mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 10:58   #4051
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Brzuszek śliczny

Dziewczyny przyszła paczka od tego gościa.
Czy jestem zadowolona z jakości - nie za bardzo. Ubranka widać że mocno używane najlepszej jakości są te rzeczy.

A te to porażka na zdjęciach ładne a w tej bluzeczce metka jest tak żółta że hej
http://allegro.pl/bawelniana-bluzecz...719806881.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg D948B689-8CB2-4E06-83E4-644BCFF080E4.jpg (111,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69C46DCC-99AA-4C76-9C61-2C3E21259B8C.jpg (48,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0705CB4B-4A37-450E-AB54-482B056ED4A6.jpg (31,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg F73C1C2C-8F76-444A-9BDA-72DFF27A0321.jpg (36,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1BE78657-4153-4357-B40B-3034CB7A5E96.jpg (39,0 KB, 10 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-08-11 o 11:00
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:59   #4052
OlusiaS
Wtajemniczenie

Moja to juz w ogole z Kodi .Ale ma wymienne wkladki w srodku,ze mozna robic kanapki albo grillowac i z kanapek jestem zadowolona,z grillowych nie korzystam.Upatrzylam sobie juz Philipsa albo Krupsa taka,co sie obraca.Super przepyszne wychodza

Edytowane przez OlusiaS
Czas edycji: 2011-08-11 o 11:00
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:00   #4053
bienioka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
A chodzi mi po glowie, żeby kupić białe łóżeczko... bardzo mi się podobają i zauważyłam, że Tżtowi też... Ale meble w pokoiku sa takie... koloru buk/sosna... jasne i sie zastanawiam, ale drzwi do lazienki i pokoiku w sumie biale... myslicie, że mogloby być?
Mi sie tez podobaja najbardziej biale lozeczka - innego bym nie kupila.
Musisz jednak wiedziec, ze lozeczko to mebel i musi pasowac do calosci. Lesli masz ciemniejsze meble i nie masz ich zamiaru zmieniac, to kupilabym lozeczko pasujace do calosci mabli, a nie do drzwi

Ja mam obecnie w sypialni szafe i lozko w kolorze jasnego klonu z bialymi dodatkami. Biurko mam tez biale no i lozeczko i przewijak bede biale. Za rok w pokoiku malej bede tylko biale mebelki z kolorowymi dodatkami i scianami.
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:04   #4054
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Brzuszek śliczny

Czy jestem zadowolona z jakości - nie za bardzo. Ubranka widać że mocno używane najlepszej jakości są te rzeczy.

A te to porażka na zdjęciach ładne a w tej bluzeczce metka jest tak żółta że hej
masakra ze tak zaklamane zdjecia dali
co z tym zrobisz? zwrocisz?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:12   #4055
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
masakra ze tak zaklamane zdjecia dali
co z tym zrobisz? zwrocisz?
Nie będę zwracać przeżyje. Więcej było by zachodu niż to warte. Najwyżej nie założymy, zobaczę jak będzie po praniu.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-08-11, 11:18   #4056
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie,ze biale pasuje do wszystkiego.Chyba,ze kupisz lozeczko w kolorze mebli.My kupilismy biale,ale mamy biale drzwi w szafie w sypialni.
Muszę to sprawą łóżeczkową przemyśleć Na razie nic z mebli nie będę zmieniać, w pokoiku w sumie jest tylko duza szafa i mały regał. (dołączone zdjęcie) i tak mysle, ze jakby białe kartony na niego wstawić (i tak chce takie ozdobne pudła ustwić na ta pókę, żeby mieć na rzeczy dla dzidzi) bialy dywanik... biale ramki na sciane... Hmm... ???

Tak pomyslalam dodatkowo, ze drugie dziecko bym chciala miec juz na wiekszym metrarzu niz 30m2 i wtedy by się urządzilo caly pokoik dla szkraba... ale kto to wie jak się życie potoczy...

A z tymi ciuszkami to po prostu chamówa... i tyle...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg regał.jpg (67,5 KB, 19 załadowań)

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:22   #4057
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
A chodzi mi po glowie, żeby kupić białe łóżeczko... bardzo mi się podobają i zauważyłam, że Tżtowi też... Ale meble w pokoiku sa takie... koloru buk/sosna... jasne i sie zastanawiam, ale drzwi do lazienki i pokoiku w sumie biale... myslicie, że mogloby być?
Ja patrzę tylko na białe łóżeczka, tak strasznie mi się podobają że nie wyobrażam sobie innego Wydaje mi się, ze jesli masz jakis biały akcent w pokoju to pasowac bedzie

Cytat:
Nie będę zwracać przeżyje. Więcej było by zachodu niż to warte. Najwyżej nie założymy, zobaczę jak będzie po praniu.
a jak z opinią wystawisz negatywa?

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:24   #4058
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość

a jak z opinią wystawisz negatywa?
Nie bo tylko 2 rzeczy są kiepskiej jakości.

Stary 2011-08-11, 11:30   #4059
marli
Raczkowanie

Bry

Cytat:
Ja kupię coś takiego do uspokajania http://allegro.pl/sterntaler-owieczk...740707169.html

A swoją DOBRY DZIEŃ
podoba mi sie ta owieczka

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
nikaa- mi wcześniej nie twardniał brzuch,dopiero niedawno zaczął.a w nocy to pół brzucha było twarde a drugie pół nie....

w tvp2 mówia o zbieraniu grzybów i jak je rozpoznawać-moaja rada:jak ktos się nie zna to niech nie zbeira,a jesli juz chce to niech nazbiera apotem wyrzuci.ja jem grzyby tylko zbierane przez moja nabliższa rodzię-a tak w ogóle to uwieeelbiam je zbierac, jeść mniej,ale znbierac,spacerowac po lesie kocham
w weekend najdłam się smazonych grzybów bo tak mnie ochota naszła
a ja odwrotnie, lubię jeść, a zbierać nie bardzo... spacery po lesie owszem, owszem ale to wypatrywanie grzybów strasznie mnie męczy jakoś

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Ja sobie go na bułce złamałam kurczę wczoraj jadłam marchewkę i nic się nie działo a jabłko sobie też kroję bo mi krwawią dziąsła i mam poranione jak zjem normalnie
oj bidna Ty...

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

też mi się wydaje bo od razu więcej nas ludzi odwiedza i łatwiej właśnie znaleźć ale zobaczymy co dziewczyny powiedzą
jestem za

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Tottie1984 - ubranka sliczniutkie

Tincia - bardzo po mału urządzimy bo wszystko takie drogie

goldika - mnie też się czasem wydaje że Filipek ma czkawkę

ania21_21 - przykro vmi z powodu ząbka

dygotka8 - ja też uwielbiam chodzić na grzyby ale teraz sobie odpuszczę, boję się kleszczy i innego robactwa grzybków nie jadam teraz bo po zupce gzrybowej było...

Witam dziewczynki

My w dobrym humorze już po wizycie u lekarza Filipek to nadal Filipek Waży 1087gram Pani doktor zbadała serduszko,płuca i nereczki i wszystko jest dobrze maluszek narazie w położeniu miednicowym,ale podobno nie mam się narazie czym martwić,łożysko jest na ścianie tylnej i mam odpowiednią ilość płynu owodniowego Na poczekalni Filipek ciągle się wiercił a jak przyszło do USG to się na nas dupką wypioł hehe Ale w końcu pokazał i buziaczka Następna wizyta 9września Mam zrobić badania : WR,Hbs,plc, mocz i morfologia. aaaa i znowu dostałam siateczkę z gazetami i próbkami, mam juyż 3 butelki z Aventu

Idę robić obiadek Odezwę się jak zjemy
za wizytę

Cytat:
Owieczko gratuluje udanej wizyty
Mi gin ostatnio powiedzial, ze na tej nastepnej wizycie wlasnie sporo badan mi zleci. Pewnie to co Tobie i mam nadzieje, ze USG zrobi.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Co do grzybkow to uwielbiam je zbierac ale boje sie teraz ze zlapie kleszcze. Za to nad morzem jadlam sosik z kurek i podgrzybkow bo tesciowa mi specjalnie przywiozla! Z dziadkiem zawsze jezdzilismy, on znal lasy jak wlasna kieszen. Szkoda, ze szybko umarl - mialam 7lat.

W ogole chyba nie pisalam ale bardzo milo spedzilam czas z tesciowa. W koncu zaczela mowic o tym, ze bedzie babcia. Sporo mi opowiadala jak u niej ciaze wygladaly, o opiece nad dzieckiem. Powiedziala, ze przyjedzie jak zaczne rodzic i jak bede chciala to zostanie mi pomoc. Bo w sumie od razu zostane sama. Tz w pracy, mama w pracy... Wiec pewnie skorzystam z jej pomocy. I dodala, ze jak bedzie za bardzo sie madrzyc to mam jej powiedziec wprost
dla teściowej
marli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:48   #4060
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Brzuszek śliczny

Oj to mnie zasmuciłaś, bo sie wyrwałam i dość duże zakupy zrobiłam tam za 108 zł ciekawe jakie będą miały być takie jak na zdjęciach a na zdjęciach jak nowe wyglądały.......będę mieć najwyżej nauczke....

A co do tytułu to mi też sie najprostszy wydaje najlepiej z tą cz.4

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

matko ale mnie żebra bolą mały jest bez litości od jakichś 20 minut tak ładuje po żebrach że szok ide sie chyba położyć może sie uspokoi troche....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 12:06   #4061
owieczka86
Zadomowienie

goldika - tyle kasy za szkołe rodzenia.
U mnie szkoła rodzenia kosztuje 160 zlotych,są to 4 spotkania po 3 godziny raz w tygodniu.Zajęcia prowadzi położna ze szpitala w którym planuję rodzić.Są zajęcia z oddychania,zajęcia z opieki nad noworodkiem i jakieś rozmowy z psychologiem - jeśli dobrze pamiętamAle dokładnie jak bylo napiszę jutro Właśnie dziś idę na pierwsze spotkanie - juz nie mogę się doczekać

misiula Myszeczka
- no buteleczki się przydają Oprócz tego w zestwie są inne próbki - Lovela,Sudocrem,pieluszki bella,jakieś katalogi,gazetki.

muffinka - śliczny brzuszek Jaka Ty szczuplutka jesteś
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 12:34   #4062
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
goldika - tyle kasy za szkołe rodzenia.
U mnie szkoła rodzenia kosztuje 160 zlotych,są to 4 spotkania po 3 godziny raz w tygodniu.Zajęcia prowadzi położna ze szpitala w którym planuję rodzić.Są zajęcia z oddychania,zajęcia z opieki nad noworodkiem i jakieś rozmowy z psychologiem - jeśli dobrze pamiętamAle dokładnie jak bylo napiszę jutro Właśnie dziś idę na pierwsze spotkanie - juz nie mogę się doczekać

misiula Myszeczka
- no buteleczki się przydają Oprócz tego w zestwie są inne próbki - Lovela,Sudocrem,pieluszki bella,jakieś katalogi,gazetki.

muffinka - śliczny brzuszek Jaka Ty szczuplutka jesteś
No próbki to na pewno się przydają, ja jak chodziłam do poprzedniej gin to właśnie widziałam jak kobiety w ciaży wychodziły z różnymi gadżetami, a w pokoiku w którym się przygotowywało do badania były wielkie kartony próbek, niestety mój obecny gin u siebie tego nie ma, ale wolę jego opiekę niż tej poprzedniej

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Właśnie jem 3 gruszkę z ogrodu dziadka, dobrze że tylko tyle zabrałam do pracy bo pewnie bym wszystkie zjadła takie są pyszne

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 12:37   #4063
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Właśnie jem 3 gruszkę z ogrodu dziadka, dobrze że tylko tyle zabrałam do pracy bo pewnie bym wszystkie zjadła takie są pyszne
Ja wcinam kwaśne jabłuszka
Stary 2011-08-11, 12:41   #4064
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Muffinko śliczny brzuszek
Zgrabniutka jesteś jak nie wiem co

Oczywiście, również dziękuję za przypomnienie o gofrownicy

Dzisiaj planuję na obiad racuszki z jabłkami, więc jutro na deserek zrobię gofry
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 12:52   #4065
muffinka90
Zakorzenienie

dobra, ruszylam sie wreszcie troche i zalatwilam tyle ile mi sie udalo, jeszcze jutro musze tam raz skoczyc i narazie z glowy...

brzucho dziekuje wizazowym ciotkom powiem wam, ze nigdy nie bylam taka chuda jak w ciazy (nie liczac brzucha oczywiscie) nie ma to jak trzy miesiace rzygania

bienioka az sie zaslinilam a ja nie mam gofrownicy, buuu....

tincia moja chrzesniaczka spala w bialym lozeczku, bylo sliczne i nikt nie zwracal uwagi na to, ze nie pasuje do ciemnych mebli

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 12:53   #4066
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Witam. Byłam dziś zrobić w końcu krzywą cukrową, poszło gładko i to bez cytrynki (choć miałam ją ze sobą) - tak mi się chciało pić że wchłonęłam niemal na raz. Panie kazały mi wrócić za 2 godz więc pojechałam do domu i się troszkę zdrzemnęłam

Cytat:
Z kwaśnej wody- w sensie takiej np. od ogórków? Posiadam, ale nie moge jej tykać... jestem alegriczką :/
Nie kochana. Jest specjalna kwaśna woda, najwygodniejsza jest w żelu i nazywa się altacet. Maści heparynowe czyli lioton 1000 to bardziej na krwiaki. Ja przed ciążą używałam heperizen ( to to samo co lioton 100 tylko tańsze) jak miałam ciężkie i bolesne kończyny dolne.

Cytat:
Napisane przez Tottie1984 Pokaż wiadomość
My zaczynaliśmy 3 lata temu od dwóch niskich pensji jak ze soba zamieszkaliśmy przed ślubem i wtedy nie odkładaliśmy nic. Potem pół roku po ślubie udało nam się znaleźć stosunkowo dobre prace - nie są to żadne rarytasy ale jak na osoby które są 3lata po studiach to już coś... i zawsze jest nadzieja że może kiedyś wraz ze wzrostem doświadczenia będzie lepiej
Fajnie, ze masz takie perspektywy. Prawdę mówią, gdybyśmy mieszkali w większym mieście to też byśmy takie mieli, ale my się do miasta nie nadajmy - zwłaszcza tż. Jak mieszkaliśmy w Krakowie to ja już się w sumie przyzwyczaiłam, ale teraz to Rzeszów jest dla mnie za duży. Wiochmen sie ze mnie zrobił pełną gębą.

ania21_21 współczuję zęba

owieczka86
gratuluję udanej wizyty
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 13:06   #4067
goldika
Zakorzenienie

na lipcówka urodził się chłopiec 4600g i 66cm To na niego ciuszki 68 to za chwile małe będą

Kończę własnie lste wyprawkowa i szpitalna... uff
Stary 2011-08-11, 13:10   #4068
marejta
Zadomowienie

Moja koleżanka urodziła na początku sierpnia córeczkę i miała 4100 i 60cm i właśnie pomyślałam sobie że 62cm już niedługo będą za małe

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-11, 13:11   #4069
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
na lipcówka urodził się chłopiec 4600g i 66cm To na niego ciuszki 68 to za chwile małe będą
Jak dziewczyna, która urodziła takie duże dziecko nie miała cc to jej szczerze współczuję.

Ja właśnie pożarłam lasagne na obiad i chyba sobie zrobię kawkę, bo mam kupione ciasteczka taka mnie ochota na ciastka po tej glukozie wzięła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 13:12   #4070
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:

Kończę własnie lste wyprawkowa i szpitalna... uff

Koszykarz

A ja byłam u doktorki.
Powiedziała mi że mojego przypadku nie mogę niczym wyleczyć z racji tego, że jestem w ciąży i podanie mi czegokolwiek było by ryzykowne.
Istnieją przypadki, że samo zanika, lecz u mnie niestety raczej idzie w drugą stronę.
Powiedziała, że jak się dostanie do dróg rodnych w tedy na bank będzie cesarka.
Ale za tydzień idę do mojego lekarza, więc jeszcze poczekam co on mi powie

idę się dotlenić
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 13:12   #4071
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Wniosek z tego płynie taki, ze nie ma co za dużo kupować małych ciuszków.
Stary 2011-08-11, 13:14   #4072
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Oj to mnie zasmuciłaś, bo sie wyrwałam i dość duże zakupy zrobiłam tam za 108 zł ciekawe jakie będą miały być takie jak na zdjęciach a na zdjęciach jak nowe wyglądały.......będę mieć najwyżej nauczke....

Ja wydałam u nich 70zł. Ale już więcej nie kupię

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Wniosek z tego płynie taki, ze nie ma co za dużo kupować małych ciuszków.
Dokładnie.
dziewczyny rozmiar 3-6 m to nasz polski to 68?

Stary 2011-08-11, 13:14   #4073
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Bahamadia przepraszam, że pytam, ale co konkretnie doktorka u Ciebie zdiagnozowała?
Stary 2011-08-11, 13:17   #4074
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dziewczyna, która urodziła takie duże dziecko nie miała cc to jej szczerze współczuję.

Ja właśnie pożarłam lasagne na obiad i chyba sobie zrobię kawkę, bo mam kupione ciasteczka taka mnie ochota na ciastka po tej glukozie wzięła
rodziła siłami natury
zaraz zobacze czy opisuje poród. Chociaż wątpię bo dziś urodziła w 42tc.

głodna się zrobiłam.

Lista zrobione w wordzie, pozostało mi wydrukować i uzupełniac
Stary 2011-08-11, 13:24   #4075
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
rodziła siłami natury
zaraz zobacze czy opisuje poród. Chociaż wątpię bo dziś urodziła w 42tc.
Masakra - ależ się musiała namęczyć bidulka
Stary 2011-08-11, 13:29   #4076
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra - ależ się musiała namęczyć bidulka
1 litr krwi stracila - wlasnie doczytalam.
Stary 2011-08-11, 13:31   #4077
marejta
Zadomowienie

właśnie wszedł do biura kolega i cieszy sie jak porąbany no to się pytam co się stało a ten mi z gratulacjami wyskakuje, że właśnie sie dowiedział że jestem w ciąży i że nie wiedział ja się pytam gdzie on się chował skoro wszyscy chłopacy już wiedzą nawet na magazyny po docierało, a on pracując w biurze za ścianą nic nie wiedział zastanawiam sie jak sobie tłumaczył mój brzuch

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Ja to bym nie chciała takiego dużego dziecka, najlepiej tak około 2800-3200 to by mi odpowiadało chociaż mój teść zawsze mówi że mam jeść bo przecież dziecko ma się duze urodzić tak najlepiej 6kg to ja się pytam jak ja będę miała je urodzić, czy pisze sie na poród rodzinny zeby razem z tż skakali mi po brzuchu

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-11, 13:32   #4078
dygotka8
Zakorzenienie

hejka
ja juz wróciłam,na obiadek dziś 2 jajka na twardo...

a powiedzcie mi wynik glukozy po 2 odz 104 to ok,prawda??

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 13:35   #4079
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

[/COLOR]matko ale mnie żebra bolą mały jest bez litości od jakichś 20 minut tak ładuje po żebrach że szok ide sie chyba położyć może sie uspokoi troche....
ehhh moja tez tak szaleje, 24 na dobe nawet teraz mnie kopie... az skora mnie boli... a mowia ze teraz dzieciaczki w brzuszkach przesypiają 19h. to moja ze 3tylko

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 13:38   #4080
owieczka86
Zadomowienie

Nie no masakra rodzić takie duże dziecko siłami natury pewnie strasznie się namęczyła. Ja mam nadzieję że moje dziecko nie będzie takie duze bo mam sporo małych ciuszków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości