|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() bebzola mam łłloogromnego ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Ja uwielbiam ten majonez : http://www.sklep.bizpol.pl/images/oc...morski_280.jpg jest po prostu boski!!! No ale nie light :P w moim mieście nie dostanę lighta a w Kwidzynie w Carrefourze czy w Kauflandzie nie szukałam. Cytat:
plączą się okropnie! Ale z odzywkami też daję radę choć nie jest super lekko. Cytat:
|
|
#4023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak się facet uprze !! to już można sobie pogadać ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- film Underworld 3d fajnie było, dużo się działo więc nawet nie zauważyłam kiedy te 1,30h zleciało, skończył się tak, że jestem pewna że będzie następna część ![]() Rano zjadłam 2 gołąbki bo byłam na głodzie od hmm...19 więc złapałam coś na szybko, nie chciało mi się robić owsianki teraz pomarańczę złapałam i coś przegryzę bo jedziemy do cioci z Tż pogadać o tej pracy za granicą. Ciekawe czy to na polu czy jak... byłoby super jakby w jakiejś szklarni czy cosik...![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Aj ostatnia sesja tego roku, a mi się w ogóle na nią uczyć nie chce. W następnym semestrze już tylko 1 egzamin a teraz jeszcze zostało mi 2 i jedno zaliczenie. Znowu jadę do Lbna w sobotę i niedzielę
|
|
#4024 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to już w ogóle u mnie jest katastrofa :P nawet do wagi sprzed Świąt nie potrafię wrócić A Ty jeszcze trochę i poczujesz że ciuchy zrobią się za duże! No ale musisz dietki się trzymać i ruszać sporo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może po prostu spróbuj być milsza dla mamy Zobaczysz, że będzie wtedy super ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
No ja juz zmęczona byłam i śpiąca więc ta aspiryna tylko mnie gorzej zamuliła Ale spałam jak zabita po niej!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Ja jestem rocznik 86 a Ty z tego co wyczytałam gdzieś wcześniej to masz rocznikowo 25 lat więc jesteś młodsza o rok No własnie Sanderko znalazł się kotek ???? ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Dziewczyny to są głupie i mają klapki na oczach - tego juz nie można nazwać milością tylko szczytem głupoty. Własnie ja ciagle w domu siedzę i może dlatego tak choruję tylko wyjdę na dwór i zaraz chora jestem Biorę Skrzypovitę na włosy i ona ma dużo witamin w tym żelazo i cynk ale chyba jeszcze jakieś Centrum sobie muszę kupić i Rutinoscorbin. ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Ja się czułam taka zdrowa, lekka i miałam sporo energii. W ogóle mnie głowa nie bolała i nie byłam taka zamulona jak teraz :/ Bez diety czuję się fatalnie... ciężka i przeżarta :/ a do tego ciągle bym tylko spała...
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to Jeden Synek ten Młodszy wydawał się taki grzeczny ze zdjęć . Noto faktycznie ja bym się sama bała wracać takim samochodem że coś po drodze się zepsuje czy coś . Chyba bym sie osrała jak by się coś zepsuło a ja bym wracała ![]() a taniej wychodzi jechać własnym autem czy np autobusem ?---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Aaaaaaaaaaaa !! mam od dziś urlop aż 12 dni ! :O |
|
|
|
|
#4026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już kompletnie przemarzłam No i miałam jeździć do 17 a ten chłopak przyszedł 10 po więc chciałam się pospieszyć i za szybko pojechałam no i się pospieszyłam na egzaminie, będę się starała powoli wszystko robić ![]() Cytat:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ja też tak ciągle sobie powtarzam, no ale będę się nawet cieszyła jak zdam za drugim czy trzecim razem ![]() Ja Tż też perfumy kupiłam, bo to chyba najpraktyczniejsze na walentynki ![]() No i super, że się spotykasz z kumpelami na pewno będziesz się dobrze bawić, a to że wpadną %% i śmieciowe jedzenie to chyba normalka przy takich wypadach u mnie zawsze w week wpada coś niezdrowego a ostatnio nawet w tygodniu ![]() Taa ale coś ostatnio za często mi się to zdarza ![]() Ale za to poćwiczyłam jeszcze na wieczór zrobiłam 50 brzuszków i teraz codziennie mam zamiar robić po 50 ![]() Cytat:
jeszcze dużo zależy od egzaminatora na jakiego się trafi, wczoraj czytałam na jednym forum własnie wypowiadali się ludzie co zdawali prawko w Opolu, to o niektórych egzaminatorach tak pisali, że będę się chyba modlić, żeby nie trafić na jakiegoś chamskiego ![]() Też tak uważam, a jak jeszcze jesteśmy ze sobą już tyle lat, to i pomysł się wyczerpały więc jak nie wiemy co kupić to idziemy razem ![]() hehe a z tą maszynką to dobre
|
|
#4027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Ty jesteś ta Izz ? a ja się zastanawiałam kto to mi wysłał odebrałam właśnie Co do egzaminu, to obawiam się, że teraz może nie być tak łatwo jak na teorii wiesz na teorię to wystarczyło się tylko dobrze nauczyć, a praktyka to już gorzej, dziękuję za słowa otuchy Przykro mi, że masz dziś zły dzień i do tego z mamą się pokłóciłaś Może przeproś ją i powiedz na spokojnie, że to przez to wszystko jesteś taka nerwowa, mam nadzieję, że się dogadacie. A kebabem się nie przejmuj, jedna wpadka się zdarzyła to już trudno ![]() Będzie dobrze kochana Cytat:
chyba jak mi się skończy ten Nivea to wrócę do niego ![]() Oj kochana nie dobrze, że źle się czujesz, mam nadzieję, że bardziej Cię nie rozłoży Cytat:
Bo ja zanim do Opola dojadę to muszę przejechać 70km więc tam się zawsze tak rozhulam
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak zakładam do jednych po mam też za krótkie i nie rzuca się to w oczy jak ściągnę kozaki ![]() No będę musiała się przyzwyczaić, wiesz jak już dobrze to potrenuję i będę robiła ciągle bezbłędnie to już będzie inaczej a ludzi postaram się mieć w d.upie ![]() Cytat:
A z dzieciakami to faktycznie masz niezłe cyrki masz rację kup bezprzewodową i będzie spokój ![]() Znów kłótnia może pogadaj z nim na spokojnie, bez krzyków i przegadaj mu, że to nie ma sensu! Jeszcze w taką pogodę to strach jechać. Do tego jak będzie kierował to przyjedzie zmęczony, a tak to będzie mógł sobie spać po drodze ![]() Faktycznie fajną ofertę znalazłaś. Gosia no różne są ceny ubranek ja kupiłam mu w listopadzie kurtkę u jego fryzjerki za 85zł a dopiero później zobaczyłam na allegro, że w tej cenie to miałby dwie! No ale już trudno, teraz już zawsze na allegro kupuję ![]() Gratuluję spadku kochana oby tak dalej Dzień dobry ![]() U mnie dziś na wadze 47,5 kg czyli dobrze jest, myślałam, że będzie wiecej po tym objadaniu się ![]() Pogoda taka sobie -7 stopni ale bez słońca i wydaje się być zimniej.
|
|
#4029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() dzięki, wypróbuję na pewno, bo lubię piersi z kurczaka w każdej postaci Cytat:
mi też Zażarta bitwa o myszkę ale domyślam się, że jakbym tam była u Ciebie to bym się nie śmiała bo jak dłużej to dostaję białej gorączki :P ja kupiłam myszkę bezprzewodową w Rossmanie fajna jest, taka biała, kobieca ![]() z facetami to jak z dziećmi a czasem to i gorzej ![]() Cytat:
![]() nie otwiera mi się ta strona z tym majonezem co podałaś Ja najbardziej lubię kielecki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiło mi się o oczy i widziałam kremy 25+ i pomyślałam, że to już się kwalifikuję ale szybko zwiałam ja mam cerę suchą więc używam tylko nivea soft botox dobra rzecz Cytat:
bo my się wybieramy do cinema już od dłuższego czasu, no ale zawsze nie ma kiedy ostatnio byliśmy na "Listach do M", superowski film! Się uśmiałam ![]() Cytat:
każde wyjście oznacza u mnie wcześniejsze prostowanie, tragedia a suszarka to już w ogóle... jak nie wysuszę po umyciu to są jak pierza i się elektryzują... możliwe, że od farbowania Ci wypadają... Posprzątałam chałupę teraz jakiś obiad trzeba ugotować dla męża
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(( i tego ze mozesz sobie czasem podjeść... ehhhJa niestety jakbym zjadla jakiegos pączka w ciagu dnia to bym miala zaraz wzrost wagi Na dziś planuje Śniadanie: Jogurt naturalny+otręby+cząstki kiwi Śniadanie II: Dwie kromki razowca na ciepło+dżem niskosłodzony Obiad: 4 łyżki kaszy+jajko sadzone Podwieczorek: Pomarańcza Kolacja: gotowane skrzydło indyka (zostało mi jeszcze jedno od wczoraj) :P ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Dziewczyny a co myslicie żeby na kolacje zjeść twaróg chudy z np. dżemem i miodem? taki "deser" :P
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Muffinek no jak na razie waga nie wzrasta, a do słodkiego mnie ciągnie bo @ się zbliża
A Twoje menu bardzo ładne ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Ja myślę, że twaróg jak najbardziej jest dobry na kolację tylko nie przesadź z dżemem i miodem
|
#4034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
twaróg jak najbardziej tak i te dodatki rozsądnie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4035 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale Młodemu się spodoba na pewno ![]() Cytat:
może jakieś fajne bokserki mu kupię i czekoladki z tego na pewno będzie zadowolony ![]() Cytat:
A dzisiaj jest Dzień Pizzy :P no i super, że ćwiczysz wyrównały się kalorie ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie -9 i nawet słoneczko przebija dzisiaj nie wychodzę nigdzie :P męża wysłałam na zakupy co się będzie biedak nudził ![]() Cytat:
![]() super jadłospis Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine haha mąż na zakupy a Ty na wizazu
Noo na szczęście nie zaszkodziły te frytaski, ale dziś obiad też dość kaloryczny, bo naleśniki ze serem ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Ciekawe co z naszą Dorisek ? Dawno się nie odzywała
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą, ja robię mu obiad ![]() naleśniki ale z serem nie przepadam :P wolę z jabłkami albo z powidłem śliwkowym
|
|
|
|
|
#4038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale nie wiem czy zalicza się do niskokalorycznych deserów Cytat:
|
||||
|
|
|
#4039 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tobie akurat nie szkodzi jeden paczus dziennie z tego co widze waga nie wzrasta A co do twarogu to sobie dzisiaj zrobie tak na slodko mam jakoś na to ochote ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
bardzo lubie a pozniej wyciaga wszystkie warzywa i skrzydla i z tej wody robi barszczyk do picia ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na dworze
jezuu jak zimno!! Wczoraj było dużo cieplej! Kupiłam myszkę bezprzewodową ale się wkurzyłam bo mieli tylko jedną w sklepie i to taką rozbudowaną specjalnie do gier z milionami różnych przycisków :/ taka dla chłopów z wielką łapą... kosztowała 62 zł no masakra!!!! Ale innej nie było więc musiałam ją wziąć A to jedyny sklep w moim mieście gdzie można kupić myszkę :/ No nic... jakoś przeboleje tą straszną cene :/ ważne że działa.... Katar mi wrócił i jeszcze na dodatek czkawki dostałam i mnie męczy Idę sprzatać mieszkanie.... musze koniecznie poodkurzać bo syf niesamowity :/ ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Oni mi wszystko niszczą.... to juz chyba z szósta myszka w ciągu ostatniego roku A z męzem nie mam szans. On się nie posłucha bo mu EGO nie pozwala na to. Uparł się że przyjedzie samochodem i koniec.
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
weź mnie zabij, ale dokładnej ceny nie pamiętam
ale coś mi świta, że mniej niż 30 zł
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciach to wszyscy wychodzą grzecznie a w rzeczywistości to istne demony! Ten młodszy z każdym dniem coraz gorszy :/ No ja tez bym się bała wracać samochodem taki kawał.... Jeszcze jakimś nowym samochodem to inaczej bo wszystko sprawne a ten nasz ma 20 lat! i silnik juz ledwo działa bo ma najechane 400 tyś kilometrów a to benzyniak jest więc cud że jeszcze ten silnik działa. No ale mąż jest uparty jak osioł i nie wierzy, że może mu się auto popsuć :/ Taniej wychodzi autobusem, samochodem jest o 150 zł drożej.
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Też mam taką nadzieję dziś juz jest lepiej ale przychodzi wieczór to gorzej się czuję.
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie
nie nadążam czytać,bardzo lubię Was czytać,ale nie zawsze mam czas ,serdecznie Was pozdrawiam ,mam prośbę jak można może ktoś mi napisze ,jak cytuje się posty,żeby nie wklejać całości,tylko pojedyńczo ,niestety tego jeszcze nie rozgryzłam, |
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde
musiałam przenieść laptopa do kuchni ![]()
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczerze ? myślałam że ten młodszy Synek to taki grzeczny na zdjeciach taki słodziak że ahhh ! jEEJ to sie opłaca autobusem bez dwóch zdań ! i nawet wygodniej bo siedzisz i nic Cie nie obchodzi ! a samochodem to jednak trzeba uwarzac . A w autobusie to nawet drzemka by była .---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- niewiem czy mi sie wydaje ale zmienili wygląd wizażu i nie mogę się połapać ! ;// czy to tylko u Mnie taki dziwny teraz jest ![]() Babciam jak miło że napisałaś zawsze o Tobie pamiętam jak tu zaglądam . Widzę że z dietą coraz lepiej chyba tak trzymać ! Całym sercem jestem z Tobą ![]() Jak cytować ? Np jak ja teraz coś napisze wystarczy pode mnie zaglądnośc pod Moj post i pisze tam "cytuj"---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- podoba mi się blog strasznie Dziewczyny która tu pisała kiedyś chyba Dżagi jak to przeczytasz to wiedz że jestem fanką Twojego blogu !
|
|
|
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że humorek lepszy ![]() Co do cytowania, to jeśli chcesz zacytować jeden post to klikasz przy nim "cytuj". Jeśli więcej, to przy każdym poście zaznaczasz środkowy przycisk, a na ostatnim cytowanym dajesz "cytuj". Wyświetli Ci się kolejna strona, w której piszesz odpowiedzi. Nie usuwaj tylko tych kwadratowych nawiasów, zaczynających i kończących wypowiedź Natomiast treść w tych nawiasach możesz modyfikować i usuwać, jeśli nie chcesz się odnieść do całości cytatu Cytat:
a co u Ciebie się zmieniło?
|
||
|
|
|
#4049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę się połapać ale spokojnie dam rade
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja chyba też powrócę do tego szamponiku jak ten skończę
tylko zastanawiam się jaki wziąć? Do jakich włosów? Kiedyś brałam ten gęste włosy który Ty wstawiłaś, ale może warto zmienić? Do jakichś zniszczonych farbowaniem, czy rozjaśnianiem ![]() Zelka u mnie nie zmienił się wygląd ![]() Babciam cieszę się, że humorek lepszy i z dietką też ok
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

gdzie Ty masz te 80 kg ??!! w życiu bym nie powiedziała ze tyle ważysz
bebzola mam łłloogromnego 
o ten:
też ciężko mi je rozczesać, ale z odżywką daje radę
matko 
ale czasami mam wrażenie że się zacina. 

, nie ma to jak trafić na jakiś podłych sprzedawców!
?
to już kompletnie przemarzłam 

a dopiero później zobaczyłam na allegro, że w tej cenie to miałby dwie! No ale już trudno, teraz już zawsze na allegro kupuję 

ale z serem nie przepadam :P wolę z jabłkami albo z powidłem śliwkowym