Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 23:02   #4081
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jełopy to mało powiedziane! Chętnie napisałabym Wam co o nich myśle ale jest zakaz przeklinania na wizażu dlatego się wstrzymuję.... Ciekawe czy te tuniki na prawdę wysłali czy znowu ściemniają.....

Mało jedzenia? No coś Ty Ale przyznam że dziś głodna w ogóle nie byłam i nie miałam apetytu - może przez te przeziębienie.
Na kolację do tych dwóch jajek jeszcze zjadłam dwa plasterki szynki i dwa ogórki kiszone Wypiłam kawe Inkę z mlekiem i mam dość! Aż mi brzucho wywaliło :P

Truskawki w Biedronce kupiłam pyszne były! Dzieci mi połowę zjadły
Super, że Ty juz zdrowa Ja juz też zdrowieje na noc wypiję coldrex i pójdę spać to rano będe jak nowo narodzona pewnie
Mi samej się cisną na usta niecenzuralne słowa oszołomy jedne!

Jakoś tak mi się wydawało, że mało ale jak jesteś happy najedzona to super no i osłabienie mogło wpłynąć na Twój apetyt

Jutro idę do Biedronki to kupię te truskaweczki!

zdrowiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 23:17   #4082
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
to może pod leginsy zakładaj czarne podkolanówki ja tak zakładam do jednych po mam też za krótkie i nie rzuca się to w oczy jak ściągnę kozaki
JA to nie lubię podkolanówek :/ noszę zawsze normalne białe skarpetki a zresztą to wątpie że podkolanówki coś pomogą bo te legginsy są na prawdę mocno krótkie. Jutro zrobię fotki to zobaczysz sama

Cytat:
No będę musiała się przyzwyczaić, wiesz jak już dobrze to potrenuję i będę robiła ciągle bezbłędnie to już będzie inaczej a ludzi postaram się mieć w d.upie
No musisz ich mieć w dupie bo inaczej się zestresujesz i może być kiepsko.

Cytat:
To super, że dziś się już lepiej czujesz oby do jutra całkiem Ci przeszło.
A z dzieciakami to faktycznie masz niezłe cyrki masz rację kup bezprzewodową i będzie spokój
Wypiję zaraz Coldrex i spadam spać to jutro na bank będzie lepiej
Myszkę kupiłam bezprzewodową nie jestem z niej zadowolona, bo była droga i jest bardzo nie wygodna gdyż jest bardzo duża

Cytat:
Znów kłótnia może pogadaj z nim na spokojnie, bez krzyków i przegadaj mu, że to nie ma sensu! Jeszcze w taką pogodę to strach jechać. Do tego jak będzie kierował to przyjedzie zmęczony, a tak to będzie mógł sobie spać po drodze
Faktycznie fajną ofertę znalazłaś.
Juz z nim rozmawiałam. Nie ma szans, żeby mu przegadać. On jest jak zwykle najmądrzejszy! Mam juz gdzieś to czym on przyjedzie. Przestałam się martwić, niech sobie robi jak chce ale jak mu się samochód popsuje to niech czasem po mnie nie dzwoni!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Mi samej się cisną na usta niecenzuralne słowa oszołomy jedne!

Jakoś tak mi się wydawało, że mało ale jak jesteś happy najedzona to super no i osłabienie mogło wpłynąć na Twój apetyt

Jutro idę do Biedronki to kupię te truskaweczki!

zdrowiej
no i jaki mam im komentarz wystawić jeśli przyjdą jednak te tuniki? Macie jakieś propozycję?
Jutro to pewnie nie przyjdą jak wczoraj wysłane. Może w poniedziałek o ile wysłane.....

Chciałabym codziennie mieć taki apetyt jak dziś moment bym schudła hihihi

No idź idź na prawdę są pyszne te truskawki Ja chyba tez jutro pójdę kupię i zjem z serkiem homogenizowanym sobie Tylko wybierz takie najbardziej czerwone

Idę zaraz zdrowieć do wyrka Dziś na dworze u mnie - 10 ! Także w rączki już mi zimno się robi.... i to bardzo :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 23:21   #4083
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no i jaki mam im komentarz wystawić jeśli przyjdą jednak te tuniki? Macie jakieś propozycję?
Jutro to pewnie nie przyjdą jak wczoraj wysłane. Może w poniedziałek o ile wysłane.....

Chciałabym codziennie mieć taki apetyt jak dziś moment bym schudła hihihi

No idź idź na prawdę są pyszne te truskawki Ja chyba tez jutro pójdę kupię i zjem z serkiem homogenizowanym sobie Tylko wybierz takie najbardziej czerwone

Idę zaraz zdrowieć do wyrka Dziś na dworze u mnie - 10 ! Także w rączki już mi zimno się robi.... i to bardzo :/
Ty się mnie lepiej nie pytaj jaki, bo to się na forum nie nadaje już ja bym im wystawiła recenzję!
no jutro mogą nie przyjść

hehe, no ale Tobie się już chyba żołądek skurczył i dlatego tak mało jesz

o jesuuu, truskawki z serkiem homo ależ mi narobiłaś ochoty chyba też zjem w takiej wersji!

u mnie w dzień nawet ładnie było, teraz -14
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-09, 23:45   #4084
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się mnie lepiej nie pytaj jaki, bo to się na forum nie nadaje już ja bym im wystawiła recenzję!
no jutro mogą nie przyjść

hehe, no ale Tobie się już chyba żołądek skurczył i dlatego tak mało jesz

o jesuuu, truskawki z serkiem homo ależ mi narobiłaś ochoty chyba też zjem w takiej wersji!

u mnie w dzień nawet ładnie było, teraz -14
Jak ja im negatywa walnę to oni mi też :/ no i co teraz hmmmm, o pozytywie to mogą na pewno pomarzyć tylko. Może neutral? oczywiście opisze wszystko bardzo dokładnie

Wcześniej to owszem, czułam nawet, że się skurczył bo nie potrafiłam dużo zjeść ale od Świąt jem za trzech także już się rozciągnął

Ojjj sama sobie smaku narobiłam tym serkiem homo z truskawkami jutro koniecznie musze iść do Biedronki

Dobra spadam do wyrka bo mi juz zimno Dobranoc do jutra!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-09, 23:48   #4085
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja im negatywa walnę to oni mi też :/ no i co teraz hmmmm, o pozytywie to mogą na pewno pomarzyć tylko. Może neutral? oczywiście opisze wszystko bardzo dokładnie

Wcześniej to owszem, czułam nawet, że się skurczył bo nie potrafiłam dużo zjeść ale od Świąt jem za trzech także już się rozciągnął

Ojjj sama sobie smaku narobiłam tym serkiem homo z truskawkami jutro koniecznie musze iść do Biedronki

Dobra spadam do wyrka bo mi juz zimno Dobranoc do jutra!!!!
to na takiej zasadzie to działa? cfffaniaki jedne no opisz opisz

oj za trzech to Ty nie jesz

ja mam nadzieję, że u mnie będą te truskawki, bo ostatnio widziałam tylko dwa opakowania i durna nie wzięłam

śpij smacznie i obudź się zdrowa
Stary 2012-02-10, 00:29   #4086
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Kochana nasza Mireczko jak się cieszę że dziś masz lepszy nastrój i z dietką jest ok Wszystko się ułoży i będzie dobrze nie martw się
Faktycznie dużo tu dziewczyny piszą, ja tez nie nadążam ich czytać i odpisywać Widzę, że dziewczyny wytłumaczyły Ci o co chodzi z tym cytowaniem Co do tego, że Ty się dopiero uczysz wszystkiego to na prawdę jestem pod wrażeniem ile Ty już umiesz! Inne kobiety w Twoim wieku mogą Ci tylko pozazdrościć
Witaj Monisiu,nastrój lepszy ,piszesz że dużo już umię,właśnie piszę 3 raz,bo mi 2 razy się skasowało,dziewczynk i mi pomagają,ale zanim zaskoczę jak to robić trochę minie czasu,chciałabym się nauczyć jak robicie że posty które cytujecie są w ramce no ale to nic pilnego,nie chce Wam za bardzo truć,bo dacie mi eksmisje z forum i co wtedy,jeśli chodzi o Twoją wypowiedż o matce to masz racje,jak się ma juz dzieci,to dopiero sie rozumie jak bardzo można kochać,bez różnicy czy są malutkie czy już dorosłe,matka kocha zawsze i zawsze wybacza,ale dałam wykładpozdrawiam i o jejku wziełam na podgląd i widzę że już zrobiłam w ramce,no jestem z siebie dumna
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 00:34   #4087
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
o jejku wziełam na podgląd i widzę że już zrobiłam w ramce,no jestem z siebie dumna
no widzisz, udało Ci się! jesteś bardzo zdolna
Stary 2012-02-10, 00:38   #4088
babciam
Raczkowanie

Cytat:
no widzisz, udało Ci się! jesteś bardzo zdolna
Tylko dzięki Waszej pomocy
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 07:36   #4089
akot80
Zadomowienie

Cytat:
Bez diety czuję się fatalnie... ciężka i przeżarta :/ a do tego ciągle bym tylko spała...
Ja właśnie tak się teraz czuję. Najgorsze są wieczory, bo w ciągu dnia jem ładnie, ale jak przyjdzie wieczór to nadrabiam. A rano masakra, brzuch wzdęty i co chwila do toalety gonię.

Jeśli chodzi o banany, to jak są smaczne to zjem bez problemu dwa. A akurat wczoraj jadłam pyszne banany. Został mi jeden i zaraz go zjem.

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."

Edytowane przez akot80
Czas edycji: 2012-02-10 o 08:13
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:05   #4090
Milena001
Zadomowienie

Ktoś w totka wygrał ponad 33 mil...ach...przyznać się, która to ?
Na dziś planuje zjeść:
7.00 płatki, otręby, 250 ml mleka
10.00 jogurt 143 kcal
13.00 jakaś zupka, surówka i zobaczymy
16.00 pomarańcza, łyżka pestek dyni
19.00 dwie kromki razowca z wędlinką, serem żółtym, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek
No i godzinka na rowerku i 2 litry herbaty zielonej
Jak sobie tak zaplanuje co mam zjeść to tego się trzymam i ni kusi mnie podjadanie
Zbliża się weekend i ostatnie dni wolnego... Od poniedziałku zaczynam IV semestr no ale co, zaczęłam trzea skończyć i żeby na stypendium się znowu załapać
Miłego dnia życzę i wytrwałości
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:48   #4091
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
super gest z Twojej strony
na pewno było jej przykro bardzo... ale już w porządku?
Wiedzialam ze poprostu sie ucieszy bo bardzo kocha kwiaty
A wporzadku do konca jeszcze nie jest ale mam nadzieje ze to juz tylko kwestia czasu

Cytat:

Takkk on ma jedną wadę - brak zalet
No to tym bardziej się dziwię jej że chce nadal z nim być. Za co ona go kocha????????? Brak mi słów normalnie!
Ty to może lepiej się nie wtrącaj bo potem wyjdziesz na najgorszą, najczęsciej tak własnie jest. Ona sobie coś wkręci że chcesz ją rozdzielić z jej ukochanym i będzie dym. Daj sobie spokój. Niech się męczy skoro tak lubi
O zebys wiedziala! No wiesz po wiem tak jest przystojny ma ladne oczy i jest czarnutki, jak cygan prawie ze No i ma mieszkanie i samochod i obawiam sie z wielkiem bolem serca to stwierdzam ze tutaj to chyba w jego przypadku wygralo.. Sumtne to wszytsko...
Ja tak wlasnie postanowilam ze juz sie wtracac nie bede, tzn ja sie nigdy nie wtracalam ale jak ktos przychodzi do Ciebie pol zywy zaplakany prosi i balaga o pomoc to przeciez nie moge jej oklamac prosto w twarz i powiedziec tak kochana wybaczaj i lec do niego. Gdy ja sama tak nie uwazam i wolalabym zeby w ogole na zawsze dala sobie spokoj.
Masz racje ja sie odcinam od tego tematu, wystarczajaco mam swoich

Cytat:
No to super, że mam taka fajną mame. Ja z moją mamą nie mam tak łatwo, ona ciągle mnie krytykuje i uważa że wszystko robię źle, no ale ja mam to już gdzieś bo nie mieszkam z nią.
Także widzę, że masz złotą mame - nie jedna osoba chciałaby mieć tak jak Ty więc doceń to i nie kłóć się z mamą . Pamiętaj, że kiedyś Ci może jej zabraknąć.
Moim zdaniem z mamą będziesz miała lepiej niż ze znajomymi na stancji. Słyszałam kilka historii osób które poszły razem na stancje i nie polecam. Jakbyś nie miała wyjścia to ok ale jak masz gdzie mieszkac to lepiej poczekaj jeszcze
Masz duzo racji skarbie Ty Monia zawsze umiesz powiedziec cos sensownego i czasami kogos w czyms uswiadomic. Jestes taka szczera wspaniala osobka, uwielbiam Cie

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

A ja wstalam umylam sie, zjadlam sniadanko owiasneczke z wiorkami kokosowymi Brakowalo mi tylko troche aromatu jakiegos kokosowego i bylo by super ale i tak nie bylo najogrzej
I ide sie malowac
Jak dzisiaj dobrze pojdzie to bede miala wolna sobote jutro wiec trzymajcie kciuki
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:15   #4092
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie Piszę do Was, żeby powiedzieć, że ciągle o Was pamiętam i ciepło myślę
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, jesteście zdrowe i zadowolone
Pozdrawiam wszystkie, a szczególnie Monikę, Białą czekoladkę, Medzik, Kamikadze i Tinek
Pa
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:21   #4093
muffinek666
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Ja w sumie nie dawno wstalam i już po śniadanku jestem
Dzis zjadlam jogurt naturalny+otręby+cząstki kiwi i banana
Na drugie śniadanie zjem sobie dwa lekkie chlebki, wczoraj kupilam w biedronce... jakas nowość just fitow wlasnie chlebki takie jak wasa tyle ze za 2,50! Wiec zjem je sobie moze z dżemikiem :P

Buziaki dla was

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:24   #4094
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Na dziś planuje zjeść:
7.00 płatki, otręby, 250 ml mleka
10.00 jogurt 143 kcal
13.00 jakaś zupka, surówka i zobaczymy
16.00 pomarańcza, łyżka pestek dyni
19.00 dwie kromki razowca z wędlinką, serem żółtym, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek
No i godzinka na rowerku i 2 litry herbaty zielonej
Jak sobie tak zaplanuje co mam zjeść to tego się trzymam i ni kusi mnie podjadanie
Zbliża się weekend i ostatnie dni wolnego... Od poniedziałku zaczynam IV semestr no ale co, zaczęłam trzea skończyć i żeby na stypendium się znowu załapać
Miłego dnia życzę i wytrwałości
Przyznaję się, że to.... NIE JA szkoda

ładne menu i rzeczywiście jak jest zaplanowane to ciężej o grzeszki
kiedyś trzeba wrócić na uczelnię

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wiedzialam ze poprostu sie ucieszy bo bardzo kocha kwiaty
A wporzadku do konca jeszcze nie jest ale mam nadzieje ze to juz tylko kwestia czasu
mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Ty przemyślisz swoje zachowanie i nigdy już jej nie urazisz bo to Twoja mama i kocha Cię najbardziej na świecie

Ja zaspałam zaraz lecę na siłownię i w pośpiechu jem śniadanie, piję kawę i się ogarniam jak ja tego nienawidzę!

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Ja w sumie nie dawno wstalam i już po śniadanku jestem
Dzis zjadlam jogurt naturalny+otręby+cząstki kiwi i banana
Na drugie śniadanie zjem sobie dwa lekkie chlebki, wczoraj kupilam w biedronce... jakas nowość just fitow wlasnie chlebki takie jak wasa tyle ze za 2,50! Wiec zjem je sobie moze z dżemikiem :P

Buziaki dla was
Hej

też jem ten chlebek mi bardzo smakuje
Stary 2012-02-10, 10:34   #4095
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie Piszę do Was, żeby powiedzieć, że ciągle o Was pamiętam i ciepło myślę
Pozdrawiam wszystkie, a szczególnie Monikę, Białą czekoladkę, Medzik, Kamikadze i Tinek
Pa
O slodziaku Nasz
Pewnie ze pamietamy
Napisz co u Ciebie? Mam nadzieje ze bedziesz do Nas czesciej zagladac i ze udalo Ci sie rozwiazac te przyczyny przez ktore Nas opuscilas..
Czekamy na Twoj powrot kochana

Cytat:
Dzień dobry

mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Ty przemyślisz swoje zachowanie i nigdy już jej nie urazisz bo to Twoja mama i kocha Cię najbardziej na świecie

Ja zaspałam zaraz lecę na siłownię i w pośpiechu jem śniadanie, piję kawę i się ogarniam jak ja tego nienawidzę!
Ja tez mam taka nadzieje
Dzisiaj wyszlo u mnie slonce i odrazu czlowiek inaczej funkcjonuje
Mama jest super i tylko w tym przypadku ja daje ciala ale mam nadzieje ze cwiczenia pomoga mi zbic moje cisnienia

Ja tez nieznosze tego jak zasypiam! Wrr normalnie wiem co czujesz

Milego dnia skarbule jak uciekam pracowac
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 11:38   #4096
meeedzik
Zakorzenienie

Hej moje ślicznoty
Ja znów tylko na moment, przeczytałam wszystko i postaram się zaraz odpisać
U mnie dziś piękna pogoda, około -7/-8 stopni słoneczko pięknie świeci i cudnie jest na podwórku była z psem prawie godzinę ale się wyszalał a ja nacykałam mu fotek
Zaraz będę z mamą lepić pierożki uwielbiam pierożki ruskie i będę je jadła i dziś i jutro, bo ich nigdy nie umiałam sobie odmówić

Babcium Serduszko widzę, że nauczyłaś się już cytować jestem dumna z Ciebie, że tak świetnie sobie radzisz z komputerem Moja mama to nawet włączyć nie potrafi
Zobaczysz, że za każdym razem będzie coraz lepiej

Mureczko ja też mam takie włosy jak Ty a do tego od czasu do czasu używam suszarki i prostownicy, kiedyś to na okrągło używałam, bo jak nie użyłam to normalnie siano miałam, teraz jak trochę podrosły to jest lepiej no i ja na dodatek niszczę je rozjaśniaczem co 1-2 miesiące

Monia ale mnie kusisz tą odżywką i szamponem na pewno tez kupię jak tylko skończę te co mam

Czekoladko cieszę się, że przeprosiłaś mamę i sprawiłaś jej radość tulipanami ja tez uwielbiam te kwiatki Teraz już kwestia czasu a wszystko ułoży się tak jak było tylko pamiętaj, żeby kolejny raz jej nie zranić zazdroszczę, że masz z Nią taki świetny kontakt

Monia czekamy na zdjęcia
Ja do leginsów zakładałam takie kryjące podkolanówki i wtedy nie było tego tak bardzo widać a co do paczek, to ja się już nie będę wypowiadać, bo jeszcze ostrzeżenie dostanę jak kiedyś heh
Oj a Twój mąż to widzę nie da sobie przegadać
Cieszę się, że już lepiej się czujesz mi tez ostatnio pomógł Coldrex

Cocktail fajna ta bluza ale mi się wydaje, że na mnie by mała była

Mariposa witaj serduszko my także o Tobie pamiętamy cieszę się, że napisałaś Napisz co u Ciebie, mam nadzieję, że problemy rozwiązałaś

Milenko super menu masz rację, nie możesz się poddawać a waga na pewno ruszy

Ja wczoraj porobiłam na wieczór 40 brzuszków a takie mam zakwasy teraz, że szok
Stary 2012-02-10, 12:35   #4097
monika01011986
Zakorzenienie

hej gwiazdeczki
JA dziś wstałam po 10 wyspana na maksa Normalnie to jakiś cud
Wypiłam wczoraj na noc Coldrex i spałam jak zabita! No i się wyspałam porządnie Nawet czuję się świetnie, przezieienie juz przeszło jedynie katar mnie męćzy strasznie nie leci mi z nosa tylko czuję jakby był zapchany i wysmarkac tego nie można.
Zjadłam Just Fity i siedzę przed kompem Mieszkanie mam posprzątane więc nic nie muszę robić jedynie pranie wstawiłam ale głownie same ręczniki więc szybko je powiesze jak się wypiorą.
U mnie pogoda śliczna! Słońce świeci i grzeje mnie (bo siedze przy oknie) na dworze pewnie mróz ale nie wiem ile bo termometr mam na słoncu.
Ciekawe czy dziś listonosz coś mi ciekawego przyniesie Czekam też na kuriera bo jedzenie dla kota zamówiłam 3 dni temu w internetowym sklepie zoologicznym - same saszetki z mięskiem. W normalnych sklepach oprócz Whiskasa to nic innego nie dostanę więc muszę zamawiać. A tanio mają w tym sklepie internetowym i przesyłka jest za darmo jeśli kupuje się coś powyżej 99 zł. A ja dla kota biore jedzenie na cały miesiąc także zawsze wyjdzie ponad stówę.
Odpisali mi na maila o tych tunikach, że 31 stycznia mail zostaw wygenerowany i wysłany do mnie automatycznie i oni o tym nie wiedzieli Moim zdaniem zrobili to celowo abym myślała że rzeczywiście paczka została wysłana i abym do nich nie pisała. A jak napisałam dlaczego tyle muszę czekać to napisali, że nie mieli koloru fioletowego tej drugiej tuniki którą zamówiłam no po prostu idioci!!!!!!!!!! i nie napisali mi abym wybrała inny kolor tak jak w przypadku tej pierwszej tuniki było, tylko czekali BÓG wie na co!!!!! Boże czemu na tym świecie są tak tępi ludzie
8 lat kupuje na allegro i nigdy nie miałam do czynienia z takimi debilami.
Idę zaraz kawkę sobie zrobię. W ogóle to dziś na wadze 59,8 !!!!!!!!! Wczoraj było 59,0 a przecież nic takiego wczoraj nie jadłam. Albo waga jest faktycznie rozwalona albo ja już nie wiem i mam na prawdę tego dość. Do 1 marca nie będe się już ważyć i koniec! Dopiero jak zacznę dietkę. Na początku marca będzie wypłata więc kupię sobie steper i nową wagę i zacznę walkę z kg
Idę później do Biedronki na zakupy czyli po truskawki i serek homo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 13:02   #4098
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna ta bluza ja juz sobie kupiłam z zielonymi paskami i znaczkiem
Musiałam wziąć Mke bo Ska ma za krótkie rękawy dla mnie
Ogólnie to niby fajnie jest być wysokim ale ja mam zawsze problem żeby kupić coś żeby na długość było dobre
Ja też mam M-ke bo nie lubię takich obcisłych ;/ Zresztą ta S-ka ma za krótkie rękawy wyglądam jakbym miała bluzę młodszej siostry.

Cytat:
Cocktail fajna ta bluza ale mi się wydaje, że na mnie by mała była
Cieżko mi powiedzieć, ja się w niej źle czułam dla mnie jest za mała i po co się męczyc
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:07   #4099
zelka9o
Zadomowienie

ooo matko ładnie Wy dajecie czadu z postami !
Haaaa ja mam od dziś urlop ! Miałam jechać z Bratem do Manchesteru ale za zimno i na jutro to przełożyliśmy .
Kurde nie długo walentynki a ja póki co nic dla TŻ nie mam !! Nie wiem co mu kupić, chodź wolała bym żeby poszedł ze Mną i wybrał co chce . Ale potem pójde na miasto na zakupy to zobaczę co ciekawego w sklepach maja . Wczoraj kupiła Bratu originale buty i wiecie co jak byłam w Pl takie same buty co Bratu kupiłam kosztowały w sklepie 320 zł a tu na kupiłam za 120 !! normalnie aż w szoku byłam jaka różnica cen ..
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 13:27   #4100
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witaj Monisiu,nastrój lepszy ,piszesz że dużo już umię,właśnie piszę 3 raz,bo mi 2 razy się skasowało,dziewczynk i mi pomagają,ale zanim zaskoczę jak to robić trochę minie czasu,chciałabym się nauczyć jak robicie że posty które cytujecie są w ramce no ale to nic pilnego,nie chce Wam za bardzo truć,bo dacie mi eksmisje z forum i co wtedy,jeśli chodzi o Twoją wypowiedż o matce to masz racje,jak się ma juz dzieci,to dopiero sie rozumie jak bardzo można kochać,bez różnicy czy są malutkie czy już dorosłe,matka kocha zawsze i zawsze wybacza,ale dałam wykładpozdrawiam i o jejku wziełam na podgląd i widzę że już zrobiłam w ramce,no jestem z siebie dumna
No nie raz się tak zdarzy, że się skasuje :/ nam też to się zdarza
JEśli chodzi o post aby był w ramce to musisz zwracać uwagę aby na koncu czyjejś wypowiedzi (na którą chcesz odpisać) było coś takiego : [/QUOTE] musi to być w całości,jeśli usunie się przez przypadek choć jeden znak np. [ to już się post nie zacytuje. TO samo tyczy się początku cytowanego postu tylko, że tam masz już takie dłuższe znaczki w ramce np. [QUOTE=babciam;32201649] - to się tyczy tylko Twoich postów bo w środku jest Twój nick/nazwa profilu. Chodzi o to aby to też było koniecznie w rameczce czyli w [ ...] no i aby ze środka tego kwadratowego nawiasu nic nie kasować.
Samą treść czyjegoś postu możesz edytować, czyli kasować tą cześć na którą nie będziesz odpisywać a zostawić tylko ten kawałek który dla Ciebie jest ważny.
Mam nadzieję że zrozumiałaś o co mi chodzi nie wiedziałam jak to łatwiej opisać
Nikt Ci eksmisji z tego forum nie da, bardzo chętnie chcemy Ci pomagać
Wykład na temat matki bardzo fajny Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość

Cholera, no i wydało się! Teraz mnie będą chcieli napaść i okraść :P nie mogę z domu wychodzić!

No a tak serio to jezuuuu jakie to trzeba mieć szczęście zeby tyle wygrać.... nie wyobrażam sobie takiej sumy, co z tym robić???? Zgłupiałabym chyba!
Mi by 2 miliony wystarczały spłaciłabym kredyt, postawiła nowy dom i kupiła sobie i mężowi autko jakies ładne i już bym była szczęśliwa No i na jakąś wycieczkę bym pojechała z rodzinką

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez akot80 Pokaż wiadomość
Ja właśnie tak się teraz czuję. Najgorsze są wieczory, bo w ciągu dnia jem ładnie, ale jak przyjdzie wieczór to nadrabiam. A rano masakra, brzuch wzdęty i co chwila do toalety gonię.

Jeśli chodzi o banany, to jak są smaczne to zjem bez problemu dwa. A akurat wczoraj jadłam pyszne banany. Został mi jeden i zaraz go zjem.
też tak często mam jak byłam na diecie już dłuższy czas to się wszystko ładnie wyregulowało ale jak przerwałam dietę i próbuję teraz się trochę ograniczyć to wieczorem zjadłabym konia z kopytami. Cięzko jest się znowu przestawić.
Ja na diecie bananów nawet nie dotykałam

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Pa
Pewnie, że Cię pamiętamy Fajnie, że do nas zajrzałaś miło słyszeć że o nas myślisz
Dziękujemy za pozdrowienia i również cieplutko cię pozdrawiamy A co tam u Ciebie? Jak zyjesz?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 14:06   #4101
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej moje ślicznoty
Ja znów tylko na moment, przeczytałam wszystko i postaram się zaraz odpisać
U mnie dziś piękna pogoda, około -7/-8 stopni słoneczko pięknie świeci i cudnie jest na podwórku była z psem prawie godzinę ale się wyszalał a ja nacykałam mu fotek
Zaraz będę z mamą lepić pierożki uwielbiam pierożki ruskie i będę je jadła i dziś i jutro, bo ich nigdy nie umiałam sobie odmówić

Monia ale mnie kusisz tą odżywką i szamponem na pewno tez kupię jak tylko skończę te co mam

Monia czekamy na zdjęcia
Ja do leginsów zakładałam takie kryjące podkolanówki i wtedy nie było tego tak bardzo widać a co do paczek, to ja się już nie będę wypowiadać, bo jeszcze ostrzeżenie dostanę jak kiedyś heh
Oj a Twój mąż to widzę nie da sobie przegadać
Cieszę się, że już lepiej się czujesz mi tez ostatnio pomógł Coldrex

Ja wczoraj porobiłam na wieczór 40 brzuszków a takie mam zakwasy teraz, że szok
U mnie też piękna pogoda dzisiaj No ale na dwór nie wyjdę bo mój stan zdrowia na to nie pozwala :/ Może jedynie do Biedronki wyskoczę jak będe miała z kim synka zostawić.
Ale ci zazdroszczę tych pierogów jak ja kocham pierogi! ruskie ze śmietaną wprost ubóstwiam tak jak te z tym słodkim twarożkiem (tzw. z serem). No i z kapustą i grzybami też lubię z mięsem nie lubię a innych nie jadłam
Ja dopiero raz umyłam włosy tym nowym szamponem i odżywką a nadal się nie mogę nadziwić jakie mam piękne włosy! Gładkie i mięciutkie i cały czas świeże jakbym je dopiero co umyła
Pomyślę nad tymi podkolanówkami albo chociaż czarne dłuższe skarpetki sobie kupię
Zdjęcia zrobię nie długo, baterie sie jeszcze ładują więc muszę poczekać
A ten Coldrex faktycznie dobry. Na prawde mi pomógł

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
O zebys wiedziala! No wiesz po wiem tak jest przystojny ma ladne oczy i jest czarnutki, jak cygan prawie ze No i ma mieszkanie i samochod i obawiam sie z wielkiem bolem serca to stwierdzam ze tutaj to chyba w jego przypadku wygralo.. Sumtne to wszytsko...
Ja tak wlasnie postanowilam ze juz sie wtracac nie bede, tzn ja sie nigdy nie wtracalam ale jak ktos przychodzi do Ciebie pol zywy zaplakany prosi i balaga o pomoc to przeciez nie moge jej oklamac prosto w twarz i powiedziec tak kochana wybaczaj i lec do niego. Gdy ja sama tak nie uwazam i wolalabym zeby w ogole na zawsze dala sobie spokoj.
Masz racje ja sie odcinam od tego tematu, wystarczajaco mam swoich
Noo to faktycznie musi być ładny jak taki czarnuszek Ale z takim facetem to raczej rodziny się nie stworzy, bo on wie, że ma powodzenie u kobiet i będzie chciał to wykorzystać. Zresztą być z facetem tylko dlatego, że jest ładny i ma dom i samochód to już na prawdę chore.... nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Inna sprawa gdyby mieli chociaż dziecko to wtedy można to jakoś pojąć wszystko a tak to ja nie kumam.
Rozumiem, że chciałas ją pocieszyc i wytłumaczyć że nie warto za takim chamem płakać ale jak sama widzisz nic to nie dało. Więc najlepiej nie zawracać sobie tym głowy, bo ona i tak zrobi to co będzie chciała, a że jest ślepa, naiwna i głupia to nic nie poradzisz niech się męczy!

Cytat:
Masz duzo racji skarbie Ty Monia zawsze umiesz powiedziec cos sensownego i czasami kogos w czyms uswiadomic. Jestes taka szczera wspaniala osobka, uwielbiam Cie
Dziękuję Ci kochana ale mnie zatkało troszkę (pozytywnie oczywiście) bo nie sądziłam że ktoś odbiera w ten sposób moje wypowiedzi bardzo mi miło i ciesze się że w czymś Cie uświadomiłam choć nie bardzo wiem teraz w czym chodzi o mame? tak?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja też mam M-ke bo nie lubię takich obcisłych ;/ Zresztą ta S-ka ma za krótkie rękawy wyglądam jakbym miała bluzę młodszej siostry.
Ja Ske przymierzałam jak kupowałam tą swoją i ogólnie w brzuchu i klatce piersiowej była super a nawet i pod pachami miałam jeszcze trochę luzu - była taka akurat ale jeśli chodzi o długość rękawów i długość całej bluzy to porażka. Dlatego musiałam wziąć Mke choć Ci powiem że rękawy w niej wcale nie są o wiele dłuższe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 14:11   #4102
meeedzik
Zakorzenienie

Monia tej osobie która wygrała to zostanie ponad 2 mln bo musi od tej sumki zapłacić podatek 38% ! ja tak dziś do taty mówiłam, że mi by 2 mln starczyły, to mi właśnie powiedział, że po opodatkowaniu niewiele więcej mu zostanie
Moim zdaniem to przesada z takim podatkiem!

A co do pierogów, to ja jadłam tylko ruskie, z kapustą i grzybkami i z owocami i wszystkie te lubię ciekawa jestem jak smakują te z serem na słodko

Oo własnie możesz też pomyśleć o dłuższych skarpetkach czarnych
No a Coldrex jest naprawdę świetny, ostatnio brałam i Febrisan i Fervex a dopiero jak Coldrex wzięłam to dużo lepiej się poczułam
Stary 2012-02-10, 14:12   #4103
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ooo matko ładnie Wy dajecie czadu z postami !
Haaaa ja mam od dziś urlop ! Miałam jechać z Bratem do Manchesteru ale za zimno i na jutro to przełożyliśmy .
Kurde nie długo walentynki a ja póki co nic dla TŻ nie mam !! Nie wiem co mu kupić, chodź wolała bym żeby poszedł ze Mną i wybrał co chce . Ale potem pójde na miasto na zakupy to zobaczę co ciekawego w sklepach maja . Wczoraj kupiła Bratu originale buty i wiecie co jak byłam w Pl takie same buty co Bratu kupiłam kosztowały w sklepie 320 zł a tu na kupiłam za 120 !! normalnie aż w szoku byłam jaka różnica cen ..

Mój tata jak mieszkał w Anglii to też zawsze mówił że tam można kupić bardzo tanio oryginalne buty, zwłaszcza jak są przeceny a są bardzo często. Mi kiedyś tez kupił adidasy Nike za niewielką kwote i przywiózł do Polski. Fajne były i bardzo wygodne. Jeszcze je mam ale leżą w piwnicy choć w sumie wyglądają jak nowe bo mało w nich chodziłam.
Wysłałam Ci zaproszenie na Fejsie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 14:13   #4104
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail no właśnie, pewnie na mnie też by była opięta, bo Ty chuda jesteś ( widziałam Cię na żywo, więc mogę to śmiało powiedzieć ) górę to masz bardzo szczuplusieńką więc ze mną było by pewnie podobnie
Stary 2012-02-10, 14:20   #4105
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia tej osobie która wygrała to zostanie ponad 2 mln bo musi od tej sumki zapłacić podatek 38% ! ja tak dziś do taty mówiłam, że mi by 2 mln starczyły, to mi właśnie powiedział, że po opodatkowaniu niewiele więcej mu zostanie

A co do pierogów, to ja jadłam tylko ruskie, z kapustą i grzybkami i z owocami i wszystkie te lubię ciekawa jestem jak smakują te z serem na słodko

Oo własnie możesz też pomyśleć o dłuższych skarpetkach czarnych
No a Coldrex jest naprawdę świetny, ostatnio brałam i Febrisan i Fervex a dopiero jak Coldrex wzięłam to dużo lepiej się poczułam

No słyszałam, że z każdej wygranej trzeba płacić spory podatek ale jak wygrał 33 miliony a zabiorą mu z tego 38% to i tak mu zostanie ponad połowa jeszcze! gdzieś ok. 20 mln!!!
A tak w ogóle to ja myślałam że zabierają od tego normalny podatek czyli 23% a to aż 38%???? Jezuuu co za złodzieje!!!!
Te pierogi z serem są boskie - ja je najbardziej lubię Chyba dziś kupię sobie w Biedronce Te ze "Swojskiej chaty" są dobre bo nie są zamrożone nie pamiętam tylko czy one czasem rodzynek nie mają a ja nie lubię z rodzynkami pierogów.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-10, 15:03   #4106
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Ske przymierzałam jak kupowałam tą swoją i ogólnie w brzuchu i klatce piersiowej była super a nawet i pod pachami miałam jeszcze trochę luzu - była taka akurat ale jeśli chodzi o długość rękawów i długość całej bluzy to porażka. Dlatego musiałam wziąć Mke choć Ci powiem że rękawy w niej wcale nie są o wiele dłuższe
Może mi sie spasowała bo nie lubie krótkich rzeczy wolałam M-kę bo mam swobodę i nie martwie się że koszulka spod spodu wystaje

Cytat:
Z tego co wiem to podatek od wygranych to 10% chyba, że się cos zmieniło :|

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-02-10 o 15:04
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:22   #4107
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Mój tata jak mieszkał w Anglii to też zawsze mówił że tam można kupić bardzo tanio oryginalne buty, zwłaszcza jak są przeceny a są bardzo często. Mi kiedyś tez kupił adidasy Nike za niewielką kwote i przywiózł do Polski. Fajne były i bardzo wygodne. Jeszcze je mam ale leżą w piwnicy choć w sumie wyglądają jak nowe bo mało w nich chodziłam.
jak dla Mnie to orginalne rzeczy lepiej tu kupować niż w Pl ! bo z tego co widzę jak chodzę po sklepach to jest mega różnica !
Monia !! Uwielbiam Twoje zdjęcia ! Jaka Ty Jesteś Piekna ! na Fb masz same świetne zdjęcia ! jak bym była Facetem to sory ale zakochała bym się w Tobie . Ale jaka Mama tacy Synkowie ! Młodszy Synek mistrzostwo Świata !
Stary 2012-02-10, 15:41   #4108
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Też pamiętam te czasy jak brat był w Anglii i wysyłał mi buty )zawsze taniej!

zelka Ode mnie też łap zaproszenie

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 15:48   #4109
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Też pamiętam te czasy jak brat był w Anglii i wysyłał mi buty )zawsze taniej!

zelka Ode mnie też łap zaproszenie
nie ma sprawy przyjmee

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

ooo widzę że masz tego nowego Facebooka
Stary 2012-02-10, 15:50   #4110
Gosia2011
Rozeznanie

Wczoraj byliśmy u tej rodzinki co pracuje w Holandii, no i wróciłam do domu chciałam rodzicom pokazać gdzie i nie pamiętam tej miejscowości, adresówale to nic... narazie się nie nakręcam, ale mam nadzieję, że załatwią coś. Zostawiłam kontakt ma z nami się kontaktować ta szefowa jak wróci z wakacji.

Do pracy byśmy z hotelu mieli 15 minut, praca 8h - w tym 3 przerwy .. 30 minut, 15 i 15 ) raj! pod tym względem ja na 7h mam jedną 15 minut w Polsce

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości