|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
U nas chrzciny również są w lokalu. Będzie obiad,kawa i ciacho oraz tort. Alkoholu nie planujemy.
Co do spania w łóżeczku w nocy - u nas mała również śpi w łóżeczku. Bez problemu zasypia w nim na nocny sen, staram się również nie brać jej do naszego łóżka wcześniej niż o 4. Wtedy się już jasno robi, więc nie bardzo chce spać w łóżeczku, a ze mną w łóżku pośpi do 9. Nic nie mówcie dziewczyny o testach ciążowych. Ja się tak panicznie boję teraz kolejnej ciąży, że dopiero wczoraj odważyłam się na małe co nieco ![]() Dzisiaj Majka na spacerze już smoczka nie chciała:/ Ale też nie darła się jakoś bardzo długo. Czy wasze dzieci też ładują sobie piąstki do buzi? Bo moja ostatnio na potęgę. I nawet nie chodzi o to, że je ssie, tylko po prostu wpycha sobie całe do buzi, a przynajmniej tak to wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zapytam napewno. Czy to normalne, ze jak tylko nie ma upałów to Gabrysia cały dzień śpi. A nawet nie śpi, tylko w większości ma pół otwarte oczy. Taki stan jak np za dlugo się śpi i nie można dobudzić. ( oczywiście prezenia przy tym sa co jakis czas). Teraz po 4 godz ją sama wzielam do przebrania i karmienia. Sama nie wiem kiedy wołałaby.
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
Fruzja i Ula otrzymują żółte koszulki liderek!
#4086 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dieta.... ja teraz to bym tylko slodycze jadla... tylko .... powstrzymuje mnie od tego tylko przyzwoitosc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Malo tego, ja sie ograniczam do bambusowej 30x30, nie ma ryzyka ze sie owinie ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Oł jea. Super! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sie jak Twoja i nie ustawia nas po katach - ona z tych co przemilcza byle nie robic problemu. Wychodzina to ze doktorek ten sam pozostał chyba i Tobie zyczy szybko dzidzi bo przeciez okres to wynik braku zaplodnienia a jak sie uda zaplodnic to okresunie uswiadczysz haha pilnuj sie nie sluchaj doktorka oszusta jednego potem bedziesz mowic "o dzidzius" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mozesz poczekac pewnie jakies promo jeszcze bedzie. Dziekujemy !!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja mała odkryła ze ma raczki ze naleza do niej i wpycha do buzi przy kazdej mozliwej okazji i tonie paluszki, a cale piastki, nawet smoka wypluwa jak probuje odwrocic jej uwage od raczek. Smieszy mnie czasami bo zanim trafi do buzi to walnie sie w oko albo w nos albo trafi do buzi i znow jej ucieka ale walczy do skutku ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-07-13 o 16:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby dorzucili kremową XS to też może kliknę. Będę obserwować Do mnie lecą dwie, jedną kliknęłam na Asosie, drugą na Zalando. Może któraś będzie odpowiednia Dzięki za cynk o promocjach na sukienusie dla małych kobietek - lecę wybierać i coś pewnie zamówię ![]() Super ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze wyboru na abrakadabra bo ja mialam tylko 4 modele w promo ![]() ![]() Tez nie mam ciast i tortu w cenie ale akurat tu pomoga mama siostry bratowa i tesciowa i takim sposobem mamy 7 ciast ![]() Tylko tort zamowilam wiec tyle na mojej głowie ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-07-13 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie siedzę teraz, przeglądam te modele z promo i nie mogę się zdecydować ![]() ![]() W ogóle super jest ten sklep, zamówię od razu wszystko łącznie z rajstopkami ![]() ![]() Odpuszczę chyba tylko zakup szatki bo dziś moja mama przyniosła mi szatkę z mojego własnego chrztu. Zachowała się w idealnym stanie i jest naprawdę ładna, tylko uprać i przeprasować. Więc postanowiłam, że symbolicznie przekażę ją córeczce ![]() A co do ciast to u nas będzie tak samo - tort zamówimy a na przygotowanie pozostałych ciast zaoferowały się mama i teściowa ![]() Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-07-13 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny ten sklep tez chcialam zamowic wszystko ale rajstopki najmniejsze 68, buty mozna dorwac taniej na innych stronach no opaski kosztuja tyle co sukienki ![]() Ja kompletowałam wszystko osobno - i modle sie tylko zeby rajstopki, ktore zamowilam nie zakryły Idze głowy ![]() Pochwal się jak coś wybierzesz ja mam ma oku jeszcze trzy ale chyba nie potrzebuje ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-07-13 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A kupujecie cos dzieciom na pamiatke chrztu? Bo cos mi chodzi po glowie... Ja te sukieneczki widzialam na zywo sa sliczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam z mojego chrztu szatke, swiece i jakies dziwne cos w co się dzieci wkladało. Tylko gdzie to przełozone przy tych remontach ?!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Mia u nas chrzest 14.08. Czyli za miesiac. Zastanawiam sie czy kupic 68 bo mimo, ze moja wagowo to kruszynka, to wydaje mi sie byc bardzo dluga.
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() Manu- nic nie kupuje. Takie pamiatki w mojej rodzinie organizuja chrzestni. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Mam dylemat- sprzedawac ubranka po malej czy zostawic....z jednej strony marzy mi sie jeszcze jedno dziecko a z drugiej to ciezko bedzie jesli trzecia ciaza tez bedzie lezaca... Maz by chcial, zebym te ubranka oddala jego siostrom (dzieciatym) bo jest przekonany, ze beda mialy kolejne dzieci. A ja z kolei, jesli mam ich nie uzyc to najchetniej przechowalabym dla mojej mlodszej 6 lat siostry. Maz mowi, ze nic nie stoi na przeszkodzie- dac jego siostrom a pozniej odebrac. Ale przeciez nie wejde im do szafy i nie bede wybierac, co maja mi oddac a po drugie to beda juz zniszczone, sprane itp. Co byscie zrobily na moim miejscu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bralas model Nikola? Na zywo ona sie ladnie prezentuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Raczkowanie
|
konsternacja ja mam podobny dylemat z ubrankami. Potem też będę zastanawiać się co zrobić z fotelikiem, łóżeczkiem, wózkiem... raczej nie opłaca się sprzedawać. Nie wiem czy zdecyduję się jeszcze kiedyś na dziecko - tak mi mały daje popalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I tak bankowo będę kupować coś nowego dla drugiego dziecka bo znając siebie to nie będę mogła sobie odmówić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam Tymkowi na chrzest strój na 65 cm to odpowiada na 2-4 miesiące. Mam nadzieję że nie przypakuje za dużo przez ten miesiąc bo będzie za małe wszystko
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
Ja swoje już oddaje. Moja siostra nie chce ich z powrotem bo zakończyła produkcję, my nie planujemy więcej więc akcesoria idą w świat
Chrzest dopiero 03.09 więc na razie nie kupuję nic dla Niny bo Ona to przybiera jak na metce
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-07-13 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
Konsternacja, podziel ubranka
![]() ![]()
![]() |
#4108 |
Moderatorka z pazurem
|
Fab, super ta szatka. Fajna pamiatka. Ja dla Emi zamowilam z haftem, prosta i skromna. Jutro powinna przyjsc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ubranek zostawilabym u siebie do czasu az ktos rzeczywiscie nie bedzie w ciazy i wtedy pomyslalabym czy dac czy nie. Jak u ktorejs bedzie chlopak to po co im Twoje ubranka... Zawsze dla swojej siostry mozesz wybrac te najladniejsze ulubione i nie dawac dalej, reszte puscic w swiat. Ja swoje zachowuje to co dostalam w spadku juz w czesci oddałam i bede oddawac na biezaco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.