|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jutro ide do fryzjera i troche sie stresuje,bo to nowe miejsce i nie wiem czego sie spodziewac,mam dlugie wlosy i myslalam o jakichs pasemkach no ale zobaczymy jutro,na pewno sie pochwale tak w ogole to mam dzisiaj dobry humor,zgadnijcie dlaczego?wasza zasluga ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- certi oczywiscie trzymam mocno mocno
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.— Phil Bosmans Edytowane przez silvyetta Czas edycji: 2011-04-14 o 23:09 Powód: blad ortograficzny |
|||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Wpadłam tylko na chwilę bo już późno ![]() Marzę o tym, żeby już był weekend i żebym mogła w końcu odespać. Silvyetta też jutro idę do fryzjera I uwielbiam po prostu jajka Kinder I wszystko kinderowskie w ogóleWidzę, że wątek już znalazłaś ![]() Dobranoc
|
#4023 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() co tu wczoraj taka cisza była ?a ja byłam wczoraj na zakupach z siostra mama i chrześniaczką Lubie taki babskie wypady . Wróciłam do domku była 20 potem tylko moj ukochany serial na wspólnej kapać się i spać Dzisiaj na szczęście juz piątek. Jutro tylko obowiązkowe seminarium magisterskie
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie mam czasu nadrabiać. Chciałam tylko napisać, że też trzymam za Certi i zmykam do pracy. Nie mogłam się dziś dobudzić i teraz muszę się strasznie spieszyć, żeby zdążyć do pracy, ale oczywiście musiałam do Was zajrzeć ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#4025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeść
![]() certi pierwsze co to pomyślałam dziś o Twoim wielkim dniu i już mocno zaciskam kciuki a w godzinach wiadomych to chyba nawet u nóg jakoś zacisne ![]() Cytat:
ale ja robię bez rodzinek bo jakoś za nimi nie przepadamacelinka dzisiaj zaspała?? ![]() ultra ja wczoraj zjadłam pół litrowego opakowania lodów bakaliowych z zielonej budki w nich już rodzynki tolerujęWczoraj sukces napisałam 3 strony pracy ![]() A w ogóle to dzis już piątek i tż wraca z pracy
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka nie zaspałą, acelinka dziś po prostu od rana biega
![]() grozi mi to spóźnieniem sie na busa ale musiałam do Was zajrzeć dzisiaj dla odmiany napisze Wam wieczorem co i jak ![]() a teraz uciekam |
|
|
|
#4027 | |||
|
Zakorzenienie
|
certina - ja teztrzymam kciuki!
Cytat:
W Polsce zawsze na stole staly te male jajeczka i palemki - co roku mama dokupuje nowa. Kurcze - tu nawet nie ma gdzie kwiatow postawic - bo palemek tu takich jak u nas nie znaja. Wszedzie jakies najpotrzebniejsze papiery, dokumenty, zdjecia calej zmarlej czesci rodzinki i inne graty. A mnie sie marzy pusty stol z wiosennymi kwiatami na nim. Tak swiatecznie, czysto. No coz - kiedys tak bedzie - u mnie! Jak sie wreszcie wyprowadzimy od tescia! No i ja tez czekam na czekolade! Moze zajac od Lindta albo takie wielkie jajo. Cytat:
No to jeszcze tylko jedno seminarium sie przemeczysz a potem laba. Cytat:
Brawo za prace Skonczysz na pewno - nie martw sie! U mnie trwa od 2 dni ochlodzenie. Dzisiaj rano patrze a na szczytach gor ktore widze z okna lezy snieg! Szok! I wiatr zimny nieprzyjemny - a ubrana chodze jak z miesiac temu. Dzis podobno 13 stopni! Brr!
