|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Arnama zazdroszczeęęęęęęęęęęęęęę ę
![]() ![]()
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzinka co znów wymajęciła ? ![]()
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Wiec tak...po jednej Babci zostało mieszkanie w centrum miasta 3-pokojowe i ja chciałam tam sie wprowadzic i znalezc 2 osoby zeby wynajmowały dwa pozostałe pokoje, wsrod znajomych badz studentów, no zawsze by sie ktos znalazl z kim mozna sie dogadac
![]() ![]() ![]() A w pracy to wogóle ... chyba tylko do pt bede pracowac, bo WIELKI SZEF oznajmił ze nie przynosimy mu zysków jestesmy nieopłacalni itp itd i jak sytuacja sie nie poprawi to do widzenia, spoko, ze ja z call center nie mam nic wspólnego bo zajmuje sie papierkowa robota, ale ok jak wszyscy to wszyscy wg niego...zreszta jak call center pozwalnia to co ja bede tam robic jak umów nie bedzie? wiec ogolnie nieciekawie...no , ale takie zycie Sorka ze Wam tak zamarudziłam, ale musiałam sie wygadac ![]() ![]()
#4054 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Arnama, fajnie że rocznica Ci się udała ![]() Aga, ale beznadziejnie z tym mieszkaniem. Nie ogarniam czemu Ci nie pozwolili tam zamieszkać? ![]() Ja dzisiaj poszłam do szkoły na 9:45, wróciłam się do domu po 18.. cudownie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Dziewczyny, potrzebuję pomocy. W sensie z jedzeniem. Jak w szkole tak długo jestem to obiadu w ogóle nie jem i mam problem z tym co jeść w szkole! Kanapek nie będe jadła (ani białe ani ciemne pieczywo, nauczyłam się żyć bez tego), moje musli batony mają dużo cukrów.. nie mam koncepcji co mogę zjeśc w szkole tak żeby było w porządku.. A moje śniadanie w domu to jajecznica z 2 jajek albo 2 parówki.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Arnama, świetnie że się dobrze bawiłaś
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do jedzenia... -serek wiejski? -sałatki? -twarożek? -jogurt z musli? -placuszki (serowe, cukiniowe, owsiane...) -chrupkie pieczywo z serkiem? -skoro w domu jesz parówki to może zabieraj sobie do szkoły? -zwinięte w rulonik i przekrojone naleśniki? (dwie koleżanki ostatnio jadły, mm) -wafle ryżowe? -pasta jajeczna? -pokrojone warzywa, marchewka, ogórek, pomidor? -koleżanka ostatnio przyniosła do szkoły leczo ![]() może te propozycje niektóre wydadzą ci się dziwne ale takie rzeczy dziewczyny u nas w szkole jedzą, w tym ja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Dzisiaj całkiem ładnie z jedzeniem, obiadem się objadłam ale wyszło niecałe 400kcal ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze fakultety dzisiaj miałam, jeju strasznie przeraża mnie widmo matury ![]()
![]() |
#4056 |
Zadomowienie
|
Aga współczuje całej tej sytuacji. Z pracy od dłuższego czasu jesteś niezadowolona, więc może nie ma tego złego ;> A mieszkanko napewno jakieś znajdziesz
![]() ![]() ![]() Minthema jaka maturaaa kobieto! ![]() ![]() ![]() Zamówiłam na all kwas migfdałowy ![]() ![]() ![]() ![]()
#4057 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa ja tez tej całej sytuacji nie ogarniam
![]() ![]() Wczoraj nie pcowiczyłam, wrocilam polozyłam sie spac wieczorem wyszłam na spacer z kolezanka i jakos nie miałam juz siły, dzisiaj nadrabiam ![]() Migotka a jak te kwasy sie stosuje?
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-09-06 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zadomowienie
|
aguniaa mieszkanko mam już od dawna bo moja ciocia ma 2 mieszkania, nie ma dzieci ani nikogo więc jedno jest jak gdyby dla mnie
![]() minthema od kresek na oczach tez jestem uzalezniona ![]() kurcze... mam problem... obudziłam sie dzisiaj rano i... mam takie zawroty głowy ze wstanie z łózka jest wielkim problemem;/zjadłam sniadanie, witaminy wypiłam, nawet 2 kostki gorzkiem czekolady i NIC! dalej to samo :< czuje sie jakbym była mocno pijana jak wstaje... cóz....
#4059 |
Zakorzenienie
|
Agusia... nie fajnie ze strony rodziny, spokojnie mogłaś sobie tam przecież mieszkać
![]() ![]() Pulcherija może to przez pogodę- jakiś spadek ciśnienia, czy coś ![]() Ja własnie zaliczyłam skalpel, po prawie 2 miesięcznej przerwie (ale to zleciało ![]() ![]() ![]() Dokonałam tez pomiarów i niestety wszystko wypracowane przez miesiąc wróciło- nawet z nawiązką w brzuchu ![]() ![]()
#4060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mieszkania fajnie Ci sie trafiło ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez sie biore spowrotem za Ewke dzisiaj juz przed praca skalpel machnełam, wieczorem jeszcze cos docwicze ![]()
![]() |
#4061 |
amor vincit omnia
|
ja też zabieram się za ćwiczenia z Ewą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4063 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zakorzenienie
|
Ja też muszę zacząć od skalpela, bo normalnie dziś to (prawie) ledwie Go zrobiłam
![]() ![]() ![]()
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1 - zel oczyszczajacy, na oczyszczona buzie naklada sie kwas(7-10min), pózniej wacikiem na miejsca posmarowane kwasem nanosi sie dokladnie neutralizator, pare min trzeba go potrzymac a na koniec jakis buteleczka do zmycia tego wszystkiego, no i ma czysta buzie krem nawilzający ![]() ![]() ![]() wrrrrrrrrr i znów mi opryszczka wyskoczyła ![]() ![]()
![]() |
#4066 |
Raczkowanie
|
Arnama, wszystkiego dobrego na kolejny rok pożycia małżeńskiego
Eldo, to rozrwykowy miesiąc, wybaw się dobrze, a przed weselem wieczór panieński ![]() Pulcherija, i zdrowo że mieszkasz na swoim Minthema, gratki mocno spóźnione z zdania komisa Panna Migotka, pryszcze po peelingu kwasem to normalka, robiłam kiedyś w salonie kwasy, więc się nie przejmuj, masz dobrze złuszczoną skórę ![]() Aguś, rodzice pewnie się boją Twego pójścia na swoje, tyle lat mieli Cię przy sobie tylko dla siebie, może się boją że pójdziesz w złe towarzystwo, wiesz jak to rodzice, porozmawiaj z nimi, co Ci na serduchu leży, mówiłaś im o swoich planach z zamieszkaniem? w pracy może się jakoś ułoży hehe, co Wy macie z tą Chodakowską? sorki, udzielam się teraz na forum sportowym , Aguś wie dokładniej gdzie ![]() ![]()
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 Edytowane przez hera21 Czas edycji: 2012-09-06 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
amor vincit omnia
|
ja robię skalpel, bo mi podpasował taki zestaw ćwiczeń... wcześniej próbowałam z Gillian, Tiffany i inne programy, np TF i żaden mi nie podpasował
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Raczkowanie
|
Eldo co robisz na siłowni, mam nadzieje, że ciągniesz jakiś rozsądny trening, ćwiczysz na maszynach, czy na wolnych ciężarach, ja przyznaje pokochałam wolne ciężary
![]()
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
amor vincit omnia
|
głownie bieznia i trening siłowy , który bardzo polubiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja laski tez nie trwię, mało ze ciało ma wyrzeźbione nie od tych Jej ćwiczeń, to wydaje mi się ze sporo ma odessane i ponaciągane ![]() Już wiele razy pisałam że to tylko PR a Ona sama to taka sztuczna jest i zołzowata ![]() ![]() ![]() Ale nie śledzę Jej wpisów na FB, nie wchodzę na Jej stronę, nie jestem Jej fanką- jako osoby. Dla mnie liczą sie tylko efektywne ćwiczenia, które mogę spokojnie wykonać w domu, i którym moje ciało daje radę, i które dają efekty. Wszystko na ten temat ![]()
![]() |
#4071 |
Raczkowanie
|
Arnama- widzę, że mamy podobną opinię na Jej temat, poza tym masz rację ważne jest tak ćwiczyc aby to było przyjemnością, jak się stresujemy aktywnością to wzrasta kortyzol i tłuszczyk gromadzi się na brzuchu i wtedy tego dziada się nie spali;-)
Eldo - mogę Ci podesłać dobry trening siłowy na maszynach dla początkujących, jeśli chcesz, lepiej nie ćwiczyć na wyczucie ani w ciemno, żeby nie było niedopracowanych partii mięśniowych... czy może ćwiczyć wg programu trenera?
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 Edytowane przez hera21 Czas edycji: 2012-09-06 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
amor vincit omnia
|
arnama mam dokładnie takie samo zdanie co do osoby Ewy- w ogóle mnie nie rpzekobnuje i jest dla mnie po prostu sztuczna. ale treningi dają efekty i to jest ważne!!poza tym co by nie mówić jednak wciągnęła w swój wir wiele kobiet, które dzieki niej zaczłęy zmieniać swoje ciało, ale i życie.
hera chętnie zerknę na ten program. Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-09-06 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Raczkowanie
|
Plan treningów siłowych na 8 tygodni:
tydzień 1-2: 2 serie x15 powtórzeń tydz. 3-4: 2x12 tydz. 5-6: 3x10 tydz. 7-8: 3x8 1. Rozpiętki ze sztangielkami na ławce poziomej 2. Wyciskanie sztangielek leżąc na ławce skośnej 3. Przyciąganie drążka wyciągu górnego do klatki nachwytem 4. Wyciskanie sztangielek siedząc 5. Prostowanie tułowia na ławeczce 6. Uginanie ramion ze sztangielkami (naprzemienne) 7. Prostowanie ramion na wyciągu 8. Prostowanie nóg siedząc 9. Uginanie nóg leżąc 10. Przywodziciele na ginekologu 11. Odwodziciele j.w. 12. Wspiecia na palce siedząc źródło: dział Ladies SFD http://www.sfd.pl/Koncepcja_i_regula...u-t666947.html To tak, żeby się zaprzyjaźnić z ciężarami, potem warto iśc w kierunku wolnych ciężarów ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- a ja nie rozumiem tej polityki- chęć zmiany powinna być w Nas, robimy do dla siebie, żeby lepiej się czuć być zdrowszą, atrakcyjniejszą, nie wiem, ale nie lubię czegoś takiego jak zmieniam się dla faceta... przecież to TY chcesz być szczęśliwsza, wtedy uszczęśliwiasz ![]()
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 Edytowane przez hera21 Czas edycji: 2012-09-06 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla mnie tez plusem jest wykonywanie w domu, bo moge je zrobić kiedy znajdę czas, bez wcześniejszego umawiania się, wiązania godziną i przede wszystkim bez tej całej wyprawy (bo w okolicy nie mam żadnej siłowni czy fitnessu) ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4075 |
amor vincit omnia
|
nagle zrobiło się głośno o Ewce i to właśnie dlatego tak wiele osób zaczęło cwiczyć jej programy.wszędzie można było o nich usłyszeć, przeczytać, zobaczyć efekty... a to jednak podświaodmie zachęca człowieka jak widzi że inni coś robią i tof aktycznie daje efekty, włacza się chęć sprawdzenia tego na sobie. no i fjanie- niech każdy spróbuje, rpzekona się czy mu ćwiczenia odpowiadają... a kto je prowadzi, mniejsza o to, byle ćwiczyć regularnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Raczkowanie
|
a Miśki moje, pamiętajcie, nie róbcie zbyt dużo brzuszków bo talie potracicie
![]() przysiady, ale takie z pupą całkiem do ziemi i oczywiście kolana nie idą do przodu ani do środka ![]()
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja słyszałam o skakance... i widziałam zdjecia pewnej wizażanki, niby, po samej skakance ![]()
![]() |
#4078 |
Zadomowienie
|
oo widze że dużo nowych dziewczyn dołaczyło
![]() kurcze... dalej mi caly czas słabo ; O jak z mamą rozmawiałam to tekst : a może Ty w ciąży jestes?! ehh... już człowiekowi nie moze się cały dzien słabo spokojnie robić... ![]() a co do Ewki - też właczam muzyke , kabarety, wszystko tylko aby jej nie słuchac - ćwiczenia ma naprawde fajne ale jej nie lubie :< zawsze jak słysze ,, jesteś jeszcze ze mną" to coś jej dogaduje ahaha ![]()
Never give up !! 64,5 kg ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pulcherija Czas edycji: 2012-09-06 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
PannaMigotkaa20 myslałam, ze wiecej zachodu z tymi kwasami jest
![]() ![]() hera21 wiesz niby mieli przy sobie, ale ja zawsze niezalezna byłam tzn od kiedy zaczelam pracowac i skonczyłam 18 ![]() ![]() Co do Ewy to dla mnie jest strasznie sztuczna i wrecz irytuje mnie jej "miłość" do całego swiata i super słodkie wypowiedzi w stylu jak zaczniesz cwiczyc to całe zycie sie zmieni na lepsze ![]() ![]() I tez jestem zdania , ze jesli sie odchudzamy/ cwiczymy/ dbamy o siebie to tylk dla swojego dobrego samopoczucia i satysfakcji, bez sensu jest robienie na siłe czegos dla kogos ![]() Eldo_rado taaa to chyba ja tak mowiłam ![]() ![]() ![]() Wogóle poszłam dzisiaj do fryzjera ![]() ![]() ![]() A w sobote Encanto robie ![]()
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-09-06 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.