Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-28, 20:47   #4081
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
z podręczną torbą leć a daleko jedziesz?
Do Gdańska. Ze Szczecina.. niecałe 5 h.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 20:50   #4082
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Wiecie co, może to trochę śmieszne, ale ja jutro jadę 1 raz sama pociągiem..i się troche boje.. a jak mi sie siku zachce? to z torbą mam leźć do toalety?
WytrzymaszA ile się jedzie od Ciebie do Gdańska?

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ale chciałam w tym momencie powiedzieć, że kocham Karolinę
ale Ciebie kocha Gayenka...I co teraz?

Cytat:
przyszły moje hydrolaty mam oczarowy, różany, rumiankowy i cytrynowy. A gratis dostałam mały geraniowy i migdałowy
No i serum przyszło. Ale ja się boję to sama robić
Jutro zamawiamRób,rób,bo musisz zdać mi relację przecież
Aaa do tego serum to trzeba jakiś % dokupić tak?Bo chyba w zestawie czegoś tam nie ma o ile dobrze kojarzę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 20:54   #4083
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Aaa do tego serum to trzeba jakiś % dokupić tak?Bo chyba w zestawie czegoś tam nie ma o ile dobrze kojarzę
spirytus

postanowilam sie rozstac z ck in2u pop - nie leza mi [na mnie, dokladniej] a przyjaciolka chetnie je przyjmie. a kupie sobie eau de parfum gucciego
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 20:58   #4084
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
kusicielu wstretny gdybys kiedys nie zamiescila informacji o tym czyms to bym tego nie chciala. a tak to chce
chce trzech tuszy
Tylko trzech? Ja chce ..no siedmiu chyba
Cytat:
Napisane przez MagdaB Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zrobiłam milion cytatów i mi zjadło
Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam przepiękne bardzo obcisłe czarne cygaretki, teraz muszę dokupić jakieś wysokie szpilki do tego mam małą czarną, trzy blezerki - fioletowy, beżowy i czarny oraz szal w kolorze śliwki. Dziś jadę przymierzyć dżinsy, bo wczoraj nie było mojego rozmiaru. Mam ochotę na jakieś perfumy - koniecznie w SP muszę powąchać Escadę Magnetic Beat.
Do tego chcę kupić dwa prezenty, mama i siostra mają urodziny, siostra 18!!! Nie wiem sama co im kupić, może coś mi doradzicie?

Edit: Oczywiście to ja Estella, konto mi się przelogowało
OOoo pani redaktor prosze o opis tej escady kusi mnie ...
Cytat:
rzyrafko a to już jest na nowa granatowa Kate?
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ojejjj to ja chcem te cienie i ten rozświetlaczobronzer i błyszczyk

Wczoraj z Gayenką niuchałyśmy Kate Moss i faktycznie zapach ładny choć na kolana mnie nie powalił
wlasnie mialam to napisac
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Skoro już jesteśmy przy cieniach, to kto mi poleci coś ładnego, chętnie jakąś dwójeczkę do smoky eyes? Coś między grafitem, a brązem? Chętnie matowe, albo przynajmniej jeden odcień matowy, a drugi z drobinkami?

Bo moja dwójka L'oreal, której używam do smoky, jest trochę zbyt błyszcząca jak na moje wymagania przy takim makijażu.

Z mojego krótkiego i intensywnego dumania nad odwykiem wyszła pokaźna lista zakupów kosmetycznych i ciuchowych. Kosmetyków dwie strony w notesie, ciuchów jedna.
Rzyrafka polecala te palete z sephory ,tez ja ogladalam fajna jest ,ale ja mam za wielkie oczy na smoky eyes:/

Cytat:
No właśnie wiem, tylko że TŻ ma puste konto Specjalnie jechałam na drugi koniec miasta jak kretynka jakaś, żeby wrócić i zobaczyć, że nie wszystko doszło

Zabiję kogoś.
Kresik mi kupil ksiazke
"Ksiazka kucharska dla dzieci "Cecylka Knedelek cudna jest
a wogole to zrobilismy grilla i sie objadlam cukinia z grilla

