|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
hejka, ja dzis same proteinki. bleeee ie nawidze tego dnia;]
haniula- moja skrobia ma 83 wegle ![]() artykul fajny, ale wsniosek jest taki ze dieta ta nie ejst dobra bo nie zjadamy prawie wcale wegli ktorych potzrebujemy i ze jednak jojo jest hm... na szczescie mi narazie kg nie wracaja mimo obzarstwa a zdrugiej strony elskede tobie wracaly przy obzeraniu sie tak?? sama nie wiem jak do tego podchodzic......... mi sie wydaje ze trzeba tak jak gall- postawic glownie na cwiczenia po diecie i zastosowac sie do metody MZ ![]()
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-05-20 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4082 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
dziewczyny padam na ryjek
![]() ![]() wiec dzisiaj trening tez mam zaliczony rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- a i o skrobii to moja ma 88g wegli
![]() |
#4083 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Kochanieńkie
Szklana franca była dzisiaj dla mnie niemiła bo pokazała 101,2kg, więc chyba faktycznie moc do czarów chwilowo mi się wyczerpała. Elskede dzisiaj czaruje ![]() A tak poważnie to sama jestem sobie winna, bo zapomniałam wczoraj zakręcić kaloryferów, bo się buty suszyły po deszczu, i w nocy było 24 stopnie - za ciepło do spania, i strasznie nogi i ręce mi spuchły, niemiłe uczucie. Udało mi się dzisiaj kupić ocet jabłkowy ten co kiedyś gall mi polecała BIO, ale najlepsze jest to że szukałam prawie we wszystkich sklepach wcześniej i nie było, a dzisiaj byłam w Rosmanie i przez przypadek zauważyłam, bo przy sokach stał. elskede mam nadzieję że nam też pokażesz swoje foty ![]() Cytat:
![]() wiem kto dzisiaj czaruje ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4084 |
Zadomowienie
|
megi dzieki
![]() ![]() co do psiakow to moj (ten w polsce) tez nieraz sie wytarzal w jakichs zdechlych myszach albo nie wiem co to bylo i kapalam go ponad godzine bo zapach nie chcial zejsc ![]() ![]() ja tez jestem za zeby elskede czarowala!
![]() |
#4085 |
Zadomowienie
|
jecie? gotujecie? cwiczycie? bo ja nie wiem co tu tak cicho!
![]() |
#4086 |
Raczkowanie
|
Ćwiczymy
![]() ![]() Z kicią niestety będziesz miała problem bo to przebiegłe bestie i wszystkiego ciekawe może póki jest mała nie wypuszczaj jej z domu. Megi-kiedy będziesz piła ten ocet?
![]() |
#4087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a dzisiaj proteinowy czwartek i cały dzień się dobrze trzymałam, a potem pojechałam do znajomej na całe popołudnie i byłam zmuszona zjeść u niej ziemniaki z mizerią, gulaszem i sosem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4088 |
Raczkowanie
|
tez czytalam ten artykul i faktycznie malo wegli na tej diecie. Jak czytalam wypowiedzi tych ludzi to odnioslam nieodparte wrazenie ze czytam nasza ukochana Emilke
![]() ![]() ![]() ![]()
Dukan: 22.01.2010 - 70,7 kg ![]() ![]() I Faza 7 dni - 3,5 kg II Faza (5/5) - 4,8 kg Cel - 55 kg ![]() "Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie wiem ale chyba jutro rano zacznę, jak zdążę i nie zapomnę oczywiście
![]() Artykuł jak artykuł, ale wypowiedzi tych ludzi, zwłaszcza niektórych są aczkolwiek dziwne, żeby rezygnować z wyjść z przyjaciółmi, ze spotkań itp. bo się jest na diecie, to dla mnie przesada. Dla mnie dieta nie może rządzić naszym życiem, owszem jest ważna ale nie dam się zwariować, czasami grzecznie wypiję tylko kawę (słodzik nawet wrzucam do kieszeni jak do kogoś idę ![]() Dukan pięknie pisze wszystko albo nic, ale to może jest do zrealizowania na tydzień, miesiąc, ale nie na kilkanaście miesięcy, a często ponad rok, jak to u mnie będzie. Ja wybieram grzeszki i przyjaciół ![]() Może przez takie małe grzeszenie organizm nie zapomni innych smaków - węgle, tłuszcze i nie będzie szalał po diecie ![]() No muszę sobie jakoś tłumaczyć ![]() --------------------- Idę się kąpać, potem zaglądnę do was.
![]() |
#4090 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie martwmy się na zapas efektem jojo. Trzeba będzie się pilnować jak osiągniemy zadowalającą wagę. Każdy wzrost wagi będzie trzeba zrzucać stosujac przez pare dni np PW . Wiemy że nie możemy rzucać sie na tłuszcze czy słodycze bez opamiętania bo waga wróci.
Będziemy to robić z umiarem. ![]()
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4091 |
Raczkowanie
|
Masz rację Megi ,poza tym z tymi węglowodanami to nieprawda-jemy ich wbrew pozorom całkiem sporo w nabiale i w otrębach
![]() |
#4092 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dzisiaj grzecznie cały dzień na samych P choć jak gotowałam cycka z kuraka to otworzyłam lodówke w której lezał sobie brokuł i tak mnie wołał: weś mnie, weś mnie, ale se pomyślałam nie , brokuł nie będzie mną żądził przecież leży w tej lodówce już kilka dni i jakoś nie miałam na niego ochoty, a dzisiaj jak nie wolno to slina ciekła mi aż do podłogi ![]() dziewczyny dzięki za odpowieć w sprawie skrobi ![]() a pomysł na zdjęcia w za dużych ciuchach chyba się nie przyjął? Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-05-20 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
Raczkowanie
|
Ja jestem na chwilę tylko, bo zaraz będę Oliwkę kładła spać. Padam ze zmęczenia ostatnio, wczoraj miałam popisać, ale nie miałam już siły. Dziecko szaleje, dziś nawet nie miała szansy zmęczyć się na dworzu, bo jak chciałyśmy wyjść na plac zabaw, to rozpętała się burza i lunęło. Jak ja się cieszę, że jutro ostatni dzień w pracy i to do 13.30 tylko
![]() ![]() Karadko, ale kiciuś poszalał! Nie chcę prorokować, ale teraz jak już się zorientował, że umie opuścić podwórko, to będzie się często wypuszczał na takie spacery, kotki są ciekawe świata z natury ![]() Ewamik, dziewczyny mają rację, wyglądasz naprawdę młodziutko, a jesteśmy prawie w tym samym wieku ![]() Galloway, ups! Chyba kąpiel takiego pieska nie była przyjemnością. Mój nie ma takich ciągot na szczęście. Kotka za to lubi się wytarzać w kurzu, jak ma możliwość, to spiernicza na korytarz i się turla. Na szczęście nie trzeba jej kąpać, sama się wyliże ![]() Co do artykułu, to czytałam go rano w pracy, fajny, ale wydaje mi się, że ta dietetyczka to chyba gada głupoty albo ktoś jej słowa przekręcił ![]() Zapomniałam Wam napisać, że kilka dni temu zrobiłam pierogi dukana z mięsem drobiowym. Wyszły nawet nawet, choć do prawdziwych pierogów z mąki to im daleko hehe. Potem wleję przepis do klubu i wkleję zdjęcie. Waga stoi jak zaklęta, ale nie ma co się dziwić, jak co chwilę coś podjadam. W ogóle to chyba przechodzę jakiś kryzys dietowy, waga stoi a ja ciągle głodna jestem ![]() ![]() ![]() ![]() No i znowu dziecko mnie woła ![]()
Dukan od 14 lutego 2010 Początkowa waga: 117,8 kg Obecnie: 96,5 kg Straciłam: 21,3 kg ![]() Edytowane przez Kasiad01 Czas edycji: 2010-05-20 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4094 |
Rozeznanie
|
ratunku....bo dzisiaj popłynęłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- karadko no to teraz będziesz regularnie zaliczać płoty i krzaki ![]() ![]() megi ja myślę podobnie jak Ty i się zastanawiam czy te moje podjadanie z jednej strony wyjdzie mi na dobre czyli organizm już się pomału przyzwyczaja do ''normalnego''(czyt.niezd rowego)jedzenia i dzięki temu mniejsze ryzyko jo-jo, no ale z drugiej strony już nie schodzą te kg jak wcześniej, ale też i nie wzrastają. Ja wam powiem że tak już może u mnie zostać ten etap diety czyli dieta +podjadanie+owoce sezonowe i mogę tak ciągnąć nawet do końca roku ![]()
![]() |
#4095 |
Raczkowanie
|
Galloway no faktycznie popłynęłaś
![]() ![]()
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Rozeznanie
|
a ja sobie Was dzisiaj poczytam, bo nameczylam sie z ta moja praca lic, jutro juz jej wysle wszystkie rozdzialy oprocz wstepu i zakonczenia, niech sie pomeczy promotorka z ta moja praca, sprawdzi, ale i tak szczerze mowiac mysle, ze obrona bedzie bankowo we wrzesniu, az taka zaj****a nie jestem, zeby sie okazalo, ze praca lic jest super wypasiona ......................... .......
sorki mam dola ![]() udanego wieczorku ![]()
![]() |
#4097 |
Zadomowienie
|
gall - 6 zobaczysz wkrotce a zjedzenie pierogow - bezcenne
![]() no powiem Wam ze z jednej strony to fakt ze podjadaniem dajemy organizmowi cos wiecej ale z drugiej strony po to jest wlasnie faza trzecia ![]() na obiad wszamalam noge a na kolacje lody z plasterkiem zoltego sera ![]() ![]() i zrobilam 70 brzuszkow i 20 min masazer - byloby dluzej ale po wczorajszym boli mnie troche bo dawno tego nie robilam ![]() a co do zdjec to mialam zrobic ale akcja z kicią mnie wybila z rytmu dnia i oprocz obiadu juz nic wiecej nie zrobilam ![]() elskede - czaruj kochana zeby jutro choc -0,1 bylo! ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- elskede nie warto sie dolowac z takiego powodu! usmiechnij sie i powiedz sobie - niech sie dzieje co chce!
![]() |
#4098 |
Raczkowanie
|
Może jak wszystkie poczarujemy to bedą spadki
Czary mary szklane france pokażcie wszystkim spadki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4099 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale opcja dieta + podjadanie + owoce dla mnie też jest fajna ![]() Cytat:
![]() -------------------------- ja na jutro kupiłam sobie botwinkę i zrobię zupkę - szkoda że ziemniaczków nie można dać, bo widziałam że już młodziutkie są........ a może by tak jednego pokroić bardzo bardzo drobniutko.... rozważę to jutro ![]()
![]() |
![]() |
#4100 |
Raczkowanie
|
Megi ja sobie nie uzurpuje stanowiska "głównej czarownicy" ale chciałabym wreszcie ruszyć z miejsca z tą wagą bo zastój mnie wkurza.
Myślę że w kupie siła (nie mylić z gównem) i dlatego nieśmiało zaproponowałam wspólne czarowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4101 |
Wtajemniczenie
|
Wiosenko i bardzo dobrze, bo może w końcu u mnie te 3D zejdzie jak ktoś inny a nie ja poczaruje
![]() Do końca maja tydzień z hakiem a mi dzisiaj 101,2 wyskoczyło, cienko to widzę, oj cienko.
![]() |
#4102 |
Raczkowanie
|
To jeszcze raz żeby utrwalić
Spadaj wago!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4103 |
Wtajemniczenie
|
Dobitnie i można spokojnie spać
![]() ![]() Dobranoc i samych spadków, upadków, zniżek.... wagowych oczywiście życzę ![]()
![]() |
#4104 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wiosenko już zawsze Ty czaruj u mnie -0,8 czyli ważę 76,6 czyli uprzejmie proszę o przyjęcie do klubu -10 ![]() ![]() ![]() Cieszę się jak głupi bateryjką-super uczucie ![]() Piszę tak rano bo młodszy chory musiałam mu raniutko zrobić inhalacje , ma straszny kaszel ,starszy zresztą też kaszle i mężuś już wychodzi z choroby,tylko ja się trzymam choć od kilku dni drapie mnie w gardle ![]() Ja zresztą jestem na przeziębienia twardy człowiek wymoczę nogi w wodzie z solą ,na noc polopiryna i przeważnie na drugi dzień już jest prawie ok Kasiu odnośnie mojego młodszego to odpowiedź znajdziesz w klubie nie chciałabym tu pisać ![]() Wczoraj byłam u kuzynki która jest na pewno w rozm 3D i jak mnie zobaczyła to mówi "ale ty schudłaś!!! ty chudzielcu!!!" i obejrzała mnie od stóp do głów i mówi "ale żle wyglądasz,nie pasuje ci lepiej wyglądałaś jak byłaś grubsza" i co wy na to? Nie wiem co nią kieruje bo kiedyś tak samo potraktowała mojego męża bratową ,która też była po diecie i wg mnie wyglądała fantastycznie Nie chcę jej surowo oceniać bo strasznie ją lubię i nawet się na nią nie wkurzyłam-innej bym nie darowała i na pewno coś bym odszczeknęła Ona sama się odchudza od lat bez efektów teraz czyta montignaca i chce się odchudzać tą metodą,mówiłam jej o dukanie ale nie była zainteresowana
![]() |
#4105 |
Zadomowienie
|
wiosenko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ewamik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- ciekawe jak gall? moze organizm zglupial i pokaze u niej upragniona 6-tke? ja trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4106 |
Rozeznanie
|
cześć chudzielce
![]() tak 6 z przodu !! chyba jak zamknę oczy ![]() ![]() No cóż rano jak zwykle wstałam z postanowieniem dieta na 100%,jeszcze nie jadłam nawet śniadania, i Bóg zapłać że dzisiaj jest aerobik ![]() ![]() ![]() karadko,ewamik ![]() ![]() ![]() ![]() Przyznać się ile jest jeszcze dukanek siedzących w 3D ? Następne czary trzeba odprawić by klub 3D poszedł już w zapomnienie,został spalony na stosie, i wtedy już nie będzie wyjścia by przenieść się do innego ![]() Słuchajcie, byłam z psem i dzisiaj jest już od rana u nas upał...jeszcze tak nie było w tym roku...25 stopni z rana, no to trzeba przetrzepać szafę i buty i depilacja nóg się kłania bo lato przyszło ![]()
![]() |
#4107 |
Rozeznanie
|
u mnie dzisiaj sloneczko, ale chyba takiej skwarki nie ma
![]() brawo Karadko przegonilas mnie juz ![]() ![]() ![]() to chyba faktycznie czas na to, zeby kupic sobie karnet na silownie.. chociaz nie lubie tam chodzic, bo takie glupie, puste laski wymalowane od gory do dolu, wyfiokowane calkiem siedza tymi dupami na sprzetach nie ciwcza, a gadaja o dupie marynie, zajmuja ludziom miejsca, kurde niech sie lansuja w pubach a nie w silowni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4108 |
Rozeznanie
|
wiosenko
![]() ![]() ![]() mały, ale NOWY spadeczek 90,1 z kosiareczką pobiegałam wieczorem na aqua (na ten ciepły, ale śmierdzący basen) gratulacje spodków Gall to my tak razem , ja do 8 ty do 6 dążymy
![]() |
#4109 |
Rozeznanie
|
gratuluje spadków i spadeczków
![]() ![]() na dworze znów zimno i pochmurnio masakra ![]() aga - zazdroszcze Ci tego basnu, ja czesto choruje na zotoki wiec nie bardzo a tak bym chciała, może jednak zaryzykuje ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() dzis mam takiego kaca ze szkoda gadac.............. na 16;30 mam kurs wiec musze sue zdrezmnac godzine, a pozniej sumaze rybe ;] narazie nie dam rady nci zrobic ;( waga moja -1 kg, waze 67,4 megi- ja jak mialam bardzo ochote na zupe z ziemniakami, to kroilam jednego malutkiego ziemniaka na duuzo kostke i zjadalam jednaduzo kostke ziemniaka w zupie i bylam zaspokojona ;p bo tych malutkich to moze ci sie wiecej anlozyc a tak masz jednego malego i siuk do talerza ;]
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-05-21 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.