|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() Bombkę karczocha masz w załączniku, to jest kula styropianowa (na allegro są takie po 2,50 za szt.) i tasiemki ![]() Często przeglądam takie blogi i wtedy mam kompleksy, że nic nie potrafię i że ta moja "twórczość" to kompletna amatorka. No ale w dużej mierze dzięki Tobie (bardzo mnie podbudowałaś pochlebnymi opiniami) próbuję swoich sił, zbieram powoli akcesoria do kartek, jakieś stempelki, dziurkacze itp. ![]() Dobrze, że pokazałaś mi tego bloga, bo przypomniało mi się, że muszę jeszcze zrobić koszyk z wikliny papierowej na moje hafciarskie duperele, które są w trakcie tworzenia ![]() A oprócz tych problemów z zajściem w ciążę, ma to jeszcze na coś wpływ? Straszna ignorantka ze mnie wychodzi, ale na prawdę się nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Wtajemniczenie
|
Gosia, trzymam kciuki za Twoje zdrowko
![]() Marysia, sluchaj, wychodzisz na swoje, to jest juz prawdziwe wejscie w dorosle zycie, nie pogadasz. ![]() ![]() Kasia, Ty sie wybierasz do Warszawy?;> Jakis meeting moze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Kinia wybieram sie jak juz bede w Lbn i ogarne troche powrot do szarej rzeczywistości ale na jeden dzien tylko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
![]() przeprsaszam jakoś nie mam ostatnio siły na komputer, żeby zajrzeć postaram się jednak już wrócić na stałe ![]() Kachna witaj troche późno, ale się witam ![]() Marys trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się tam poukładało, żebyście się szybko zadomowili w nowym miejscu, dali rade razem tego chcieliście ![]() Gosia śliczny płaszcz ![]() oj ale dzis miałam dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide jeszcze przeczytac na klubie co tam napisałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Konto usunięte
|
dziekuje kobietki
![]() ja u TZ jestem nie mamczasu nadrabiac nocuje u niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
odpisałam Wam coś na klubie
uciekam spać dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() Gosia płaszczyk super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do diety dukana to ja widziałam tylko faceta w dzien dobry Tvn który zgubił 18kg i na wizażu też są jakieś pozytywne opinie zresztą o tej diecie pisała wcześniej siunia ![]() Mysia Ty jesteś przeee już babki robisz..? a to choinkę pewnie masz cała w takich Twoich ozdóbkach ![]() Kropelka.. ![]() ![]() Kasia ile tych przepisów.. ![]() ![]() ![]() za nie cały miesiąc roczek Filipka a my nadal nie wiemy co mu kupic..eh.. ![]() ![]() uciekam dziewczynki jadę do szkoły wypełnic ostatnie formalności..i w sobote zaczynam studia!!!!! ![]() ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-09-30 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() właśnie dzwoniłam do dziekanatu, dziekan rozpatrzył moje podanie i oficjalnie jestem juz studentką 4-go roku ![]() teraz wybieram sie na zakupy, musze jakieś jeansy i buty kupić... Natalka może kup Filipkowi jakąś superzabawkę?? chyba że jesteś z tych praktycznych mamusiek, które z kazdej okazji kupują tylko napotrzebniejsze rzeczy a nie inne zbytki ![]()
#4060 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Marta, ciężki dzień miałaś, aż nie wiem co powiedzieć, za to mocno przytulam ![]() Natalia, do robienia kartek używam papieru wizytówkowego, można go dostać w praktycznie każdym sklepie papierniczym. Z dodatkami jest troszkę trudniej, bo nie zawsze są tak powszechnie dostępne. Ale np. tu: http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=76698&p=1 możesz znaleźć praktycznie wszystko, przeróżne dziurkacze ozdobne, brzegowe, kalkomanie, naklejki, stempelki, ozdóbki ![]() ![]() I faktycznie jeśli ma się te gotowe materiały i trochę wyobraźni to robienie kartek nie jest takie trudne. Choinkę w moim domu ubierają rodzice i brat, ja się nie wtrącam. Mam taką małą u siebie w pokoju, która nie daje mi zbyt dużego pola popisu, mam na niej tylko kupione w sklepie ozdoby ze słomy ![]() ![]() ![]() A co kupić Filipkowi niestety nie pomogę, nie mam doświadczenia ![]() Swoją drogą, już duży chłopak z niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten blog co Ci pokazałam to mnie zdołował, ale Ty mnie zainspirowałaś ![]() ![]() ![]() ja tez lubie takie pierdółki tylko że jak mam wene a z tą weną + z czasem są nieraz problemy Mysia mam prośbe- mobilizuj mnie proszę!!!!! pokazuj mi swoje praca, móc co już zrobiłas, albo podsyłaj jakieś fajne gadżety i ja tez będę wtedy robić. dobrze? mogę na Ciebie liczyć? ![]() ad. moich problemów i Twojej ignorancji to nie masz co się orzejmować- jak się nie jest na coś chorym to się po prostu nie wie i tyle. spoko. ja sama do konca nie wiem co i jak. mówie- narazie sie tym specjalnie nie martwie. martwilam sie przez 2lata,a teraz na to leje, stosuje sie tylko do zaleceń lekarza, łykam leki, robie badania i balblabla, a o dziecko będę się martwić jak przyjdzie na to pora. Natali na all znajdziesz mase zabawek i ciuszkóe- zresztą sama wiesz! i wcazle taka paka ciuchów nie musi kosztować 70ozł bo sa różne. A po co mu chcesz ciuchy kupowac? to dostanie napewno od ciotek, babć itd.a poza tym nie wierze ze nie ma ubranek ![]() wyprawiacie mu jakieś przyjęcie? a nie myślałaś żeby mu np. założyć konto oszczędnościowe jako prezent? ja to jestem praktyczna ![]() ja Wam pewnie mowilam ale ja na 1sze ur Julki kupiłam jej jeździk-pchacz i taką ramkę z miejscem na zdjęcie i gline w której robi się odcisk nózki i rączki, chyba kiedyś nawet link wrzucałam. Oprócz praktycyzmu jestem jednak tez sentymentalna ![]() czekam na relacje jak I zjazd ![]() Cytat:
![]() zawsze możesz powiedzieć że przyszło Ci info dotyczące np. zmian zajęć, albo kosztów ubezpieczenia na uczelni. coś tam wymyślisz ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Konto usunięte
|
ja cie ale fajna pogoda
![]() a jak w PL? |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
M-A-S-A-K-R-A!!!!!!!! tzn dzisiaj jest tak jak od kilku dni- zimno, wietrznie, trochę mży- do dupy geenralnie.
ale przed chwilą usłyszałam w radiu że podobno za 2tyg czeka nas ZIMA!!!!! ![]() ![]() a u Ciebie jaka jest? słoneczko świeci? ahhhh jak ja bym chciała słoneczka!!! zeszły tydzień był taki piękny!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Konto usunięte
|
slonko cieplo z bluzie latam albo na krotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
łeeeeee ja też tak chce!!! u nas tak było w zeszłym tygodniu i było cudownie!
zmykam już, w takim razie wygrzej się i za nas w słonku ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Konto usunięte
|
ja siedze na patio i buszuje w necie w poszukiwaniu ogloszen o pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://kachaskowo.blogspot.com/2009/...karczocha.html http://nitkowo.blogspot.com/2008/11/...nstrukcja.html Bardzo miło słyszeć, że stanowi się dla kogoś inspirację ![]() ![]() Najczęściej to co stworzę praktycznie zaraz wrzucam na bloga, więc tam też będziesz mogła zobaczyć conieco. Aha, czasem w Empiku można dorwać bardzo fajne ozdóbki do tworzenia kartek, jakiś czas temu udało mi się dorwać śliczny zestaw do pamiątek ślubnych ![]() Wiem, że są też np. domowe sposoby na barwienie papieru, najprostsze to moczenie kartki w herbacie czy kawie, posypywanie przyprawami i takie tam ![]() ![]() A tak btw. to jakiś już czas chodzi za mną filcowanie, ale tak sobie myślę, że co za dużo to nie zdrowo ![]() ![]() http://olasmith.blogspot.com/search/...e%20filcowanie A ja mam dziś nawet ładną pogodę, słonko się nawet co jakiś czas pokazuje. Ale tak by na krótkim latać to zdecydowanie za zimno, przynajmniej dla mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
![]() myszka ta bombka jest boska ![]() ![]() ![]() ![]() no a właśnie nie zaliczyłam znów poprawki już mi się smiac chce z tego normalnie wyznaczyła nowy terminw poniedziałek ![]() ![]() nienawidze jesieni zimy nienawidze to jest taki czas kiedy wiecznie mam doła, wiecznie mi źle, teraz to już w ogóle jest beznadziejnie ![]() ygerna gratuluje i ciesze się z Tobą ![]() Gosia cieżka sprawa u Ciebie z tym zdrowiem, ale teraz jak mówisz się nie przejmujesz, nie ma problemu za pare lat, gdy zaczniesz mysleć o dzieciach tez może już będą nowe leki, nowe metody i nie będzie zadnego problemu ![]() jedyny plus dzisiejszego dnia dostałam ostatnią kase za moje degustacje ![]() ![]() rany dziś dzień chłopaka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
ciocia dobra rada radzi- jak chcesz suszyc mase solna nie rob tego w mikrofali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=G5E7DmrhsqI
jaki głos ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
widzialam,cuuuud
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Konto usunięte
|
nie lube tego programu
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA polecam za to ta piosenke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
Kachna pokazuje się u mnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() właśnie nie pomyślałam o tym koncie dla Filipka, a uważam że to świetny pomysł ![]()
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Wiesz co Gosia właśnie nie ma ubranek na zime w swoim rozmarku ![]() ![]() ![]() ale konto oszczędnościowe to naprawde fajny pomysł..musze się nad tym zastanowic..:P wiem, że razem z Tż zrobimy mu kartkę..i chyba zostane przy tych ubrankach oczywiście nie za 700 zł ![]() ![]() ![]() tak wysyłajcie linki a ja nie mam głośników wy niedobre... ![]() Kropelka nie pisz takich głupotek.. ![]() ![]() Agatko gartuluję... ![]() ![]() ![]() dziewczyny a gdzie Nasza Justynka..? ![]()
#4076 |
Zakorzenienie
|
eeee tam na razie to taki romansik gadulcowy
![]() ![]() Natalka, nie znasz mojej mamy, ciężko z nią zyc ![]() ![]() uciekam już..lecę na ćw na 10 potem na jakieś drobne zakupy ![]()
#4077 |
Zadomowienie
|
Można do Was jeszcze dołczyć
![]() ![]() ![]() pozdrawiam i miłego dnia życze ![]()
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
Agatko właśnie nie kupiłam bo nie było takiego koloru jak chciałam..ale ostatnio widziałamw rossmanie i chyba w tym miesiacu sie skusze na ten z http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...zetej-cery-454
![]() a ja myslałam wlaśnie że są jakieś nowe wydarzenia.. ![]() ![]() sun in the winter no pewnie że możesz dołączyc a coś więcej o sobie Nam powiesz..? ![]()
#4079 |
Zadomowienie
|
![]() a więc mam 21 lat mieszkam na Śląsku .. ;p studentka 3 roku ekonomii menadżerskiej (zaocznie) czyli w tym roku pisanie pracy ![]() wieczne problemy z pracą co za tym idzie z kasą :P no i Tż od 2lat :P czyli tyle samo radości co i nerwów i problemów hehe ![]() hm nie wiem co jeszcze ![]()
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
no to miło Cie poznac a jak masz na imię..?
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.