|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam
![]() Jabłuszko-Młodość,więc trzeba szaleć ile się da Nawet kosztem snu ![]() Swoją drogą, widziałam Cię wczoraj na judżi ;D tzn. przy, a seacik cudny *___* Ewusia-Jeno nam potem wyznaj cożeście zaplanowały w związku ze strojem ^^ A u mnie.. naÓka, próba mobilizacji, póki co oddałam pracę roczną z woku, zostając tym samym skarcona gniewnym spojrzeniem pani dr jako,że w tytule zamiast mass media napisałam media masowe.. ![]() wzięła, też listę lektur na exam z literatury,planuję poukać się co nieco na podstawie opracowań, a i przymierzam się do spłodzenia pracy z interpretacji txtu, na 18, który de facto spędzę hen daleko,ale może coś mi jeszcze do łba przyjdzie. Ponadto mały dół-zamuł, którego apogeum nastąpiło wczoraj kiedyż to wybyłam na tzw. AWFalia, atmosfera fajna, muzyka też,ale jako jedyna stałam sama niczym ten kołek ![]() Ot 3 (jedyne..) koleżaneczki oczywiście nie mogły, zreszta powoli daję se z nimi spokój,zrywam kontakt. Od zarania w 80% przypadkach to ja inicjowałam spotkanie ,dzwoniłam ,pisałam et.c te odzywają się gdy mają 'problem' chcą się wyżalić et.c teraz już nawet nie odpiszą,mimo obiecanek cacanek.. Krótka piłka i finito z nimi. Czekam tylko na moment,w którym uszczypliwie i z finezją zakończę te 'przyjaznie' ![]() Czasem miło jest komuś dopiec chociażbt dla zasady ![]() Wogóle otrzezwiałam,że nie mogę żyć tylko mrzonkami,nadizeją gdybaniem,że kiedyś coś' tylko wcielić chęć przebojowości,pewności siebie et.c w życie, poznawać nowych zakręconych ludzi z pasją,o podobnych zainteresowaniach, rozwijać takowe z jakimś efektem,a nie wieczny leń, korzystając z życia na całego, bez obaw,lęku ,zahamowańkurtuazji, bawić się ,szaleć. Tak jak zawsze chciałam i zawsze 'czekałam' aż nadejdzie ta chwila. Bez skutku jak widac ![]() Toteż musze się do kuzwy nędzy przemóc. 'za chwilę' gdy załatwię jedną wleczącą się od roku sprawę. Dla kogoś 'błahostka' ,dla mnie koszmar,mur, oddzielający od wielu wielu fajnych doświadczeń. Zwłaszcza w naszym iście tolerancyjnym społeczenstwie ![]() Może i mam świra,obsesję na tym punkcie, no ale wewnętrzny spokój i hart ducha cierpliwość się wyczerpały. Po prostu. Coś się kończy coś zaczyna. I musi zacząć . lepszego.. Nie wiem może to pms, utajony stres indukowany w zakamarkach podświadomości z racji faktu,że w niedzielę wybywam do szacownej 'stolycy' co by dzień po stawić się na oddział w celu 'kosmetycznej poprawki' ,wykrojenia nadmiaru et.c Mimo parszywości tego miejsca, wspomnień z nim związanych jaram się tym ,jaram i jeszcze raz jaram. Odezwała się jakaś masochistyczna cząstka mnie, z utęsknieniem czekająca na moment wjazdu na sterylną i iście odpicowaną salę operacyjną, przyćpania głupim jasiem, morfiną (miemam nadzieję..) a przede wszystkim nadzieja, durna,parszywa nadzieja,że kur..a cud się stanie,że potem jak po maśle, jeszcze WUM et.c i the end. Witaj nowe,ciekawsze,intensywni ejsze poniekąd lepsze ( Katharsis zaiste a raczej k..rwa fatima było i ni ma. Koncząc swą malkontencką dysputę, raczę życzyć Wam miłego wieczoru. ;] |
|
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
Heeeeeeej
!Miałam mega długą przerwę, ale zaczynam was podczytywać, może się zapdejtuję .Skończyłam LO, w ostatnich tygodniach się przemogłam (taa, akurat na czas) i udało mi się trochę zbliżyć do klasy. Potem sobie natrzaskałam różne matury, została mi tylko prezentacja - tzn nawet jej nie zaczęłam w głowie, a w środę zdaję . Potem trzeba będzie się rozglądnąć za pracą, bo już powracają różne lęki, smutki i poczucie wyobcowania. No, bywa;d.Agolek, to życzę smacznej jajecznicy . Możesz nam przywieźć pod choinkę jakiś omlet.Schism, ja też tak bardzo często sobie myślę . I mimo, że raczej jestem narzekadłem cholernym, to robię sobie tę nadzieję, że kiedyś się otworzę, będę żyć pełnią, no i jak na tym wyszłam... Ja nawet nie wiem co dokładnie robią Ci szanowni lekarze ze stolycy . Ale trzeba przyznać, dobry głupi jaś nie jest zły .Po długich wakacjach (taak, pełen relaks ) ściskam was mocno !
|
|
#4083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorąc pod uwagę że nasz styl na co dzień jest skrajnie inny może być ciekawie ![]() Cytat:
z reszta nieraz tak postąpiłam w życiu swoim ![]() Cytat:
a niejeden pewnie chciałby Cię poznać tylko się wstydzi tak jak i Ty ![]() Cytat:
melduj jak poszło Ja już u rodzinki. Byłam zrobić zakupy bo lodówkę zastałam opustoszałą później trochę plotek z familią przy piwku ogólnie baaaardzo spokojny jak na mnie koniec tygodnia ale odbiję sobie niedługo mam nadzieję ![]() dobrej nocki |
||||
|
|
|
#4084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wstalam niedawno, troche wczorajsza, wrocilam po 3, bylo super..Tzt po mnie przyjechal..ale on kochany.. ![]() pospalam,zjadlam troche sniadania ,pojechalismy na zakupy i niedlugo kurczakowe fajitas bede robic. potem do polskeigo sklepu skoczymy, na dworze ciag dalszy wichur i deszczu.. co tu robic.. przed tv caly dzien pewnie.. milego dzionka
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
szkoda ze mama pracuje i nie spędzę z nią zbyt wiele czasu w ten weekend ![]() Cytat:
super ze wiczorek udany Cytat:
Ja sobie wreszcie usiadłam bo rano sprzątałam dom z siostrą, później byłyśmy po prezent urodzinowy dla mamy (kończy pojutrze 50 lat ) Kupiłyśmy jej karnet do spa na mazaż ciała i twarzy, mam nadzieję ze się ucieszy Później robiłam obiad w 3 wersjach (czerwone mięso dla taty i dziadka, białe mięso dla Siss i bez mięsa dla mnie ) Padnieta jestem ale zadowolona bo szybko się w miarę uwinęłam.Porobię teraz trochę z pracą a wieczorem idę do TZ i zostaję do jutra nareszcie cały tydzień się nie widzieliśmy i nawet mało rozmawialiśmy na gg bo TŻ miał bardzo dużo pracy wiec nie mogę się doczekać jak go zobaczę ![]() Udanego popołudnia i wieczoru |
||
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
Ewuś-Czyli,że weekend udany
![]() Przelotem, się pożegnam tymczasowo ![]() za godzinę wzium na dworzec iiii się zobaczy co dalej ;] Udanego tygodnia życzę |
|
|
|
#4087 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
U mnie nic ciekawego, najważniejsze, że przeżyłam testy! Zaczęłam się odchudzać, już 8 dzień :d Kilogram już zgubiłam, mam nadzieje, że tym razem odbędzie się bez tzw. efektu jojo, W ogole jak ten czas szybko leci to masakra jest, już prawie koniec gimnazjum! Hmm. nie mam nic więcej do napisania ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
wbrew przywiewaniom nawet bardzo
![]() Cytat:
oby wszystko dobrze i sprawnie poszło no pewnie że przeżyłaś, co miałabyś nie przeżyć ![]() ładnych wyników życzę wróciłam koło 13 od TŻ-a oczywiście było super ![]() wpadłam do domu, zrobiłam obiad głodnej rodzince a teraz odpoczywam po tym wielkim trudzie ![]() idę zaraz do altanki trochę popracować, nie można się tak obijać ![]() koło 17 wracam do Kato, mam sporo roboty jeszcze na wieczór, np muszę się przygotować do korków, bo nowa uczennica przychodzi jutro rano ![]() ale gorąco jest... chyba jakaś burza będzie ![]() a no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Nefre )miłego popołudnia |
|
|
|
|
#4089 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja mialam wczoraj dzien z mezem bardzo mily,duzo gadania o zyciu/rodzinie/pierdach i jedzeniu i ogladaniu filmow ![]() dzis badmintona rano,potem zakupy,spacer i teraz popijamy drineczki...bo juz 7 dzien leje!!!! co tu robic! a po takim malym drinku to nawet deszcz nie przeszkadza.. aha, okres dostaje wlasnie wiec w ciazy nie jestem.. hmmm.. no nic, poczatki sa trudne ale przynajmniej drinka moge sie napic![]() jutro do pracy ale sie nie lamie,niech ten czas ucieka szybko za tydzien na wystawe psow z sasiadami,za 2 tyg do mojego kuzyna do Manchesteru (wlasnie sie umowilismy ) a za 4 tyg na moja 30 tke! Mama juz zamowila restauracje grecka, stoliki na zewnatzr z widokiem na park.. nie moge sie doczekac poprostu nawet tego ze bede juz ''stara'' ... i tak ponoc nie wygladam a tym bardziej sie nie czuje zreszta nie wazne ile masz lat, wazne jak przezywasz swoje zycie ![]() i tym optymistycznym akcentem mowie : milego wieczorka kochane
|
|
#4090 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w Polsce susza... ![]() Cytat:
ale trzymam kciuki żeby się udało jak najszybciej Cytat:
życie się zaczyna po 30 najważniejsze ze czujesz się młodo ![]() dokładnie Dzień dobry ![]() ja już po korkach, kolejne jutro dziewczyna ma spore problemy z przygotowaniem do egzaminu (czemu się nie dziwię bo to jak wykładowcy zazwyczaj uczą łaciny to normalnie jakaś masakra wymagają od studentów żeby się najlepiej wszystkiego sami dowiedzieli i jeszcze może mieli słownik w głowie )Idę posprzątać, bo mnie zaczyna brud drażnić i okna nieumyte doprowadzają mnie do szału ![]() Później muszę powrócić do mojej ulubionej czynności czyli pisania pracy na szczęście już za 3 dni Juwenalia miłego dzionka Kochane |
||||
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
![]() gdzie jesteście???? |
|
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie..
na swoje usprawiedliwienie powiem,ze dostalam okres i to taki ze slabo mi sie w pracy zrobilo... zwijam sie z bolu caly dzien..a na dodatek dzis upal szok co ta pogoda tu wyprawia..![]() ogladam ''Australie'' z Kidman i Jackman'em. fajny film,potem ksiazka i spac.. dobranoc aniolki
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakrę masz z tym okresem ![]() ja też mam właśnie okres ale u mnie przebiega spokojnie (ale tylko dlatego że jest sztuczny, naturalne też mam okropne ) przyszły upały od nas do Ciebie (a u nas dziś burze )Cytat:
U mnie nic nowego absolutnie (oprócz nowo-umytych okien i nowych kilku stron pracy ) Ale jutro będzie ciekawszy dzień bo popołudnie planuję z kumpelami Dziś już nic mądrego nie zrobię wiec idę spać ![]() dobranoc (i proszę o wyższą frekwencję, domagam się tego wręcz )
|
||
|
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Ewusia_marchew;1226 2117]
masakrę masz z tym okresem no powiem ci ze dawno tak nie mialam..ale moze to po leczeniu tak sie porobilo... kiedys jak mialam swoje okresy zanim jeszcze problemy sie pojawily to nie mialam zadnych problemow takich.. No ale najwaznijesze ze jest..ja też mam właśnie okres ale u mnie przebiega spokojnie (ale tylko dlatego że jest sztuczny, naturalne też mam okropne ) przyszły upały od nas do Ciebie (a u nas dziś burze )sprawiedliwosc by musi ale zaloze sie ze jak zwykle nadejdzie weekend i mamy plany zeby jechac na wystawe psow i bedzie lalo jak z cebra..oglądałam mi tez sie podobal,lepszy niz oczekiwalam musze przyznac. Bo jak slysze,ze film trwa 3h to juz mnie odrzuca na wstepie:U mnie nic nowego absolutnie (oprócz nowo-umytych okien i nowych kilku stron pracy ) Ale jutro będzie ciekawszy dzień bo popołudnie planuję z kumpelami Dziś już nic mądrego nie zrobię wiec idę spać wazne zebys nic glupiego nie zrobila![]() dobranoc (i proszę o wyższą frekwencję, domagam się tego wręcz )dolaczam sie do prosby/grozby[/quote]dzien dobry Ewus (zrobil sie Plotkowy dla nas dwoch i wszystkim wielkim nieobecnym ja mysle,ze tu trzeba huknac na niektore zeby sie pojawily wiec hukam :PISAC,PISAC!!no, krotka nagana slowna poszla wiec teraz mozna pisac u mnie tez nic ciekawego,zdycham drugi dzien z okresem... na dworze pieknie... zaraz do pracy a po pracy planuje spacer z sasiadka jak sie bede czula dobrze.tyle ja, napisze potem
|
#4095 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ważne ze leczenie było skuteczne Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
![]() u mnie pogoda taka sobie nie pada ale pochmurno ![]() zaraz poodkurzam bo o 11 mam korki a narobiłam wczoraj bałaganu na podłodze myjąc okna i zmieniając pościel Później mam do załatwienia kilka spraw na mieście wiec pewnie mi trochę zejdzie, no a ok 16-17 przybywają kumpele na ploty ![]() miłego dnia (Agolku ) i wszyscy (jak się ktoś pojawi ) |
|||||
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeeeśc Smerfy
:PJestem, ja już po maturach. Nie jestem zbytnio zadowolona, popśniłam historię, no ale cóz za bardzo się do niej nie przyłozyłam więc... Ale co tam! Nie będe sobie na to głowy psować, co ma być bedzie![]() ![]() Teraz popijam sobie kawe, bo mnie mózg boli od tego wysiłku myślowego Zaraz idę sprzątać bo normalnie jedno piekło mam w pokoju![]() ![]() Byłam na zakupach też, kupiłam sobie taką koszulkę z Królikiem Bugsem i mi się bardzo podoba Chciałam jeszcze zółtą spódniczke ale musze oszczędzać![]() No to idę sprzątać ![]() Nara ziomki:P
|
#4097 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szok co sie porobilo...Cytat:
no wiec tak, gdzie by tu zaczac... poszlam wczoraj na spacwer z sasiadka na 1.5 h znowu,ciesze sie ze chodzimy,przynajmniej mam ruchu troche. potem Mama napisala zebym zadzwonila bo cos sie stalo to ja z dusza na ramieniu dzwonie i okazalo sie ze pojechali z psem na spacer na jezioro i jakas grupka idiotow z piwem i z pitbullem siedziala na lawce i pies zaatakowal Mame i naszego mlodego cocker spanielka ![]() rzucil sie na mame i psa,mama upadla i zaslonila soba szczeniaka, na szzescie tata byl i zlapal tego pitbulla za kolczatke i podnisol do gory ze prawie sie udusil. Ludzie zaczeli krzyczec,ktos na policje zadzwonil, tamci idioci wyrwali psa i uciekli.. Policja spisala wszystko,przeszukali las poblizszy ale ich nie znalezli... jak mozna takie psy bez kaganca!potem rozmawialam z moja przyjaciolka z Londynu co u niej bylam niedawno i blagala zebym przyjechala bo ma problemy i chce ze mna pogadac i wogole i .... lece 19go czerwca na szczescie tani. obie mamy w czerwcu urodziny wiec poswietujemy![]() ide sie robic bo sie spoznie do pracy.. mileog i pisac... prosze...
|
|
#4098 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no nareszcie
![]() Cytat:
) Cytat:
![]() Cytat:
(no jedynie teraz na 3 dni się ulotnię od jutra aby wziąć udział w Juwenaliach polibudy zwanych Igrami, ale później wrócę jak bumerang Cytat:
![]() mam nadzieje że znajdą tego właściciela i mu porządny mandat przywalą albo i lepiej ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć bo jak wczoraj kumpele przyszły (i jeden kumpel nawet też ) to jedna z nich dziś rano dopiero wybyła ale nie imprezowaliśmy (na imprezujemy się na Igrach) tylko były ploty i wykonywanie okolicznościowych koszulek na jutrzejszą paradę studencką (jak już wspominałam będziemy króliczkami, koszulki mamy piękne, jeszcze tylko na uszy czekam oby dziś przyszły bo będzie zonk ) A dziś rano znowu miałam korki (już ostatnie z tą dziewczyną, mam nadzieję ze się czegoś nauczyła i zda ten egzamin ). Biorę się zaraz za prace, bo chcę skończyć dziś ten rozdział i przygotować się do jutrzejszego spotkania z promotorem (o ile oczywiście przyjdzie na konsultacje bo na maile nadal nie odpisuje )miłego dnia Kochane |
|||||
|
|
|
#4099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez miłego ![]() Ojejejejej a co Wy to wyprawiacie?Nikt juz o plotkowym nie pamięta?Nie wchodzi?Nowe osoby się tez nie pojawiają?Boja się czy jak?Chodzcie chodzcie, nie wolno tak zaniedbywać plotka, to niedopuszczalne!!!!!!!!!: mad: ![]() ![]() Alejestem głodna, wyobrazcie sobie ze ja dopiero wstałam!! no to ładnie, ale to wszystko przez to ze gadałam wczoraj z kolezanka do bardzo bardzo pozna:![]() Wiec jestem usprawiedliwiona ![]() No nic miłego dnia, wpadne pozniej
|
|
#4100 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w pracy bo czekam az mnie Tzt odbierze bo ....... auto mi sie zepsulo po drodze do pracy!!! na lunchu pojezdzila ze mna kumpela-szkotka,bardzo fajna- po innych i znalazlam takie ze mi zrobia za 250£... Niby mniej duzo ale to i tak ponad 1tysiac zlotych...poza tym mama poszla do szpitala z noga dzis po tym wczorajszym ataku psa i sie okazalo ze kosc peknieta i na misiac w gips.. co za dzien,jak Boga kocham... czekam na TZta teraz bo ma mnie odebrac... milego dnia kochane
|
|
#4101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, chyba nie będzie tak źle, Mercy wróciła chociaż ![]() Cytat:
ja z przerażeniem myślę ze zbliżają się czasy kiedy już mnie Juwenalia nie będą dotyczyć ![]() Cytat:
współczuję strasznie nawet sobie nie umiem wyobrazić, musieć dać nagle tyle kasy na auto ![]() ja też miałam bez sensu dzień, ale i tak lepszy w porównaniu do Ciebie ![]() np dostałam mandat za jazdę tramwajem bez biletu (zła obywatelka, zła poza tym nie ma króliczych uszu koleś z All chyba ich nie wysłał w ogóle... próbowałam się z nim dogadać i się nie da , czemu ludzie są tacy nieuczciwi ) No ale idę, bo się muszę spakować i ogarnąć i pozytywnie nastawić bo w końcu jutro dzień na który czekaliśmy wszyscy cały rok ![]() dobrej nocki Króliczki |
|||
|
|
|
#4102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja mowie dzien dobry i uciekam bo zaraz taxi podjedzie.. mam nadzieje,ze auto bedzie gotowe dzis.. milego kochane
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzę ![]() do zobaczenia w sobotę lub w niedzielę ![]() miłego weekendu Kochane |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzien dobry wszystkim nieobecnym (bo obecnych nie widac.. )pogoda u mnie przez 3 dni byla piekna,letnia i goraca...Nadchodzi weekend i znowu zimno, wiatr, deszcz... szlag by to trafil...mam plany na wekeend fajne i pewnei dupa z tego jak zwykle bedzie... co u was? milego dnia!
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
A tu dalej pustakami swieci o_0
Czeeeeeeeeeść stokrotki!! a raczej wiedzmy-te co niektóre nieobecne ![]() Ewuś baw sie dobrze!!! Agolek powiem ci na pocieszenie ze u mnie to samo z tą pogodą , tak brzydko, szaro ![]() Ja naprawiłam rower i w koncu będe mogła pojezdzic-oczywiscie jak słoneczko przyświeci ![]() Moje plany były takie, ze miał kuzyn do mnie przyjechać na weekend, ale raczej nici z tego będą, bo blablabla, ale w sumie dobrze bo przynajmniej bedę miec wiecej czasu dla siebie ![]() Jak tak patrze to ostatnie posty to Agolek i Marchewcia Agolek i Marchewcia, gdzieś tam się od czasu Schism trafi i jeszcze ja sie przębąknę a reszta to co?Na dziady zeszły? ![]() ![]() Miłego popołudnia i wieczorku i obiadku pysznego i weekendu szalonego
|
#4106 |
|
♥
|
ah dzien dobry
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Żyje !
![]() Cześć Kobietki. W końcu udało mi się zajrzeć na chwilkę do Was.. Ehhh.. ostatni czas obfituje u mnie w wielkie zamieszanie spowodowane maturą, rozmyślaniem nad studiami, pracą, a także nad życiem osobistym.. Stąd też brak czasu, a co za tym idzie brak mnie tutaj.. ![]() Właśnie jestem na etapie maturek, pisemne "załatwiłam" w jednym, zeszłym tygodniu, zaś na przyszły i jeszcze następny zostały mi egzaminy ustne. Myślę, że jakoś dam rade.. ![]() Żyje ostatnio "rozdarta" między mój dom, a dom Tżeta, w którym spędzam także dużo czasu.. Poza tym dostałam od niego Pieska, więc mam się teraz kim zajmować, a to wszystko skraca czas na komputer no i jak widać zaglądanie do Was. Przyznaje się bez bicia, że nawet nie podczytywałam Was ostatnio Ale pamiętam o Was, pamiętam. O każdej z osobna i o wszystkich razem. Tak poza tym to mój związek jest bardzo poważny z tego co zauważam i nawet myślimy z Tżetem o tym aby zacząć razem pomieszkiwać. Co z tego wyjdzie ... zobaczymy, narazie mamy jakieś plany, a Tżet robi wszysko aby je zrealizować, a to już coś prawda ? ![]() Wiecie Dziewczynki jak tak patrze na to co dzieje się w moim życiu to czuje się bardzo szczęśliwa.. Zakochana, Spełniona.. Ogólnie moim jedynym zmartwieniem jest to na jakie studia iść.. Do tej pory nie mogę się zdecydować Mam jednak nadzieję, że decyzja, którą podejme będzie odpowiednia... Ale przyznaje.. Muszę to wszystko jeszcze przemyśleć.No, a od teraz postaram się tu częściej zaglądać. Choć obiecać tego nie mogę ![]() Mam nadzieję, że mnie pamietacie tak w ogóle... ![]() Buziaki Laleczki
|
|
#4108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry laleczko!!wpadaj czesciej i pisz cos! Cytat:
ja juz po pracy, bylo oki, odebralam autko, smiga jak nowe lzejszy portfel ale trudno..na dworze wieje i leje...siedzimy z TZtem,popijamy drinki.. Jutro na wystawe psow o Edinburgh'a. Poza tym nic ciekawego.. sciskam was mocno i piszcie..
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję ze żyję
![]() i że więcej dziś nie napiszę bo padam na nos zniszczenie materiału po 3-dniowej imprezie, aleeee było super szczegóły i komentarze o tego co pisałyście jutro ![]() Tamuś, w końcu jesteś ![]() dobrej nocki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Nawet kosztem snu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

!
. I mimo, że raczej jestem narzekadłem cholernym, to robię sobie tę nadzieję, że kiedyś się otworzę, będę żyć pełnią, no i jak na tym wyszłam... Ja nawet nie wiem co dokładnie robią Ci szanowni lekarze ze stolycy
!

biorąc pod uwagę że nasz styl na co dzień jest skrajnie inny może być ciekawie

oby wszystko dobrze i sprawnie poszło
a w Polsce susza... 

)
oby dziś przyszły bo będzie zonk 
na lunchu pojezdzila ze mna kumpela-szkotka,bardzo fajna- po innych i znalazlam takie ze mi zrobia za 250£... Niby mniej duzo ale to i tak ponad 1tysiac zlotych...