|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Shilpa
![]() a jaka radosc bedzie!!! mnie tez to niestety czeka ![]() straszny stres, a otem kupa radości ![]() co do mojego wczorajszego dnia, to jak pisalłam przytrułam się, do tego stopnia, ze niewiele zjadłam, bo mnie mdlilo - na śniadanie jogurt z platkami migdalowymi (po nim sie zle poczulam) i potem mi było strasznie nie dobrze, wieczorem zglodnialam i zjadlam makrele wędzoną, ale po niej znowu mi sie zrobilo nie dobrze, wiec juz wiecej ie jadlam... ![]() A dzisiaj mam 8 dzien sb, wiec mierzylam sie i warzylam i przez ten tydzien zeszlo mi 1,5 kg ...waże teraz 66kg. ( a kilka dni temu jak sie wazylam bylo 65,6 - mwiec waga skacze) jest dobrze ... dzisiaj staram sie juz jesc normalnie jestem po sniadaniu i czuje sie ok , wiec wczorasze przyposzczenie pomoglo chyba u mnie śniadanko to ajaecznica z 2 jajek z pomidorkiem i cebulka, i 2 parowki sojowe z plasterkiem serka zoltego musze pocwiczyc |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MAm nadzieje ze spodneki mi w tym pomoga, ze uda wkoncu cos spadna,. TEraz wiem ze co do ud to musze sie jesczze dlugo nameczyc by calkiem tlusczz z nich spalic 2 cm nie wystarcza juesczze, bedzie tego duzo wiecej;/ ehhhhhh ![]()
![]() |
#4083 |
Raczkowanie
|
Czy możńa stosowac kulinarny błonnik owsiany/jabłkowy w celu zagęszczenia potraw? I faza?
#4084 |
Rozeznanie
|
Jestem sobie w pracy, a za oknem taka piękna pogoda... Na szczęście ją dzisiaj wykorzystałam i byłam z psiną na godzinnym spacerze po lesie. Cudownie - wiosna pełną parą
![]() Ahcak - ja kupiłam taką skakankę bawełnianą, ma drewnianą rączki i biały bawełniany sznur... Kupiłam ją chyba z dwa tygodnie temu i głupio się przyznać, ani razu nie użyłam, więc Ci nie powię jak się na niej ćwiczy :p PriVativ - jak już wcześniej wspominałam to ja mam z udami podobnie. Na górze już potrafię być całkiem szczupła a moje uda zawsze odstają od normy. Łydki też nie należą do najszczupleszych, więc ogólnie swoich nóg nie znoszę ![]() Asiol - ja też mam 8. dzień diety i mi przez tydzień spadło też tak 1 czy 1,5 kg. I po kilka centymetrów w obwodzie. A co do wagi to niestety będzie skakała, wszystko zależy od pory dnia, od tego co zjadłyśmy, a także od naszego cyklu ... Ja mam na dniach dostać @, więc nawet się nie ważę i nie mierzę, bo już czuję się jak balonik ![]() Pozdrawiam i buziaczki ![]()
#4085 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jeli chodzi o zagęszczanie potraw to ja niestety sie nie orientuje, wiec moze dziewczyny cos powiedza ![]() Agneska no wlasnie mi powolutku leci, ale grunt , że leci jak dojdą cwiczneia napeno obwody będą ładniej leciec ja tak czy inaczej jestem zadowolana bo generalnie na początku stycznia startowalam z 71,5 a teraz jest 66 wiec 5 kg za mną ![]() jej tylko zeby znalezc motywacje do cwiczenia!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje terazniejsze odchudzanie wyglad atak. Z 56-7 spada do 55-4 i potem obzarstwo i wraca wszystko i potem znowu ;/;/ czy kiedys dojhde do 52?? wtedy kilogram moze mi sie waCHAC nie bede miala nic przeciwko .Kurcze cos ze mna nie tak?? ![]()
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
a ja wczoraj miałam zacząć a6w i nie zaczęłam bo Tz wrócił po 5 dniach z poligonu no i mnie do łóżka ciągnął
![]() a dziś na śniadanko zjadłam to co wczoraj czyli omlecik (kurde pierwszy raz wczoraj jadłam omleta i strasznie mi posmakował więc jutro pewnie dla odmiany zjem omleta ![]() a teraz idę robić kurczaczka bo od 8 na zajęciach siedziałam i dopiero wróciłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Rozeznanie
|
Aaaaa zaraz mi buzie wypali
![]() ![]() ![]() Czyli: Śniadanie: omlet (pasta, pomidor, pieczarka, plasterek serka topionego, oliwki) II śniadanie: twarożek waniliowy z cynamonem i otrębami pszennymi, Obiad: Chili con Carne; a na kolację albo twarożek znowu albo jakaś sałatka, zobaczę na co będę miała ochotę ![]() W ogóle dzisiaj jakiś super dzień jest, jakiś taki milusi ![]() ![]() ![]() ![]()
#4089 |
Zakorzenienie
|
Jej gdzie Wy tą wiosnę widzicie ?
![]() Więc dzisiaj się zbytnio nie pochwalę- zaspałam na uczelnię. Obudziłam się o 9:05 a o 9:20 autobus. Zdązyłam sie uszykowac i wrzucic jogurt naturalny do torebki. Zjadłam go na uczelni- juz chcialam zgrzeszyc kupując bułkę jakś ziarnistą bo było mi mało ale stwierdziłam, że nie. Zjadłam odrobinkę sałatkiu greckiej- kupionej w sklepie tlyko ciut bo była niedobra- wyjadłam pomidora i ogórka. Teraz zjadłam juz normalny obiad: jajecznica z dwóch jajek plastere chudej wedliny- do jajecznicy dodałam troche twarogu- wyszła pycha i ogórek kiszony. Najadłam sie calkiem. Teraz pije zielono-czerwoną herbate. Pozniej podwieczorek i kolacja postaram si ejuz zjesc normalnie. Poza tym czuje sie fajnie. Zaczynając diete moje jedne jeansy były takie dosyc luzne- teraz bez paska zlatują mi jak idę ulicą. Dzisiaj jak zaspałam sie tak wybrałam. Musiałam trzymac rece w kieszeniach zeby mi nie spadły ![]() A jutro na silownie i zapisac sie na fitness- W koncu sie rusze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zadomowienie
|
Wiosna zbiża się dużymi krokami
![]() Najgorzej dla mnie będzie w Wielkanoc kiedy zapanuje na stole jedno wielkie obrzarstwo,a ja na diecie -nie spróbuje ani jednego placuszka ![]() To mój dzisiejszy jadłospis: Ś:serek wiejski z pomidorkiem, rzodkiewką i ogórkiem DŚ:serek wiejski ze szczypiorkiem( na szybko w autobusie ![]() O:kurczak z fasolką szparagową i grzybkami P ![]() K ![]()
#4091 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiecie co - To już jakaś wariacka telepatia, dziś wszytkie jadłyśmy omleta na śniadanie. Omletowe wariatki my już są ![]() Właśnie szykuje sie na basenik. k_asiaczek- z moim Tż też tak mam - ćwiczyć sie nie da jak u mnie śpi bo pod kocyk zabiera i albo zasypiam jak dziecko albo wiadomo co ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4092 |
Wtajemniczenie
|
tez jestem zdania, ze ta dieta to niewielkie wyrzeczenia. tesknie za chlebkiem na zakwasie, marchewa i niektorymi owockami
![]() wczorajszy jadlospis: sn: pol kostki chudego twarogu ze szczypiorkiem 2sn:pol ogorka obiad: omlet z jogurtem,ziolami, czosnkiem i kurkami przek: maly kawalek bardzo suchej kielbasy [to chyba niedozwolone... ![]() ![]() kolacja: micha ugotowanej kapustki kiszonej i 1 dzien 6weibera ![]() dzis: sn: nalesnikoomlet wg przepisu ahcak! ![]() (macie racje, po tak duzym sniadaniu przez kilka godzin nie czuc glodu! ![]() 2sn:serek wiejski chudy z pestkami dyni [blagam, powiedzcie, ze moge... ![]() obiad: warzywa [papryka, ogorek itp] a teraz zjem cos wiekszego, jako kolacje z przekaska, tylko jeszcze nie wiem co... ![]() i 2dzien A6W. zabiore sie tez za cwiczonka rozciagajace bo jutro czeka mnie jakies 8km do przebiegniecia ![]() a, i albo sie juz przyzwyczailam do tej slim coffee, albo dzis smakowala lepiej ![]()
![]() |
#4093 |
Wtajemniczenie
|
Acha jeszcze taka anegdotka dzisiejszego dnia
Przed wyjściem do pracy wyciągnełam z zamrażalki pierś z kurczaka co by wieczorkiem kolacyjkę z niej zrobić. Przychodzę z pracy a tu babcia mnie odwiedziła i mówi że ma dla mnie niespodziankę: rozbiła pierś i obtoczyła w panierce co bym ja sie już nie męczyła... I w ten sposób zjem Twarożek na kolację ![]()
#4094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie zrobiłam sałatkę to może podam Wam przepis ![]() 2 ogórki kiszone 2 jajka na twardo pół puszki groszku pół jogurtu naturalnego 4 małe marynowane pieczarki (taki maluteńki grzeszek ![]() troszkę sera żółtego łyżeczka majonezu wszystko ścieramy na tarce żeby były paseczki a nie kosteczki dodajemy majonez i jogurt i smacznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Wtajemniczenie
|
ja tez juz po kolacji, i tez po salatce. surowy szpinak, podsmazone 2pieczarki, garsc kurek i pol cebulki, 1/3kubeczka jogurtu, ziolka, czosnek do smaku. mniam
![]() ale nie wytrzymalam i lyzke masla orzechowego tez wsunelam... ![]() dobra, dokoncze slim coffee i ide cwiczyc!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
kasiaczek na Ifazie nie można groszku
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Coś dla Was Kochane ![]() http://www.100lat.pl/PoprawNastroj
![]() |
#4098 |
Rozeznanie
|
nareszcie w domu !
![]() ![]() zjadlam wlasnie kolacje ale byla pychaaaaaaaaa ![]() A to dzisiejszy jadlospis Ś: jajecznica z 2 jaj na szynce z indyka + 1 malutki pomidorek IIŚ: jogurt nat light O: surowka z bialej kapusty, cebuli, malej ilosci kapusty pekinskiej+ troszke majonezu i chuda piers z kurczaka pokrojona na kawalki K: 1/3 serka homo z wiorkami+ slodzik+ aromat+ odrobina kakao+ lyzka masla orzechowego ![]() jak uwazacie ?moze byc ? po tej kolacji mam super humor bo ten serek wyszedl mi rewelacyjnie byl slodki i pyszny mniami ![]() ![]() aha i jeszcze cos ![]() ![]()
#4099 |
Zadomowienie
|
ło matko ale mnie brzuch boli
![]() ![]() Ja nwet kolacji nie jadlam i niemam zamiaru.... dzis juz bylo wsumie bez grzechow... Mowicie ze wiosna idzie i macie dobre humory a u mnie wrecz przeciwnie ![]()
![]() |
#4100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a chyba kawy zbozowej nie mozna pic prawda? bo kawa "inka" jest z prazonego zyta, jeczmienia i slodu ,ale dziewczyny pija slim coffee a tam chyba tez jest w skladzie jeczmien i zyto ![]()
![]() |
#4101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jutro chyba pojde na zakupy uzupelniajace! ale masla orzechowego juz nie kupie, boje sie, ze nastepnym razem nie poprzestane na jednej lyzce ![]() a jutro ide do babci, a wiecie jakie sa BABCIE! powiedzialam, ze jestem na diecie, czego nie moge jesc, ale zobaczymy czy dotrze to do niej. najwyzej bede mowic stanowcze NIE! edit: sklad slim coffe: cykoria instant, ekstrakt zielonej herbaty w proszku (camelia sinensis), ekstrakt kawy zielonej w proszku, ekstrakt guarany, ekstrakt z owoców rośliny garcinia cambogia (źródło kwasu hydroksycytrynowego HCA), nikotynian chromu. jeczmienia ani zyta tu nie widze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
slim coffe smakuje jak inka? ja lubie inke...
![]()
#4103 |
Zakorzenienie
|
wtrące sie do Was
![]() ![]() ![]() ![]()
#4104 | |
Wtajemniczenie
|
nie mam porownania, nie pilam inki nigdy
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zadomowienie
|
No jesli ta galaretka jest dozwolona na SB to ja tez jutro lece do bierdonki:P
#4106 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() a dzisiaj zjadlam 4 kawalki czekolady mlecznej z orzechami i rodzynkami + 2 kanapki z mielonka i CHLEBEM !! ![]() Prosilabym o kopa/klapsa/itp itd..... ale czy to pomoze??????? ![]() p.s. ciagnac dalej diete mimo tego strasznego dnia lakomstwa?? czy tylko przedluzyc faze pierwsza? ![]()
#4107 |
Zakorzenienie
|
hehe tylko zostawcie kilka paczek dla mnie
![]()
#4108 |
BAN stały
|
no i drugi dzien za mna bezgrzesznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Obadajcie te galaretki z biedronki i dajcie znać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.