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie tez zimno, magolina trzymam kciuki, musi byc dobrze, ogladam ubranka na chrzest, bardzo ladne sa ale ceny tez maja sliczne musze sie przejsc u mnie po sklepach
|
#4029 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki za fryzjera Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizyte , mocno ![]() Ja wczoraj bylam u gina, nie nawidze badania bo mnie zawsze boli i krew mi leci Wiec wolalam miec to z głowy i poszlam. Namawial mnie to zajscia w ciaze sjoanna: kup coś koniecznie
|
|
#4030 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki dziękuję za kciuki
magolinka wszystko będzie dobrze, ale trzymam kciuki za Was
|
|
|
|
#4031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że zielona budka rządzi Ja wczoraj zjadłam pół opakowania lodów o smaku białej czekolady Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
cześć. dziś miałam wymieniane zatrucie. i wiecie co? jakoś na trochę przed wizytą zaczęło mnie boleć po drugiej stronie buźki, też w tym miejscu. mówię to dentce, ta w śmiech, no bo zęby mam jakie mam. to mi trochę nawierciła świeżo zrobioną próchniczkę w piątce, dała lekarstwo i w czwartek będę mieć zakładane dwie plomby-na zatrutego i na tego. a najlepsze jest to, że normalnie historia się powtarza-dokładnie tydzień temu zaczął mnie boleć ten ząb, a teraz dosyć wyraźnie się wybija ból drugiej jedynki. czyli w zasadzie zaczęła robić nie tego, co trzeba. no ale to ja nie potrafiłam określić który ząb, tyle tylko, że u góry. do tego nie zakleiła mi porządnie tego zatrucia, bo sączek zostawiła, czy jak to się zwie, żeby wyciekało co jeszcze tam siedzi, i taki strasznie chemiczny smak czuję. i nie wiem. czy ja to sobie wkręcam? bo już nie mam pojęcia co się dzieje. a ona mi robiła oba te zęby i ona zatruwała tą dwójkę obok aktualnie trutego. żeby coś źle zrobiła?
magolina poleciało do ciebie ![]() certi i przytulaskidziewczyneczka to gdzie mu tam patrzysz ![]() siedzę z bolącym zębem i piję reddsa, TŻ pojechał z kumplami. ech jaka ja jestem dobra i wyrozumiała i kochająca żonka
|
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poszła spać, ale muszę jechać po TZcika do pracy .... |
|
|
|
|
#4034 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor
![]() certi trzymamy dalej ![]() :kci uki:bezaczek wspolczuje Ci,bol zeba to chyba najgorszy z boli jutro po pracy jedziemy do tesciow,wiec nie bedzie mnie na pewno do niedzieli albo i dluzej damy im nasz album slubny,ktory w koncu udalo nam sie zrealizowackurcze magolinka sie nie odezwala,mam nadzieje,ze wszystko ok
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agawoo też mam taką nadzieję. nie wiem co z tymi zębami. chyba faktycznie pojadę z rana do dentki, ma dyżur akurat ta moja. tylko że wypiłam piwo i na to zjadłam śledzia z cebulą, chuch muszę mieć nieziemski ![]() dobranocek
|
|
|
|
|
#4036 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nadal trzymam powodzenia dzisiajCytat:
![]() 2. Super 3. Ja też nie miałabym nic przeciwko żeby tż sobie wyszedł wieczorem z kumplami, choć u nas to raczej nierealne bo tż weekendy woli spędzać ze mną przez to że na tyg go nie ma. silvyetta U gina ok, choć nadal mam plamienia. . Dzidziuś rośnie i ma się dobrze, bardzo długo mnie badal żeby znaleźć przyczynę ale wszystko jest ok. dostałam leki i nakaz odpoczywania
|
||
|
|
|
#4037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baaaaardzo się cieszę że z dzidzią ok to najważniejsze, odpoczywaj i wszystko minie, zobaczysz ![]() Cytat:
mi dla dziewczynki marzyłaby się taka ażurowa sukieneczka robiona na szydełku ![]() Cytat:
mój tż też czasami wychodiz gdzieś z kumplami, a ja z koleżankami i wszyscy są zadowoleni chociaż szczerze wole wychodzić z tż'tem, no ale osobne wyjścia czasem tez są dobre ![]() certi! będzie ok a kiedy będziesz miała wyniki?![]() ![]() ![]() ![]() ja wczoraj od rana biegałam na 8 byłam na prkatyce, potem na 13 w przedszkolu na zajęciach później od razu zostałam na mieście bo byłam na 16 umówiona z dziewczynami z forum mamusiowego i nie opłacało mi się do domku jechać i się tam wracać a byłam busem bo tż wczoraj miał samochód, bo z rana był na pogrzebie kolegi z liceum ale potem oczywiście musiał pojechać do pracy prosti w te miejsce gdzie tgeraz pracują.No i wróciłam po 19 a o 20 przychodziła nasze dwie dobre kumpele i tak sobie posiedzieliśmy, pośmialiśmy się i bylo bardzo miło Gosieńka bardzo zachwycała się moim brzuszkiem nie widziała mnie jeszcze bo obecnie pracuje w Holandii i teraz od grudnia była pierwszy raz w domku, a następnym razem będzie w lipcu - ale już na stałe wraca i jeszcze się śmialiśmy że dzidzia będzie miała bogatą ciocie z Holandii aaa.. ja Wam nie mówiłam, że mój brat 2 tygodnie temu też pojechał do Holandii bo trafiła mu się świetna okazja na szczęście tylko na 4 miesiące, no i na święta też przyjedzie do rodzinki. JEgo synuś chodzi i tak fajnie mówi: "A tatu jest w Holandii!" ale mały nie zdaje sobie sprawy ze to tak daleko ![]() Dzisiaj zaczynam akcje świątecznego sprzątanka na pierwszy ogień idzie kuchnia i łazienka jak dam rade ![]() i słonko pięknie świeci
|
|||
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jestem załamana. ciekawe co mi ta dentka powie, jak mnie zobaczy. jadę na 12. dokładnie ten sam ból, tylko tym razem w prawej jedynce. no masakra jakaś. zapewne też do zatrucia. się jej zapytam co za specyfik mi dała pod plombę, bo ja więcej takiego nie chcę. no bez przesady, żeby w ciągu tygodnia mi zatruwała dwa zęby... a ten smaczek się dalej wydobywa. maras. a ja nie mam na niego wpływu. bo sama sobie zębów nie wyleczę, a jak boli, to i tak już za późno... idę na jakieś lekkie, miękkie, rozdrobnione śniadanie
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z tymi zebami to tak juz jest ze trudno okreslic ktory to boli. Jak spuchnie to chociaz po rozwierceniu ropa wyplywa wiec wiadomo ze to ten a nie ten obok.
Chemiczny smak to normalka. Tak jak brzydki smak i zapach ropy jesli sie wydostaje. Ja kiedys mialam taki przypadek ze po bolu zeba przyszlo opuchniecie no to do dentystki. Ona rozwiercila cos tam wlozyla - chyba jakies lekarstwo i przytkala watka. No i ropa miala schodzic. Okazalo sie ze na drugi dzien - a byla to niedziela ja znowu spuchlam - bo sie dziurka za dobrze zatkala. Pojechalam do domu do tej dentystki a ona mowi ze wystarczylo wyjac ta watke. I rzeczywiscie pomoglo. Wiadomosc o jajeczkach kanarkowych - byly puste. Tesc dzisiaj rano sprawdzil - pan kanarek sie nie popisal.
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jaki tu spokój nanana... Ale może to i dobrze - przynajmniej zdążę nadrobić ostatnie 2 dni ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
To widzę, że nie tylko u mnie księgowe są takie "nieżyciowe" ![]() Cytat:
i gratisowo jeszcze z bata na dupsko strzelę Dzięki |
||
|
|
|
#4041 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby marzenie się jak najszybciej spełniło. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymamy nadal ![]() Będzie dobrze Ale masz "przygody" z tymi zębami Bidulko za album. My swojego nadal nie mamy Cytat:
To teraz odpoczywaj, bo jak nie to Ci nalot zrobimy i przywiążemy Cię do łóżka ![]() Cytat:
Dziewczyno zwolnij wreszcie, bo to tempo nie jest zbyt zdrowe dla kobiety w ciąży Ty to chyba na porodówkę z rozbiegu wlecisz pomiędzy spotkaniem z koleżankami i kolejnymi zajęciami w przedzkolu, a po drodze jeszcze zakupy zdążysz zrobić Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
sjoanna no tak. ale od rana potrafiłam jasno określić-najbardziej boli jedynka, mniej dwójka i ta zatruwana jedynka.
szkoda z tymi jajeczkami ![]() martolka podobał mi się tekst do acelinki, w zasadzie bardzo prawdopodobne a więc moje drogie panie, tak jak przewidywałam, mam zatruwaną drugą jedynkę ![]() ![]() i jeszcze mnie skasowali 50 zł, za znieczulenie, jakiś żel, coś tam... kurde a tego chyba nie ma w karcie, że ona mi go robiła, bo jak pytała pielęgniarkę, to ta wyczytała 2005 rok. a ja je wszystkie miałam wymieniane plomby przed ślubem na ładne nowe. ale ja chyba wtedy prywatnie do niej poszłam. ale to i tak raczej powinna wpisać w kartę ![]() łech lecę do pieca, bo coś kaloryfery gorące
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-16 o 17:11 |
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pracowity dzionek: pomyłam podłogi, przygotowałam zajęcia na jutro, zrobiłam obiadek i upiekłam babkę
![]() Ciekawe jak tam Certina
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko tak groźnie brzmi, teraz już naprawde się oszczędzam - przeciez spotkanie z koleżankami to sama przyjemność ![]() Ogarnęłam tylko kuchnie i sobie poleżakowałam, teraz się biore za łazienke ale tylko tak z wierzchu posprzątam, a doładniej to w tygodniu o ile mi się będzie chciało ![]() Tż przed chwilą wybył na imprezke i wróci jutro a ja sobie pojade do koleżanki na ploteczki, a potem z przyjaciółką na soczek - szkoda siedzieć w domku w tak piękny dzionek
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mi tez sie chcialo śmiać z tego gina
Ciekawe co robił z innymi pacjentkami hahhacerti: ja nadal trzymam kciuki ![]() acelinka: a gdzie to Tz wybył na impezkę , że tak nie razem ? Mój Tz tez idzie dzisiaj z kolegami na piwo i na mecz i znając jego to wróci późno w nocy , Ja tez sie szykuje na spotkanie z koleżanka
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyneczko, na imprezke taką hip hopową wybył więc mnie to nie do końca kręci, a na kobietę ciężarną to już w ogóle zbyt "gwałtowna" impreza
ja wysusze włosy i troche sie pomaluje co by na człowieka wyglądać i będe jechała
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Ja porozmawialam sobie z rodzinka przez skypa a moj maz wyszedl na kawke z kolega. No i zrobil przy okazji male zakupy.
Przyszedl z zajaczkiem czekoladowym Lindta - no troche za wczesnie - caly tydzien bede sie musiala powstrzymywac. I kupil poszewki na poduszki i przescieradlo (takie do przykrywania sie) w kolorze zielonym (mloda trawka) a przescieradlo do polozenia na materac - fioletowe (ciemne) Ale kontrast. Zobaczymy jak to wygladac bedzie na lozku. Oby nie straszylo. ![]() Mysle ze powinno dobrze wygladac w naszej planowanej sypialni - bialej lub jasno szarej. Ale sama nigdy bym mu nie pozwolila na wybranie takich kolorow. Wole bezpieczniejsze.
|
#4048 |
|
Konto usunięte
|
Kupiliśmy pralkę dzisiaj
|
|
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Dana no super sprawa nowy nabytek
Certi mam nadzieje ze egz ok idą u mnie spokój, posprzątaliśmy ciutke i tyle
|
#4050 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje
wyśpię się i jutro Was będę nadrabiać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

by mieć takie naloty
no nie wiem
ale macie oczywiście rację, nic się nie stanie jak tż umyje, nawet jeżeli nie będzie różnicy przed i po
mam już wyhodowany galanty brzuszek, ale jak tu nie tyć jak mama same pyszności pod nos podstawia, tż zakupów narobił i na co tylko mam ochotę to mam w domu

I wszystko kinderowskie w ogóle
?
i teraz muszę się strasznie spieszyć, żeby zdążyć do pracy, ale oczywiście musiałam do Was zajrzeć

Skonczysz na pewno - nie martw sie! 

damy im nasz album slubny,ktory w koncu udalo nam sie zrealizowac
i będe Cie gonić o tak
nic się tym oknom nie stanie jak nie będą umyte 

Ale kontrast.