![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Florame a nie może go rodzic podrzucić albo jakiś autobus nie kursuje ?
Ja tam rozumiem, że Ci ciężko, jednak raita dobrze radzi. Trochę własnych zajęć plus nie myśl, ze coś nie wyjdzie czy coś. Jak wam zależy to dacie radę, a później z prawkiem będzie już lepiej. ![]() ![]() Idziemy na randkę z Tż ![]() ![]()
#4052 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | ||
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() witam nowe osoby... ![]() a ja dziś do 11 na uczelni byłam, później tż po mnie przyjechał i pojechaliśmy po młe zakupy i do mnie do domu na obiadek z rodzicami i tak przeleżeliśmy całe popołudnie i na wieczór zrobilam gofry ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4055 |
Zadomowienie
|
ależ to był przyjemny wieczór
![]()
#4056 |
Raczkowanie
|
Apropos koleżanki wyżej, my się ostatnio widzieliśmy 2 tygodnie temu. Najprędzej zobaczymy się 22 ;/ Bo złapał robotę na zlecenie ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam wszystkie nowe twarzyczki ![]() Wpadłam się na chwileczkę przywitać. Jeszcze sobie leżę w łóżeczku ale za chwilę będę wstawać, żeby pranie zrobić i ogarnąć trochę a po południu do TŻ ![]() A żebyście nie myślały, że tak mi dobrze, to nie śpię od 5.30. Wyprawiłam moją dzidzię ![]() U nas się ładna pogoda zapowiada. Jadę potem na miasto to bo w lidlu są formy do pieczenia i taki garnek jak mi się marzy ![]() Zobaczymy czy jeszcze będą po południu ![]() Poza tym to złamałam dwa paznokcie i recztę muszę przyciąć bo to durno wygląda ![]() Dzida89 do Ośw na zwiedzanie? Tyle lat chodzę po tym świecie a nie wiedziałam ![]() Cytat:
My też byliśmy w TŻ na randce. Z nienacka mnie w piątek wziął ![]() Florame też miałam pytać czy nie ma jakiś autobusów albo innych możliwości? Może moglibyście się na mieście spotkać? Poza tym dziewczyny mają rację nie uzależniaj całego życia od TŻ, za młoda jesteś. Ja pamiętam jakie kiedyś były czasy, kiedy chłopak miał ciężko o swój samochód, i rzadko kto miał. A jeszcze komórek nie było. Ludzie wtedy więcej rozmawiali i częściej się spotykali. Ile razy była piechotka albo rower żeby dotrzeć na spotkanie ![]()
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wróciłam z pracy o 3.30. Za chwilę idę pod prysznic i będę się pakować, i w drogę. Kuzynka chce mnie do klubu wyciągnąć, ale obawiam się, że mogę zasnąć o 22 ![]() Dalej z TZ czekamy na rozkaz przeniesienia. Nie wiem ile jeszcze :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dziś wolne, ale już wstałam po sniadanku... mam zamiar posprzątać i może do fryzjera się wybiorę ![]() Lusia ja pamiętam jak na jakieś imp/ogniska to nawet piechotką się szło i wracało byle by być... a teraz nikomu by się nie chciało.
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
A co się działo w drodze powrotnej Flower?
![]()
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Witam Was i zaraz będę nadrabiała co przez weekend naskrobałyście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zakorzenienie
|
Bierzesz jakieś tabletki? Zdrowiej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra ja tam zawsze mam million wersji w głowie
![]() Madzia to może jeszcze dziś przeleż dzień w łózku i się wygrzej i dopiero do pracy... wracaj do zdrowia ![]() a ja wczoraj z tż się wymizialiśmy, aż mam sile dziś na dzialanie w domu. i na 15 idę do fryzjeraa ![]()
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziesz obcinać? Ja ostatnio w końcu znalazłam fryzjerke, która potrafi obcinać kręcone włosy. Po degazowkach miałam takie siano okropne, że to się w głowie nie mieści. Już nigdy do poprzedniej nie wrócę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej chcę wycieniować. Kiedyś miałam długie mocno wycieniowane z grzywką... teraz mam aby dlugie ![]() no kręcone wlosy są większym problemem.. ![]() chociaż moje kiedyś się puszyły i wgl, a teraz to raczej mi oklapaja.
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy nie mogę zapuscic dłuższych niż do stanika :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
jak sa wycieniowane to przecież nie będą równe
![]() ja też mam max zawsze tak do ok cycków, teraz za ![]()
![]() |
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do fryzjerów to też mam problem, chyba jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego, który zrobiłby mi taką fryzurę jaką chciałam. Ostatnio wzięłam się za ostre zapuszczanie z dosyć krótkiego boba, miałam włosy sięgające zapiecia od stanika, poszłam podciąć końcówki i co?? włosy sięgają ledwo za ramiona ![]() ![]() W dodatku smutno mi, bo już ponad 2 tygodnie nie widziałam sie z TŻtem, a teraz dalej sie nie zobaczymy bo nie mogę go zarazić, ma problemy z żołądkiem i nie powinien przyjmować żadnych leków na razie, więc dopóki całkiem nie wyzdrowieje to zakaz spotkań ![]() Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2014-11-10 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Witam wszystkie nowe Tżtówki ![]() maddzia007 - zdrówka życzę, teraz ciągle kogoś coś rozkłada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
Maddzia zdrówka
![]() Flower my tu bardzo wybujałą wyobraźnię mamy ![]() A ja od Was uciekam bo mam dzisiaj mega problemy z wizazem. Ciągle mnie wylogowuje i ręce mi już opadają. Idę okna umyć, bo brudne jak się patrzy. Co do włosów to dziś się przestraszyłam jak związałam je w kucyk, ile mam już siwych ![]() Muszę szampon albo farbę kupić ![]() ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-11-10 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Konto usunięte
|
A ja spadam na promocję 1 + 1 w Rossmannie, może uda mi się coś fajnego wypolować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Madzia to dobrze, z lekami trzeba uważać, ale ja zawsze się naszprycuje nimi
![]() Żeby znaleźć naprawdę dobrego fryzjera to trzeba mieć szczęście, ja chodze do matki mojego kumpla, ploteczki nowe poznam w dodatku malo ode mnie bierze, bo jakieś 2dyszki za ścięcie także ok. Lusia, starość nie radość ![]()
![]() |
#4075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam wszystkie nowe tztowki, widać jest nas coraz więcej ![]() Ja dziś i jutro w pracy, a TZ remontuje pokój. Natomiast od środy do piątku mam wyjazd służbowy do Krakowa :/ nie chce mi się strasznie mimo że kocham Kraków. Mgla dziś taka była, na szczęście jeszcze ciepło jest, jak na listopad to gorąco ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Senza l'amore sarei solo un ciarlatano, Come una barca che non esce mai dal porto. Edytowane przez Fortuna1 Czas edycji: 2014-11-10 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że ja mam na głowie jakieś 70% siwych włosów. Zaczęłam siwiec w wieku 17 lat. Za miesiąc skończę 23. Zaczęły mi nawet powoli brwi siwiec. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Już wcześniej o tej promo słyszałam...
![]() ![]() ogarnęłam 3 łazienki w domu ![]() Flower serio? Czyli sobie malujesz włosy?
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio. Mam to po mamie. Moja najstarsza siostra też ma dużo siwych, ale ona ma prawie 40 lat! Tak. Od mniej więcej 3/4 lat. Teraz mam zamiar iść na płukanke. Chcę zejść do jaśniejszych włosów, żeby te siwe tak się nie rzucały w oczy. Ale G to by najchętniej widział mnie w rudych! Kiedy od 23 lat mam brąz na włosach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Raczkowanie
|
Witam znów wszytkich
![]() Dziękuję Wam bardzo za odzew. ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o te dojazdy...to mamy bardzo złe połączenie i autobusy nie wchodzą w grę...a uczymy się w dwóch zupełnie innych miastach i też ciężko. Ale jakoś będziemy sb radzić. To była nasza najdłuższa rozłąka, może dlatego tak to przeżywałam. Teraz staram się o tym nie myśleć, dziś od rana zabrałam się za ćwiczenie, a TŻ pytań na prawko się uczy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Rozeznanie
|
Ale naskrobałyście
![]() Taaak, w Oswieciumiu byłam na zwiedzaniu. Ostatnio byłam tam 10 lat temu za czasów szkolnych i mało pamietałam, a uważam że każdy to miejsce powinnien odwiedzić. Pisałyście coś o fryzjerach. Ja też nigdy im nie ufałam i nigdy zadowolona nie wychodziłam :/ unikałam ich w końcu przez długi czas jak ognia, a włosy fsrbowałam i ścinałam sama. Ale ostatnio sie przemogłam i poszłam do salonu córki naszej sprzątaczki z pracy. I wyszłam MEGA zadowolona ![]() ![]() A dziś za 10 minut kończe prace, lece do kosmetyczki zrobić hybrydy bo moje pazury wyglądają jakbym w ziemi ryła ![]() A potem już czas z TŻtem ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.