![]() |
#4111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Lena trzymam kciuki za sobotę.
Pokażę Wam jakie cudo mi dała pediatra na ostatniej wizycie jako przykładowy jadłospis dla dzieci 10-12 - reklama Nestle. Ciekawe czy jest jakieś dziecko które tak się żywi:p Ł. przez cały dzień je tyle co dziecko ma jeść na śniadanie no i kaszki oczywiście są beee |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Dzień NIE dobry
![]() Mróz ściął mi wszystkie pomidory! Mlode ziemniaki, sałaty, kwiaty na jablonkach i czereśni, kwiaty w donicach mimo, ze byly poprzykrywane ![]() ![]() Kur*a! Mrozie niech Cię pies wy*ucha!
#4114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() Duże koszty? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Mam @ i wszystko mnie wkurza..teraz zamiast się ubrać i coś ogarnąć to leży i gra..kurna nienawidzę gier...Strata czasu Moja intuicja mi mówi że nic z tej pracy nie będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie rano zima na całego ![]() W sobotę jedziemy na wesele do mojej przyjaciółki. Kartka i książka już kupione ![]() ![]() ![]() ![]()
#4118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
Babka była bardzo zadowolona i by mnie chciała w tym sh. Pytała się parę razy czy na pewno nie mam możliwości załatwienia kogoś na soboty...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Rozeznanie
|
Aniu koszty hmm 800 plus opłaty, co trochę wyjdzie bo duży dom na wsi więc do tego opal na zimę itp.
Ale jak to mówią: święty spokój jest bezcenny: D Aniu takie dopytywanie dobrze wróży! Na pewno Cię zatrudni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Jeszcze nie tracę nadziei ale moje plany powoli zsuwaja się bardziej na środę niż sobotę, bo mi kurde brakło farby na korytarz. Ehh. W ogóle słyszalyście coś takiego ze przeprowadzać się trzeba w środę lub sobote? ![]() Od środy tz ma mieć urlop który obiecuje mi już od 3 msc, a od półtora miesiąca to już tak mocno, i cały czas odkłada bo dużo pracy i się o to klocimy. No ale powiedział że teraz pójdzie. Zobaczymy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Tak. Wtedy to byly by 12-godzin
Sent from my ALE-L21 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Rozeznanie
|
Ja też nigdy nie słyszałam o tym a przeprowadzalam się już kilka ładnych razy: P
A teraz mnie rodzinka zaskoczyła: P Kurczę, słabo tak 12H w sobotę siedzieć. No chyba ze płaci extra extra: P ale kiedy tu z rodziną być: o Ciekawe jaką mi się uda pracę znaleźć. Modle się o wolne weekendy, ale ciężko to widzę. A właśnie, zapomniałam Wam powiedzieć, ze zalatwilam papierologie w żłobku no i od września jest Franek przyjęty, a jakby wcześniej zaczął chodzić (taki mają warunek przyjęcia o którym teraz się dowiedziałam, ale Franek już trochę chodzi więc jeszcze trochę czasu ma na doszlifowanie umiejętności) to mam się kontaktować i jeśli będą miejsca to go wezmą od lipca lub sierpnia. Także zobaczymy jak to będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() O 7 pobudka, ale jakaś taka niewyspana jestem ![]() Piękne słoneczko dziś u nas ![]() Lena, a to państwowy żłobek czy prywatny? Dziwne wymagania mają ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Konto usunięte
|
![]() Za każdym razem jak się zabierałam za napisanie postu wczoraj to coś mnie odciągało i zazwyczaj tym czymś było jęczenie Ignasia ![]() Honcia współczuję utraty roślinek :-( Będziesz sadziła jeszcze raz? Jeszcze chyba nie jest za późno? agusia nie martw się niepotrzebnie tym wyjazdem na wesele. W końcu nie jedziecie na całą noc, do opieki widzę spora gromada ![]() Lena Ty to jesteś normalnie tytan pracy ![]() ![]() O zabobonie sobotnio- środowym w życiu nie słyszałam :P ania a ta praca w sh to tylko na soboty by była czy normalnie na pełny etat? Bo jak na 8 h w tygodniu to ja bym się na te soboty jednak nie zgodziła... I jeszcze miałam Ci napisać że jakby mój tz się tak zachowywał z tym spaniem i graniem to chyba bym zabiła! Wrrr... Szukam inspiracji na jakąś ciepłą kolację na komunię. Najlepiej coś co można przygotować wcześniej i potem tylko podgrzać. Przychodzi mi do głowy tylko gulasz/bogracz... Ktoś ma pomysł na coś mniej banalnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Pomidory będziemy sadzić jeszcze raz. Po weekendzie, bo teraz mąż zarobiony. Musimy kupić sadzonki a to jest wydatek co najmniej 150zł. O ile ceny po tych mrozach nie wzrosną... A nasze pomidory byly siane przeze mnie, sprawdzona odmiana. No i mialy już pąki kwiatowe więc za 3 tygodnie byly by pierwsze owoce... No i krzaczki ziemniaków też umarły ![]() Lena ale lecisz z tym remontem! Jak Ci tak dobrze idzie to ja mam kilka ścian do wymalowania ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu kciuki za tą pracę w sh ![]() Agusia, Kinia na pewno będzie się świetnie bawić z tyloma "nianiami" ![]() ![]() Śliweczko nie pomogę z ciepłym daniem... Jedyne co mi przychodzi do glowy to bogracz albo flaczki ![]()
#4129 |
Rozeznanie
|
Żłobek niepubliczny: P no niby łatwiej się zająć chodzacymi: P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu majowa pogoda! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko u mnie jak zwykle wieeeje ![]() Dziewczyny macie już krem z filtrem dla czerwcowiątek? My wlaśnie dziś testujemy Dermedic Sunbrella i pierwsze wrażenie jest ok ![]() ![]()
![]() |
#4132 |
Zadomowienie
|
Ja mam babydream z zeszlego roku.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
No wlaśnie ja też uzywałam Babydream i Ziaję mialam wcześniej ale zawsze jak pobylam trochę na słoncu to mi splywało do oczu. Poza tym to są filtry chemiczne a Srokao pisze, ze dla dzieci lepszy mineralny
![]()
#4135 |
Zadomowienie
|
No tak, dla dzieci ponizej roku lepiej mineralny, ale o babydreamie napisala ze jest ok. a z ziajki ten spf 30 z lewkiem na etykiecie jest mineralny.
#4136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam w zeszłym roku ziajke i to jest mineralny filtr, bo też szukałam co myśli srokao: P A to już czas na smarowanie filtrami? :O to ja w lesie jestem z takimi sprawami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zadomowienie
|
Lena wiesz, ja sie w weekend majowy spalilam se twarz 😎
#4138 |
Rozeznanie
|
Serio?? Ale że w Polsce?? Jestem w szoku, u nas non stop pochmurno, słońca jak na lekarstwo, nawet nie pomyślałam o filtrze: o muszę w takim razie poszukać gdzie mam ten zeszłoroczny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Konto usunięte
|
U nas dzisiaj taka piękna pogoda, że można by się spalić. Byliśmy dużo na dworze ale nie posmarowałam Ignasia. Troszkę sobie buzię opali najwyżej
![]() Ignaś już śpi, jedna drzemka tylko była to padł szybko. Kupiłam sobie dzisiaj, po kilku latach przerwy, farbę do włosów. Niestety z taką ilością siwych pasm już nie mam za bardzo wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Rozeznanie
|
To ja w innym kraju mieszkam chyba bo dziś też u mnie ani widu słońca: P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.