Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 09:37   #4141
agusia8524
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Dobry

Ojj dziewczyny ludzie wciąż mnie zaskakują;/

Tak mnie gardło nawala, że ledwo łykam, druga noc, w której budziłam się z 5 razy ...
Całuję
Olla trzymaj się
Stary 2012-04-18, 09:50   #4142
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Aguś - do końca życia nie przestaną Cię zaskakiwać, niestety

U mnie kocia wojna. Początki są trudne Nowy jest cudowny, będzie mi żal go oddawać.
Stary 2012-04-18, 10:34   #4143
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Dzień dobry

badymka - wdepłaś między osóbki, które są przyzwyczajone do pewnych zasad (oczywiście wygodnych dla nich) i jeśli ktos próbuje zburzyć im porządek to zaczynają pokazywac różki.... skąd ja to znam... średnia wieku w moim zakładzie pracy 50+.... jesli cokolwiek ma być zmienione to jest najpierw narzekanie, wzdychanie ale nie zastanowią się, ze to bedzie dla nich ułatwienie i że czasami warto posłuchac kogoś młodszego, bo ich poglądy są przestarzałe.... no, ale młodszy to dla nich znaczy głupszy i nie znający się na niczym.... a ja mam w nosie ich przyzwyczajenia i robie to co do mnie należy nie patrząc na ich reakcję...

Agusia - najlepiej jak zadziwiamy sami siebie odkrywamy w sobie nowe pokłady siły...

Malla - idzie wiosna, koty szaleją
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:54   #4144
Malla
Nie depcze krokusów

mww - bezjajeczne nie szaleją Nowy jest przesłodki, ale mój zdziczał.
Stary 2012-04-18, 10:56   #4145
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dzień dobry

badymka - wdepłaś między osóbki, które są przyzwyczajone do pewnych zasad (oczywiście wygodnych dla nich) i jeśli ktos próbuje zburzyć im porządek to zaczynają pokazywac różki.... skąd ja to znam... średnia wieku w moim zakładzie pracy 50+.... jesli cokolwiek ma być zmienione to jest najpierw narzekanie, wzdychanie ale nie zastanowią się, ze to bedzie dla nich ułatwienie i że czasami warto posłuchac kogoś młodszego, bo ich poglądy są przestarzałe.... no, ale młodszy to dla nich znaczy głupszy i nie znający się na niczym.... a ja mam w nosie ich przyzwyczajenia i robie to co do mnie należy nie patrząc na ich reakcję...

Agusia - najlepiej jak zadziwiamy sami siebie odkrywamy w sobie nowe pokłady siły...

Malla - idzie wiosna, koty szaleją
Taa, te skostniałe przyzwyczajenia są najlepsze...

Co do siły... owszem, dzisiaj to odkryłam, na całe szczęście dla mnie, zobaczymy na jak długo starczy.
Chociaż jakiś rok temu usłyszałam od psycholożki, że ludzie w moim stanie i sytuacji lądują na psychotropach i, że muszę być bardzo silna... jakoś tego nie zauważyłam, ale może...

Dzinek, nie chcę wracać do tamtego tematu i nerwów sobie szarpać i innym tutaj, skoro jasne tłumaczenie niewiele dało, a co do studiów:
WOS --> Wiedza o społeczeństwie (ciąża jakby nie związana z tematem)
WDŻ--> Wychowanie do życia w rodzinie (tu również trudno się spodziewać, że ciąża będzie tematem przewodnim)
a na położnictwo niestety nie pójdę, kwestie techniczne i finansowe w jednym (tylko dzienne, licencjat)

Malla kumpel ma kociaki do wydania, ojjj powaznie się zastanawiam nad przygarnięciem jeszcze jednego zwierza, ale powiedz jak jest z obowiązkami? I jakie są koszty i wychowanie jak wygląda? No i obawiam się o prośki... kociaki maja ok5tyg.

Miłego dnia
Stary 2012-04-18, 11:41   #4146
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Chociaż jakiś rok temu usłyszałam od psycholożki, że ludzie w moim stanie i sytuacji lądują na psychotropach i, że muszę być bardzo silna... jakoś tego nie zauważyłam, ale może...
Mi leki pomogły podtrzymać dobrą passę i tyle, nie trzymały mnie przy życiu, nie otępiały, nie powodowały głupawki. Stanowią ułatwienie i nie widzę w tym nic złego. I tak bez pracy nad sobą ani rusz. Ludzie często mają tyle spraw na głowie, że jeśli medycyna jest w stanie choć parę złych myśli od nich odsunąć, to czemu nie?
Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Malla kumpel ma kociaki do wydania, ojjj powaznie się zastanawiam nad przygarnięciem jeszcze jednego zwierza, ale powiedz jak jest z obowiązkami? I jakie są koszty i wychowanie jak wygląda? No i obawiam się o prośki... kociaki maja ok5tyg.
Kociaków nie powinno się odstawiać przed 2 miesiącem, muszą samodzielnie dbać o siebie. Z maluchami jest problem, bo trzeba im mnóstwo czasu poświęcić na początku na wychowanie. Nie powinny zostawać same, bo jak wyrobią w sobie złe nawyki, to ciężko będzie potem oduczyć.

Mój był odstawiony od mamy w wieku 2 m-cy i ma chorobę sierocą, ale mieszkał z kotami, które nauczyły go niewyjmowania pazurów oraz z ludźmi, którym jest uległy.

Małego kotka można spokojnie nauczyć współżyć ze szczurem, który robi z nim co chce Nie wiem, jak jest ze świnkami, trzeba by poczytać w necie o takich przypadkach. Koleżanki kot sypia w klatce przytulony do królika

Koszt to jakieś 50-100 zł miesięcznie plus co pół roku odrobaczanie (tanie), co roku szczepienia (50-100 zł, kociaki szczepi i odrobacza się częściej), jednorazowa sterylizacja (100-200 zł). Wiadomo, większe opakowania wychodzą taniej.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-04-18 o 11:45
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:51   #4147
badymka
Wtajemniczenie

Dziewczyny odtworzyłam już 78% dziennika.
Tylko mama mnie wczoraj wkurzyła bo stwierdziła, że koro go odtwarzam to tak jakbym przyznała się do winy, że ja go zgubiłam. A ja tylko wpadłam na pomysł jak to zrobić i robię, bo przecież nie będę siedzieć i czekać aż się znajdzie. Moja szefowa, jak zwykle na ostatnią chwilę poprawia projekt, więc poza sobą zajmę się czymś pożytecznym i zejdę jej z oczu, bo warczy. Zrobiłam wszystko w excelu samo się zlicza od stycznia do końca roku, chociaż jestem pewna, że jak odejdę to nikomu się nie zechce prowadzić tego na kompie, tylko wszystko będzie kartkowe i liczenie ręczne, ale jak tam sobie chcą.

Wczoraj mój doktor wkurzył pacjentów.... bo skosił mnie drzwiami i zabrał do gabinetu Skosił mnie drzwiami, całkiem niechcący i trochę z mojej winy bo zapomniałam, że trzeba obok tych drzwi chodzić na bezpieczną odległość jak On jest, bo ma zamach. Przeszłam za blisko i jak byłam w połowie drogi to się z powerem otworzyły drzwi, a ja nie zdążyłam uskoczyć. Kolana mnie zabolały ale ta mina ludzi i Michała... bezcenna Ten wielki facet przeprasza kaja się i w ogóle zrobił się malutki. Ja w lekkim szoku ale się śmieję i tłumaczę, że nic mi nie jest i spoko luz. Prawie mnie wciągną do gabinetu, żeby się sam przekonać taki hiperskruszony. Tylko zamknęły się to chyba szoku walnęłam gafę tygodnia... mnie przy facetach, którzy mi się podobają powinni kneblować jak nic... Bardzo inteligentnie siedząc na kozetce rzekłam : "Wiesz, ja znam lepsze sposoby na rzucenie kobiety na kolana, nie drzwiami... wystarczyło poprosić " <- tak miałam taki głupawy uśmiech w koło głowy. A potem doszło do mnie, co ja powiedziałam i się taak zburaczyłam... Ale refleks nadal gepardzi... "Yyy sorry, chyba dostałam też w głowę". Myślałam, że to mi pomoże ale zaszkodziło, bo chyba docierały do Niego tylko informacje paramedyczne i zestresowałam Go jeszcze bardziej. No ale jakoś udało mi się Go uspokoić i mnie wypuścił. Ludzie na zewnątrz ostro poddenerwowani, bo kolejka się opóźniła, ale ta sytuacja chyba nauczy innych trzymania się z dala od zasięgu drzwi bo krzesło, które stoi najbliżej opustoszało. Michał usadził mnie na krześle w poczekalni i kazał paniom z portierni pilnować przez jakieś 20 min i jakby się coś działo to wołać. A mi kazał BEZ KOLEJKI pokazać się za tydzień. Zmyłam się po 10 min bo na prawdę nic mi nie było tylko padłam na kolana. Ale panie z portierni stwierdziły, że to nauczy doktora ostrożności, bo On tak tymi drzwiami już o mało kilku osób nie skosił.
Radośnie pomkłam do domu, a dziś rano czytam @ na fb z kolejnymi przeprosinami i prośbą żebym się odezwała jak się czuję.
No po tym @ to czuję się świetnie
Ogólnie mam dziś dobry dzień wszystko szybciej mi idzie.
Stary 2012-04-18, 12:53   #4148
Malla
Nie depcze krokusów

Badymka - jak się znajdzie, to wiszą Ci prezent.
Stary 2012-04-18, 13:16   #4149
badymka
Wtajemniczenie

Malla Kochanie ja mam gdzieś ich prezent, ale Przepraszam to by się przydało, nie powiem, że nie.
Stary 2012-04-18, 13:17   #4150
Sephinrot
Wtajemniczenie

nie jestem w stanie odpisać każdej, zdycham laski...
Nockę spędziłam na ostrym dyżurze z podejrzeniem wyrostka, pomacali, zrobili usg, pobrali krew i odesłali do domu - maskara, a mnie dalej napier......la prawe podbrzusze, chodzić nie mogę i ryczeć mi się chce, na dodatek się boję, że to jednak wyrostek dostałam skierowanie do gastrologa i do gina idę po południu...jak dam radę...

buziam wszystkie

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:22   #4151
Malla
Nie depcze krokusów

Seph - ale my żartujemy z tymi trumnami, nie bierz tego dosłownie

PS. Zasnęłam na 3. odcinku.
Stary 2012-04-18, 13:38   #4152
dzinek
Wtajemniczenie

Leci jak po grudzie ale przekartkowalam ta ksiege
Telefon mi padl, dobrze ze mam drugi rupiec w zanadrzu
Robie wszystko byle jak najmniej przy tym siedziec ale wiem ze musze wiec w koncu siade i napisze sobie wszytko, Tylko bacika mi trzeba

Malla jaki jest ten nowy?
wcale sie nie dziwie ze Daniels dzikuje, konkurencje mu przywloklas do domu

Olla Sephi zdrowka kobietki my jeszcze "rocznik chodzacy" jestesmy prosze pozamiatac co sie sypie i naprzod
Sephi moze usg gdzies na szybko, choc jak ginko w planie to spoko

Badymka teraz tylko jego rzucic na kolana zostalo
Agus wracac nie wracac, milo ze w koncu odpowiedzialas.

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

Edytowane przez dzinek
Czas edycji: 2012-04-18 o 13:40
dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 13:46   #4153
Malla
Nie depcze krokusów

Dzinek - drą koty Futro lata, dosłownie. Nowy jest milutki, mruczy jak się tylko na niego popatrzy. Miauczy jak chiński myśliciel
Stary 2012-04-18, 20:55   #4154
dzinek
Wtajemniczenie

mrauuu
taka mnie naszla starsza nutka

Stary 2012-04-18, 20:59   #4155
kurczak Wolf
Zadomowienie

no więc...

bardziej wyrabiam się na zakrętach - niż ogólnie

jestem od czterech dni na antybiotyku - z powodu posiadania powaznej infekcji gardła

jestem po nocce...

właśnie piszę notatkę służbową...

Mały śpi kiepsko, bo mu się gorne siekacze wydostają na świat...

Młoda została dzisiaj w domu, bo gorączkuje...

z prac ogrodowych - to tylko mój luby obsadzał dzsiaj ogród drzewkami... reszta leży radośnie odłogiem...

moja waga nie chce lecieć w dół...

byłam wczoraj u fryzjera, bo miałam już takie odrosty, że czekałam, aż mi zaczną lądować samoloty pasażerskie na pasie przedziałku... (przedziałka )

Sciskam wszystkie zapracowane ogrodniczki, hodowczynie zwierząt, schorowane ciałka oraz nie należące do wcześniej wymienionych grup ... no i tak wogle...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 23:24   #4156
agusia8524
Zakorzenienie

Kuczak Łi Low Juuuuuuuu i tęsknimy
Stary 2012-04-19, 18:40   #4157
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Dziewczyny odtworzyłam już 78% dziennika.
Tylko mama mnie wczoraj wkurzyła bo stwierdziła, że koro go odtwarzam to tak jakbym przyznała się do winy, że ja go zgubiłam. A ja tylko wpadłam na pomysł jak to zrobić i robię, bo przecież nie będę siedzieć i czekać aż się znajdzie. Moja szefowa, jak zwykle na ostatnią chwilę poprawia projekt, więc poza sobą zajmę się czymś pożytecznym i zejdę jej z oczu, bo warczy. Zrobiłam wszystko w excelu samo się zlicza od stycznia do końca roku, chociaż jestem pewna, że jak odejdę to nikomu się nie zechce prowadzić tego na kompie, tylko wszystko będzie kartkowe i liczenie ręczne, ale jak tam sobie chcą.