Organzzo jaki piekny zbior Ja chce takiego burzujka.I chce bon bon Chanela
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 21:19   #4085
rzyrafka
Zakorzenienie

gayenko jak to za wielkie?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 21:21   #4086
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

ale Ciebie kocha Gayenka...I co teraz?
przekupię gayenkę jakimś tuszem

Cytat:
Napisane przez karolina1985

Jutro zamawiamRób,rób,bo musisz zdać mi relację przecież
Tak, spirytus No i właśnie nie mam go i na jutro przekładam..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 21:27   #4087
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
gayenko jak to za wielkie?
NO takie ze jak pomaluje sobie za mocno to ponoc widac tylko mala buzie i wieeelkie oczy jak u..przestraszonego zwierzatka albo laleczki jakejs.Kilka osob juz mi tak mowilo.Zreszta ja mam tak jakos plytko osadzone oczki i "wypukle" powieki i smokey nie wyglada dobrze niestety (no..moze jakby mnie ktos zdolny pomalowal to zmienilabym zdanie,nie wykluczam )A moze ja cos zle robie..

Edit: Karolinko i Krecik jeszcze :P
edit 2 :Nosku jak ty mnei znasz a czym przekupisz Krecika?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 21:39   #4088
rzyrafka
Zakorzenienie

musialabym zobaczyc łoko albo smokey na Tobie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 21:54   #4089
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
musialabym zobaczyc łoko albo smokey na Tobie
Jak cos znajde to ci wkleje ja generalnie lubie swoje oczy ,ale musze uwazac bo Krecik mowi ze mam mala buzie..no smokey eyes sie dziwnie czuje...i chyba tez wygladam bo jak tak wyszlam raz to mi ktos powiedzial: "wygladasz jak wiewiorka ,ktorej buchneli orzeszka"
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-28, 22:00   #4090
noseknosek

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jak cos znajde to ci wkleje ja generalnie lubie swoje oczy ,ale musze uwazac bo Krecik mowi ze mam mala buzie..no smokey eyes sie dziwnie czuje...i chyba tez wygladam bo jak tak wyszlam raz to mi ktos powiedzial: "wygladasz jak wiewiorka ,ktorej buchneli orzeszka"

biegam
Stary 2008-08-28, 22:01   #4091
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
moje pierwsze skojarzenie

EDIT: potrzebuję jakiejś diety i mobilizacji do ćwiczeń jak to zrobić? może któraś Warszawianka (albo wszystkie ) jest chętna na jakieś wspólne ćwiczenia/aerobik/cokolwiek od października?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z4851743X.jpg (35,3 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-08-28, 23:34   #4092
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ubzdurałam sobie że chce mieć do kazdego rozświetlacza i różu osobny pedzel Brakuje mi 8 Czy Wy macie osobne pędzle do wszystkiego?? Bo niezbyt mi się uśmiecha kupno 8 pędzli
Ja też tak kiedyś chciałam, ale szybko mi przeszło, bo to było w okresie, kiedy moje róże i rozświetlacze się bardzo szybko rozmnażały. Mam 3 pędzle do róży/rozświetlaczy - ścięty z Sephory, okrągły z Sephory i niewydarzony z Rossmanna. Chciałam jeszcze jeden z Inglota, ale ciągle mam na co wydawać pieniądze i na pędzel szkoda.

Potrzebny mi jest za to zdecydowanie pędzel do modelowania twarzy, bo mój stary kabuki z Sephory mnie drapał, więc teraz używam do tego celu tego samego pędzla, który mam do Meteorytów, a to połączenie mi nie odpowiada. Z resztą ten pędzel też już powinien być zastąpiony nowszym modelem, bo strasznie jest stary i gubi włosie.

A z resztkami kosmetyku na pędzlu radzę sobie tak, że przed użyciem wytrzepuję dokładnie pozostałości na własnym nadgarstku.

Cytat:
Nie wiem od jak dawna to jest w Sephorach- wyczaiłam takei palety jedna do smokey a druga glitter Eyes. mają po 4 cienie, pędzelko-aplikator, kredkę i mini tusz, zapomniałam ceny. otworzyłam tę do smokey, bardzo fajna, cienie nawet spore. Czarny jets 100% matowy a 3 pozostałe albo satynowe albo troche drobinkowe, dokładnie nei pamiętam. Widziałam to na Floriańskiej
Będę jutro w centrum, to podejdę do Sephory. Chociaż nie wiem, po co mi aż 4 cienie, wystarczyłaby dwójeczka, ale może akurat to to. co mi potrzebne.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
IsaDora w nowej kolekcji będzie miała brązy i beże matowe - chyba paletkę 5 cieni; MAC ma bardzo fajne cienie, ale pojedyncze; Bell też ma maty
No właśnie ja potrzebuję coś ciemniejszego, kolejne beże są mi potrzebne jak dziura w moście. MACa zostawiam jako ostateczność, jak nigdzie nie znajdę nic. Nienawidzę chodzić do MACa.

Cytat:
Edit: było spotkanie z TŻ, przepraszał mnie w kółko i obiecywał poprawę i twierdził, że się zamknął w sobei bo ja wszystko krytykuję więc nawet nie chciał mi nic mówić... No dobra, przyznaję mam tendencję do krytykowania (po tacie, strasznie ciężko mi się tego pozbyć )
Znów mu powiedziałam, że nie wierzę w to iz nagle teraz się zmieni jak już troche czasu próbował i nie wyszło. Pytał czy mu wybacze a ja stwierdziłam, że nie wiem.
Generalnie stanęło na niczym i niezbyt kulturalnie sie pożegnaliśmy

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Wiecie co, może to trochę śmieszne, ale ja jutro jadę 1 raz sama pociągiem..i się troche boje.. a jak mi sie siku zachce? to z torbą mam leźć do toalety?
Ja też się bałam trochę, ale jak przyszło co do czego, to wcale nie było tak źle. Nawet nikt podejrzany nie kręcił się po pociągu, no i musiałby być durniem, zeby ściągać sobie na głowę z górnej półki moją walizkę.

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
Ice - czemu chcesz rzucić palenie dopiero od października?? najlepiej ot tak, od zaraz...
i mam jeszcze do Ciebie jedną sprawę: czytałam na KWC Twoją opinię o koncentracie Lipostop Eveline - że nie jest dobry dla skóry podatnej na naczynka - znalazłaś może jakiś preperat, który nie powodowałby powstawania pękających naczynek na udach??
Od października, bo wtedy zapiszę sie na fitness, więc sport będzie moją dodatkową motywacją, teraz nie bo mam ciężkie poprawki przed sobą, motywacja słaba, i nie ma tego czegoś, co się pojawia, jak człowiek naprawdę chce rzucić.

Nie mam dużego doświadczenia, bo nie mam dużych problemów z cellulitem, ale wcześniej miałam białe serum Eveline - efektów nie było, naczynkom też się nic nie stało. Chociaż mogło też je osłabić trochę, sama nie wiem. Kilka lat temu miałam też kulkę Garniera, ona mi chyba nic nie zrobiła.

Cytat:
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 00:07   #4093
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
sweterki są fajne w Pull&Bear takie zwykłe na guziczki w ciemnych kolorach za 59 zł bodajże, kupie sobie ale nie mogę się zdecydowac na kolor (brąz, granat czy zieleń, a może wszystkie 3 )
Ja od pewnego czasu mam ogromne trudności z decydowaniem się na jeden kolor i zazwyczaj biorę 2-3 sztuki (mówię też o torbach i butach)

Co do torebek Atmosphere - tak, odebrałam, ale jeszcze nie miałam okazji ich nosić wyglądają dobrze, mam nadzieję że długo mi posłużą. Chyba kojarzę o jakiej torbie z Re pisałaś ja akurat uwielbiam duże torby-worki i miałam na nią ochotę (jeszcze w lipcu - jeśli mówimy o tej samej), ale odpuściłam i później trochę żałowałam. A jasnej torby do niedawna jeszcze nie miałam

Cytat:
Daria musisz miec prezerwatywe ze soba jesli to jest usg takie wewnetrzne dopochwowe
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Ja miałam takie i mój gin wcale nie kazał mi przynosić prezerwatywy Ba! zrobił mi to usg z zaskoczenia
Daria nie bój się, bo to wcale nie boli. Tylko wysikaj się wcześniej żebyś nie usłyszała jak ja "O, siusiu sie pani chce." chyba mu ten pęcherz przeszkadzał w badaniu.
Moja ginekolog ma cały słój białych prezerwatyw dziś mówiła że młode dziewczyny da radę zbadać z wypełnionym pęcherzem, natomiast starsze już nie

Cytat:

EDIT: potrzebuję jakiejś diety i mobilizacji do ćwiczeń jak to zrobić? może któraś Warszawianka (albo wszystkie ) jest chętna na jakieś wspólne ćwiczenia/aerobik/cokolwiek od października?
Jednak dieta? Mówiłaś kiedyś że lubisz swoje ciało i nie chcesz się odchudzać - jeśli dobrze pamiętam
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 06:37   #4094
Hosenka*
Zakorzenienie

Dzięuję za wybicie mi z głowy pomysłu z osobnymi pędzlami Niezbyt mi się to uśmiechało Potestowałam wczoraj pędzle i posprawdzałam jaki efekt daje nałożenie nimi różu/rozświetlacza i dokleiłam nowe karteczki Musze jednak kupić 3 pedzle (lepiej 3 niż 8 ) bo nie mam do którge pędzla podłączyć podwójnego różu z Sephory (do niego potrzebuję 2 pedzle ) i pasiaczków Essence. Nie chcę mieszać kolorów i efektów (matu z błyskiem). Ide dziś do Rossmanna

Pytanko do testujących paletkę ID: czy cienie dają nasycone i kryjące kolory??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 06:42   #4095
isa666
Zakorzenienie

Dobry, wpadłam się przywitać, ale nie wiem czy pojadę do tego Krakowa(bo się pogoda psuje i jak zacznie padać, to nie jadę Nienawidzę jeździć do miasta jak leje ).

Cytat:
Ubzdurałam sobie że chce mieć do kazdego rozświetlacza i różu osobny pedzel Brakuje mi 8 Czy Wy macie osobne pędzle do wszystkiego?? Bo niezbyt mi się uśmiecha kupno 8 pędzli
Ja mam aż 2 pędzle Oba z Rossmanna: do różu i do pudru Mam oprócz tego jeszcze 2-3 pędzle ze sztucznego włosia(takie bylejakie), ale nie używam ich odkąd mam te rossmannowskie Planuję co prawda zakup jeszcze jednego do różu(będę go używać do rozświetlaczy typu AOH), więc będę mieć w sumie 3 pędzelki i to mi starczy

Cytat:
Boskie
Ja z kolei na smoky u siebie mówię, że wyglądam jak ofiara przemocy(wyglądam żywcem jak z podbitymi oczami ). Nawet jak zrobię smoky w brązach czy fioletach to i tak wyglądam brzydko Mi to chyba wogóle nie pasuje
Stary 2008-08-29, 07:00   #4096
Hosenka*
Zakorzenienie

Zapomniałam napisać:

1. Zlikwidowali mi kierunek więc od września nie bedę na II sem Prawa i Administracji - za mało osób chodziło i większość sie wypisała. Musze iść dziś i odebrać I rate (I sem był darmowy, więc rata miała przejść na II semestr) - będzie więc dodatkowe 87 zł w portfelu mam więc przedłuzóne wakacje do lutego - wtedy mogę zacząć II semstr (z osobami które teraz zaczynają I)

2. Od kilku dni wielbię kuleczki brazujące Carlo di Roma nr 3 - są mniej pomarańczowe niż duży brązer Sun Club Essence - odcień neutralny delikatny brązo-beż Nakładam miękim dużym pedzlem Blender GloMinerals (z wymiany) i efekt jest cudny . http://www.carlodiroma.pl/index.php/..._Eclipse,38,18 Na stronei są coś pomieszane numerki, albo źle były przyklejone na słoiczkach - moja 3 nie jest napewno taka jak na stronie, to raczej nr 1 lub wręcz 4
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brush-blender.jpg (8,6 KB, 14 załadowań)

Instagram

Stary 2008-08-29, 07:11   #4097
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć

Miałam ciężką noc ...
Wogóle jakoś tak średnio się dziś czuję.
Oczywiście siedzę od 6.00 w biurze, robię nadgodziny, ale na szczęście dziś pracuję tylko do 13.30.
Potem idę na zakupy, muszę kupić jeansy i jakiś fajny top na jutro na imprezę
No i może coś kosmetycznego wpadnie

Gayenko olejek Nuxe jest cudowny, wymieszałam go z podkładem Lastin Performance MF i mam taką świetlistą buźkę dzisiaj

Hosenko paletka z ID ma dwa takie ciemniejsze bardziej nasycone kolory i kilka jaśniejszych.
Jeszcze jej sobie nie wybiłam z głowy
Stary 2008-08-29, 07:20   #4098
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Miałam ciężką noc ...
Wogóle jakoś tak średnio się dziś czuję.
Oczywiście siedzę od 6.00 w biurze, robię nadgodziny, ale na szczęście dziś pracuję tylko do 13.30.
Potem idę na zakupy, muszę kupić jeansy i jakiś fajny top na jutro na imprezę
No i może coś kosmetycznego wpadnie

Gayenko olejek Nuxe jest cudowny, wymieszałam go z podkładem Lastin Performance MF i mam taką świetlistą buźkę dzisiaj

Hosenko paletka z ID ma dwa takie ciemniejsze bardziej nasycone kolory i kilka jaśniejszych.
Hmmm <intensywnie myśli> A jak byś porównała z Choco latte albo Teddy Bear Clinique??

Od 6 w pracy

Instagram

Stary 2008-08-29, 07:25   #4099
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Hmmm <intensywnie myśli> A jak byś porównała z Choco latte albo Teddy Bear Clinique??

Od 6 w pracy
Ja niestety nie miałam cieni z Clinique.
Ale jak brałam tą paletkę z ID do ręki to najpier zwróciłam uwagę na kolory, lubię brązy bo są uniwersalne i w sumie służą do codziennego makijażu, ale jak zaczęłam ich dotykać i rozcierać na skórze to właśnie zaskoczyła mnie ich konsystencja, jakby gumkowa, woskowa, fajny brązowy smokey by z nich można byłoi wyczarować
Pomacaj je koniecznie

No od 6.00 pracuję, przyszły tydzień zapowiada się nie lepiej ....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 07:31   #4100
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety nie miałam cieni z Clinique.
Ale jak brałam tą paletkę z ID do ręki to najpier zwróciłam uwagę na kolory, lubię brązy bo są uniwersalne i w sumie służą do codziennego makijażu, ale jak zaczęłam ich dotykać i rozcierać na skórze to właśnie zaskoczyła mnie ich konsystencja, jakby gumkowa, woskowa, fajny brązowy smokey by z nich można byłoi wyczarować
Pomacaj je koniecznie

No od 6.00 pracuję, przyszły tydzień zapowiada się nie lepiej ....
Ja też kocham brązy i mam ich najwięcej w moje kolekcji

Lubię też fiolety ale muszę dobrze wybierać odcienie, bo nie wszystkie mi pasują

Będę dziś koło małej drogeryjki w której jest IsaDora - może będą już mieć tą nową kolekcję

Instagram

Stary 2008-08-29, 08:09   #4101
noseknosek

Hosenko czyżby odwyczek?

biegam
Stary 2008-08-29, 08:17   #4102
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko czyżby odwyczek?

tylko ze u mnie odwyk powoduje efekt jo-jo Nie pamiętam juz kiedy, w marcu?? kwietniu?? też ograniczałam zakupy kosmetyczne, kupiłam wtedy chyba 4 kosmetyki, ale w kolejnym miesiącu sobie odbiłam z nawiązką

Jedyny pozytywny efekt przyniósł odwyk błyszczykowy pod koniec tamtego roku i na początku tego - błyszczyki juz tak nie kusząa Potrafię przejść koło nich obojetnie a nie z taką miną Przeszła mi też mania smakersowa Powoli zuzywam to co mam i chce zostać tyko z Tisane Najlepszą dla mnie metodą jest trzymanie jednej pomadki ochr. w pracy - smaruję sie ok 5 razy dziennie wiec sie zużywa - obecnie pastwię się nad jabłkowym Chapstickiem

Instagram

Stary 2008-08-29, 08:46   #4103
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ciesze sie ze ci sie podoba efekt Ja czasem zwykly podklad tez mieszam z kropelka zwyklego olejku nuxe

Prosze mnie nie kusic paletka
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Boskie
Ja z kolei na smoky u siebie mówię, że wyglądam jak ofiara przemocy(wyglądam żywcem jak z podbitymi oczami ). Nawet jak zrobię smoky w brązach czy fioletach to i tak wyglądam brzydko Mi to chyba wogóle nie pasuje
Mi chyba tez nie pasuje niestety
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
J

Cytat:
moje pierwsze skojarzenie

Cytat:
No i jak ja mam potem w takim mejkapie isc do ludzi

Wstalam,wypilam kawe,zjadlam petitka LU go (eneeergia ) spakowalam polowe rzeczy i sie zastanawiem jak ja to udzwigne dobrze ,ze jest Krecik ( ) musze jeszcze zadzwonic do mamy i spytac sie kiedy mam zaczac te praktyki bo cos czuje ze musze jeszcze raz pojechac po rzeczy do Czeladzi ( chce moj slooowniiik ) Wybralam sobei artykuly do tlumaczenia. O kosmetykach jeden oczywiscie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-29, 08:49   #4104
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wstalam,wypilam kawe,zjadlam petitka LU go (eneeergia ) spakowalam polowe rzeczy i sie zastanawiem jak ja to udzwigne dobrze ,ze jest Krecik ( ) musze jeszcze zadzwonic do mamy i spytac sie kiedy mam zaczac te praktyki bo cos czuje ze musze jeszcze raz pojechac po rzeczy do Czeladzi ( chce moj slooowniiik ) Wybralam sobei artykuly do tlumaczenia. O kosmetykach jeden oczywiscie
Nie przejadłaś sie??

A co tam ciekawego o kosmetkach pisze?? Może jakieś czeskie perełki??

Instagram

Stary 2008-08-29, 08:58   #4105
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejadłaś sie??
Niedobry ten petitek dlatego tylko 1 musze isc zjesc sniadanie ,ale mi sie nie chce
Cytat:
A co tam ciekawego o kosmetkach pisze?? Może jakieś czeskie perełki??
Akurat jest artykul o kosmetykach na rynku czeskim,ktore od lat sa dobre,ale jakis nieudolny.
W artykule jest az krem nivea ,dermacol ( w nowym,zlotym opakowaniu ) i jakas woda do nacierania ciala ()na...reumatyzm.
Jakis geniusz to pisal ,naprawde

a ja ostatnio w czechach macalam kosmetyki Gabriella Salvete (http://www.salvete.cz/ ) podobaja mi sie .I kolorowka dermacolu (www.dermacol.cz) bardzo mi sie podoba.Pielegnacja zreszta tez
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-29, 09:03   #4106
Hosenka*
Zakorzenienie

To rzeczywiscie geniusz z pewnością dostał extra premię

mnie od dłuzszego czasu korci pielęgnacja Dermacolu (można kupic u mnie w 1 sklepie) ale nie było nic na KWC (może już coś jest?? dawno nie sprawdzałam). Z kolorówki są tam tylko podkłady, korektory i pudry. Nic innego

Instagram

Stary 2008-08-29, 09:12   #4107
noseknosek

Cytat:

tylko ze u mnie odwyk powoduje efekt jo-jo Nie pamiętam juz kiedy, w marcu?? kwietniu?? też ograniczałam zakupy kosmetyczne, kupiłam wtedy chyba 4 kosmetyki, ale w kolejnym miesiącu sobie odbiłam z nawiązką

Jedyny pozytywny efekt przyniósł odwyk błyszczykowy pod koniec tamtego roku i na początku tego - błyszczyki juz tak nie kusząa Potrafię przejść koło nich obojetnie a nie z taką miną Przeszła mi też mania smakersowa Powoli zuzywam to co mam i chce zostać tyko z Tisane Najlepszą dla mnie metodą jest trzymanie jednej pomadki ochr. w pracy - smaruję sie ok 5 razy dziennie wiec sie zużywa - obecnie pastwię się nad jabłkowym Chapstickiem
U mnie odwyk powoduje większe spustoszenie niż okres bezodwykowy. W trakcie odwyku myślę tylko o tym, że mi nie wolno, a lista marzeń zawsze się wydłuża, pojawiają się okazje, promocje, przeceny i pękam
To nie dla mnie

Gratuluję wyleczenia się z błyszczydeł Mi przeszło z różami

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-29, 09:33   #4108
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Mnie z błyszczykami nie przeszło
Uwielbiam
Zwłaszcza po kusicielstwie Gayenki ! Ona ma takie pełne usta, na takich to każdy błyszczyk bombowo wygląda, mówię Wam
Stary 2008-08-29, 10:08   #4109
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzień dobry.

Obudziłam się z okresem i okropnym bólem brzucha. Nawet w nocy mi się śniło, że spaceruję nad Wisłą i nagle dopada mnie straszny ból brzucha, a ja biegnę do domu, żeby nie dostać okresu nad tą Wisłą.

Jedyne miejsce, do którego mam ochotę iść to apteka, ale muszę wysłać paczki i jechać do księgarni, bo moja drukarka jest w strasznym stanie i nie da się na niej wydrukować grubej ustawy. Okropnie mi się nie chce.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 10:48   #4110
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Jednak dieta? Mówiłaś kiedyś że lubisz swoje ciało i nie chcesz się odchudzać - jeśli dobrze pamiętam
dobrze pamietasz, ale to było kilka(naście? ) kg temu... strasznie mnie dobiły ostatnie tabletki.. i chociaż od miesiąca ich nie biorę, apetyt się nie zmniejszył i znowu sie usprawiedliwiam, ze mam okres i potrzebuje czekolady

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości