|
|
#4111 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Pzs, przykro mi bardzo z powodu Twojego wujka
Nie dziwię się że wszyscy teraz niepokoją się o Twoją chrzestną. Ale na pewno wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki za Twoją rozmowę i podwyżkę, za Twoje zdrówko i za Twoją sesję Powodzenia jutro.Sviniecko, cieszę się że maleństwo się zdrowo rozwija Szkoda że jeszcze nie znacie płci ale z drugiej strony lepiej trochę poczekać i faktycznie być pewnym ![]() Dobranoc wszystkim
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
tata może nas przeprowadzić dopiero w sobotę..;(
i nie wiem, co robić. czy brać jutro kołdrę, kilka klamotów i przebiedować do soboty..czy w sobotę pojechać już ze wszystkim.. łaaaa.. Svinecko, lekarz Wam nie chciał podać płci, więc prosze nadal trzymac kciuki za dziewczynkę
|
#4113 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nawet nie to, że romantycznego ![]() Zapomniałam Ci wcześniej odpisać, Poemi. Cytat:
to dobrze że macie takich zacnych znajomych, co to są skłonni się z Wami sponiewierać w dowolnym miejscu i czasie ![]() Rzuć okiem na tego przyjaciela, czy aby nie z tych co tylko czekają na zerwanie żeby później Cie "pocieszać" żeby uszczknąć z tego coś dla siebie Raz się z tym spotkałam osobiście a koło mojej przyjaciółki też się kręcił taki jeden co pocieszał ją przez tydzień, był "najlepsiejszym przyjacielem" aż w końcu zaczął się zachowywac tak jakby ich spotkania miały być randkami Bez obrazy dla Twojego przyjaciela oczywiście, nie będę mu wmawiać jakichś krzywych intencji. To tylko raczej taka luźna uwaga na temat niektórych facetów sprowokowana przez sytuację ![]() Cytat:
a pani dermatolog powiedziała mi że uczulona mogę być na milion rzeczy, a testy sprawdzają tylko kilkadziesiąt
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się chciałąm moim skromnym pierścionkiem pochwalić a tu widzę takie poważne tematy
no ale może mnie nie zabijecie trochę kiepskie zdjęcie, może jutro zrobie lepsze
|
|
#4115 |
|
Zadomowienie
|
PZS1 Pieknie ze Tz jest z Toba w tych trudnych chwilach
![]() Przykro mi z powodu tych wszystkich bolesnych dla ciebie zdarzen I zycze szybkiego powrotu do zdrowia, 3 maj sie cieplutko ![]() Svinecko: Ciesze sie ze z malenstwem wszystko dobrze Bianeczko: Gratuluje zareczyn i witamy wsrod narzeczonych Wszystkiego Naj.. Jesli masz ochote, zapraszam do pisania z Nami ![]() Haniu, spoko ja tez nic nie wygralam w zadnym konkursie smsowym czy przy wysylaniu kartek z haslami/krzyzowki itp../ Po prostu w tej kwesti szczescie mi nie dopisuje... Nie mam farta Z kolei Tzta kuzynka od lat cos wygrywa. Wystarczy ze wysle opakowanie po czyms tam a jest konkurs i ona zdobywa jakas nagrode Wysle smsa z odpowiednim kodem..tez wygrywa... Ale to jest najmniej istotny, najwazniejsze to byc zdrowym a wszystko sie wtedy pomalu ulozy.... |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, aleeeee zimmmmnoooooo, brrr
moje poranne wstawanie to horror, coraz gorzej normalnie. Svinecko, super, że z maleństwem wszystko dobrze, nadal jednak trzymam kciuki za dziewczynkę, skoro nie wiadomo na pewno. Bianeczko, gratulacje. |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zimno niesamowicie ![]() PZS1 Ja też ![]() Bianeczko gratuluję zaręczyn Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-06 o 09:13 |
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, u mnie też potwornie ze wstawaniem ... koszmar się zwlec z tego łóżka. A wyciągnąć z niego TŻ to właściwie sztuka ![]() Svinecko, cieszę się, że wszystko ok Trzymam kciuki, żeby dalej było w porządku. Mi to się wydaje, że ta płeć nie aż taka ważna - najważniejsze, że Dzidziuś rozwija się prawidłowo ![]() Bianeczko, gratulacje i wszystkiego dobrego. Napisz coś więcej o zaręczynach
|
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czesc... |
||
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
przykro mi z powodu wujka
|
#4121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że ta dieta jest najsensowniejsza ze wszystkich, które znam, a ciągle szukam czegoś naj i nie znalazłam. Tutaj przynajmniej zasady są ludzkie, i nie ma głodowania jak w innych ![]() Dzień dobry , ależ zimno ![]()
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Svinecko - to super że wsyztsko jest OK!najwązniejsze ze z maleństwem wszystko w porządku! Bianeczka - witaj w tasiemcowym watku! A ja chciałam się pochwalić, ze przezyłam wczorajszy fitness i dzisiaj nawet nie ma tragedii. Trochę mnie boli tu i ówdzie, ale generalnei jest OK. Ale dzisiaj mróz, -17!!!
|
|
|
|
#4123 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4126 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Wpadłam tylko się przywitać. Nic nie robię, a na nic nie mam czasu, bo powinnam robić dużo rzeczy I mam doła przez to. Z takim nastawieniem na pewno nie przebrnę przez najbliższą sesję Trzymajcie się ciepło
|
#4127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
..dlaczeg o ja nic o tym nie wiem![]() U mnie - 21 ..ale jak pięknie slonce swieci. Jak tak dalej bedzie to w tej kominiarce narciarskiej będe do pracy jeżdziła![]() Cytat:
Straszny jest ten serial...i jakoś nas wciąga. Svinecko pięknie ze dzidzia zdrowo sie rozwija Pzs przykro mi z powodu wujka ...pięknie ze w TZ masz oparcie..bo przecież chwilę temu nie bylo za dobrze między Wami.Kciukasy trzymam oczywiscie .Bianeczko gratuluję..i zapraszam do plotek
|
|
#4128 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Gratulacje L_V Że troszkę boli to dobrze, znaczy że trening się udał ![]() Dzisiaj proszę trzymać kciuki za mnie bo idę na step&tone. Czyli zwykły step ![]() Oj, u mnie jest "tylko" -10 a i tak brrrrrr ![]() Bianeczko, gratuluję zaręczyn Powiesz coś o sobie?Lecę do jakiejś roboty przykładem mekintoszka ale będę podczytywać
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Mało mnie, wcale w sumie, ale tak czy siak chciałam Wam z głębi serca życzyć wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i miłości, mnóstwa miłości!
|
#4130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, jaka mobilizacja fitnessowa w wątku nastąpiła, no no dziewuszki Cytat:
, gdyby nie te sesje to studia byłyby całkiem fajnym doświadczeniem Mekintoszku dasz radę
|
|||
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko... Mam jeszcze pytanie.
Czy całkowite zrezygnowanie z kawy w I etapie (Sout Beach) jest konieczne? Już się wkręciłam i chcę przejść na tą dietę, ale ta kawa...rano się nie mogę dobudzić bez niej (w ogóle w ciągu dnia piję dwie, rano i ok.13) |
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tylko warunek- bez mleka i cukru, dasz radę ja po dwóch takich dawkach zrezygnowałam, bo choć nie słodze w ogóle niczego to kawa bez mleczka to dla mnie jakiś kiler nie kawa ![]() Mleko jest zabronione w ciągu tych 14 dni ![]() Nemo co u Ciebie, że się nie odzywasz ? jakieś kłopoty ? |
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno cię nie było Nema, co u ciebie? |
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny, porównanie do Archiwum X (nie pamiętam czyje) zdecydowanie obraża ten serial. Archiwum X było beznadziejne ![]() Nema, gdzie się podziwałaś?? |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Buty kilery...z gorteksem i takim gruuuubym korzuszkiem w srodku ze nawet jak jest -20 w stopki mi cieplutko.Pozatym mam cieplusią kurtkę...w której zadna pogoda nie jest straszna...dlatego tez spokojnie moge specrować. Dzis do pracy przyszłam na piechotę. To jest moj fitnes ![]() Nemuś witaj Słonce..gdzies Ty była jak Cię nie było. Z NK się wylogowałaś więc w ogole zero wiesci o Tobie
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zadomowienie
|
U mnie poki co -8, ale slonko swieci ladnie. Wole mroz niz deszcz i chlape
Najwyzej poszczypie troche w nos ![]() Nema co tam u Ciebie, wszystko dobrze? Nie uciekaj, pogadaj z Nami Buziaki Mekintoszku dasz rade wiadomo jak to jest kiedy sesja w poblizu,ale potem bedzie lzej Dla Ciebie rowniez wszystkiego Najjjjjj Edit: My z Tz ogladamy druzyne A , Tz ostatnio ma faze :d A ja pamietam z dziecinstwa ten serial, wiec lubie sobie co nie co przypomniec ![]() Tylko na Bondzie, juz po raz trzeci zasnelismy
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj no to teraz się zaciekawiłam...musze koniecznie sprawdzic jak mi sie spodoba. Mój mąż spryciarz nakręca mnie na oglądanie seriali do 1 czy 2 w nocy..tylko ze on spi do 11 a ja wstaję po 8. Wczoraj uznalm ze to niesprawiedliwe i będe go budziła rano. Czemu niby on ma spać dłuzej ode mnie... ale jak rano zobaczylam jego słodki zaspany pyszczek nie miałam sumienia go budzić
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale w nich ani śnieg ani ślizgawa ani mróz mi nie straszne i pomyśleć, że mają 8 cm obcas , tak ustawiony że noga mi się nigdy nie gibnęła od 2 lat łażenia Genialne buty, warte tych 300 zł. już drugi sezon zresztą HAnia ile idziesz do pracy ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Nie dziwię się że wszyscy teraz niepokoją się o Twoją chrzestną. Ale na pewno wszystko będzie dobrze.
Powodzenia jutro.
Szkoda że jeszcze nie znacie płci ale z drugiej strony lepiej trochę poczekać i faktycznie być pewnym 

. Oczywiście nie chodziło o to co u mnie słychać (bo mało go to obchodzi) tylko o to czy nadal jestem z TŻ-em bo jeśli nie to można się sponiewierać 
Bez obrazy dla Twojego przyjaciela oczywiście, nie będę mu wmawiać jakichś krzywych intencji. To tylko raczej taka luźna uwaga na temat niektórych facetów sprowokowana przez sytuację
a pani dermatolog powiedziała mi że uczulona mogę być na milion rzeczy, a testy sprawdzają tylko kilkadziesiąt
no ale może mnie nie zabijecie
I zycze szybkiego powrotu do zdrowia, 3 maj sie cieplutko 

..dlaczeg o ja nic o tym nie wiem![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)