|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Kochane moje!
Życzę Wam, Wasyzm tż'tom i rodzinom: Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość, a kolędowych śpiewów nie było dość! |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
![]()
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
A mój gina ma jakąś oszukiwaną wagę :P W domu rano się ważyłam to było 63,5 a u gina 65....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- MOJE KOCHANE BRZUCHATKI ![]() ![]() ![]() To bedzie wieczor jak z bajki, najpiekniejsze przekroczy sny, choinkowe barwy i zapachy stworza klimat lepszy od innych dni....i oplatkiem sie polacza rece tak na przekor wichrowi i nocy, poczujecie jak smakuje szczescie w blasku Jasnej Betlejemskiej Gwiazdy ![]() ![]() Cudownych i magicznych Swiat Bozego Narodzenia i pieknego Nowego 2011 Roku......zycze ja i ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dobrze że z małą wszystko ok ![]() a mi jutro z rana choinkę przyniosą więc od rana ją ubiorę . niedawno wróciłam z zakupów , ale jutro jeszcze musimy jechać bo wszystkich prezentów nie udało się kupić, ogólnie już czuję zmęczenie ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu życzę Wam Wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Raczkowanie
|
KOCHANE BRZUCHATKI
![]() Życzę Wam wspaniałych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,samych pogodnych chwil w gronie rodziny,duuużo zdrówka dla Was i dzidziusiów oraz spełnienia marzeń,jak również dosiego Roku 2011!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#4087 |
Zadomowienie
|
Caly dzien na nogach i bieganie po sklepach. Jak juz usiadlam to do tej pory probowalam doczytac 2,5 strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4088 |
Konto usunięte
|
Moje Drogie,
Ostatnimi czasy jestem straszliwie zaganiana i przyznam szczerze, że piszecie w takim tempie, ze nijak nie jestem w stanie wszystkiego nadrabiać. Wiedzcie jednak, że jestem duchowo z Wami wszystkimi ![]() Życzę Wam Świąt pełnych pokoju, miłości, spokoju i radości ![]() Sama drugiego dnia wybywam do Zakopanego z moim TŻ'em i wracam dopiero po Sylwestrze, więc przyjmijcie też proszę życzenia noworoczne... by nadchodzący rok okazał się dla Was niezapomniany. By nawał pracy, obowiązków, zarwanych nocy i innych nieprzyjemnych stron macierzyństwa nie zniechęcał oraz nie dominował tego, co jest naprawdę ważne i piękne w tym niesamowitym czasie. Miłości jaka się narodziła i swoimi malutkimi rączkami, i nóżkami każdego dnia będzie się domagać ciepła, uwagi i naszej obecności ![]() Wszystkiego dobrego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
dz dobry mamuski i brzuszki
![]()
#4090 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Montii
![]() ![]() My dzisiaj w ten magiczny dzień zaczynamy 28 tydzień, a więc III trymestr ![]() ![]() Kochane, ja też na chwilkę zaglądam, w przerwie na kawę między ubijaniem masy do ciasta a krojeniem sałatki ![]() Zaglądam, żeby
życzyć Wam Pięknych, spokojnych, bardzo bardzo radosnych Świąt, życzę magicznych chwil przy choince, wytchnienia, chwili zadumy i tego, aby Gwiazdka zebrała wszystkie Wasze najskrytsze marzenia do wora i spełniła je w nadchodzącym Nowym Roku! Dzisiaj dzień Narodzin Małego Dzieciątka - dlatego życzę Wam, aby Ten Maleńki dzisiaj Narodzony - miał w opiece Was i Wasze Małe Szczęścia, doprowadził Was do szczęśliwego rozwiązania. Pięknych, magicznych i prawdziwie rodzinnych Świąt dla każdej z Was z osobna! ![]()
...Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka... ...Pure Happiness... Edytowane przez subtelle Czas edycji: 2010-12-24 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zadomowienie
|
Kochane moje
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia, życzę wam samych wspaniałych i przepełnionych miłością chwil spędzonych w gronie najbliższych oraz pociechy z dzieciaczków i z mężów (lub TŻ-tów). Dużo zdrówka, radości i masę kopniaczków od maluszków. I żebyśmy wszystkie dotrwały do bezpiecznego terminu porodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Montii co ty robisz o tej godz. na nogach ?? Ja w nocy spać nie mogłam myślałam o tej skracającej i otwierającej szyjce aż mnie taka panika naszła że nie dotrwam do porodu że prawie się poryczałam ![]() ale doszło do mnie że gorzej dla maleństwa i dla mnie jak się stresuję więc już powoli wracam do równowagi psychicznej ![]()
![]() |
#4092 |
Zadomowienie
|
dzień dobry,
Wanilia nie denerwuj się, ja mam od samego początku ciąży miękką szyjkę, ostatnio miała 2 cm.ale skoro lekarz nie panikuje to ja też nie, nie doczytuje nic w necie bo ludzie dołujące rzeczy wypisują. musimy spokój naszym dzidziom zapewnić. mam od początku ciążę zagrożoną, ciągle coś nowego się pałęta a dziś zaczynam 26 tydzień ![]() Życzę wszystkim przyszłym i obecnym Mamom dużo słońca, samych pogodnych dni aby Wasze maluszki były dla Was największym skarbem...im więcej będziemy dawać miłości tym więcej same dostaniemy od nich tego pięknego uczucia... Myślę że to najwspanialszy prezent...Miłość ![]() ![]()
15.03.2011 Tymek ![]() 12. 09. 2015 Tosia ![]() Edytowane przez diatoma Czas edycji: 2010-12-24 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny również życzę wszystkim wesołych, spokojnych świąt, bez bóli brzucha, stresów i zgagi po jedzonku
![]() ![]() A ja się wczoraj spłakałam tak się wystraszyłam tego znieczulenia...normalnie mam boja, że się nie obudzę... ![]() Dobra idę kroić sałatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, I gwiazdy na dach spadające, A wszędzie to ufne czekanie ? Czekajmy - dziś cud się stanie Życzę Wam Zdrowych Wesołych Świąt, aby spełniły się wszystkie marzenia.
#4095 |
Rozeznanie
|
wpadam tylko zlozycz zyczenia
![]() .**.**..**. **. Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. .**.**..**. **. ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*.*.¸¸.* _____________$$$$$ _____________$$$$$ Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zadomowienie
|
dziękuje diatoma za słowa pocieszenia
![]()
#4097 |
Zakorzenienie
|
ja od 5 jestem na nogach...
![]()
#4098 |
Zakorzenienie
|
ja nieraz jak mój do racy wstaje (6) to też zasnąć nie mogę ale staram się i potem gniję w łóżku do 11 ![]() ![]() ![]() dziś tu pustki ![]() ![]() ![]()
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze pozniej sie przyzwyczaje ![]() w koncu mial miesiac urlopu, 2 miesiace w kulach, wiec dzisiaj pierwszy dzien pracy od daaawna ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Zadomowienie
|
hey mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Wesołych, ciepłych i magicznych świąt Wam życzę ![]()
#4101 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja chyba złapałam jakąś infekcję ( akurat na święta
![]() ![]() ![]()
#4102 |
Raczkowanie
|
Piękna jest radość w Święta,
Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęście Otoczy dzisiaj nas wszystkich. Wesołych Świąt dla Was
#4103 |
Zadomowienie
|
Świątecznego nastroju, miłosnego podboju. Sexu w łóżeczku, pieniędzy w woreczku. Finlandii na stole, porsche w stodole.
Zycze Ja z Mezem i Dzidziolkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
U nas już po Wigilii
![]() Przeklejam coś z drugiego wątku z wczoraj. Piankowe maty dla dzieci w kształcie puzzli to jedna z najbardziej popularnych i najczęściej kupowanych zabawek. Tymczasem ostatnie badania wykazały, że są one silnie toksyczne. Formamidy, których używa się do zmiękczania pianki mat są żrące, rakotwórcze i mogą być śmiertelnie niebezpieczne. "To rozpuszczalniki, niebezpieczne pozostałości z procesu produkcji. Dzieci absolutnie nie powinny mieć z nimi kontaktu, tymczasem mogą być przez nie wchłaniane w trakcie zabawy. Maluchy są narażone na kontakt z formamidami zarówno poprzez dotyk, jak i powietrze.” – ostrzega toksykolog Alfred Bernard. Belgia wprowadziła już zakaz sprzedaży piankowych puzzli i nałożyła kary na sprzedawców, którzy dopuszczą do pojawienia się ich na półkach sklepowych. Zakaz ma wkrótce objąć wszystkie kraje Unii Europejskiej. W listopadzie wycofano już z rynku plastikowe butelki dla niemowląt zawierającego bisfenol A. Badania wykazały bowiem, że związek ten może zagrażać zdrowiu dzieci." Dziewczyny proszę o jeszcze parę klików w konkursie ![]() ![]() Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-12-24 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Kochane, Życzę Wam Zdrowych, Wesołych, Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze. Aby wszystkie nasze maluszki urodziły się zdrowe i przysparzały nam samych radości. Buziaki!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Rozeznanie
|
Kochane mamuśki
![]() Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrowia, radości oraz wszelkiej pomyślności. Wielu głębokich i radosnych przeżyć w rodzinnym gronie, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i odpoczynku. Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia! A jako prezent świąteczny zdjęcie choineczki i brzuszka w 26 tc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zadomowienie
|
jak tam dziewczynki??
ja się najadłam chyba na 2 tygodniowy zapas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- piekna mama w światecznym wydaniu
#4108 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek w ten świąteczny dzień...
![]() Wczoraj nie miałam czasu usiąść do kompa, więc dzis życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt ![]() Cytat:
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zadomowienie
|
witam
![]() Wczoraj o 16 poszłam do wc i jakbym coś przeczuwała, na papierze zobaczyłam krew w śluzie ![]() mam nadzieje że u was bez takich atrakcji ![]()
#4110 |
Wtajemniczenie
|
Witam Wszystkich świątecznie
![]() Nie miałam okazji, więc: Życzę Wam Wesołych i zdrowych Świąt, żebyście się za bardzo nie przejadły, żeby mikołaj przyniósł dużo prezentów i żeby te święta okazały się pięknym wspomnieniem ciąży i oczekiwania na nasze maluszki, bo za rok już będą z nami przy choince ![]() teraz trochę nadrobię Castia bardzo mi przykro z powodu koleżanki ![]() Tity fajny wózeczek ![]() Wanilia super wieści, i oczywiście ładne zdjęcia a rączka u dzidziusia też śliczna ![]() My zaraz jedziemy na sniadanie do Teściów, później do dziadków na obiad, także kolejny dzień w rozjazdach. Klikam w Wasze aniołki regularnie, ja już nie wskoczę do rankingu, ale chociaż Wy coś wygracie. Tity mam nadzieję, że Ci się uda tą suszarkę, bo ciągle spadasz albo wskakujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.