Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 10:37   #4081
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem jak można powiedzieć komuś że ma nieładną suknię ślubną. Rozumiem, że obiecujecie sobie tutaj, że będziecie szczere względem siebie, ale co ta szczerośc właściwie daje. Sukni i tak nie da się już zmienić, a PM zostaje świadomość, że coś z suknią jest nie tak.
troche to rzeczywiscie przykre ale z drugiej strony w mama czy przyjaciolka moga Ci nie powiedziec prawdy, zeby nie urazic, a tu na forum chociaz mozna liczyc na szczerosc mnie sie wydaje, ze duzo zalezy od PM, ktora pyta o rade i dlaczego pyta: dlatego, ze chce uslyszec prawde czy chce uslyszec ochy i achy mnie tez nie wszystkie suknie sie podobaja, ale sa tez takie ktore pomimo, ze mi sie nie podobaja to jednak pasuja do charakteru PM albo mimo wzoru pieknie podkreslaja ksztalty PM ale suma sumarum nie powiedzialabym komus, ze suknia mi sie nie podoba, tylko ze nie w moim stylu, poszukaj innej, nie w moim guscie, ale dobrze na Tobie lezy, a moze cos takiego itp
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 10:53   #4082
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
jasne, zdjecie jest ze strony jubilera, jeszcze ich nie zamówiliśmy, ale wybraliśmy
Też eleganckie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jak zobaczylam sukienke na wieszaku kolor mnie powalil - ciemne ecru o tym wlasnie marzylam.. ubralam sie nia i oniemialam jest przecudna fotki nie oddaja jej uroku jak to zwykle bywa ale jest czaderska ciemne ecru do tego blyszczaca koronka, dodam ze sukienka byla idealna nietrzeba robic poprawek
naprawde idealna dla mnie
Zgadzam się- idealna. Kolor i materiał (koronka i ten karbowany tiul ekstra) bardzo oryginalna Ja bym tylko pod nia załozyła halkę rozszerzaną od pasa, ale z samego tiulu, np. 2-3 warstw- bez kół! Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Halo
Dzis w USC zlozylismy zapewnienie i dostalismy te zaswiadczenie o braku przeciwskazan. .
Mam pytanie- czy papiery z USC mozna odebrać w dowolnym urzędzie cywilnym?
Bo u mnie jest ich kilka, no i czy w moim mieście mozemy odebrać zaświadczenia także dla TŻ (pochodzi z innego miasta)?

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
.Pozdrawiam was i do niedzieli.Buuuuuziaki pa
baw się dobrze i powiedz TAK!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 10:57   #4083
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
ale ubawił mnie ten tekst z ciotką Serio mówisz???? Jaja po prostu!!

01.08.2009 r. godz. 18
Moja chrzestna mnie ostatnio zapytała czy chcemy garnki mega super z Włoch. A ja znam to jej mega super... Najpierw pytała rodzinę - mówili jej, że nie. No i w końcu i mnie zapytała. Co miałam powiedzieć... Powiedziałam, że nie chcę. A ona, że takie wypasione, z podwójnym dnem. Ja jej mówię, że ja kiedyś mięso mielone rozmroziłam w wodzie bez worka więc po co mi takie garnki... Mam nadzieję, że zrozumiała...
Stary 2009-04-17, 11:01   #4084
kliwia
Zakorzenienie

kwiatuszek sesja to mój pomysł. Z tymże w pełni profesionalna będzie
cieszę sie, że się tak spodobał i podkradacie

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-17 o 11:02
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:06   #4085
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:

ja bym wogole go niedekorowala, jak juz to zywe kwiaty

wiec tak.. pojechalam na przymiarke cala w nerwach ze cos niepojdzie - bo ja nie chce halek na kolch ani nic chce sama spodnice taka zwiewna i balam sie ze cos niepojdzie... jak zobaczylam sukienke na wieszaku kolor mnie powalil - ciemne ecru o tym wlasnie marzylam.. ubralam sie nia i oniemialam jest przecudna fotki nie oddaja jej uroku jak to zwykle bywa ale jest czaderska ciemne ecru do tego blyszczaca koronka, dodam ze sukienka byla idealna nietrzeba robic poprawek, zamowilam tam tez buty okragly czubek 5 cm obcas kolor capucino bez zadnych wzorow tylko mala skorkowa kokardka z boku, wiec wyjde w nich tez po slube, jak przyjda buty to moge jechac i mierzyc jeszcze raz pani w salonie byly boskie zachwalaly ze cudownie dobralam suknie do typu urody i byly w szoku ze to jedyna sukienka ktora mierzylam, wogole powiedzialay ze sukienka wisi w salonie i gdy bede miala ochote mam przyjechac i mierzyc na chandre to podobno najlepsze, tyle ze po 18 bo maja mniej klientek, jeszcze jedna taka typowa przymiarka w lipcu wrazie jakbym schudla, sukienka zostaje w salonie do slubu moge odebrac nawet dzien wczesniej ale mysle o tygodniu odrazu dobralam branzoletke i kolczyki z krysztalkami stavorkiskiego, aa i kupilam dzis biustonosz bezszwowy bardotke z silikonem od srodka zeby sie niezsuwal, wiec hmm zostalo mi kupic tylko ponczochy i ja mam komplenty stroj.. nawet niewiecie jaka jestem uradowana a fotki to tylko polowiczny jej urok no i zwiazywalam sie na tasiemne z tylu co 2 oczka wiec z przdu troche mnie pogrubila ale jest idealna
ogolnie to mama sie przyznala ze jak widziala ja na wieszaku to byla przerazona co to kupilam a est zachwycona ze naprawde idealna dla mnie
Martucha, idealnie wyglądasz. Ta suknia jest dla Ciebie stworzona. I biżuteria też. Wszytsko w takim klimacie. Świetnie się z Tobą zgrywa...

Cytat:
poradnię załatwia się po naukach. Teoretycznie trzeba być 3 razy, aby dostać 3 "magiczne" pieczątki, które wbijają do zaświadczenia o odbytym kursie przedmałżeńskim. Już w sobotę idę na nauki a w poniedziałek do poradni, to opowiem jak to wygląda. Podobno zdarza się, że można dostać 2 pieczątki od razu. Jak będzie to zobaczymy. W każdym bądź razie podobno zawsze jest dużo chętnych, zapisów nie robią, a wiele par odchodzi z kwitkiem. Idziemy do Parafii Św. Mikołaja, podobno kobieta która to prowadzi jest ok i wcale nie uskutecznia moralizatorskich gadek.

nasz dzień 01.08.2009 r. godz. 18.00
My tak mieliśmy, że na drugiej wizycie najpierw weszłam ja, potem, TŻ i to była wizyta druga a potem dołączyłam do Tż i była wizyta trzecia

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość

Oficjalnie moge wam sie pochwalic suknia dzis zamowilam http://www.wingsbridal.com/targi2009/index.html,piate zdjecie Załącznik 2193718,do tego rekawiczki i taki zestawic swavorskiego jak ktoras z was miala na zdjeciu tylko pani mi powiedziala 580 i chyba poszukam moze gdzies taniej.Jeszcze moge sie pochwalic ze zeszczuplalam z 44 na 38,co stres i nerwy daja.A wasi TZ maja juz garniturki? Moj tz bedzie mial chyba braz i koszulke ecri,drozka zlota suknie,kwiatki chyba roze herbaciane albo cos ze storczyka mysle ze na okragło taki bukiecik jak sadzicie?
Mój Tż nie ma jeszcze garnituru. Ale my będziemy szyć bo Tż jest niski a przypakowany i nie możemy nic dostać. Ja sieje panikę, że to trzeba już już. Ale Tż wczoraj dzwonił i mu powiedzieli, że się czeka tydzień...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

a ja wkoncu dzisiaj zlapalam kontakt z tym sprzedawca wyslal mi wzor zaproszen ktore wybralismy z inicjalami na przodzie ( orginal ) a drugi z nazymi imionami i data slubu ( moj pomysl ) ale niestety nie moge wkleic nie wiem dlaczego
No widzisz, wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Hmmm... nizeły pomysł...

A my się tak kłócimy na kursie tańca, że jak przez to do ślubu nie dojdzie to się nie zdziwcie
Stary 2009-04-17, 11:06   #4086
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha no to podkradłam go od Ciebie, bo bardzo mi się spodobał, ale nie stać mnie teraz przed ślubem na profesjonalną sesje. Moja kumpela robiła mi zdjęcia i teraz mi je ładnie przerabia Także będzie półprofesjonalnie
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:11   #4087
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja uwazam, ze to wcale nie jest zle, po to jest tutaj to forum, a my sie nie obrazamy na siebie za szczerosc mi tez tutaj wiele sukien sie nie podoba, ale kazdy ma inny gust i wiem, ze moja suknia tez nie kazdemu sie podoba
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No chyba lepiej zasugerowac jakies poprawki i ulepszenia niż fałszywie komuś mówić, ze wszystko jest pieknie i cacy.
Ależ ja wcale nie uważam, że trzeba suknię nieszczerze chwalić, ale myślą że lepiej nie powiedzieć nic, niż mówić bez ogródek, że nam się suknia nie podoba.
Ja się po prostu zastanawiałam po co ta krytyka? PM która już odebrała swoją gotową suknię i jest nią zachwycona nie potrzebuje już niczego zmieniać ani poprawiać, więc takie krytyczne uwagi tylko sprawiają jej przykrość, niczemu nie służą.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:23   #4088
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Też eleganckie

Zgadzam się- idealna. Kolor i materiał (koronka i ten karbowany tiul ekstra) bardzo oryginalna Ja bym tylko pod nia załozyła halkę rozszerzaną od pasa, ale z samego tiulu, np. 2-3 warstw- bez kół! Gratuluję

Mam pytanie- czy papiery z USC mozna odebrać w dowolnym urzędzie cywilnym?
Bo u mnie jest ich kilka, no i czy w moim mieście mozemy odebrać zaświadczenia także dla TŻ (pochodzi z innego miasta)?

baw się dobrze i powiedz TAK!
dobre, IZA WLASNIE NIE ZAPOMNIJ POWIEDZIEC TAAAAAK

A jesli chodzi o te papierki z usc to wydaje mi sie ze to musi byc z tego usc, gdzie jest slub albo z tego skad pochodzicie nie pamietam dokladnie ale wiem ze to nie pierwsze lepsze usc
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-04-17, 11:25   #4089
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Wiecie co dziewczynki tak szczerze to troche zazdroszcze tym ktore juz za niedlugo beda zonkami kurcze chcialabym miec to juz za soba a tu jeszcze tyle czasu.A wasze jakie sa odczucia tez chcialybyscie byc juz po?
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:29   #4090
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ ja wcale nie uważam, że trzeba suknię nieszczerze chwalić, ale myślą że lepiej nie powiedzieć nic, niż mówić bez ogródek, że nam się suknia nie podoba.
Ja się po prostu zastanawiałam po co ta krytyka? PM która już odebrała swoją gotową suknię i jest nią zachwycona nie potrzebuje już niczego zmieniać ani poprawiać, więc takie krytyczne uwagi tylko sprawiają jej przykrość, niczemu nie służą.
ja mysle ze Izie trzeba wybaczyc ta bezposredniosc, bo bidna jest pewnie zestresowana jutrzejszym dniem a poza tym niedawno pojechalysmy ja za paznokcie-lopaty wiec moze chciala sie odgryzc
Cytat:
Wiecie co dziewczynki tak szczerze to troche zazdroszcze tym ktore juz za niedlugo beda zonkami kurcze chcialabym miec to juz za soba a tu jeszcze tyle czasu.A wasze jakie sa odczucia tez chcialybyscie byc juz po?
ja bym chciala ten dzien chociaz tak naprawde to tylko 1 dzien i zleci nie wiadomo kiedy, wiec cieszmy sie chociaz dlugimi przygotowaniami
Stary 2009-04-17, 11:33   #4091
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej Pamięta mnie tu ktoś? ja Was cały czas czytam

Cytat:
no ja tez zazdroszczę i si nie mogę doczekać
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:37   #4092
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, mam ważne pytanie - świadkowie to sprawa oczywista. Ale mam tez dwie osoby, którym chciałabym nadać ważne role w tym dniu? Może wystąpiliby wówczas jako druhna i drużba - tylko co mieliby wówczas robić?
Stary 2009-04-17, 11:40   #4093
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja w sumie chciałabym, żeby już nadszedł ten dzień, ale tak jak powiedziała Maggie, że to tylko 1 dzień dlatego ciesze się dłuuuuugimi przygotowaniami
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:42   #4094
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem jak można powiedzieć komuś że ma nieładną suknię ślubną. Rozumiem, że obiecujecie sobie tutaj, że będziecie szczere względem siebie, ale co ta szczerośc właściwie daje. Sukni i tak nie da się już zmienić, a PM zostaje świadomość, że coś z suknią jest nie tak.
Nie każdemu musi się podobać czyjaś suknia. Ja tam wolę usłyszeć słowa prawdy niż kłamstwo Z resztą nawet jak się komuś nie podoba moja suknia to co z tego Ważne że dla mnie jest najpiękniejsza!

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:42   #4095
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej Pamięta mnie tu ktoś? ja Was cały czas czytam

no ja tez zazdroszczę i si nie mogę doczekać
ja Neske pamietam

co tam u Ciebie???
Stary 2009-04-17, 11:46   #4096
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Wklej fotki. Bo ja mam zastój z moim albumem. Zostało mi jeszcze 5 stron do zrobienia

No i myśle o księdze gości. Jak ją robisz?
Kupiliśmy gotowe albumy na zdjęcia i daliśmy tylko 4 opisy i wkleiliśmy zdjęcia z dzieciństwa, późniejsze, i razem.

A księgę robię z wykorzystaniem tych misiów. Jak zrobię całą, to wrzucę fotki.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:47   #4097
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja Neske pamietam

co tam u Ciebie???
wszystko po staremu
zrobilismy kurs tańca, dogadalismy się z barmanem bo będziemy mieć drink bar tez. teraz po zaproszenia sie wybieramy ale sie zebrac nie mozemy
Stary 2009-04-17, 11:50   #4098
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
wszystko po staremu
zrobilismy kurs tańca, dogadalismy się z barmanem bo będziemy mieć drink bar tez. teraz po zaproszenia sie wybieramy ale sie zebrac nie mozemy
z tymi zaproszeniami to sie pospieszcie, bo niektore dziewczyny maja problem, np zaabka po co sie niepotrzebnie stresowac jak mozna zalatwic wczesniej
Stary 2009-04-17, 11:55   #4099
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
z tymi zaproszeniami to sie pospieszcie, bo niektore dziewczyny maja problem, np zaabka po co sie niepotrzebnie stresowac jak mozna zalatwic wczesniej
myślę ze w przyszlym tyg zalatwimy...
Stary 2009-04-17, 12:07   #4100
domi7ks
Zakorzenienie

Czesć

Lustereczko przywołało mnie do porządku, ale miałam to zrobic, tylko czekałam na wyniki

Bedziecie ciociami i dlatego z Tz przekładamy termin slubu z października na prawdopodobnie kwiecien przyszlego roku

dlatego wczoraj pytałam o te obrączki, bo mamy grawer na 24 październik

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 12:12   #4101
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Czesć

Lustereczko przywołało mnie do porządku, ale miałam to zrobic, tylko czekałam na wyniki

Bedziecie ciociami i dlatego z Tz przekładamy termin slubu z października na prawdopodobnie kwiecien przyszlego roku

no to gratulacje!! super wiadomość
Stary 2009-04-17, 12:15   #4102
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Czesć
Wow a na kiedy masz termin?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-04-17, 12:17   #4103
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Domiks ja jeszcze raz gratuluje
i zazdroszcze, ale poztytywnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2009-04-17 o 12:18
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 12:18   #4104
domi7ks
Zakorzenienie

nie wiem, po wynikach bety sie dowiedzialam, ze to 6ty tydzien, a w tatmtym miesiacu mialam normalnie @
wczoraj obiczylam termin na 17 grudzien, ale to chyba wyjdzie listopad

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 12:22   #4105
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Czesć

GRATULUJE
BEAMI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 12:23   #4106
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Pomóżcie proszę z tymi druzbami...
Stary 2009-04-17, 12:29   #4107
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Pomóżcie proszę z tymi druzbami...
ja nie mam pomysłu... zazwyczaj dróżbowie=świadkowie.... a co w takiej sytuacji to nie wiem...
Stary 2009-04-17, 12:32   #4108
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Teraz mieszkam w IE a 2 kolczyki są juz moje jak przyjda to zobacze jak wygladaja i czy coś zmieniać czy nie.

Wiadomo kazdy daje rezent na jaki go stać ale zeby chrzestna wpychała graty ktore jej w domu zawadzaja to juz naprawde przesada swoja droga ma ciociunia tupet zeby takie cos zaproponowac ja bym sie wstydziła nawet pomyslec ze mogłabym dac komus cos starego.

Ojej jaki jestem przepiekny i taki słodziak SUPER PSIUNIA
no wiesz... na ślubie powinno się mieć coś nowego, coś pożyczonego i coś starego... także stare będą prezenty

Cytat:
ale ubawił mnie ten tekst z ciotką Serio mówisz???? Jaja po prostu!!

01.08.2009 r. godz. 18
serio serio

Cytat:
zrobilam a co
a ciotke masz rewelacyjna

te paznokcie to takie troche szponki

wiesz ze tez o tym pomyslalam

hahah cala w nerwach ale wszytsko opisze na dole

ja bym wogole go niedekorowala, jak juz to zywe kwiaty

wiec tak.. pojechalam na przymiarke cala w nerwach ze cos niepojdzie - bo ja nie chce halek na kolch ani nic chce sama spodnice taka zwiewna i balam sie ze cos niepojdzie... jak zobaczylam sukienke na wieszaku kolor mnie powalil - ciemne ecru o tym wlasnie marzylam.. ubralam sie nia i oniemialam jest przecudna fotki nie oddaja jej uroku jak to zwykle bywa ale jest czaderska ciemne ecru do tego blyszczaca koronka, dodam ze sukienka byla idealna nietrzeba robic poprawek, zamowilam tam tez buty okragly czubek 5 cm obcas kolor capucino bez zadnych wzorow tylko mala skorkowa kokardka z boku, wiec wyjde w nich tez po slube, jak przyjda buty to moge jechac i mierzyc jeszcze raz pani w salonie byly boskie zachwalaly ze cudownie dobralam suknie do typu urody i byly w szoku ze to jedyna sukienka ktora mierzylam, wogole powiedzialay ze sukienka wisi w salonie i gdy bede miala ochote mam przyjechac i mierzyc na chandre to podobno najlepsze, tyle ze po 18 bo maja mniej klientek, jeszcze jedna taka typowa przymiarka w lipcu wrazie jakbym schudla, sukienka zostaje w salonie do slubu moge odebrac nawet dzien wczesniej ale mysle o tygodniu odrazu dobralam branzoletke i kolczyki z krysztalkami stavorkiskiego, aa i kupilam dzis biustonosz bezszwowy bardotke z silikonem od srodka zeby sie niezsuwal, wiec hmm zostalo mi kupic tylko ponczochy i ja mam komplenty stroj.. nawet niewiecie jaka jestem uradowana a fotki to tylko polowiczny jej urok no i zwiazywalam sie na tasiemne z tylu co 2 oczka wiec z przdu troche mnie pogrubila ale jest idealna
ogolnie to mama sie przyznala ze jak widziala ja na wieszaku to byla przerazona co to kupilam a est zachwycona ze naprawde idealna dla mnie
super kieca a bizu to juz w ogole zawodowa i swietnie pasuje

Cytat:
A o co chodzi z tą sesją?? moze ja tez podkradne

Cytat:
Czesć

uuuu super gratuluje

A nam z Tżtem zaginal kotek mieszkamy na 9 pietrze i mamy taki zamykany korytarz z 3 innymi mieszkaniami i tam ten kotek czesto sobie chodzil na spacerki... i wczoraj wrocilismy do domu kolo 23 (tz odbieral mnie z pracy) i tesciu sie pyta czy kota nie ma na korytarzu bo gdzies sie zapodzial... ale pomyslelismy ze pewnie wszedl gdzies do kanapy albo do ktorejs szafy i spi, bo czesto sie tak chowal... A tu rano sie budze a kota jak nie bylo tak nie ma... Raczej nie uciekl bo nigdy z domu nie wychodzil, a korytarz zamykany... i teraz to nie wiem gdzie on moze byc... moze u sasiadow ale nie wiem... tak pusto bez kotka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 12:37   #4109
gold-fish
Zakorzenienie

A nie możesz mieć 4 drużbów? Usadzić ich blisko siebie, przy stole weselnym. Mogę np. siedzieć od razu w pierwszej ławce. Nie przychodzi mi nic innego do głowy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-04-17, 12:49   #4110
kliwia
Zakorzenienie

domiks cieszę się. gratulacje.
justyna aj się na tym kompletnie nie znam. zabciaaa będzie miała orszak więc muwisz poczekać na nia
samba będe mieć profesjonalną sesję zdjęciową. Głównie akty w prezencie dla Tż

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-17 o 12:51
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości