Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-02, 09:24   #4051
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego la TŻ-a i bawcie się dobrze dziekuje kochanaprezekazalam mu,powiedzial ''od kogo? aha, te twoje z wizazu. Dzieki.Pozdrow'' wiec pozdrawiam
szkoda że pogoda nie dopisuje, ale i tak Ci się miło weekend zapowiada no jasne, jakos dam rade
Dzień dobry
tymczasowo jestem u rodziców ale już pod wieczór si spotykam z TŻ-em i rozpoczynam nasz rocznicowy weekend strasznie szybko ten rok minął ale za to jak miło
gratulacje i wszystkiego dobrego na przyszlosc.
Wczoraj pobalowałam z kumpelami i dziś mnie lekki kac męczy, no ale cóż, pić to trzeba umić nie ma takeigo kaca ktory by nie minal
idę posiedzieć trochę z rodzicami w altance anim pojadę nie za dobrze ci?...

miłego, superudango weekendu Kochane
do zobaczenia w niedziele wieczorem
milego weekendu Ewus. Pozdrow najblizszych

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
He hi heloł
U mnie średnio z przewagą na źle.
Ostatnio żołądek znowu daje mi w kośc podejrzewają byc może u mnie celiakie w poniedziałek jadę na reszte badań..
Poza tym tyje z powietrza,nie wiem co się dzieje,już mam 2,5kg na+ ,jestem trochę załamana bo wraca do mnie wiecie co..
Ale tłumaczę sobie to tym,że może jelita zapchane,a i na okres czekam,powinnam miec dziś,ale jeszcze nie widac..marudzę ciągle Tż-etowi ehh
W tym wszystkim najlepsze jest to ,że 22 maja kończe
Kochana nie pzrejmuj sie tak waga...jak sama piszesz to z choroby wynika a nie siedzenia i opychania sie slodyczami.. najwazniejsze zebys zdrowa byla a wage zawsze zdazysz zrzucic.

witajcie,

3 dni wolnego!! zaczelismy wczoraj weekend pojscie do kina na Fast& Furious. Film fajny,nie jakas rewelacja ale niezly. Oplaca sie tak czy inaczej dla walorow estetycznych - Vin Diesel i Paul Walker zjadlam z TZtem najbardziej slony popcorn na swiecie i popilam to mala,przemycona buteleczka rozowego winka fajny wieczor. Po kinie zrobilam prasowanie,wypilismy z TZtem po drinku i poszlismy spac.

wstalam o 8 dzis i na TVN piekna pogoda ale zimno strasznie. Slonko swieci, jem pycha sniadanko, zaraz kawusia.. piekny poranek,lubie takie spokojne...Tzt spi jesczcze, wstawilam wlasnie piekarnik i pieke buleczki i tak pachnie ladnie... eh..sielankowo

potem prysznic,zakupy w poslkim sklepie i przygotowywanie dzisisejszej imprezki a wiec gotowanie,smazenie itp.

milego dnia

i piszcie cos!
Stary 2009-05-02, 15:00   #4052
schism_
Zadomowienie

Halou

Ojj dawno mnie tu nie było,no ale
czas nadrobić zaległości

Agolek-Vin Diesel powiadasz...
Lolcia-Mam nadzieję,że wszystko się ułoży ze zdrowiem

Hmm tydzień minął mi średnio na jeża ;p
Po primo leń, po secundo znowu nie zjawiłam się na fakultetach/lektoracie więc będę musiała jakoś to kiedyś odkręcić
Wzięłam się za pisanie eseju zaliczeniowego na wiedze o qltro, o 'wizerunku wspolczesneej kobiety w mediach. Woda polała się strumieniem ,acz chyba coś z tego sensownego wyjdzie.

Z rozrywki ,
w czwartek wybyłam na koncerrrt
znowu..
Ot festiwal indie rock'a
niby nie przepadam za tym gatunkiem muzyki,ale nazwa pewnego bandu,a raczej członkowie dostatecznie mnie przekonali
Klub generalnie świecił pustkami, przeważała 'alternatywna' młodzież, wiadomo..
Zakupiwszy piwo przycupłam przy stoliku
i się zaczeło
Pierw wiadomo kto
Wywnioskowałam,że perkusista niet, za chudy ;p
ale gitarzysta...
Geez jak grał *__________*

Z chęcią poszłabym pod scenę poszaleć trochę,acz tam pustki,3 stojące niczym słup soli dziewczęta a'la grouppies więc se podarowałam..
ogólnie występ udany,energetyczny bardzo.
jak by kogoś zainteresowało ,zapodam link z zeszłotygodniowego..
http://www.youtube.com/watch?v=ifMc3eYhjBg
mhmm to były czasy
Skonczyli,potem zagrały 2 inne zespoły, sennie,tak jakoś onirycznie się zrobiło,
a mi srodze zakręciło w głowie.
po 1 piwie, matko

No ale nie o tym,nie o tym.
Gdzieś pod koniec, na sali zjawił się pan od gitarki, niby gadał ze znajomymi niby coś, dziwnym trafem zawsze robil rundkę w pobliżu mego stolika, oglądnąwszy się wymownie, (ze 4 razy..) potem co mnie do reszty rozbroiło, poprawil swa misternie ułożoną fryzurę.
I tyle.
Mi w to graj,
fakt faktem z trudem powstrzymałam się od smiechu,
z nadzieją,że a nuż.
Ot pewnie był zawiany,
zaciekawiły' go może moje nabijane ćwiekami sandały,albo skojarzył..
po pewnym sopockim ekscesie..
Yhh tak czy owak jak struta głowię co by tu 'zdziałać'
i jak
Króca no podoba mi się,miałabym ochotę na jakiś 'progres' ale..
co prawda kumpela z lyceum go zna,ale ze plotkara straszna..
w czwartek zaś grają na Juwenaliach,acz możliwe,że wezwą mnie na oddział (wreszcie..) do wiadomego szpitala toteż

;/

Póki co idę odsapnąć.
Wieczorem Zoppot (Fashion Day ) i pokaz kreacji wielbionego przezeń M.Zienia na molo więc trza się przyszykować.
Odpowiednio

Miłej soboty
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 20:26   #4053
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie średnio z przewagą na źle.
Ostatnio żołądek znowu daje mi w kośc podejrzewają byc może u mnie celiakie w poniedziałek jadę na reszte badań..
Poza tym tyje z powietrza,nie wiem co się dzieje,już mam 2,5kg na+ ,jestem trochę załamana bo wraca do mnie wiecie co..
Ale tłumaczę sobie to tym,że może jelita zapchane,a i na okres czekam,powinnam miec dziś,ale jeszcze nie widac..marudzę ciągle Tż-etowi ehh
W tym wszystkim najlepsze jest to ,że 22 maja kończe
oj Kochana, Ty to masz z tym brzuchem mam nadzieję ze jakoś się wygrzebiesz z tego a wagą się nie przejmuj bo przy zawirowaniach zdrowotnych i zawirowania wagi bywają a teraz najważniejsze zebyś sie zdrowo odżywiała

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dziekuje kochanaprezekazalam mu,powiedzial ''od kogo? aha, te twoje z wizazu. Dzieki.Pozdrow'' wiec pozdrawiam
czuję się pozdrowiona niniejszym
Cytat:
gratulacje i wszystkiego dobrego na przyszlosc.

Cytat:
3 dni wolnego!! zaczelismy wczoraj weekend pojscie do kina na Fast& Furious. Film fajny,nie jakas rewelacja ale niezly. Oplaca sie tak czy inaczej dla walorow estetycznych - Vin Diesel i Paul Walker zjadlam z TZtem najbardziej slony popcorn na swiecie i popilam to mala,przemycona buteleczka rozowego winka fajny wieczor. Po kinie zrobilam prasowanie,wypilismy z TZtem po drinku i poszlismy spac.

wstalam o 8 dzis i na TVN piekna pogoda ale zimno strasznie. Slonko swieci, jem pycha sniadanko, zaraz kawusia.. piekny poranek,lubie takie spokojne...Tzt spi jesczcze, wstawilam wlasnie piekarnik i pieke buleczki i tak pachnie ladnie... eh..sielankowo

potem prysznic,zakupy w poslkim sklepie i przygotowywanie dzisisejszej imprezki a wiec gotowanie,smazenie itp.

i jak tam ciąg dalszy weekendu, udany? jeszcze masz cały jeden dzień, wiec pewnie balujesz, co?

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Hmm tydzień minął mi średnio na jeża ;p
Po primo leń, po secundo znowu nie zjawiłam się na fakultetach/lektoracie więc będę musiała jakoś to kiedyś odkręcić
Wzięłam się za pisanie eseju zaliczeniowego na wiedze o qltro, o 'wizerunku wspolczesneej kobiety w mediach. Woda polała się strumieniem ,acz chyba coś z tego sensownego wyjdzie.
uwielbiam takie tematy na które można lać wodę

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

No ale nie o tym,nie o tym.
Gdzieś pod koniec, na sali zjawił się pan od gitarki, niby gadał ze znajomymi niby coś, dziwnym trafem zawsze robil rundkę w pobliżu mego stolika, oglądnąwszy się wymownie, (ze 4 razy..) potem co mnie do reszty rozbroiło, poprawil swa misternie ułożoną fryzurę.
I tyle.
Mi w to graj,
fakt faktem z trudem powstrzymałam się od smiechu,
z nadzieją,że a nuż.
Ot pewnie był zawiany,
zaciekawiły' go może moje nabijane ćwiekami sandały,albo skojarzył..
po pewnym sopockim ekscesie..
Yhh tak czy owak jak struta głowię co by tu 'zdziałać'
i jak
Króca no podoba mi się,miałabym ochotę na jakiś 'progres' ale..
co prawda kumpela z lyceum go zna,ale ze plotkara straszna..
w czwartek zaś grają na Juwenaliach,acz możliwe,że wezwą mnie na oddział (wreszcie..) do wiadomego szpitala toteż

;/

nie martw się na zapas, a nuż jeszcze i ten koncert zaliczysz
BTW wcześnie macie Juwenalia, u nas dopiero w okolicach 20 maja
(moje ostatnie studenckie Juwenalia )

Wróciłam z weekendu (a tu nadal ruch minimalny )
Było super Zaliczyliśmy wczoraj Skrzyczne (kolejką oczywiście bo kolana mi nie pozwalają na chodzenia po górach, ale i tak fajnie było ), zimno było strasznie, ale daliśmy radę A dziś koniakowskie koronki (nawet kupiłam sobie kolczyki z koronki, a mamie serwetki ) Fajne miejsce mieliśmy na nocleg, klimatyczne, w sam raz na rocznicę
Dziś było już cieplutko i nawet opaliłam się minimalnie

Ponieważ jechaliśmy moim autem w tamtą stronę prowadziłam całą drogę i miałam prawdziwy chrzest bojowy bo pierwszy raz prowadziłam w górach, na krętych, stromych, wąskich drogach TŻ był ze mnie dumny że dałam radę

No i taki mój weekend w trzech aktach szkoda że już "po" i szara rzeczywistość i muszę się zabrać za kolejny rozdział pracy ale nie wiem czy jeszcze dziś bo mnie głowa strasznie boli słońce mi za mocno przygrzało, czy co

piszcie coś!!

miłego wieczoru

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 20:45   #4054
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
i jak tam ciąg dalszy weekendu, udany? jeszcze masz cały jeden dzień, wiec pewnie balujesz, co?no tak spokojnie w sumie mija tez weekend baluje ale kontrolnie.
Wróciłam z weekendu (a tu nadal ruch minimalny )
Było super Zaliczyliśmy wczoraj Skrzyczne (kolejką oczywiście bo kolana mi nie pozwalają na chodzenia po górach, ale i tak fajnie było ), zimno było strasznie, ale daliśmy radę A dziś koniakowskie koronki (nawet kupiłam sobie kolczyki z koronki, a mamie serwetki ) Fajne miejsce mieliśmy na nocleg, klimatyczne, w sam raz na rocznicę super, ciesze sie ze wszystko wyszlo fajnie bedzie co wspominac
Dziś było już cieplutko i nawet opaliłam się minimalnie

Ponieważ jechaliśmy moim autem w tamtą stronę prowadziłam całą drogę i miałam prawdziwy chrzest bojowy bo pierwszy raz prowadziłam w górach, na krętych, stromych, wąskich drogach TŻ był ze mnie dumny że dałam radę no brawo!teraz wiesz na co cie stac i Twoj TZt tez

No i taki mój weekend w trzech aktach szkoda że już "po" i szara rzeczywistość i muszę się zabrać za kolejny rozdział pracy ale nie wiem czy jeszcze dziś bo mnie głowa strasznie boli słońce mi za mocno przygrzało, czy co
slonce,milosc,wypoczynek, wszystko na raz
piszcie coś!!no pisze pisze
witajcie,

no wiec w skrocie. Wczoraj zrobilam duuuzo dobrego jedzonka,sasiedzi przyszli i jako ze bylo pieknie i slonecznie zjedlismy na ogrodzie a potem sie przenieslismy do domu i do 1 siedzialam z nimi i poszlam spac a TZt do 3 siedzial. Powiedzialam sobie,ze nie chce sie obudzic nast dnai na kacu i zmeczona wiec przestalam pic jak juz uznalam ze starczy i poszlam spac. dobra decyzja o dzis sie dobrze czulam i poszlam o 11 z sasiadka na 1.5h spacer po gorkach,parkach itp.

potem drzemka byla, robienie obiadu, potem zaczelismy z TZtem robic sobie male drinki i tak siedzimy i ogoladamy filmy caly dzien i gadamy i podjadamy (niestety)..ale bardzo fajny dzien

a ze jutro dalej wolne wiec planujemy nad jezioro jechac pochodzic sobie.oczywsici e jak pogoda bedzie..

prosze piszcie cos no gdzie sie podziewacie..

milego wieczorka
Stary 2009-05-03, 23:22   #4055
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no brawo!teraz wiesz na co cie stac i Twoj TZt tez
nie podskoczy mi
Cytat:
no wiec w skrocie. Wczoraj zrobilam duuuzo dobrego jedzonka,sasiedzi przyszli i jako ze bylo pieknie i slonecznie zjedlismy na ogrodzie a potem sie przenieslismy do domu i do 1 siedzialam z nimi i poszlam spac a TZt do 3 siedzial. Powiedzialam sobie,ze nie chce sie obudzic nast dnai na kacu i zmeczona wiec przestalam pic jak juz uznalam ze starczy i poszlam spac. dobra decyzja o dzis sie dobrze czulam i poszlam o 11 z sasiadka na 1.5h spacer po gorkach,parkach itp.
słusznie czasami też mi sie udaje powiedzieć "stop", ostatnio nawet często tak było, aż do minionego czwartku przynajmniej na wycieczkę miałaś siłę

Cytat:
a ze jutro dalej wolne wiec planujemy nad jezioro jechac pochodzic sobie.oczywsici e jak pogoda bedzie..
za pogodę
Cytat:
prosze piszcie cos no gdzie sie podziewacie..
no właśnie....

Zmykam właśnie powoli spać, bo jakaś zmęczona jestem, po weekendzie

jutro oczywiście od rana za maturzystki
(i dajcie znać jak poszło )

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-04, 09:31   #4056
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
za pogodę
cos kiepsko trzymalas kochana...

jutro oczywiście od rana za maturzystki tez sie dolaczam!!Powodzenia!!!!
(i dajcie znać jak poszło )

dobranoc
witajcie,

dzis swieto u nas wiec wolne ze zlych informacji - nici z wycieczki o na dworze huragan z deszczem... szlag by to...mielismy na wycieczke jechac .. a tak to do galerii handlowej pojedzemy polazic.. nawet nie mam za bardzo kasy..eehhhh. Potem jakies filmy i takie tam..

milego dnia laleczki
Stary 2009-05-04, 09:38   #4057
Spaza
Zakorzenienie

dzień dobry
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-04, 09:51   #4058
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam
Ja się dziś nieco lepiej czuję ,okres dostałam zaraz po spannikowaniu z wagą,powoli zlatuje w dół ale póki co ograniczyłam trochę jedzenie,bo wcinałam straszne kity ostatnio,ale ciężko mi cokolwiek jesc,bo tu podejrzenia celiaklii ,tu nietolerancja laktozy ,ehh!.
Poza tym cera mi sie popsuła niemiłosiernie,dzisiaj wybieram się po dermacol no trudno będę się musiala maskowac,bo naprawdę nei daje mi to życ.
Miałabym do dupy dzień gdyby nie to,że Tż-et dzisiaj u mnie śpi.
No i 3 mam kciuki za wylewających 7poty pilnych uczniów klas 3 i 4

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 21:37   #4059
madame_apple
Zadomowienie

aaaaaaa plotkowy spadł na drugą stronę,no niesamowite i niewybaczalne...
choć przyznaję, pewnie sama w pewnym stopniu się do tego przyczyniłam.

U mnie aktywnie, majowy weekend przeleciał pod znakiem pracy w ciągu dnia i grillowania/piwkowania lub pisania przez resztę czasu. Generalnie mało zaglądam bo staram się nie rozpraszać - praca goni... Mam już mniej więcej połowę napisaną i pocieszam się, że im bliżej konca tym więcej lania wody - bo początek jest najbardziej teoretyczny, reszta to już bardziej analizy i moje wnioski... także mam nadzieję, że teraz już pójdzie szybciej i sprawniej...:rolley es:

Wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień upływają pod znakiem dogorywania - bo dopiero schodzi ze mnie poweekendowe zmęczenie i brak snu. Do tego pogoda się popsuła i ciśnienie chyba leci na pysk bo dziś zasypiam na stojąco. Na szczęście ani na zajęcia ani do pracy nie musiałam pędzić więc poza zasłużonym chyba odpoczynkiem poświęciłam dzień na pisanie poza tym zebrałam się i pojechałam do centrum handlowego,ale szału nie było, wpadła jedna bluzeczka Poza tym zaczaiłam się na pewną torbę, ale z jej zakupem musze poczekać do wyplaty, ktora powinna byc niebawem w portfelu

Autko sprawuje się cudnie, uwielbiam jeździć Do tego malutko pali, jestem zdumiona bo tankowałam je ponad 2 tygodnie temu, w piątek, a jeszcze mam 1/4baku Dodam, że sporo jeżdżę - oprocz szkoly i pracy rozwoże znajomych gdzie sie da i kiedy sie da, teraz kazda okazja do jezdzenia jest dla mnie frajda

Humor tez, odpukać, dość dobry - to pewnie przez słoneczko

Ewuś - zazdroszcze weekendu i gratuluję maestrii kierowniczej
agolku - szkoda, ze pogoda nie dopisała, ale zawsze lepszy wolny brzydki dzien niz pracowniczy brzydki dzien, no nie?
Lolciu - mam nadzieje, ze z cera i z waga to problemy przejsciowe

Dziewczyny - maturzystki, jak wrażenia? Trzymałam kciuki więc musiało pojsc swietnie

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-04, 22:42   #4060
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

dzis swieto u nas wiec wolne ze zlych informacji - nici z wycieczki o na dworze huragan z deszczem... szlag by to...mielismy na wycieczke jechac .. a tak to do galerii handlowej pojedzemy polazic.. nawet nie mam za bardzo kasy..eehhhh. Potem jakies filmy i takie tam..
oj, coś słabą jestem wróżką pogodową mam nadzieję ze mimo wszystko spędziłaś miły dzień

Cytat:
Witam
Ja się dziś nieco lepiej czuję ,okres dostałam zaraz po spannikowaniu z wagą,powoli zlatuje w dół ale póki co ograniczyłam trochę jedzenie,bo wcinałam straszne kity ostatnio,ale ciężko mi cokolwiek jesc,bo tu podejrzenia celiaklii ,tu nietolerancja laktozy ,ehh!.

Cytat:
Poza tym cera mi sie popsuła niemiłosiernie,dzisiaj wybieram się po dermacol no trudno będę się musiala maskowac,bo naprawdę nei daje mi to życ.
dermacol jest dobry na wszystko jakkolwiek na zdjęciach Twojej buźki ja tam nie widzę żadnych niedoskonałości

Cytat:
Miałabym do dupy dzień gdyby nie to,że Tż-et dzisiaj u mnie śpi.
fajowo

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
choć przyznaję, pewnie sama w pewnym stopniu się do tego przyczyniłam.
no właśnie

Cytat:
U mnie aktywnie, majowy weekend przeleciał pod znakiem pracy w ciągu dnia i grillowania/piwkowania lub pisania przez resztę czasu. Generalnie mało zaglądam bo staram się nie rozpraszać - praca goni... Mam już mniej więcej połowę napisaną i pocieszam się, że im bliżej konca tym więcej lania wody - bo początek jest najbardziej teoretyczny, reszta to już bardziej analizy i moje wnioski... także mam nadzieję, że teraz już pójdzie szybciej i sprawniej...:rolley es:
gratuluję postępów w pisaniu
normalnie coś w tym jest: razem zaczęłyśmy pisać, razem jesteśmy na etapie "połowy" więc może się jeszcze okaże ze się razem będziemy bronić

Cytat:

Autko sprawuje się cudnie, uwielbiam jeździć Do tego malutko pali, jestem zdumiona bo tankowałam je ponad 2 tygodnie temu, w piątek, a jeszcze mam 1/4baku Dodam, że sporo jeżdżę - oprocz szkoly i pracy rozwoże znajomych gdzie sie da i kiedy sie da, teraz kazda okazja do jezdzenia jest dla mnie frajda
nooo to cudownie że mało pali nie trzeba się martwić ubytkiem za bardzo
ja nie wiem w sumie, ile moja lodówka pali, bo po mieście jeżdżę niewiele, jak coś to od razu na dalsze trasy, które wiadomo, troche paliwa pochłaniają

Cytat:
Humor tez, odpukać, dość dobry - to pewnie przez słoneczko
słusznie

Cytat:
Ewuś - zazdroszcze weekendu i gratuluję maestrii kierowniczej

Cytat:
Dziewczyny - maturzystki, jak wrażenia? Trzymałam kciuki więc musiało pojsc swietnie
również czekam na relację

Dobry wieczór
wzięłam Was dziś na przetrzymanie żeby się kilka wpisów pojawiło i żebym miała na co odpowiadać U mnie dzień nudnawy. Wstałam o 8 bo mieli przyjść panowie od rutynowego sprawdzania gazu i wentylacji (przyszli o 9 ) Później się snułam, poprawiłam prace i wysłałam do promotora (ciekawe kiedy odpisze i czy w ogóle ) ... napisałam też nowe CV i list motywacyjny, bo postanowiłam jednak spróbować się ubiegać o pracę lektora, wiec wysłałam w kilka miejsc i w jeszcze kilka planuję wysłać Późnym popołudniem standardowo angielski i koniec dnia

Nie idę jeszcze spać, może coś napiszę, ale pewnie skończy się na wizażowaniu

edit: dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-05-04 o 23:57
Stary 2009-05-05, 12:34   #4061
anniaa

Witam. ja ostatnio mało pisze bo cały czas cos sie dzieje a jak mam chwilke to czytam ksiazke nie wiem czy Wam mówiłam ale z Tz juz nie jestem juz nawet troche mineło od rozstania . na poczatku było trudno ale teraz juz wszystko jest ok - moze i lepiej ze tak sie stało.
lolciu mi pomaga Rosa cea emulsja do skóry z trądzikiem różowatym jest tania kosztuje ok 7 zł.
madame_apple super ze auto dobrze sie sprawuje
Ewuś oj ty to biedaczko naszukasz sie tej pracy - ale pewnie znajdzie sie praca idealna dla Ciebie

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 13:30   #4062
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
choć przyznaję, pewnie sama w pewnym stopniu się do tego przyczyniłam.baty ci sie naleza jak nic

U mnie aktywnie, majowy weekend przeleciał pod znakiem pracy w ciągu dnia i grillowania/piwkowania lub pisania przez resztę czasu. fajnie dobrzez,ze pogoda dopisalaGeneralnie mało zaglądam bo staram się nie rozpraszać - praca goni...wybaczam nieobecnosc wiec , sa wazneijsze rzeczy niz wizaz czasem. Ponoc

Mam już mniej więcej połowę napisaną i pocieszam się, że im bliżej konca tym więcej lania wody - bo początek jest najbardziej teoretyczny, reszta to już bardziej analizy i moje wnioski... także mam nadzieję, że teraz już pójdzie szybciej i sprawniej...:rolley es:super, ciesze sie ze sa postepy.
Autko sprawuje się cudnie, uwielbiam jeździć Do tego malutko pali, jestem zdumiona bo tankowałam je ponad 2 tygodnie temu, w piątek, a jeszcze mam 1/4baku Dodam, że sporo jeżdżę - oprocz szkoly i pracy rozwoże znajomych gdzie sie da i kiedy sie da, teraz kazda okazja do jezdzenia jest dla mnie frajda hehe witam w klubie kochajacych jezdzic autem
agolku - szkoda, ze pogoda nie dopisała, ale zawsze lepszy wolny brzydki dzien niz pracowniczy brzydki dzien, no nie?no to nawet nie podlega dyskusji
Cytat:
oj, coś słabą jestem wróżką pogodową mam nadzieję ze mimo wszystko spędziłaś miły dzieńfilmy,jedzenie,spanie..le niwie..ale niezle nawet..
wzięłam Was dziś na przetrzymanie żeby się kilka wpisów pojawiło i żebym miała na co odpowiadać hehehe, tak mysalalm gdzie sie podziewaszNie idę jeszcze spać, może coś napiszę, ale pewnie skończy się na wizażowaniu
witajcie laleczki,

ja juz pisze z pracy do was po 3 dniowym obijaniu sie,nawet nie jest tak zle bo jakbym miala przy tej pogodzie siedzec jeszcze jeden dzien w domu to cyba bym oszalala

wczoraj z TZtem bylismy na zakupach i dostalam ten krem o ktorym tak marzylam odkad poczytalam o nim na KWC. Clarins Mulit Active Prevention Plus na noc. na pierwsze zmarszczki i jako prewencja dla kolejnych.. dla kobiet w wieku 25-35. Mam nadzieje,ze bedzie mi sluzyl bo mi sie reka trzesla,ze trzeba tyle kasy na glupi krem wydac i jest to zdecydowanie najdrozszy kosmetyk jaki mialam w zyciu. Wiec oby dzialal bo jak nie to ktos za to bekniedo tego gel do zmywania twarzy Clarinsa wzielam bo promocja byla.

potem tylko sofa i filmy..

fajnie ze juz wtorek zaraz znowu weekend

milego dnia wam zycze
Stary 2009-05-05, 14:10   #4063
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dziękuje Wam Dziewczyny za podniesienie na duchu,mam nadzieję,że wszystko sie ustabilizuje,bo mam kolejne problemy natury 'sercowej' ale w obawie o trafienie na tego posta nieproszonej osoby,nie mogę tutaj nic napisac a szkoda.
Co do twarzy to ja już chyba wszystko przetestowałam co możliwe ,ale problem się nie traci a i nawet dermacolu nie znalazłam
Pogoda fatalnie na mnie wpływa,śpię na stojąco pomimo wypicia kawy,której pic nie mogę .

Jabłuszko jak tak czytam Twoje wywody o samochodziku ,to aż sie we mnie gotuje coby zdac prawko natychmiast!.

Ewusiu 3mam kciuki żebyś znalazła godną Ciebie pracę,za godne wynagrodzenie [w sensie coby zarobic a nie narobic się].

Aniu mam nadzieję ,że szybko sobie wszystko poukładasz po ex związku.

Agolku-krem za tyle pieniążków,MUSI się sprawowac na medal no chociaż ja sobie kupiłam kiedyś krem nuxe za kupe kasy jak na moją kieszeń[zachęcona dobrymi opiniami kwc] i po prostu była przerażona jak zobaczyłam siebie w lusterko po kilku zastosowaniach ale na pocieszenie dodam,że szybciutko wymieniłam na wizażu

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2009-05-05 o 14:12
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 19:39   #4064
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam. ja ostatnio mało pisze bo cały czas cos sie dzieje a jak mam chwilke to czytam ksiazke nie wiem czy Wam mówiłam ale z Tz juz nie jestem juz nawet troche mineło od rozstania . na poczatku było trudno ale teraz juz wszystko jest ok - moze i lepiej ze tak sie stało.
najważniejsze że uważasz ze to dobra decyzja czasami rozstania są lepsze niż ciągniecie czegoś "na siłę"
Cytat:
Ewuś oj ty to biedaczko naszukasz sie tej pracy - ale pewnie znajdzie sie praca idealna dla Ciebie
no ja mam taką szczerą nadzieję

Cytat:

wczoraj z TZtem bylismy na zakupach i dostalam ten krem o ktorym tak marzylam odkad poczytalam o nim na KWC. Clarins Mulit Active Prevention Plus na noc. na pierwsze zmarszczki i jako prewencja dla kolejnych.. dla kobiet w wieku 25-35. Mam nadzieje,ze bedzie mi sluzyl bo mi sie reka trzesla,ze trzeba tyle kasy na glupi krem wydac i jest to zdecydowanie najdrozszy kosmetyk jaki mialam w zyciu. Wiec oby dzialal bo jak nie to ktos za to bekniedo tego gel do zmywania twarzy Clarinsa wzielam bo promocja byla.
oby się kremik dobrze sprawował

Cytat:
fajnie ze juz wtorek zaraz znowu weekend
im krótszy tydzień roboczy tym lepszy

Cytat:
Dziękuje Wam Dziewczyny za podniesienie na duchu,mam nadzieję,że wszystko sie ustabilizuje,bo mam kolejne problemy natury 'sercowej' ale w obawie o trafienie na tego posta nieproszonej osoby,nie mogę tutaj nic napisac a szkoda.
wbijaj na PW

Cytat:
Co do twarzy to ja już chyba wszystko przetestowałam co możliwe ,ale problem się nie traci a i nawet dermacolu nie znalazłam
nie znalazłaś? a na dworcu w drogerii byłaś?

Cytat:
Pogoda fatalnie na mnie wpływa,śpię na stojąco pomimo wypicia kawy,której pic nie mogę .
też tak mam

Cytat:
Ewusiu 3mam kciuki żebyś znalazła godną Ciebie pracę,za godne wynagrodzenie [w sensie coby zarobic a nie narobic się].

Witajcie
dziś miałam trochę zalatany dzień rano biblioteki, później kawa u kumpeli (gdzie zaparkowałam na chodniku bo nie było gdzie indziej miejsca i dostałam wezwanie od straży miejskiej mam nadzieję że mi mandatu nie wlepią bo i tak mam wystarczająco wydatków w maju ) Po powrocie obiad i następnie zakupy spożywcze.
NIC nie napisałam dziś więc zamierzam jeszcze przysiąść bo nie mogę się tak uwsteczniać

miłego wieczorku Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-05, 19:47   #4065
anniaa

aaa jutro do szkoły = uh ciezko bedzie ostatnio byłam chyba z 2 tygodnie temu

Ewus otóz to , jestem nastawiona , ze narazie jest nijako i dziwnie ale cóz prawie 3 lata bylismy ze soba. moj tata w sierpniu za złe parkowanie od straży miejskiej dostał mandat 50 zł.
Lolciu mam tak samo , pija ta kawe i pije i nic. wrr

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2009-05-05, 20:09   #4066
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
aaa jutro do szkoły = uh ciezko bedzie ostatnio byłam chyba z 2 tygodnie temu
a w ogóle jak się czujesz po tym zabiegu ?
Cytat:
Ewus otóz to , jestem nastawiona , ze narazie jest nijako i dziwnie ale cóz prawie 3 lata bylismy ze soba.
rozumiem Cię doskonale ja jak sie rozstałam po 3 latach to ryczałam przez miesiąc mimo ze to była moja własna decyzja
Cytat:
moj tata w sierpniu za złe parkowanie od straży miejskiej dostał mandat 50 zł.
no 50 złotych to bym jeszcze jakoś przeżyła, uspokoiłaś mnie trochę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-05, 20:11   #4067
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
najważniejsze oby się kremik dobrze sprawował no oby!bo jak nie to nadmienie jednak,ze po 2 uzyciu wlasnie nie dostalam zadnej alergii/wysypki/podraznienia bo ja mam wrazliwa skore i nei pozwalam sobie na szalenstwa i eksperymenty kosmetykowe. Wszystko apteczne,hypoalergiczne itp.. A taki krem wiem,ze dorgi ale na 3 mce starczy to nie jest az tak tragicznie.. No i mlodo bede wygladac moze

im krótszy tydzień roboczy tym lepszy a zebys wiedziala
dziś miałam trochę zalatany dzień rano biblioteki, później kawa u kumpeli (gdzie zaparkowałam na chodniku bo nie było gdzie indziej miejsca i dostałam wezwanie od straży miejskiej mam nadzieję że mi mandatu nie wlepią bo i tak mam wystarczająco wydatków w maju )
bede trzymala kciuki zeby nie wlepili jednak

Cytat:
Co do twarzy to ja już chyba wszystko przetestowałam co możliwe ,ale problem się nie traci a i nawet dermacolu nie znalazłam kurcze Lolciu,twoja buzia naprawd enie wyglada az tak zle jak tu piszeszwiem jak to jest jak kazda plamka i krostka sa tragedia jednak bo mam bardzo problemowa cere. Ale dla pocieszenia powiem, ci ze predzej czy pozniej Ci minienajwaznijesze to dobry lekarz,systematycznosc i odpowiednia pielgnacja. No i dieta tez mam spore znaczenie ponoc..
ja mam to samo dzis. zasypiam na stojaco..
Agolku-krem za tyle pieniążków,MUSI się sprawowac na medal no chociaż ja sobie kupiłam kiedyś krem nuxe za kupe kasy jak na moją kieszeń[zachęcona dobrymi opiniami kwc] i po prostu była przerażona jak zobaczyłam siebie w lusterko po kilku zastosowaniach ale na pocieszenie dodam,że szybciutko wymieniłam na wizażu
No ja mam nadzieje,ze bedzie dzialal.. Moj poprzedni krem to Nuxe wlasnie na pierwsze zmarszczki zreszta mialam pare kosmetykow Nuxe i bardzo sobie chwalilamNo ale kazdy ma inna skore i inne ta skora ma wymagania wiec to co sluzy jednemu nie bedzie dobre dla drugiego.

witajcie,

ja juz po pracy,obiedzie i zakupach. Wyobrazcie dobie ze juz dzis w pracy rozmawialismy kto mzoe w tym roku wziasc wolne w okresie Bozego Narodzenia i NY!!matko,jak ten czas leci!juz prawie pol roku minelo a dopiero byl Sylwester....Wielkanoc... szok...

w kazdym razie ja mam pierszenstwo w tym roku bo w zeszlym bylam w pracy wiec coby nie zwlekac zanim bilety beda tragicznie drogie zabukowalismy z TZtem wlasnie lot do polski na 24.12-03.01

tak wiec w tym miesiacu kupilismy juz 3 loty i zoastalo nam tyle na koncie,ze do konca miesiac na chlebie i wodzie...albo jajakch bo tu tansze 15 jaj niz bochenek chleba dziwny kraj

teraz sciagam brzydule i zasiadam do ogladania

mileog wieczorka
Stary 2009-05-05, 20:23   #4068
dontknow
Zakorzenienie

GG do dontknow

a ja właśnie mam sporo energii coś ;p dzisiaj jak się wkurzyłam to od 19 do 20 sprzątałam w domu, bo już nie mogłam patrzeć na ten syf ;p jednak jak się mieszka z samymi facetami, to trzeba mieć oczy dookoła głowy- dwa dni, a oni już potrafią zrobić armagedon
Stary 2009-05-05, 22:07   #4069
anniaa

ah a jednak jutro do szkoły nie ide - ide na pogrzeb od bliskiej kolezanki mama zmarła
przez ten szpital o wszystkim zapominam.
Ewus: troche boli ucho , dzisiaj akurat skonczył mi sie antybiotyk, wystepuje wieczorami jeszcze gorączka, kreci mi sie czasami w głowie.ale nie ma tak źle - da sie wytrzymac. w piatek ide na sciaganie szwów. u mnie to wszysto wyszło w czasie kłotni i on chyba nie był swiadomy jak powiedział : koniec , po kilku dniach jak próbował cos z tym zrobic odrazu powiedziałam ze nasz czas sie juz skonczył. tym bardziej ze kiedys juz miałam watpliwosci , przemyslałam to wszysto.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 09:13   #4070
madame_apple
Zadomowienie

Bonjour
Cytat:
gratuluję postępów w pisaniu
normalnie coś w tym jest: razem zaczęłyśmy pisać, razem jesteśmy na etapie "połowy" więc może się jeszcze okaże ze się razem będziemy bronić
oby
Cytat:
nooo to cudownie że mało pali nie trzeba się martwić ubytkiem za bardzo
ja nie wiem w sumie, ile moja lodówka pali, bo po mieście jeżdżę niewiele, jak coś to od razu na dalsze trasy, które wiadomo, troche paliwa pochłaniają
lodówka
Cytat:
wzięłam Was dziś na przetrzymanie żeby się kilka wpisów pojawiło i żebym miała na co odpowiadać U mnie dzień nudnawy. Wstałam o 8 bo mieli przyjść panowie od rutynowego sprawdzania gazu i wentylacji (przyszli o 9 ) Później się snułam, poprawiłam prace i wysłałam do promotora (ciekawe kiedy odpisze i czy w ogóle ) ... napisałam też nowe CV i list motywacyjny, bo postanowiłam jednak spróbować się ubiegać o pracę lektora, wiec wysłałam w kilka miejsc i w jeszcze kilka planuję wysłać Późnym popołudniem standardowo angielski i koniec dnia
praca lektora jest całkiem ciekawa i dość opłacalna z tego co wiem więc trzymam kciuki
Cytat:
nie wiem czy Wam mówiłam ale z Tz juz nie jestem juz nawet troche mineło od rozstania . na poczatku było trudno ale teraz juz wszystko jest ok - moze i lepiej ze tak sie stało.
Pewnie, czasem lepiej się rozstać...
Cytat:
wczoraj z TZtem bylismy na zakupach i dostalam ten krem o ktorym tak marzylam odkad poczytalam o nim na KWC. Clarins Mulit Active Prevention Plus na noc. na pierwsze zmarszczki i jako prewencja dla kolejnych.. dla kobiet w wieku 25-35. Mam nadzieje,ze bedzie mi sluzyl bo mi sie reka trzesla,ze trzeba tyle kasy na glupi krem wydac i jest to zdecydowanie najdrozszy kosmetyk jaki mialam w zyciu. Wiec oby dzialal bo jak nie to ktos za to beknie do tego gel do zmywania twarzy Clarinsa wzielam bo promocja byla.
Uuuuu na pewno taki luksusowy krem zrobi swoje, po prostu nie ma innej opcji
Cytat:
pisz na PW, śmiało śmiało
Cytat:
Mam to samo ciągle chce mi się spać i boli mnie głowa... I jak tu pisać w takich warunkach? Na szczęście od jutra ma być już ładniej więc mam nadzieję, że samopoczucie ulegnie poprawie bo trzeci dzień brzydkiej pogody z rzędu już mnie wykańcza
[quote=LoLcIa123;12162992J abłuszko jak tak czytam Twoje wywody o samochodziku ,to aż sie we mnie gotuje coby zdac prawko natychmiast!.
[/quote]
I słusznie

btw. wczoraj zaliczyłam pierwszą jazdę w deszczu, a dziś szykuje się pierwsza trasa w ulewie...
Cytat:
dziś miałam trochę zalatany dzień rano biblioteki, później kawa u kumpeli (gdzie zaparkowałam na chodniku bo nie było gdzie indziej miejsca i dostałam wezwanie od straży miejskiej mam nadzieję że mi mandatu nie wlepią bo i tak mam wystarczająco wydatków w maju )
O Ty piracie drogowy
Mam nadzieję, że mandat będzie symboliczny...
Cytat:
ja juz po pracy,obiedzie i zakupach. Wyobrazcie dobie ze juz dzis w pracy rozmawialismy kto mzoe w tym roku wziasc wolne w okresie Bozego Narodzenia i NY!!matko,jak ten czas leci!juz prawie pol roku minelo a dopiero byl Sylwester....Wielkanoc... szok...

w kazdym razie ja mam pierszenstwo w tym roku bo w zeszlym bylam w pracy wiec coby nie zwlekac zanim bilety beda tragicznie drogie zabukowalismy z TZtem wlasnie lot do polski na 24.12-03.01
No masakra jak ten czas szybko leci, czasem mnie to wręcz przeraża...
Cieszę się, że dostałaś wolne - szykują się piękne święta

Wstałam dziś później niż chciałam bo dosłownie nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Jak już pisałam, jesienna aura mnie dobija... Lecę zaraz na uczelnię, ale chyba tylko w celach"organizacyjnych" - dać prezent urodzinowy koledze i kasę na kwiaty i nekrolog (straszna sprawa, koleżanka z roku zaginęła w listopadzie w górach ze swoim chłopakiem, a parę dni temu odnaleziono jej zwłoki.... nie była moją bliską przyjaciółką, ale i tak okropnie jest słyszeć o śmierci tak młodej znajomej osoby ) Zajęcia chyba odpuszczam zwłaszcza, że na wszystkich do tej pory byłam, a trzeba wyrobić normę nieobecności :P
Później planuję pisanie zarówno pracy jak i zaliczenia z jednego przedmiotu, o 17 mam pojechać do pracy, ale umówiłam się z menadżerką że jak nic się nie będzie działo to pójdę szybciej do domu więc mam nadzieję, że długo tam nie zabawię - w taką pogodę tłumy nie przyjdą raczej
A o północy jadę po koleżankę, która wraca z Krety, na lotnisko

Miłego dnia kochane

Stary 2009-05-06, 09:46   #4071
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
bede trzymala kciuki zeby nie wlepili jednak

Cytat:

no to macie na co czekać teraz
Cytat:
tak wiec w tym miesiacu kupilismy juz 3 loty i zoastalo nam tyle na koncie,ze do konca miesiac na chlebie i wodzie...albo jajakch bo tu tansze 15 jaj niz bochenek chleba dziwny kraj
ano dziwny
Cytat:
Napisane przez dontknow Pokaż wiadomość
a ja właśnie mam sporo energii coś ;p dzisiaj jak się wkurzyłam to od 19 do 20 sprzątałam w domu, bo już nie mogłam patrzeć na ten syf ;p jednak jak się mieszka z samymi facetami, to trzeba mieć oczy dookoła głowy- dwa dni, a oni już potrafią zrobić armagedon
pożycz trochę energii ja muszę mieć słońce wokół siebie żeby mieć energię

Cytat:
ah a jednak jutro do szkoły nie ide - ide na pogrzeb od bliskiej kolezanki mama zmarła
przez ten szpital o wszystkim zapominam.
przykra sprawa...

Cytat:
Ewus: troche boli ucho , dzisiaj akurat skonczył mi sie antybiotyk, wystepuje wieczorami jeszcze gorączka, kreci mi sie czasami w głowie.ale nie ma tak źle - da sie wytrzymac. w piatek ide na sciaganie szwów.
oby Ci wszystkie dolegliwości szybko przeszyły

Cytat:
u mnie to wszysto wyszło w czasie kłotni i on chyba nie był swiadomy jak powiedział : koniec , po kilku dniach jak próbował cos z tym zrobic odrazu powiedziałam ze nasz czas sie juz skonczył. tym bardziej ze kiedys juz miałam watpliwosci , przemyslałam to wszysto.
jeśli to była gruntownie przemyślana decyzja to na pewno słuszna

Cytat:

lodówka
no co? to jest oficjalne przezwisko mojego samochodu, używane regularnie

Cytat:
praca lektora jest całkiem ciekawa i dość opłacalna z tego co wiem więc trzymam kciuki

Cytat:
btw. wczoraj zaliczyłam pierwszą jazdę w deszczu, a dziś szykuje się pierwsza trasa w ulewie...
niecierpię jeździc w deszczu, bo szyby parują
Cytat:
O Ty piracie drogowy
Mam nadzieję, że mandat będzie symboliczny...
hehe, piracie mój TŻ zawsze mówił że największym obciachem jest dostać mandat za parkowanie (bo za przekroczenie prędkości to szpan niby ) więc chyba mu się nie przyznam jak coś

Cytat:
Wstałam dziś później niż chciałam bo dosłownie nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Jak już pisałam, jesienna aura mnie dobija... Lecę zaraz na uczelnię, ale chyba tylko w celach"organizacyjnych" - dać prezent urodzinowy koledze i kasę na kwiaty i nekrolog (straszna sprawa, koleżanka z roku zaginęła w listopadzie w górach ze swoim chłopakiem, a parę dni temu odnaleziono jej zwłoki.... nie była moją bliską przyjaciółką, ale i tak okropnie jest słyszeć o śmierci tak młodej znajomej osoby ) Zajęcia chyba odpuszczam zwłaszcza, że na wszystkich do tej pory byłam, a trzeba wyrobić normę nieobecności :P
słyszałam o tej sprawie... straszna sytuacja
Cytat:
widzę ze robisz za pierwszą taksówkę w Trójmieście

Dzień dobry
u mnie jeszcze nie pada wiec postanowiłam jednak pójść dziś do tej Straży, aby mieć z głowy i już o tym nie myśleć. Zwłaszcza ze wczoraj nie miałam weny i tylko stronę napisałam więc dziś przydałoby sie mieć wolna głowę i trochę więcej stworzyć

miłego dnia Kochane

edit: no i upiekło mi się dostałam tylko pouczenie opłaca się być niewinną kobietką w takich sytuacjach, od razu panowie ze straży staja się bardzo mili

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-05-06 o 12:13
Stary 2009-05-06, 12:18   #4072
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Uuuuu na pewno taki luksusowy krem zrobi swoje, po prostu nie ma innej opcji no lepiej zebynei poznacie mnie z apare miesiecy
No masakra jak ten czas szybko leci, czasem mnie to wręcz przeraża...a my coraz mlodsze
Cieszę się, że dostałaś wolne - szykują się piękne święta nooo!! mam na co czekac teraz sie trzeba Sylwiek zajac niedlugo marzy mi sie bal... taki prawdziwy...zobaczymy, moze juz w ciazy bedeto na bialej sali pobaluje..
Wstałam dziś później niż chciałam bo dosłownie nie byłam w stanie zwlec się z łóżka. Jak już pisałam, jesienna aura mnie dobija... Lecę zaraz na uczelnię, ale chyba tylko w celach"organizacyjnych" - dać prezent urodzinowy koledze i kasę na kwiaty i nekrolog (straszna sprawa, koleżanka z roku zaginęła w listopadzie w górach ze swoim chłopakiem, a parę dni temu odnaleziono jej zwłoki.... nie była moją bliską przyjaciółką, ale i tak okropnie jest słyszeć o śmierci tak młodej znajomej osoby ) straszna tragedia... slyszalam o tym...takie rzeczy zawsze nas poruszaja nawet jak nie dotycza bezposrednio kogos bliskiego..Zajęcia chyba odpuszczam zwłaszcza, że na wszystkich do tej pory byłam, a trzeba wyrobić normę nieobecności :P
Później planuję pisanie zarówno pracy jak i zaliczenia z jednego przedmiotu, o 17 mam pojechać do pracy, ale umówiłam się z menadżerką że jak nic się nie będzie działo to pójdę szybciej do domu więc mam nadzieję, że długo tam nie zabawię - w taką pogodę tłumy nie przyjdą raczej

Miłego dnia kochane
Cytat:

edit: no i upiekło mi się dostałam tylko pouczenie opłaca się być niewinną kobietką w takich sytuacjach, od razu panowie ze straży staja się bardzo mili
ciesze sie razem z toba!

witacjcie,

jeszcze nie na lunchu jestem wiec tak na chwilke wpadlam

nie chce zeby mnei zauwazli w pracy wiec potem napiszeu mnei wieje i leje...bleee.

milego popoludnia.
Stary 2009-05-06, 15:03   #4073
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
hehe, piracie mój TŻ zawsze mówił że największym obciachem jest dostać mandat za parkowanie (bo za przekroczenie prędkości to szpan niby ) więc chyba mu się nie przyznam jak coś
hehe, jak coś to mów, że grzałaś stówą po osiedlowych dróżkach
Cytat:
widzę ze robisz za pierwszą taksówkę w Trójmieście
coś w tym jest ale na własne życzenie
choć dziś i tak taksówkowanie jednak odwołane bo znalazło się korzystniejsze rozwiązanie.
Cytat:
Dzień dobry
u mnie jeszcze nie pada wiec postanowiłam jednak pójść dziś do tej Straży, aby mieć z głowy i już o tym nie myśleć. Zwłaszcza ze wczoraj nie miałam weny i tylko stronę napisałam więc dziś przydałoby sie mieć wolna głowę i trochę więcej stworzyć
i jak twórczość?
Ja póki co stworzyłam z 2strony może, wena średnia na jeża bo mi zimno w domuuu...
Już nie grzeją w środku, na zewnątrz też pizga więc grrr...
Cytat:
"no paaaanie właaadzo, to było takie urocze miejsce, skąd miałam wiedzieć, że tam jest zakaz parkowania?<słodkie oczy>"
Cytat:
a my coraz mlodsze
hihi^^
Cytat:
nooo!! mam na co czekac teraz sie trzeba Sylwiek zajac niedlugo marzy mi sie bal... taki prawdziwy...zobaczymy, moze juz w ciazy bede to na bialej sali pobaluje..
to też jakiś pomysł
Widzę, że plan "ciąża" jest już naprawdę realny i poważny super
Cytat:
u mnei wieje i leje...bleee.
to tak jak u mnie... na zmianę słońce z deszczem, z przewagą tego drugiego, a wszystko okraszone potężnymi podmuchami...
Na szczęście już od jutra ma być lepiej. Oby

Jazda w deszczu przebiegła bez zakłóceń, z czego niezmiernie się cieszę
Popisałam, pojadłam, a teraz zbieram się zaraz do pracy. Błagam, trzymajcie kciuki żebym mogła szybko stamtąd czmychnąć bo strasznie mi się nie chce tym bardziej, że w taką pogodę niewiele osób do nas przyjdzie. Już wczoraj była wynudziłam się na śmierć...

Miłego popołudnia ziomki

Stary 2009-05-06, 23:44   #4074
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze sie razem z toba!

Cytat:
nie chce zeby mnei zauwazli w pracy wiec potem napiszeu mnei wieje i leje...bleee.
wyjątkowo zupełnie tak jak u nas

Cytat:
hehe, jak coś to mów, że grzałaś stówą po osiedlowych dróżkach
wtedy by pomyślał ze mam schizofrenię

Cytat:

i jak twórczość?
Ja póki co stworzyłam z 2strony może, wena średnia na jeża bo mi zimno w domuuu...
Już nie grzeją w środku, na zewnątrz też pizga więc grrr...
u mnie z weną może być, gorzej z mobilizacją jak już przysiadłam to machnęłam raz 1,5 strony, drugi raz 1,5 strony ale bardzo długo się za każdym razem zbierałam
Cytat:
"no paaaanie właaadzo, to było takie urocze miejsce, skąd miałam wiedzieć, że tam jest zakaz parkowania?<słodkie oczy>"
no prawie jakbyś tam była
Cytat:
Widzę, że plan "ciąża" jest już naprawdę realny i poważny super
też tak sądzę będziemy ciociami
Cytat:
to tak jak u mnie... na zmianę słońce z deszczem, z przewagą tego drugiego, a wszystko okraszone potężnymi podmuchami...
Na szczęście już od jutra ma być lepiej. Oby
też na to liczę, chociaż u mnie było całkiem nieźle w stosunku do tego co czytam o Pomorzu
Cytat:
Jazda w deszczu przebiegła bez zakłóceń, z czego niezmiernie się cieszę
Popisałam, pojadłam, a teraz zbieram się zaraz do pracy. Błagam, trzymajcie kciuki żebym mogła szybko stamtąd czmychnąć bo strasznie mi się nie chce tym bardziej, że w taką pogodę niewiele osób do nas przyjdzie. Już wczoraj była wynudziłam się na śmierć...
i jak? wyszłaś wcześniej z pracy?

W drugiej połowie dnia nic ciekawego u mnie. Dom - angielski - dom, pisanie - obijanie się - pisanie.
Dobrze ze za tydzień zaczynają się Igry (Juwenalia polibudy) a później Juwenalia śląskie bo bym padła z nudów nad tą pracą tylko w kółko

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-07, 08:14   #4075
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry laleczki,

u mnie brzydkiej pogody ciag dalszy..

lece do pracy juz wiec zycze wam milego i slonecznego dnia
Stary 2009-05-07, 09:57   #4076
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie brzydkiej pogody ciag dalszy..

lece do pracy juz wiec zycze wam milego i slonecznego dnia
oj, nie rozpieszcza Was ta pogoda u nas już koniec załamania pogody, dziś z powrotem słonecznie

Zjadłam śniadanie, powizażowałam i biorę się za

miłęgo dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-07, 23:29   #4077
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

aaaaa, cały dzień ani jednego wpisu

No to sobie pogadam sama ze sobą
chociaż właściwie nie mam co opowiadać bo cały dzień spędziłam przy kompie jedynie wieczorem poszłam na fitness na 3 godzinki () co by nie przyrosnąć na stałe do krzesła

Idę spać bo jutro na 8

dobranoc nicniemówiące Plotkary

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-05-08, 08:03   #4078
madame_apple
Zadomowienie

O matko jaka tu cisza

U mnie wczoraj aktywny dzień,rano szkoła, później praca, w międzyczasie pisanko, a wieczorem impreza, z której wróciłam o 3.30... Teraz jestem w miarę wyspana, ale obawiam się, że koło południa przyjdzie spadek energetyczny...
Zaraz mknę do pracy... Obym dała radę.
Odezwę się jak wrócę o ile od razu nie pójdę spać :P

Miłego dnia kochane

Stary 2009-05-08, 13:29   #4079
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

O matko jaka tu cisza
ano cisza przed burza
U mnie wczoraj aktywny dzień,rano szkoła, później praca, w międzyczasie pisanko, a wieczorem impreza, z której wróciłam o 3.30... Teraz jestem w miarę wyspana, ale obawiam się, że koło południa przyjdzie spadek energetyczny...
Zaraz mknę do pracy... Obym dała radę.obys

Miłego dnia kochane
tobie rowniez Jabluszko

witajcie,

u mnie dzis kolejny dziec masakry pogodowej.. autostrady w korkach, wypadki, metro nie dziala,mosty pozamykane, jechalam godzine do pracy, Taki wiatr i deszcz ze autem rzucalo jakby z plastiku bylo.. i teraz to samo.. leje,wieje.. dupa nie wiosna

a na dodatek mam zly dzien w pracy... a dzis firmowe wyjscie a ja najchetniej bym poszla spac pod koscyk a nie szla sie bawic.. nie mam sily ani energii..

jakie macie plany na weeknd?
buziaki
Stary 2009-05-08, 16:13   #4080
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz mknę do pracy... Obym dała radę.
ładnie się imprezuje w środku tygodnia
mam nadzieję ze nie zasnęłaś w pracy

Cytat:

u mnie dzis kolejny dziec masakry pogodowej.. autostrady w korkach, wypadki, metro nie dziala,mosty pozamykane, jechalam godzine do pracy, Taki wiatr i deszcz ze autem rzucalo jakby z plastiku bylo.. i teraz to samo.. leje,wieje.. dupa nie wiosna

a na dodatek mam zly dzien w pracy... a dzis firmowe wyjscie a ja najchetniej bym poszla spac pod koscyk a nie szla sie bawic.. nie mam sily ani energii..

straszne ze macie taką pogodę co za okropny kraj u nas już wiosna od dawna i nie odpuszcza... szkoda ze nie możesz być w Polsce i sie wygrzewać
Cytat:
jakie macie plany na weeknd?
buziaki
ja jadę zaraz do rodzinki i zostaję do niedzieli, bo mama pracuje cały weekend wiec się muszę zająć domem jutro mam nadzieję sie z TŻ-em spotkam

u mnie nadal nic ciekawego planujemy z kumpelą (wtedy kiedy nie gadamy o pisaniu pracy ofc ) jak się przebierzemy na paradę na Juwenalia ale to dopiero za tydzień (albo i już za tydzień )

udanego, piątkowego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości