![]() |
#4141 |
CORELIPS
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
rosiek, trudny
![]() mogłam wziąć o pięknie kobiety, wzięłam o MARNOŚCI CZŁOWIEKA, mam ODNIEŚĆ SIĘ DO BAROKU help... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
to był pierwszy temat jaki przeczytałam z kartek z tematami (ogólnie ostatni z listy, bo koleżanka przeglądała początek, ja zaczęłam od końca
![]() ![]() ![]() mam tylko problem z literaturą przedmiotu :/ i jeszcze nie zdecydowałam się z której strony go ugryźć... Mam 3 wersje, ale ostatecznie chyba je zmiksuję ![]() Cytat:
![]() nienawidzę baroku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam prośbę do tych z was, które mają vademecum z operonu do geografii... dałaby któraś z was radę wysłać mi to co się na niej znajduje (domyślam się, że arkusze)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Tylko, że chyba nie dopisałaś, że chodzi Ci o płytę. W takim razie nie pomogę jednak. ![]()
![]() |
#4145 |
Zadomowienie
|
wysyłaj co tam masz, wszystko się przyda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta moje, polecicie mi jakąś książkę z ćwiczeniami z gramatyki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Rozeznanie
|
Ale z czego?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
omg, tak intensywnie myślałam o angielskim, aż zapomniałam napisać, że o niego mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Wtajemniczenie
|
cecyli zrobiłam te zad z matmy, jak chcesz sprawdzić odpowiedzi to powiedz do których zadań to ci napisze.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ustnej to ja wybrałam temat o zapożyczeniach językowych we współczesnej polszczyźnie czy jakoś tak ![]()
![]() |
#4151 |
Rozeznanie
|
Dziękuje catatonictoy ale znalazła się jedna książka na całą moją klase
![]() ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Wtajemniczenie
|
A mnie znowu zaczyna ogarniać panika, że nie zdążę. Jest 23, a ja ledwo na oczy widzę, usypiam nad książką. Jak tak dalej będzie, to będzie źle, bardzo źle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
CORELIPS
|
usypiasz nad książką? na pewno?
mi się mocno wydaje, że nad monitorem ;] No, złośliwa wraca do młodej polski. cześć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
a mnie minął kolejny dzień leniuchowania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- uczy się jeszcze któraś?
Teach a parrot the terms supply – and – demand and you've got an economist. http://miejpoglad.blogspot.com/ Edytowane przez Bziu Czas edycji: 2011-02-21 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
no ja się właśnie ocknęłam że jutro mam 4 spr a na żaden nic nie umiem ;/ dopiero zaczynam anglika na dwa spr, czeka mnie jeszcze rachunkowość...
totalnie odpuściłam gejce ostatnio ;/ eh. ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Dziewczyny, weszłam na forum i uświadomiłam sobie jak się obijam, teraz zostało 70 dni do matury, a ja stoję w miejscu, ostatnie dni/tygodnie nie robiłam nic, zresztą ostatnio mogłabym cały czas spać ;/ ale uświadomiłam sobie że nie mogę tak dłużej, czasu coraz mniej i nie mogę zawalić mojej całej nauki przez to lenistwo ostatnich dni. Niech mnie któraś podniesie na duchu i napiszę że spokojnie się wyrobię, ja odchodzę od zmysłów już. Nie wiem na co mam liczyć na tej całej maturze, nie wiem czy uczę się mało czy dużo, czy dobrze czy źle, chyba dopada mnie histeria ![]()
#4159 |
Zadomowienie
|
ja mam dekadentyzm, omów problem na podstawie wybranych utworów z doby Młodej Polski.
Bziu - mnie już dopada stres przedmaturalny, uświadamiam sobie ile jeszcze nie zrobiłam i już raczej nie zdążę zrobić, wiem że na pewno nie dostanę się na LS na UW ![]() ![]() coraz bardziej się martwię, że nie dostanę się na zaden kierunek na UW... :/ ehh , leci mi drugi tydzień ferii a ja nie ruszyłam z miejsca, ten tydzień też mam zawalony, dziś od 15 urodziny brata, potem jakieś tam spotkanie, potem moja osiemnastka... dajcie mi kopa w d...! ![]()
Edytowane przez whiskey Czas edycji: 2011-02-22 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zadomowienie
|
aż sprawdziłam w kalendarzu... rzeczywiście 70 dni....
![]() okej, zaczynam się lekko stresować.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Załamałam się..
uczyłam się w nocy na durne spr a dziś nie mogę słowa wypowiedzieć bo tak mnie gardło chwyciło ![]() jestem chora i ledwo na oczy patrzę mam nadzieję że u Was coś lepiej jest, bo ja nie widzę nauki przez najbliższe dni ![]()
#4162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: Sparks jest też autorek 'Ostatniej piosenki'. Tak, to ten film z Miley Cyrus, ale na mute on idzie obejrzeć ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Adus_ Czas edycji: 2011-02-22 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Raczkowanie
|
Kochane zwracam się do Was z nietypową prośbą
![]() Korzystacie może lub posiadacie podręcznik do historii wyd. Operon dla klasy 2 liceum i technikum (poziom rozszerzony)? Chodzi mi o dokładnie o książkę jak w załączniku. Czy mogłybyście mi podać jaki jest układ w nim dwóch rozdziałów? Konkretnie czy występują w nich wydzielone, osobne podrozdziały: W pierwszym dot. kształtowania się państwa absolutnego we Francji:
![]() Przepraszam, że piszę to samo w dwóch wątkach, ale to bardzo istotne dla mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
CORELIPS
|
Cytat:
Voirrey, I wish I could help you ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
przyszłam prosić o ziarenko motywacji
![]() ![]() jedynie co to matma mi jako tako podchodzi ![]() to jak będzie z ta motywacją? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomożecie? Chciałabym jakoś zaplanować wakacje ale kompletnie nie wiem i nie mogę znaleźć informacji jak wygląda rekrutacja na studia. Na stronie "mojej" uczelni nic nie pisze.
Wiecie jak to wygląda? Dostajemy świadectwo ukończenia szkoły i zanosimy je od razu na uczelnie? Czekamy na wyniki, które będą kiedy? I później idziemy gdzies z nimi? Czuje się jak debil.
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 |
Rozeznanie
|
Rejestracja jest chyba elektroniczna, a wyniki to zależy od uczelni.
Na jaką się wybierasz?
![]() |
#4169 |
Zadomowienie
|
na 'mojej' uczelni wszystko odbywa się do połowy lipca, znaczy się pierwsza tura ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.