|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witajcie, 3 dni wolnego!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstalam o 8 dzis i na TVN ![]() ![]() potem prysznic,zakupy w poslkim sklepie i przygotowywanie dzisisejszej imprezki a wiec gotowanie,smazenie itp. milego dnia ![]() i piszcie cos! ![]()
![]() |
#4052 |
Zadomowienie
|
Halou
![]() Ojj dawno mnie tu nie było,no ale czas nadrobić zaległości ![]() Agolek-Vin Diesel powiadasz... ![]() Lolcia-Mam nadzieję,że wszystko się ułoży ze zdrowiem ![]() Hmm tydzień minął mi średnio na jeża ;p Po primo leń, po secundo znowu nie zjawiłam się na fakultetach/lektoracie więc będę musiała jakoś to kiedyś odkręcić ![]() Wzięłam się za pisanie eseju zaliczeniowego na wiedze o qltro, o 'wizerunku wspolczesneej kobiety w mediach. Woda polała się strumieniem ,acz chyba coś z tego sensownego wyjdzie. Z rozrywki , w czwartek wybyłam na koncerrrt znowu.. ![]() Ot festiwal indie rock'a niby nie przepadam za tym gatunkiem muzyki,ale nazwa pewnego bandu,a raczej członkowie dostatecznie mnie przekonali ![]() Klub generalnie świecił pustkami, przeważała 'alternatywna' młodzież, wiadomo.. Zakupiwszy piwo przycupłam przy stoliku i się zaczeło Pierw wiadomo kto ![]() Wywnioskowałam,że perkusista niet, za chudy ;p ale gitarzysta... ![]() ![]() ![]() Geez jak grał *__________* Z chęcią poszłabym pod scenę poszaleć trochę,acz tam pustki,3 stojące niczym słup soli dziewczęta a'la grouppies ![]() ogólnie występ udany,energetyczny bardzo. jak by kogoś zainteresowało ,zapodam link z zeszłotygodniowego.. http://www.youtube.com/watch?v=ifMc3eYhjBg mhmm to były czasy ![]() Skonczyli,potem zagrały 2 inne zespoły, sennie,tak jakoś onirycznie się zrobiło, a mi srodze zakręciło w głowie. po 1 piwie, matko ![]() No ale nie o tym,nie o tym. Gdzieś pod koniec, na sali zjawił się pan od gitarki, niby gadał ze znajomymi niby coś, dziwnym trafem zawsze robil rundkę w pobliżu mego stolika, oglądnąwszy się wymownie, (ze 4 razy..) potem co mnie do reszty rozbroiło, poprawil swa misternie ułożoną fryzurę. I tyle. Mi w to graj, fakt faktem z trudem powstrzymałam się od smiechu, z nadzieją,że a nuż. Ot pewnie był zawiany, zaciekawiły' go może moje nabijane ćwiekami sandały,albo skojarzył.. po pewnym sopockim ekscesie.. Yhh tak czy owak jak struta głowię co by tu 'zdziałać' i jak ![]() Króca no podoba mi się,miałabym ochotę na jakiś 'progres' ale.. co prawda kumpela z lyceum go zna,ale ze plotkara straszna.. w czwartek zaś grają na Juwenaliach,acz możliwe,że wezwą mnie na oddział (wreszcie..) do wiadomego szpitala toteż ![]() ;/ ![]() Póki co idę odsapnąć. Wieczorem Zoppot (Fashion Day ![]() Odpowiednio ![]() Miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW wcześnie macie Juwenalia, u nas dopiero w okolicach 20 maja ![]() (moje ostatnie studenckie Juwenalia ![]() Wróciłam z weekendu ![]() ![]() Było super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś było już cieplutko i nawet opaliłam się minimalnie ![]() Ponieważ jechaliśmy moim autem w tamtą stronę prowadziłam całą drogę i miałam prawdziwy chrzest bojowy bo pierwszy raz prowadziłam w górach, na krętych, stromych, wąskich drogach ![]() ![]() No i taki mój weekend w trzech aktach ![]() ![]() ![]() ![]() piszcie coś!! miłego wieczoru ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiec w skrocie. Wczoraj zrobilam duuuzo dobrego jedzonka,sasiedzi przyszli i jako ze bylo pieknie i slonecznie zjedlismy na ogrodzie a potem sie przenieslismy do domu i do 1 siedzialam z nimi i poszlam spac a TZt do 3 siedzial. Powiedzialam sobie,ze nie chce sie obudzic nast dnai na kacu i zmeczona wiec przestalam pic jak juz uznalam ze starczy i poszlam spac. ![]() potem drzemka byla, robienie obiadu, potem zaczelismy z TZtem robic sobie male drinki i tak siedzimy i ogoladamy filmy caly dzien i gadamy ![]() a ze jutro dalej wolne wiec planujemy nad jezioro jechac pochodzic sobie. ![]() prosze piszcie cos no ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#4055 | ||
Zakorzenienie
|
nie podskoczy mi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie.... Zmykam właśnie powoli spać, bo jakaś zmęczona jestem, po weekendzie ![]() jutro oczywiście od rana ![]() ![]() ![]() ![]() (i dajcie znać jak poszło ![]() dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzis swieto u nas wiec wolne ![]() milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja się dziś nieco lepiej czuję ,okres dostałam zaraz po spannikowaniu z wagą,powoli zlatuje w dół ![]() ![]() Poza tym cera mi sie popsuła niemiłosiernie,dzisiaj wybieram się po dermacol ![]() Miałabym do dupy dzień gdyby nie to,że Tż-et dzisiaj u mnie śpi ![]() No i 3 mam kciuki za wylewających 7poty pilnych uczniów klas 3 i 4 ![]()
#4059 |
Zadomowienie
|
aaaaaaa plotkowy spadł na drugą stronę,no niesamowite i niewybaczalne...
choć przyznaję, pewnie sama w pewnym stopniu się do tego przyczyniłam. ![]() ![]() ![]() U mnie aktywnie, majowy weekend przeleciał pod znakiem pracy w ciągu dnia i grillowania/piwkowania lub pisania przez resztę czasu. Generalnie mało zaglądam bo staram się nie rozpraszać - praca goni... Mam już mniej więcej połowę napisaną i pocieszam się, że im bliżej konca tym więcej lania wody - bo początek jest najbardziej teoretyczny, reszta to już bardziej analizy i moje wnioski... także mam nadzieję, że teraz już pójdzie szybciej i sprawniej... ![]() Wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień upływają pod znakiem dogorywania - bo dopiero schodzi ze mnie poweekendowe zmęczenie i brak snu. Do tego pogoda się popsuła i ciśnienie chyba leci na pysk bo dziś zasypiam na stojąco. Na szczęście ani na zajęcia ani do pracy nie musiałam pędzić więc poza zasłużonym chyba odpoczynkiem poświęciłam dzień na pisanie ![]() ![]() ![]() Autko sprawuje się cudnie, uwielbiam jeździć ![]() ![]() ![]() Humor tez, odpukać, dość dobry - to pewnie przez słoneczko ![]() Ewuś - zazdroszcze weekendu i gratuluję maestrii kierowniczej ![]() agolku - szkoda, ze pogoda nie dopisała, ale zawsze lepszy wolny brzydki dzien niz pracowniczy brzydki dzien, no nie? ![]() Lolciu - mam nadzieje, ze z cera i z waga to problemy przejsciowe ![]() Dziewczyny - maturzystki, jak wrażenia? Trzymałam kciuki więc musiało pojsc swietnie ![]() ![]()
#4060 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() normalnie coś w tym jest: razem zaczęłyśmy pisać, razem jesteśmy na etapie "połowy" więc może się jeszcze okaże ze się razem będziemy bronić ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie wiem w sumie, ile moja lodówka pali, bo po mieście jeżdżę niewiele, jak coś to od razu na dalsze trasy, które wiadomo, troche paliwa pochłaniają ![]() słusznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór ![]() wzięłam Was dziś na przetrzymanie żeby się kilka wpisów pojawiło i żebym miała na co odpowiadać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie idę jeszcze spać, może coś napiszę, ale pewnie skończy się na wizażowaniu ![]() edit: dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-04 o 23:57 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
♥
|
Witam. ja ostatnio mało pisze bo cały czas cos sie dzieje a jak mam chwilke to czytam ksiazke
![]() lolciu mi pomaga Rosa cea emulsja do skóry z trądzikiem różowatym ![]() ![]() madame_apple super ze auto dobrze sie sprawuje Ewuś oj ty to biedaczko naszukasz sie tej pracy - ale pewnie znajdzie sie praca idealna dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja juz pisze z pracy do was po 3 dniowym obijaniu sie,nawet nie jest tak zle bo jakbym miala przy tej pogodzie siedzec jeszcze jeden dzien w domu to cyba bym oszalala ![]() wczoraj z TZtem bylismy na zakupach i dostalam ten krem o ktorym tak marzylam odkad poczytalam o nim na KWC. Clarins Mulit Active Prevention Plus na noc. na pierwsze zmarszczki i jako prewencja dla kolejnych.. dla kobiet w wieku 25-35. Mam nadzieje,ze bedzie mi sluzyl bo mi sie reka trzesla,ze trzeba tyle kasy na glupi krem wydac i jest to zdecydowanie najdrozszy kosmetyk jaki mialam w zyciu. Wiec oby dzialal bo jak nie to ktos za to beknie ![]() potem tylko sofa i filmy.. fajnie ze juz wtorek ![]() ![]() milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam Dziewczyny za podniesienie na duchu,mam nadzieję,że wszystko sie ustabilizuje,bo mam kolejne problemy natury 'sercowej' ale w obawie o trafienie na tego posta nieproszonej osoby,nie mogę tutaj nic napisac
![]() Co do twarzy to ja już chyba wszystko przetestowałam co możliwe ,ale problem się nie traci ![]() ![]() Pogoda fatalnie na mnie wpływa,śpię na stojąco pomimo wypicia kawy,której pic nie mogę ![]() Jabłuszko jak tak czytam Twoje wywody o samochodziku ,to aż sie we mnie gotuje coby zdac prawko natychmiast! ![]() ![]() Ewusiu 3mam kciuki żebyś znalazła godną Ciebie pracę,za godne wynagrodzenie [w sensie coby zarobic a nie narobic się ![]() Aniu mam nadzieję ,że szybko sobie wszystko poukładasz po ex związku ![]() Agolku-krem za tyle pieniążków,MUSI się sprawowac na medal no ![]() ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-05-05 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() im krótszy tydzień roboczy tym lepszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() dziś miałam trochę zalatany dzień ![]() ![]() ![]() NIC nie napisałam dziś więc zamierzam jeszcze przysiąść bo nie mogę się tak uwsteczniać ![]() miłego wieczorku Wam życzę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
♥
|
aaa jutro do szkoły = uh ciezko bedzie ostatnio byłam chyba z 2 tygodnie temu
![]() Ewus otóz to , jestem nastawiona , ze narazie jest nijako i dziwnie ale cóz prawie 3 lata bylismy ze soba. moj tata w sierpniu za złe parkowanie od straży miejskiej dostał mandat 50 zł. Lolciu mam tak samo , pija ta kawe i pije i nic. wrr |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witajcie, ja juz po pracy,obiedzie i zakupach. Wyobrazcie dobie ze juz dzis w pracy rozmawialismy kto mzoe w tym roku wziasc wolne w okresie Bozego Narodzenia i NY!! ![]() w kazdym razie ja mam pierszenstwo w tym roku bo w zeszlym bylam w pracy wiec coby nie zwlekac zanim bilety beda tragicznie drogie zabukowalismy z TZtem wlasnie lot do polski na 24.12-03.01 ![]() ![]() tak wiec w tym miesiacu kupilismy juz 3 loty i zoastalo nam tyle na koncie,ze do konca miesiac na chlebie i wodzie... ![]() ![]() ![]() teraz sciagam brzydule i zasiadam do ogladania ![]() mileog wieczorka ![]()
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie mam sporo energii coś ;p dzisiaj jak się wkurzyłam to od 19 do 20 sprzątałam w domu, bo już nie mogłam patrzeć na ten syf ;p jednak jak się mieszka z samymi facetami, to trzeba mieć oczy dookoła głowy- dwa dni, a oni już potrafią zrobić armagedon
![]()
![]() |
#4069 |
♥
|
ah a jednak jutro do szkoły nie ide - ide na pogrzeb od bliskiej kolezanki mama zmarła
![]() Ewus: troche boli ucho , dzisiaj akurat skonczył mi sie antybiotyk, wystepuje wieczorami jeszcze gorączka, kreci mi sie czasami w głowie.ale nie ma tak źle - da sie wytrzymac. w piatek ide na sciaganie szwów. u mnie to wszysto wyszło w czasie kłotni i on chyba nie był swiadomy jak powiedział : koniec , po kilku dniach jak próbował cos z tym zrobic odrazu powiedziałam ze nasz czas sie juz skonczył. tym bardziej ze kiedys juz miałam watpliwosci , przemyslałam to wszysto. |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |||||||||
Zadomowienie
|
Bonjour
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [quote=LoLcIa123;12162992J abłuszko jak tak czytam Twoje wywody o samochodziku ,to aż sie we mnie gotuje coby zdac prawko natychmiast!. [/quote] I słusznie ![]() btw. wczoraj zaliczyłam pierwszą jazdę w deszczu, a dziś szykuje się pierwsza trasa w ulewie... ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mandat będzie symboliczny... ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że dostałaś wolne - szykują się piękne święta ![]() ![]() Wstałam dziś później niż chciałam bo dosłownie nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Jak już pisałam, jesienna aura mnie dobija... Lecę zaraz na uczelnię, ale chyba tylko w celach"organizacyjnych" - dać prezent urodzinowy koledze i kasę na kwiaty i nekrolog (straszna sprawa, koleżanka z roku zaginęła w listopadzie w górach ze swoim chłopakiem, a parę dni temu odnaleziono jej zwłoki.... nie była moją bliską przyjaciółką, ale i tak okropnie jest słyszeć o śmierci tak młodej znajomej osoby ![]() ![]() Później planuję pisanie zarówno pracy jak i zaliczenia z jednego przedmiotu, o 17 mam pojechać do pracy, ale umówiłam się z menadżerką że jak nic się nie będzie działo to pójdę szybciej do domu więc mam nadzieję, że długo tam nie zabawię - w taką pogodę tłumy nie przyjdą raczej ![]() A o północy jadę po koleżankę, która wraca z Krety, na lotnisko ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#4071 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no co? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widzę ze robisz za pierwszą taksówkę w Trójmieście ![]() Dzień dobry ![]() u mnie jeszcze nie pada wiec postanowiłam jednak pójść dziś do tej Straży, aby mieć z głowy i już o tym nie myśleć. Zwłaszcza ze wczoraj nie miałam weny i tylko stronę napisałam więc dziś przydałoby sie mieć wolna głowę i trochę więcej stworzyć ![]() miłego dnia Kochane ![]() edit: no i upiekło mi się ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-06 o 12:13 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() witacjcie, jeszcze nie na lunchu jestem wiec tak na chwilke wpadlam ![]() nie chce zeby mnei zauwazli w pracy wiec potem napisze ![]() milego popoludnia.
![]() |
#4073 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() coś w tym jest ![]() ![]() choć dziś i tak taksówkowanie jednak odwołane bo znalazło się korzystniejsze rozwiązanie. Cytat:
![]() Ja póki co stworzyłam z 2strony może, wena średnia na jeża bo mi zimno w domuuu... Już nie grzeją w środku, na zewnątrz też pizga więc grrr... ![]() Cytat:
![]() ![]() hihi^^ Cytat:
![]() Widzę, że plan "ciąża" jest już naprawdę realny i poważny ![]() ![]() to tak jak u mnie... na zmianę słońce z deszczem, z przewagą tego drugiego, a wszystko okraszone potężnymi podmuchami... Na szczęście już od jutra ma być lepiej. Oby ![]() Jazda w deszczu przebiegła bez zakłóceń, z czego niezmiernie się cieszę ![]() Popisałam, pojadłam, a teraz zbieram się zaraz do pracy. Błagam, trzymajcie kciuki żebym mogła szybko stamtąd czmychnąć bo strasznie mi się nie chce tym bardziej, że w taką pogodę niewiele osób do nas przyjdzie. Już wczoraj była ![]() Miłego popołudnia ziomki ![]()
![]() |
#4074 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() wtedy by pomyślał ze mam schizofrenię ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też tak sądzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W drugiej połowie dnia nic ciekawego u mnie. Dom - angielski - dom, pisanie - obijanie się - pisanie. Dobrze ze za tydzień zaczynają się Igry (Juwenalia polibudy) a później Juwenalia śląskie bo bym padła z nudów nad tą pracą tylko w kółko ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
u mnie brzydkiej pogody ciag dalszy.. lece do pracy juz wiec zycze wam milego i slonecznego dnia ![]()
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłam śniadanie, powizażowałam i biorę się za ![]() miłęgo dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
aaaaa, cały dzień ani jednego wpisu
![]() ![]() ![]() ![]() No to sobie pogadam sama ze sobą ![]() chociaż właściwie nie mam co opowiadać bo cały dzień spędziłam przy kompie jedynie wieczorem poszłam na fitness na 3 godzinki ( ![]() ![]() Idę spać bo jutro na 8 ![]() dobranoc nicniemówiące Plotkary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() O matko jaka tu cisza ![]() U mnie wczoraj aktywny dzień,rano szkoła, później praca, w międzyczasie pisanko, a wieczorem impreza, z której wróciłam o 3.30... Teraz jestem w miarę wyspana, ale obawiam się, że koło południa przyjdzie spadek energetyczny... Zaraz mknę do pracy... Obym dała radę. Odezwę się jak wrócę o ile od razu nie pójdę spać :P Miłego dnia kochane ![]()
#4079 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie, u mnie dzis kolejny dziec masakry pogodowej.. ![]() ![]() a na dodatek mam zly dzien w pracy... a dzis firmowe wyjscie a ja najchetniej bym poszla spac pod koscyk a nie szla sie bawic.. nie mam sily ani energii.. jakie macie plany na weeknd? buziaki ![]()
![]() |
#4080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze nie zasnęłaś w pracy ![]() Cytat:
![]() straszne ze macie taką pogodę ![]() ![]() ![]() ja jadę zaraz do rodzinki i zostaję do niedzieli, bo mama pracuje cały weekend wiec się muszę zająć domem ![]() ![]() u mnie nadal nic ciekawego ![]() ![]() ![]() ![]() udanego, piątkowego popołudnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.