|  2009-01-05, 15:35 | #4081 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

| 
|     | 
|  2009-01-05, 15:36 | #4082 | 
| Zakorzenienie | 

Haniu, też nie lubię tych pralek ładowanych od góry (nigdy takiej nie miałam, ale i tak ich nie lubię   ), ale niestety innego wyjścia w tej klitce nie ma :/ i właściwie my tam już nocowaliśmy - chociażby w sylwestra ;P i tak sobie myślę..ile się oszczędzi na tym wiaderku wody? z 10zł? pewnie nawet mniej  chyba aż takim sknerusem nie jestem.   
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2009-01-05, 15:44 | #4083 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
  EDIT: Chyba muszę od nowego roku przejść na jakąś dietę   Czy wiecie coś na temat Sout Beach i co o niej sądzicie ?   | |
|     | 
|  2009-01-05, 15:51 | #4084 | 
| Rozeznanie | 

Diano, wysłałam Ci (zakładam że to Ty)   zaproszenie na nkl   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | 
|     | 
|  2009-01-05, 15:53 | #4085 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Siedze i mi dobrze  ...ale dziś więcej na allegro  sorry  A co na obiad?? Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 

__________________ | |||
|     | 
|  2009-01-05, 15:58 | #4086 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Skuteczna i to bardzo, ale jeśli trzymasz się ściśle według jej zasad, a I ETAP jest najwazniejszy, najbardziej rygorystyczny i od konsekwencji w nim zalezy powodzenie całej diety, wtedy naprawdę organizm przeżywa szok ale trzeba to przeżyć  A później są świetne efekty, ja za pierwszym razem tak miałam, później już zawsze jakieś grzeszki miałam i nie było tak dobrze, zwłaszcza z alkoholem nie wytrzymywałam w weekend i winko było, a nie można  Ogólnie polecam bardzo, można się nauczyć zdrowo odżywiać, ja w sumie dużo zawdzięczam tej diecie, cały czas korzystam z jej zasad  Dziękuję ale już wypadłam chyba z obiegu   | |
|     | 
|  2009-01-05, 16:14 | #4087 | 
| Rozeznanie | 

Nie ma sprawy, żartowałam   mało co mnie obrzydza, nawet jak jem  Dzisiaj ten mój wytęskniony od piątku (albo i wcześniej) makaron z kurczakiem i sosem szpinakowym. A właściwie kurczak dla TŻ, ja wolę bez   Bardzo prosze, może się przyda. Za to po pracy..  No właśnie, Gosiu, Dorinka nam się chyba specjalizuje w tej diecie. Dorinko, wypowiedz się jak znajdziesz chwilkę. Też planuję małą dietkę, ale jestem wybredna co do jedzenia i nie wiem jak to będzie. Przydałoby się coś smacznego ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) _________________________ _________________________ ______________ Dziś miałam którąś tam noc z Effaclarem i, jako że na razie dobrze to znoszę, posmarowałam się nieco obficiej niż zwykle. TŻ się przytulił, poniuchał i zapytał dyplomatycznie, czy mam nowy krem  Zapytałam czy śmierdzi, równie dyplomatycznie odpowiedział, że "nieeee, nie tak bardzo"  Śmierdzi, ale działa, kurczę  Edit: Aj, Dorinko, to chyba sobie daruję  Potrzebuję diety która "wybacza" małe grzeszki   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-05 o 16:17 | 
|     | 
|  2009-01-05, 16:22 | #4088 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 16:31 | #4089 | |
				 | 

Cytat: 
 Wydaje mi się, że I etap bym wytrzymnała, bo jakiś pół roku temu byłam na diecie Kopenhaskiej (raczej już z niej nie skorzystam  ) i wytrzymałam 2 tyg. Tylko zastanawiam się czy jestem w stanie całkowicie zmienić sposób żywienia  Mnie najbardziej przeraża (w I etapie) brak: kawy (!), owoców, alkoholu (lubię winko w weekend sobie wypić), aaa no i ziemniaczki  No i właśnie zastanawiałm się jak z tymi efektami (opinie są różne  ), ale skoro ją tak chwalisz, to muszę się poważnie zastanowić. | |
|     | 
|  2009-01-05, 16:39 | #4090 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cześć  ale dzień. Dojechałam na uczelnie a tam karteczka, ze zajęcia zaczną się godzinę później...potem 4,5 godziny nudnych praktyk (jak można mieć praktyki z  doradztwa zawodowego w szkole?). Było parę niemliłych sytuacji ale na koniec babka powiedziała, że jutro mamy przyjśc godz. wczesniej przez jej spóźnienie  agresor mi sie włączył po raz 3 w dniu dzisiejszym. Z miłych akcentów przed sylwestrem wygrałam wodę toaletową w konkursie a dziś znowu cos wygrałam ( chyba podkład)  Rav wpadaj częściej ! Cytat: 
 Wczoraj oglądaliśmy The Bank Job- fajny film. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 16:50 | #4091 | |||
				 | 

Cytat: 
  . Cytat: 
 Cytat: 
 Ano mozna  . Musisz koniecznie sie tym zainteresowac...bo przeciez oni lepszej ofery sami nie zaproponują. Tez mi sie podobał   
				__________________ Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-05 o 16:52 | |||
|     | 
|  2009-01-05, 16:58 | #4092 | |
				 | 

Cytat: 
 teraz grzeję się ciepła herbatką przy grzejniczku i już humorek dobry  Wygrałam raz w konkursie smsowym Pani a teraz w Elle  przeglądałam w domu gazetę, bo siostra kupiła wysłałam smsa i wygrałam  zaraz dzownię do UPC   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 17:28 | #4093 | |
				 | 

Cytat: 
  ..a jeszcze w takim konkursie sms....marzenie     
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 17:42 | #4094 | 
				 | 

Od piatku będę miała cyfrową tv i 10 mb/s net   dostałam upusty i zamiast 152 płacę 129zł. umowa na 12 miesięcy no a net podskoczy z prędkością z 4 na 10  EDIT: Haniu ja mam jakiegoś farta w takich konkursach bo to nie pierwszy raz jak coś wygrywam  a zaczęłam jako dziecko dzwoniąc do radia i na poczekaniu wymyslając bajkę o jakimś misiu.  Rodzice byli w szoku jak nawijałam na poczekaniu  dostałam książki i nalepki z radia eska  no i mam bezcenne nagranie na kasecie  ze mna na antenie w  roli głównej 
				__________________ Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-01-05 o 17:51 | 
|     | 
|  2009-01-05, 17:47 | #4095 | |
				 | 

Cytat: 
 Cyfrową TV mówisz  ..kurcze ja tez chcę...teraz ja muszę do nich zadzownic  . 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 17:52 | #4096 | 
				 | 

Pani powiedziała, że na analogową nie ma już promocji bo ją powoli wycofują więc pewnie z chęcią zaproponują przejście.

__________________ | 
|     | 
|  2009-01-05, 18:28 | #4097 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Ładnie to załatwiłaś. Jednak naprawdę opłaca się dzwonić i pytać. Ale z Ciebie szczęściara z tym wygrywaniem  Jak tak dalej pójdzie to zaczniesz sprzedawać rzeczy na allegro   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-05, 18:30 | #4098 | |
				 | 

Cytat: 
   Wydrukowałam sobie pełno materiałów o diecie South Beach, tak więc mam lekturę na cały wieczór   Mój młodszy brat powiedział: nie jest głupia, ta dieta  coś w niej jest | |
|     | 
|  2009-01-05, 18:52 | #4099 | ||
				 | 

Cytat: 
  sprzedaję od czasu do czasu ubrania, w których już nie chodzę i książki, które nie sa mi potrzebne. w zeszłym roku zarobiłam tak 600 złotych  tylkow  lotka nie mam szczęścia   Zaro dołączam się do zachwytów Dziewczyn and Twoją urodą  włąśnie przejrzałam fotki. Twój TŻ przystojny- w moim typie- czyli podobny z typu urody do mojego TŻa  Cytat: 

__________________ | ||
|     | 
|  2009-01-05, 19:02 | #4100 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  . Znikam bo wpadłam tylko po wosk do włosów  . Jeśli niczego innego nie zapomniałam to można powiedzieć, że jestem przeprowadzona. | |
|     | 
|  2009-01-05, 19:04 | #4101 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Ale to takie sporadyczne sprzedaże, a chodziło mi o to że jak tak dalej pójdzie z Twoim wygrywaniem i nie bedziesz nadążąła z używaniem tych wszystkich kosmetyków które wygrywasz, to założysz dochodową allegrową działalność  Głupio mi się robi. Szkoda że nie masz więcej zdjęć i nie mogę się pozachwywac Tobą  Ani Twoim TŻ, skoro podobny do mojego (= w moim typie    ) A w ogóle to ciekawe jak Sviniecka (razi mnie ten ostry różowy kolor ale co zrobić  ) Edit: Cytat: 
  Oj Poemi, ale Ty niedobra  To pojaw się jak już się całkowicie przeprowadzisz  Kurczę wyszło mi w sekundzie dosłownie uczulenie na ustach :/ Nie mam pojęcia od czego   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-05 o 19:07 | ||
|     | 
|  2009-01-05, 19:16 | #4102 | |
				 | 

Cytat: 
  spokojnie wygrywam w takich odstępach czasu, ze da radę się wszystko skończyć albo takie rzeczy, ze jednocześnie mogę używać  Mojego TŻa to już na pewno na necie nie zobaczysz- on to dopiero chroni się w sieci   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 19:23 | #4103 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  A tak w ogóle to mnie nakręciłaś na smsowe konkursy, czasem, baaardzo rzadko, zdarzy mi się coś wysłać ale bez skutku, a kiedyś przecież musi być ten 1 raz  No trudno, jakoś to chyba zniosę  W końcu mam swojego  Dobra, zmykam do TŻ bo zaczyna mi narzekać, a fakt faktem że dziś pół dnia przesiedziałam na wizażu  Do wieczora bądź do jutra, pa   
				__________________ When I'm good I'm very good. When I'm bad I'm even better...   | |
|     | 
|  2009-01-05, 19:26 | #4104 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  . On mówi "zerwałem z A." a oni "jedziemy na imprezę" i tydzień z głowy  . A ja mówię "zerwałam z TŻ-em" a mój przyjaciel "chodźmy się sponiewierać" i na to samo wychodzi  . Nic nie pobije smsa w nowy rok (przyjaciel opuścił imprezę sylwestrową w momencie gdy miałam ochotę wysłać TŻ-a w kosmos) "cześć A. co słychać?"  . Oczywiście nie chodziło o to co u mnie słychać (bo mało go to obchodzi) tylko o to czy nadal jestem z TŻ-em bo jeśli nie to można się sponiewierać  . Dobra, lecę bo właśnie auto po mnie przybyło  . A jak się całkowicie przeprowadzę to nie będę mieć internetu... Ale ale ale  A takie sekundowe uczulenia to moje koleżanka ma. Po nadmuchaniu balonika. Podobno na talk jest uczulona. No, lecę   | |
|     | 
|  2009-01-05, 20:13 | #4105 | 
| Zakorzenienie | 

Poemi, bo nie zarejstrowałam..a Ty gdzie się przeprowadzasz?   
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2009-01-05, 20:16 | #4106 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 a to jest usg 4d? czy mialo byc 3d? | ||
|     | 
|  2009-01-05, 21:08 | #4107 | 
| Zadomowienie | 

Svinecko wierzę, że badania wyjdą ok no i z niecierpliwością czekam na wiadomość czy to chłopiec czy dziewczynka. Dla mnie ten rok nie zaczął się zbyt dobrze wczoraj późnym wieczorem zmarł mój wujek. Stało się to w wyniku źle wykonanej operacji przepukliny przełyku oraz późniejszych dodatkowych dwóch operacji. Dziś moja chrzestna musiała stawić się w szpitalu, jutro będzie miała zabieg usunięcia torbieli na jajniku (wiem, że to w sumie nic aż tak poważnego ale w obliczu sytuacji z wujkiem wszyscy bardzo się denerwują). Nadal jestem chora i nie mogę się na niczym skupić a dwie sesje tuż tuż jedna już w ten weekend. Nieśmiało poprosiłabym o trzymanie kciuków w mojej sprawie, bo mam jutro podpisywać umowę o pracę po okresie próbnym i przydałaby się podwyżka. Jestem już naprawdę zmęczona swoją sytuacją. Mieszkam z mamą i babcią i mam dosyć. Moja mama jest naprawdę super, z babci.a zdecydowanie gorzej bardzo chciałabym się wyprowadzić już na swoje ale w ogóle się na to nie zanosi. Żeby tak strasznie nie zamulać powiem że TŻ jest moją opoką w ostatnich dniach i naprawdę nie musi nic mówić. Wystarczy że położy mi głowę na ramieniu i spojrzy mi w oczy i ja już wszystko wiem 
				__________________ Ilo   | 
|     | 
|  2009-01-05, 21:42 | #4108 | |
				 | 

Cytat: 
 Przykro mi  i tzrymam   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-01-05, 22:10 | #4109 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
 Przykro mi bardzo z powodu wujka   Będę jutro trzymać kciuki za pracę  Na pewno się uda... Ciekawe jak u Svinecki... Aaaa... twin, chyba nie mam Cię na nk  Jak Cię namierzyć? Twin, pomyłka - mam Cię jednak   Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-05 o 22:15 | |
|     | 
|  2009-01-05, 22:32 | #4110 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

dziewczynki jestem, padam z nog ale jak obiecalam tak sie odzywam   szybciutko bo zaraz spac ide a wiec wszystko jest ok, glowka, srduszko - no wszystko jest cudne i piekne i wszystkie parametry sa w normie  plci nie znam bo lekarz nie chcial nas wprowadzac w blad i powiedzial ze za miesiac bedzie wiadomo  ale jak na moje oko to tam jest ptaszek.........no ale nie bede sie nastawiac bo jeszcze dokladnie nie widac aha i mam zdjecia i filmik z calego badania  sliczny ten moj bobasek  dzieki za pamiec kobitki     
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

jest piekna
 jest piekna