|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4082 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dzieńdoberek
![]() wklejałam fotki, kilka postów wyżej napisałam nawet gdzie są dwie z nich, reszta też gdzieś jest (nie za dużo no ale są) Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry z rana... Cos mnie znowu glowa boli
![]() Wczoraj jak juz pisalam zaczelam po malu sprzatac mieszkanko, wydrukowalam "zasady weselne" i wypisalam dyplomy dla swiadkow oraz zrobilam wstepna liste gosci dla fotoreportazu, aby wszyscy byli wymienieni na filmie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
hejo to mało fotograf zazadal a kobietki inne płaca po 3 tysiaki ciekawe ile moj zaspiewa ja organiscie dałam 200zł skrzypaczce 100zł za slub razem z chrztem 1000zł wszedzie sa inne ceny Cytat:
ślicznie!!!!!! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-31 o 20:09 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() ![]() Cytat:
![]() super, że fryzurka i makijaż się udały ![]() ![]() Agunia ![]() ![]() Agas świetna relacja ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() a gdzie kawka? ![]() zmykam popracować ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
no jak gdzie
![]() ja już swoją wypiłam ![]() miłej pracy Liluś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Wtajemniczenie
|
Moja już wypita
![]() ![]() Też mam dzisiaj sporo pracy, buuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
moja tez wypita teraz sie biore za jogurta smacznego Wam życzę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale sama sobie wypiję ![]() jutro idziemy-albo w sobotę do spowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() widzę, że temat kawka trwa ![]() ![]() ![]() jadę dziś na zakupki i może upoluje jakąś kiecę na poprawiny i na wesele w październiku ![]() ![]() agunia i jak tam samopoczucie?? liluś, widzę, że u Ciebie humor całkiem całkiem ![]() ![]()
![]() |
#4093 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bedzie dobrze ![]() ale ja tez nie lubie sie spowiadac tym bardziej ze sie mieszka juz ze soba ładne parenascie latek hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | ||
Zakorzenienie
|
Witam żabki moje!
![]() Zakupki nieudane tradycyjnie! ![]() Ukasz kupił jedynie sobie buty do płetw i rurkę <nurkowanie>. Oprócz tego nie kupiliśmy nic! Wrrrr.... Trzeba jechać może w niedziele. ![]() Cytat:
![]() Co za kretyn!!! ![]() ![]() ![]() Podziwiam za spokój ![]() Cytat:
Nie słyszałaś, że fatum już sobie poszło?? I limit nieszczęść zakończyl się na Liloszku??? ![]() Proszę mi się tutaj ślicznie uśmiechać! Buziak słodziutki ![]()
![]() |
#4095 |
Rozeznanie
|
Witam w upalny dzien
![]() My za ślub w mojej parafii daliśmy 300 zł i u TZ za zapowiedzi 50zł. Dzis idziemy doniesc zaswiadczenie zapowiedzi to sie dowiem jak jest ze strojeniem koscioła, bo w tym samym dniu slub biora 3 pary,a ani jednej nie znam i nawet niewiem kto to jest ![]() Zycze miłego dnia ![]()
#4096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale o kciukasy dalej proszę i poproszę zielonę bajbatkę powodzonka na zakupkach ![]() Kasieńko znów sięz Tobą zgadzam ![]() ![]() Agunia myślę o Tobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | ||
Raczkowanie
|
dziendoberek wszystkim
![]() Cytat:
![]() agas - piękna relacja !!! wiecie moja fryzjerka mówi, że zawsze tak jest, że jak dziewczyny przychodzą do niej na próbny fryz, to opowiadają, co jeszcze muszą zrobić, o czym nie mogą zapomnieć itd, a w dzień ślubu wszystko tak na prawde idzie na żywioł i nie ma bata, zeby mieć wszystko pod kontrolą - zawsze jakieś kwiatki wychodzą, więc może po prostu trzeba taki stan rzeczy zaakceptować i starać się przeżyć ten dzień najpiękniej jak się potrafi unikając niepotrzebnych stresów - i tak o tym że coś poszło nie tak, czy o czymś zapomnieliśmy nikt poza nami wiedzieć nie będzie ![]() Został mi tydzień do ślubu, ale na razie może uwierzycie, a może nie- nie mam wielkiego stresa. Mam moją listę rzeczy do zrobienia - zrobię co trzeba, a dalej niech się dzieje co chce - i tak zamierzam być w dzień slubu po prostu szczęśliwa i Wam też tego życzę z calego serca !!! ![]() Cytat:
My też musieliśmy obdzwonić kilku gości, bo oczywiście Oni nie raczyli sie odezwać. No cóż - mozna było to przewidzieć. Nie przejmuj się tym, ze Ci sporo ludzi odmówiło - my zaprosiliśmy ponad 70, a mamy potwierdzonych 58 osób razem z nami, fotografem i DJ-em. Jak reszta ma lenia w tyłku i nie chce im się przyjechać, to nie - ile można się prosić. Niektórzy oczywiście mieli jakies poważne powody, ale większość, po prostu nie ma ochoty przejechać 300 km, choć oczywiście powody podawali inne (jak dla mnie wymyślone na siłę i błahe)Ja w ubiegłym roku przejechałm te 300 km zeby być na dwóch ślubach moich znajomych, a im się w tym roku nie chciało przyjechać do mnie na ślub - zastanawiam się czy w ogóle potrzebni mi sa tacy znajomi - oczywiście wniosek jest jeden ![]() aha byłam wczoraj na fryzie próbnym - dość podobny do Kodeiny ze slubu, tylko niżej zaczynają się loki i z tyłu na dole będa podpięte, a nie opuszczone - nawet mi się podobalo A jutro odbieram suknię !!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ślicznie dziękuję wszystkim za kciuki i pozytywne myśli.
Ava, słoneczko, dzięki szczególne. Nie wiem jak będzie dalej, mam nadzieję że sobie damy radę to ułożyć. Postaram się po krótce i bez szczegółów napisać w czym rzecz. Ładnych parę lat temu wydarzył się pewien ciąg zdarzeń, to był bardzo ciężki okres w naszym życiu, po którym wpadłam w depresję (pojawiały się nawet myśli samobójcze, brakło chyba tylko odwagi) Zresztą do tej pory czasem miewam stany depresyjne, nie tak łatwo się z tego wykaraskać. Wtedy sporo namieszał pewien złośliwy troll, który wlał w nas bardzo dużo jadu i jakiejś dziwnej nienawiści. To wszystko bardzo zmieniło nasz związek i bardzo zmieniło nas. Od tamtej pory zaczęła się nieustanna walka o miłość, o to, żeby tego pięknego uczucia, które nas połączyło, nie zdeptać. Niestety, wiele problemów które wtedy narosły pozostało nierozwiązanych, niektóre się nawet pogłębiły. Mimo upływu lat sprawa ta wraca jak bumerang i ciągle miesza w naszym związku, co i rusz wystawia nas na próbę. Do tej pory ciężko mi pojąć, jak coś tak odległego może mieć taki ogromny wpływ przez tak długi czas. Ale jednak... Powoli, powoli część spraw które nas gnębią rozwiązujemy, ale czasami jest cholernie ciężko. A ostatnio problemy dnia codziennego rozszarpały niektóre ledwo zabliźnione rany, pogłębiły problemy. Potrzebna nam była oczyszczająca rozmowa, bo skumulowało się w nas sporo złej energii. Ale zanim doszło do tej rozmowy była wczoraj potężna kłótnia, dziewczyny, ja już miałam torbę spakowaną i biłam się z myślami co dalej, usłyszałam bardzo dużo nieprzyjemnych słów, chociaż wiem, że dłużna bardzo nie byłam. Ale w pewnych momentach mój TŻ przegiął okrutnie. Wiem, że nerwy, złość itp, ale trzeba się trochę pohamować. W nocy do 3 rozmawialiśmy, ale nie wiem czy wyczerpaliśmy temat. Skomplikowało się jeszcze dodatkowo, bo mieliśmy rozdawać wczoraj zaproszenia, ale przez to wszystko odwołaliśmy. Miała jechać z nami teściowa, więc o kłótni się dowiedziała. Co lepsze, usłyszałam od mojego TŻ, żebym się wyprowadziła, a potem on powiedział swojej mamie, że się pokłóciliśmy i ja powiedziałam, że się wyprowadzam. I teraz ona żąda wyjaśnień o co poszło i wykłady strzela, a ja tak bardzo nie chcę żeby ktokolwiek się do tego mieszał. Do tego, mój TŻ jej powiedział, że on z nią rozmawiał nie będzie, bo nie poznają mojego toku myślenia, jak chce to niech się dowiaduje ode mnie o co poszło. Ale sprawy z wyprowadzką nie odkręcił... Ostatnie czego potrzebuje to mówienia, że "nie dorośliśmy do związku" czy "żebyśmy albo się uspokoili albo niech to wszystko się roz*******i", a takie słowa padły. To mnie tylko dobiło do reszty, ryczeć mi się znowu od rana chce okrutnie. Ehhh, koszmar. No to esej napisałam, sory za trucie ![]()
#4099 |
Raczkowanie
|
o rany Agunia żeczywiście nie masz łatwo
![]() Nie wiem czy jakiekolwiek obce słowa moga dodac Ci otuchy. Chyba jedynie Twój TZ- mógłby Ci pomóc. Mam nadzieję, ze jak najszybciej dojdziecie do porozumienia i burza ucichnie. Przykre strasznie, że padły takie ostre słowa. Na pewno ciężko to przetrawić. Trzymam za Was wszystkie 4 kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
boże Aguni strasznie mi przykro mowie Tobie nie ma tego ZŁego co by na dobre nie wyszło ![]() my tez sie wczoraj pokłócilismy , jeszcze samochód nam sie zepsOł a mielismy jechac na weekend do Sopotu ehh samochód siE naprawi mysle ze skpErzeczki kłotnie itp czasami sa potrzebna , musiciE wyjasnic sobie na spokojnie wszystkie sprawy nawet jak byscie musieli gadac cała noc miłość jest silna wiec dacie rade ![]() a tesciowa niech sobie gada nie słuchaj jej.( a udawaj ze słuchasz) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Wtajemniczenie
|
Aguniu
![]() wierzę, w to że wszystko powoli się ułoży. Najważniejsze żeby w kłótniach nie ranić siebie nawzajem bo przeważnie bywa tak, że nie pamięta się istoty kłótni, za to wszelkie złe słowa zostają w pamięci. Spokojna rozmowa, wyjaśniająca te zmory przeszłości powinna odnieść skutek-wg zasady co wyjaśnione, nie wracamy do tego. Dodatkowym utrudnieniem jest wtrącanie się" życzliwych"....trzymajcie wspólny front-Razem przetrwacie ![]() ściskam Cię mocno |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Rozeznanie
|
Aguniu
![]() bedzie dobrze trzymam kciukasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Aguniu skarbie wiem, że bardzo Ci cięzko teraz!
![]() Ale jeśli Cię to troszkę pocieszy , to uwierz mi że w żadnym związku nie ma sielanki!!! Ja przedwczoraj bardzo pokłóciłam się z Łukaszem o jakąś pierdołę i on już chciał znów do domku uciekać! No katastrofa!!! ![]() Na szczęście się opamiętał i wrócił! Bo już pojechał gdzieś autem! Nie pisałam Wam o tym, bo szybko minęło, ale u nas tak jest bardzo często!!!! Baaaardzo!!!! Czesem nie potrafimy się porozumieć! Kłócimy się o totalne pierdoły i wiecznie robimy sobie na złość... Ale jak później przyjemnie się godzi ![]() Ja też tak naprawdę mam tam głęboko w główce i w serduchu pewnego trolla. Na szczęście nie miesza się on w nasze życie. Nasz związek był bardzo burzliwy... Rozchodziliśmy się chyba 4 razy <już nawet nie pamiętam> i mieliśmy te przerwy tak po miesiącu czy po dwa. No i ostatni raz jak już się rozeszliśmy on miał kogoś. Ja też się spotykałam z innymi facetami, ale nigdy do niczego wielkiego między nami nie doszło. A on z tamtą dziewczyną spał! Dla mnie był to cios w samo serce z tego względu, że w przeddzień tego <w sylwestra koło południa> składalismy sobie życzenia na gg noworoczne. I napisał mi że mnie kocha! Ryczałam jak bóbr oczywiście... No ale co z tego skoro on upił się w Sylwestra i przespał się ze swoją dziołchą. Później jak to facet... nie potrafił się jej przyznać do tego że to byłą pomyłka! Więc był to jednorazowy wybryk! Zeszliśmy się potem i pamiętam, że płakał jak mi o tym mówił... ![]() Ale rana na serduszku została... Może dlatego, że ja nigdy nie miałam innego faceta... tylko jego. I dla mnie jest to coś niesamowicie mistycznego! Mimo tego iż miałam milion okazji ku temu zawsze w ostatniej chwili przypominałam sobie jak bardzo go kocham i nie mogę tego zrobić! Do tej pory jestem wstrętną małpą, która mu to wypomina jak jestem zla! I o to zdarzają się też kłótnie... Wybaczcie mi moje wypociny, ale chciałam Wam pokazać że nie wszystko zawsze jest takie piękne! Tak więc główka do góry skarbeczku! Pamiętaj, że nie ma takich problemów, których nie można rozwiązać! Poczekajcie troszkę, spokojnie pogadajcie i wyjaśnijcie sobie te sprawy! Będzie dobrze, bo się kochacie!!! Buziaczek ![]() Zapomniałam dodać, że jestem jeszcze większą małpą od Twojego mężczyzny i też wyganiam Łukasza i mówię mu żeby się wyprowadził itp. ![]() Ale on mi zawsze wtedy mówi: jak będę chciał! ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-31 o 10:35 Powód: zapomniałam czeguś tam :] |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teściowej sie nie daj, jak to ona żąda wyjaśnień??? Najlepiej zrobi, jak nie będzie się mieszała, ale z teściami to zawsze tak, że w najmniej odpowiednim momencie coś nieodpowiedniego powiedzą. W każdym razie nią się nie przejmuj, jest tutaj najmniej ważna. Najważniejsze, żebyście Wy się ze sobą dogadali. Rozmowa i jeszcze raz rozmowa, nawet, jak napisała któraś z dziewczyn przez całą noc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() agunia82 Słoneczko nie trujesz. Trzeba wszystkie złe myśli z siebie wyrzucić. Samemu zawsze jest trudniej, więc pisz na forum ile dusza zapragnie. Bardzo mi przykro, ze w tak szczególnym dla Ciebie czasie przydarzają Ci się złe rzeczy. Trzymaj się mocno i nie daj się tym wszystkim trollom, które tak namieszały w Twoim życiu. Czasem trzeba walczyć o miłość i szczęście. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
maugosia, winii, liluś, gosia, integra ogromny buziol dla Was kochane kobitki
![]() kasienka, skarbie Ty mój, lof lof lof. I buziol przeogromny. Za co? A za to, że sprawiłaś że się uśmiechnęłam. Niezawodna jesteś myszeczko Ty moja ![]() ![]() Staram się myśleć pozytywnie, nie dawać temu. Czasem kosztuje mnie to naprawdę sporo wysiłku, czasem mam ochotę rzucić wszystko w pierony i ukryć się gdzieś pośrodku puszczy, sama samiusieńka. A potem sama sobie się dziwie skąd we mnie tyle siły żeby to przetrwać i walczyć. Póki siły są, jest i nadzieja. Ale wsparcia potrzeba mi dużo, jak to dobrze, że mam Was słoneczka ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-31 o 10:43 Powód: dla integry :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko z tym mistycyzmem utrafiłaś w samo sedno
![]() ![]() My jako Kobiety przywiązujemy wagę do takich spraw-wspominamy, idealizujemy, Faceci niekoniecznie......a już po alko dlatego jestem wrogiem procentów ![]() wiem wiem, że wszystko jest dla ludzi, ale nie lubię ***nie wyganiaj Ukiego ![]() ![]() Aguniu piękny avek ![]() ![]() pytasz skąd tyle siły?- bo wiesz i czujesz, że warto ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-31 o 10:47 Powód: dla Aguni bo oblookałam Jej avek i posta:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Wtajemniczenie
|
Aguniu
![]() mam nadzieje, że jakoś uda wam się to wszystko poukładać do kupy. Musicie porozmawiać ze sobą szczerze i wyjaśnić wszystko, bo to wam później nie będzie dawało spokoju i będzie wracało co chwila . Trzymam kciuki, żeby wam się udało ![]() I wklejam wam obiecane fotki z próbnej fryzury i makijażu. Od razu zaznaczam, że zdjęcia nie są najlepszej jakości, bo robił je mój tato - kompletny laik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lof lof jak cholera!!! ![]() Cytat:
![]() Widzę, że mamy ze sobą coś wspólnego ![]() Lof ![]()
![]() |
#4110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom chyba jest dokładnie tak jak piszesz ![]() Cytat:
![]() Fryzurka śliczna, a co do makijażu- superaśny, ale mam wrażenie że ciemna kreska przy dolnych rzęsach zmniejsza Ci bardzo oczka, ja bym z niej zrezygnowała, zostawiła tylko krechę na górnej powiece, w ten sposób oczko zrobi się większe. Przynajmniej ja tak sądzę, ale mogę się mylić Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.