzysu.
Tak sobie mysle ze mimo wczorajszego zalamania to i tak mam dosyc silną wolę. KLupilam ostatnio sobie takie ciastko milk minute- z ziarnami czekolada. Do tej pory lezy w torebce- az sie ciut polamało
No to buziaki. Zycze duzo wytrwalosci Nie załamujmy sie drobnymi potknieciami. O!

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 15:31   #4023
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hej plażowiczki

Od soboty nie zaglądałam a wy tu normalnie z 5 stron postów stworzyłyście. No ładnie.
Widze że grzechy były, wiec co by nie odstawać od grupy wczoraj z premedytacją wypiłam gorącą czekoladę.
A dziś pokornie wracam i rozładam kocyk do dalszego plażowania.
Buziaki wam przesyłam
P.S jakoś sie za wami steskniłam przez weekend. Cyborg taki ze mnie
Stary 2008-02-25, 15:45   #4024
elianka
Zakorzenienie

dziewczyny kupiłam czekoladę Goplana 90% kakao wooooooow polecam jest rewelacyjna
Stary 2008-02-25, 17:05   #4025
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
Paseczkowa ta masa to tak:

jedno masło roślinne wsadzic do makutry i wsypac 8 łyżek cukru pudru ale zmielonego samemu (Tzn cukier zmielony samemu) i łyżke cukru waniliowego i to wszystko tam ucierać takim drewnianym czyms(niewiem jak to sie nazywa ale to jest taka kulka z raczka:P) ucierac mocno az sie te maslo z tym cukrem wymiesza dokladnie i zrobi sie takie puszyste. Wtedy dodawac po trochu smietany skwaszonej(moja babcia robi sama taka smietane wiec niewiem czy z normalnej kwasnej taka sama pyszna wyjdzie:P) dodac troche i mieszac tak samo i potem znowu dolac troche i znowu ucierac tak. I potem ona sie zrobi taka puszysta aksamitna. I jest taka s,aczna ze szok

Ja dałam na torta ta mase potem ananasy i brzoskwinie potem galaretke znowu mase i znowu biszkopt potem znowu to samo i znowu biszkopt i potem gore wysmarowalam masa i napisalam "kocham cie mamo" i z ananasow i wisni i galaretki zrobilam 3 kwiatki i posypalam wiorkami kokosowymi gore a boki obsypalam czekolada starta:P(ze startej czekolady zrobilam napis:P)
PriVativ - Jesteś okropna na forum o plażowaniu walnąć taki przepis O mało nie umarłam, hehe Jak czytałam ten opis to normalnie zwizualizowałam sobie tą masę. Normalnie czuję jej zapach, widzę kolor, nic tylko spróbować
A tak poza tym to chciałam CI powiedzieć, że gratuluję pomysłu i wykonania torcika (chociaż go nie widziałam), ale potrafię sobie wyobrazić. Mama na pewno strasznie się wzruszyła Właśnie takie prezenty są najwspanialsze - od serca

Telik - ja miałam podobnie, wystarczyło, że mnie nie było w weekend to dzisiaj musiałam nadrabiać spore zaległości w czytaniu No i oczywiście też się stęskniłam
Ty zgrzeszyłaś gorącą czekoladą, a ja dzisiaj na obiad młodymi ziemniaczkami z odrobiną masełka i koperkiem, a do tego kubek maślanki. Po prostu poezja Ale koniec tych grzechów, zaraz biorę kocyk i wracam grzecznie na plażę... Bo wiosna się zbliża duuużymi krokami

elianka - jadłam tą czekoladę, faktycznie pyszna i mocna Z takich pyszności polecam również serię gorzkich z Lindta Marocco, Cuba itp. Są trzy kraje i w każdym jest inna zawartość kakao. Wszystkie wypróbowane i wszystkie pyszne

Stary 2008-02-25, 17:13   #4026
Paseczkowa
Zakorzenienie

Privativ, brzmi pysznie Dziękuję za przepis, na pewno wypróbuję

Już mi lepiej. Zjadłam sobie obiadek [omlet z sosem pieczarkowym i brokułami,pycha], posiedzę sobie tu trochę i idę ćwiczyć. W ogóle nie mogę się doczekać wiosny- chce już na rower i rolkiiiiii
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 18:34   #4027
cukiereczeQ
Rozeznanie

drogie plażowiczki !
Mam kilka pytan dot dietki mam nadzieje ze pomozecie

1. czy mozna jesc serki topione light (bardzo lubie i fajnie jakbym mogla je jesc od czasu do czasu)
2. czy mozna na 1 fazie zjesc np. 2 kostki gorzkiej czekolady ok 70% czy to dop. na 2 fazie?
3. czy sa jakies wskazowki dot. stosowania oleju jak np. cos smazymy ? ja zawsze smaruje patelnie olejem nasaczonym watka a nie leje z gory
4. czy mozna robic sobie taki sos ----> troche majonezu z jogurtem nat. bez cukru np. do omlecika z warzywami
5. czy to duze wykroczenie jak jem codziennie ogorka konserwowego do jajecznicy? bo one sa w roztorze z cukrem ale je uwielbiam
6. czy mozna uzywac soli np. do jajecznicy? ja jeszcze nie solilam wole sie upewnic
7. i ostatnie , prosze o ocene dzisiejszego jadlospisu

Ś: jajecznica z 2 jaj z pieczarkami + ogorek kons.
II Ś : jogurt nat light
O: suruowka z kapusty bialej + ogorek+ cebula+ troszke zoltego sera light+ troche kielbasy krakowskiej
K: placuszki -> jajko + serek homo nat. + troche wiorkow koko i troche masla orzechowego ja albo jem 10 orzechow albo zamiast tego jem troche masla orzechowego.

dzis mija moj 2 dzien na SB i czuje sie super na pewno zrobie te 2 tyg, a to forum rowniez mi pomaga jestem bardzo zadowolona !

Bylabym baaardzo wdzieczna za udzielenie odp. na powyzsze pytania

: cmok::c mok:

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 19:18   #4028
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cukiereczeQ Pokaż wiadomość
1. czy mozna jesc serki topione light (bardzo lubie i fajnie jakbym mogla je jesc od czasu do czasu)
2. czy mozna na 1 fazie zjesc np. 2 kostki gorzkiej czekolady ok 70% czy to dop. na 2 fazie?
3. czy sa jakies wskazowki dot. stosowania oleju jak np. cos smazymy ? ja zawsze smaruje patelnie olejem nasaczonym watka a nie leje z gory
4. czy mozna robic sobie taki sos ----> troche majonezu z jogurtem nat. bez cukru np. do omlecika z warzywami
5. czy to duze wykroczenie jak jem codziennie ogorka konserwowego do jajecznicy? bo one sa w roztorze z cukrem ale je uwielbiam
6. czy mozna uzywac soli np. do jajecznicy? ja jeszcze nie solilam wole sie upewnic
7. i ostatnie , prosze o ocene dzisiejszego jadlospisu
1. można
2. teoretycznie czekolada nie jest wskazana, ale lepie zjeść raz na 2,3 dni kostkę czekolady niż na 2 fazie rzucić się i zjeść całą tabliczkę na raz
3. najlepiej jest smazyc na patelni teflonowej, albo na oliwie. ja obecnie nie mam ani patelni teflonowej ani oliwy, nalewam odrobinę oleju na patelnię, a jak się rozgrzeje wylewam, tak tylko żeby została odrobina
4. można, ale majonez normalny, nie light, bo na sb bardziej wskazany jest normalny.
5. tu się nie wypowiem, bo nie wiem. zależy od ilości cukru
6. można, ale wiadomo,, z umiarem. lepiej zastosować inne przyprawy, np. fit up, albo zioła
7. dodałabym coś do drugiego śniadania, a tą kiełbasę krakowską w obiedzie zastąpiłabym gotowaną piersią kurczaka

Dziewczyny, jeśli coś źle mówię, proszę, poprawcie mnie

Poza tym, może znalazłaby mi któraś zdjęcie tego serka nat. Turek ? Szukałam w sklepach i nie znalazłam, a w zdjęcia sama w necie tak na ciemno trudno znaleźć.

Stary 2008-02-25, 19:47   #4029
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Paseczkowa proszę

4732.jpg

A co do pytań Cukiereczqa to Paseczkowa dobrze Ci odpowiedziała, tylko z tym majonezem uważaj, lepiej nie codziennie, olej to oliwa z oliwek, olej rzepakowy lub arachidowy, jak jest cukier w zalewie to odpadają te ogórki na I fazie, bo przecież masz wyzbyć się całkowicie cukru na jedynce, w II możesz sobie raz na jakiś czas tak zgrzeszyć Sól nie jest zabroniona, no ale wiemy, że w ogóle lepiej ograniczać, nie tylko jak się jest na redukcji, ale w ogóle, i fit up to najlepsze rozwiązanie lub zestawy ziół

Aaaa jeszcze mój jadłospis:

Śniadanie
: omlet (pasta, pomidor, ser topiony, oliwki, koperek, siemię lniane);
II śniadanie: big jabłko;
Obiad: tuńczyk w pomidorach z serem;
Podwieczorek: "Rozmowy nocą" <3 , Coca Cola Light;
Kolacja: Sałatka grecka.

Edit:
Serki są jeszcze w dużym opakowaniu:
108292.jpg

No i znalazłam jeszcze taki, nie wiem czy tylko się opakowaniem różni, ale chyba nie, bo to w jednym sklepie ten i ten jest, czyli jadę jutro do Leclerca :
34051.jpg

Tylko te po prawej stronie, te Figura

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:09   #4030
Paseczkowa
Zakorzenienie

Ahcak, ślicznie dziękuję Jutro przejdę wszywtkie sklepy w mieście, żeby to znaleźć

i jadłospis:
ś: dwa jajka na twardo z odrobiną majonezu
IIś: sałatka [pekińska, ogórek, pomidor, fasola, feta], potem jeszcze jogurt naturalny
obiad: omlet z pieczarkami i brokułami
kolacja: twarożek 0% z jogurtem nat

nie było żadnego mięsa, bo nie wiedziałam, że nie mam już w lodówce i nie wyjęłam z zamrażarki..
no i nie licze tej nutelli ;/

ćwiczyłam dziś godzinę callaneticsu i jeszcze sobie poskaczę na skakance
Stary 2008-02-25, 20:13   #4031
cukiereczeQ
Rozeznanie

dziewczynki wielkie dzięki
jeszcze mi sie jedna rzecz przypomniala dot. serka ricotta ! Gdzie go mozna dostac i czy jest dobry w smaku ?! Widzialm w ksiaze SB ze prawie codziennie mozna zrobic z niego deser np. dodajac slodzika i wiorkow koko . Czy znacie moze jakies przepisy z wykorzystaniem tego serka? Czy nadaje sie do plackow czy mozna zrobic z niego tez jakies ciastka np. ?

buziaki

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 20:20   #4032
PriVativ
Zadomowienie

tak jak pisalam dodaje zdjecie mojego torta Mowili ze pyszny Mi tez smakował:P WArto było nagrzeszyć :P

od jutra biore sie znowu ostro za siebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2250008.JPG (79,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-02-25, 20:26   #4033
Paseczkowa
Zakorzenienie

Privativ, gratuluje. Śliczny tort, jak smakuje tak jak wygląta, to mmm...

Dziewczyny, a jak to jest z cytryną ? Bo pije herbatę z cytryną, a dopiero sobie uświadomiłam, że to owoc.. Można ?
Stary 2008-02-25, 20:29   #4034
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak to jest z cytryną ? Bo pije herbatę z cytryną, a dopiero sobie uświadomiłam, że to owoc.. Można ?
Pewnie, że można, to wyjątek

PriVativ przypomniałam sobie jak ja Kocham słodyczeeeeeeee

Stary 2008-02-25, 20:33   #4035
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Pewnie, że można, to wyjątek

PriVativ przypomniałam sobie jak ja Kocham słodyczeeeeeeee
ojojoj Ale My wiemy jaka masz silną wole i jestes dla nas wzorem w tej całej diecie Sb wiec napewno bedziesz dalej wytrzymała

A tak na marginesie dodaje ze do masy tez przed smietana dodac soku z cytryny. Bedzie taki kwaskowaty ale taki aksamitnie słodki:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 20:35   #4036
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Już niedługo wszamię ciasto: Wielkanoc No chyba, że zboczenie SB zostanie to zrobię na mące pp z fruktozą cosik Może sernik mmmm

Stary 2008-02-25, 20:46   #4037
Camarilla
Zakorzenienie

A ja czytam sobie o tych spodenkach do cwiczen- i coraz bardziej sie nad nimi zastanawiam.. Moze by cos daly- zamierzam bigac jak tlyko te wiatry wielkie miną- nad mroze.. ze spodenkami moze wieksze efekty
A co do diety- dzis raczej nie zgrzesyzłam- moze z 5 pistacji nie w terminie
Wydaje mi sie tez ze jadlospis był dosyc ładny:
I sniadanie: 100 g twarogu chudego, odrobina jogurtu naturalne, pomidor ogórek. Wszystko razem zmieszane wyszła ładna miseczka.
II sniadanie- salatka z kapusty pekinskiej, papryki, ogórka, pomidora, kurczaka plus odrobina majonezu.
Obiad: omlet zawijany z kurczakiem(ok 100 g) ogórkiem kiszonym i pomidorem. Smazony juz na oliwie- oleju arachidowego nie dostalam nigdzie.
Podwieczorek: jogurt naturalny- mły z pestkami z dynii.
Kolacja: jajko ugotwane na twardo, ogórek kisozny, dwa plastry chudej wędliny drobiowej, ser twaróg chudy.
Kupiłam tez herbate zielona zmieszana z czerwona- wypilam juz po kolacji. Smak nie jest jakis bardzo ciekawy- ale da sie zniesc. Ma wspomagac odchudzanie i koncentracje. Duzo tez pilam wody dzisiaj.
Buziaki miłej nocy. 8 dzien diety zlaicozny!

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:51   #4038
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Blonndee skoro lubisz naleśniki, to bardzo podobny smak jest jak dodasz do 2 jajek, trochę mleka i trochę jogurtu naturalnego albo serka homo naturalnego. Naprawdę jak naleśnik wtedy jest i na to twarożek a w II fazie już zjesz z owocami albo z dżemem słodzonym fruktozą
Jejciu i ja podkradam ten pomysł. Nie mialam pojęcia że można dżemik. Rozpoczęłam dzis II faze i troszke jestem zagubiona co wolno a czego nie...Na kolacyjke jadłam pół kosteczki chudego twarogu, który aż błagał o odrobinkę dżemiku.Jutro lece do sklepu.

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam czekoladę Goplana 90% kakao wooooooow polecam jest rewelacyjna
Skoro tak duża zawartosć kakao czy czuć chociaż odrobineczke słodyczy???

PriVativ gratuluję przecudnego wypieku. Torcik wygląda szalenie kusząco i pewnie jeszcze lepiej smakuje

Muszę poczytać co dopuszczalne jest na II fazie bo czuje sie jakaś kompletnie niedoinformowana... Możecie polecić jakaś stronke w necie opisujacą tą dietke?
Zastanawiam się też czy na śniadanko mogą być płatki owsiane i otręby z mlekiem?
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 20:53   #4039
PriVativ
Zadomowienie

Dziewczyny meldujue ze zamowilam spodenki neoprenowe Maja dojsc od 2 do 4 dni Czyli moze juz na weekend jesli bedzie sliczna pogoda to pojezdze w nich rowerem Z koztem przesylki wyjdzie mi 67 zł, mam nadzieje ze to nie beda pieniadze wyzucone w bloto I ze bede sie tak pod nimi pocic jak pisał ktoś wczesniej:P Tym bardziej ze biore TLII a on podwyrzsza temoerature ciała podczas cwiczen

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 21:00   #4040
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
Byłam w sklepie na zkaupach i znalazłam ser 12% tłuszczu- taki normalny nie topiony w plastrach. Ale jak zobaczyłam cene za 150 gr 8 zł to zrezygnowałam- bez sera da sie zyc
Nie masz czego żałować, dla mnie ten ser smakuje jak wosk

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:04   #4041
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

PriV- Mogę zostać Twoją mamą?

Cytat:
Dziewczyny meldujue ze zamowilam spodenki neoprenowe
Kurcze, też jestem ciekawa tych spodenek. warto pomysleć

Dzis brzucholek jakiś duży mam, wiec może napisze swój jadłospis a wy mówcie czy cuś nie tak:
I śniadanie: Twarożek chudy z rzodkiewką i szypiorem(jakoś niesmakował wiec może 100 gr zjadłam)
II śniadanie Mango(pycha??? nie wiem czy można)
Obiad:łosoś wędzony+sałatka wegetariańska
kolacja zawijaski (sałata łosoś camembert, ogórek kiszony)
Podwieczorek: jog. nat+słodzik +5 orzechów laskowych+1truskawka
Stary 2008-02-25, 21:06   #4042
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Wiolka525
Muszę poczytać co dopuszczalne jest na II fazie bo czuje sie jakaś kompletnie niedoinformowana... Możecie polecić jakaś stronke w necie opisujacą tą dietke?
Zastanawiam się też czy na śniadanko mogą być płatki owsiane i otręby z mlekiem?
Kilka stron wcześniej pisałyśmy z dziewczynami co jest w II fazie dopuszczalne, co nie, poszukaj

Owsianka w tym tygodniu z nią walczę, bo codziennie jadłam w tamtym tyg, a chcę zobaczyć czy może przez nią mi nie spadają kg, bo każdy na różne węgle może inaczej reagować, no ale na pewno wiem, że powinno się ją jeść z twarogiem jakimś, bo białko potrzebne, a mleko to nie białko, ale nie mogę sie przemóc, bo najlepiej lubię z mlekiem i cynamonem, ale można sobie poradzić i zjeść wieśniaka lub trochę sera białego po owsiance jejku teraz już mnie kusi na śniadanie

Ale według zasad SB owsianka i otręby jak najbardziej

Stary 2008-02-25, 21:08   #4043
onaella
Zakorzenienie

hej wszystkim
wiecie co, chyba mam jakieś załamanie czy coś, bo zaczynam sie łapać na tym, że mam ochotę na coś słodkiego. tylko dziwne to bo ja nie przepadam za slodkościami i zadko kiedy jadałam, jak miałam ochotę na coś słodkiego to wystarczyła mi kosteczka czekolady raz na jakiś czas, w sumie to już bardzo dawno nie jadłam słodyczy a na SB w ogóle cukru więc może to jest to jak mi nie przejdzie to zjem kawałeczek normalnej czekolady żeby mi sie tam wyrównało wszystko i znowu będę miała spokój

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-25, 21:11   #4044
Wiolka525
Rozeznanie

Ahcak dziekuję za info. Wiem, że kochasz owsiankę, kilkakrotnie o tym wspominałaś. Ja też lubię z mlekiem. Kupiłam dziś 0,5 % tłuszczu i aby do śniadanka. A teraz życzę dobrej nocy wszystkim.
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:22   #4045
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Wiolka525 o II fazie pisałyśmy w poście nr 3435 i 3436... heheh widać jak mi sie nie chce siedzieć w książkach. Wyrwałam sie z jednego uzależnienia (Lineage II) a wpadłam w drugie (wizaż i SB) Porażka za porażką w moim studenckim życiu heheh

Onaella proszę się nie załamywać i godnie reprezentować Lublin Zrób sobie twarożek słodki lub gorzką czekoladę zaatakuj lub kakao

Stary 2008-02-25, 21:28   #4046
PriVativ
Zadomowienie

telik pewnie ze mozesz:P tylko uprzedzam ze tort jest kaloryczny:P
Stary 2008-02-25, 21:30   #4047
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

Hehe, Ahcak, mi się najwięcej przytyło w okresie jak miałam fioła na punkcie L2 Te godziny przy kompie zrobiły swoje
Stary 2008-02-25, 21:34   #4048
onaella
Zakorzenienie

Ahcak już mi przeszło
i wiem jak to jest życie studenckie, dziś rano siedzę sobie na wizażu nic nie robię, czas wychodzic z domu na uczelnie a ja sobie przypominam, że dziś zajęcia prowadzę , he he he....ale dałam radę

idę chyba spać, choć nie pamiętam kiedy tak wcześnie ostatnio poszłam, ale może sie wyśpię a jutro wstanę uśmiechnięta a Lublinek przywita mnie słoneczkiem

buziaki

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 21:36   #4049
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
Hehe, Ahcak, mi się najwięcej przytyło w okresie jak miałam fioła na punkcie L2 Te godziny przy kompie zrobiły swoje
Hehehe to nie tylko SB nas łączy No u mnie było odwrotnie, bo nawet nie miałam czasu zrobić jedzenia, tylko party, lfp, wtb, wts Jejku jak ja tęsknie za graniem...

Oooo idę poćwiczyć, bo już późna godzina. Wszystko jest lepsze od pisania mgr hehehe nawet gimnastyka jest cudowna wtedy

Stary 2008-02-25, 21:42   #4050
PriVativ
Zadomowienie

A ja od jutra walcze odnowa Jednak okres robi swoje, spuchłam masakrycznie i te jedzenie ciagle..... ehhhh i czemu mi wszytsko idzie w uda a nie w brzuch np?? szok!! Czytalam ze te spodenki neoprenowe wypacaja wode a ja jak mam zatrzymanie wody w organizmie to tak na udach strasnzie to widac bo puchna wsumie glownie one i tak sobie tlumacze ze jak zakladac bede te s[odenki do cwiczen ti bedzie mi woda wyciekac ze mnie i nie bede mze tak puchla hahaha Od jutra Biore sie z asiebie. Mimoz e okresu jesczze niemam to niezgrzesze juz od jutra az do swiat. !!!!!!!!!! A jak nie to mi kopa takiego dajcie ze az odfrune!!!!

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości