Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-29, 15:10   #4051
myszowata s
Rozeznanie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Mysia jakie święta??? matko kochana! to ja już wiem dlaczego nie wyrabiam się z żadnymi gadżetami na święta jak ja zaczynam tydzień przed co to jest bombka-karczoch?????
jej ja Cię wciąż i niezmiennie podziwiam że tak Ci się chce "majsterkować i dłubać". Ja tez to w sumie lubie ale mam takie napady że siedze godzinami i dłubie a potem tygodniami albo nawet miesiącami nic nie biore do rąk.
ostatnio znalazłam to i odechciało mi się robić kartki:/
http://dziuplapagaty.blogspot.com/

a z zamówienie się nie śpiesz

co do prolaktyny to prawda jest taka, że ja już od ok.3lat staram się ją wyrównać i nic:/ wkurza mnie to no ale cóż, taki już mój urok. Narazie mówie-specjalnie się tym nie przejmuje, ale nie chciałabym mieć ewentulanych problemów w ewentualnej przyszłości. n oale tak jak w tym roku- do wrzesnia miałam 4okresy więc siłą rzeczy jest już problem z zajściem. dorzucając jeszcze do tego pytanie ile z nich było owulacyjnych-wygląda kiepsko:/
Zaczynam tak wcześnie przygotowania, bo wiem, że jeśli nie zrobię tego teraz, to skończy się tak jak zawsze - czyli na ostatnią chwilę, a wtedy nie wszystko wygląda tak jak bym chciała
Bombkę karczocha masz w załączniku, to jest kula styropianowa (na allegro są takie po 2,50 za szt.) i tasiemki
Często przeglądam takie blogi i wtedy mam kompleksy, że nic nie potrafię i że ta moja "twórczość" to kompletna amatorka. No ale w dużej mierze dzięki Tobie (bardzo mnie podbudowałaś pochlebnymi opiniami) próbuję swoich sił, zbieram powoli akcesoria do kartek, jakieś stempelki, dziurkacze itp.
Dobrze, że pokazałaś mi tego bloga, bo przypomniało mi się, że muszę jeszcze zrobić koszyk z wikliny papierowej na moje hafciarskie duperele, które są w trakcie tworzenia

A oprócz tych problemów z zajściem w ciążę, ma to jeszcze na coś wpływ? Straszna ignorantka ze mnie wychodzi, ale na prawdę się nie znam
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 17:29   #4052
lala2506
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

hej laski wpadłam Was tylko nadrobić mojego Skarba zobaczę chyba dopiero we wtorek masakra... :P lovam a teraz muszę zmykać
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 17:38   #4053
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Gosia, trzymam kciuki za Twoje zdrowko

Marysia, sluchaj, wychodzisz na swoje, to jest juz prawdziwe wejscie w dorosle zycie, nie pogadasz. Ale kiedys trzeba, na pewno bedzie Wam sie razem dobrze mieszkalo. A mamcie posadzic na Skype i gaduszyc co wieczor.

Kasia, Ty sie wybierasz do Warszawy?;> Jakis meeting moze?
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 17:47   #4054
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Kinia wybieram sie jak juz bede w Lbn i ogarne troche powrot do szarej rzeczywistości ale na jeden dzien tylko.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:12   #4055
kropelkaa
Zakorzenienie

czesc Dziewczynki
przeprsaszam jakoś nie mam ostatnio siły na komputer, żeby zajrzeć postaram się jednak już wrócić na stałe

Kachna witaj troche późno, ale się witam

Marys trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się tam poukładało, żebyście się szybko zadomowili w nowym miejscu, dali rade razem tego chcieliście

Gosia śliczny płaszcz

oj ale dzis miałam dzień od rana ta poprawka na którą ten małpiszon spóźnił się ponad pół godziny z czego i tak nie zalicze wiem to na pewno dała jakies takie gówna, że wszyscy wyszli z takimi minami jutro będą wyniki to będzie katastrofa i przez to, że się spóźniłam nie zdązyłam wrócić na czas i nie pojechałam z rodzicami na pogrzeb wujka a to na wsi nie miałam możliwości dojechać, do tego u okulisty straciłam 3 godziny taka kolejka i wynik jakie okulary potrzebuje mam za miesiąc jakies chore to jest teraz już dobrze widze, bo wcześniej wszystko zamazane

ide jeszcze przeczytac na klubie co tam napisałyście
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 20:21   #4056
2018070520180950
Konto usunięte

dziekuje kobietki

ja u TZ jestem nie mamczasu nadrabiac nocuje u niego
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-29, 23:24   #4057
kropelkaa
Zakorzenienie

odpisałam Wam coś na klubie

uciekam spać dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-30, 07:23   #4058
Legionistka23
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki

Gosia płaszczyk super a te rózyczki oglądałam ten blog kurcze ale babeczka robi śliczne rzeczy.. mi się najbardziej podobałao to pudełko na wieczór panieński bo kartki to wiadomo wszystkie śliczne chociaż widziałam tam większośc elementów gotowych więc chyba to nie jest takie trudne Mysia a możesz mi powiedziec gdzie się kupuje taki papier na kartki...? i te dodatki..? może zrobie kartke na urodzinki Filipka zainspirował mnie ten blog..a najlepiej jakby była jakas stronka internetowa.

Co do diety dukana to ja widziałam tylko faceta w dzien dobry Tvn który zgubił 18kg i na wizażu też są jakieś pozytywne opinie zresztą o tej diecie pisała wcześniej siunia

Mysia Ty jesteś przeee już babki robisz..? a to choinkę pewnie masz cała w takich Twoich ozdóbkach

Kropelka..

Kasia ile tych przepisów.. dziekuję

za nie cały miesiąc roczek Filipka a my nadal nie wiemy co mu kupic..eh.. jeszcze wczoraj siostra koleżanki pokazała mi na allegro takie paczki ubranek dla dzieci..np za 70 sztuk markowych ciuszków 700 zł..eh..mogłam tam nie wchodzic..

uciekam dziewczynki jadę do szkoły wypełnic ostatnie formalności..i w sobote zaczynam studia!!!!! miłego dnia..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-09-30 o 07:25
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 10:00   #4059
ygerna
Zakorzenienie

cześć Dziewczyny
właśnie dzwoniłam do dziekanatu, dziekan rozpatrzył moje podanie i oficjalnie jestem juz studentką 4-go roku tylko jest jeden problem-decyzja przyjdzie pocztą, do odbioru za pokwitowaniem więc musze wymyslić jakąś bezpieczną wersje dla mamy:/

teraz wybieram sie na zakupy, musze jakieś jeansy i buty kupić...

Natalka może kup Filipkowi jakąś superzabawkę?? chyba że jesteś z tych praktycznych mamusiek, które z kazdej okazji kupują tylko napotrzebniejsze rzeczy a nie inne zbytki

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 10:41   #4060
myszowata s
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Marta, ciężki dzień miałaś, aż nie wiem co powiedzieć, za to mocno przytulam

Natalia, do robienia kartek używam papieru wizytówkowego, można go dostać w praktycznie każdym sklepie papierniczym. Z dodatkami jest troszkę trudniej, bo nie zawsze są tak powszechnie dostępne. Ale np. tu:
http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=76698&p=1
możesz znaleźć praktycznie wszystko, przeróżne dziurkacze ozdobne, brzegowe, kalkomanie, naklejki, stempelki, ozdóbki Jeśli chciałabyś poszukać więcej, to po prostu wpisz w wyszukiwarkę Scrapbooking
I faktycznie jeśli ma się te gotowe materiały i trochę wyobraźni to robienie kartek nie jest takie trudne.

Choinkę w moim domu ubierają rodzice i brat, ja się nie wtrącam. Mam taką małą u siebie w pokoju, która nie daje mi zbyt dużego pola popisu, mam na niej tylko kupione w sklepie ozdoby ze słomy a na bombki zbieram powoli materiały, by za jakiś czas już zacząć je robić powieszę je sobie w oknie chyba

A co kupić Filipkowi niestety nie pomogę, nie mam doświadczenia
Swoją drogą, już duży chłopak z niego
Stary 2010-09-30, 13:25   #4061
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Zaczynam tak wcześnie przygotowania, bo wiem, że jeśli nie zrobię tego teraz, to skończy się tak jak zawsze - czyli na ostatnią chwilę, a wtedy nie wszystko wygląda tak jak bym chciała
Bombkę karczocha masz w załączniku, to jest kula styropianowa (na allegro są takie po 2,50 za szt.) i tasiemki
Często przeglądam takie blogi i wtedy mam kompleksy, że nic nie potrafię i że ta moja "twórczość" to kompletna amatorka. No ale w dużej mierze dzięki Tobie (bardzo mnie podbudowałaś pochlebnymi opiniami) próbuję swoich sił, zbieram powoli akcesoria do kartek, jakieś stempelki, dziurkacze itp.
Dobrze, że pokazałaś mi tego bloga, bo przypomniało mi się, że muszę jeszcze zrobić koszyk z wikliny papierowej na moje hafciarskie duperele, które są w trakcie tworzenia

A oprócz tych problemów z zajściem w ciążę, ma to jeszcze na coś wpływ? Straszna ignorantka ze mnie wychodzi, ale na prawdę się nie znam
Mysia ta bombka jest mega!!!! jak to się robi??? ja też chcę!
ten blog co Ci pokazałam to mnie zdołował, ale Ty mnie zainspirowałaś tak, tak widzisz nie tylko ja Ciebie, ale Ty mnie też i ja też chcę takie rzeczy porobić!!!! mimo że jestem dzieckiem internetu jakoś nie wpadłam na to żeby poszperać na all a widze ze tu wszystko jest takie taniusie w porównaniu do sklepów papierniczych czy plastycznych!
ja tez lubie takie pierdółki tylko że jak mam wene a z tą weną + z czasem są nieraz problemy
Mysia mam prośbe- mobilizuj mnie proszę!!!!! pokazuj mi swoje praca, móc co już zrobiłas, albo podsyłaj jakieś fajne gadżety i ja tez będę wtedy robić. dobrze? mogę na Ciebie liczyć?

ad. moich problemów i Twojej ignorancji to nie masz co się orzejmować- jak się nie jest na coś chorym to się po prostu nie wie i tyle. spoko.
ja sama do konca nie wiem co i jak. mówie- narazie sie tym specjalnie nie martwie. martwilam sie przez 2lata,a teraz na to leje, stosuje sie tylko do zaleceń lekarza, łykam leki, robie badania i balblabla, a o dziecko będę się martwić jak przyjdzie na to pora.

Natali na all znajdziesz mase zabawek i ciuszkóe- zresztą sama wiesz! i wcazle taka paka ciuchów nie musi kosztować 70ozł bo sa różne.
A po co mu chcesz ciuchy kupowac? to dostanie napewno od ciotek, babć itd.a poza tym nie wierze ze nie ma ubranek
wyprawiacie mu jakieś przyjęcie?
a nie myślałaś żeby mu np. założyć konto oszczędnościowe jako prezent? ja to jestem praktyczna no bo ciuszki, zabawki, pierdólki to mu pewnie stale kupujesz, dostaje też od innych, a tu miałby inwestycje na przyszłość.
ja Wam pewnie mowilam ale ja na 1sze ur Julki kupiłam jej jeździk-pchacz i taką ramkę z miejscem na zdjęcie i gline w której robi się odcisk nózki i rączki, chyba kiedyś nawet link wrzucałam.
Oprócz praktycyzmu jestem jednak tez sentymentalna

czekam na relacje jak I zjazd ja tez mam w ten weekend

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny
właśnie dzwoniłam do dziekanatu, dziekan rozpatrzył moje podanie i oficjalnie jestem juz studentką 4-go roku tylko jest jeden problem-decyzja przyjdzie pocztą, do odbioru za pokwitowaniem więc musze wymyslić jakąś bezpieczną wersje dla mamy:/
nooooooo super! a nie możesz podać adresu korespondencyjnego? mama może otworzyć list?
zawsze możesz powiedzieć że przyszło Ci info dotyczące np. zmian zajęć, albo kosztów ubezpieczenia na uczelni. coś tam wymyślisz
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 13:46   #4062
2018070520180950
Konto usunięte

ja cie ale fajna pogoda

a jak w PL?
Stary 2010-09-30, 14:21   #4063
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja cie ale fajna pogoda

a jak w PL?
M-A-S-A-K-R-A!!!!!!!! tzn dzisiaj jest tak jak od kilku dni- zimno, wietrznie, trochę mży- do dupy geenralnie.
ale przed chwilą usłyszałam w radiu że podobno za 2tyg czeka nas ZIMA!!!!!

a u Ciebie jaka jest? słoneczko świeci? ahhhh jak ja bym chciała słoneczka!!! zeszły tydzień był taki piękny!
.
Stary 2010-09-30, 14:44   #4064
2018070520180950
Konto usunięte

slonko cieplo z bluzie latam albo na krotki
Stary 2010-09-30, 14:55   #4065
gg22
Zakorzenienie

łeeeeee ja też tak chce!!! u nas tak było w zeszłym tygodniu i było cudownie!

zmykam już, w takim razie wygrzej się i za nas w słonku
.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-30, 15:06   #4066
2018070520180950
Konto usunięte

ja siedze na patio i buszuje w necie w poszukiwaniu ogloszen o pracy
Stary 2010-09-30, 15:13   #4067
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Mysia ta bombka jest mega!!!! jak to się robi??? ja też chcę!
ten blog co Ci pokazałam to mnie zdołował, ale Ty mnie zainspirowałaś tak, tak widzisz nie tylko ja Ciebie, ale Ty mnie też i ja też chcę takie rzeczy porobić!!!! mimo że jestem dzieckiem internetu jakoś nie wpadłam na to żeby poszperać na all a widze ze tu wszystko jest takie taniusie w porównaniu do sklepów papierniczych czy plastycznych!
ja tez lubie takie pierdółki tylko że jak mam wene a z tą weną + z czasem są nieraz problemy
Mysia mam prośbe- mobilizuj mnie proszę!!!!! pokazuj mi swoje praca, móc co już zrobiłas, albo podsyłaj jakieś fajne gadżety i ja tez będę wtedy robić. dobrze? mogę na Ciebie liczyć?

ad. moich problemów i Twojej ignorancji to nie masz co się orzejmować- jak się nie jest na coś chorym to się po prostu nie wie i tyle. spoko.
ja sama do konca nie wiem co i jak. mówie- narazie sie tym specjalnie nie martwie. martwilam sie przez 2lata,a teraz na to leje, stosuje sie tylko do zaleceń lekarza, łykam leki, robie badania i balblabla, a o dziecko będę się martwić jak przyjdzie na to pora.
Goś, znalazłam Ci dwie instrukcje na te bombki - karczochy:
http://kachaskowo.blogspot.com/2009/...karczocha.html
http://nitkowo.blogspot.com/2008/11/...nstrukcja.html

Bardzo miło słyszeć, że stanowi się dla kogoś inspirację oczywiście nie ma problemu bym Ci pokazywała co aktualnie robię, chociaż ostatnim czasem siedzę tylko w hafcie, do tego stopnia, że w tym roku kartki świąteczne również będą haftowane, więc nie wiem czy Cię to interesować będzie

Najczęściej to co stworzę praktycznie zaraz wrzucam na bloga, więc tam też będziesz mogła zobaczyć conieco.

Aha, czasem w Empiku można dorwać bardzo fajne ozdóbki do tworzenia kartek, jakiś czas temu udało mi się dorwać śliczny zestaw do pamiątek ślubnych dziurkacze ozdobne też tam widziałam, zresztą w tych dużych hipermarketach też się pojawiają.
Wiem, że są też np. domowe sposoby na barwienie papieru, najprostsze to moczenie kartki w herbacie czy kawie, posypywanie przyprawami i takie tam Ale jeśli chodzi o robienię kartek to, naprawdę bez zbędnej kokieterii, raczkuję

A tak btw. to jakiś już czas chodzi za mną filcowanie, ale tak sobie myślę, że co za dużo to nie zdrowo chyba
http://olasmith.blogspot.com/search/...e%20filcowanie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja cie ale fajna pogoda

a jak w PL?
A ja mam dziś nawet ładną pogodę, słonko się nawet co jakiś czas pokazuje. Ale tak by na krótkim latać to zdecydowanie za zimno, przynajmniej dla mnie

Cytat:
M-A-S-A-K-R-A!!!!!!!! tzn dzisiaj jest tak jak od kilku dni- zimno, wietrznie, trochę mży- do dupy geenralnie.
ale przed chwilą usłyszałam w radiu że podobno za 2tyg czeka nas ZIMA!!!!!

a u Ciebie jaka jest? słoneczko świeci? ahhhh jak ja bym chciała słoneczka!!! zeszły tydzień był taki piękny!
Gosia jaka zima!?! Nie mam jeszcze kurtki, więc nie może być zimy!
Stary 2010-09-30, 18:56   #4068
kropelkaa
Zakorzenienie

czesc Dziewczynki

myszka ta bombka jest boska matko jaka Ty jesteś zdolniacha kurde mi by się przydało takie hobby czymś bym się zajęła ale nie mam czasu siły, głównie czasu, bo szkoła się zaczłea teraz te problemy z zaliczeniem

no a właśnie nie zaliczyłam znów poprawki już mi się smiac chce z tego normalnie wyznaczyła nowy terminw poniedziałek masakra jakas do tego miałam z nią dziś ćwiczenia zrobiła wejściówke, ale zaliczyłam na 3
nienawidze jesieni zimy nienawidze to jest taki czas kiedy wiecznie mam doła, wiecznie mi źle, teraz to już w ogóle jest beznadziejnie chciałabym zasnąć obudzić się hmmm za kilka miesięcy, żeby już było dobrze i przetrwać wszystko co złe i ciężkie

ygerna gratuluje i ciesze się z Tobą

Gosia
cieżka sprawa u Ciebie z tym zdrowiem, ale teraz jak mówisz się nie przejmujesz, nie ma problemu za pare lat, gdy zaczniesz mysleć o dzieciach tez może już będą nowe leki, nowe metody i nie będzie zadnego problemu

jedyny plus dzisiejszego dnia dostałam ostatnią kase za moje degustacje niby drobne, ale moge coś tam kupić tylko nie wiem nawet co jakoś nie mam od dawna, dawna ochoty na zakupy naprawde
rany dziś dzień chłopaka...
Stary 2010-09-30, 19:23   #4069
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

ciocia dobra rada radzi- jak chcesz suszyc mase solna nie rob tego w mikrofali

Stary 2010-09-30, 20:18   #4070
kropelkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=G5E7DmrhsqI
jaki głos jaka piosenka tylko zamknąć oczy i nic słuchać mmmmm
Stary 2010-09-30, 20:24   #4071
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

widzialam,cuuuud

Stary 2010-09-30, 20:38   #4072
2018070520180950
Konto usunięte

nie lube tego programu

http://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA
polecam za to ta piosenke
Stary 2010-09-30, 20:44   #4073
kropelkaa
Zakorzenienie

Kachna pokazuje się u mnie : "Ten film wideo zawiera treść od partnera WMG, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich."

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-01, 06:52   #4074
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Natali na all znajdziesz mase zabawek i ciuszkóe- zresztą sama wiesz! i wcazle taka paka ciuchów nie musi kosztować 70ozł bo sa różne.
A po co mu chcesz ciuchy kupowac? to dostanie napewno od ciotek, babć itd.a poza tym nie wierze ze nie ma ubranek
wyprawiacie mu jakieś przyjęcie?
a nie myślałaś żeby mu np. założyć konto oszczędnościowe jako prezent? ja to jestem praktyczna no bo ciuszki, zabawki, pierdólki to mu pewnie stale kupujesz, dostaje też od innych, a tu miałby inwestycje na przyszłość.
ja Wam pewnie mowilam ale ja na 1sze ur Julki kupiłam jej jeździk-pchacz i taką ramkę z miejscem na zdjęcie i gline w której robi się odcisk nózki i rączki, chyba kiedyś nawet link wrzucałam.
Oprócz praktycyzmu jestem jednak tez sentymentalna

nooooooo super! a nie możesz podać adresu korespondencyjnego? mama może otworzyć list?
zawsze możesz powiedzieć że przyszło Ci info dotyczące np. zmian zajęć, albo kosztów ubezpieczenia na uczelni. coś tam wymyślisz
głupia podałam adres domowy bo pomyślałam że skoro nie znam kodu pocztowego na stancję to nie będę się wygłupiać...a potem w domu oprzypomniałam sobie że kiedyś w tel specjalnie zapisałam wogóle ostatnio chodzę jakaś taka niezorientowana... po ulicy idę na czuja jakbym była jakaś naćpana i nie wiem oc się dookoła dzieje mam nadzieje ze mama listu nie otworzy, coć ona wszystko otwiera:/

właśnie nie pomyślałam o tym koncie dla Filipka, a uważam że to świetny pomysł mój brat ma takie konto, rodzice mu założyli po I Komunii i wpłacaja mu chyba 100 zł miesięcznie. fajna sprawa, bo po skończeniu 18 lat może je wypłacić lub dalej oszczędzać

Stary 2010-10-01, 07:23   #4075
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzień doberek

Wiesz co Gosia właśnie nie ma ubranek na zime w swoim rozmarku niestety dzieciaczki szybko rosną i nawet sie nie zorientowałam a już wiele ubrań ma za małych.. więc mnie czeka kupno prawie całej zimowej kolekci włącznie z kurtką butami..czapką szlikiem..eh (Filipkowi nikt nic nie kupuje oprócz mojej mamy) więc nie ma za dużo ubranek.
ale konto oszczędnościowe to naprawde fajny pomysł..musze się nad tym zastanowic..:P
wiem, że razem z Tż zrobimy mu kartkę..i chyba zostane przy tych ubrankach oczywiście nie za 700 zł bo zabawkami i tak sie nie bawi..a przyjęcia niebędzie bo nie mam dla kogo robic..zresztą my ostatnio byliśmy na roczku..i kurde tak głupio się czułam taka zmuszana do czegoś...jeszcze ta mama zazyczyła sobie taki prezent który kosztował 300 zł na 2 osoby bo my z Tz i jego siostra na połowę kupowaliśmy..masakra..cie kawe co by było gdybym przyszła z jakąś kartką i jakimś ubrankiem albo coś..więc powiedziałam, że nie będe robic roczków sroczków..pierwszych ząbków..jak dla mnie to jest naciąganie na kase..przynajmniej ja sie tak czułam ostatnio..jak tos będzie chciał to sam wpadnie.. a ciasto i kawa zawszę się znajdą

tak wysyłajcie linki a ja nie mam głośników wy niedobre...

Kropelka nie pisz takich głupotek.. czasmi w naszym życiu tak jest, że jak walą w nas to z każdej strony ale nie można się poddawac..a tego babsztyla z uczelni to naprawdę współczuję..obym ja nie miała takich cudownych elementów..na uczelni..

Agatko gartuluję...a z ta pocztą to kurde nieciekawie..a nie możesz powiedziec mamie..? przecież wie, że na studiach nie jest łatwo..i że czasami takie sytuacje się zdarzają...przecież napewno widzi, że się starasz..a jak tam romansik z Tym chłopakiem..?

dziewczyny a gdzie Nasza Justynka..? nawet nie da Nam znac co u niej.. <foch>

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-01, 08:04   #4076
ygerna
Zakorzenienie

eeee tam na razie to taki romansik gadulcowy ilez my sie widzielismy- raz bylismy na piwie w grupie, to co to za randka..

Natalka, nie znasz mojej mamy, ciężko z nią zyc a co dopiero taka nowna, nie powiem jej , nie jestem kamikadze a powiedz mi Ty miałaś chyba kupić nowy podkład "burżua" i jak? kupiłaś? bo ja poszukuję jakiegoś nowego na jesień/zimę.

uciekam już..lecę na ćw na 10 potem na jakieś drobne zakupy

Stary 2010-10-01, 08:19   #4077
sun in the winter
Zadomowienie

Można do Was jeszcze dołczyć bardzo fajny wątek..

pozdrawiam i miłego dnia życze

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 08:30   #4078
Legionistka23
Zakorzenienie

Agatko właśnie nie kupiłam bo nie było takiego koloru jak chciałam..ale ostatnio widziałamw rossmanie i chyba w tym miesiacu sie skusze na ten z http://glamour-empire.pl/sklep/szcze...zetej-cery-454
a ja myslałam wlaśnie że są jakieś nowe wydarzenia.. np jakieś spotkanie we dwoje

sun in the winter no pewnie że możesz dołączyc a coś więcej o sobie Nam powiesz..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-01, 08:38   #4079
sun in the winter
Zadomowienie

a więc mam 21 lat mieszkam na Śląsku .. ;p studentka 3 roku ekonomii menadżerskiej (zaocznie) czyli w tym roku pisanie pracy
wieczne problemy z pracą co za tym idzie z kasą :P no i Tż od 2lat :P czyli tyle samo radości co i nerwów i problemów hehe

hm nie wiem co jeszcze reszta pewnie wyjdzie w trakcie :P

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 08:47   #4080
Legionistka23
Zakorzenienie

no to miło Cie poznac a jak masz na imię..? fajnie że dołączyłąś do Nas bo coś Nas się tu mało robi ...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości