![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Toogra,czyzby dzisiaj Twoje imieniny?Wobec tego: :
![]() ![]() Życzę Ci kochanie, żebyś za rok, podczas spotkania na Skype zaprzeczyla temu co mnie tak dziś zmroziło i abyś powiedziała "udało mi się to moje życie". Wszystkiego najlepszego. ![]() [/COLOR]
#4052 |
Zakorzenienie
|
Toogra - wszystkiego NAJEPSZEGO!!!!
![]() ![]() ![]() Danusiu ![]() w tym tygodniu zainstaluję skype... jeśli to możliwe poproszę o Twoje namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Toogro
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Rozeznanie
|
Pozdrawim
Dziewczyny moje życie jest szare bure i nijakie.....praca ,pusty dom i drobne potyczki zdrowotne i o czym tu pisać!!!!!! Dla Was mam zawsze miloiny ![]() ![]() ![]() ![]()
#4056 |
Zakorzenienie
|
Alketo, to co piszesz, to nie jest prawda
![]() masz gorszy dzień, jesteś zmęczona, niewyspana, tak bywa, w takich chwilach wszystko widzi się w czarnych barwach poprawy humoru życzę, wtedy wszystko wygląda inaczej ![]() wypocznij ![]() ![]() uśmiechnij się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie.Przecież szkola to nie tylko nauka ale i "zajęcia pozalekcyjne" .Nowi ludzie,nowe przyjaznie,nowe problemy.A przy okazji łyknie się trochę wiedzy.Nie żałuj tych 550 zł. Cytat:
Pewnie,łatwo nie będzie,ale dasz sobie radę.Na bank. Cytat:
na kierunkach ścisłych więcej było przystojnych chłopaków.A dziewcząt jak na lekarstwo. Cytat:
Cytat:
![]() (niech ją szlag trafi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takuś już możesz nas całować? Alketkojutro będzie lepszy dzień. ![]() ![]() ![]() PS. Szpiegu O co chodzi z tym strzelaniem?
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-10-18 o 09:16 Powód: ortografia-zaczerwieniłam się. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście - spokojnego szczęścia, Toogra ![]() Witam Was wszystkie. Wreszcie chyba dochodzę do normalności (co to jest ![]() Danusiu, na Twoje pytania dotyczące rozmaitych luksusów rozpisałam się u siebie, więc nie będę powtarzać - zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Toogra! Gdynianko! Niech żwawy waitr od morza wygoni wszystkie zle myśli, szcześcia życzę
![]() ![]() ![]() ![]() Alketko, wiesz jak to bywa, ciężkie lub cięższe dni przychodzą, ale i mijają ![]() Całuję Założycielkę wszystkie Wątkowiczki ![]() W pracy mam nieustające nadgodziny, w domu nieustająca impreza, jutro może będzie chwila miłego odpoczynku- wiecie, jutro spotykam się z Coco... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szpiegu - coz to za strzaly? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4062 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | ||
Zakorzenienie
|
dzisiaj sobie darowalam notatki, czytalam glownie i sluchalam audiobookow... palce i nadgarstek bola... wypelnilam formularze do szkoly i przerazliwie zaczelo bolec
![]() ![]() Odnosnie strzelania: We wrzesniu strzelali nam do okna wiatrowka, trafiki w oknobalkonowe, i zostala dziura. Przebilo tylko pierwsza szybe. Dzisiaj znowu strzelali z wiatrowki. Rodzice nie widzieli kto to, ale tata jezdzil z policja po calym osiedlu bo pamietal w jakiej kurtce byl jeden z chlopakow. Do Bountyego chcieli strzelac w wakacje... Ale bali sie TZ. Juz widzial jak w psiaka nam celowali, ale wystarzy jedno spojrzenie mojego TZ zeby potencjalny agresor narobil w gacie ![]() A wracajac do nauki, dopoki nie kupie tego wykrzywionego piora nie dam rady robic notatek w zeszycie, chyba ze poprawie charakter pisma lewej reki ;P... Na razie zbieram je w formie elektronicznej. Musze tylko opracowanie "Cesarza", "Pamiec i tozsamosc" oraz "Zapiski wiezienne"skads wykombinowac. (W sumie cesarz to tylko 52min. w audiobooku, ale ja totalnie niehumanistyczna jestem ![]() Moze w weekend z pomoca TZ ("Kochanie.... podyktuj mi tooo" jakos lepiej mi wchodzi gdy ktos mi dyktuje) zrobie polowe notatek z pol. i cale notatki z wosu... Mielismy miec wszystkie 11 egzaminow w kwietniu... ale weszlo takie a nie inne roporzadzenie A jeszcze o szkole... wiekszosc osob stwierdzila ze trzeba znalezc jakis kruczek prawny ktory nie zatrzyma nas na 2gim sem. bo tak naprawde oni niczego nas nie ucza. Do tej pory mialam w szkole tylko pobieznie przerobiona starozytnosc... praktycznie nic nam nie dyktowano, zadnych notatek, a w domu? Przerobilam wszystkie wazne pozycje ze starozytnosci, zostalo mi do napisania w zeszycie (na dysku juz mam) opracowanie epoki, oraz przepisanie waznych pozycji ze sredniowiecza i podsumowania* epoki. *Bo robie to tak, ze najpierw zapisuje w zeszycie (bo naprawde wiecej zapamietuje jak pisze, a jeszcze jak ktos mi dytktuje to praktycznie materialu nie musze powtarzac) opracowania tych pozycji z danej epoki o ktorych musze cos wiedziec, a pozniej pisze o samej epoce... Ja wiem, ze to troche oszustwo ze nie czytam wszystkiego tylko czesc to same opracowania, i ze najlepszej oceny nie uzyskam na egzaminie, i niezdziwie sie jesli ktoras na mnie naskoczy ze nie czytam i nie ucze sie na pamiec Bogurodzicy ale tak na chlopski rozum dziwicie mi sie? Mam 3 przedmioty, z zakresu 3ch lat do opracowania do grudnia. Te najwazniejsze pozycje mam w audiobookach, wiec w ich przypadku na samych opracowaniach opierac sie nie bede. Chce zdac te egzaminy. Odzyskam wtedy 2 lata nauki. Moze uda mi sie byc p.studentka od przyszlego roku? Gdybym sama na wlasne zyczenie uwalila cale 4 lata (na wlasne zyczenie to dokladnie jeden semestr) to moze by mnie tak nie cisnelo... A tak to po nocach snia mi sie notatki z polskiego...
![]() |
#4064 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A serio - Toogruś Miła - spóźnione, ale najszczersze życzenia wielkiego szczęścia. ![]() Szpiegu - gratuluję i podziwiam! ![]()
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wszystkim, i tym zapracowanym ![]() ![]() ![]()
#4066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Toogra, najlepsze życzenia! Oby Ci sie pięknie żyło!
Koto pozdrów Dorotę ode mnie serdecznie!
#4068 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziekuje za wszytskie zyczenia
![]() St.Pani dziekuje,,za skypa..../oby twoje i dziewczyn zyczenia się sprawdziły |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zadomowienie
|
Coś dziwnego dzieje się w tym naszym Wizażu.Dzisiaj Luba w PW (dziękuję) zadała mi pytanie: Kogo szlag ma trafić? Nie zrozumiałam o co chodzi.W toku dalszej korespondencji wyjaśnila mi,że w poście 4057 po słowach:A coś niemądrego
![]() Przysięgam,nigdy nic na biało nie drukowałam,w tym poście również.Czyżby jakaś prowokacja przedwyborcza pewnej partii??? W razie czego liczę na Was. A może to słowa prorocze wydrukowane przez jasnowidza bo zaraz mnie szlag trafi. Sabbath ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Starsza Pani uwielbiam Cię,dziekuje ![]() Sabath w końcu jesteś ![]() Szpiegu też jestem leworęczna i z pismem nie miałam kłopotów tylko rozmazywałam.Alternatywą jest pióro kulkowe.Choć teraż podobno są pióra dla leworęcznych ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4071 | ||
Zakorzenienie
|
Braxa, ja jestem obu. Ale tak slicznie to pisze prawa reka, lewa zas np. czesze sie, myje zeby, jem (odwrotnie widelec i noz). Wiec albo kupie to wyprofilowane pioro (to dla leworecznych, ale jest tez wersja dla praworecznych), albo opanuje sztuke pisania lewa reka, bo prawa niemilosiernie boli...
Dobra, czas wszamac sniadanie, jechac do szkoly, do OKE. Nie chce mi sie samej...
![]() |
#4072 |
Zadomowienie
|
Braxo,mialaś być u lekarza.Wszystko w porządku? Nie powiedzial Ci do słuchu,że tyle pracujesz?
![]()
#4073 |
Zakorzenienie
|
Ooo, co za historie z ukrytym tekstem
![]() ![]() ![]() Dobrze, pozdrowię Coco, umówiłyśmy sie na pogaduchy i wąchanie, bardzo się cieszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
Braxo, a moż uda Ci się wkleić jakoś pierwszą fotkę? Dbaj o siebie!
![]() Spotkałam się Coco, bardzo było miło, zreszta spodziewałam się tego i przez myśl mi nie przeszło, żeby mogło byc inaczej. Nad spotkaniem w miłej, filmowej kawiarence czuwał duży plakat z Marlonem Brando, w roli Ojca chrzestnego (z kotkiem na rękach- znak ![]() Przekazałam pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Rozeznanie
|
Witajcie
Pozdrawiam cieplutko.....nasrtój mam jaki mam....ciężko mi!!!!!! Dzięki za wsparcie....jesteście Kochane!!!!!! Spokojnej nocy i kolorowch snów ![]() ![]() ![]() ![]()
#4077 | ||
Zakorzenienie
|
Poszukuje dynamitu. Chce wysadzic ministerstwo edukacji narodowej...
![]() Historia edukacji Szpiega 1. Szpieg po przechorowaniu 3ch lat nauki, oraz przebimbaniu jednego roku na wlasne zyczenie postanawia zapisac sie na kurs eksternistyczny w pewnej intensywnie reklamowanej szkole, aby zdawac egzaminy w OKE. 2. Szpieg dowiaduje sie telefonicznie, ze musi ukonczyc kurs bo inaczej OKE nie da jej swiadectwa. Wiec nie moze sie uczyc sama w domu, i musi wydac 550zl/sem na kurs. 3. Szpieg z trudem niemilosiernym zbiera 550zl aby oplacic pierwszy semestr. Skladajac papierki, pieniazki itp. dowiaduje sie ze egzaminy w oke na pewno beda kosztowac 30zl/jeden. 4. W dniu 18 wrzesnia wchodzi nowe rozporzadzenie ministra edukacji o egzaminach eksternistycznych. 5. W dniu 29 IX na spotkaniu informacyjnym, Szpieg dowiaduje sie ze egzaminy kosztuja 30zl jeden. 6. W dniu 14 X Szpieg dowiaduje sie ze nie moze zdac wszystkiego na jednej sesji. Szkola wie o tym od 18IX, pytalam sie po 18IX jak bedzie z egzaminami, oraz ile kosztuja egzaminy. Za kazdym razem dowiaduje sie ze moge zdac wsio na raz w kazdej chwili i ze egzamin kosztuje 30zl. 7. Szpieg dowiaduje sie w pewnym momencie, ze kurs wcale nie jest potrzebny, ze sama moze sie uczyc.... 8. Szpieg w dniu 18X dowiaduje sie ze egzaminy kosztuja 120zl80gr jeden, dowiaduje sie tego z OKE, nie ze szkoly, szkola dostala informacje o kwocie we wrzesniu i jakos zapomniala poinformowac sluchaczy o zmianach w oplatach... ![]() Albo egzaminy albo kurs - nie jestem milionerka... a, zapomnialam. Wypisalam sie z kursu, ale nie oddadza mi pieniedzy... Prawdopodbnie jestem zobowiazana wplacic drugie 550zl... Bo oni "zmarnowali" na mnie miejsce... Wie ktos po ile nerki na czarnym rynku? Potrzebuje prawie 1400zl na egzaminy, mialabym 550, ale szkola nie odda mi ani grosika. Powiedzialam TZ ze wracam do wieczorowki. Obawiam sie ze planuje zamordowanie mnie za ten istnie genialny pomysl... Chce mi sie plakac ![]() ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2007-10-18 o 22:05 Powód: Bo chce mi sie plakac... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor
![]() Caluje was mocno ![]() Szpiegu....wspolczuje....czy ty zawsze musisz miec takiego pecha?????????????Jakos wszystko co zle,garnie do ciebie ![]() ![]() Braxa uwazaj na siebie....nie tyle na siebie co na fasolke kwitnaca w tobie....Nie daj sie przepracowaniu....Daj sobie troche luzu......Mysle o tobie ![]() Sabbath ![]() ![]() ![]() Luba ![]() ![]() Carolinko ![]() ![]() ![]() Wszystkie moje kochane 60+ caluje mocno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Trochę mi ulżyło, przyznaję. ![]() Odpisałam na Twoje PW. ![]() Jestem Braxo. Co z tym wyborem perfum? Dałas sobie radę? Cytat:
Obiecuję nie dać się trafić. ![]() ![]()
![]() |
#4080 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Za oknem deszcz pada,deszcz pada jesienny.To nic,aby do wiosny.A w niedzielę "idziemy do lokalu"?.Czy wiecie,że mój Syn specjalnie,tylko na wybory przyjeżdza do Warszawy z Poznania.Zupełny wariat.Wyda pieniądze na pociąg,zarwie dzień wolny od pracy ,aby zrealizowac hasło "Zmień kraj". Optymista????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.