|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
a ja umyłam okna 2 tyg temu i sa już brudne... ech nie warto ich myć :P Ja nic a nic nie czuję tych świąt, dziś kupiłam jakieś zielone ozdóbki i w kuchni zrobiłam klimacik, bo nic a nic nie czuję świąt...pewnie przez pracę ...ciągle praca i praca Certi super, że super poszło! |
|
|
|
|
#4052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też hip-hop nie kręci , chociaż raz koledzy Tz nas wyciagneli na taką imprezkę do Zabrza , to się wynudzialam ![]() certi: super, ze Ci dobrze poszlo
|
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
Co słychać na naszym wątku? Jakie zmiany u moich PMek, jak życie małżeńskie? Ja jestem w 3 miesiącu ciąży, wszystko jest dobrze, po tych chwilach niepewności i lęku mogliśmy odetchnąć. Ostatnią wizytę miałam w środę, wszystkie wyniki były dobre, mój TŻ poraz pierwszy zobaczył dzidzię na usg, dostał zdjęcie którym wszystkim się chwali.
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek kobitki
czas na stawiam wszystkim kolejeczke![]() jak ten czas szybko leci, dokladnie rok temu o tej porze siedzialam na fotelu u fryzjera, fajne byly te cale przygotowania, tylko tak mysle ze pogode to mialam ladniejsza az sobie zdjecia musze obejrzec,magolina to dobrze ze z dzidziusiem ok, odpoczywaj Danaeee84 gratuluje zakpupu, nowa praleczka na pewno sie przyda ![]() certina4 to super asiulek1705 witaj i dobrze, dbaj o siebie
|
#4055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TŻ można powiedzieć oszalał dbam o siebie, zresztą moja rodzinka mi w tym pomaga. Mój dziadzio się tak przejął że przynosi mi banany, jogurty, warzywa
|
|
#4056 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy Ja jestem dumna z tż bo wczoraj pomył okna, poodkurzał, pościerał kurze, pomył podłogi i to bez jakiejkolwiek mojej ingerencji
|
||||
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w oóle nie przepadam za takimi wielkimi imprezami gdzie nie ma miejsca żeby krok zrobić ![]() metka, wszystkie naj naj z okazji rocznicy! asiulek, widzisz mówiłyśmy Ci że po początkowym szoku będzie wszystko cacy zaglądaj do nas kochana a brzusio już rośnie czy jeszcze nie? ![]() gospelko ![]() Dana, super że pralunia kupiona, taka zwykła rzecz a jak cieszy ja też się cieszyłam jak dziecko z pralki bo to był pierwszy "nasz" sprzęt ![]() magolinko, dla tż'ta mój ostatnio mył okna, ale znowu są brudne więc wczoraj ja umyłam w kuchni a tż zmienił firanki żebym się nie naciągała w tygodniu umyje sobie w pokojach okna, powoli to sobie biore co by mojego brzunia nie przeciążać i tak mam lekką paranoje i zawsze jak coś robie co wymaga troszke większego wysiłku to sprawdzam czy mi oby brzusio nie twardnieje
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę mnie to denerwuje bo co rano przed pracą mam dylemat w co się ubrać. Ty bardziej że jeszcze w pracy nie wiedzą o moim stanie. Zbieram się żeby obwieścić o tym fakcie, ale do tej pory się nie składało, mojego kierownika długo nie było, a to on jest moim bezpośrednim przełożonym. Mam mieszane uczucia, w końcu to nie jest rozmowa o dniu wolnym czy urlopie....Jakoś trzeba zapodać to...
|
|
#4059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolałam powiedzieć wcześniej i mieć z głowyMam nadzieję że u Ciebie tez kierownik zareaguje ok. będzie dobrze |
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
asiulku najlepiej najprościej jak można
po prostu powiedz, że chciałaś uprzedzic ze jesteś w ciąży, do kiedy chcesz pracować, zeby szef mógł w razie czego poszukać kogoś na zastępstwo i tyle a jaką masz umowe?ja do szefowej zadzwoniłam i powiedziałam że jest taka sprawa że jestem w ciąży Podobno prawie zawału dostała |
|
|
|
#4061 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a Tz nie dziwie sie, ze sie cieszy ![]() Cytat:
![]() , aż mi ciężko sobie wyobrazić Tz w tej roli , bo on nigdy okien nie mył ![]() Cytat:
tylko w kuchni mi zostalo, a w reszcie najwyzej jeszcze szyby przemyje
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubie mieć świeże firnaki tak ładnie pachnie wtedy
|
|
|
|
|
#4063 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam umowę na czas nieokreślony Cytat:
Mój TŻ wczoraj mył okna, zawieszał firanki, ja teraz wg niego najlepiej żebym nic nie robiła
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2011-04-17 o 12:02 |
|||
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ja wiem czy odważna jestem, wiesz przez telefon łatwiej rozmawiać poza tym co mi mogła zrobić ja mam umowe o dzieło więc póki pracuje to nie ma co narzekać, nie powiem bo może częściej odwoływałam zajęcia bo np. nie za bardzo się czułam na siłach ale wszystko potem nadrabiałam ![]() super że masz taką umowe, nie masz się czego bać kochana skoro kierownik sam tak mówił
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powtarzam sobie, że niepotrzebnie tak się tym stresuję, ale mimo wszystko w środku mnie aż ściska
|
|
#4066 |
|
Wtajemniczenie
|
metka gratuluję pierwszej rocznicy, wszystkiego dobrego
asiulku cieszę się bardzo z dobrych wieści od Was
|
|
|
|
#4067 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
W końcu robi sie cieplej I niedlugo święta I oddałam dwie prace ![]() Cytat:
Acelinka zwolnij tempo bo jeszcze dzidziuś przy porodzie Ci sam z brzuszka wybiegnie i poleci grac w piłkę Cytat:
![]() Super, że wszystko w porządku Cytat:
Ale ten czas leci... Cytat:
dla TżtaCytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że w końcu jest cieplejszy weekend a potem idziemy na spacerek i jakąś dobrą kawkę
|
|
#4068 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do rozmów telefonicznych i osobistych, to ja zdecydowanie bardziej wolę osobiste. Stresuję się potwornie przez telefon (jak gdzieś muszę dzwonić) i staram się tego unikać jak ognia. Niestety w pracy muszę często dzwonić i jakoś się nauczyłam. Ale nie zmienia to faktu, że tego nienawidzę... |
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecko z pralki - ciekawe chyba że zrobione na pralce, też tak bywa mnie też cieszą cieplejsze dni chociaż dziś akurat u mnie pochmurno, słonko próbowało się przebić przez chmury ale nie dało rady. Ale jutor znów ma być pięknie
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Acelinka bacik i tasak Martolki zadziałał?
![]() W tym tygodniu w ogóle ma być pięknie, prawie na święta Intryguje mnie bardzo Twój podpis - kiedy masz następną wizytę i się dowiemy co u Ciebie mieszka?
|
#4071 |
|
Konto usunięte
|
O rany ależ dziś się dzieje...
Metka wszystkiego naj!. A jak uczciliście rocznicę? My za tydzień, a jeszcze prezentu nie mam, znaczy jestem mam ale TŻ o nim wie...bilety do teatru. Ja też mam brudne już okna bo myłam 2 tyg temu, chciałam sobie przyspieszyć na święta i za to mam na święta brudne...ale już nie myję bo zwariować można...a też parter więc ciąge się brudzą. |
|
|
|
#4072 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Super ![]() A jaką kupiliście? Bo my też niedługo będziemy musieli kupić, chociaż ta nasza jeszcze jest sprawna (nawet na gwarancji jeszcze jest), ale na nowym mieszkaniu się nie zmieści i będziemy musieli taką ładowaną od góry kupić ![]() Cytat:
![]() Odpocznij sobie teraz koniecznie [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26410435] Ja nic a nic nie czuję tych świąt, dziś kupiłam jakieś zielone ozdóbki i w kuchni zrobiłam klimacik, bo nic a nic nie czuję świąt...pewnie przez pracę ...ciągle praca i praca[/QUOTE] U mnie to samo Dzisiaj ludzie do kościoła szli, a ja do pracy ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że teraz już zostaniesz z nami na stałe ![]() Cytat:
![]() Gratuluję i życzę, aby te kolejne lata były przynajmniej tak dobre jak ten pierwszy, albo jeszcze lepsze Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4073 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby rozmowa przebiegła po Twojej myśli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też mam pracę od października, ale po umowie próbnej dostałam umowę na rok niestety, no ale mam nadzieję, że następna już będzie na stałe i się będziemy mogli ze spokojem o dzidzię starać ![]() Cytat:
za oddanie prac.2. ![]() Cytat:
Przez te ślubne załatwianki trochę się oswoiłam z telefonem |
|||||
|
|
|
#4074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiluek, tesniłam ![]() Cieszę się, że z dzidzią wszystko ok Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() metka gratulacje asiulek no nareszcie się odezwałaś danae nam by się też nowa pralka przydała. w ogóle cała łazienka byliśmy wczoraj na bilardzie, jak ja dawno nie grałam i czułam się jak "blondynka", kiedy kulki mi podskakiwały na stole albo przelatywały o kilka cm od zamierzonej a potem byliśmy na pizzy, nażarłam się jak już dawno, do tego reddsik i już w ogóle zadowolona z życia/obolała po przejedzeniu.
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-17 o 23:14 |
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kidyś trzeba sobie troszke odpuścić ![]() wizyte mam 2 maja i najprawdopodobniej wtedy będziemy wiedzieli o ile dzidzia znowu nie schowa swoich skarbów ![]() a co się będe szczypać o łazienka - nam też ... i kuchnia, przede wszystkim kuchnia ![]() tż wrócił z imprezy zadowolony najlepsze jak opowiadał że jakaś laska do niego podeszła i mówi do niego że super że nie ściągnął obrączki na impreze ultra
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-18 o 07:28 |
|
|
|
|
#4077 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zazdraszczam ja z moją jestem jeszcze w ciemnej 2. Cytat:
![]() A jak mam już gdzieś zadzwonić to zanim to zrobię gadam sama do siebie co mam powiedzieć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż już w drodze do Wawy ale jest szansa że w tym tyg wrócą w czwartek. W ogóle to nie czuje jakoś nic tych świąt może przez to że siedzę tylko w domu?? w ogóle to chciałabym w maju wrócić do pracy, mam nadzieję że gin pozwoli![]() U mnie na dworze pięknie Miłego dnia laseczki |
||||
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
magolinko, a ja mam na odwrót czekam na koniec maja żeby prace skończyć
a potem to tylko do Wojtaska będe chodzić ile dam rade ale jeszcze przed tym mam mega zadania bo przygotowuje dzieciaki z dwóch przedszkoli do takiego konkursu tanecznego który jest pod koniec maja ... straznie sie boje czy zdąrzymy z układami i czy dzieciaki zapamiętają to wszystko ciekawe troche mam ciężko bo koleżanka która pracowała z dzieciakami wcześniej nieźle dala czadu i np. jedno z tych przedszkoli było pierwsze w ubiegłym roku i dyrektorka w tym roku ma nadzieje na to samo zoaczymy co tam dzieciaki wytańczą ![]() super że tz już może w cwartek wróci ja mimo że w kuchni posprzątałam i wyciągnełam swiąteczne ozdoby to też jakoś świąt nie czuje. Pewnie dopiero w sobote jak pójde z koszyczkiem to mi się klimat wkręci
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-04-18 o 07:58 |
|
|
|
#4079 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam po weekendziku
wyjątkowo chciałam żeby się szybciej skończył i zaczął nowy tydzień, bo w tym tygodniu wraca TZ z delegacji Cytat:
Cytat:
Cytat:
moj TZ tez taki jest, ogólnie to wspaniały człowiek i mogę być spokojna jak będę w ciąży ze we wszystkim pomoże zajmie się itp. Ale mamy dziewczyny szczęście ![]() ![]() ![]() Danae gratulacje zakupu pralki ja jakoś od tamtego roku jak kupiliśmy z TZ nowa praleczkę strasznie lubię prac Metka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu (spoznione ale szczere zyczenia zmykam na kawke
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ale miałam dziś nockę Chyba ze 20 razy się obudziłam w nocy Ale o dziwo nawet wyspana w miarę jestem ![]() Proszę dziś trzymać kciuki za mojego TŻcika, bo pisze egzamin na podwyżkę w pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

stawiam wszystkim kolejeczke
dbam o siebie, zresztą moja rodzinka mi w tym pomaga. Mój dziadzio się tak przejął że przynosi mi banany, jogurty, warzywa 

Trochę mnie to denerwuje bo co rano przed pracą mam dylemat w co się ubrać. Ty bardziej że jeszcze w pracy nie wiedzą o moim stanie. Zbieram się żeby obwieścić o tym fakcie, ale do tej pory się nie składało, mojego kierownika długo nie było, a to on jest moim bezpośrednim przełożonym. Mam mieszane uczucia, w końcu to nie jest rozmowa o dniu wolnym czy urlopie....Jakoś trzeba zapodać to...

Ale kontrast. 
żeby rozmowa przebiegła po Twojej myśli