|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sens pomocy ubogim na własne życzenie, czyli "Szlachetna Paczka" cz. II
Nie wierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Nie umiecie madrze pomagac i tyle
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4053 |
Konto usunięte
|
O ja glupia!, myslalam ze to obdarowany powinien najbardziej sie cieszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Konto usunięte
|
Wezcie pod uwage, ze to nie sa jakies wypociny 18latki. Te relacje przechodzily weryfikacje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Naczelna Nastolatka
|
kto to weryfikuje??? Czy wniosek jest taki, że SZP koordynują półanalfabeci?
#4056 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale wpadł mi do głosy pomysł - dawajcie hasztagi powiązane z paczką - ostatnio było #mojapaczka. Jest szansa, że sympatycy SzP zobaczą posty, a nikt Was nie zbanuje. ![]() Cytat:
Niemniej jednak masakra. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49420539]Nie włączałam się i nie włączę w SzP, pomagam w inny sposób. Koleżanka z pracy się włączyła - i wytłumaczcie mi, bo naprawdę nie ogarniam: rodzina potrzebująca (pomijam, czy naprawdę czy roszczeniowa) MUSI dostać NOWĄ odzież - koleżanka z kimś tam kupowały nową zimową kurtkę, nowe buty (buty rozumiem, oczywiście), nowe spodnie. A w porządnej, niezniszczonej, czystej używanej odzieży nie łaska chodzić ![]() Też tego nie rozumiem, mam podobne podejście do SH. Cytat:
Mnie osobiście rozwala ciśnienie także na upominki specjalne - czyli drogie zabawki, elektronikę, dodatki - oczywiście nowe i firmowe. W przypadku rodziny wielodzietnej kupujesz i okazuje się, że kosztowało to ok 50% zawartości paczki. A lalką człowiek głodny się nie naje... Cytat:
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49432588]dziewczyny, jak wiecie lub nie wiecie byłam organizatorem wizażowej paczki dla ubogiej, starszej pani z Krakowa dostałam relację z wręczania tej paczki - tzn. relację z wizyty wolontariuszy, ponieważ wszystko oprócz krzeseł, zostało dostarczone przeze mnie jak nie wiecie dla kogo jest SP - bardzo proszę - relacja na nasz temat: "Drogi Darczyńco, Cieszymy się, że razem z nami zmieniasz świat na lepsze! Miłość wyraża się w trafionym prezencie, który nie jest banalnym podarkiem, ale strzałem prosto w serce. Sami wiemy, jak się czujemy, gdy ktoś trafi w nasze marzenia, zwłaszcza kiedy wydają się nierealne. Cieszymy się, że uczestniczyłeś w radości obdarowanej rodziny podczas dostarczenia paczki. (...) Co chce Państwu przekazać wolontariusz: Ze swojej strony chciałam podziękować za współpracę i okazaną pomoc Pani Edwardzie, która jest dla niej ogromnym wsparciem i z pewnością długo będzie jeszcze wspominać dzień, kiedy to odwiedzili ją Darczyńcy z prezentami. Jeżeli Państwo kiedykolwiek postanowią znów wziąć udział w projekcie, zalecam by paczki mimo wszystko były dostarczone w okresie finału Szlachetnej Paczki. Cała radość wolontariusza jest w momencie, gdy widzi reakcję Rodziny na otrzymane prezenty. W momencie gdy są one dostarczone wcześniej, ta radość zostaje nam odebrana. Co chce Państwu powiedzieć od siebie rodzina: "Ślę Państwu podziękowania i życzenia wszystkiego najlepszego i długiego życia. Będę się za Państwa codziennie modlić." już wiecie dla kogo jest SP? dla wolontariuszy, żeby mogli dostać orgazmu przy otwieraniu paczek zrobionych za nasze pieniądze ![]() Widać, że tutaj ta paczka trafiła do bardzo potrzebującej osoby, czego nie powiedziałabym o naszych Szlacheckich. Co do czerwonego - zgadzam się ![]() Ale ten wstęp przed relacją - masakra. A propos ankiet zwrotnych - znajomi dostali takową - opisy do bazy to dopiero wyżyny twórczości literackiej, a tam... Jak tylko koleżanka wyśle mailem, to przekleję. Cytat:
![]()
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-12-22 o 08:25 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Konto usunięte
|
Nie kumam o tych specjalistach - czy zeby przygotować ładny opis nie wystraszy po prostu umiejetność posługiwania sie poprawna polszczyzna, której uczą w szkole?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Naczelna Nastolatka
|
Ano właśnie, nie wystarczy być średnio rozgarniętym maturzystą?
#4059 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
relacja pani Edwardy z ich wizyty - przyszli w trójkę, było wesoło, pokazała co dostała od nas, ugościła ich - no, ale widać to za mało |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no niestety, brałam pod uwagę tylko potrzeby Pani, o wolontariuszach nie pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Wprowadzony prezent dla darczyńcy musi przejsc sprawdzenie przez poziom rejonu regionu i przez wiosne więc pewnie do 2 dni otrzyma Pani relację" relację dostałam 18.12 ja wiem, jak się postarałam, widziałam radość pani - ale dziewczynom, które brały udział mogłoby po prostu być przykro - wczoraj byłam u pani z jedną z dziewczyn z wizazu - oglądała to co kupiłam z odzieży oraz wręczyłyśmy jej upominek specjalny - mięciutki, różowy szlafroczek ![]() dzięki temu, że zakupy dostarczyłam sama nie zalałam pani kaszą, ryżem, makaronami i tym podobnym produktem, kupiłam wszystko wg listy - w tym 2 kurczaki, filet z indyka, karpia - ma zapchany cały zamrażalnik i zapas jedzenia na jakiś czas Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-12-22 o 09:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Mawis, możesz chociaż na pw zdradzić z jakiego rejonu była ta liderka? Bo znam jedną i ciekawi mnie czy to może ją ominęła ekstaza i uniesienia.
Psujozabawy z Was.
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
ostygnięte emocje rodziny...
Niedobrzy darczyńcy. Jak mogliście dostarczyć paczki bez wolontariuszki? A fe. Faktycznie trzeba by weryfikację darczyńców wprowadzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49435139]Olsza, wolontariuszka ma na imię Gabrysia, lider Marcin
[/QUOTE] A to niestety. Być może moja znajoma miała jednak momenty pełne uniesień. Btw, świetne logo szlacheckiej, bardzo mi się podoba! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Konto usunięte
|
dobra, komentarz macie, suchy i po prostu podły - nasza paczka kosztowała ponad 2 tysiące, kupiłysmy lodówkę, krzesła do salonu, całą chemię domową (w tym 9 kg proszku)
ubrania doskonałe - w TKmaxx upolowałam puchową kurtkę - puch gęsi, bardzo ciepła i leciutka - jej oryginalna cena z metki ponad 400 euro, zapłaciłam 274 zł 5 par majteczek - oryginalna cena 15 dolarów, a kupowane po 10 zł, 2 komplety ręczników - w zwykłym sklepie koszt jednego dużego 180 zł - pani dostała 2 duże i 2 mniejsze ( a ja za 4 zapłaciłam 110 zł....), zakupy zrobiłam sama w Carrefour z ojcem, żeby dostać jeszcze 10% zniżki na kartę seniora.... dwie pary butów zdrowotnych, nowych, skórzanych... dziewczyny ofiarowały odzież, dwa komplety pięknych książek, dziś odbiorę stroiki świąteczne dla pani i wolontariusza a oni mają ostygnięte emocje...no żal.pl Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-12-22 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
My dostalysmy relacje od wolontariuszki z pierwszej reki, nie wspominala, ze ja zasmucilismy czyms
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4068 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49434844]ja dostałam to kilka dni temu, miałam wysłać jej smska z podziękowaniem i przeprosinami, że jest tak zawiedziona ![]() opublikowałam to na razie tylko tutaj - do klubu nie wrzucałam, bo nie wiem czy ktoś tam jeszcze zagląda - ale oczywiście na szlachecką możesz wrzucić - usuń tylko może nr rodziny - w razie czego, jeśli ktoś zarzuci Ci manipulację nr można ujawnić zainteresowanej osobie [/QUOTE] Ja bym tego smsa wysłała. Wrzuciłam https://www.facebook.com/SzlacheckaP...655407/?type=1 Dzieło Cholernej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym zepsułam jej finał SP, to może postaram się też zje*ać święta ![]() dzięki za wrzucenie na fb, może inni też coś smakowitego podeślą ![]() Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2014-12-22 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
.
|
może jestem głupią pipą, ale nie widzę posta po naciśnięciu tagów
![]()
#4072 |
Konto usunięte
|
O. A inni widzą posta po naciśnięciu tagów? Halo inni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę. Sprawdzałam #mojapaczka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4074 |
.
|
ja sprawdzałam wszystkie trzy tagi. chociaż może przewinęłam za mało te wszystkie wrzuty
![]()
#4075 |
Flawless
|
Ja tylko pod #szlacheckapaczka
![]() |
#4076 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Konto usunięte
|
Kurde, dlaczego tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
Widzą
![]()
#4079 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
.
|
ej, dobra, jest. im więcej lajków i komentarzy, tym wyżej widać
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.