Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-27, 19:07   #4081
aQ01
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

kawa a ile jesteście razem?

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:12   #4082
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
kawa a ile jesteście razem?
ponad 2,5 roku
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:13   #4083
Afrodita
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eniq Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!

widzę, że znalazłam wreszcie odpowiednie grono towarzyszek "niedoli"
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje szeregi
od jakiegoś czasu marzę sobie, tak jak Wy, żeby usłyszeć to najważniejsze w życiu pytanie.. ale jak na razie ani widu, ani słychu...
Witaj!
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
kochana najpierw przesluchanie.. ile macie lat, ile jestescie razem, co robcie, od kiedy o tym myslisz, czy byly juz jakies rozmowy?
Popieram popieram:P takie pierwsze 'prześwięcenie' musi być

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
No to tak:
Jak już Wam pisałam - uprzedził mnie, że jedziemy coś zjeść, ale oczywiście w garniturze, nie wziąłby mnie do budki z kebabem :P Niedaleko Jego byłej roboty otwarli cudną, włoską knajpę (Malinowa) jest bombowa!! A jedzenie... mmmm, klimat taki, że HEj! (była tam we wtorek ze znajomymi i stwierdził, że to TO miejsce:P)
Zatem usadowiliśmy się w takiej maleńkiej sali, zamówiliśmy -tradycyjnie pizze:P i A zaczął wspominać, jak to mnie pierwszy raz zobaczył w pizzerii. Nagle sięga do kurtki, grzebie i grzebie w kieszeni, siada z rękami tak, że niby nic w nich nie trzyma i mówi: "te 2,5 roku, to był najpiękniejszy czas w moim życiu" -ja patrzę, a on wstaje i w mojej głowie przewinęło się takie "o kurcze, to się dzieje!!". Dobrze, że siedziałam, bo mi nogi zmiękły, takie dziwne uczucie w brzuchu a On klęka przy moim krześle... i mówi dalej (oczywiście parafrazuję, bo nie jestem w stanie słowo w słowo tego powtórzyć) "... chciałbym, żeby to trwało o wiele dłużej, dlatego pytam... czy zostaniesz moją żoną" - a wiecie co ja!?
A JA W ŚMIECH!!!!
I nie mogłam nic powiedzieć tylko w końcu "TAK!!!!!!"
Przytuliłam Go, wyciągnął pierścionek (fotka, jak aparat się naładuje), tradycyjnie utknął mi na 2-gim paliczku (ale to ponoć na szczęście), no i jak wszedł, kazałam mu w końcu wstać, bo on klęczałby i klęczał do rana:P
Usiadł na swoje miejsce i nagle "a ja cie zapytałem: czy zostaniesz moją żoną, albo czy wyjdziesz za mnie?"
ja - "czy zostaniesz moją żoną"
on "ufff... to nawet dobrze mi to wyszło" <hahaha>

Wychodząc kelnerka pytała nas czy smakowało, a on dumny:
"Tak i zaręczyny się tez udały" - co ją nieco zaskoczyło i była zawiedziona, że nic nie dał im znać, żeby mogli coś przygotować.
Pojechaliśmy do Jego Mamy, moja przyjaciółka musiała się niestety dowiedzieć sms-em, bo miała wiedzieć pierwsza, ale nie było jej w domu (imprezka), więc jej napisałam, a potem do mnie do domu i u mnie z moją Mamą obaliliśmy szampana.
A moja Mama - głupolek niesamowity zaczęła udawać, że płacze, że jak to - jej mała córeczka, że A mnie jej odbiera etc...
..no i taka właśnie jest moja -sorry NASZA historia
ooo jaaaaa.. jak romantycznieee Ktoś by pomyślał, że niby nic... a jednak sam fakt jest najcudowniejszy i nie ważne gdzie, ważne jak!!

Gratuluję
Afrodita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:21   #4084
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
ponad 2,5 roku
Aaa to są tu dziewczyny z krótszym stażem od Ciebie

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 19:38   #4085
adela50
Wtajemniczenie

pierścionek ładny.... aż nie wiem co napisać... jeszcze tylko jutro i 4 dni wolnego...może wyśpie się wkońcu.
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:10   #4086
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
no to co?? Chcecie zdjęcie?? Mam wrzucić?? :p
uuuuu ładny.. ale juz go gdzies widzialam:P
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
na 100% Sylvi
si od sierpnia
Cytat:
holender, zapomniałam
mam nadzieję, że Sylvi nie będzie zła
oczywiscie ze nie:P
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:18   #4087
Calipso88
Zadomowienie

Cóż - Apart = sieciówka i nie ma co ukrywać, w każdym sklepi jest to samo ale i tak mi się podoba i nikt mi go nie obrzydzi :P Jest jedyny i wyjątkowy, obojętnie co by kto nie mówił, a dlaczego? Bo jest od mojego NARZECZONEGO!!
A jeszcze mam powód do świętowania - pogodziłam się z moją przyjaciółką- to jest MEGA RADOŚĆ!

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 20:20   #4088
asiaczek87
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Calipso gratulacje z powodu tylu okoliczności

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 20:24   #4089
sylvi_86
Zakorzenienie

nikt Ci go nie chce obrzydzac. przeciez najwazniejsze ze Tobie sie podoba . inni niech sie fakaja, ja wiem ze P. wylookal jakis pierscionek w YES jak bylismy w poznaniu a teraz i YES i Kruk sa w Kaliszu wiec ma blisko haha
Stary 2011-10-27, 20:43   #4090
Calipso88
Zadomowienie

No nawet jakby ktoś chciał - nie dałby rady

Stary 2011-10-27, 21:03   #4091
marie89
Raczkowanie

Witam Was serdecznie
Mam 22 lata, studiuję i jestem w stałym związku już ponad 3 lata.
Pamiętam jak nie mogłam doczekać się zaręczynowego pierścionka, tak naprawdę czułam, że mój mężczyzna oświadczy mi się w minionego Sylwestra, ale północ przyszła, korki od szampana wystrzeliły.. a pierścionka nie dostałam. Ależ byłam zawiedzona!
W marcu, dokładnie 7 marca, Tż podczas odwożenia mnie do domu ze wspólnych zakupów oświadczył mi się w .. samochodzie! Byłam w szoku
Pierścionek okazał się trochę za duży, ale zmniejszono go fachowo, a poza tym wewnątrz widnieje wygrawerowane imię mojego przyszłego męża.
Jak wyznał mi mój ukochany pierścionek nosił ze sobą od grudnia, ale wciąż "czekał na odpowiedni moment"

Nienarodzone dziecko nie umiera...Ono zmienia tylko datę przyjścia na świat (26.08.2013)
marie89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-27, 21:04   #4092
Galadriela87
Zadomowienie

A mnie się ten pierścionek podoba. Dla mnie nie musi być wyjątkowo oryginalny - ważne, że delikatny i subtelny.

W sumie, to ucieszyłabym się nawet z tej zawleczki od nakrętki Tymbarka w formie pierścionka. Oj tak...

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:15   #4093
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
A mnie się ten pierścionek podoba. Dla mnie nie musi być wyjątkowo oryginalny - ważne, że delikatny i subtelny.

W sumie, to ucieszyłabym się nawet z tej zawleczki od nakrętki Tymbarka w formie pierścionka. Oj tak...
Oj to ja też już to zapowiedziałam

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-27, 21:15   #4094
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marie89 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie
Pamiętam jak nie mogłam doczekać się zaręczynowego pierścionka, tak naprawdę czułam, że mój mężczyzna oświadczy mi się w minionego Sylwestra, ale północ przyszła, korki od szampana wystrzeliły.. a pierścionka nie dostałam. Ależ byłam zawiedzona!
W marcu, dokładnie 7 marca, Tż podczas odwożenia mnie do domu ze wspólnych zakupów oświadczył mi się w .. samochodzie! Byłam w szoku
Pierścionek okazał się trochę za duży, ale zmniejszono go fachowo, a poza tym wewnątrz widnieje wygrawerowane imię mojego przyszłego męża.
Jak wyznał mi mój ukochany pierścionek nosił ze sobą od grudnia, ale wciąż "czekał na odpowiedni moment"
witaj
ile zaręczyn tyle różnych historii
no i gratuluję
Stary 2011-10-27, 21:29   #4095
sylvi_86
Zakorzenienie

widzialyscie Gessler dzisiaj? ale tragedia i masakra w tej chinskiej restauracji, tragedia, jeszcze kucharz ja zjechal. totalna masakra
Stary 2011-10-27, 21:45   #4096
Calipso88
Zadomowienie

nie nie oglądałam... stąpam po ziemi, ledwie jej muskając i nie interesują mnie tak przyziemne sprawy jak program Gesslerowej :P <hahaha>
Nie no ale tak na poważnie - nie umiem Wam opisać tego, co dzieje się we mnie! Jest MEGA!

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Kładę się pomału spać.. teraz w sumie dopiero do mnie DOCIERA! Matko.. jestem jak w amoku !

Stary 2011-10-27, 22:15   #4097
rudy_kot
Wtajemniczenie

Cytat:
widzialyscie Gessler dzisiaj? ale tragedia i masakra w tej chinskiej restauracji, tragedia, jeszcze kucharz ja zjechal. totalna masakra

Ja zawsze oglądam powtórki Zwiastun już zapowiadał, że odcinek będzie niezły. Czasami to ja nie wiem po co oni ją tam zapraszają jak nie chcą potem współpracować, szczególnie, że babka ma głowę na karku jeżeli chodzi o sprawy prowadzenia gastronomii, w końcu sama ma sieć swoich restauracji, gdzie świetnie się wszystko kręci
rudy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 00:01   #4098
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
a ja mam w jednej łazience wannę a w drugiej prysznic, a Tż chce dużą wanne na strychu tak zwanym. Oszalał? I powiedział,ze on to myje głowę na noc.Uważam ,że lepiej z rana. Co za leń.
PIONA też mam dwie łazienki, w jednej wanna w drugiej prysznic
ja myję głowę tylko wieczorem! po 1. jestem leniem, po 2. tak dla mnie zdrowiej... przecież ja muszę suszyć włosy jakieś 30minut i jak z rana wyleciałabym z rozgrzaną od suszarki głową to zapalenie zatok gotowe (wiem, bo czasem próbowałam...) no i dla włosów lepiej bez szuszarki... więc wieczorem myję, kładę się z mokrymi i rano wstaję i tadam, gotowe, włosy dalej mokre tzn. trochę, i już delikatnie je dosuszam, nie przez pół godziny
Cytat:
super! białe złoto, fajne
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Umowa w srode podpisywana bedzie
wspaniała wiadomość! gratuluję
Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
moniq (...) ja tez myslalam o rocnym ale ja za 2 osoby zaplace 26 zł za jeden raz (na niepelnospr.i opiekuna)- a mysle , ze raz na rok jak sie tam zjawie to będzie dobrze ale juz chyba nie pójdziemy w sobote i też przesuniemy

mama dzownila , ze dostala super premie kupila sobie ekspress do kawy dolce gusto i powiedziala, ze mi kupi kozaki jak będę grzeczna , no cóż odmówić-nie odmówię
hm, koszulka dobry pomysł też dla mojego TŻ, ale to za mało, a perfumy niieee
ah, o to Wam się opłaca kupić taki bilet
gratulacje dla mamy!
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Nie wiem, mi sie srednio podobaja w ogole moim zdaniem leginsy to niewdzieczne wdzianko
popieram całym sercem! chodzenie w leginsach to dla mnie latanie z gołą ale każdy ma swoje odchyły hehe
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Ząbki leczymy mnie bolał ząb a teraz chce zrobić wszystkie TŻ to samo

ja się tak hurtowo wyleczyłam jakieś 8 lat temu (po jakichś 8latach niechodzenia do dentysty ) i od tamtej pory nic nie miałam robione a na ostatnie dwa przeglądy poszłam w odstępach rocznych, bo dentysta mi powiedział że co pół roku nie potrzebuje, bo wszystko ładnie się trzyma w sumie muszę zapisać się na kolejny przegląd w grudniu
Cytat:
Cóż - Apart = sieciówka i nie ma co ukrywać, w każdym sklepi jest to samo ale i tak mi się podoba i nikt mi go nie obrzydzi :P Jest jedyny i wyjątkowy, obojętnie co by kto nie mówił, a dlaczego? Bo jest od mojego NARZECZONEGO!!
A jeszcze mam powód do świętowania - pogodziłam się z moją przyjaciółką- to jest MEGA RADOŚĆ!
bardzo się cieszę ah, normalnie nie mogę sobie wyobrazić tego uczucia tak bardzo chciałabym już! znów te motyle w brzuchu czuć się tak wyjątkowo planować sobie wszystko w główce wiedzieć że On chce tylko mnie! ah, ah!

dziś spędziłam miłe popołudnie z TŻ, byliśmy razem aż 5h najpierw spacerowaliśmy po starówce tam zjedliśmy pyszne gofry i oglądaliśmy śpiewającego Gienka Loskę pod kolumną Zygmunta potem pojechaliśmy do domu kupując po drodze piwo i cukierki w domu po obiedzie wypiliśmy razem piwko i przygotowaliśmy dwie oferty dla TŻ do pracy, było miło a ile śmiechu uwielbiam jak razem z TŻ mamy dobre nastroje
dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 05:02   #4099
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
widziałam! żal mi się zrobiło tej kelnerki jak płakała
ale motyw z pandą był dobry

no nic, czas się zbierać i na uczelnię.
miłego dnia
Stary 2011-10-28, 08:31   #4100
jlys
Zakorzenienie

moniq to fajnie, że dzień spędziliście razem- ja nie mogę doczekac sie jutra i niedzieli- w końcu razem 2 całe dni spędzimy-mam wolny weekend, tż też w nocy nie mogłam znów zasnąć no masakra...ale na szczęście dziś ostatnia nocka samotna , kolejna za 4 tyg .
sylvi oglądałam i w szoku normalnie byłam jak ta chinka zaczęła histeryzować..widać, że to musiało być chyba nie pierwszy raz , że tak sie go boi
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 09:12   #4101
HisHoney
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo się cieszę!

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 10:24   #4102
natasia20
Zakorzenienie

heej
ja wróciłam z uczelni i w końcu mam długii weekend
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:08   #4103
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
AAAaaa!!!

OŚWIADCZYŁ SIĘ!!!!
Witam Was jako NARZECZONA!!

i... życzę
DOBRANOC
Gratulacje pięknie to wymyślił
Cytat:
Ładny tyle że ja bym wolała z żółtego albo różowego złota (ostatnio się zakochałam w różowym z apartu)

Cytat:
Widziałam Gesslerki nie lubię zabardzo bo czasem jest tak bezczelna i opryskliwa że szok, ale faktycznie wie co i jak zrobić żeby interes się kręcił. Ma wiedzę i "siódmy zmysł" jeśli chodzi o kuchnię. No i zna się na smakach które lubią zwykli ludzie
Cytat:
dzień dobry

widziałam! żal mi się zrobiło tej kelnerki jak płakała
ale motyw z pandą był dobry

no nic, czas się zbierać i na uczelnię.
miłego dnia
Noooo

Kochane, ja wczoraj spędziłam cudowny dzień z moim Skarbeńkiem przyjechał koło 12 i pojechał o 19. Naprrrrrrrrawdę było bosko
Przywiózł mi piękny bukiet róż z okazji imienin Zobaczymy się dopiero w weekend 5-6 listopada, jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę
Ale póki co cieszę się dniem wczorajszym

Ale nastukałyście myślałam że nie nadrobię nie róbcie tak więcej jak mnie nie będzie

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:13   #4104
Galadriela87
Zadomowienie

Ja widziałam raz jedyny program z Gessler. Nie przepadam za tą kobietą. Wiem, że taka jest formuła programu, ale mimo to odbieram ją jako bardzo antypatyczną. To co ona robi można robić równie dowcipnie z lekką nutką ironii, ale ona mnie po prostu drażni.

TŻ ma do wykorzystania bodajże 21 dni urlopu i ma to zrobić (za poleceniem przełożonego) w tym roku. W końcu jakaś dobra wiadomość.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:15   #4105
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
moniq to fajnie, że dzień spędziliście razem- ja nie mogę doczekac sie jutra i niedzieli- w końcu razem 2 całe dni spędzimy-mam wolny weekend, tż też w nocy nie mogłam znów zasnąć no masakra...ale na szczęście dziś ostatnia nocka samotna , kolejna za 4 tyg

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Kochane, ja wczoraj spędziłam cudowny dzień z moim Skarbeńkiem przyjechał koło 12 i pojechał o 19. Naprrrrrrrrawdę było bosko
Przywiózł mi piękny bukiet róż z okazji imienin Zobaczymy się dopiero w weekend 5-6 listopada, jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę
Ale póki co cieszę się dniem wczorajszym

Ale nastukałyście myślałam że nie nadrobię nie róbcie tak więcej jak mnie nie będzie

lecę, będę wieczorem paa

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:00   #4106
1988Marlena
Zadomowienie

No to fajnie że w tym roku spędzicie pewnie razem ten urlop

Pa Moniś

Ładnie, jak jestem to się Wam nie chce pisać

Stary 2011-10-28, 16:03   #4107
adela50
Wtajemniczenie

dzisiaj do mnie rano Tż dzwoni, i pyta jak tam...No to ja mu mówie,że jak przyjeżdża to ja będę mieć wolna chatę na cały miesiąc. On;,,to ma być zaproszenie dla mnie''? ja:,,a tobie to jeszcze zaprosze trzeba, które klucze ci dorobić? od garażu czy drzwi wejściowych? on:,,no to mi sie podoba''....
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 16:19   #4108
Afrodita
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ładny ale gdzieś już taki widziałam tylko, że złoty..

Cytat:
Napisane przez eniq Pokaż wiadomość
mój post chyba zaginął w czeluściach wizażu, więc napiszę jeszcze raz

więc po kolei: razem jesteśmy 5,5 roku o zaręczynach i po troszku o ślubie myślę od jakiegoś roku i w sumie od tamtej pory były jakieś rozmówki na ten temat, ale nic konkretnego.
oboje pracujemy - wspólnie prowadzimy firmę, a ja dodatkowo jeszcze studiuję. ja mam 23 lata, a mój TŻ 24 (ale za nie dlugo będzie 24 i 25 )
nie mieszkamy razem.

uff, chyba wszystko
oo to naprawdę długi staż a co TŻ sądził wtedy o tych planach? Próbowałaś ponownie porozmawiac z nim o tym? Są powody, przez które nie możesz dowiedzec się o tych KONKRETACH?

Cytat:
Jestem tego samego zdania.. Najważniejsze, że Ci się podoba, bo Ty go przecież będziesz nosic
a Ile ludzi tyle opinii i gust Nie ma co za bardzo brac tego do siebie, co kto mówi Gratuluję jeszcze raz!

Cytat:
Napisane przez marie89 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie
Gratuluję! Jak widać warto było czekać
Mnie się wydaje, że nie powinno za bardzo samej 'wyznaczać' sobie terminu, kiedy CHCEMY by TO nastapiło, bo tak naprawdę robimy same sobie krzywdę i niepotrzebnie dopada nas zawód Niespodzianka jest najfajniejsza Cierpliwości..
PS. Ja też wyczekuje 'cierpliwie'

Cytat:
nie nie oglądałam... stąpam po ziemi, ledwie jej muskając i nie interesują mnie tak przyziemne sprawy jak program Gesslerowej :P <hahaha>
Nie no ale tak na poważnie - nie umiem Wam opisać tego, co dzieje się we mnie! Jest MEGA!

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Kładę się pomału spać.. teraz w sumie dopiero do mnie DOCIERA! Matko.. jestem jak w amoku !
Nie dziwię Ci się! Tyle pozytywnych emocji ale i tak dziwię Ci się, że możesz tak spokojnie iśc spac! Ja z wrażenia bym nie przespała nocy
Afrodita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:39   #4109
Calipso88
Zadomowienie

Haha ja i nie spać? tzn...no pierwszej nocy nie umiałam zasnąć ;] ciężko mi się spało haha

Dzięki dziewczyny za gratki i ciepłe słowa!
Trzymam kciuki za KOLEJNE!!

Niesamowicie uskrzydla mnie, jak mój A teraz do mnie pisze smsy "moja narzeczona" albo tak do mnie mówi... eh... jak ja Go kocham!

Ale powiem Wam, byłam na cmentarzu groby pomyć i spotkałam swojego ojca. Powiedziałam mu, a on potraktował informację, jakbym mu powiedziała "właśnie byłam u piekarza i kupiłam bułkę" : "co z tego" ... z reszta jego matka czyli de facto moja babka - tak samo do tego podeszła :/ i jest mi smutno i utwierdzam sie w przekonaniu, że na weselu go nie będzie...

...a ono odbędzie się 3. VIII 2013

Stary 2011-10-28, 16:59   #4110
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Haha ja i nie spać? tzn...no pierwszej nocy nie umiałam zasnąć ;] ciężko mi się spało haha

Dzięki dziewczyny za gratki i ciepłe słowa!
Trzymam kciuki za KOLEJNE!!

Niesamowicie uskrzydla mnie, jak mój A teraz do mnie pisze smsy "moja narzeczona" albo tak do mnie mówi... eh... jak ja Go kocham!

Ale powiem Wam, byłam na cmentarzu groby pomyć i spotkałam swojego ojca. Powiedziałam mu, a on potraktował informację, jakbym mu powiedziała "właśnie byłam u piekarza i kupiłam bułkę" : "co z tego" ... z reszta jego matka czyli de facto moja babka - tak samo do tego podeszła :/ i jest mi smutno i utwierdzam sie w przekonaniu, że na weselu go nie będzie...

...a ono odbędzie się 3. VIII 2013

No cóż, rodziców się nie wybiera jak to mówią
To już data jest ustalona? gratuluję!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości