Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 07:40   #4051
isia4891
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
w ogóle nie czuję, ani razu, a nie że były i nie ma... a to prawie 20 tydz.
Ja poczułam z końcem 19, a moja koleżanka w 21, nie martw się daj sobie czas do poniedziałku. Może ma sporo miejsca, mój oprócz tego ze rano i wieczorem buszuje to jeszcze jak leze w złej dla niego pozycji. Jednym siarka leci innym nie, każda nas troszkę inaczej ma. Mój na słodkie nie reaguje. Nie stresie się bądź cierpliwa .
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:44   #4052
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
A i dziewczyny orientujecie się czy te skarpetki dostane stacjonarnie w sklepie h&m http://allegro.pl/hm-nowe-skarpetki-...415139127.html ? Chciałam je kupić i nie wiem czy zamówić na allegro czy przejechać się do sklepu a do sklepu mam 30 km więc nie tak źle .

Mam te skarpetki
Tzn beda odziedziczone po starszym bracie.
U nas jak patrzylam na strone internetowa i stacjonarnie,to jest wszystko to samo.

Cytat:
W ogóle pojawiła mi się już ciemna krecha na brzuchu . Trochę śmiesznie wygląda czy któraś też już ma tą krechę ?
Ja mam leciutka kreseczke jeszcze,ktora zostala mi po poprzedniej ciazy

Zalozylam pierwszy raz spodnie ciazowe. Tylko musze sobi9e zakladke zrobic na m,ateriale na brzuchu,bo material jest troche rozciagniety.

I tak sobie pomyslalam,ze to ostatnie miesiace,ze juz nigdy w ciazy nie bede (chyba ) i az mi sie plakac chce. Ale ja glupia.
No nic,trudno pozniej bede czekac na wnuki. W ogole to ostatnio zastanawialam sie jaka bede babcia... chyba sie starzeje.
Stary 2013-09-10, 07:49   #4053
magnusia
Zakorzenienie

hej

ja na szybko bo wstałam, musze się oagrnąć i wychodzę. Jadę do przyjaciółki bo ona na urlopie w domu i ja w domu więc będziemy razem siedzieć sobie. Obiecałam jej córce, że ją do szkoły dziś zawiozę więc dziecka rozczarować nie mogę

Paula- bardzo się cieszę, że to nie ospa!!! uffff a tego lekarza to ja bym już widać zanany z "trafnych diagnoz". Ja miałam kiedyś w przychodni taką babę która wszystkim na wszystko wypisywała biseptol! w końcu ją zwolnili po tym jak jeden z pracowników mojej firmy (przychodnia zakładowa) poszedł z bólem mostka a ona go wygoniła dając biseptol. Facet wyszedł i zawału dostał- odwiozła go karetka do szpitala. Masakra

emma- kciuki za egzaminy- będzie dobrze

akkma- super brzusio

lece- paaaaa wpadnę wieczorem
Stary 2013-09-10, 07:51   #4054
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

połówkowe jest między 18-23 tc przynajmniej u mnie tak działa a echo serca niestety nie wiem ...
Echo serca najlepiej w 20-21 tygodniu, ja miałam 20t1d.
Polowkowe za to dopiero 23t3d, nikt nie narzekał, ze za późno.
Stary 2013-09-10, 08:11   #4055
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dziewczyny w ogóle przedstawiam Wam mój brzuch w 21tc wieczorny Chyba mam największy brzuch na wątku naprawdę wyglądam jakbym miała niebawem rodzić . Na razie mam 4 kg na plusie .
W ogóle nigdy nie sądziłam , że będe tak wyglądać w ciąży naprawdę czuję się bardzo atrakcyjnie chociaż każdy mi dogryza , że mam wielki brzuch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuchol.jpg (37,7 KB, 111 załadowań)
Stary 2013-09-10, 08:11   #4056
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
to będę musiała się przejechać . U mnie jest raczej maly h&m ale może też będą nigdy wcześniej nie patrzyłam na ciuszki dziecięce .

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

W ogóle pojawiła mi się już ciemna krecha na brzuchu . Trochę śmiesznie wygląda czy któraś też już ma tą krechę ?

