|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
kwiatuszku z ta sukienka to lepiej pozno niz wcale
![]() beatko jak przeczytalam o poprawie celulitu przez cwiczenia to sobie przypomnialam, ze krem mi sie konczy dzieki ![]() anuszka ile ci brakuje do celu ostatecznego? charlot oba jak dla mnie nie przyszlosciowe, poniewaz prace ciezko znalesc. Jesli pojdziesz na pedagogikie to masz szanse w przedszkolu czy szkole ale zarobki marne chyba, ze jest to twoje powolanie i otworzysz wlasne prywatne. Z doswiadczenia kolezanek, ktory byly na tym kierunko powiem ci, ze w czasie studiudow robily za opiekunki do dzieci ale to na czarno wiec sie do niczego nie wlicza, a pozniej poszly do studium 1-2letniego na przyszlosciowy kierunek. Co do dietetyki jest sporo dietetykow i na nfz nie warto tylko prywatny gabinet. Nie chce sie zniechecac zrobisz jak uwazasz. ![]() beatko dobry wybor po inf duzo ofert jest i zalezy jeszcze jakas specjalizacje potem wybierzesz, a moze dwie jak bedziesz bardzo ambitna ![]() psotka ![]() niunia super ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- ogolnie u mnie tez mozna powiedziec, ze lipton z waga ale tym sie nie przejmuje i pocieszam, ze siedzimy w tym razem ![]() asiu to juz masz nauczke by czytac wszystko dokladnie z tym grouponem. ja korzystalam raz z zabiegow jakis pielegnacyjnych i bylam zadowolona, a siostra z silowni i tez wszystko ok bylo niunia swietnie, ze spadlo ![]() psotka to tylko pozory. Ja przykladowo uprawiam czynny sport jak seks, koszenie trawnika itp ![]() dudi elo dobrze trafilas. Tu takie plotki leca, ze hoho ![]() ![]() ![]() nadalka mnie tez tak wychodzilo 45-47kg na kalkulatorach psotka gratulacje za spadek ogolnie ![]() ![]() ufff nadrobilam. zmykam powiesic ostatnie pranie na dzis i luli ![]() ![]()
#4082 |
Zakorzenienie
|
Zosia , podziwiam za nie ominięcie nikogo
![]() Ja wzięłam tabletkę na przeczyszczenie, bo zeczęłam się chyba już kisić od środka (sory za szczerość) i jest ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie pochmurno i chłodno ![]() Zosia zostało jeszcze wygładzenie jednej ściany i może dzisiaj już będzie malowanie. Jak dobrze pójdzie to może jutro będzie mój pokój skończony. No a potem jeszcze od siostry trzeba zrobić ![]() ![]() Aktualnie szukam już lokum na czas studiów, ale jak na razie nic ciekawego nie znalazłam niestety. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#4084 |
Rozeznanie
|
natalka postaralam sie, nie ma co
![]() beatka to super obwieszenie parafialne: SCHUDLAM
![]() ![]() musze psa dzis wykapac, pranie zlozyc i sie spakowac do siebie, poniewaz siostra wraca dzisiaj do domu, a mama jutro wiec bede mogla jechac. biore sie za robote, do potem ![]()
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja jak na wczorajszy basen, 30 minut z Mel B i godzinny NW to nic nie schudłem ![]() no bo 300g przez 9 dni to żadne rezultaty ![]() Znowu mam jakiś pieroński zastój... Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-07-12 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie
![]() Nadeszły wakacje i wróciłam do domu. Choć teoretycznie zamierzałam odchudzać się już od stycznia, wreszcie przekonała mnie o tym bardzo niemiła sytuacja z moją mamą. Bo takie mam wrażenie, że jak już rodzic mówi, że jesteś "tłuściutka i powinnaś się wziąć za siebie, bo wyglądasz okropnie", to chyba jest już źle. Dzisiejszy poranek spędziłam znowu na surfowaniu po stronach. Miło mi, że trafiłam na Wasz wątek. Jestem naprawdę pełna podziwu dla Was wszystkich i chciałabym, by również mi się udało odnieść sukces ![]() Żegnam czekoladę, przywitam z chęcią wysiłek fizyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
Zmieniłam sobie wreszcie dane w tabelce
![]() Dziś rano stanęłam przed lustrem i tak mnie coś tknęło, że chyba warto zmierzyć talię, bo coś ten teges... no i jest, centymetr mniej ![]() ![]() Kolega, z którym jadę jest mocno przy kości, kiedyś zrzucił 40kg na Dukanie, ale wróciła z połowa - tak szacuję na oko. Mam nadzieję, że będzie mnie wspierał dietetycznie - tzn wystarczy, że nie będziemy szaleć ze słodyczami i z alko, a reszta i tak się spali ![]() Buziaczki kochani, może uda mi się zajrzeć czasem, choć wątpię, bo trzeba będzie na maxa baterie oszczędzać, więc pewnie doczytam Was pod koniec lipca ![]() Mocy do ćwiczeń i cierpliwości do samych siebie życzę i do usłyszenia! ![]()
#4088 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś 91 kg
![]() Właśnie sobie trochę poskakałam z youtubem, ale zaczęłam od tego: http://www.youtube.com/watch?v=nzm3jO_yQno W bardziej zaawansowanych filmikach i tak się trochę gubiłam :P Ale się nie poddam tak łatwo! Dziś wieczorem jedziemy do teściów, bo mnie zęby strasznie bolą, a teściowa mi leczy, wrócimy w niedzielę, więc weekend pewnie będzie średnio dietetyczny. Ale zęby niestety leczyć trzeba, zresztą nie mogę jeść połowy rzeczy, bo odpada wszystko co twarde: twarde warzywa, orzechy, migdały, nawet mięso średnio. Ech... Nie cierpię dentystów. a_wrr_a_brr witaj ![]()
#4089 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się wpisałem w tabelkę, a co! Teraz już prawie nie mam przed Wami tajemnic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boskie ![]() dooobra spadam na dobre, bo się wybieram jak sójka na morze, a dzieciak czeka ![]()
![]() |
#4091 |
Rozeznanie
|
dudi dzieki, nie chwalac sie zawsze bylam w tym dobra-nadrabianiu wszystkiego. Mozna powiedziec, ze pod wzgledem planowania i nadrabiania wszystkiego jestem pedantka.
![]() ![]() furry tez tak mam. To nie trzeba miec zajoba tylko wychodzi bardzo dobra znajomosc wlasnego ciala ![]() psotka gratuluje spadku ![]() dudi jak czujesz potrzebe to i gdzie indziej mozesz sie zmierzyc ![]() ![]() Tak dla wszystkich tez gratulacje za wasze spadki, bo widzialam ale w niektorych przypadkach sie motalam jak czytalam o spadkach i wzrostach. ![]() ![]() zmykam z psem i dalej do roboty choc niewiele mi juz zostalo ufff
#4092 |
Zakorzenienie
|
Zosiu mimo wszystko się powstrzymam, myślę że po schudnięciu i tak nic tam się nie zmieni
![]() Właśnie skończyłem obiadek. Dziś coś z niczego, zrobiłem dietetyczne spaghetti z makaronu pełnoziarnistego z zieloną soczewicą i grillowanym bakłażanem (podduszone na oliwie z czosnkiem) w sosie z samego tylko soku pomidorowego i posypane chudym twarogiem - pycha! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Rozeznanie
|
hehe kto tam wie moze akurat
![]() w koncu ogarnelam wszystko i poszukuje czegos na celulit niezbyt drogiego. Jakies pomysly? ![]()
#4094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pić dużo wody masaż bicze wodne Vacu Step peeling z kawy i spiruliny Tołpa, Dermo Body Cellulite, Globalne serum antycellulitowe 360° pod folią spożywczą na co najmniej 30 minut Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające - codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Rozeznanie
|
znalazlam trzy:
http://allegro.pl/swiat-natury-mlecz...344486768.html http://allegro.pl/soraya-spa-mleczko...328974441.html http://allegro.pl/tolpa-liftingujace...365870021.html ten mysle licytowac ale nie wiem na ile skuteczny wiec zasiegne opinie na jakims forum czy warto swojej ceny nawet na licytacji
#4097 |
Rozeznanie
|
dzieki za rady
![]() ![]() ![]() nadalko napisze ci na pw ![]()
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-07-12 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Rozeznanie
|
co tak wszystkich wymiotlo
![]() dopiero sie zgapnelam, ze juz mniej jak 1000 i bedzie nowa czesc ![]()
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Rozeznanie
|
ok
mam prosbe albo jestem za glupia albo po prostu tego nie ma nigdzie za friko: szukam w necie do obejrzenia online albo pobrania bez rzadnej rejestracji, podowania numeru tel i tym samym placenia serialu co sie nazywa: ''ekipa z newcastle'' w polskiej wersji moga byc nawet napisy. oryginalny tytul Geordie Shore
#4102 |
Rozeznanie
|
ja jadam oraz fete ale w zoltym kartonie tylko, ze rzadko, bo u mamy szybko idzie czesciej u siebie jak jestem jadam glownie z salatkach albo domowej pizzy
#4103 |
Zakorzenienie
|
czyli nie jesz mozarelli np z pomidorem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Rozeznanie
|
Rzadko jadam pomidory, poniewaz jadam je tylko bez skory i nie zawsze chce mi sie bawic w obieranie, a po sparzeniu skorki goraco woda pomidor jest dla mnie bleee
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- zmykam w kime ![]()
#4105 |
Przyczajenie
|
nadalka ja osobiście jem z pomidorkami
![]() dzisiaj mam swój malutki sukces na koncie, gdyż odmówiłam zjedzenia jednego z moich najczęstszych grzeszków - mianowicie kabanosów. niby nic, a jednak mnie cieszy, że potrafiłam sobie powiedzieć "nie" ![]()
#4106 |
Zakorzenienie
|
a ile jej jesz na raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Przyczajenie
|
ok 4 plasterków
![]()
#4109 |
Przyczajenie
|
to dlatego że ja mam zawsze taką duuużą w lodówce
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.