|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Ja od marca zaczynam ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- mówisz tak bo chcesz mnie pocieszyć moje nogi nie są warte pokrojenia się przecież, bo tak szczerze mówiąc - do idealnych nie należą Mają o 3-4 kilo za dużo w sobie.---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- ja też zawsze samowyzwalaczem zdjęcia robię A tak w ogóle to masz śliczne fotki Pieknie wychodzisz na zdjęciach - jesteś mega fotogeniczna no i taka naturalna jesteś, bez makijażu bosko wyglądasz ja to muszę się wymalować porządnie żeby "jakoś" w miarę wyglądać :P---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Heroine Siostro SOWO a gdzie Ty się dzisiaj podziewasz Daję sobie głowę obciąć że nie śpisz, pewnie z mężem baraszkujesz albo seriale jakieś oglądasz co? Kamilon też nam gdzies uciekła A tak w ogóle to gdzie jest Baletnica ??? ale jej to się lanie szykuje za te zostawianie nas!!!! u mnie synek śpi i gdyby kot mnie nie męczył to miałabym spokój i cisze leży mi na brzuchu i zaczepia ciagle nie mam zbytnio jak pisac nawet... futrzak mój kochany Idę do wanny wygrzać się bo u mnie znowu dziś zimno i wieje z okna....
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-10 o 23:58 |
|
|
|
|
#4142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Witam nocną porą
![]() Cytat:
jakieś ćwiczenia były? ![]() Cytat:
![]() to super, że się już dobrze czujesz bo widzę, że nas tu po kolei wszystkie rozkłada.. haha, każdego coś wciąga mnie np. seriale :P mogę oglądać całą noc i nie wiem kiedy godziny mi lecą jedna po drugiej albo siedzę na wizażu i zapominam o bożym świecie Cytat:
piękna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo tu gdzie wynajmuję mieszkanie nie było jakoś tak bo mają dużo do obchodzenia, a mało księży jest nie muszę wysłuchiwać niezręcznych pytań ![]() to załatwiłaś kota Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje uda i łydki są okropne a w ogóle najgorszy jest brzuch Ty wyglądasz ślicznie! i masz super nogi! Koniec kropka ![]() Cytat:
jestem nie ma baraszkowania nie ma seriali, i nie ma spania ![]() no imprezka imprezka właśnie skończyłam sprzątać ![]() padam na pysk... no i nagrzeszyłam nie nażarłam się okrutnie, ale dietetycznie nie było... ehhh, jutro będzie lajtowo ![]() Ale %%% odmówiłam i słodkiego nie jadłam! Cytat:
u mnie też zimno siedzę w kuchni pod oknem i mi daje po plecach Aaaa no i muszę się pochwalić, że byłam dzisiaj na siłowni i poćwiczyłam 45 min na bieżni 30 min twister 30 min rowerek
|
|||
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez to ja tylko w domu siedzę i w lecie jak już sie opale A Twój kotek jest cudowny bym go wyściskała mój tż ma kotka i jest biedny przy mnie bo ja bym go tylko na kolanka i głaskać chciała a on mi ucieka
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej sloneczka
![]() Ale mam dzisiaj sieke! Tak mi sie niechce isc do pracy ze glowa mala Ledwo z lozka wstalam, taki ziab na dworze i w domu tez ze niemoglam nosa spod koldry wystawic! Znowu jest -20, ja nie wiem kiedy to sie wkoncu skonczy bo juz nie mam sily, ten mroz mnie ogranicza doslownie ![]() Tak w ogole mialam miec dzisiaj wolne ale niestety sie nie udalo, a na dodatek od przyszlego tygodnia moja szefowa wyjezdza i wszytsko zostanie na mojej glowie Ale zabieram lapka do pracy wiec bede mogla pisac rowniez w dzien a nie tak jak zawsze po powrocie z pracy czyli po 20, bedzie mniej nadrabiania![]() Cocktailraspberry pozwolisz ze wyslalam Ci zapr na fb, tak bardzo chcialabym Cie ujrzec ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cocktailraspberry ooo ja Cie nie moge!! Szczeka mi opadla wybacz I do tego chyba podobna branza? Oka ja uciekam! Mam nadzieje ze chociaz dzisiaj wczesniej skoncze Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-02-11 o 08:37 |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() A u mnie wczoraj był niezapowiedziany wypad na piwko byliśmy z kumpelą, wypiłam 3 desperadosy i zjadłam hamburgera wegetariańskiego Kurcze nie mam jak pisać, bo leżę w łóżku z laptopem na kolanach, a przy brzuchu pies leży Heroine później dodam zdjęcia psiaka i moooże jakieś swoje tyż wrzucę ![]() Monia moja zgrabniutka ślicznotka nogi masz boskie i proszę nie marudzić cała jesteś szczuplutka tylko czemu tą śliczną buźkę zasłoniłaś ![]() A leginsy fajne, szkoda, że krótkie ale do szpilek będzie to dobrze wyglądało ![]() Czekoladko ja też mam już serdecznie dość tych mrozów chciałabym już wiosnę mam nadzieję, że przyjdzie normalnie a nie z opóźnieniem
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Albo ciepla kapiel i masaz
.Cytat:
tu tego zwyczaju niet. Cytat:
No i sie zadzialo u mnie. Waga skoczyla nagle w dol, wczoraj do 62,1 dzis do 61,9 kg. Pomimo drobnych grzeszkow w postaci orzeszkow i lodow czekoladowych . Ciesze sie niesamowicie, jeszcze chyba nigdy tak nisko nie zeszlam w calym moim doroslym zyciuWolna sobota Na obiad dzis kotlety baranie z ziemniaczkami i fasolka szparagowa. |
||
|
|
|
#4149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dopiero wstałam ![]() Cytat:
no właśnie się zastanawiałam, czy Ty dzisiaj nie miałaś mieć wolnego szkoda ale szybko minie i będziesz już w domku no i jak masz czas w pracy to skrobnij czasem ![]() u mnie dziś -18 ![]() Cytat:
ale macie wesoło z tymi zwierzakami no prosimy prosimy! ![]() Cytat:
zazdroszczę
|
|||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Paulownia oj nawet kąpiel mi nie pomogła
może dlatego, że nie połączyłam jej z masażem ![]() Heroine no hehe te zwierzaki to nieraz tyle śmiechu dają, że głowa mała ![]() Dobra dodaję zdjęcia mojego psiaka, a swoich nie znalazłam żadnych fajnych może dziś Tż pomęczę, żeby mi jakieś pstryknął
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i czekam teraz na fotki Pani tego pieska
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine dziękuję
Poszalał bo to jest chłopczyk fotki będą jak Tż będzie chciał coś popstrykać
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik fajniasty ten Twój piesek
ja też lubię takie małe Pieski
|
|
|
|
#4154 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny sorry że wczoraj nie napisałam ale jak siadłam na lapka o 22 to już byłam taka zmęczona że poszłam spać zaraz
Tak jak było w planach zjadłam wczoraj z Tż pizzę i kebaba a mimo to dziś na wadze -1kg Dziś już pokręciłam tym hh 1,5kg jakieś 20minut. Powoli powoli się przyzwyczajam ale i tak cała mokra byłam ![]() Coctail a gdzie mogę zobaczyć Twoje zdjęcia? Czyżbym pominęła jakiś post? ![]() medzik mój pies zawsze też jak się uwali to nie ma jak się ruszyć bo jeszcze się tak denerwuje że ktoś raczy mu przeszkadzać ![]() monia to prawda że Twoje nogi wyglądają seksownie, coś w nich jest takiego.. mrrr
|
#4155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała wcinać kebaba i żeby mi waga leciała ![]() no i super, że tak zawzięcie ćwiczysz! jestem dumna ![]() a może mój tasaczek pomoże? hmm?
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
heroine86 wstawiam linki zakupów , bo nie działa mi cyfrówka a na komorce te zdjecia wychodza beznadziejnie
![]() http://allegro.pl/naszyjnik-paw-cyrk...082872312.html http://allegro.pl/pierscionek-retro-...099352876.html http://allegro.pl/naszyjnik-srebrny-...074474010.html http://allegro.pl/kolczyki-paw-pawie...090073283.html Bizuteria wiele wiele lepiej wyglada na zywo ![]() A tu ciuszki: http://allegro.pl/modne-markowe-boks...076791121.html (czarna szara i biała wziełam )http://szafa.pl/c8816512-pink-slodziak.html http://szafa.pl/c8815706-bokserka-morska-hot.html http://szafa.pl/c8814819-bluzeczka-na-szyje.html http://szafa.pl/c8816060-nowe-sweter...ki-kolory.html meeedzik fajny ten Twoj psiak widac ze lubi sniezne zabawy teraz czekam na Twoje fotki:Pmurka04 za spadek![]() A ja jestem wsciekła na siebie, moja mama zrobiła placki ziemniaczane i własnie zezarlam az 4 z gulaszem i sosem czosnkowym Czuje sie napchana jak prosiak
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta też bardzo ładna ![]() Cytat:
czasem można zaszaleć zresztą dopiero południe :P resztę dnia zrób lżejszą i się wyrówna
|
||
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie tak pomyslałam, ze w sumie zaraz sprzatac bede a pozniej pocwicze, wiec spale te placory no nie mogłam sie im oprzec ![]()
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
hellooł
![]() Ja dziś wstałam po 12 ale nadal ziewam i jestem zamulona.... Mam doła przez tą dzisiejszą kolędę.... jak sobie pomyślę, że ten ksiądz ma dziś przyjść bo aż mnie skręca z nerwów......Gdybym dzieci nie miała to bym go nie wpuściła a tak to muszę..... nie będę z księdzem zadzierać bo potem znajac życie będzie robił problemy gdy dziecko będzie szło np. do komunii. Moje miasto jest małe i oni wszystko sobie zapisują i notują a potem się mszczą! Oczywiście do tej pory będe już w Niemczech mieszkała ale w życiu to różnie bywa. Być może na komunię przyjedziemy tutaj bo nasza cała rodzina raczej nie przyjedzie do Niemiec. Ma dziś tez przyjść do mnie koleżanka z córeczką w odwiedziny a to będzie wesoło troje rozwydrzonych dzieci, dwie kobietki i ksiądz hahah Muszę zaraz ogarnąć mieszkanie troszeczkę i się doprowadzić do jakiegoś normalnego stanu. W ogóle to wyskoczyła mi opryszczka na ustach I to jaka!!!!!!!! Bomba taka że przez tydzień z domu nie wyjdę!! W ogóle tak to mam nadal katar a na dworze śnieg pada!
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
Medzik psiulek super
taki fajny i słodki jest...też bym takiego chciała ![]() Murka, Paulownia gratuluje spadku ![]() Moje menu: 7.15 płatki, otręby + 250 ml mleka 10.00 jogurt 147 kcal 13.15 rosołek 250 ml, kurczak z rosołku i czerwone buraczki i jeszcze o 16.15 duże jabłko 19.00 2 razowce z wędlinką, serem i pomidorem dwa litry zielonej herbaty i godzina na rowerku
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym legowisku to normalnie jak dziecko wygląda hehe
|
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zakupy udane, masz dobry gust
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wrr !A co opryszczki to ja zawsze stosuje albo plastry takie co reklamują nie pamiętam ich nazwy ale w aptece kupuje je na sztuki bo całe opakowanie jest za drogie albo jakaś maść z antybiotykiem mi plastry pomagają na noc zakładam i rano jest już dużo mniejsza opryszczka !
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że ćwiczenia Cie wciągnęły od kołyski na prawdę szybko widać efekty, wiem to po sobie Także ćwicz to na wakacje będziesz pięknie umięsniona Moje nogi potrzebują zgubić z 4 kg i potrzebują sporo ćwiczen to wtedy może będą ładne No ale dziękuję Od marca zaczynam
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ejj powiem Ci że mi sweterek różowy też sie podoba ! http://allegro.pl/modne-markowe-boks...076791121.html lubie to !
|
|
|
|
|
#4169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to przy sprzątaniu i ćwiczeniach na pewno wszystko spalisz samo odkurzanie już nieźle męczy ja to zawsze jestem mokra jak szczur ![]() Cytat:
![]() aż tacy są okrutni Ci księża? myślałam, że w naturze kapłaństwa nie powinno być ani cienia zemsty a teraz to wszędzie liczy się kasa no to będziesz miała wesoło dzisiaj nienawidzę opryszczek! stosowałam zovirax, a i tak ciągnęło się to ze dwa tygodnie myślałam, że oszaleję!!! Cytat:
to co, dogadałyśmy się?
|
|||
|
|
|
#4170 | ||||
|
Zadomowienie
|
A jaki to tam zapał, muszę się trochę przymusić bo też bym najchętniej dupska nie ruszała no ale brzuchol sam nie spadnie
![]() Cytat:
![]() a ćwiczę bo nie chcę poczuć Twojego tasaka! Cytat:
A te 4 placki to spalisz cały dzień przed Tobą ja to nie cierpię ziemniaczanych![]() Cytat:
U nas w mieście to dużo ludzi nie wpuszcza księży, no ale pewnie jest większe niż Twoje. A to fakt że jak zobaczą że nie otworzysz to się będą mścić, czytałam niedawno w gazecie że gdzieś w jakimś mieście ksiądz powiedział że jak go nie wpuszczą to on pogrzebu nie odprawi jak będzie trzeba ![]() Cytat:
A Ty to masz zawsze takie idealne menu że aż mi wstyd! Gratuluję wytrwałości ![]() PS. 200 brzuszków odbębnione
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

moje nogi nie są warte pokrojenia się przecież, bo tak szczerze mówiąc - do idealnych nie należą
Mają o 3-4 kilo za dużo w sobie.
Daję sobie głowę obciąć że nie śpisz, pewnie z mężem baraszkujesz albo seriale jakieś oglądasz co?
ale jej to się lanie szykuje za te zostawianie nas!!!!
leży mi na brzuchu i zaczepia ciagle

jakieś ćwiczenia były? 

piękna 

nie ma seriali, i nie ma spania
właśnie skończyłam sprzątać 

może dlatego, że nie połączyłam jej z masażem