|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
OmG: ja też tylko żarówki, a z ta wodą z mycia włosów to szok..normalnie jak "dzień świra"...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4053 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sory, ze wtrace ale ja tylko przelotem...
dziewczyny ale jestem szczesliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bylismy z TZ na wizycie nasza dzidzia ma juz 7cm jest piekna ![]() tak fikala na usg, ze wymieklam, TZ tez. widzielismy oczka i buzke i nawet jest na zdjeciu buzka ![]() dzidzia jest spora usg policzylo na 13 tydz i 2dni a to 12tydzien i 2 dni wg miesiaczki ale sluchajcie co jest najlepsze - mielismy farta i ktos sie wypisal z badan prenatalnych dzis i idziemy dzis na 19.30 i to do swietnego lekarza ![]() juz nie moge sie doczekac - bedzie usg 4d i gin powiedziala, ze napewno lekarz zobaczy plec - szok
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mycia naczyć w misce nei uznaje - brzydzę się. Po umyciu jednego taerza woda jest już brudna, tłusta i pływają tam kawałki jedzenia - blaaaaah łądowarki i "stend-baje" zawsze wyłączam, taki nawyk. |
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łe. Svinecka: ale takie usg 3d to musi być super sprawa! Pytanie z dziedziny ginekologii: jak to jest z tymi dniami tuż po miesiączce? 3 dni to tzw niepłodnośc względna i wtedy (chyba, że kobieta ma króciutkie cykle i komórka zdąży dojrzeć - dlatego dni "względne") jest się całkowicie niepłodnym wyłączając ten przypadek w nawiasie..Tak mnie to nurtuje bo byłam przekonana, że tak, a tu się okazało, że koleżanka tak została poczęta. No i mam powód by się troszkę zastanawiać nad tym ![]() Nie panikuję ani nic, chciałam sobie uzupełnić lukę w wiedzy bo teraz już nie wiem. Jak to jest?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tragedia, bo mija miesiąc i odrosty na pół głowy ![]() Cytat:
w ogóle nie mam pojęcia o oszczędzaniu.Trochę jestem w szoku czytając niektóre posty. |
||
|
|
|
#4058 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Madlen to usg 4d
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Sory, jeszcze lepiej!
To cudowne wrażenie musi być, dopiero dociera w pełni, ze to na prawdę mały człowieczek jest..kiedy jest pełnowymiarowy.. Chcecie znać płeć?
|
|
|
#4060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
..znaczy ze jestem normalna. Bo już myslałm ze wszyscy tak oszczędzają a ja rujnuję srodowisku i własny portfel.No mycie garow w miscie do mnie nie przemawia zupelnie. Nie wierzę ze gary po takim myciu moga byc czyste. Ja musze się nauczyc wyłaczania sprzętów. Kurcze u nas non stop wlączona mikrofala, komp, drukarka itp...a o tych ladowarkach telefonicznych nie miałam pojęcia .Notorycznie nie gasze switła w lazience...a wieczorem wszędzie sa powłączane lampki..momo ze siedzimy tylko w sypialni np. W kuchni halogeniki pod szafkami, w salunie lapmka i w sypialni lampka...zawsze. Cytat:
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to 3D ale...
http://www.usg4d.pl/index_files/Page337.htm czad!
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero Takie ma terminy ? Ja muszę coś znaleźć sensownego do lutego ![]() Cytat:
![]() Mycie garów we wspólnej misce obrzydliwość, mycie podłogi po płukaniu głowy jakoś tego nie widzę Jedyne co sensowne w tej sytuacji to zmywarka po prostu ![]() Pozostaje mi dbać o wyłączanie światła, wszelkich ładowarek itp, ja nawet energooszczędnych żarówek nie używam, gdyż w naszym przypadku to się nie kalkuluje, bo świecimy mało światła, raczej świeczki i lampka, w kuchni w tygodniu to może 2 godziny dziennie więc nie ma sensu No i konto oszczędnościowe najlepiej się sprawdza, i nie włażenie na allegro, to dla mnie oszczędność Svinecko to wspaniale
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-05 o 13:45 |
||
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
Svinecko ciesze sie ze jestes szczesliwa
![]() I ze wszystko sie pomalutku uklada Jak widac kruszynka sobie rosnie i ma sie dobrze, a to najwazniejsze Edit: Nie czytalam tego watku o oszczedzaniu ale powiem jedno nie dajmy sie zwariowac. Wiadomo gaszenie swiatla jak mnie gdzies nie ma i nie lanie wody bez sensu jak z niej w danej chwili nie korzystam.. Ale wszystko z umiarem...
|
|
|
|
#4064 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze wszystko jest okceny sa strasznie rozne.....w jednym szpitalu u nas kosztuja 600zl a tam gdzie idziemy maja najlepsze usg w szczecinie i chca 300zl ![]() koszt obejmuje usg czyli przeziernosc karkowa itp..oraz testy biochemiczne to oczywiscie badania nieinwazyjne dlatego chce je zrobic te inwazyjne robi sie gdy jest cos nie tak EDIT: aha i dostalismy sie do swietnego lekarza do ktorego sa bardzo odlegle terminy, ale fart ze akurat sie ktos wypisal
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz takie coś widzę (ale ja jeszcze dzieci nie mam )super Cytat:
|
||
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To cudownie ![]() Apropo dzidzi,zaraz wpadnie do mnie na kawe kumpela która ma 4 miesieczną dzidzie.
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrowia. Coś w tym jest, bo już czuję się lepiej Dziś wyszłam pierwszy raz od tygodnia na dwór i... taki mróz, tak wszystko zasypane, że Wysłałam Ci zaproszenie ![]() Nie znam się na cenach tych badań, ale ta technika 3d czy tam 4d niesamowita! Właściwie przed urodzeniem można zobaczyć malństwo
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Svinecko, super. Daj potem koniecznie znać co i jak Trzymam kciuki
|
||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
No, to teraz mam was wszystkie na n-k i będę się na zdjęcia gapićć
|
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja stwierdziłam, że skoro studiuję dziennie to całą kasę którą zarabiam przepuszczę na dopieszcznie i egoistyczne przyjemności. A co się będę! Cytat:
Burżuj! Pączek 3 zł! W spożywczaku są po 1 zł! A wczorajsze po 80 gr! ![]() Ja tu tylko przelotem bo wpadłam zabrać swoje rzeczy, wczoraj pakowałam się w biegu i nawet książek nie wzięłam, a co dopiero ciuchów (albo na odwrót). Na razie też nie będę mieć chyba dostępu do internetu, no, chyba, że wrócę do domu. A, jeszcze Wam coś zabawnego napiszę . TŻ-a ostatnio bardzo chwalą wszyscy, nawet słyszłam od koleżanki (troszkę się rozgadała po alkoholu), że przystojny jest (ta koleżanka jest od niego starsza troszeczkę, a kiedyś mi mówił, że mu przyjemnie gdy go jakieś licealistki podrywają bo miło się podobać młodszym...). Przyszedł po mnie do pracy i gadamy z koleżanką...ja: ej, przystojny buzi chcę TŻ: [czerwieni się i daje buzi] ja: widzisz, ona jest o rok starsza, starszym też się podobasz! koleżanka1: ale się zawstydził! koleżanka2 która nam poleciła salę na sylwestra: [biegnie cała happy w naszym kierunku] ej, moja mama powiedziała, że jesteś bardzo fajny i w ogóle! za***isty jesteś! koleżanka1: nawet tym bardziej starszym! ![]() TŻ: [spalił się ze wstydu] A my od tamtej pory się z niego nabijamy... Ale tylko troszkę. Szczerze mówiąc wkurzające jest to, że tylko zjawi się w pizzerii, a już wszyscy się zlatują żeby z nim pogadać bo niby taki fajny jest . Ja tego nie widzę.Dobra, lecę się pakować dalej, do usłyszenia kiedyś tam
|
||
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba trzeba, to zamieścić w wątku o oszczędzaniu
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, chyba jednak jutro zostaniemy tam, bo dziś jeszcze trochę rzeczy mam do spakowania
a jeśli chodzi o pralkę - to wchodzi w grę tylko ładowana od góry, bo to małe mieszkanko, więc tylko 40cm się zmieści. w media markt i elctro world polecali nam electroluxy..więc pewnie jakiś electrolux ![]() Dziewczyny, dzięki za zaproszenia na n-k! ![]() a wątek o oszczędzaniu też widziałam i smiałam się, że musimy wprowadzić te zasady, bo po zapłacie za wynajem to uuuuh
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pozatym mam traumę bo kiedyś zaplesniaal mi w takiej niewyjęta skarpetka ![]() Czyli dziś wina i mizianka jeszcze nie bedzie ![]() A co do oszczędzania...teraz mi sie przypomnialo ze dawno, dawno jak bylam mala u moich sąsiadów cała rodzina kompala się w jednej wodzie...od najmlodszego do najstarszego..a pięcioro ich było .Swoją droga ciekawe czy dalej maja takie praktyki...i dziwic się ze poźniej w autobusie, na poczcie czy w kolejce w spozywczaku nos wykręca od smrodu. ---------------------- Kupilam nam kominiarki i bardzo, bardzo sie cieszę teraz poszukuję bielizny termoaktywnej
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, chyba nie, ja myślę że to oni są wypaczeni
nie my ![]() Cytat:
, najgorzej miało najstarsze dziecko albo rodzic bo lądował w kąpieli ostatni fuj, obrzydliwe to jest , już wolałabym się nie kąpać wcale tylko umyć w misce ![]() Podobnie słyszałam, o zbieraniu wody zużytejdo wiaderka np. na płukanie garów czy inne historie, i spuszczanie nią w kibelku ![]() Zmieńmy temat lepiej
|
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam trochę ten wątek o oszczędzaniu. Czasami taka paranoja, że szok. Jak można zlewać wodę do mycia włosów, a potem tym myć podłogę, ścierać kurze itp? Można potem jeszcze psa wykąpać, zasłonki wyprać, okna umyć a na konieć wyprać dywan
Kurcze, no ja nie mówię, żeby być rozrzutnym...ale bez przesady.Ja np. zakręcam wodę, jak myję zęby..to chyba jedyny przejaw mojej oszczędności. Ale chyba się zastanowię nad jakimiś innymi - tylko muszą być racjonalne!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4078 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny zdam relacje jak wroce wieczorem - troche sie stresuje tymi badaniami i TZ tez
|
|
#4079 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Uwaga, strzelam mega posta. Przepraszam ale się rozpisałyście
![]() Sviniecko Ale super wieści! Koniecznie daj znać po ![]() Diano, Etko- nie mam Was na nkl, jak to zmienić? Dianę może ściągnę od Madlen, jeśli jest ostanią dodaną osobą ![]() Cześc Poemi Bądz dobra dla TŻ bo widzisz jakie wzbudza zainteresowanie ![]() Cytat:
Ja bym z kolei chciała być blondynką z prostymi włosami, ale eksperymenty z jaśniejszym kolorem (jak sobie przypomne i zeskanuje w domu zdjecie to wam pokażę ku przestrodze ) i prostowanie włosów sprawiło że wyglądały jak kupa siana Co mnie nauczyło, że lepiej podkreślać to co sie ma niż probować czegoś calkiem odmiennego. Przynajmniej w moim przypadku ![]() Z tą krótką grzywką to myślałam że się załamię, bo to zaufany fryzjer mnie tak urządził i to przed obroną No ale przeżyłam, a ona odrosła ![]() Kurde, prawda? Mam takie samo wrażenie- jakie Wy fajne jesteście Cytat:
![]() Zaciekawiło mnie.. Zwłaszcza komentarze o myciu naczyń w misce. Pycha. Zaraz tez poczytam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek nie byliśmy tam w poniedziałek ![]() Cytat:
Tyle że jak gdziekolwiek wychodze to maluję rzęsy i troche pudru coby się nie świecić. Odkryłamostatnio fajny eyeliner w kremie ktorym wreszcie umiem zrobic cieniutką kreskę, taka nie nachalną tylko podkreślającą i chyba ją włączę do wyjściowego looka Cytat:
Nie ma jak spontaniczny "poryw" ukochanego A nie wykupili mi, dorwałam dwa ostatnie opakowania ![]() Hani chyba nie trzeba przekonywać do leczenia się czymś mocniejszym
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

...albo zbierac wodę z mycia glowy do mycia podlogi.
.

, więc najpóźniej pewnie w lutym wyląduję u kolejnego fryzjera 
tragedia, bo mija miesiąc i odrosty na pół głowy 

To cudownie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Chyba trzeba, to zamieścić w wątku o oszczędzaniu 
Co mnie nauczyło, że lepiej podkreślać to co sie ma niż probować czegoś calkiem odmiennego. Przynajmniej w moim przypadku
No ale przeżyłam, a ona odrosła