Ja krechy nie mam ale za to wyłazi mi pępek
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:14   #4057
Olcia_1983
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny w ogóle przedstawiam Wam mój brzuch w 21tc wieczorny Chyba mam największy brzuch na wątku naprawdę wyglądam jakbym miała niebawem rodzić . Na razie mam 4 kg na plusie .
W ogóle nigdy nie sądziłam , że będe tak wyglądać w ciąży naprawdę czuję się bardzo atrakcyjnie chociaż każdy mi dogryza , że mam wielki brzuch

Śliczny brzuszek. Faktycznie spory, ale taki okąglutki
Mój niestety trochę tłustawy jest i do tego pępek mam mega wielki i cały czas mam dziurę na środku brzucha Czasem wydaje mi się że wcale nie wygląda jak ciążowy.
Olcia_1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:15   #4058
selena85
Wtajemniczenie

Dziewczyny oglądałyście wczoraj UWAGE na TVN?
Dodają cholera jak nie antybiotyki to padline do karmy dla zwierząt w hodowlach a później my to jemy i nawet o tym nie wiemy.... co za trucicielstwo :/ Strach sie bac...
Chemia w warzywach, trucizna w mięsie ... ja juz nie wiem co my mamy jesc...
Stary 2013-09-10, 08:22   #4059
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny w ogóle przedstawiam Wam mój brzuch w 21tc wieczorny
Piękny brzuch! No i ślicznie wyglądasz w tej kiecce, podoba mi się gdy kobiety z brzuszkami noszą podkreślające ciuchy a nie jakieś worki
Ja jeszcze kreski nie mam, ale pępek zmienił trochę kształt (ale nie wyszedł do przodu). TŻ wczoraj na niego spojrzał i powiedział, że wygląda jakby był... smutny Super, myślę sobie, od dzisiaj jestem "smutny pępek"
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:24   #4060
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Olcia witaj w klubie ja też mam gigantyczny krater a nie pępek . To jest jedyna rzecz która w ciąży mi się nie podoba i średnio się z nią czuje . I ja zawsze miałam brzuch niestety ostatanio mi się przytyło trochę więc bęben był . A teraz jestem w szoku , że naprawdę właśnie mam taką piłkę sądziłam , że taka osoba z nadwagą jaką ja jestem nie może mieć takiego brzucha . Do tego co najlepsze moje boczki zniknęły i jak na razie chyba idzie wszystko w brzuch może ciut tak ogólnie przybrałam na nogach . Ale sądziłam , że będę wyglądać jak hipopotam . Zawsze mama mi mówiła ,ze będę wyglądać jak ona czyli właśnie jak taki hipcio

gosia ja ci dam babcie ! Najpierw wychowaj maluszki , jeszcze długo pocieszysz się macierzyństwem przy takich maluszkach do babci jeszcze Ci daleko . Jak córa podrośnie to jeszcze maluchami trochę się nacieszysz .
Ale naprawdę stan ciąży jest cudowny mimo wielu dolegliwości kocham być w ciąży.
Stary 2013-09-10, 08:24   #4061
lidkaa82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Co do żelków pojechałam z moim na małe zakupy, on prosto po robocie więc nie wchodził do sklepu ja sobie raz dwa zrobiłam zakupy przy kasie mówię że chciałam jeszcze wypłacić 100zl więc ok, nabiła wszystko dałam kartę, wklepałam pin, spakowałam zakupy wzięłam kartę, paragon do widzenia i 2 kroki wprzód a kasjerka do mnie "a stu złoty Pani nie chce?" ja bordowa wróciłam się (było po 21) pełny sklep ludzi jakieś chłopaki za mną zaczęły chichotać że pewno drobnych nie zbieram i to dla tego normalnie wstyd na całego a tż się nie przyznałam bo do dziś by się ze mnie śmiał
Nic się nie martw, poszłam ostatnio do piekarni tylko i wyłącznie po chleb, zapłaciłam i wyszłam...bez chleba, Pani sprzedająca dogoniła mnie przy drzwiach
Co do ciuszków z H&M dla maluchów zawsze wypadaja rozmiar większe niż maja na rozmiarówce. Np 62 spokojnie wypada jak 68
Któraś mama pokazała fajne krzesełko z opcja leżaczka. Bardzo mi sie spodobało to rozwiązanie. Mam małe mieszkanko a u mnie stało krzesełko i lezaczek więc dwa razy więcej miejsca zabierało, a oba mebelki bardzo przydatne.
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 08:27   #4062
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie duży

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:29   #4063
SunShineDoll
Rozeznanie

upadły aniołku a dzieli Ci się na pół jak siadasz? bo mój ciągle tak
A zaczęłam 6 miesiąc - 23 tydzien i mam taki:

I skąd masz sukienkę bo jest śliczna? to typowa ciazowa?

Edytowane przez SunShineDoll
Czas edycji: 2013-09-10 o 08:30
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:29   #4064
selena85
Wtajemniczenie

Ojej jak ja zazdroszczę tym co kochają być w ciąży i mówią, że to takie super.
Ja to począwszy od narzekań na dolegliwości i kończąc na strachu i obgryzaniu paznokci z lekkiego przerażenia nadal się dziwię kto ten stan nazwał "błogosławionym" :roll eyes:
No ale z dwojga "złego" cieszę się tym, że uniknęło się niepłodności na którą przecież obecnie cierpi tak wiele par...
Stary 2013-09-10, 08:32   #4065
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
No w porównaniu do mojego to wyglądasz na 7-8 miesiąc
Wiesz każda z nas ma inną budowę ciała ja mam wszystko w biodrach dlatego mam mały brzuch...lekarka mówi ze wszystko prawidłowo ale ja bym juz chciała mieć większy dlatego ci zazdroszczę takiej piłeczki
Stary 2013-09-10, 08:40   #4066
lidkaa82
Zadomowienie

Co do "stanu błogosławionego" ja przechodze pełną gamę barw bycia w ciąży. Otóż pierwsza ciąża z wyjątkiem 2 miesięcy mega mdłości była wspaniała. Zero bóli, dolegliwości, w 9 miesiącu śmigałam jeszcze jak antylopa mimo dużego brzuszka i opuchniętych stóp W ogóle nie spieszyło mi się do porodu bo czułam się świetnie, nic mnie nie martwiło.
Druga ciąża to już zupełnie inna inszość...od samego początku ciągle się martwiłam (nie wiem czemu) od 3 miesiąca cierpie na straszne bóle pleców, pośladków, nóg, brzucha. Od tej samej pory mam problemy z chodzeniem, szczególnie po tym jak leże lub siedze, nie mogę się pozbierac, w nocy nie moge się ruszyć. Generalnie masakra. Ginek mówi że po porodzie czeka mnie ortopeda i neurolog wiec będzie wesoło. Do tego hemoroidy (pozostałość po pierwszym porodzie) Mimo to tak się ciesze z tego małego człowieka ktorego mam pod sercem że znosze wszystko z uśmiechem na ustach, chociaż boje się że dolegliwości będą pogłębiac sie wraz z z rosnącym brzuszkiem a już jest fatalnie. Ale to pewnie moja ostatnia ciąża więc chcę sie cieszyć każdym dniem
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:47   #4067
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
upadły aniołku a dzieli Ci się na pół jak siadasz? bo mój ciągle tak
A zaczęłam 6 miesiąc - 23 tydzien i mam taki:

I skąd masz sukienkę bo jest śliczna? to typowa ciazowa?
Nie brzuch mi się nie dzieli raczej bardziej rozlewa wtedy na boki . Też ladne brzuszek chociaż mój naprawdę jest większy ciekawe jaki będę mieć w 9 miesiącu mam nadzieję , zę przestanie później rosnąć .

A sukienka nie jest ciążowa . Mąż kupił mi ją chyba z 2-3 lata temu w sklepie w pretty girl . Tylko zawsze nosiłam ją inaczej trochę . bardziej podciągałam ją do łączenia i była krótsza . A teraz jest idealna na brzuszek Akurat fajny fason mi się trafił
Stary 2013-09-10, 08:56   #4068
mezaga
Zakorzenienie

SunShineDoll mój się dzieli na pół - wygląda mniej więcej jak u Ciebie - jeszcze przedziałek mam delikatny na linii pępka. Ale i tak się czuję lepiej w swojej skórze niż przed ciążą. Teraz przynajmniej ten brzuch czemuś służy a nie tylko zbiera tłuszcz Pępek na razie się rozlewa i zrobił się z niego taki płytki krater - czuję, że niedługo wylezie na wierzch - to jest najbardziej szokujące dla mnie chyba
Ja się mnie ktoś pyta czemu mam tak brzuch podzielony to mówię, że dolny jest dla jednego malucha a górny dla drugiego
Stary 2013-09-10, 09:09   #4069
forester
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was robiła badania moczu - posiew, oraz fast obciążenie glukozą prywatnie? Ile mniej więcej to kosztuje?
Ja robiłam posiew- koło 40 zł i pojemniczek z apteki poproś z czerwonym wieczkiem. Krzywa przede mną, więc nie pomogę.

upadly_aniol00 Ładny zgrabny brzuch, może faktycznie duży, ale po to jest ciąża by mieć duży brzuch

SunShineDoll bardzo ładny brzuch i bardzo ładnie wyglądasz. Jeśli dobrze pamiętam, to Ty masz wózek xlandera? Jakie wrażenia?

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Co do "stanu błogosławionego" ja przechodze pełną gamę barw bycia w ciąży. Otóż pierwsza ciąża z wyjątkiem 2 miesięcy mega mdłości była wspaniała. Zero bóli, dolegliwości, w 9 miesiącu śmigałam jeszcze jak antylopa mimo dużego brzuszka i opuchniętych stóp W ogóle nie spieszyło mi się do porodu bo czułam się świetnie, nic mnie nie martwiło.
Druga ciąża to już zupełnie inna inszość...od samego początku ciągle się martwiłam (nie wiem czemu) od 3 miesiąca cierpie na straszne bóle pleców, pośladków, nóg, brzucha. Od tej samej pory mam problemy z chodzeniem, szczególnie po tym jak leże lub siedze, nie mogę się pozbierac, w nocy nie moge się ruszyć. Generalnie masakra. Ginek mówi że po porodzie czeka mnie ortopeda i neurolog wiec będzie wesoło. Do tego hemoroidy (pozostałość po pierwszym porodzie) Mimo to tak się ciesze z tego małego człowieka ktorego mam pod sercem że znosze wszystko z uśmiechem na ustach, chociaż boje się że dolegliwości będą pogłębiac sie wraz z z rosnącym brzuszkiem a już jest fatalnie. Ale to pewnie moja ostatnia ciąża więc chcę sie cieszyć każdym dniem
U mnie kręgosłupowo jest to samo. Jak wstaje po dłuższym siedzeniu, leżeniu to mam łzy w oczach. Próbowałam coś ćwiczyć, ale potem nie mogę się podnieść z podłogi. Ledwo łażę z psem, a jak idziemy z Tż na dłuższy spacer- to ja jak arabska żona- 10 kroków za Małżem drepcze tiptopami, aż pies się ogląda. A zawsze byłam mega aktywna. Też się bardzo ciesze na dziecko, ale wiem, że jak tylko urodzę to zabieram się za swój kręgosłup.
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:29   #4070
Le La
Zadomowienie

Dziewczyny brzuszki macie super, co do wielkosci to kazda z nas ma inna budowe i gabaryty to i brzuszki sa rozne
Ja mam malutki brzuch, bardziej tak jakbym sie najadla i mnie wzdelo ale ogolnie jestem szczupla i b.duzo cwiczylam przed ciaza, wiec to dlatego

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Dziewczyny nie wiem czy nie zrobilam mega glupoty , ale wlasnie wrzucilam do pralki moje futerko ekologiczne i plaszcz welniany, hmmmmmm zobaczymy co z tego bedzie
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:38   #4071
Shizuka48
Przyczajenie

Hej, czy mogłabym dołączyć do waszej grupy? Termin mam na 12 lutego 2014, urodzi się chłopczyk imieniem Gucio )
Shizuka48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:40   #4072
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, naprawdę solidny

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Shizuka48 Pokaż wiadomość
Hej, czy mogłabym dołączyć do waszej grupy? Termin mam na 12 lutego 2014, urodzi się chłopczyk imieniem Gucio )
Witaj!
Świetne imie! Tez chciałam Gutka, ale maz postawił weto.
Stary 2013-09-10, 09:43   #4073
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Ale brzusio duży Piękny, okrąglutki
Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Cieżkie życie mają kobiety niestety... Tyle dolegliwości
Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie wiem czy nie zrobilam mega glupoty , ale wlasnie wrzucilam do pralki moje futerko ekologiczne i plaszcz welniany, hmmmmmm zobaczymy co z tego bedzie
Ojj ja bym szybko wyciągała ten wełniany płaszcz....
No chyba że nie bedzie Ci przeszkadzac jak bedzie o dwa rozmiary za mały
Stary 2013-09-10, 09:44   #4074
SunShineDoll
Rozeznanie

forester tak mam x-landera xt na trzech kółkach, sprawdziliśmy tylko spacerówkę wożąc dziecko 3 letnie i super zwinna, gondole bez obciążenia bo nie mieliśmy co wsadzić w nią, skręca bez problemów i nie trzeba wkładać siły, żeby prowadzić, sprawdzaliśmy na leśnej drodze i żużlówce, jestem bardzo zadowolona bo kupiłam używany w stanie idealnym z papierami i rzeczywiście wszystko jest ładne zadbane. Nie wiem jeszcze jak z podjeżdżaniem po krawężnik akurat w moim wózku ale koleżanka dała mi podjechać swoim takim samym tylko inny kolor pokazując, że przednie do góry i blisko podjeżdżam tylni - bo naczytałam się na forach, że to jest problem w trójkołowcach.

Le La moje szczutczne futerko z Vila się już prało i nic się z nim nie stało, może będzie ok

Edytowane przez SunShineDoll
Czas edycji: 2013-09-10 o 09:46
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:45   #4075
Shizuka48
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Witaj!
Świetne imie! Tez chciałam Gutka, ale maz postawił weto.
Dziękuję! Właśnie najczęściej słyszę coś w stylu co jest nie tak z moją głową i jak mogę tak skrzywdzić swoje własne dziecko.. Ale byłam od kilku lat już uparta że jeżeli będę miała kiedyś dziewczynkę to Polę, a chłopczyka właśnie Gucia A co do TŻ to był warunek - jego nazwisko, moje imię
Shizuka48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:47   #4076
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję! Właśnie najczęściej słyszę coś w stylu co jest nie tak z moją głową i jak mogę tak skrzywdzić swoje własne dziecko.. Ale byłam od kilku lat już uparta że jeżeli będę miała kiedyś dziewczynkę to Polę, a chłopczyka właśnie Gucia A co do TŻ to był warunek - jego nazwisko, moje imię
E, tam. Mój powiedział, ze nie, bo mu się kojarzy tylko i wyłącznie z Pszczolką Mają
U nas juz prawie na pewno bedzie Joachim, więc wiesz, swojego tez się nasluchamy
Stary 2013-09-10, 09:54   #4077
Muminek1991
Rozeznanie

Hey Mamusie
mam nadzieje ,że mnie jeszcze nie zapomniałyście , ale jestem
Wpadłam się przywitać i muszę nadrobić jeszcze kilka stron, bo choć obiecałam i starałam się niestety nie za każdym razem dawałam radę wszystkiego czytać, a piszecie naprawdę dużo.
U mnie w miarę w porządku. Dzisiaj mam wolne więc odpoczywam ile się da.W ogóle ostatni tydzień w pracy to istna mordęga i jest mi coraz ciężej. Kolano co prawdę w miarę więc chodzę, ale bardzo daje mi się we znaki kręgosłup, i już nie mogę stać czy chodzić po 10 godzin.Ostatnio już praktycznie się poryczałam w pracy tak mnie bolał ,że nie wiedziałam jak mam ustać, a nie mam możliwości siedzenia.I po urlopie choćby na kolanach będę błagać lekarza o zwolnienie, tym bardziej ,że i tak mam wszystko gdzieś bo umowy mi nie przedłużają, czyli pracuję tylko do końca października.

Teraz postaram się do was wrócić, bo będę pracować po 6 godzin tylko. Tak więc znowu do śniadanka będę do was pisać
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:55   #4078
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Witaj
Masz termin w moje urodziny
Stary 2013-09-10, 10:31   #4079
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
To teraz czas na wzdęcia i bączki po tej przepysznej kapustce

hehehe
w ciąży zakręcenie to normalka więc jesteśmy usprawiedliwone
nigdy nie mam problemów z bączkami po takim obiadku a to duuuży plus co do zakręcenia to miałam dziś robić na obiad ryż zapiekany z jabłkami i dzwonię do męża i mówię mu: " Nie mamy jabłek więc może zamiast jabłek zjemy ryż z truskawkami. Bo ryż mamy w domu. To po pracy skocz do sklepu i kup ten ryż...tzn jabłka." I mój mężulo zgłupiał i pyta się Ty wiesz co Ty do mnie mówisz? to co w końcu mam kupić i co mamy na obiad?! A ja mu na to - to zjedzmy ten bigos z wczoraj bo go jeszcze trochę zostało

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość

Uwielbiam kwaśny bigos! Zostało Ci coś ?
Cały gar 5 litrowy ugotowałam zapraszam;p

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:34   #4080
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Pięknie się prezentujesz w tej kiecuszce!

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Piękny brzuch! No i ślicznie wyglądasz w tej kiecce, podoba mi się gdy kobiety z brzuszkami noszą podkreślające ciuchy a nie jakieś worki
o tak! Sama też staram się zakładać obcisłe ciuchy, bo wydaje mi się, że dużo lepiej kobieta wygląda z odstającym brzuszkiem niż w takim worku w którym wydaje się, że cała jest wielka
Tak samo w przypadku bardziej otyłych kobiet podoba mi się jak mają dopasowany strój niż jak chowają się za wielkimi bluzkami, które jeszcze je powiekaszają.
Cytat:
Witamy

Ja oprócz tego, że 'rosnę' i dzieć mi czasami dokucza od środka to w ogóle nie czułabym, że jestem w ciąży. Zero jakichkolwiek dolegliwości, ani razu nie wymiotowałam, kręgosłup mnie nie boli, moje samopoczucie jest jak najbardziej ok Także każdej z Was życzę takiej ciąży

Nattalli
- już nadchodzę! Podgrzewaj!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości