A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 16:20   #4081
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
my też mamy salę osp i już nie mogę się doczekać tych wszystkich przygotowań tydzień przed weselem i zabawy tydzień po weselu
Kiedyś byłam na weselu w osp,wszystko fajnie, podłoga drewniana więc nie ślisko, przed budynkiem ławeczki,nalewak piwa i wiejski stół Tylko z jedzenia prawie nic nie tknęłam,kelnerki były do kitu,talerze stały brudne nikt nie zmieniał,jedzenia nikt nie donosił. W sumie zjadłam tylko pierwsze danie,potem talerze tak stały. Więc wesele w osp super,tylko trzeba wziąć dobrą obsługę

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
wooow, bardzo mi sie podoba ten fotograf, potrafi uchwycić wszystko to co trzeba i kiedy trzeba to się chwali
ja np nie wyobrażam sobie siebie i Tż w zdjeciach pozowanych dlatgo szukaliśmy fotografa ktor tego unika mam nadzieję, że będziemy zadowoleni... bo w pozowanych barzo niekorzystnie wychodzimy
Buzia mi się cieszy na widok takich opinii

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o kwestię kupowania domku to meeega zazdraszczam Mój TŻ dostał mieszkanko od babci (mieszkamy w nim razem o 0,5 roku) jednak jest niewielkie i w starej kamienicy, więc ciekawe na co nas będzie stać po sprzedaży tegoż... Chcielibyśmy mieszkać w przyszłości w jakiejś spokojnej, zielonej okolicy (bo tu jest wręcz przeciwnie ) A w Bieszczadach to już baaardzo chciałabym mieszkać
A mi się marzy dom na mazurach,nad jeziorem

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
Nawet mi nie mów bo mi tez podobaja sie sukienki z tiulem . Patrz ja tez nie skojarzylam tej daty z dniem ojca i zaczynam zalowac ze nie mam tego dnia slubu eh
[
Koleżanka mówiła,że u nas 4-5tys za taką to norma a tyle za kieckę na jedną noc,chociaż wyjątkową,to nie dam. Żeby jeszcze ją potem sprzedać to można pomyśleć,ale to tiul,zniszczy się :/ Mam nadzieję,że na wyprzedaży będa tańsze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:27   #4082
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
To fakt tiulowe suknie szczególnie księżniczki są drogie z racji delikatności i ze względu na ilość warstw materiału.

Mi się już księżniczki odwidziały ale w sensie że dla mnie. Nadal jak widzę na kimś komu pasują to bardzo mi się podobają. Ale fakt faktem są to ciężkie suknie.
Ojej.. serio? Ja słyszałam od koleżanki, która na swoim ślubie wystąpiła w takiej tiulowej sukni, że są właśnie bardzo lekkie Choć może miała inne odczucia, bo całe życie w takich przechodziła - jest baletnicą
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:29   #4083
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
:ro tfl: słuchajcie ja wiem że jestem PMką i myślę dużo o tym wszystkim przez co mam ślubne sny ale właśnie mój tata wstał i opowiedział mi swój ślubny sen. Że kelnerki były na weselu okropnie nie miłe zabierały sztuće i nie chciały oddawać a właściciel z 1000zł zadatku oddał mu 300zł i pierścionek zaręczynowy mojej mamy i to ja mam głupie sny
I niech nikt nam nie wmawia, że tylko PM-ki mają bzika na punkcie ślubu i wesela. Rodzince też na mózg siada i wyobraźnia pracuje
Swoją drogą zawsze się zastanawiam, dlaczego śnią nam się takie dziwności.. Przecież myślimy o konkretach

Cytat:
Hej laseczki Jak zwykle o tej porze siedzę sobie na stażu i wiecie co? W naszym malowniczym zameczkowym (tak tak ) budynku pewna śliczna para młoda postanowiła zrobić sobie zdjęcia ślubne Idę na górę po sekretariatu, a tu na krętych schodach stoi Młoda (odziana w ślicznż grecką suknię!) Nie zdążyłam zahamować i oczywiście załapałam się w kadr XD A fotografa kojarzę ze styczniowych targów ślubnych Gadaliśmy z nim - fajny facet! Jeśli chcecie, to tu są jego zdjęcia: http://www.fotoroko.pl Niestety okazał się dla nas za drogi (chyba grubo ponad 3 tysiące, a na tyle nie mogliśmy sobie pozwolić) - ale ta para którą dziś widziałam będzie miała pewnie cudowne zdjęcia

A ja powiem tak: śmieszy mnie, kiedy osoby które nie lubią/nie potrafią/nie chcą tańczyć/wybierz każdy inny powód negatywnie wypowiadają się o tych parach, które tańczą układ choreograficzny na pierwszy taniec. Dla mnie każdy, nawet lekko nieporadnie wytańczony układ jest uroczy i przyprawia mnie o wilgotne oczy Oczywiście jeśli np. jedna osoba z pary zupełnie nie ma drygu do tańca i jest do tego zmuszana i widać że bardzo się męczy to faktycznie można sobie odpuścić taki taniec, ale jeśli obie strony mają na to ochotę, chcą zrobić coś innego niż zwykle to czemu nie? To miłe i godne pochwały, że ktoś chce przygotować coś specjalnego na tę okazję - wszak przytulasów można się natańczyć milion w ciągu wesela jak i całego dalszego małżeńskiego życia. Jasna sprawa - jeśli ktoś wybiera przytulańca to też super i fajnie, ale jeśli nauczą się układu odpowiednio wcześniej to w dodatku będzie też ciekawie (i wcale nie musi być sztucznie ). Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam Jagodziu sądzę natomiast, że parę z nas - które natualnie planują nauczyć się walca itp. - mogły poczuć się dotknięte Twoim wyrokiem jako że przytulanieć rulez a układ to żenada i szmira Niech każda z nas robi wg uznania, ale niech przy okazji nie osądza tak pochopnie wyborów innych Mam nadzieję, że się rozumiemy ?
A jeśli chodzi o kwestię kupowania domku to meeega zazdraszczam Mój TŻ dostał mieszkanko od babci (mieszkamy w nim razem o 0,5 roku) jednak jest niewielkie i w starej kamienicy, więc ciekawe na co nas będzie stać po sprzedaży tegoż... Chcielibyśmy mieszkać w przyszłości w jakiejś spokojnej, zielonej okolicy (bo tu jest wręcz przeciwnie ) A w Bieszczadach to już baaardzo chciałabym mieszkać
Suknie piękne
A co do tańca, to każda para niech tańczy tak, żeby czuła się dobrze. Nic na siłę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:38   #4084
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Jak uważasz... Dla mnie pisanie, że coś jest sztuczne albo że to jakaś chęć popisania się to jest właśnie lekka przesada - szczególnie w ustach osób, które nie lubią/nie potrafią tańczyć Pozytywne nie było to ani trochę Ale kłócić się nie będę :p
Oczywiście nie gniewaj się, mam po prostu trochę inne zdanie na ten temat
Qde nie ma sie co klocic naprawde bo niby o co <jezeli pisalam ze cos jest sztuczne to sory nie pamietam >

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Koleżanka mówiła,że u nas 4-5tys za taką to norma a tyle za kieckę na jedną noc,chociaż wyjątkową,to nie dam. Żeby jeszcze ją potem sprzedać to można pomyśleć,ale to tiul,zniszczy się :/ Mam nadzieję,że na wyprzedaży będa tańsze
Ile??? nie no ja max 3 tys moge dac wiecej mi szkoda na jeden wieczor bo faktycznie nie wiadomo (a raczej graniczy z cudem) ze sie kiecke sprzeda pozniej

Cytat:
Ojej.. serio? Ja słyszałam od koleżanki, która na swoim ślubie wystąpiła w takiej tiulowej sukni, że są właśnie bardzo lekkie Choć może miała inne odczucia, bo całe życie w takich przechodziła - jest baletnicą
na pewno sa leciutkie przeciez tiul duzo nie wazy
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:39   #4085
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz to zależy na pewno od ilości warstw. Ja mierzyłam jedną która miała 10warstw i jedną chyba 4albo 5 jakoś tak. No i różnica jest. Ale jak założyłam tą ostatnią to się zakochałam w tym jak lekka była i ma tylko 2 warstwy plus halka ale to już nie tiul .
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:42   #4086
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

Wróciłam od alergologa. Okazało się, że mam alergię na brzozę jeszcze dodatkowo alergię krzyżową i mogą mnie uczulać różne owoce. Konieczne będzie odczulanie.

Wyszło piękne słoneczko i od razu poprawił mi się humor.

Kiciu mnie też odwidziały się księżniczkowe suknie i dzisiaj znalazłam taką i już sama nie wiem co ja mam robić.

A na suknię chcę przeznaczyć max 2000 zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butterfly0.jpg (32,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg butterfly1.jpg (31,5 KB, 20 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:44   #4087
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Moją absolutną faworytką jest ta, która wklejam poniżej

EDIT: Haha a ja móżdżyłam któż mógł taką suknię wkleić - oczywiście, że nena (jak już gdzieś pisałam - mój stylowy GURU )
ta suknia jest przepiękna, a dół ma po prostu niesamowity, ale wiesz co jest najgorsze??? że to nie jest modelka tylko prawdziwa panna młoda, bo zdjęcie wziełam z relacji ślubnej na stylemepretty
a z tym guru, to nie przesadzaj, szkoda że nie widzisz w czym teraz siedze przed kompem. Wogóle mój przyszły mąż (och jak to brzmi...) dzis nie ma dla mnie czasu, więc zmyłam makijaż, przywdziałam spodnie dresowe, wyciągnięty tshirt, skarpetki w fioletowo różowe paski i zieloną bluzę bo zimno

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
My z Tż byliśmy na jeden dzień w górach na rowerkach. Tż jak i jego rower wyglądał później dużo gorzej. Trudno było poznać gdzie ma oczy, bo tyle błota miał na całym ciele
Hłe Hłe

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
I niech nikt nam nie wmawia, że tylko PM-ki mają bzika na punkcie ślubu i wesela. Rodzince też na mózg siada i wyobraźnia pracuje
Ja zaryzykowałabym stwierdzenie, że rodzice to już całkiem powariowali. U mnie nie ma dnia, żeby nie było tego tematu. A jaki makijaż? a obrączki jakie będą? jak będzie wyglądał pierwszy taniec? i w nieskończoność

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 16:45   #4088
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Wróciłam od alergologa. Okazało się, że mam alergię na brzozę jeszcze dodatkowo alergię krzyżową i mogą mnie uczulać różne owoce. Konieczne będzie odczulanie.

Kiciu mnie też odwidziały się księżniczkowe suknie i dzisiaj znalazłam taką i już sama nie wiem co ja mam robić.

piękna
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:47   #4089
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Ładna tylko jakoś tak gdyby na dole nie była w niektórych miejscach jakby łapana. Patty ładniejsza

Stary 2011-05-05, 16:50   #4090
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hmm...Podejrzany ten spis przez telefon Słyszałam że mają chodzić tylko po domach, nawet w necie nie radzili wypełniać. Chcodzących po domach można wylegitymować a tak przez telefon ktoś się moze podszyć i już wszystko o Tobie wie
ja gdy próbowałam się wpisać przez stronę internetową przez przypadek nacisnęłam opcję,żeby konsultant do mnie zadzwonił. I potem babka dzwoniła z potwierdzeniem czy udało mi się wpisać, bo w ich bazie figurują już moje dane
Od mojej mamy koleżanka miała szczęście. Na kilka tysięcy osób wybierana jest 1, która ma rozszerzony zestaw pytań. I..... trafiło na nią Biedna sterczała przy telefonie przeszło godzinę.
Cytat:
:ro tfl: słuchajcie ja wiem że jestem PMką i myślę dużo o tym wszystkim przez co mam ślubne sny ale właśnie mój tata wstał i opowiedział mi swój ślubny sen. Że kelnerki były na weselu okropnie nie miłe zabierały sztuće i nie chciały oddawać a właściciel z 1000zł zadatku oddał mu 300zł i pierścionek zaręczynowy mojej mamy i to ja mam głupie sny
nie no, widać, że Twojemu tacie już się udziela ;p. nie dość, że my będziemy śnić ślubne sny, to naszych rodziców też to nie ominie

Jestem padnięta. Byłam dziś u koleżanki i robiłyśmy 6 godzin projekty na zaliczenie Na nic nie mam już sił. Ale nie popuszczę.... na aerobik muszę iść.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:53   #4091
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się,że tiul mniej waży niż materiał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 16:58   #4092
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna tylko jakoś tak gdyby na dole nie była w niektórych miejscach jakby łapana. Patty ładniejsza
Nie no do Patty się nie umywa Widziałam na żywo Adeline i szczerze mówiąc przeraziłam się jej puchatowością i wolę jednak mniej puchate

Tak mi się tylko wydaję czy modelka ma Patty bez koła? Bo u mnie w salonie była na kole i jakoś nie spodobało mi się to. Takie jakieś komunijne

Stary 2011-05-05, 17:01   #4093
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Jedna warstwa tak ale 15 warstw a i takie księżniczki widziałam to już nie koniecznie bo np w niektórych jeszcze jest dodawany między tiul inny materiał

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Nie no do Patty się nie umywa Widziałam na żywo Adeline i szczerze mówiąc przeraziłam się jej puchatowością i wolę jednak mniej puchate

Tak mi się tylko wydaję czy modelka ma Patty bez koła? Bo u mnie w salonie była na kole i jakoś nie spodobało mi się to. Takie jakieś komunijne
Wątpię że bez koła. Z tego co wiem do wszystkich sukien ms moda dodają halkę z kołem. Przynajmniej w tym salonie w którym ja chciałam kupić.

Stary 2011-05-05, 17:04   #4094
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Witajcie

Biedactwo współczuję Ci z tą alergią. Wiem co mówię, bo sama jestem alergikiem od 6 roku życia. Typowy pyłkowiec. Kicham i łzawię od końca kwietnia, z apogeum w lipcu/sierpniu, do końca września.
Uczulały mnie truskawki, pomidory i jajka. Uczulenie na to jedzonko pojawiło się w wieku 15/16 lat. Przez ok. 6 lat tego nie jadłam, aż się wkurzyłam i zrobiłam sobie terapie szokową. Jadłam tylko pomidory truskawki i jajka (w takich ilosciach ) i popijałam calcium.... i przeszło. Już mogę jeść normalnie. Bez wysypki i swędzenia skóry, ust i gardła.
A odnośnie odczulania, to odczulałam się na początku alergii, ale jedyny pozytywny skutek tego był taki, że mniej chorowałam. Alergii to nie łagodziło, więc decyzja była prosta - szkoda kasy na odczulanie, które ni działa. Wiem, skąpiec jestem

A suknia bardzo mi się podoba. Te kwiatowe aplikacje ładnie się prezentują
Stary 2011-05-05, 17:06   #4095
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Jedna warstwa tak ale 15 warstw a i takie księżniczki widziałam to już nie koniecznie bo np w niektórych jeszcze jest dodawany między tiul inny materiał

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Wątpię że bez koła. Z tego co wiem do wszystkich sukien ms moda dodają halkę z kołem. Przynajmniej w tym salonie w którym ja chciałam kupić.
Kurcze to na modelce to fajnie wygląda. Bo na manekinie to nie bardzo A jak się ma Twoja suknia?

Znalazłam prześliczny bukiet. Kwiaty to plumeria ale nie wiem czy są dostępne w październiku ani ile kosztują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plumeria.jpg (21,5 KB, 23 załadowań)

Stary 2011-05-05, 17:10   #4096
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo współczuję Ci z tą alergią. Wiem co mówię, bo sama jestem alergikiem od 6 roku życia. Typowy pyłkowiec. Kicham i łzawię od końca kwietnia, z apogeum w lipcu/sierpniu, do końca września.
Uczulały mnie truskawki, pomidory i jajka. Uczulenie na to jedzonko pojawiło się w wieku 15/16 lat. Przez ok. 6 lat tego nie jadłam, aż się wkurzyłam i zrobiłam sobie terapie szokową. Jadłam tylko pomidory truskawki i jajka (w takich ilosciach ) i popijałam calcium.... i przeszło. Już mogę jeść normalnie. Bez wysypki i swędzenia skóry, ust i gardła.
A odnośnie odczulania, to odczulałam się na początku alergii, ale jedyny pozytywny skutek tego był taki, że mniej chorowałam. Alergii to nie łagodziło, więc decyzja była prosta - szkoda kasy na odczulanie, które ni działa. Wiem, skąpiec jestem

A suknia bardzo mi się podoba. Te kwiatowe aplikacje ładnie się prezentują
Ja jestem uczulona na brzozę, kiwi, truskawki, wiśnie, czereśnie, brzoskwinie, żyto i pszenicę. I na roztocza. Oczywiście owoce jem bez zastanowienia więc zwykle po takiej uczcie jestem cała czerwona i swędząca ale co tam.

Suknia faktycznie ładna ale mojej Patty nie przebije

Stary 2011-05-05, 17:12   #4097
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde,nie wyobrażam sobie sukni z kołem,to chyba niewygodne jest W ogóle jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak to jest mieć na sobie taką suknię :P
Stary 2011-05-05, 17:16   #4098
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to na modelce to fajnie wygląda. Bo na manekinie to nie bardzo A jak się ma Twoja suknia?
Stoi sobie w saloniku i powiem Ci że jak pierwszy raz popatrzyłam się na tą suknię to nie zachwyciła mnie minęłam ją i pierwszą chciałam zmierzyć inną. Potem się cofnęłam i znaczyłam Julienne. I jak ją założyłam to normalnie niebo a ziemia. Tylko szkóda że białej nie mieli. Nie wiem gdzie bym mogła białą przymierzyć bo w lbn nie ma więcej salonów z sukniami tej firmy

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Kurde,nie wyobrażam sobie sukni z kołem,to chyba niewygodne jest W ogóle jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak to jest mieć na sobie taką suknię :P
I tu jest ból moja suknia ma w cenie halkę z kołem. Ładnie się wtedy układa i wygodnie chodzi bo nic nie plącze pod nogami ale brzydko wygląda jak się siedzi

Stary 2011-05-05, 17:19   #4099
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
A ja powiem tak: śmieszy mnie, kiedy osoby które nie lubią/nie potrafią/nie chcą tańczyć/wybierz każdy inny powód negatywnie wypowiadają się o tych parach, które tańczą układ choreograficzny na pierwszy taniec. Dla mnie każdy, nawet lekko nieporadnie wytańczony układ jest uroczy i przyprawia mnie o wilgotne oczy Oczywiście jeśli np. jedna osoba z pary zupełnie nie ma drygu do tańca i jest do tego zmuszana i widać że bardzo się męczy to faktycznie można sobie odpuścić taki taniec, ale jeśli obie strony mają na to ochotę, chcą zrobić coś innego niż zwykle to czemu nie? To miłe i godne pochwały, że ktoś chce przygotować coś specjalnego na tę okazję - wszak przytulasów można się natańczyć milion w ciągu wesela jak i całego dalszego małżeńskiego życia. Jasna sprawa - jeśli ktoś wybiera przytulańca to też super i fajnie, ale jeśli nauczą się układu odpowiednio wcześniej to w dodatku będzie też ciekawie (i wcale nie musi być sztucznie ). Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam Jagodziu sądzę natomiast, że parę z nas - które natualnie planują nauczyć się walca itp. - mogły poczuć się dotknięte Twoim wyrokiem jako że przytulanieć rulez a układ to żenada i szmira Niech każda z nas robi wg uznania, ale niech przy okazji nie osądza tak pochopnie wyborów innych Mam nadzieję, że się rozumiemy ?
nie powinnaś się tak unosić. Po drugie umiem tańczyć i poza tym lubię ja nie będę stałą przytulona do tżta i będziemy się bujać coś tam wymyślę po swojemu ale na pewno lekcji brać nie będę a tym bardziej układu wymyślonego przez choreografa. Jak ktoś chce taki taniec to proszę bardzo nie ma problemu. Ja nie jestem przeciwko. Każdy ma swoją koncepcję i robi po swojemu.
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Wiecie co, prawdę mówiła vesna, że do Dominikanów na nauki jest strasznie trudno się zapisać. Wczoraj o 22.30 otworzyli formularz do zapisów, a dziś o 8.00 rano juz nie było miejsc. My celujemy na weekend 13-14 maja, formularz ma się pojawić w ten poniedziałek o 22.30 - zatem proszę o trzymanie kciuków tego dnia. Vesna powiedz mi jeszcze, jakie tam dane się w tym formularzu podaje, żebym była przyszykowana. Bo niestety od niedzieli, jak co miesiąc jestem w krakowie i zawsze mam tam problem z braku czasu i średnio działającym blueconnectem

Cytat:
przymierzałam księżniczkę z 8 warstw i była strasznie ciężka więc taj jak kicia mówiła zależy od ilości warstw.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:19   #4100
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Stoi sobie w saloniku i powiem Ci że jak pierwszy raz popatrzyłam się na tą suknię to nie zachwyciła mnie minęłam ją i pierwszą chciałam zmierzyć inną. Potem się cofnęłam i znaczyłam Julienne. I jak ją założyłam to normalnie niebo a ziemia. Tylko szkóda że białej nie mieli. Nie wiem gdzie bym mogła białą przymierzyć bo w lbn nie ma więcej salonów z sukniami tej firmy

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

I tu jest ból moja suknia ma w cenie halkę z kołem. Ładnie się wtedy układa i wygodnie chodzi bo nic nie plącze pod nogami ale brzydko wygląda jak się siedzi
Ja Patty też nie zauważyłam. Mama ją wypatrzyła. Dopiero jak wróciłam do domu to jeszcze raz obejrzałam katalog i wtedy zwróciła moją uwagę. A jak zobaczyłam ją na żywo... Miłość do grobowej deski

Otóż to strasznie brzydko to wygląda jak się siedzi. A jak w takim kole wleźć do auta? Zastanawiam się czy można zrobić halkę która będzie ładnie unosiła suknie ale nie będzie na kole

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-05-05 o 17:21
Stary 2011-05-05, 17:23   #4101
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Patty też nie zauważyłam. Mama ją wypatrzyła. Dopiero jak wróciłam do domu to jeszcze raz obejrzałam katalog i wtedy zwróciła moją uwagę. A jak zobaczyłam ją na żywo... Miłość do grobowej deski

Otóż to strasznie brzydko to wygląda jak się siedzi. A jak w takim kole wleźć do auta? Zastanawiam się czy można zrobić halkę która będzie ładnie unosiła suknie ale nie będzie na kole
Można ze sztywnego titlu

Stary 2011-05-05, 17:26   #4102
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Znalazłam ostatnio na all halkę bez koła. http://allegro.pl/halka-z-tiulowymi-...562914731.html
Myślę, że jest godna uwagi.
Stary 2011-05-05, 17:26   #4103
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
ta suknia jest przepiękna, a dół ma po prostu niesamowity, ale wiesz co jest najgorsze??? że to nie jest modelka tylko prawdziwa panna młoda, bo zdjęcie wziełam z relacji ślubnej na stylemepretty
a z tym guru, to nie przesadzaj, szkoda że nie widzisz w czym teraz siedze przed kompem. Wogóle mój przyszły mąż (och jak to brzmi...) dzis nie ma dla mnie czasu, więc zmyłam makijaż, przywdziałam spodnie dresowe, wyciągnięty tshirt, skarpetki w fioletowo różowe paski i zieloną bluzę bo zimno
Ojeeej... no to się zdołowałam Podejrzewałam właśnie, że modelka + photoshop ajajajaj czemu i ja nie jestem taka piękna ? No ale suknia jest miodzio... Mój ideał
A z guru nie przesadzam - "domowy mundur" i brak makijażu nie zmieni mojej opinii W końcu gust pozostaje ten sam A skarpetki w paski są super, ja mam fioletowo-niebiesko-brązowe i na pewno bym je założyła ale mój kot właśnie się nimi bawi ;p
Stary 2011-05-05, 17:29   #4104
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Zdarzało mi się to nawet wykorzystywać, jak za czasów szkolnych zaszłam nauczycielom za skórę i wydzwaniali do domu Odbierałam i rozmawiałam z nimi jako moja mama W końcu trzeba sobie radzić
Nie uwierzysz- u mnie była identyczna sytuacja . Moja wychowawczyni wydzwaniała do domu- ja odbierałam i rozmawiałam z nią jako moja mama . Tylko, że moja mama o tym wiedziała, po prostu nie chciała się mojej wychowawczyni tłumaczyć z błędów dorosłej już córki. Było minęło. Ale chętnie bym powiedziała tej mojej wychowawczyni jak było na prawdę taka tępa była
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 17:31   #4105
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam ostatnio na all halkę bez koła. http://allegro.pl/halka-z-tiulowymi-...562914731.html
Myślę, że jest godna uwagi.
To jest dobre wyjście z trudnej sytuacji i wcale taka droga nie jest.

Stary 2011-05-05, 17:33   #4106
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nie powinnaś się tak unosić. Po drugie umiem tańczyć i poza tym lubię ja nie będę stałą przytulona do tżta i będziemy się bujać coś tam wymyślę po swojemu ale na pewno lekcji brać nie będę a tym bardziej układu wymyślonego przez choreografa. Jak ktoś chce taki taniec to proszę bardzo nie ma problemu. Ja nie jestem przeciwko. Każdy ma swoją koncepcję i robi po swojemu.
No widzisz - teraz piszesz, że nie jesteś przeciwko i jak ktoś chce tańczyć układ do nie ma problemu, ale wcześniej wyraziłaś się nieco śmielej, prawda? Nie sądzę, żeby taniec dwojga kochających się ludzi mógłby być sztuczny i śmieszny (no, chyba że mowa o wcześniejszej sytuacji, w której którakolwiek ze stron jest zmuszana i sobie totalnie nie radzi) - tylko to mi się rzuciło w oczy I wcale się nie unoszę
Stary 2011-05-05, 17:35   #4107
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Nie uwierzysz- u mnie była identyczna sytuacja . Moja wychowawczyni wydzwaniała do domu- ja odbierałam i rozmawiałam z nią jako moja mama . Tylko, że moja mama o tym wiedziała, po prostu nie chciała się mojej wychowawczyni tłumaczyć z błędów dorosłej już córki. Było minęło. Ale chętnie bym powiedziała tej mojej wychowawczyni jak było na prawdę taka tępa była
U mnie w liceum tż dzwonił do wychowawczyni,jako mój ojciec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-05, 17:49   #4108
(kicia)
Zakorzenienie

U mnie w gimnazjum koleżanka dzwoniła ale baba się chyba zorientowała o co chodzi więc mój tata musiał przyjść. Ale co najśmieszniejsze mój tata przyszedł do szkoły i jeszcze potwierdził że moja mama dzwoniła.

Stary 2011-05-05, 18:01   #4109
nena1984
Zakorzenienie

dziewczyny, zobaczcie mój nowy suwaczek

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:05   #4110
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
dziewczyny, zobaczcie mój nowy suwaczek
Fajowszy Też chcę taki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości