|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chetnych Do Wspólnego Odchudzania Poszkuuje !!! :):):)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Kokoro, ja wiem że należy kochac siebie i robić wszystko dlatego że sie siebie kocha, ale nie potrafię jakoś nie mieć sobie za złe słabej woli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mogę się przyłączyć, czy już za późno?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja po testach ![]()
![]() |
![]() |
#395 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zuzek jak Ci poszlo? ja mam za 3 h egzmain z antropologii i mam serce w gardle.. nic nie moge przelknac tak sie stresuje ;( w sumie ten egzamin bedzie mozna poprawiac bo jest przed sesja ale .. uczylam sie tydzien i chcialabym zdac i dlatego sie boje.. ze wszystko zapomne ![]() trzymajcie kciuki
![]() |
![]() |
#396 |
|
To może ja wkleję swoje zdjęcia i krótko się opiszę
![]() Tak właściwie to nie jestem an diecie, tylko zmieniam swój styl życia. Staram się jeść lżejsze i mniej kaloryczne posiłki, a co za tym idzie - zdrowsze. Poza tym 3 posiłki dziennie (na 2 śniadania i podwieczorek się nie umiem zmusić, po prostu nie jestem głodna). Jak na razie 3 tygodnie temu ograniczyłam sól i słodycze. Co do ćwiczeń, to robiłam a6w, ale dizwnym cudem rozbudowała mi mięśnie a brzuch jak był otluszczony tak jest. Przerzuciłam się na trening brzucha Suzany (nieźle daje ![]() Załączam zdjęcia mojego brzucha, widac tam też uda, czyli najbardziej problematyczne czesci mojego ciała. Na żywo wyglądają 10x gorzej ![]() PS sorry że widać mój stanik, ale chciałam ująć cały brzuch;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
quietly to wymiarki podaj
![]() ![]() ja sie musze zmobilizowac! i znowu zacząć! bo jakos przestalam ![]() Atram nie za dobrze... ![]() ![]() ja spadam się uczyć... mam jutro 2 spr ![]()
![]() |
#398 |
|
talia (mierzyłam dookoła pępka): 75,5cm (schudłam z 80cm!)
biodra: 81 cm udo: 51 w najtłustszym miejscu łydka: 33 cm, też w najtłustszym Tak więc wymiary mam nie do końca złe, ale chciałabym pozbyć się celullitu i uwypuklić mięśnie ud, łydek i brzucha ![]() Pozdrawiam gorąco ![]() Ach, ach, i lat mam 15 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNYYYYYYYYY!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! co tak cicho się zrobiłooooooo???????????? ?? gdzie sie podzialyscieeeeeeeee????? ????
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Ja oparłam się właśnie pokusie nalesników
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Quietly.... szok
![]() ![]() ![]() Pozdroowka dla wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Szeri super, to co napisałas. Pomyslalam sobie teraz, ze lubimy jak ktoś Nas chwali, wtedy zwiększa Nam sie motywacja, a jak ktoś gani myślimy sobie, że - po co to wszystko i tracimy sens- chyba, że ktoś idzie w zaparte, ale to i tak zawsze negatywne emocjie. Więc to co piszesz na pewno jest lepszą motywacją. Ja też mam nawyk karcenia się myślami, ale tak to się tylko pogrążam. Czas nad tym popracować
![]() ![]() Wczoraj bardzo zgrzeszyłam, nie wiem czemu, ale ja nie umiem zjeść kawałka ciasta, jak już jem to cały talerz wyładowany, a potem jeszcze najlepiej dokładka. Wczoraj tak zrobiłam i to późnym wieczorem. Jakbym nie zjadła dokładki jeszcze bym to przeżyła jakoś, ale jednak... Chociaż mam nadzieje, że wyciągam z tego wnioski ![]() Teraz zjadłam troche rodzynek, potem zrobie sobie kasze manne i pospalam kalorie chodząc po sklepach ![]()
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
proponuje akcje myślenia pozytywnego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zjadłam też 4 racuchy ![]() szeri, super pomysł ![]() ![]() Tak więc dziewczyny, pamiętać: kiedy tylko oprzecie się pokusie a nawet jeśli zjecie coś niskokalorycznego, to chwalić nam się ![]() koKOro, ale chyba zjadłaś coś niskokalorycznego, nie? No więc to też jest sukces, bo moja siostra np. nie może patrzeć jak aj jem owsiankę, tak ją to brzydzi ![]() ![]() A więc pozdrawiam was gorącoooo dziewczynki;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Owsianke jem co rano, czasem przeplatam kaszą manną. Jest super, chociaż gdyby ktoś kiedyś mi powiedział, że tak będe jadła to ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis zrobiłam manne i wydała mi się dziwna, zapomniałam wsypać otrębów ![]() ![]() ![]() Mimo, że jest może się z czego cieszyć to jakoś bardziej jestem przyzwyczajona do zwracania uwagi na te złe rzeczy, które robie. Czas zacząć to zmieniać ![]()
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
ja ide dzisiaj pośmigać na rowerq
![]() ![]() musze sie postarac i jest niskokaloryczne amu... :P i duuuuuuuużo wody ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja nie stosowałam... ale poszukaj w wyszukiwarce i pewnie coś znajdziesz ![]()
![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja stosowałam ją 3 razy. Za pierwszym razem wytrwałam bez najmniejszego grzeszku. Było mi słabo i zimno mimo, że było lato. Ta dieta dostarcza zdecydowanie za mało kcal, dlatego na pewno nie ćwicz ani nie forsuj się tylko oszczędzaj siły. Szybko stracone kilogramy do mnie wrocily bo po jadłam normalnie, zreszta niby bylo napisane, że można. Za drugim razem chyba wytrzymałam 6 dni, albo jakos tak. To był dzień gdzie ryba i befsztyk były w menu ![]() Ta dieta pokazała mi, że jak chce to potrafie i to jak moje cialo może wyglądać szczuplej (na chwile w tym wypadku). Wiem, że gdybym mogła wcisnąc w siebie te rzeczy, które trzeba jeść dałabym rade wytrzymać bezgrzesznie, ale nie chce już marnować czasu, wole nauczyć się zdrowego stylu odżywiania raz na zawsze. Może efekty są powolne, ale zapewne trwalsze i z korzyścią dla organizmu ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
|
Kopenhaska to strasznie drastyczna dieta. Moja kumpela na 6 dniu zemdlała. Odradzam tą dietę, bo nie dostarcza organizmowi prawie żadnych składników odżywczych. Jest tylko odrobinę lepsza niż głodówka, no bo coś się na niej je;]
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
ehhh no i nici z rowerq
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w ogóle jakos tak mi sie smutno zrobilo ![]()
![]() |
#411 |
xxyy
|
dziewczynki, jakiegos takiego dola mam
![]() ogolnie jestem zalamana. biore sie ostro za siebie, nie mowie o glodzeniu sie ale po codziennych cwiczeniach.. musze sie zmobilizowac. ciwczenia naparwde duzo daja, tylko na efekty trzeba dlugo czekac i to troche zniecheca bedzie dobrze.. mam nadzieje ![]() buzka ![]()
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
chyba sie do was dolacze z tym odchudzaniem. a przynajmniej pocwicze silna wole.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
myslicie ze to mozliwe schudnac 7 kg od maja do wrzesnia?? czy ktos dokonal takiego wyczynu?? ja mam 165 cm wzrostu i waze 57 kg i chce zrzucic ta koncowke.!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
xxyy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
a stosujecie jakies specjalne diety?? jak bede robic 100 brzuszkow i 30 min na steperze i ogranicze jedzenie to powinno cos chyba cos pomuc.Najgorsze jest zmobilizowanie sie. codziennie sobie mowie - a od jutra zaczne- i tak codziennie.jak to zrobic zeby sie zmobilizowac jak wy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
xxyy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie odmawiaj sobie czekolady.. poprostu zamaist calej tabliczki zjedz kostke, nie odmawiaj sobie ziemniakow, ale zmiast kilograma zjedz dwa ![]() musisz starac sie ejsc duzo bialka i warzyw, a malo weglowodanow ![]() to chyba tyle ![]()
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
![]()
w takim razie kozystam z pieknego sloneczka i ide na spacer. Dzieki. Odezwe sie niedlugo.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
stars1 witam
![]() ![]() ja wczoraj złapałam jakiegoś dołka :/ ale dzisiaj jest już lepiej chociaż jestem jeszce troche zła :|:P właśnie skończyłam sprzątać :P miałam iść na rower ale odechciało mi się jakoś ![]() ![]() ![]() ja ostatnio do każdej kanapki dodaje otrębów ![]() ![]()
![]() |
#419 |
xxyy
|
tez chcialam na rower ale brzydka pogoda.. skoncyzlam sprzatac i zaraz bede hulahopowac :P
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
hihi to hulahopaj
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.