..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-25, 21:44   #4051
Agneska
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

PriVativ - gratuluję tortu i jeszcze raz samego pomysłu Naprawdę wygląda tak smakowicie, że mój żołądek sobie przypomniał, że jest głodny i muszę czym prędzej położyć się spać, żeby o tym zapomnieć. Ale coś czuję, że mi się to przyśni ... aaaaa

Camarilla - gratuluję ukończenia 8. dnia diety. Za mną również 8 dzień, tyle, że przez weekend miałam odstępstwa (no i dzisiejsze ziemniaczki), więc chyba I faza SB się u mnie przeciągnie....

A ja, tak jak przypsuzczałam, dostałam popołudniowego lenia i nie chciało mi się już ruszyć tyłka na rowerek. Więc dzisiaj jedynie godzinny spacer i basen... Zawsze to coś Gdyby tylko nie te ziemniaczki na obiad, ale cóż - nie płacze się nad rozlanym mlekiem. Jutro będę grzeczniejsza

A tymczasem znikam do spania, bo okropecnie śpiąca jestem. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki.

P.S. Oglądaliśmy dzisiaj z TŻ-tem "Aż poleje się krew", pewnie słyszałyście o tym filmie. Polecam. Nie jest lekki, ale bardzo interesujący i przejmujący. To taki offtop na dobranoc Buziaczki

Stary 2008-02-25, 21:48   #4052
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
A ja od jutra walcze odnowa Jednak okres robi swoje, spuchłam masakrycznie i te jedzenie ciagle..... ehhhh i czemu mi wszytsko idzie w uda a nie w brzuch np?? szok!! Czytalam ze te spodenki neoprenowe wypacaja wode a ja jak mam zatrzymanie wody w organizmie to tak na udach strasnzie to widac bo puchna wsumie glownie one i tak sobie tlumacze ze jak zakladac bede te s[odenki do cwiczen ti bedzie mi woda wyciekac ze mnie i nie bede mze tak puchla hahaha Od jutra Biore sie z asiebie. Mimoz e okresu jesczze niemam to niezgrzesze juz od jutra az do swiat. !!!!!!!!!! A jak nie to mi kopa takiego dajcie ze az odfrune!!!!

Privativ - ja też mam lada dzień dostać @, więc czuję się co najmniej kiepsko. Napuchnięta i ociężała, jakbym w jeden dzień przytyła kilka kilogramów... Mnie też niestety wszystko idzie w uda Mam mocne zawieszenie Zresztą widać po wynikach - górna część ciała spada w miarę szybko, a z dołu jeden marny, parszywy centrymetr Ja też od jutra walczę ze wzmożoną siłą, więc będziemy się wspierać Nie będzie to czy tamto

Stary 2008-02-25, 22:21   #4053
Camarilla
Zakorzenienie

Agneska- Dla Ciebie również gratulacje Ja moze samej diety I fazy nie przedłuze ale planuje na poczatku dodac jedynie do diety jabłko na drugie sniadanie i troszke suszonych sliwek- mysle ze to polepszy przemiane materii moją- zawsze tak mam po jablkahch i sliwkach. pewnie tez czasem sobie pozwolą na kromkę chleba pelnoziarnistego czy jakąś bułke- ale tu musze sobie znalezc cos odpowiedniego.
I to chyba tyle odstepst. Moze czasem owsianke- której zbytnio nie lubie wiec pewnie beda rozne podejscia Mam za to granulowane otręby owsiane ze sliwkami suszonymi- nie wiem czy je mozna. Zawsze lezą ze zdrową zywnoscia w sklepach

PriVativ- mi idzie w brzuch i tez placze ze ile nie schudne to zawsze dolną czesc brzucha mam zaokrągloną- teraz bede starac się ją wymodelowac cwiczeniami. Bo innej rayd chyba nie ma. A z kolai z ud i tyłka od razu mi poleciała. Wiec kazdy ma inaczej i narzeka na swoje Ja mam tak płaski tłek ze go w ogóle nie widać

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 22:26   #4054
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

PriVativ wybralas dobry rozmiar spodenek? One powinny dokładnie opinac ciało.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 22:31   #4055
Camarilla
Zakorzenienie

CarmelaSoprano- swietny masz podpis.. Z tym wskaznikiem BMI

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-25, 22:35   #4056
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
CarmelaSoprano- swietny masz podpis.. Z tym wskaznikiem BMI
sama prawda

Stary 2008-02-26, 06:48   #4057
cukiereczeQ
Rozeznanie

i mamy kolejny dzionek z dieta SB dzis znow jajecznica tym razem na szynce z odrobina sera ..hmmm zastanawiam sie co jesc na sniadanie zmiast jajecznicy bo cos czuje ze niedlugo mi sie znudzi
dzis juz 3 dzien

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-26, 06:52   #4058
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cukiereczeQ Pokaż wiadomość
i mamy kolejny dzionek z dieta SB dzis znow jajecznica tym razem na szynce z odrobina sera ..hmmm zastanawiam sie co jesc na sniadanie zmiast jajecznicy bo cos czuje ze niedlugo mi sie znudzi
dzis juz 3 dzien
ja miałam omlet z twarożkiem- ze słodzikiem i olejkiem waniliowym, pycha
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 06:53   #4059
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
ja miałam omlet z twarożkiem- ze słodzikiem i olejkiem waniliowym, pycha
oo dobry pomysl a jak robisz takiego omlecika? najpierw ubijasz same bialka i potem dodajesz zoltka?

Stary 2008-02-26, 06:55   #4060
Agneska
Rozeznanie

Dzień dobry Kobietki,

ja dzisiaj jak zwykle wstałam skoro świt (czyli ok. 6.30) U mnie dzisiaj znowu pięknie świeci słoneczko i aż chciało się wstawać. Byłam już z pieskiem na porannym spacerze, a teraz się zabieram za jakieś śniadanko... Chyba będzie omlet a'la naleśnik. Dołożę do masy jogurt naturalny - tak jak piszecie powinno być smaczne W planach na dzisiaj godzinka rowerku stacjonarnego i godzinny spacer z psem. Dzisiaj idę do pracy na 12.00 i wrócę ok. 15.30, więc poćwiczę jeszcze przed pracą. U mnie jest tak, że po południu i wieczorem, jak już TŻ wróci z pracy ogarnia mnie ogromny leń i zupełnie nie chce mi się ćwiczyć ... Dlatego jak najwięcej muszę zrobić rano, bo potem to już kaplica

Camarilla - dzięki za gratulacje. Tym samym 9. dzień diety rozpoczęty

Wiecie co jest fajnego w tej diecie? Że ja nawet nie czekam z utęsknieniem na koniec ... No może czasami tęsknię za owocami i zabronioną marchewką Ale poza tym nie kojarzy mi się ona z jakimś wyrzeczeniem, jak inne kilkudniowe diety-cud, zwłaszcza te monodiety, w których jadło się np. tylko zupę kapuścianą czy w innej tylko jajka. Na takich próbach wytrzymywałam zwykle dzień, dwa i stwierdzałam, że to bez sensu...
A tu po prostu jem świadomie i to jest w tej diecie super

Miłego dnia laseczki i do zobaczenia później

Stary 2008-02-26, 07:23   #4061
201803260919
BAN stały

hejka
ja wczoraj grzecznie wrocilam na I faze z podkulonym ogonem.. wlasciwie wczesniej to tak sobie z dystansem do tego podchodzilam i efekt byl taki ze bylo nieraz wiecej grzechow niz SB.. a wiec teraz juz z bezgrzesznym postanowieniem rozpoczynam 2 dzien
na sniadanko był omlet z masą ( twarozek, jogurt nat, papryka, oliwki, pieprz, oregano, cebulka ) i odrobiną tuńczyka
fajnie z tymi omletami bo mozna wszystko wymiksowac co sie ma w lodowce.. zwlaszcza jak sie nie ma za wiele
hmm.. ciekawe jak pokombinuje z reszta posilkow, bo zaraz wychodze na uczelnie i wracam okolo 20 :/ moze 2 wiesniaki wystarcza..
wczoraj sobie zrobilam kurczaczka z pesto na kolacje, rewelacja

widzialam, ze ktos kiedys pytal co na kolacje zjesc i co podokladac.. chyba w SB to sie rozkłada w ciagu dnia tak, ze rano jak najwiecej warzyw ( bo to są te nasze dobre węglowodany, ktore najlepiej sie trawi w pierwszej fazie dnia), a popoludniu juz zacząc ograniczac, i wieczorem to tylko jako maly dodatek do bialkowej kolacji
czy dobrze pamietam..? ( to taka mała sugestia dla nowych plażowiczek

ja dzisiaj zaczelam 2gi dzien i nie poddam sie juz! za 2 tygodnie musze juz byc na 2 fazie, bo kiedy jak nie teraz? pozniej swieta beda, i napewno nie uda mi sie pociagnac tej pierwszej rygorystycznej fazy..

czy wiórki kokosowe mozna na I fazie..?

milego dnia i slonca na plaży
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 07:32   #4062
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Dzień Dobry Kobitki

Dziś kolejny dzień plazowania. Życze wszystkim wytrwałości na dzisiaj
P.S
Napiszcie czy można to mango jeść
Stary 2008-02-26, 07:49   #4063
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

dzień dobryyy co za piękne słońce!!!! zaczynam kolejny dziń plażowania chociaż nie zjadłąm śniadania bo nie jestem zupełnie głodna wczoraj TŻ kupił ciasto czekoladowe przepyszne i zjadłam 4 małe kawałki!!!! teraz muszę się ostro wziąść w garść bo nie mogę zaprzepaścić tych kilku dni!!!! a dziś zjadłam tylko serek wiejski light bo nic a nic nie chce mi się jeść

mój dzisiejszy jadłospis powinien wyglądać tak:

Ś: jajecznica z cebulką i chudą szyneczką,( nie zjadłam)
P: wieśniak light
O: jakaś rybka + fasolka szparagowa + jajko sadzone
P: bób gotowany( garstka) można jeść BÓB???????
K: makrelka albo tuńczuk + pomidor

co myślicie ???
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 07:56   #4064
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

Hej dziewczyny! A ja zaraz znikam na obronę pracy magisterskiej Tak się stresuję , skoro nikt podobno tego nie oblewa, gdybym oblała to byłoby okropnie Z tego stresu ostatnio sporo słodyczy mi się nawinęło, ale trzymałam się zasad SB przy komponowaniu głównych posiłków, więc waga nie szaleje.

Trzymajcie za mnie kciuki!
Stary 2008-02-26, 08:02   #4065
PriVativ
Zadomowienie

Agneska tak bedziemy sie wspietac JA od dziś ostro sie za siebie biore, A zaczynam tym ze zaraz wypioje herbate na przeczyszczenie(dzis nigdzie nie wychodze towsam raz) Wczoraj na wieczor wypic niemoglam bo najadlam sie czekolady wiec itak by nie podziałało:P Zejdzie zemnie te parszywe jedzenie co wsiebie wczoraj wepchnełam i bede czula sie troche lepiej,. Mowie Wam dzis wstałam to taka opuchnieta jestem nawet na brzuchu Jak piłeczka odstaje:P Ale to nic dzis Tż zrobi mi masaz brzucha a ja pocwicze 2 godzinki i zjem dzis tylko dozwolone rzeczy. I faze pociagne z tydzien ,poprostu sobie przedłuzam. Wydaje mi sie ze tydzien wystarczy bo przeciez przez 2 dni nie przytyłam duzo. A Wage i centymetr omijam z daleka:P

CarmelaSoprano wiesz ja zamawialam w mini markecie i tam zamowiłam sobie S. Bo z rozmiarow podanych Wyszło ze S to 38 w pasie-czyli 76 ale niewiem czy sa dlugie na talie czy nie jak na talie to ja w tali mam 61 wiec wtedy by byla lipa. ALe wydaje mi sie ze az takie dlugie niesa. Zreszta mi na brzuchu nie zalezy tylko na nogach wazne by na nogach byly dobre, najwyzej zwroce. Chyba jest taka mozliwosc nbo ma gwarancje na 2 lata i w ciagu 2 yg mozna zwrocic jesli nie bedziemy zadowoleni. Albo jesli beda duze tylko w brzuchu to poprpstu dam do zwezenia. No niewiem zobaczymy za kilka dni:P

Ja dziś na śniadanie omlet na słodkowkoncu sie doczekałąm:PPowiem szczerze ze nie mam ochoty wcale jesc i znajac mnie po takim dniu obzarstwa to ochote na jedzenie nabraa bym dopiero na wieczor ale bed etwarda i zjem normaklnie. BO potem najem sie np wieczorem i zniowu dzien zaprzepasczzony. Dlatego mykuniam szybciutkon na sniadanie:P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-26, 08:14   #4066
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! A ja zaraz znikam na obronę pracy magisterskiej Tak się stresuję , skoro nikt podobno tego nie oblewa, gdybym oblała to byłoby okropnie Z tego stresu ostatnio sporo słodyczy mi się nawinęło, ale trzymałam się zasad SB przy komponowaniu głównych posiłków, więc waga nie szaleje.

powodzenia, trzymamy kciuki
Stary 2008-02-26, 08:22   #4067
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Shilpa trzymam kciuki! Spodziewam sie jaki to stres, ale tak jak napisałaś, pisanie pracy jest wredne, ale obrona to sama przyjemność, kilka minut i mgr przed nazwiskiem :kc iuki:

Telik można mango, przecież to owoc, a na II fazie można, mamy ograniczać tylko arbuza, ananasa, rzadziej jeść banany

Glizdka wielki klaps za niezjedzenie śniadania, mogłaś dodać jakieś warzywa do wieśniaka i byłoby śniadanie

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 08:36   #4068
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
można jeść BÓB???????
Wydaje mi ie ze bób należy ograniczać.

Stary 2008-02-26, 08:38   #4069
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agneska Pokaż wiadomość

Wiecie co jest fajnego w tej diecie? Że ja nawet nie czekam z utęsknieniem na koniec ... No może czasami tęsknię za owocami i zabronioną marchewką Ale poza tym nie kojarzy mi się ona z jakimś wyrzeczeniem, jak inne kilkudniowe diety-cud, zwłaszcza te monodiety, w których jadło się np. tylko zupę kapuścianą czy w innej tylko jajka. Na takich próbach wytrzymywałam zwykle dzień, dwa i stwierdzałam, że to bez sensu...
A tu po prostu jem świadomie i to jest w tej diecie super
DOKŁADNIE !!!! Dlatego ta dieta mi sie bardzo podoba

agaaaata - ja dzis tez mam zajecia do pozna ale zawsze zabieram ze soba- na II sniadanie jogurt naturalny a na obiad surokwe- biala kapusta i inne warzywa z jakims mieskiem- wczoraj nie mialam nic inego wiec dodalam troche kielbasy krakowskiej ale dzis jak sie uda to dodam kawalki wedzonego kurczaka bez skory. Pyszne zdrowe i dozowlone hehe

czy mozna jesc kotlety sojowe na SB w 1 fazie? jesli tak to jakie bo sa rozne?

Stary 2008-02-26, 08:43   #4070
Agneska
Rozeznanie

Shilpa - trzymam mocno kciuki Ale naprawdę nie ma się czym martwić. Też swego czasu się stresowałam, najpierw na obronie inżynierskiej, potem magisterskiej. Ale to naprawdę już tylko formalność... Szkoda, że człowiek się stresuje, ale to już chyba taka nasza natura. Powodzenia i wierzę, że na pewno wszystko będzie bardzo dobrze. Jak tylko wrócisz - proszę się szybciutko pochwalić jak było

Glizdka - mnie się też wcale jeść rano nie chciało, ale się zmuszam, bo wiem, jak ważne jest śniadanie. Daje nam energię na cały dzień. Dlatego jeszcze nie jest za późno. Proszę grzecznie na śniadanko

Stary 2008-02-26, 08:45   #4071
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:

O kurde trzymam kciuki
Napisz z czego sie bronisz/obroniłaś?
glizdka jak dla mnie jadłospis super

Acha te spodenki też sobie zamówiłam, może mobilizacja do ćwiczeń będzie większa.
Stary 2008-02-26, 08:45   #4072
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cukiereczeQ Pokaż wiadomość

czy mozna jesc kotlety sojowe na SB w 1 fazie? jesli tak to jakie bo sa rozne?
Ja do końca nie wiem czy można, ale jem. Jestem wegetarianką i muszę czymś zastąpić mięsko, głównie jeżeli chodzi o obiadki Oczywiście nie powinno się ich panierować, więc ja po prostu gotuję i podaję albo z pieczarkami, albo z surówką, w sosie sojowym itp.
Jem zwykle takie z serii "Minutki", bo je się najszybciej robi, ale czy są aż tak zdrowe, to nie wiem

Stary 2008-02-26, 09:12   #4073
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Glizdka - mnie się też wcale jeść rano nie chciało, ale się zmuszam, bo wiem, jak ważne jest śniadanie. Daje nam energię na cały dzień. Dlatego jeszcze nie jest za późno. Proszę grzecznie na śniadanko [/quote]

ale nie to ze mi sie nie chce jeść tylko strasznie najedzona jestem i poprostu nie wcisne nic do 12-tej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-26, 09:34   #4074
dorinka30
Zakorzenienie

PriVativ patrzę na Twój podpis i jestem w szoku, ale schudłaś , ja też tak chcę !!!!!!! W ile czasu tak schudłaś i czy to tylko Sb + ćwiczenia? Bo widziałam, że stosujesz jeszcze Term Line, tak ?

Moja waga stanęła w martwym punkcie i stoi sobie, nie mogę jej ruszyć ? A ja tak bym chciała jeszcze ze dwa kg
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 09:39   #4075
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
PriVativ patrzę na Twój podpis i jestem w szoku, ale schudłaś , ja też tak chcę !!!!!!! W ile czasu tak schudłaś i czy to tylko Sb + ćwiczenia? Bo widziałam, że stosujesz jeszcze Term Line, tak ?

Moja waga stanęła w martwym punkcie i stoi sobie, nie mogę jej ruszyć ? A ja tak bym chciała jeszcze ze dwa kg
wie3sz co to nie tylko SB. Bo widzisz ze mna jets tak ze jak na SB schudne to pod koniec I fazy najem sie tyle ze znowu przytyje;/ I ja za chwile zaktualizuje ten moj podpis tak uzywam therm line. Wg mnie jest dobry. Ma sie po nim powera.

Miałąm omijac wage i omijałam zanim nie poszłam sie kapac. Stanełam by wiedziec ile przytyłam i na pasku widac 2 kilo jak w morde z tym ze to tez na okres troche. W udzie tez poltora cm wiecej :[ Ja sie chyba zapłącze Głupia jetsem i tyle!!!!!!! Takie efekty zaprzepascic dwoma dniami obzarstwa Jak bym zyc nie umiala bez jedzenia Jestem zła na siebie!!
Stary 2008-02-26, 09:53   #4076
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
wie3sz co to nie tylko SB. Bo widzisz ze mna jets tak ze jak na SB schudne to pod koniec I fazy najem sie tyle ze znowu przytyje;/ I ja za chwile zaktualizuje ten moj podpis tak uzywam therm line. Wg mnie jest dobry. Ma sie po nim powera.
To co jeszcze prócz SB, Term Line i ćwiczeń ????

Gratuluję Ci i zazdroszczę
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 09:55   #4077
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

PriVativ przez 2 dni tyle byś nie przytyła, to pewnie przed okresem Zresztą wahania wagi są normalne nawet bez okresu, przecież wiesz

Dziewczynki zastanawiam sie nad skakanką, tylko mi powiedzcie czy macie ze sznurka czy taka z plastikowej rurki, no nie wiem jak to nazwać, wiecie o co chodzi ta taka dziecinna czy są jeszcze inne takie specjalne dla dużych dziewczynek?

Aaaa zapomniałam napisać... ja tez nie wytrzymałam i weszłam na wagę no i wreszcie sie ruszyło, mało bo mało, ale mi starczy po2 tygodniach stania w miejscu. Mam nadzieje, że teraz zanim sie zatrzyma to minie jakieś 2 kg Zmotywowało mnie to bardzo bardzo, ale teraz zważę się w niedziele, I promise

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 10:08   #4078
styska
Rozeznanie

Cytat:

Miałąm omijac wage i omijałam zanim nie poszłam sie kapac. Stanełam by wiedziec ile przytyłam i na pasku widac 2 kilo jak w morde z tym ze to tez na okres troche. W udzie tez poltora cm wiecej :[ Ja sie chyba zapłącze Głupia jetsem i tyle!!!!!!! Takie efekty zaprzepascic dwoma dniami obzarstwa Jak bym zyc nie umiala bez jedzenia Jestem zła na siebie!!
Trzeba sie wziasc w garsc i walczyc dalej!! Wiem co czujesz mi tez rece opadaja, pierwsza faze skonczylam przed Bożym Narodzeniem, i od tej pory u mnie sie dziwne rzeczy dzieja. W czartek/piatek widze ze w po pilnowaniu sie w tygodniu cos gubie, a po weekendzie spodnie za ciasne, brzuch wyskoczyl i czuje, ze wszystko wrocilo. Tak jakbym cale zycie miala byc na 1 fazie bez wegli i slodyczy
Poki co staram sie nie poddawac, szukam ciągłej motywacji, np mam pare fajnych ciuchow na lato w ktorych nie odwaze sie wyjsc jak bede wygladac dalej tak jak teraz.
Wydaje mi sie,ze po prostu niektorym to latwiej przychodzi innym ciezej,wszystko zalezy od organizmu. To tak jak w szkole jedni latwo sie czegos ucza inni musza wiecej wysilku wlozyc by cos osiagnac.
Jedyne co mnie zalamuje to to ze ja od chyba podstawowki zaczelam walczyc ze swoja figura i ciezko bylo mi cos z tym zrobic, efekty dopiero byly jak przestalam jesc, rece,brzuch spadly ale pupa i uda ledwo co sie zmniejszyly. Wiec czasem mam chwile zwatpienia czy ta walka ma jakikolwiek sens skoro nawet glodowanie mało pomoglo.
Ajj ale sie rozgadałam
Zamowilam sobie tez spodnie i czekam na nie i zaczynam biegac z kolezanka A zaraz ide cos pocwiczyc jakis nowy filmik z cwiczeniami mi sie sciagnal wiec pojde go wyprowobwac.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 10:13   #4079
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Wiolka525 o II fazie pisałyśmy w poście nr 3435 i 3436... heheh widać jak mi sie nie chce siedzieć w książkach. Wyrwałam sie z jednego uzależnienia (Lineage II) a wpadłam w drugie (wizaż i SB) Porażka za porażką w moim studenckim życiu heheh
Duża buźka za dokładne info. Jestem troszke leniuszkiem i nie chciało mi się szukać,poza tym dokuczają mi oczy, wiosenna aura ma wiele uroków, jednak nie jest zbyt łaskawa dla alergików...

Cytat:

Pewnie że trzymamy kciuki. . Na pewno bedzie dobrze. Czekamy na wieści.

Oj coś dziś włączył mi się łakomczuszek. Na śniadanko zjadłam owsiankę, potem zrobiłam ricore i tutaj poległam...wciagnęłam 2 długosci gorzkiej czekolady. Muszę poskromić swój apetyt bo jak tak zaczne podjadać słodkości, wrócą utracone kilogramy. Miłego dnia.
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-26, 10:16   #4080
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Ahcak ja mam taką skakankę z ciężarkami w rączkach, leciutkimi takimi chyba 0,25kg na rączkę, jest skórzana a rączki ma taką gąbeczką obite jak niektóre hantelki kosztowała 39 zł w TESCO , ciężarki z rączek można wyjąć, jest bardzo fajna , ma dobre łożyska i nie zwija się ani nie plącze podczas skakania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości