|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Witam sie i ja, cała noc spac nie mogłam bo sie gnieciemy w trójkę na rogówce rozkładanej. Nie jestem przyzwyczajona, zawsze swoje wielkie wygodne łóżko... Wrrr...
I chyba wlasnie przez to mam humor... Uuuu... Lepiej nie gadac ![]() Lece po pieczywo i jakies sniadanko zjeść ![]() kasperka udanej wizyty ![]()
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam sie z rana ![]() ![]()
![]() |
#4083 |
Wtajemniczenie
|
Hello ranne ptaszynki
![]() ![]() kasperka ale Tobie dobrze zobaczysz synusia dziś ![]() ![]() Lula masz jeszcze kawałek ciasta ![]() ![]()
#4084 |
Zadomowienie
|
majka gratuluje siurka!ja po ostatniej infekcji tez mialam srednie wyniki moczu ale myslalam ze bedzie gorzej..grunt ze nie musialam brac antybiotyku tzn przydalby sie bo krocej bym sie meczyla ale zdrowiej dla dziecka ze sobie odpuscilam.
gosienka parcie parciem ale oby szybko urodzić..nie wyobrazam sobie meczyc sie przez dobę albo wiecej .. roxana_lu musisz wytrzymac,inaczej sie nie da anevo,jakie masz psiaki?chodzi o rase ![]() tzrymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4086 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4087 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() co dziś jemy??? I gdzie to ciasto? Wstałam i nie ma ![]() ![]() zjadłam śniadanko i głodna jestem ![]()
#4088 |
Wtajemniczenie
|
Majka ja Tobie własnie zjadam
![]()
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4090 |
Wtajemniczenie
|
roxana a Ty co za remont robisz w ogóle? Masz tak piękne mieszkanie,że nie za bardzo wiem co tam można modyfikować:P jakieś meble dokupiliście do sypialni tak i co malujecie? jestem w szoku bo widać samą nowośc w mieszakniu a tu znowu remoncik
![]()
#4091 |
Zakorzenienie
|
beatrix28 yoreczki
Kurde ale jestem wsciekła ![]() Dostałam na dzień kobiet kwiaty krokusiki i storczyka ![]() A maż je ususzył w tydzień storczyk sie ledwo trzyma.
#4092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
Ja tez 😛 żelki 😍
#4094 |
Wtajemniczenie
|
oj chyba sny jednak nie śnią sie na odwrót,... jakiś czas temu śnio mi się,że chodziłam z koleżanką ze stanow w ciązy.. a dziś dostałam maila,że jest w 5 miesiącu ciązy.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- ostatnio tak pózno mielismy obiad.. bo siadł prąd,że z głodu zjadłam pol paczki żelkow.. pozniej mialam taka zgage,że szok!!
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Wyspałam się średnio, ale niech już będzie ![]() ![]() Przydałoby się odkurzyć... ale chyba zacznę od pomalowania paznokci, bo wczoraj po kąpieli szybciutko zrobiłam sobie manicure i właściwie zostało je tylko pomalować. A muszę Wam powiedzieć, że tak jak ja ZAWSZE miałam pomalowane paznokcie tak w ciąży? Tylko na początku kilka tygodni malowałam, a później już nie dałam rady ![]() ![]() A w ogóle to nieźle mi się paznokcie wzmocniły... nie miałam ani ciutkę lakieru na nich czyli zero ochrony płytki, a one ładne, twarde, zupełnie nierozdwojone... naprawdę wow ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- kasperka, kciuki za wizytę! ![]()
#4097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
włosy tak gęste i nawet lśniące:p paznokcie hmm zawsze miałam twarde a w pierwszym trymesrze zrobiły się rozdwojone itp Teraz doszły do siebie ![]()
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za WSZYSTKIE kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dziś wybieram się do biblioteki pierwszy raz a już.studia kończę ![]() Kurcze ja to zawsze mam czas... Ja się dzisiaj wyjątkowo wyspałam, młody padł wczoraj o 18 i do 6 spał w swoim łóżku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś różnicy nie widzę ![]() Ale ja mam "od zawsze" gęste, grube włosy ![]() Zobaczymy co po porodzie będzie, bo wtedy efekt podobno odwrotny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Który to tc? Tak pytam, bo moja panna też miała taką wagę, ale w 17 tc, a dokładnie 16t3d. Cytat:
![]() Miałam ugotowac krupnik, a wody nie ma ![]()
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli trzeba nacieszyć się teraz jeszcze pięknymi włosami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Miłego dnia dla Was! mms,majka gratuluje Wam udanych wizyty i potwierdzenia Synusiów ![]() ![]() kasperka pomyślnej wizyty,kciuki ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na dzień dzisiejszy mamy 5 dziewczynek i 6 chłopców ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-12 o 09:16 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana w 17 tc
![]() roxana, czekam na fotki po rozpakowaniu kartonów ![]() A w ogóle jestem już po ![]() magdowe, zdrówka dla Maciupy ![]() Oj, kosz było brać ![]() Mirabelka, jak masz miejsce w pokoju, to taka komoda z przewijakiem to skarb. Ja ze względu na braki lokalowe mogłam mieć przewijak: na łóżeczku (jak Wij zaczął się wić, zrozumiałam, jaki to zły pomysł), na naszym łóżku (po dwóch razach mój kręgosłup odmówił współpracy), na stole w salonie - wysokość dobra, jak się skatula, to na stół, ale niestety trzeba cały majdan do posiłków zwijać. Dużo bym dała za dodatkowe metry i komodę ![]() Mravka, no kurcze, będę musiała coś kupić, bo kurtki mam dopasowane... żakiety w sumie też. Ale raczej zapoluję na Allegro ewentualnie w lumpkach, bo nowe kosmicznie drogie są ![]() gosieńka, uwielbiam takie "przypadki" ![]() Świetny wózek - w poprzednim moim wątku był hitem - no i jakościowo bardzo chwalony ![]() Kropy dla Faceta też mogą być - bardzo uni wózek ![]() mms no nie do końca... w poprzedniej ciąży już w 5 mc byłam na zwolnieniu. Zero stresów, duuużo spania i spacerów, ale Młody i tak miała kolki... fakt, ze szybko zaczął przesypiać noce, ale po roku mu sie trochę odmieniło, a teraz jest cholera jakich mało ![]() Kiłę miałam robioną, wątroby nie. Igorku, super, że się zdecydowałeś pokazać... no, ale czego się nie robi dla Snicersa ![]() ![]() EwaMarta witaj na sierpniówkach ![]() A co to za wóz? No i standardowo mam "ale" do fotelika ![]() ![]() Kolor fajny, lubię czerwony ![]() Acka, wózek wygląda fajnie, pytanie jak się prowadzi ![]() majka, cziiiillll... infekcja jakaś się przyplątała ![]() Jeśli chodzi o grzybicę i drożdżaki, to ostatnio mi gin to tłumaczył - w pochwie mamy florę baketryjną i grzyby takoż ![]() Nicole, też się nad Fynn zastanawiałam, ale strasznie mi ta rączka nie leżała. dd1dd, Isla ![]() A x-lander jest o tyle fajny, że skrętne koła jednym pedałem można zablokować i zrobić "nieskrętne" ') asienka, biały bardzo ładny i baaardzo niepraktyczny ![]() ![]() Oba nie w moim stylu, ale obiektywnie ładne ![]() 12mu05, gratulacje ![]() Wiecie co, mam od dwóch tygodni fazę na rosół - normalnie mogłabym jeść na okrągło, a najchętniej rosół w kubek, a do tego kanapki z serem żółtym i keczupem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze można powiedzieć, że to nie kropy, a koła ![]() BTW. wóz mi się na prawdę podoba i sama mocno nad nim myślałam, ale że nie był testowany z fotelikiem, który miałam, to się na niego nie zdecydowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
ponoć.. w 1 ciazy mi sie snilo:
ze rodze w wc ze rodze w 6 miesiacu.. ze rodze chore dziecko ze poronilam.. itp.. urodzil sie synek zdrowy i w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
wlasnie co na obiad? nie mam pomyslu.. mam fix knorr makaron carbonara w domu.. piers z kurczaka wyjelam chcialam chinski makaron robic a tu duuuuupa niemam ani grama warzyw do tego.. nie wiem co zrobic.. macie pomysl na piers z kurzcaka z czyms..? nie mam nawet ziemniakow juz.. ryz makaron mam za to.. snietane tez takze ew z jakims sosem.. ![]() a ja wrocilam od dentysty wgl.. wszystko gra zeby zdrowe ale kurde.. jak ona mi pokazala na kamerce... masakra ile sie zbiera osadu przy dziąsłach! czlowiek mysli ze to wymył.. a tu dooopa .. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i napisałaś o rosole... i chyba dzisiaj zrobię rosół na obiad, bo nie mam pomysłu, a rosołek chętnie zjem, mniam ![]() Sugar, ja bym tego kurczaka zrobiła w tym fixie carbonarra i podała z makaronem normalnym ![]() ![]()
![]() |
#4110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba tak zrobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.