Wczoraj mój doktor wkurzył pacjentów.... bo skosił mnie drzwiami i zabrał do gabinetu Skosił mnie drzwiami, całkiem niechcący i trochę z mojej winy bo zapomniałam, że trzeba obok tych drzwi chodzić na bezpieczną odległość jak On jest, bo ma zamach. Przeszłam za blisko i jak byłam w połowie drogi to się z powerem otworzyły drzwi, a ja nie zdążyłam uskoczyć. Kolana mnie zabolały ale ta mina ludzi i Michała... bezcenna Ten wielki facet przeprasza kaja się i w ogóle zrobił się malutki. Ja w lekkim szoku ale się śmieję i tłumaczę, że nic mi nie jest i spoko luz. Prawie mnie wciągną do gabinetu, żeby się sam przekonać taki hiperskruszony. Tylko zamknęły się to chyba szoku walnęłam gafę tygodnia... mnie przy facetach, którzy mi się podobają powinni kneblować jak nic... Bardzo inteligentnie siedząc na kozetce rzekłam : "Wiesz, ja znam lepsze sposoby na rzucenie kobiety na kolana, nie drzwiami... wystarczyło poprosić " <- tak miałam taki głupawy uśmiech w koło głowy. A potem doszło do mnie, co ja powiedziałam i się taak zburaczyłam... Ale refleks nadal gepardzi... "Yyy sorry, chyba dostałam też w głowę". Myślałam, że to mi pomoże ale zaszkodziło, bo chyba docierały do Niego tylko informacje paramedyczne i zestresowałam Go jeszcze bardziej. No ale jakoś udało mi się Go uspokoić i mnie wypuścił. Ludzie na zewnątrz ostro poddenerwowani, bo kolejka się opóźniła, ale ta sytuacja chyba nauczy innych trzymania się z dala od zasięgu drzwi bo krzesło, które stoi najbliżej opustoszało. Michał usadził mnie na krześle w poczekalni i kazał paniom z portierni pilnować przez jakieś 20 min i jakby się coś działo to wołać. A mi kazał BEZ KOLEJKI pokazać się za tydzień. Zmyłam się po 10 min bo na prawdę nic mi nie było tylko padłam na kolana. Ale panie z portierni stwierdziły, że to nauczy doktora ostrożności, bo On tak tymi drzwiami już o mało kilku osób nie skosił.
Radośnie pomkłam do domu, a dziś rano czytam @ na fb z kolejnymi przeprosinami i prośbą żebym się odezwała jak się czuję.
No po tym @ to czuję się świetnie
Ogólnie mam dziś dobry dzień wszystko szybciej mi idzie.
Piękna akcja Badymka, piekna.

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
nie jestem w stanie odpisać każdej, zdycham laski...
Nockę spędziłam na ostrym dyżurze z podejrzeniem wyrostka, pomacali, zrobili usg, pobrali krew i odesłali do domu - maskara, a mnie dalej napier......la prawe podbrzusze, chodzić nie mogę i ryczeć mi się chce, na dodatek się boję, że to jednak wyrostek dostałam skierowanie do gastrologa i do gina idę po południu...jak dam radę...

buziam wszystkie
Zdrowiej.

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
no więc...

bardziej wyrabiam się na zakrętach - niż ogólnie

jestem od czterech dni na antybiotyku - z powodu posiadania powaznej infekcji gardła

jestem po nocce...

właśnie piszę notatkę służbową...

Mały śpi kiepsko, bo mu się gorne siekacze wydostają na świat...

Młoda została dzisiaj w domu, bo gorączkuje...

z prac ogrodowych - to tylko mój luby obsadzał dzsiaj ogród drzewkami... reszta leży radośnie odłogiem...

moja waga nie chce lecieć w dół...

byłam wczoraj u fryzjera, bo miałam już takie odrosty, że czekałam, aż mi zaczną lądować samoloty pasażerskie na pasie przedziałku... (przedziałka )

Sciskam wszystkie zapracowane ogrodniczki, hodowczynie zwierząt, schorowane ciałka oraz nie należące do wcześniej wymienionych grup ... no i tak wogle...

Przedziałka.
Ściskam. Zdrowia życzę.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 19:22   #4158
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cześć

Indiańce zaatakowali i to bardzo delikatnie.... w pracy mnóstwo zajęć więc zaglądam do Was podczas śniadań, ale nie mam weny żeby coś napisać....
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 10:36   #4159
badymka
Wtajemniczenie

Chyba dzisiaj już zostanę ciocią - brat powiózł Alę na porodówkę z rańca. Kubuś wyrobił się między starym a nowym terminem, bo pierwszy termin był na 23, a drugi na 19. Co czuję? zawaliste wahania uczuć, więc może lepiej nie będę o tym pisać.
Stary 2012-04-20, 10:49   #4160
Malla
Nie depcze krokusów

Badymka? W związku z dzieckiem?
Stary 2012-04-20, 10:58   #4161
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Chyba dzisiaj już zostanę ciocią - brat powiózł Alę na porodówkę z rańca. Kubuś wyrobił się między starym a nowym terminem, bo pierwszy termin był na 23, a drugi na 19. Co czuję? zawaliste wahania uczuć, więc może lepiej nie będę o tym pisać.
To "Twoje pierwsze"?

Trzymać kciuki, jadę zawieźć podanie prace.Mają robić liceum społeczne.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 11:06   #4162
Malla
Nie depcze krokusów

O co chodzi w szkołach społecznych? Nigdy nie miałam z tym styczności.
Stary 2012-04-20, 14:20   #4163
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
O co chodzi w szkołach społecznych? Nigdy nie miałam z tym styczności.
Dobry
Malla są to takie pół prywatne szkoły, tzn finansowane przez rodziców (lub współfinansowane) ale na pewno rodzice mają spory wkłąd finansowy i co za tym idzie równie dużo do powiedzenia
Z 1 str fajnie, bo są większe fundusze (generalnie bogaci rodzice mają tam dzieciaki), a z 2 nauczyciel ma np tel służbowy i nawet w week ma odebrać (przynajmniej znajoma tak ma), no i rodzic ma często więcej do powiedzenia niż dyrektor i poniekąd "rządzi", generalnie dzieciak np ma zdać, a Ty stań na rzęsach, żeby tak było, no i równie często są tam mamy, które nie pracują, bo tatuś zarabia dużo i siedzą w szkole, uskuteczniając swoje pomysły i trując tyłek ;]
Coś w ten deseń
wiadomo, zależy na jakich rodziców się trafi (tak, jak i w państwowej), ale niestety założenie: "masz kasę, masz więcej do powiedzenia" jest tam żywsze. No i więcej zajęć dodatkowych itd, wiadomo, ciekawaszych, wycieczki itp.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Ps. Ja zawsze myślałam, że po psychotropach zostaje z człowieka takie troche nietomne Zombi...
Olla

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Badymka, pisz kochana o co chodzi (coś tam się domyślam, ale nie chce zgadywać)
Stary 2012-04-20, 17:09   #4164
badymka
Wtajemniczenie

Tak to pierwsze dzieciątko w rodzinie.
Alicja urodziła cesarką, najpierw ich pomęczyli,ale Kubuś coś się źle ułożył i musieli ciąć.
Ja się na prawdę bardzo cieszę, że mój brat ułożył sobie życie, że ma własną rodzinę. Tylko z tyłu głowy puka mi w mózg złośliwy młoteczek że mnie to nigdy nie czeka.

Tylko mi dziewczyny nie mówcie frazesów "skąd wiesz, życie przed tobą", nie dziś. Ja się dziś upiję do nieprzytomności i jakoś to przełknę.
Stary 2012-04-20, 17:25   #4165
Malla
Nie depcze krokusów

Aguś - brałam benzodiazepiny i nikt nie widział różnicy w moim zachowaniu, tylko ja się mniej stresowałam, nie wyprowadzały mnie z równowagi glupoty

Badymka - nie będę klepać frazesów, bo to nie jest tak, że każdy sobie kogoś znajdzie. Jeśli nie zmienisz otoczenia (przeprowadzka lub poznawanie ludzi przez internet), to długo będziesz tkwiła w obecnym martwym punkcie. Trzymam mocno kciuki za wyrwanie się.
Stary 2012-04-20, 17:28   #4166
Kasza Manna
Zakorzenienie

Badymka Gratuluję, ciociu!
No i nie gadaj, ja jestem poczwórną, wszyscy gadają - czas najwyższy i na Ciebie, a ja tu... Nie wiem, czy będę miała kiedykolwiek dziecko.
Stary 2012-04-20, 17:36   #4167
Malla
Nie depcze krokusów

Też jestem poczwórną
Stary 2012-04-20, 19:13   #4168
badymka
Wtajemniczenie

Kubuś
58 cm
4,2 kg
Stary 2012-04-20, 19:23   #4169
dzinek
Wtajemniczenie

Badymka

Stary 2012-04-21, 01:01   #4170
Kasza Manna
Zakorzenienie

4,2, niezły klopsik
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości