|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
#4052 |
Zadomowienie
|
miala, ale to bez pozegnania z nami wyjechalaby
![]() jak tak to należą jej się ![]() irmusia dziekuje ![]() dzisiaj jedziemy na grilika imieninowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Wtajemniczenie
|
magdulec zazdroszcze grilla
![]() pojechalabym gdzies i wogole spedzila milo weekend ale te remonty i wszystko w pospieechu zeby zdazyc przed mala uniemozliwiaja nam to troche...no coz moze niedziela bedzie udana ![]() ![]()
#4054 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie, Paulinka miała wakacjować się
![]() ![]() Magda- śliczny brzuchol ![]() Poza tym to musze się uczyc, a taka pogoda że najchętniej to bym brzuchem do góry poleżała nad woda.... Właśnie jestem na etapie poszukiwania czegoś na wakacje krajowe...
#4055 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kurczę martwię się bo dziś już 5 dzień po hsg a ja mam plamienia i nawet krew
![]() ![]()
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to jest normalne czy nie, więc ci nie powiem ![]()
![]() |
#4057 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym się wybrała do lekarza... nie zaszkodzi sprawdzić.
#4058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja dziś zaczęłam kolejny cykl. Jakoś tym razem bez żalu. Mam teraz mały problem, bo ginka na wizycie (w czwartek) powiedziała, że nie zrobi mi HSG tylko laparoskopię z drożnością. Ale ja nie chcę laparoskopii (przynajmniej do czasu, kiedy na prawdę nie będzie konieczna), a na razie chcę tylko drożność sprawdzić. No i znowu muszę szukać ![]() ![]()
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
irmusia, trzymam kciuki, abyś osiągnęła swój cel
![]() W końcu Kraków aż takim małym miastem nie jest więc na pewno znajdziesz lekarza i przychodnię, w której wykonasz badanie ![]() Najbliższe 2-3 dni okażą, czy będę testowała czy nie. Z jednej strony mam ochotę lecieć po test i rano zrobić (jutro będzie 32 dc i 12 d fazy lutealnej). ale z drugiej strony mam lenia i nigdzie nie chcę iść. Poza bolącymi jajnikami (kłucie, a nie ból podbrzusza jak na @), bolącymi piersiami nie mam żadnych objawów. No poza tym, że ciągle chce mi się płakać ![]() ![]()
#4060 |
Zakorzenienie
|
Irmusia według mnie laparoskopia o wiele lepsza. Sprawdzą Ci drożność, jakby coś było niedrożne to naprawią. A dodatkowo sprawdzą czy nie ma endometriozy.
#4061 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kochana będzie dobrze,każdy poród da się przeżyć ślicznie kochana wyglądasz ![]() Cytat:
![]() |
#4062 |
Raczkowanie
|
no i w nocy wylądowałam w szpitalu bo nie mogłam wytrzymać z bólu... i krwawiłam, trafiłam o dziwo na super lekarza zbadał mnie i zrobił usg powiedział, że najprawdopodobniej kontrast podrażnił niestety ten drożny jajowód bo boli mnie tylko po lewej stronie
![]() ![]() Powiem wam, że się podłamałam tym wszystkim ![]() jeszcze się zadręczam bo wczoraj się kochaliśmy i jak bym tak była w ciąży i antybiotyk, wiem, że małe prawdopodobieństwo ale teraz mam same czarne scenariusze ![]()
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boję się poddać od razu laparo, bo czytałam ( w tym też opinie lekarzy), że po laparo mogą pojawić się zrosty, bo to jest jednak inwazyjna metoda. A jednak jest nadzieja, że z moimi jajowodami wszystko w porządku, a wtedy nie robiłabym teraz laparo tylko jeszcze kilka badań i inseminację.
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Jutro chwila prawdy
![]()
#4067 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Oby się udało! ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- A mi lekarz powiedział, żebym sobie przed laparo kupiła jakiś żel przeciwko zrostom, nie pamiętam nazwy, ale mam zapisaną, więc jak chcesz to Ci podam następnym razem. I mam to dać lekarzom, którzy będą robić laparo, a oni mają mnie tym po zabiegu nasmarować w środku (?) czy jakoś tak, co zapobiegnie powstawaniu zrostów. Podobno jest to bardzo skuteczny żel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Wtajemniczenie
|
Alexa83- będzie wszystko dobrze
![]() ![]() ![]() Irmusia- zatem ![]() ![]()
#4070 |
Zakorzenienie
|
wynik testu negatywny
![]()
#4071 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Rozeznanie
|
karolca trzymam kciuki póki nie ma @ to wszystko może się zdarzyć
Ja w końcu doczekałam się @ po # jeszcze jeden i do dzieła wyniki immunologiczne mam dobre jeszcze genetyczne czekają mnie w następnym tygodniu
#4073 |
Zakorzenienie
|
jednak test dobrze pokazał.
o południu przyszła do mnie wredota w związku z tym paulinko, proszę - jak już będziesz - o zmianę daty last @ na 6.06. i tym samym cykl 7
#4074 |
Raczkowanie
|
jestem załamana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4075 |
Zakorzenienie
|
alexa, kochana
![]() pamiętaj, że po burzy ZAWSZE wychodzi słońce ![]()
#4076 | ||
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, czy ktoś mnie jeszcze pamięta
![]() Zaglądam czasem do Was i gratuluje wszystkim zafasolkowanym, a widzę, że jest ich troszkę i parę dzieci się pojawiło ![]() ![]() ![]() My wolno rozkręcamy się ze staraniami. Nie chcę się nastawiać i nakręcać, więc pewnie tylko czasem do Was zajrzę. Ten cykl jeszcze spokojnie, a następny będę już sprawdzała owu i TZ zacznie brać leki jakie wykupił już dawno ![]() Poza tym to trochę się działo odkąd byłam tu ostatnio. Przede wszystkim kryzys z TZ zażegnany i jest teraz cudownie, lepiej niż na początku ![]() Zmieniłam też pracę w grudniu. Nie wiem czy to dobrz, kasa większa, ale stres ogromny i atmosfera do d..., jakoś daję radę, ale nie jest lekko ![]() Pozdrawiam Was kochane ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4077 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie było mnie tu ze 100 lat - upał ostatnio tak daje mi się we znaki że w ogóle nie mam ochoty siedzieć przed komputerem. Pierwszy raz w życiu źle znoszę gorącą pogodę bo zazwyczaj lato to moja najbardziej ulubiona pora roku więc ciągle nie mogę wyjść z szoku ![]() U nas wszystko dobrze - dzisiaj zaczęliśmy 23-ci tydzień więc teraz już definitywnie mamy bliżej niż dalej co mnie bardzo cieszy ![]() Poza tym byliśmy na jeszcze jednym usg i teraz już na 99,9 % (cytat z lekarza) możemy się szykować na synka i córeczkę więc wygląda na to że sprawdza się opcja którą najbardziej chcieliśmy ![]() Okazuje się też że na razie szyjka macicy trzyma mi się na poziomie 3,5 cm a hemoglobina mimo że nadal nie jest na zbyt wysokim poziomem przynajmniej nie spadła przez ostatni miesiąc więc naprawdę nie mam specjalnie na co narzekać. Zamówiliśmy też już wózek dla maluchów, zaczęliśmy malować ich pokój a jutro jedziemy zacząć wybierać meble i kompletować wyprawkę dla bąbli bo w koncu nie wiadomo jak długo będę jeszcze mobilna ![]()
#4078 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnie,że pamiętamy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Wtajemniczenie
|
egwene ale super
![]() u nas po staremu leci 9 miesiac i czekamy.... kzabeczka pamietam cie i pzdr
#4080 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja już po urlopie...pieknie było ale się skończyło niestety...dziś pierwszy dzień w pracy jestem i nie umiem się odnaleźć jakby mnie z miesiąc nie było ![]() Wróciliśmy w piątek w nocy. Pogoda nam dopisała, cały tydzień słonko i ciepełko ![]() ![]() ![]() Wrzuciłam pare fotek na nk ![]() Lecę nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 36, last @ 30,04 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 26, last @ 8,05 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 1, last @ 8,05 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 26, last @ 17,05 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 43, last @ 21,05 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 13, last @ 24,05 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 31, last @ 24,05 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 7, last @ 6,06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 11 zafasolkowanych: Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Atila, Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() Nadrobiłam wszystko ![]() Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie ![]() Kalwi to teraz trzymam mozno kciuki, żeby się udało ![]() ![]() Alexa bidulko, dzielnie to zniosłaś, przykro mi, że powikłania się pokazały ale teraz to może yć już tylko lepiej ![]() Magdulec śliczny brzusio ![]() ![]() przyjmuję baty za to, że nie miałam czasu zajrzeć przed urlopem ![]() Kzabeczko pamietamy Cię oczywiście, przynajmniej ja ![]() ![]() Egwene to już 23tc ale to zleciało ... cieszę się, że będzie parka i Gratuluję ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-06-07 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.