|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
MAGDA, no weź bądź z niego dumna, taki fighter!
#4083 | |
Zakorzenienie
|
ewusia ślicznie wyglądałaś
![]() ![]() magda super wyglądasz na tym pierwszym zdjęciu, sukienka śliczna ![]() Cytat:
Później sprawdzę nazwę, bo nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- zjedliśmy pizze, to chyba z "radości", że dalej jestem uziemiona i nasze dziecie chyba sobie impreze urządziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Teraz właśnie sobie przypomniałam, że rano miałam ochotę i nawet miałam na kolacje zamawiać. Stanęło na pomidorach i mozzarelli.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
EWUSIA, pięknie ci w tej sukni było
![]() CZARNULA, mam się ogólnie oszczędzać, ale nie rygorystycznie, bo szyjka była ok. Brać magnez i jak trzeba to nospie. Infekcję wydaje mi sie, że wyleczyłam, biorę wg jego zaleceń dowcipnie probiotyk jeszcze przez 2 tyg (akurat gynomed, bo mnie lactovaginal masakruje) .Jeśli coś z jelitami, to espumisan. Sęk w tym, że ja na nospie lecę ciurkiem, bo bez niej nawet obiadu nie zrobię... i np dzisiaj musiałam iść do księgarni, a teraz nawet na leżąco po nospie 40 i magnezie mi się stawia, był nawet moment że co 3 minuty, dorzuciłam espumisan, wypiłam melisę, jakoś musi przejść ![]()
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, coś daje, zwłaszcza dwie torebki. Raz, że mimo wszystko podświadomie się denerwuję bardziej, dwa, działa delikatnie rozkurczowo. Nie ma to jak kombo
![]() No nic,najwyżej będziemy tak gnić w pościelach do końca, nie my pierwsze i nie ostatnie. .. tylko jak tu żyć bez no spy, a nie chciałabym potem żeby miało dziecko jakieś problemy
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
medeline aż tak Ci dokucza niedobrze, żeby jak najszybciej Ci minęło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zakorzenienie
|
CZARNULA, nie ma przeciwwskazań co do melisy. Wiadomo,cały dzień nie można na niej jechać, bo to jednak zioło, ale jedna torebka 2x dziennie czy dwie na raz to na pewno nie szkodzi.
MALWI, dzięki za informację ![]() ![]() KINGA, A no mi tak dokucza, kryzys mnie dopadł. Pocieszam się że moja mama także leżała i żyła na nospie od początku ciąży prawie, dała radę i po bracie tego nie widać. Tylko leń jest pieroński
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-14 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Zakorzenienie
|
medeline dasz radę wieżę w Ciebie, dla maluszka wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Kochana jesteś, dzięki!
#4095 |
Zakorzenienie
|
Laski jak wstawic zdjecie w klubie bo nie moge :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
zuken musisz najpierw wrzucić na jakąś stronę np fotosik czy otofotki czy jakakolwiek inna i później linka możesz dodać spację w adresie jak nie będzie działać
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-14 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie tak jest ze wszystkimi fasonami że każdemu pasuje i kazdy czuje sie dobrze w czyms innym ![]() Takze na pewno znajdziesz cos dla siebie! czas jeszcze jest wiec warto pochodzic po salonach zeby poprzymierzac i zorientować sie w jakich fasonach Ci dobrzd i wygodnie ![]() ![]() I tak jak Dotka pisze - w salonie sa w stanie uszyc suknie szybciorem. Moja siostra zamawiala na samyn poczatku ciazy, ślubowac bedzie w 5 miesiecu wiec ostateczne przerobki beda doslownie chwile przed ślubem. Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Wstawilam fotki coreczki w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
To mamy podobnie,tyle ze mojemu dzisiaj wstawiali implant zebowy,za dwa dni wraca do mnie na wyspe i pewnie dalej caly opuchniety bedzie,przed chwila rozmawialismy przez tel i ledwo mowi :-/
A mi sie drugie bardziej podoba ale przeslicznie wygladalas,fakt! O co chodzi z tym stawianiem sie macicy?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Ale gnacie z pisaniem
![]() ![]() Witam nowe mamausie ![]() I gratuluję udanych wizyt ![]() Ja dzisiaj w końcu zaczęłam upragniony urlop. Na razie siedzę na wsi u rodziców i się lenie ale mam nadzieję, że uda nam się ustrzelić jakieś fajne last minute i gdzieś się wybierzemy z TŻ na parę dni ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Ewusia w sukni wyglądałaś bajecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Czy wy jak nie możecie usunąć to podjadacie w nocy? Ja od dwóch tygodni nie mogę się oprzeć śliwką. Ja tylko tak "grzesze" czy znajdzie się ktoś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Zakorzenienie
|
Jak długo nie śpię to jem kilka suszonych moreli, bo w sumie nic więcej nie mam. ..
NIEPOZORNA, fajnie tak, na pewno sobie wypoczniecie!
#4103 |
Zakorzenienie
|
Ja,jak wracam z pracy o polnocy to muszd cos zjesc :-D zreszta dzisiaj wrocilam o 22 a Wlasnie koncze jablko wcinac. Z bolem brzucha z glodu nie usne wiec wole cos zjesc.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
Odrazu mi lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja spadam się dopakować.. bo rano wyjeżdżamy w podróż poślubną. Jak złapię jakieś wifi to będę tu wpadać, a jak nie to dopiero po 26 sierpnia wrócę ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
Podróż po ślubna, pojechałabym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Zaraz chyba zejde na zawal,otworzylam drzwi zeby kot wrocil a ta mi wrzucila wielkiego zywego karalucha do domu,na dodatek ten sie gdzies ukryl,chyba bede w aucie spac do niedzieli
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
Baby, aż mi się miekko zrobiło jak przeczytałam o karaluchu
![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Koktajlowa udanej podróży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki, witam się w sobotni poranek
![]() Dzisiaj spałam do 7.30 ![]() A jak u Was ze spaniem?
#4110 |
Wtajemniczenie
|
A ja witam sie w 5 miesiacu
![]() Koktajlowa udanego odpoczynku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.