|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() chyba sobie taką sprawie ![]() ![]() ( prosze wybaczyc brak polskich liter ale na wpół lze i nie wszystkie zrobie jedna reka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie sie juz musze zabrac do roboty
![]() ![]() Dobranoc , niech Ci sie Koduś cyber seks przysni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a ja jeszcze bede...bo mi wina zostało ![]() miłej pracy ![]() dobranoc kozice ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-28 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrzucam moje szwedy zdjecia mocno srednie(mocno rozjasniane) ale nieprzytomna jestem a lepszy aparat sie wyladowal (pozatym zlej baletnicy przszkadza nawet rabek u spodnicy) to zdjecie bez spodni to wrzucam zebyscie mi poradzily co mam zrobic z wlosami bo jak jest wilgotno to takie "cos" sie z nich robi a prostownicy nie chce uzywac ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() napisz nam coś o sobie ![]() Cytat:
![]() Ja?? ![]() próbowaiśmy z TŻ pójść do kina ![]() ![]() ![]() A potem oglądaliśmy "Sierociniec"... a teraz niedługo jedziemy na zakupy do pasażu grunwaldzkiego skończyć kompletować prezenty ![]() ![]() A co tu tak [pusto?? ![]() Koniec spania Koziołki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Widzę, że tu ciekawie wieczorem było ![]() Ja dziś w sumie nie wiem za co się zabrać, bo mam parę rzeczy do zrobienia i kilka wersji planów na dziś i nie wiem co wybrać ![]() Chciałam zaprosić przyjaciółkę z mężem i synkiem na popołudnie, chociaż w planach też nam się przewija kino i basen ![]() No i jeszcze muszę koniecznie iść do fryzjera, bo w poniedziałek albo wtorek nasza grupa ma się zgłosić do fotografa, będą nam robić zdjęcia do dyplomu i do tableau ![]() ![]() No i oczywiście czeka mnie standardowe sobotnie sprzątanie i zakupy ![]() Życzę Wam udanego dnia! ![]()
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
Wstałam
![]() Prószy u mnie śnieżek ![]() Cytat:
![]() A doszłam do wniosku, że musze mieć coś zawsze pod reką w czym mogłabym sprawdzać rozkłady autobusów jak jestem na mieście (bo wtedy nie mam dostępu do neta ![]() kode, widzę, że tu bardzo winny wieczór był ![]() I ciekawe o której teraz się pojawisz ![]() archi, sympatyczna choineczka ![]() ![]() kode, a Wy czemu choinki nie planujecie ![]() Cytat:
![]() Co do włosów to za bardzo się nie wypowiem, bo się nie znam na różnych trikach. Powiem Ci tylko, że mi się podobają takie jakie są, ze swoim naturalnym ułożeniem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Puszku
![]() A takie choinki mam 3 ![]() Sasik gdzie mozna zobaczyc Twoje zdjecia z imprezy ? Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Wtajemniczenie
|
witam was
![]() Archi faktycznie fajna choinka,takie 3 to prawdziwy zagajnik ![]() w zeszłym roku moja teściówka mnie zaskoczyła zażyczyła sobie sosny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sas odezwij sie ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
U nas w tym roku będzie ogromna choinka, bo w końcu mamy duuuużo miejsca
![]() I dużo ozdób zakupiliśmy, więc gdzieś trzeba je powiesić ![]() Nie mogę się dodzwonić do tego UPS wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oooo ja chce Twoje biurko! z takim wyposażeniem! :P :P ![]() Cytat:
Bo ona ma takie fajne wykorzystanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na naszej-klasie są 2 ![]() ![]() ![]() Archi i w ogóle czy ja Ci mówiłam, że jesteś piękna? :O normlanie gdybym była facetem... to nie z winem ale z bukietem róż bym przyjechała i z pianką smakową do ciała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-29 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Jejku dzieki Sas
![]() Z NK jest taki problem ze mi ta strona nie chodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Potem oni się zawineli bo musieli iść. I później już tylko komplikacje. Ja poszłam posiedzieć troche z innymi znajomymi przy barze i z była szefową bo dzięki niej tam w ogóle siedzieliśmy ![]() ![]() ![]() A no i specjalnie dla Ciebie wrzucam 2 fotki ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-29 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Oj Sasik cos niezbyt optymistycznie sie koncza Twoje imprezy. A kuzynka widzac ze jestes pod wplywem nie powinna Cie zostawiac samej
![]() Dzieki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Dodzwoniłam się w końcu, ale oni tam przecież nic nie wiedzą - normalnie ręce opadają
![]() ![]() sas, mam nadzieje, że z kuzynką się ułoży ![]() Zmawiała któraś z Was kiedyś książki w empik.com tak żeby odebrać w salonie na mieście? Ja właśnie zamówiłam, bo chciałam żeby były na imieniny na Barbórkę, a tu mi napisali, że przewidywany czas realizacji 5.12 czyli dzień po... Jestem ciekawa, czy może zdarza im się wywiązać przed czasem z tego? ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-29 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |||||||
AGA :)
|
Jestem!
![]() Kurcze, zacytowałam od początku, całe 4 strony, ale nie wszystko się pojawiło? Czy jest jakieś ograniczenie w cytowaniu? i przepraszam za emotki:/ Cytat:
Ja mam z glamour, całekiem fajny jest. Taki małhy, poręczny. Co roku mam jakiś kalendarz bo ciągle zapominam co kiedy i gdzie. W watku dot. dodatkow do gazet dziewczyny wklejaly zdjecia kalendarzykow i pisaly ze ten ze zwierciadła nie jest zbyt wygodny w uzyciu. Cytat:
a torebka! cudnaaa! ![]() ![]() zamarzyła się i mnie taka ![]() Zazdroszcze Cubusa, oni tam mają świetne przeczny! i ciuchy moim zdaniem tez fajne, idzie wybrac, zawsze jak jestem w Szczecinie to coś kupię, bo niestety u mnie nie ma :/ Cytat:
Ale miejmy nadzieję, że jednak będzie net i będziesz i Ty i zdjęcia ![]() Cytat:
A włosy ? ![]() Może nakręcaj je jakoś i rób loki/fale? cytowałam wcześniejszą akcję z kolegę, ale właśnie się nie dodało ![]() W ogole co za typek? ![]() Sliczne są te karteczki Madziś ![]() zdolniacha z ciebie pierwsza klasa !! ![]() Cytat:
![]() Na zdjęciu napewno wyjdziesz super, nie masz się co denerwować ! ![]() Cytat:
wyglądałaś ślicznie! wysoka jesteś, ile masz wzrostu? w ogole cud, miod, ich i ach ![]() Cytat:
a co z szafką? przywieźli w końcu? Cholera jasna, nie wiem dlaczego zacytowało mi tylko kilka postów. Bez sensu. No ale nadrobiłam, więc wiem co się dzieje ![]() puszku mierzyłam wczoraj w CA Twój kaszkiet, super jest! tylko że za duży był na mnie i spadał mi z głowy, ja mam bardzo małą głowę (ale po***mną na szczęscie ![]() W ogole prawie wszystkie mi z głowy spadały albo wyglądały jak budyń, o beretach to nawet nie wspomnę. Kupiłam więc normalną, czapę, ale ładna ![]() ![]() Dziś też nie andrzejkuję raczej. Umówiłam się wstępnie ze znajomymi, ale nie bardzo chce mi się iść do śmierdzącego papierosami pubu:/ w dodatku będzie pełno ludzi. Chyba pojedziemy z tżtem do kina ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-29 o 11:48 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Możliwe, że też wezmę z Glamura, tylko ten róż... Był jeszcze fajny w Claudii ale nikt nie zamieścił jak dotąd jego zdjęć, więc nie wiem jak wygląda w środku ![]() Cytat:
![]() Co do Cubusa to jest to dość specyficzny sklep ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to mi troszkę ten kaszkiet zjeżdża na oczy, zwłaszcza jak jeszcze założę kaptur, ale cóż ![]() Koniecznie pokasz zdjęcia czapki ![]() Ja widziałam dość fajną w H&M, ale nie miałam czasu mierzyć. Z tym, że taka wydłużona była (jeśli wiecie co mam na myśli), więc nie wiem jakbym wyglądała w tym modelu ![]() Cytat:
![]() Na co do kina Aguś ![]() kodeeeeee spiochuuuuuuuuuu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() puchatko..ja już zakupy zaliczyłam ![]() Archi superowe spodnie!!!! i bardzo podoba mi się Twoja bluzeczka ![]() Ekstra masz włosy ![]() Podoba mi sie to co wilgoć z nimi robi ![]() Apsolutnie nie prostuj ![]() Ja bym proponowała tak: zwilż je wodą i pougniatam dłońmi - powinny wyjść super ![]() ps. fajne macie łożko ..takie niskie ![]() Co do urody to ja stoję w kolejce za Sas ( jak tylko płec zmienimy ![]() Sas widziałam fotki - świetnie wyglądałaś ( jak zawsze zresztą ![]() czy mi sie zdaje czy Ag dalej nie ma? zaczynam się maartwić, nnic nie pisała że jej nie będzie. madziu mnie też cieszą i wyciszają takie robótki ręczne ![]() ![]() ![]() edit : jest i Ag ![]() ![]() ![]() puchatko ![]() ![]() Ale byłam już na zakupach i kupiłam ..całkiem przypadkiem bo nie miałam czasu na łazenie po ciuchach, spódniczkę trochę ołówkową ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-29 o 11:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż co napisał, hmmm nic bo akurat wtedy spał ![]() ![]() ![]() Cytat:
No ja właśnie nie wiem.... mam dwie opcje. Albo przestać chodzić na imprezy albo przestać na nich pić... Ja mam 169 cm ![]() ![]() ![]() Jadę chyba dziś do Wawki do Tzta ![]() ![]()
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
No proszę, byłaś w stanie rano udac się na zakupy kode
![]() I co zakupiłaś ![]() sas, ja chcę z Tobą do Arkadii ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-29 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
wow 10cm
![]() ![]() ![]() TŻ nie chcial mnie puścić twierdząc ze ja nadal wstawiona jestem ![]() I co zakupiłaś ![]() ![]() ale głownie byłam po mięso, pokarm dla szyszek i marchewkę na zupę ![]() ja też ![]() gdziekolwiek to jest ![]() dziewczyny ja zmykam ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-29 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
kode, foto jest obowiązkowe! Co za niesprawiedliwość! U mnie nie ma takiego sklepu
![]() Ja się teraz pastwię nad wykresem - mam po angielsku a muszę go zrobić po polsku. A że nienawidzę autokształtów w wordzie to zeskanowałam i przerabiam w paintcie. Na co też nie mam zbytnio cierpliwości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() puchatko kalendarz z Glamour jest też czrno- biały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
madziu, a fajny w środku ma układ
![]() Tzn. czy znajdę kilka czystych kartek żeby sobie rozkłady jazdy pozapisywać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |||||
|
Ja mam biały z glamour
![]() Cytat:
![]() kupiłam sobie w zeszłym roku jak jechaliśmy na sylwestra świetną zieloną sukienkę za 30zł! taka przecena i fajną bluzkę taką połysukąca na imprezę na 20zł ![]() a ostatnio kardigan za 30zł, naprawde przeceny mają świetne. zazdroszcze Ci tego cubusa ![]() Cytat:
![]() wariatka ![]() fajne są te czapki dłuższe, takie kondomki :P ale ja własnie w takich wyglądałm jak niewydarzony smerf :/ heh wczoraj stwierdziłam że musze mieć klasczyną czapkę taką w kszatłcie litetu U. tylko że na dół :P albo kapelusz, bo też mi pasują, no ale zostałam przy normalnej czapce. zaraz zrobie zdjęcie Chcielismy na Pioruna, ale u nas nie ma w 3D wiec moze pojdziemy na to nie tak kotku, albo dziewczyna mojego kumpla (czy jakos tak) podobno dobre, ale zaraz jeszcze zobacze recenzje. Cytat:
Kodlinko ![]() Wczoraj miałam zalatany dzień, rano uczelnia (o święto ![]() Ja właśnie widziałam że co ileś postów wklejałaś zdjęcia butelki wina ![]() ![]() ale sama? ![]() to już pierwszy stopień.. ![]() ![]() Cytat:
![]() zapoluję na taką i u mnie! lubię pepco, można tam upolowac czasami coś bardzo fajnego ![]() Cytat:
O tak, pamętam tą akcję z rozładowanym telefonem ![]() jesteś więc jakieś 1,5 cm wyższa odemnie ![]() Kupi mi coś w arkadii ![]() W ogole dziewczyny kupiłam wczoraj w Auchan figurkę reniferka, taka słodka że aż się roczuliłam nad nią. Kosztowała 1,33 czy jakoś tak ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | ||
|
Cytat:
e tam, nie słuchaj go tylko wpakuj w auto i niech jedzie ! ![]() Taki sam mamy ![]() Cytat:
Tak, sa miejsca na notatki zdaje się ![]() ![]() EDIT: puchatko jest miejsce na notatki ![]() są też karki gdzie mozna wpisac plany na przyszłośc ![]() Ale apropo tego rozkładu to nie dają u was? bo u mnie można na pks wziac sobie rozklad jazdy.
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-29 o 12:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Hihihihi
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hmmm ostatnio cały czas zakładam te kozaczki na imprezy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to 2 cm, bo mam 169, 5 cm ale nie chciałam się już tak wywyższać ![]() Jak pojade to może ![]() ![]() Oooo pokaż fotkę ! Śibciuteńko ![]() A ja lece się spakować ![]()
![]() |
#4080 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może we wtorek zadję do H&M ![]() Cytat:
Może u mnie byłby w 3D, ale nie wiem czy TŻ da się wyciągnąć ![]() Cytat:
![]() I to koło uczelni TŻta ![]() Więc dawać mi tu zdjęcia ![]() Tylko czy to na pewno o ten sklep chodzi ![]() Cytat:
![]() U mnie zawsze mieszkanie jest fajnie udekorowane od 1 niedzieli adwentu, czyli pewnie jutro mama się za to weźmie i zrobi się tak ciepło, przytulnie, świątecznie... ![]() To czekam ![]() edit: Dzięki za info ![]() ![]() ![]() Co do rozkładów to nie mam pojęcia czy by dali u mnie coś takiego? Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-29 o 12:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.