|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
w nowej ulotce na ostatniej stronie jest lampa philipsa za 74,49 zł chciałabym ją kupić, patrzyłam na all i są po 500zł za sztukę nawet. Moje pytanie skąd taka rozbieżność cenowa. Dzieki za odpowiedź.
![]() Ulotka nowa jest od 31.1.2011 jakoś tak dziwnie, że w poniedziałek. Aaa to nie macie jeszcze tej ulotki, jak będę w domu to zrobię może skany. ponawiam pytanie
|
|
#4112 |
|
Przyczajenie
|
dla mnie super, zarówno do wyrabiania ciasta jako "stolnica", jak i do pieczenia, kładę na blachę, na to ciastka, ziemniaki czy chleb czy co tam się piecze akurat w piekarniku, potem do zmywarki, a suche i czyste składam w kosteczkę i wkładam do szuflady. Cena mała w porównaniu z innymi źródłami (nawet allegro).
|
|
|
|
#4113 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy zdarzyło wam się że w pierwszym dniu mozliwosci odebrania nagrody z konkursu jeszcze w drogerii jej nie mieli i nic o niej nie wiedzieli?
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
mam małe pytanko odnośnie podpasek facelle na noc
czy są porównywalne do alwaysów? zawsze używałam na noc always i jestem z nich super zadowolona, ale w gazetce wypatrzyłam facelle na noc za 3 zł i chciałabym spróbować... tylko czy warto?!
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
Od dzisiaj jest rozdawany skarb young. "Normalny" skarb będzie od 15 lutego. Z kolorówki -20% obejmuje lakiery do paznokci Wibo (wszystkie rodzaje), błyszczyki i pomadki Miss Sporty, cienie i tusze Rimmel, pomadki i błyszczyki Maybelline. Oprócz tego: durexy, podpaski Allways te w podwójnych opakowaniach, żele pod prysznic i płyny do kąpieli Isana i Synergen (w promocji za 3 z groszem i od tego jeszcze dodatkowo -20%), żele i pianki do golenia Isana, zele do golenia Gillette, płyn do higieny: intymnej Facelle, Nivea, Lactacyd (wybrane), Ziaja (te z pompką), chusteczki do higieny intymnej Facelle, korektory i pudry Synergen, kremy z serii nawilżanie AA, płyn micelarny Bourjois, wybrane kremy do twarzy Garniera i Nivea, płyn do demakijażu Ziaja, maseczki do twarzy Isana i Perfecta, peeling Brusher Garnier, dezodoranty Garnier, Axe, balsamy Wellness&Beauty, korektor do lakieru do paznokci, zalotka FVB, pęsęta FVB. To tyle ile pamiętam. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam
Edytowane przez nikola07 Czas edycji: 2011-01-31 o 13:08 |
|
|
|
#4118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4120 |
|
Zadomowienie
|
nikola dzięki za szybką odpowiedź
|
#4121 |
|
Rozeznanie
|
Potwierdzam, są duże widoczne plakietki przy każdym przecenionym produkcie.
A w tym Skarbie dla młodziezy nic ciekawego nie ma. Czekam na normalnego.
|
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak jest w Rossmannie, ale byłam w Naturze i w Douglasie (nie miałam swojego pojemniczka), po prostu zapytałam pani ekspedientki czy można kupić próbkę danego podkładu. Pani powiedziałam, że kupić to nie ale że jeśli znajdzie jakiś wolny pojemniczek to bez problemu mi odleje trochę z testera, i tak też zrobiła.
|
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w Rossmannie z zamiarem kupienia Rimmel Lasting Finish ale na półce były już same ciemne kolory, jak zapytałam panią ekspedientkę o to, czy będą jeszcze na półce jaśniejsze kolory to zrobiła tylko ogromne oczy...
![]() Ale za to kupiłam nowy krem do rąk Nivea Pure&Natural i ostatni peeling z St. Ives za 7,29. Sprawdziłam też testery podkładu XPERIENCE z Max Factora i zdecyduję się chyba na niego
|
|
|
|
#4127 |
|
Raczkowanie
|
byłam dzisiaj w Rossmanie, kupiłam Skrzypowitę za 14.99zł 80 tabletek, żel pod prysznic z Issana( przy kasie pani odliczyła mi 80 gr) i masło kakaowe krem z Ziaji( i tu również kilka groszy odliczone). Fajne zaskoczenie przy kasie
|
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
czy jeżeli jutro wybiorę się do Rossmanna po Skarb young to myślicie, że go jeszcze dostanę? ile u was ich było wyłożonych? mało? dużo?
|
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Widziałyście może w Rossmannie balsam do ust z Ziaji kokosowy? Jak jest to proszę też o info o cenie .Z góry dzięki.
|
#4131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj nowy szampon z ziaji. Ciekawe czy bedzie dobry. Poki co zawsze bylam zadowolona z produktow tej marki. Maseczki, ktore ostatnio u mnie w rossmanie weszly do sprzedazy sa wrecz cudne!
Dzisiaj kupilam tez krem z olay total effects sloneczna cera. Hm...troch mnie zapach denerwuje. A wy jakie macie doswiadczenie z tym kremem? Przymierzam sie jeszcze do zakupu tego kremu na noc i jakiegos z tej serii pod oczu. Warto?
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
polecicie jakiś peeling do cery suchej?
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
AA Podkład wypełniający zmarszczki, 4 odcienie
2982114890686 17,49 PLN
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
może enzymatyczny z Ziaji Calma
|
#4138 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawiedziłam dziś Rossmanna. Kupiłam tylko rękawice gumowe rozmiar S
za 1,49zł i wzięłam jakiś nowy Skarb junior czy coś takiego. Czy teraz będzie tylko taki Skarb czy będą dwa? No i nie rozumiem tej nowej promocji -20% Młodość ma swoje prawa. Czy to tylko dla młodych będą te obniżki? Chciałabym kupić sobie kredkę Miss Sporty i tam przy nich była ta wywieszka z promocją, ale cena nie zmieniona? |
|
|
|
#4139 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Zniżki nie są dla określonej grupy wiekowej, tylko na określone produkty. Rabat jest odliczany przy kasie.
|
|
#4140 |
|
Konto usunięte
|
byłam dziś w Rossmannie obadać młodzieżowe promocje. i przyznam, że całkiem udane są.
kupiłam piankę do włosów L'oreal różową, objętość+termoochrona https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15797,studio-line-hot-volume-pianka-nadajaca-objetosc.html&next=1 i maszynki Bic Soleil Bella https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,39263,bic-soleil-bella-golarka-dla-kobiet.html&sort=6&next=1 (używałyście ich kiedyś? zawsze, nie wiem czemu, omijałam maszynki BIC, ale zajrzałam na KWC i zaciekawiły mnie). pianka była objęta promocją -20%, odejmuje się tę kwotę dopiero na rachunku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

czy są porównywalne do alwaysów?