![]() |
#4081 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
zara zrobię fotkę
mhm...kartoflanka jest super ,jak się ją je dlatego że się ma ochotę a nie dlatego że się musi ![]() Cytat:
no a TŻ to łazi ze mną do bólu i ani piśnie. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4086 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
skarbiątko - gratuluję kozaków - no i TZta rzecz jasna - ale kurcze na punkcie butów mam hopla i chyba nie jestem sama
ale długo zajęło mi ogarnięcie jakim cudem kozaki i galeria - serio za każdym razem jak ktoś pisze że był w galerii to się zastanawiam co był oglądać, jaka była wystawa u nas po prostu wszyscy mówimy do sklepu, marketu, ewent centrum handlowego kiedyś w Krakowie dzwonią do mnie rodzice że kurde są w galerii ale ojciec matki znaleźć nie może gdzieś poszła, ja ![]() nie umiem się przestaawić wciaż ze w galerii można kupić coś poza sztuką ![]() ssznurowane mnie intereszą fest które to, bo być maybe widziałam je ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-10-31 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 |
Zakorzenienie
|
Tró a ja, jak zwykle znalazłam na necie eobuwie.pl, na alledrogo jakoś mnie ilość zniechęciła
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ja się dodatkowo nie zamierzam przestawiać ![]() sklep to sklep, choćby go nazwali "Świątynią Światła" ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-31 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no jasne siur po nitce do kłebka ale jakoś zaczaiłam ![]() a rozumiem ze po prostu używacie nazw no są złote fagasy to byłam w fagasach jest galeria tow galerii mnie tylko te "nazewnictwo marketingowe rozwala - fagasy rozumiem z punktu widzenia handlowego bo sa jedyne np w Gliwicach jest Forum w Katosach Silesia - i cieszę sie ze nie mają przedrostka galeria - wiem wiem to nie przedrostek ale tez tak wężykiem mówię ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-10-31 o 11:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4095 | |
|
Cytat:
![]() fajnie, że znowu tu jesteś ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
może "galerie" handlowe, bo na większość asortymentu się co najwyżej pogapić można
![]() A ja łumieram ![]() ![]() nie przyjął się rosołek, ani nawet herbata. Ja *******ę, nigdy się tak nie strułam ![]()
#4097 |
Zakorzenienie
|
to mi jest fajnie tu z wami
a nie było jakiego zamążpójścia w miedzyczasie, które przegapiłam? znowu znikam - tym razem nacieszyć się polską złota jesienią i zapachem liści - jadę do parku się nacieszać |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Śniło mi się, że wyzwałam gościa od logiki na pojedynek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
|
Cytat:
![]() Ej, a co takiego napisał mój "ulubieniec", że dostał ostrzeżenie? (nareszcie! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
piusenka
![]() "jaja to zdwojone Ja" ![]() edit: o, youtube mi jakiś fińskich metalowców polecił wie, co lubię ![]() Sinamore Nawet nieźle grają ![]() A na fejsie jakiś koles z Amsterdamu przysłał mi zaproszenie do znajomych ![]() edit2: i kolejny finnish gothic metal band ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mmyMV...eature=related I nawet jest na czym oko zawiesić ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie jesteście? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
Jestem. Całkowcie rozdziamgolona ale jestem
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ciągu ostatniego roku jedyna impreza, na jakiej wytrwałam do rana, to były sobotnie balety na CP - na wszystkich pozostalych odpadam po północy (nawet po Korpiklaani pirsa poszłam spać jak tylko przyjechalimy do Pandy ![]() ![]() a co - imć P. Marduk to Twoje alter ego? ![]() Dostałąm wreszcie swoje podkłady max factor - bledziutkie kiej wampir ![]() ![]() ![]() Polubiłam ostatnio ciemnawe maziajki do ust - w takim kolorze ![]() Odkryłam zespół Lux Occulta. I padłam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6WtO5PREbj8&featu re=related Polak potrafi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
A może to Murdock z Drużyny A...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na szabele? ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiadomość nr (chyba 4): Przeżyłam wizytę teściów ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chcesz się zamienic ![]() ![]() Cytat:
![]() kiślu se zrób ![]() ![]() a dlaczego tu nikogo nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ja jezdem sama i nie mam z kim pogadać ![]() Coś dla wielbicieli zimy - ambientowe Paysage d'Hiver Brr, od samego słuchania tej muzyki i zawodzącego wiatru robi mi się zimno ![]()
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.