|
|
#4081 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
zara zrobię fotkę
mhm...kartoflanka jest super ,jak się ją je dlatego że się ma ochotę a nie dlatego że się musi Cytat:
no a TŻ to łazi ze mną do bólu i ani piśnie. Cytat:
|
|
#4086 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
skarbiątko - gratuluję kozaków - no i TZta rzecz jasna - ale kurcze na punkcie butów mam hopla i chyba nie jestem sama
ale długo zajęło mi ogarnięcie jakim cudem kozaki i galeria - serio za każdym razem jak ktoś pisze że był w galerii to się zastanawiam co był oglądać, jaka była wystawa u nas po prostu wszyscy mówimy do sklepu, marketu, ewent centrum handlowego kiedyś w Krakowie dzwonią do mnie rodzice że kurde są w galerii ale ojciec matki znaleźć nie może gdzieś poszła, ja nie umiem się przestaawić wciaż ze w galerii można kupić coś poza sztuką ssznurowane mnie intereszą fest które to, bo być maybe widziałam je
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-10-31 o 12:01 |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Tró a ja, jak zwykle znalazłam na necie eobuwie.pl, na alledrogo jakoś mnie ilość zniechęciła
|
|
|
|
#4091 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ja się dodatkowo nie zamierzam przestawiać ![]() sklep to sklep, choćby go nazwali "Świątynią Światła"
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-31 o 12:09 |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jasne siur po nitce do kłebka ale jakoś zaczaiłam ![]() a rozumiem ze po prostu używacie nazw no są złote fagasy to byłam w fagasach jest galeria tow galerii mnie tylko te "nazewnictwo marketingowe rozwala - fagasy rozumiem z punktu widzenia handlowego bo sa jedyne np w Gliwicach jest Forum w Katosach Silesia - i cieszę sie ze nie mają przedrostka galeria - wiem wiem to nie przedrostek ale tez tak wężykiem mówię ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-10-31 o 12:16 |
||
|
|
|
#4095 | |
|
|
Cytat:
fajnie, że znowu tu jesteś
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
może "galerie" handlowe, bo na większość asortymentu się co najwyżej pogapić można
![]() A ja łumieram Już nie tknę alko, jak będę chciała, to mnie powstrzymujcie ![]() nie przyjął się rosołek, ani nawet herbata. Ja *******ę, nigdy się tak nie strułam
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
to mi jest fajnie tu z wami
a nie było jakiego zamążpójścia w miedzyczasie, które przegapiłam? znowu znikam - tym razem nacieszyć się polską złota jesienią i zapachem liści - jadę do parku się nacieszać |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Śniło mi się, że wyzwałam gościa od logiki na pojedynek
|
|
|
|
#4099 | |
|
|
Cytat:
![]() Ej, a co takiego napisał mój "ulubieniec", że dostał ostrzeżenie? (nareszcie! )
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
piusenka
"jaja to zdwojone Ja" ![]() edit: o, youtube mi jakiś fińskich metalowców polecił wie, co lubię ![]() Sinamore Nawet nieźle grają ![]() A na fejsie jakiś koles z Amsterdamu przysłał mi zaproszenie do znajomych ![]() edit2: i kolejny finnish gothic metal band ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mmyMV...eature=related I nawet jest na czym oko zawiesić ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 15:05 |
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to ten magiczny wiek 25 sprawia, ze człowiek (tymczasowo oczywiście) przestaje tolerować alkohol ![]() Gdzie jesteście? Ja zrobiłam obiad i czekam na kuzynki bendom ploty
|
|
|
|
|
#4102 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Całkowcie rozdziamgolona ale jestem
W dresie i bez makijażu. I się smętam po domu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ciągu ostatniego roku jedyna impreza, na jakiej wytrwałam do rana, to były sobotnie balety na CP - na wszystkich pozostalych odpadam po północy (nawet po Korpiklaani pirsa poszłam spać jak tylko przyjechalimy do Pandy ) a co - imć P. Marduk to Twoje alter ego? Dostałąm wreszcie swoje podkłady max factor - bledziutkie kiej wampir a sprzedawczyni z all dorzuciła do nich szminko-błyszczyk rimmel - kurcze, niezły i jaki trwały akurat ciemnobordowy kolor jakiego ostatnio szukałam w dodatku trzyma się już od 4 godzin, mimo jedzenia sernika i picia herbaty ![]() Polubiłam ostatnio ciemnawe maziajki do ust - w takim kolorze Odkryłam zespół Lux Occulta. I padłam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6WtO5PREbj8&featu re=related Polak potrafi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 16:09 |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
A może to Murdock z Drużyny A...?
|
|
|
|
#4106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Głupoty godosz Tkniesz tylko nie dziś, może za 2 dni?![]() Na szabele? ![]() Cytat:
![]() Wiadomość nr (chyba 4): Przeżyłam wizytę teściów Gadałam tylko z teściową, mój mąż z teściem. Oczywiście po raz kolejny słyszałam teksty typu (do mojego męża): a byłeś tam, a zrobiłeś to, a na którą się umówiłeś - większość sytuacji odnosiła się do mnie i do męża, a pytanie było tak jakby tylko odnosiły się do męża - np "na którą umówiłeś się dziś z teściową?" - a to ja się z mamą umawiałam, że do niej przyjdziemy Tak mnie ten człowiek wkurza, że jak jest to staram się wyłączać i nie słuchać co gada, ale czasem coś się usłyszy Super, że już pojechali
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chcesz się zamienic ![]() ![]() Cytat:
kiślu se zrób a dlaczego tu nikogo nie ma
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja jezdem sama i nie mam z kim pogadać ![]() Coś dla wielbicieli zimy - ambientowe Paysage d'Hiver Brr, od samego słuchania tej muzyki i zawodzącego wiatru robi mi się zimno
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że już po
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

Zawsze sobie obiecujemy, że nigdy więcej. Wszystko szybko, przymierzanie na wariata, ojciec dzwoni czy juuuuuż. Kur...cy można dostać. Niby ma swoje trasy, Empiki, Media Markt itd, ale zawsze kończy się jego marudzeniem. Facet na babskich zakupach to złoooo. Niby o tym wiemy, ale czasem nie ma wyjścia

i czy konieczna jest do ich tworzenia dymiąca koza?

Już nie tknę alko, jak będę chciała, to mnie powstrzymujcie 

nie nadaję się już na imprezy

Tak mnie ten człowiek wkurza, że jak jest to staram się wyłączać i nie słuchać co gada, ale czasem coś się usłyszy 

fajnie, że już po