|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
PriVativ - gratuluję tortu i jeszcze raz samego pomysłu
![]() Camarilla - gratuluję ukończenia 8. dnia diety. Za mną również 8 dzień, tyle, że przez weekend miałam odstępstwa (no i dzisiejsze ziemniaczki), więc chyba I faza SB się u mnie przeciągnie.... A ja, tak jak przypsuzczałam, dostałam popołudniowego lenia i nie chciało mi się już ruszyć tyłka na rowerek. Więc dzisiaj jedynie godzinny spacer i basen... Zawsze to coś ![]() ![]() A tymczasem znikam do spania, bo okropecnie śpiąca jestem. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki. P.S. Oglądaliśmy dzisiaj z TŻ-tem "Aż poleje się krew", pewnie słyszałyście o tym filmie. Polecam. Nie jest lekki, ale bardzo interesujący i przejmujący. To taki offtop na dobranoc ![]() ![]()
#4052 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Privativ - ja też mam lada dzień dostać @, więc czuję się co najmniej kiepsko. Napuchnięta i ociężała, jakbym w jeden dzień przytyła kilka kilogramów... Mnie też niestety wszystko idzie w uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Agneska- Dla Ciebie również gratulacje
![]() I to chyba tyle odstepst. Moze czasem owsianke- której zbytnio nie lubie wiec pewnie beda rozne podejscia ![]() ![]() PriVativ- mi idzie w brzuch i tez placze ze ile nie schudne to zawsze dolną czesc brzucha mam zaokrągloną- teraz bede starac się ją wymodelowac cwiczeniami. Bo innej rayd chyba nie ma. A z kolai z ud i tyłka od razu mi poleciała. Wiec kazdy ma inaczej i narzeka na swoje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
PriVativ wybralas dobry rozmiar spodenek? One powinny dokładnie opinac ciało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
CarmelaSoprano- swietny masz podpis.. Z tym wskaznikiem BMI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
sama prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Rozeznanie
|
i mamy kolejny dzionek z dieta SB
![]() ![]() dzis juz 3 dzien ![]()
#4058 |
Zakorzenienie
|
ja miałam omlet z twarożkiem- ze słodzikiem i olejkiem waniliowym, pycha
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4060 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kobietki,
ja dzisiaj jak zwykle wstałam skoro świt (czyli ok. 6.30) ![]() ![]() ![]() Camarilla - dzięki za gratulacje. Tym samym 9. dzień diety rozpoczęty ![]() Wiecie co jest fajnego w tej diecie? Że ja nawet nie czekam z utęsknieniem na koniec ... No może czasami tęsknię za owocami i zabronioną marchewką ![]() A tu po prostu jem świadomie i to jest w tej diecie super ![]() Miłego dnia laseczki i do zobaczenia później ![]()
#4061 |
BAN stały
|
hejka
![]() ja wczoraj grzecznie wrocilam na I faze z podkulonym ogonem.. wlasciwie wczesniej to tak sobie z dystansem do tego podchodzilam i efekt byl taki ze bylo nieraz wiecej grzechow niz SB.. a wiec teraz juz z bezgrzesznym postanowieniem rozpoczynam 2 dzien ![]() na sniadanko był omlet z masą ( twarozek, jogurt nat, papryka, oliwki, pieprz, oregano, cebulka ) i odrobiną tuńczyka fajnie z tymi omletami bo mozna wszystko wymiksowac co sie ma w lodowce.. zwlaszcza jak sie nie ma za wiele ![]() hmm.. ciekawe jak pokombinuje z reszta posilkow, bo zaraz wychodze na uczelnie i wracam okolo 20 :/ moze 2 wiesniaki wystarcza.. wczoraj sobie zrobilam kurczaczka z pesto na kolacje, rewelacja ![]() widzialam, ze ktos kiedys pytal co na kolacje zjesc i co podokladac.. chyba w SB to sie rozkłada w ciagu dnia tak, ze rano jak najwiecej warzyw ( bo to są te nasze dobre węglowodany, ktore najlepiej sie trawi w pierwszej fazie dnia), a popoludniu juz zacząc ograniczac, i wieczorem to tylko jako maly dodatek do bialkowej kolacji czy dobrze pamietam..? ( to taka mała sugestia dla nowych plażowiczek ![]() ja dzisiaj zaczelam 2gi dzien i nie poddam sie juz! za 2 tygodnie musze juz byc na 2 fazie, bo kiedy jak nie teraz? pozniej swieta beda, i napewno nie uda mi sie pociagnac tej pierwszej rygorystycznej fazy.. czy wiórki kokosowe mozna na I fazie..? milego dnia i slonca na plaży ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dziś kolejny dzień plazowania. Życze wszystkim wytrwałości na dzisiaj ![]() P.S Napiszcie czy można to mango jeść ![]()
#4063 |
BAN stały
|
dzień dobryyy
![]() ![]() ![]() ![]() mój dzisiejszy jadłospis powinien wyglądać tak: Ś: jajecznica z cebulką i chudą szyneczką,( nie zjadłam) P: wieśniak light O: jakaś rybka + fasolka szparagowa + jajko sadzone P: bób gotowany( garstka) można jeść BÓB??????? K: makrelka albo tuńczuk + pomidor co myślicie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! A ja zaraz znikam na obronę pracy magisterskiej
![]() ![]() ![]() Trzymajcie za mnie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zadomowienie
|
Agneska tak bedziemy sie wspietac
![]() ![]() CarmelaSoprano wiesz ja zamawialam w mini markecie i tam zamowiłam sobie S. Bo z rozmiarow podanych Wyszło ze S to 38 w pasie-czyli 76 ale niewiem czy sa dlugie na talie czy nie jak na talie to ja w tali mam 61 wiec wtedy by byla lipa. ALe wydaje mi sie ze az takie dlugie niesa. Zreszta mi na brzuchu nie zalezy tylko na nogach wazne by na nogach byly dobre, najwyzej zwroce. Chyba jest taka mozliwosc nbo ma gwarancje na 2 lata i w ciagu 2 yg mozna zwrocic jesli nie bedziemy zadowoleni. Albo jesli beda duze tylko w brzuchu to poprpstu dam do zwezenia. No niewiem zobaczymy za kilka dni:P Ja dziś na śniadanie omlet na słodkowkoncu sie doczekałąm:PPowiem szczerze ze nie mam ochoty wcale jesc i znajac mnie po takim dniu obzarstwa to ochote na jedzenie nabraa bym dopiero na wieczor ale bed etwarda i zjem normaklnie. BO potem najem sie np wieczorem i zniowu dzien zaprzepasczzony. Dlatego mykuniam szybciutkon na sniadanie:P
![]() |
#4066 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Rozeznanie
|
Shilpa trzymam kciuki! Spodziewam sie jaki to stres, ale tak jak napisałaś, pisanie pracy jest wredne, ale obrona to sama przyjemność, kilka minut i mgr przed nazwiskiem
![]() ![]() ![]() Telik można mango, przecież to owoc, a na II fazie można, mamy ograniczać tylko arbuza, ananasa, rzadziej jeść banany ![]() Glizdka wielki klaps za niezjedzenie śniadania, mogłaś dodać jakieś warzywa do wieśniaka i byłoby śniadanie ![]()
#4068 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() agaaaata - ja dzis tez mam zajecia do pozna ale zawsze zabieram ze soba- na II sniadanie jogurt naturalny a na obiad surokwe- biala kapusta i inne warzywa z jakims mieskiem- wczoraj nie mialam nic inego wiec dodalam troche kielbasy krakowskiej ale dzis jak sie uda to dodam kawalki wedzonego kurczaka bez skory. Pyszne zdrowe i dozowlone hehe czy mozna jesc kotlety sojowe na SB w 1 fazie? jesli tak to jakie bo sa rozne?
![]() |
#4070 |
Rozeznanie
|
Shilpa - trzymam mocno kciuki
![]() ![]() Glizdka - mnie się też wcale jeść rano nie chciało, ale się zmuszam, bo wiem, jak ważne jest śniadanie. Daje nam energię na cały dzień. Dlatego jeszcze nie jest za późno. Proszę grzecznie na śniadanko ![]()
#4071 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisz z czego sie bronisz/obroniłaś? glizdka jak dla mnie jadłospis super Acha te spodenki też sobie zamówiłam, może mobilizacja do ćwiczeń będzie większa.
![]() |
#4072 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jem zwykle takie z serii "Minutki", bo je się najszybciej robi, ale czy są aż tak zdrowe, to nie wiem ![]()
![]() |
#4073 |
BAN stały
|
Glizdka - mnie się też wcale jeść rano nie chciało, ale się zmuszam, bo wiem, jak ważne jest śniadanie. Daje nam energię na cały dzień. Dlatego jeszcze nie jest za późno. Proszę grzecznie na śniadanko
![]() ale nie to ze mi sie nie chce jeść tylko strasznie najedzona jestem i poprostu nie wcisne nic do 12-tej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
PriVativ patrzę na Twój podpis i jestem w szoku, ale schudłaś , ja też tak chcę !!!!!!! W ile czasu tak schudłaś i czy to tylko Sb + ćwiczenia? Bo widziałam, że stosujesz jeszcze Term Line, tak ?
![]() Moja waga stanęła w martwym punkcie i stoi sobie, nie mogę jej ruszyć ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałąm omijac wage i omijałam zanim nie poszłam sie kapac. Stanełam by wiedziec ile przytyłam i na pasku widac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję Ci i zazdroszczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Rozeznanie
|
PriVativ przez 2 dni tyle byś nie przytyła, to pewnie przed okresem
![]() ![]() Dziewczynki zastanawiam sie nad skakanką, tylko mi powiedzcie czy macie ze sznurka czy taka z plastikowej rurki, no nie wiem jak to nazwać, wiecie o co chodzi ![]() ![]() Aaaa zapomniałam napisać... ja tez nie wytrzymałam i weszłam na wagę no i wreszcie sie ruszyło, mało bo mało, ale mi starczy po2 tygodniach stania w miejscu. Mam nadzieje, że teraz zanim sie zatrzyma to minie jakieś 2 kg ![]() ![]()
#4078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poki co staram sie nie poddawac, szukam ciągłej motywacji, np mam pare fajnych ciuchow na lato w ktorych nie odwaze sie wyjsc jak bede wygladac dalej tak jak teraz. Wydaje mi sie,ze po prostu niektorym to latwiej przychodzi innym ciezej,wszystko zalezy od organizmu. To tak jak w szkole jedni latwo sie czegos ucza inni musza wiecej wysilku wlozyc by cos osiagnac. Jedyne co mnie zalamuje to to ze ja od chyba podstawowki zaczelam walczyc ze swoja figura i ciezko bylo mi cos z tym zrobic, efekty dopiero byly jak przestalam jesc, rece,brzuch spadly ale pupa i uda ledwo co sie zmniejszyly. Wiec czasem mam chwile zwatpienia czy ta walka ma jakikolwiek sens skoro nawet glodowanie mało pomoglo. Ajj ale sie rozgadałam ![]() Zamowilam sobie tez spodnie i czekam na nie i zaczynam biegac z kolezanka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj coś dziś włączył mi się łakomczuszek. Na śniadanko zjadłam owsiankę, potem zrobiłam ricore i tutaj poległam...wciagnęłam 2 długosci gorzkiej czekolady ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
BAN stały
|
Ahcak ja mam taką skakankę z ciężarkami w rączkach, leciutkimi takimi chyba 0,25kg na rączkę, jest skórzana a rączki ma taką gąbeczką obite jak niektóre hantelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.